zaspianin1 PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 09:35 Jeden warty drugiego. Mierne , zalosne postaci. Wielki zal ze mamy takich politykow. Poslugiwanie sie falszem to przypadlosc po komunizmie , Napieralski i Kaczynski sa w tym jednakowi. Dla omamiania ich elektoratu potrzebni sa uslugowi dziennikarze jak pp. Gargas , Janecki , Wildsztain. Na szczescie Polacy nie sa durniami i niewielki udsetek wierzy w ich manipulacje. Mam nadzieje ze zaczna znikac z zycia publicznego takie kreatury jak Macierewicz , Kaczynscy itp. Moze wreszcie rusza niezbedne reformy spoleczne. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Spytajcie "Rz" czy mają stenogram z podsłuchu !!! 23.02.10, 09:39 PIS chyba nagrał {swoim zwyczajem} rozmowy J.Kaczynskiego z Napieralskim ? Dziennikarze "Rz" odpowiednio zrekonstruują zapis rozmowy i puszczą to jako "przeciek".. ! Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Pewnie niedługo odnajdzie się w Trójce 23.02.10, 09:38 Jak inni wybitni dziennikarze typu Sakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wing2009 PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 09:38 GAZETA WYBORCZA jest wstrętnym i kłamliwym szmatławcem! I cenzuruje wpisy, jak za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Zarzuty wobec filmu są śmieszne:) 23.02.10, 09:53 Że autorzy tacy i owacy, że tło niewłaściwe, że brak niuansów. Ani jeden merytoryczny zarzut pod adresem Jaruzelskiego nie został obalony!!! Ani jeden! Ba, nikt nawet nie próbował tego robić! Czy to nie jest znamienne? A film cieszył się ogromną wręcz oglądalnością jak na film dokumentalny - aż 3,5 mln widzów! Słowem - zwykły bełkot PRL-owskich sku...synów, którzy przez 20 lat robią polakom wodę z mózgu kreując na patriotę Jaruzelskiego - "lokaja Moskwy" jak go nazywają sami Rosjanie. Na koniec zacytuję: "Cały dorosły życiorys Wojciecha Jaruzelskiego to jedno wielkie pasmo zdrady. Współpraca z Informacją Wojskową, uczestnictwo w antysemickich czystkach w Ludowym Wojsku Polskim (!!), wierna służba Związkowi Sowieckiemu i partii, prośba o interwencję zbrojną w roku 1981 czy pacyfikacja największego zrywu wolnościowego - to wszystko są fakty. Faktem jest również, że gienerał nigdy nie kierował się interesem naszego kraju, a karnie wykonywał polecenia z Moskwy. I obrońcy to wiedzą.: Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 Jakie antysemickie czystki? To była destalinizacja 23.02.10, 10:07 Naród był w 1968 roku z partią i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Zarzuty wobec filmu są śmieszne:) 23.02.10, 11:53 I jak widać, nie dobrze się stało, że te obce siły jednak nie weszły. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 PiS-owi korona z głowy nie spadnie 23.02.10, 10:06 Wojna z neoliberałami jest najważniejsza, może wreszcie narodowcy zrozumieją, że to nie komuniści są i byli prawdziwymi wrogami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Brawa autorom za ten film! 23.02.10, 10:18 Czerwone mendy trzeba rozliczać i tępić. Za zdradę ten staruch nie powinien zobaczyć nieba bez kratki do końca swojego marnego, parszywego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
henryktgory Re: Brawa autorom za ten film! 23.02.10, 17:59 Ja już wolę te czerwone niż czarne. Czarne są bardziej jadowite. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula_pl I znowu Gazeta tworzy fakty :/ 23.02.10, 10:31 "Wiceszefowa TVP 1 została odwołana ze stanowiska za cichą zgodą PiS - twierdzą nasze źródła." Oczywiście źródła tych rewelacji pozostaną nieznane, podobnie jak autor tego paskudnego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: I znowu Gazeta tworzy fakty :/ 23.02.10, 10:46 paczula_pl napisała: > "Wiceszefowa TVP 1 została odwołana ze stanowiska za cichą zgodą > PiS - twierdzą nasze źródła." > > Oczywiście źródła tych rewelacji pozostaną nieznane, podobnie jak > autor tego paskudnego tekstu. > > Najpopularniejszym źródłem pismaków Gazjety są kafelki w kiblu siedziby Agory. Siedzą i wymyślają artykuły na poparcie tez otrzymanych w Memo od Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Bez pomocy PIS, SLD nie mogło zwolnić Gargas !!! 23.02.10, 11:00 Samo SLD jest za słabe we władzach TVPISLD. PIS z przyjaciółmi z SLD mają równy udział i podział w TVP. Jeden bez drugiego nic nie może, muszą się dogadywać., Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan0 Re: I znowu Gazeta tworzy fakty :/ 23.02.10, 11:27 Ty obrzyliwy piosdzielski łgarzu. A kto odwołał Gargas, może wydukasz z siebie, skoro w TV rządzi pisbolszewia synalka staliniowca Kazcyńskiego pospołu ze spadkobiercami Jaruzelskiego, kumpalmi mendy Napieralskiego? Jesteś wyjątkowo bezczelna kłamliwa gnida. Boli, że "antykomunista" kaczyński zawarł dla koryta obrzydliwą koalicję z komuchami typu Oleksy, Miller, Szmajdziński i Napieralski, co? Ja bym się czuł, jakby mi ta kanalia napluła w twarz, ale tacy jak ty bez krzty honoru, ambicji i rozumu bedą dalej sławić wilekiego wodzusia i jego nowych kumpli z PZPR-owskiego betonu i udawać że deszc pada. Myślisz że twoje bezczelne klamstwa i skowyt tutaj cos zmienia? Na koniec wznieś okrzyk: "Niech żyje towarzysz Kaczyński i towarzysze Napieralski, Oleksy i Miller"!! Niech żyje jedność PiS i SLD!!! sharn1 napisał: > paczula_pl napisała: > > > "Wiceszefowa TVP 1 została odwołana ze stanowiska za cichą > zgodą > > PiS - twierdzą nasze źródła." > > > > Oczywiście źródła tych rewelacji pozostaną nieznane, podobnie jak > > autor tego paskudnego tekstu. > > > > > > Najpopularniejszym źródłem pismaków Gazjety są kafelki w kiblu > siedziby Agory. Siedzą i wymyślają artykuły na poparcie tez > otrzymanych w Memo od Adasia. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: I znowu Gazeta tworzy fakty :/ 23.02.10, 11:58 Uważaj bo się zakrztusisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 mus-zek0, a coś na temat, jełopie ? 23.02.10, 12:09 mus-zek0 , ostrożnie, bo sie zakrztusisz... bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Akurat mieszkam w Warszawie 23.02.10, 12:13 a tu dobrze sie ma koalicja komuszo - POwska. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 paczula_pl ...myślenie boli, zapewniam !!! 23.02.10, 11:02 odsyłam do mojego postu poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 paczula_pl ..to myślenie sprawia ci ból ???? 23.02.10, 11:16 J.Kaczynski też tak ma... c.wrzuta.pl/wi17283/432f223e001722374600fdaf/Pusty%20%C5%82eb?type=i&key=xDDI1hU6Fc&ft=f Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 10:32 Napieralski to chłopaczek PiSu na posyłki i spełnia taką rolę jak Rosół w ministerstwie sportu działając na korzyść Sobiesiaków i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rst-ep PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 10:42 hahaha PiS nie moze teraz byc antykomunistyczny ( choć byl tylko w słowach)bo za gasrdło trzyma go SLD. Super. To jest dopiero układ Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Tak kończą PiSowskie psiurki 23.02.10, 10:45 pod rozwagę wszystkim kolejnym chętnym do lizania PiSiu... Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 10:51 Czort diabła zawsze znajdzie, nawet jak słonko zajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Co by nie gadać, to wszystkiemu winne jest PO !!! 23.02.10, 11:05 nawet jak Kaczynscy mają zaparcia,lub sraczke, też winne jest PO i Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Mieli do wyboru wojnę albo hańbę... 23.02.10, 11:03 ...wybrali hańbę, a wojnę będą mieli również. (W. Churchill po traktacie monachijskim) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Kaczynscy i PIS nasladują dokładnie PZPR... 23.02.10, 11:08 jedyniesluszne.blox.pl/2007/09/Czlonkowie-PZPR-w-szeregach-PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 11:19 Koalicji PiSLD nic nie pokona. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 Jedno jest pewne,SLD bez przyzwolenia PIS-u, nie 23.02.10, 11:34 mogliby zwolnić Gargas.. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Gargas zrobiła swoje 23.02.10, 11:31 Gdy by ludzie tak popierali Jaruzelskiego to nie musiałby wysyłać ZOMO przeciw tłumom. Ludzie widzą o co chodzi w tym politycznym burdelu. Po filmie nie zabraniano Jaruzelskiemu się bronić. Powiedział że sejm jego pachołków go uniewinnił zgodnie z jego prawem. Przecież Rosjanie go nie bronią, ba dali mu klapsa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 11:34 a kto to jest ta cala gargas-zywot wieczny miala zagwarantowany???smiech na sali!! Odpowiedz Link Zgłoś
azosiolek Spoko 23.02.10, 11:54 Znając życie i zasady panujące w mediach publicznych pani Anita odnajdzie się w jakimś TVP Info lub stacji radiowej, z równie wysokim uposażeniem i możliwością samorealizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrat1 Ile odprawy dostała Gargas, za miesiąc pracy? 23.02.10, 12:11 pół melona, czy więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
z.lo LewoPiS w akcji! 23.02.10, 12:06 Ach, uwielbiam te wieści z LewoPiSu. PiS już był w koalicji z każdym. Byli z dumnym Romanem i jego naziolami. Byli z Szamboobroną i jej seksmaszynami. Teraz są w koalicji z Napierniczakiem, Kwiatkowskim i Millerem. Jak to jest? Lepper i Samoobrona były według wiedzy Kłamczyńskich agenturą KGB. Tak twierdził wielki strateg, a zaraz potem - hop siup razem do łóżeczka rządowego. Teraz są w koalicji z Rywinlandem, reprezentacją sejmową UB i katów narodu polskiego z okresu Stanu Wojennego. Wszystko w imię szczytnego celu "utrzymania kontroli nad TVP w roku wyborczym". Mam pytanie: z kim Kaczyński nie byłby w stanie wejść w koalicję dla władzy? Z Hitlerem? Z Antychrystem? Pewnie, gdyby mieli dość głosów w jakiejś radzie nadzorczej, nie byłoby problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Anita Gargas ponosi konsekwencje za zdrajcę 23.02.10, 12:08 Film Brauna oparty jest na faktach, co potwierdzają historycy. O co zatem cały ten szum? Przecież Jaruzelski był moskiewskim pachołkiem i zdrajcą Polski. Film demaskuje nie tylko Jaruzela, ale i elity PRL-bis i dotychczasową wersję historii narzuconą narodowi przez tzw. salon, propagowaną przez Lisa, Olejnik i innych pseudodziennikarzy. Czyż można się dziwić, że nikt nie bije na alarm, gdy Tusk i Pawlak zdradzają dziś interes kraju, podpisując haniebną i niekorzystna dla Polski umowę na dostawę gazu z Rosji przez następne 28 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan0 Re: Anita Gargas ponosi konsekwencje za zdrajcę 23.02.10, 12:38 Najpierw ty zacznij bić na alarm, że szmaciarz Kaczyński sprzedał sie czerwonym, kumplom Jaruzelskiego tylko po to, żeby wsadzić ryj do telewizyjnego koryta. Menda bez zasad, sprzedał honor swojej rodziny Rydzykowi, a teraz sprzeaje się czerwonym. Pluje w twoja gębę, a ty udajesz że deszcz pada i piszesz o Tusku. Boli to co robi pisbolszewik, synalek stalinowca, prawda? Nadal go popierasz? I nie pisz o szumie wokół filmu, bo sprawa jest o tym, jak to Napieralski kazał Kaczyńskiemu, swojemu sługusowi odstrzelić Gargas. Dlaczego pierwszy "obrońca" demokracji nie zapiszczał nawet o tym zwolnieniu do tej pory? Dlaczego nie zwołal konferencji prasowej i nie drze japy o łamaniu praw dziennikarzy? Podpowiem ci: bo to on na rozkaz komuchów, kumpli Jaruzelksiego, kazał ją zwolnić. Bo to jego pretorianie rządzą w telewizji w sojuszu z komuchami. representation1 napisał: > Film Brauna oparty jest na faktach, co potwierdzają historycy. O co zatem cały > ten szum? Przecież Jaruzelski był moskiewskim pachołkiem i zdrajcą Polski. > Film demaskuje nie tylko Jaruzela, ale i elity PRL-bis i dotychczasową wersję > historii narzuconą narodowi przez tzw. salon, propagowaną przez Lisa, Olejnik > i innych pseudodziennikarzy. > > Czyż można się dziwić, że nikt nie bije na alarm, gdy Tusk i Pawlak zdradzają > dziś interes kraju, podpisując haniebną i niekorzystna dla Polski umowę na > dostawę gazu z Rosji przez następne 28 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Anita Gargas ponosi konsekwencje za zdrajcę 23.02.10, 13:54 > Boli to co robi pisbolszewik, synalek stalinowca, prawda? > Nadal go popierasz? Nie, nie to mnie akurat nie boli, bo nigdy nie głosowałem na Kaczorów, zatem nie mógł Kaczyński mnie zdradzić i zawieść. Zero zaskoczenia. Boli mnie zwalnianie dziennikarzy za mówienie prawdy, niezależnie od tego, jaka ekipa tego dokonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 A pamiętam jak w debacie napierał na Tuska 23.02.10, 12:31 aby nie zawierał koalicji z SLD.Znów Tuska zrobił w jajo i sam zawarł z nimi porozumienie?koalicję?.Myślę że z samym diabłem zawrze koalicję aby dostać się do żłoba jak na ptaszynę przystało. Nienawidzę jak ktoś robi z gęby cholewę. Odpowiedz Link Zgłoś
dd_heretyk SLD + PiS 23.02.10, 12:43 Co to się porobiło! Czarni z czerwonymi zawarli pakt! A przecież PiS tak bardzo nie lubi "komuchów". Jaki z tego wniosek? Że PiS to hipokryci, nie lepsi od SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 12:56 Mnie najbardziej ubawiła wiadomość,że Ciotka Rewolucji red.Mokrosińska i SDP broni braku rzetelności dziennikarki nijakiej WSI-agentki.sama nawet Mokrosińska,robiąc podobne programy, pilnowała rzetelności dokumentalistki,a dziś starucha zapomniała,co tzn.odpowiedzialnośc za słowo publiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 13:01 MÓwi nam jeden z posłów lewicy" :)) - a mnie wczoraj Elvis Presley powiedział, że grzeją jabola za jabolem, z Lennonem i Janis Joplin, w melinie pod Białymstokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta PiS nie zamierza umierać za Anitę Gargas 23.02.10, 14:34 Z TEGO CO PAMIĘTAM, TO NAJBARDZIEJ ZAINTERESOWANA ODWOŁANIEM ANITY GARGAS I LIKWIDACJĄ JEJ PROGRAMU, OD POCZĄTKU BYŁA PLATFUSIORMA OBYRWATELSKA I ADAM MICHNIK TEŻ... Odpowiedz Link Zgłoś