loppe Pan Premier Tusk wczoraj potepił nieodebranie immu 11.03.10, 19:56 a śledztwo zostało umorzone tylko z powodu nieodebrania immunitetu, trzeba to rozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
loppe także Pan Premier Schetyna 11.03.10, 20:00 wygląda na to że liderzy PO nie mają już wpływu na nic i nawet funny się im zbuntowała Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy przesadzasz, loppe.... 11.03.10, 20:05 loppe napisał: > > wygląda na to że liderzy PO nie mają już wpływu na nic i nawet funny > się im zbuntowała liderzy po trzymaja partie w ryzach calkiem dobrze... sztuczka stara jak swiat, podopieczni podejmuja niepopularna (ale dla partii przychylna) decyzje (jak w tym przypadku nieuchylenie immunitetu), zas lider (ktory nie ma mozliwosci zmiany tej decyzji) te decyzje potepia... wychodzi wiec, ze lider jest dobry i sprawiedliwy, a zla jest jakas tam blizej nieokreslona i bezimienna zgraja, o ktorej jutro juz nikt nie bedzie pamietal... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe pozwolę sobie zacytować 11.03.10, 20:12 Donald Tusk uważa, że kariera polityczna senatora Krzysztofa Piesiewicza jest skończona. Parlamentarzyści, którzy nie zgodzili się na odebranie Piesiewiczowi immunitetu, popełnili błąd - ocenia. Podobnego zdania jest szef klubu PO Grzegorz Schetyna. Jak stwierdził, prokuratura powinna "lepiej uargumentować i powtórzyć" wniosek ws. uchylenia immunitetu Piesiewiczowi. tekst błyskawicznie zniknał z pierwszej strony żeby co słabsi intelektualiści PO jak funny nie dostali zawrotów głowy, jest na forum Kraj pierwsza strona Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: przesadzasz, loppe.... 11.03.10, 20:13 masz oczywiście rację - to stary mechanizm socjotechniczny opisywany już przez Machiavellego. Widać jego skuteczne działanie w komisji hazardowej. Tusk jest przecież od początku - werbalnie - za wyjaśnieniem sprawy a po to ma takich dyspozycyjncyh gotowych na wszystko siepaczy jak sekuła i inne karpiniuki, żeby prawda nigdy na jaw nie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy pelna zgoda ws hazardowej, psychiatra 11.03.10, 20:21 psychiatranarodowy napisała: > masz oczywiście rację - to stary mechanizm socjotechniczny opisywany > już przez Machiavellego. Widać jego skuteczne działanie w komisji > hazardowej. Tusk jest przecież od początku - werbalnie - za > wyjaśnieniem sprawy a po to ma takich dyspozycyjncyh gotowych na > wszystko siepaczy jak sekuła i inne karpiniuki, żeby prawda nigdy na > jaw nie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: pelna zgoda ws hazardowej, psychiatra 11.03.10, 20:51 tylko że to nie PO ma wyjaśnić aferę, a łajzy z pisiarni. Ale jak Łajzy nie potrafią nic zdziałać, to czego się spodziewać!? A piesiewicza nie wybiroą ludzie, sympatyzujący z PO! A czy w pisie ukarzą kępę kłaków za to , że jest idiotką, i nie umie nic udowodnić, myślę że nie, bo są równię tępi jak ta kępa! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy get real, cillian... 11.03.10, 20:58 cillian1 napisał: > tylko że to nie PO ma wyjaśnić aferę, a łajzy z pisiarni. Ale jak Łajzy nie > potrafią nic zdziałać, to czego się spodziewać!? A piesiewicza nie wybiroą > ludzie, sympatyzujący z PO! A czy w pisie ukarzą kępę kłaków za to , że jest > idiotką, i nie umie nic udowodnić, myślę że nie, bo są równię tępi jak ta kępa! Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: pelna zgoda ws hazardowej, psychiatra 11.03.10, 21:54 zaślepiony partyjny sługusie, to nie żadne "łajzy z pisiarni" mają wyjaśnić aferę tylko sejmowa komisja śledcza - cała, łącznie z POpapranymi posłami, bo kiedy wchodzą w jej skład mają zapomnieć o swojej partyjnej przynależności i reprezentować naród. Ich rola nie polega na mataczeniu ani na obronie, tak jak rola posłów opozycji nie polega na oskarżaniu - wszyscy mają jedno zadanie: obiektywne, uczciwe wyjaśnienie spray i ustalenie prawdy materialnej. Gdyby było tak jak roisz w swojej pustej makówce to prawda o aferze Watergate nigdy nie wyszłaby na jaw, bo republikanie też mieli swoich przedstawicieli w tej komisji (i to w większości). Tym się jednak różni amerykański kongresmen od sejmowej szmaty, że ma sumienie, poczucie sprawiedliwości i szacunek dla prawa i swojego wyborcy. Dlatego republikanie wraz z demokratami głosowali za postawieniem Nixona w stan oskarżenia. Kminisz teraz bazę, ciemna maso? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy podziwiam cie, psychiatra, ze chce ci sie 11.03.10, 21:59 takie oczywiste oczywistosci tlumaczyc... jak widzisz, moja odpowiedz byla duzo krotsza... nie wiem, czy cillian zrozumial moja, twoja, obie, a najpewniej zadnej... niektore osobniki tak maja... Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: podziwiam cie, psychiatra, ze chce ci sie 11.03.10, 22:02 to jest mentalność a la sobiesiakówna - czego się można spodziewać? wszystkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatranarodowy Re: pelna zgoda ws hazardowej, psychiatra 11.03.10, 22:00 porównując tych szmaciarzy do kongresmenów robie afront tym ostatnim: wystarczy spojrzeć na to w świetle faktu, że POparanym członkow "wysokiej" komisji pytania do świadków pisał Rosół - sam uwikłany po uszy w aferę i wezwany na świadka i pewnie ćwiczył z nimi w grupie focussowej jakie zadawać pytania, by zeznające partyjne tuzy wypadły jak najlepiej. Gdyby coś takiego wyszło na jaw w USA w czasie afery Watergate albo rozporkowej to z tej kliki nikt nie pozostałby na wolności. Afera Watergate usunęła urzędującego prezydenta, jedną z 2 wówczas nasilniejszych osób w świecie i wysłąła wielu jego pomagierów na wiele lat do więzień. Ale my żyjemy w Bolandzie pod rządami oszustów i obłudników. Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba To może teraz wręczać katolicką nagrodę "Ślad"... 11.03.10, 19:58 nagroda dla salonu dziennikarskiego. Bravo bravo... Ja już na Pana, Panie P., nie zagłosuję. W moich oczach żeś się Pan złachmanił. I nie chodzi o ćpanie i dziwki, ale o to jak żeś Pan podszedł do sprawy... Zresztą o czym tu gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: To może teraz wręczać katolicką nagrodę "Ślad 11.03.10, 22:32 z e s z m a c i ł fi u t Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Re: Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 19:58 funny5 napisała: > No i dobrze A ten zawsze jest pierwszy z najdurniejszych1 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:04 to facetka, fanatyczna zwolenniczka Cimoszewicza i PO Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:09 chce zmieniac Polskę na lepsze pisząc takie bzdety jak wyżej pod każdym tematem dotyczącym PO i rzucając bluzgi pod każdym o PiSie (ona podkresla zawsze element esesmański - pisze: pissowska taka i owaka, albo pissowski taki i owaki) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:34 "komentowane" teksty czyta dopiero po "skomentowaniu"... albo wcale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Przyznaję się do braku honoru - nie ćpam, 11.03.10, 20:04 Przyznaję się do braku godności- nie piję, Nie mam też czci- nie palę, Chyba skończę w kryminale .... Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg jedno prawo dla nas, drugie prawo dla nich 11.03.10, 20:05 tysiące małolatów trafiają do pierdla za gram trawy. A wystarczy być senatorem, mieć polityczne plecy - wtedy można wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
computerro Co ćpał Piesiewicz? 11.03.10, 20:06 Czy ktoś mi w końcu odpowie jakie lekarstwo przyjmuje się do nosa w postaci proszku?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Re: Co ćpał Piesiewicz? 11.03.10, 20:16 computerro napisała: > Czy ktoś mi w końcu odpowie jakie lekarstwo przyjmuje się do nosa w > postaci proszku?!!! To ty nie wiesz? - cukier puder. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 trochę alkoholu + dwie koleżanki 11.03.10, 20:53 i można przyjąć każde lekarstwo ;) szkoda Piesiewicza ale mógłby chyba zdobyć się sam na rezygnację z immunitetu Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Analia chemiczna na podstawie filmu - rewelacja 11.03.10, 20:57 Jak na razie na szczęście nie ma w Polsce zakazu posiadania i używania białego proszku - bo dostałbym z 15 lat (5 kg proszku do prania, 2 kg mąki, 1 kg soli - cholernie dużo tych proszków w domu). A jeśli wystarczy tylko film z białym proszkiem, to lepiej go oskarżyć o posiadanie radioaktywnego cezu.I sensacja większa, i wyrok wyższy. W końcu ten proszek, to mogło być to. Odpowiedz Link Zgłoś
hanysek.0 Re: Analia chemiczna na podstawie filmu - rewelac 11.03.10, 22:17 Polska chemia ostro do przodu poszła :) analiza jakościowa (może i ilościowa?) na podstawie filmiku z You Tube. Nieżle. Na razie tylko na użytek prokuratury, ale jak się upowszechni... Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Polskie prawo za rzadów PO. 11.03.10, 23:16 Nie ma to jak PO matoł. Piesiewicz płacił pieniądze szantażystom bo niewinny zażywał cukier puder i piekł babkę, będąc w babskich ciuszkach. Dla senatorów są inne prawa w Polsce. I dlatego popieprzonemu moraliście wolno więcej.Po diabła nam tacy senatorowie i dlaczego mamy utrzymywać tą hołotę.Już nie dziwi, że aferzysta Drzewiecki mówi o Polsce dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Re: Analia chemiczna na podstawie filmu - rewelac 12.03.10, 06:29 zwyklaosoba napisał: > Jak na razie na szczęście nie ma w Polsce zakazu posiadania i > używania białego proszku - bo dostałbym z 15 lat (5 kg proszku do > prania, 2 kg mąki, 1 kg soli - cholernie dużo tych proszków w domu). > A jeśli wystarczy tylko film z białym proszkiem, to lepiej go > oskarżyć o posiadanie radioaktywnego cezu.I sensacja większa, i > wyrok wyższy. W końcu ten proszek, to mogło być to. To uwazasz,ze Piesiewicz wciagal IXI albo make jako lekarstwo? Ales teraz palnol,jak lysy o beton!Zanim cos napiszesz to sie zastanow.No chyba ,ze Ty tez wciagasz takie ''lekarstwa'' Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Co ćpał Piesiewicz? 11.03.10, 21:34 computerro napisała: > Czy ktoś mi w końcu odpowie jakie lekarstwo przyjmuje się do nosa w > postaci proszku?!!! Np "Oxodil" na POChP. Przedtem niuchałem jeszcze inne proszki. Ale UWAGA: zawsze do tego służyły odpowiednie aparaciki, a nie jakieś narkomańskie prowizorki! Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:08 Jak bym byla P.senatorem K. Piesiewiczem / a nie jestem, tak jak WIEKSZOSC tu jazgoczacych/, to tez bym ...brala. Inni :pija, zra leki, albo rzucaja sie na bliskich. Obluda nic nie znaczacych. Kto zrobil tyle, ile P.Piesiewcz? Chcialoby sie, ale ...rozumku i przyzwoitosci -BRAK. To taka akcja, jak u Jasienicy. Moze narodek kojarzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy xanaxy, relax... 11.03.10, 20:16 nikt nie kwestionuje osiagniec piesiewicza, tych pozytywnych ma sie rozumiec, ale jest takie anglosaskie powiedzonko: you do the crime, you do the time. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: xanaxy, relax... 11.03.10, 20:37 What crime? To, co widać na filmie? Gdzie dowód, że to NIE BYŁO zainscenizowane przez szantażystów, którzy mu zaaplikowali pigułkę gwałtu w szklaneczce? Panie prokuratorze GACEK, NIE WSZYSTKO JEST TAKIE, JAK NAM SIE WYDAJE! Odsyłam was do autora o nazwisku Pirandello. Może nabierzecie trochę dystansu. Piesiewicz rzucony gawiedzi na pożarcie. A Gacek to zawistny człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy nie nam decydowac what crime 11.03.10, 20:42 348 napisała: > What crime? To, co widać na filmie? Gdzie dowód, że to NIE BYŁO zainscenizowane > przez szantażystów, którzy mu zaaplikowali pigułkę gwałtu w szklaneczce? Panie > prokuratorze GACEK, NIE WSZYSTKO JEST TAKIE, JAK NAM SIE WYDAJE! Odsyłam was do > autora o nazwisku Pirandello. Może nabierzecie trochę dystansu. Piesiewicz > rzucony gawiedzi na pożarcie. A Gacek to zawistny człowieczek. od tego jest prokurator i sad, gdy moga wykonywac swoja prace, ale niektorzy lubia zaslaniac sie immunitetem... Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: nie nam decydowac what crime 11.03.10, 22:45 Sęk w tym, że już zdecydowaliście. Zalewski z Gackiem mają swoje 5 minut i rzucili go sforze na pożarcie. A sfora prostaków się wyżywa. Panie Gacek plus Zalewski, za rok wpadniecie w czeluść publicznej niepamięci! NIC PO WAS NIE ZOSTANIE! A po nim owszem. Dlatego szkoda go. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy roznimy sie interpretacja faktow, jo... 11.03.10, 23:02 jo5348 napisała: > Sęk w tym, że już zdecydowaliście. Zalewski z Gackiem mają swoje > 5 minut i rzucili go sforze na pożarcie. A sfora prostaków się wyżywa. > Panie Gacek plus Zalewski, za rok wpadniecie w czeluść publicznej niepamięci! > NIC PO WAS NIE ZOSTANIE! A po nim owszem. Dlatego szkoda go. zostal "rzucony sforze na pozarcie" przez prokuratora, ktory wlasnie umorzyl postepowanie przeciwko niemu??? piesiewicz mial okazje sadownie oczyscic sie z jakichkolwiek zarzutow, ale wolal "refuge" wlasnego immunitetu... jesli ktokolwiek ma do niego o cos pretensje, to wlasnie o to, ze ze swojej szansy nie skorzystal... ciekawe dlaczego??? czyzby sie czegos obawial??? Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: nie nam decydowac what crime 11.03.10, 23:30 jo5348 napisała: > Sęk w tym, że już zdecydowaliście. Zalewski z Gackiem mają swoje > 5 minut i rzucili go sforze na pożarcie. A sfora prostaków się wyżywa. > Panie Gacek plus Zalewski, za rok wpadniecie w czeluść publicznej niepamięci! > NIC PO WAS NIE ZOSTANIE! A po nim owszem. Dlatego szkoda go. Mnie nie jest żal.Jest dorosły, ponosi odpowiedzialność za swoje czyny.Jego moralizatorski autorytet legł w gruzach. Stare polskie przysłowie: Kto z kim przestaje, takim się staje. Zostanie po nim: człowiek obłudy, o podwójnej moralności, dulszczyzna, bez honoru nie - zrzekł się immunitetu. A mógł nie płacić szantażystom,zawiadomić policję, zrzec się immunitetu.Inaczej patrzyłabym na jego scenariusze, wszak człowiek jest ułomny i popełnia błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.alista Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:11 Jaka władza takie denne prawo i jego wykonawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Tylko się uczyć kolesiostwa od PO 11.03.10, 20:12 Nawet nagranie ćpuna w akcji nie jest dowodem, zwykłego Kowalskiego od razu by wsadzono a partyjny towarzysz bimba sobie z prawa Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Tylko się uczyć kolesiostwa od PO 11.03.10, 20:32 What crime? To, co widać na filmie? Gdzie dowód, że to NIE BYŁO zainscenizowane przez szantażystów, którzy mu zaaplikowali pigułkę gwałtu w szklaneczce? Panie prokuratorze GACEK, NIE WSZYSTKO JEST TAKIE, JAK NAM SIE WYDAJE! Odsyłam was do autora o nazwisku Pirandello. Może nabierzecie trochę dystansu. Piesiewicz rzucony gawiedzi na pożarcie. A Gacek to zawistny człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
nasan Proponuje kolektywnie przeprosic Senatora 11.03.10, 20:13 za wszelkie niedogodnosci jakich zaznal w ostanim czasie. Mozna by go tez wspomoc finansowo, w koncu stracil biedak tyle kasy przez oszustow; nie wiadomo czy ma teraz na panienki i lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy o sukienkach nie wspominajac... 11.03.10, 20:19 nasan napisał: > za wszelkie niedogodnosci jakich zaznal w ostanim czasie. Mozna by go tez wspom > oc finansowo, w koncu stracil biedak tyle kasy przez oszustow; nie wiadomo czy > ma teraz na panienki i lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
godeliva Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:14 No to ma jeszcze przynajmniej ponad rok na koke, panienki, przebieranki. Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Oby go nie wybrali ponownie. Wtedy się go capnie. 11.03.10, 20:16 Sie nie zdąży sprawa przedawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
aep Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:16 System działa prawidłowo - immunitet ma chronić przed wszelkimi zarzutami. Ludzie z immunitetem są ponad prawem, bo na tym on właśnie polega. Wszystko jest ok. Normalnie zgraja paranoików przedstawia teorie spiskowe, a jak przychodzi co do czego, to ochronę przed takimi właśnie spiskami uważa za niewłaściwą. Immunitet ma chronić wszystkich - także winnych - przed szantażem przecież. A komu się Piesiewicz nie podoba - niech nie głosuje na niego. A co ma do rzeczy, jakie upodobania ma Piesiewicz, czy prezes? Zresztą praktyka pokazuje, że im bardziej "moralni" politycy, tym bardziej nieobliczalni... Odpowiedz Link Zgłoś
3plabc Przecież wszyscy ćpają... 11.03.10, 20:17 różnica jest tylko co, oraz czy mogą za to coś komuś zrobić czy nie. Polityk ma immunitet, policjanta nikt za ćpanie łapać nie będzie, a wewnętrzna ma to w du..., a my zwykli obywatele na odstrzał, chyba że masz tyle kasy żeby wolność kupić, albo jak biznesmenek podejrzeń nie wzbudzasz:), teoretycznie bo nosy im aż puchną od kolumbi hehe. Ci na samym dnie tej drabiny ćpają butapren, albo tanie wina. Alkohol też jest narkotykiem, a przynajmniej spełnia wszystkie jego kryteria hehe. Ps. Za film bez analizy chemicznej środka mogą mu naskoczyć, tylko dlaczego sk....syn ma ćpać za moje podatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aep Re: Przecież wszyscy ćpają... 11.03.10, 20:22 > Ps. Za film bez analizy chemicznej środka mogą mu naskoczyć, > tylko dlaczego sk....syn ma ćpać za moje podatki!!! A co ma do tego jego mamusia? No, jego akurat stać, by ćpać za swoje:) Ale rzeczywiście, jeśli na niego głosowałeś, a jak widzę polityków według ich prywatnych upodobań wybierasz, to Cię zawiódł... Odpowiedz Link Zgłoś
3plabc Re: Przecież wszyscy ćpają... 11.03.10, 20:32 nie obrażaj mnie, nie głosowałem nigdy na po, pis, sld, psl,....do prawicy mam głęboki uraz, a polska lewica mnie nie urzekła, ja na nich wszystkich to butelką z benzyną mogę zagłosować hehe. Jak to KNŻ śpiewało "płoń parlamencie, na historii zakręcie" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aep Re: Przecież wszyscy ćpają... 11.03.10, 20:43 3plabc napisał: > nie obrażaj mnie, nie głosowałem nigdy na po, pis, sld, psl,....do jeśli to auto da fe określa Twój stosunek do demokracji, a nie tylko poszczególnych cyrkowców, to już Cię lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryzyoszust Senator kieca to święta krowa przestępczej 11.03.10, 20:18 organizacji na której czele stoi Ryży oszust.W jakim państwie my k..wa żyjemy.Hańba i jeszcze raz hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Bójcie się, koniec świata nadchodzi 11.03.10, 20:18 Za grzechy po palonego, Za grzechy po chetanago, Za grzechy po pudrowanego, Za grzechy po malowanego, Za grzechy po papranego, Za grzechy po słusznego, Awatar Awatar Awatar Odpowiedz Link Zgłoś
mamagra Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:22 Piesiewicz zaprzeczył jednak, że zażywał narkotyki. "To nie była kokaina, ale sproszkowane lekarstwa" - mówił po obejrzeniu filmu. Życzę temu panu zdrowia i jeszcze raz zdrowia bo na rozum za późno. Jeśli tak był pewny swego, to nawet z immunitetem mógł poddać się badaniom na zawartość narkotyków w organiźmie, o ile był pewien tego co mówił. A chyba nie był. Poczekamy do końca kadencji. Jak mówią bracia słowianie "pażiwiom, uwidim". Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Formalnie i naukowo, Senator 11.03.10, 20:25 Czuje się honorowo i zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Śledztwo ws. Piesiewicza umorzone 11.03.10, 20:27 Ciekawe , chociaż nie , znam odpowiedź. Gdyby to się przydarzyło mnie , jak postąpiłby sąd ? Jest to oczywiście pytanie z gatunku FANTASY . Szary Kowalski ciężko zap ...dala. Szaremu Kowalskiemu taka sytuacja się nigdy nie wydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy marek, nie mow, ze dopiero teraz zrozumiales... 11.03.10, 20:33 nie pierwszy to i nie ostatni raz jego uzycia w celu unikniecia prokuratora... Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Koń już się nie śmieje, 11.03.10, 20:30 Szczerzy zębiska, wytrzeszcza oczy, Już wie, że go ponownie ogłupili, Rozśmieszając- spętali i okulbaczyli, Już nie chce murów przewracać, Tylko za parkan kołtuństwa przeskoczyć, Wędzidła krótkie, chomąto nie obleczone, Batem wali konia prostactwo nawalone, Łeb spuszcza coraz niżej i niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta PObieranie witamin :))) 11.03.10, 20:31 zdrowia życzę senatorowi piesiewiczowi :))) żeby żyło się lepiej. w gronie kolegów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy skoro w sukienkach to raczej w gronie kolezanek... 11.03.10, 20:35 ksiadz_gazeta napisał: > zdrowia życzę senatorowi piesiewiczowi :))) > > żeby żyło się lepiej. w gronie kolegów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sliczny70 Nie wybaczamy!!! 11.03.10, 20:37 PO, Polacy nigdy tego nie zapomna. Na cpunow, klamcow i ubekow nie bedziemy oddawac nasze glosy! Wstyd! Tusk powinien sie obudzic ze swego letargu. Dlaczego tak meczycie narod??? Odpowiedz Link Zgłoś
aep Re: Nie wybaczamy!!! 11.03.10, 20:54 sliczny70 napisał: > PO, Polacy nigdy tego nie zapomna. Na cpunow, klamcow i ubekow nie > bedziemy oddawac nasze glosy! Wstyd! Tusk powinien sie obudzic ze > swego letargu. Dlaczego tak meczycie narod??? Ależ właśnie oddaliście na nich głosy! Co ja piszę? Oddaliśmy! Przecież to są właśnie wybrańcy narodu! Jaki wstyd? A swoją drogą, czy ktoś ćpa, czy zdradza żonę, to jego prywatna sprawa. Kłamców? A który z dotychczasowych rządów dotrzymał obietnic? Ubeków??? A dlaczego tych właśnie nie lubisz? Ty osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś