pestycyd 26.04.10, 20:22 To chyba jakiś żart, bo nie uwierzę, że migalski tak na poważnie. wiem że ma nie równo pod kopułą ale że aż tak?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neronek1 Wazelinę PISu chyba p..... 26.04.10, 20:24 ten ma nie równo pod sufitem !! Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Wazelinę PISu chyba p..... 26.04.10, 20:28 Kurcze, osmarkałem ekran ze smiechu. Fakt, Migalski nie grzeszy erudycja, nie grzeszy też rozsądkiem ale tym razem przekroczył granice nie tyle dobrego co jakiegokolwiek smaku... Ale zaczynam rozumieć po co Jarkowi był Wawel. To będzie najśmieszniejsza kampania prezydencka w historii świata, wreszcie satyrycy odżyją... Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh O dwóch takich co ukradli Wawel 26.04.10, 20:42 możnaby się śmiać, gdyby nie było to tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! Tak! 26.04.10, 21:21 Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz w jakim boju zginął L.Kaczyński??? 26.04.10, 21:25 I właśnie przez takie debilne teksty Jarek nie wygra. Ani nawet nie będzie dobrego wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
lex_novum Migalski to przypadkowa kreatura TVN24,niedorobion 26.04.10, 21:54 y palitolog od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska Re: Migalski to przypadkowa kreatura TVN24,niedor 26.04.10, 22:46 gdy tvn obrażało zmarłego prezydenta to byłó dobre, a gdy udziela głosu zwolennikowi zmarłago prezydenta to już jest złe? Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Niech Migalski przemawia,niech mówi,chce słuchać! 26.04.10, 23:28 Jestem pod wrażeniem liryki i patosu Pana Migalskiego. To pieśń prosto z serca, to muzyka wprost z jego duszy, to spiew słowika wsród jazgotu traktorów. Kiedys myslałem że Lepper potrafi bredzic i jest tragiczny w swej postaci....ALe dzis chylę czoła Migalskiemu. Jest najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Trole różnej maści wypełzły na forum 27.04.10, 00:01 a i tak wygra Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Miałeś na myśli Migalskiego ? Jołop ściąga pomysły 27.04.10, 07:14 Palikota, tylko robi to w o wiele gorszym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ipta Re: Trole różnej maści wypełzły na forum 27.04.10, 07:19 W tym Kraju już lepiej nie będzie,ale możemy sprawić aby było weselej wszak byliśmy kiedyś najweselszym barakiem w obozie A więc Kaczyński na Prezydenta A Lepper na Premiera Ale będzie jazda na wszystkich kanałach w twlewizji Odpowiedz Link Zgłoś
miszczu.pll Re: TVN produkuje idiotów 26.04.10, 22:52 ich dziennikarstwo podobne do pospieszalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: TVN produkuje idiotów 26.04.10, 23:23 miszczu.pll napisał: > ich dziennikarstwo podobne do pospieszalskiego Niech zgadnę: oglądasz? Znasz ich dokładnie jak pospieszalskiego! Jestes ich produktem? Podziwiam samokrytyke... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: TVN produkuje idiotów 27.04.10, 01:54 dramateusz napisał: > miszczu.pll napisał: > > > ich dziennikarstwo podobne do pospieszalskiego > > Niech zgadnę: oglądasz? Znasz ich dokładnie jak pospieszalskiego! Jestes ich > produktem? Podziwiam samokrytyke... On po prostu reprezentuje szkole propagandy KGB czyli okresla adwersarzy tak samo zreszta na wiecej go nie stac. Nazwiesz go komunista to on ciebie tez. Nazwiesz go TVN fanem to on ciebie tez. Do pewnego etapu nawet skuteczne bo niewyrobiona politycznie PO-ciemnota latwo sie dezorientuje Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: w jakim boju zginął L.Kaczyński??? 27.04.10, 07:33 Tak z głupoty robi się cnotę. Chłop miał kaprys, wziął dwór i pojechał, po drodze mieli wypadek, spieszyli się we mgle. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolomomocherokatotalib Chcę innej Polski niż 26.04.10, 21:28 Gazeta Wyborcza, Adam Michnik, i tzw. lewica laicka zaprzyjaźniona po okrągłym stole z tzw. katolewica (Mazowiecki, Tygodnik Powszechny). To dzięki nim nie mieliśmy reprywatyzacji. To dzięki nim nie mieliśmy dekomunizacji. To dzięki nim nie mieliśmy deubekizacji. To dzięki nim nie mieliśmy powszechnego uwłaszczenia obywateli. To dzięki nim nie mieliśmy dofinansowania z majątku narodowego ZUS (do skarbu państwa po 45r. włączono ocalały majątek przedwojennych kas emerytalnych - kłania się reprywatyzacja, a przez lata składki emerytalne włączane były do budżetu państwa finansując socjalistyczną industrializację). To dzięki nim mieliśmy od początku niedoszacowaną składkę na NFZ (w projekcie reformy było od początku 10% ale Balcerowicz postawił weto i przeforsował 6% - dziś jest prawie 10% ale długi i konieczność nadrabiania zaległości inwestycyjnych podrażają koszty) To dzięki nim mieliśmy NFI, prywatyzację w formie negocjacji (pod stołem). To dzięki nim dowiedziałem się, że Polska i Polacy to "brzydka panna na wydaniu i w dodatku bez posagu", a od ich ostatniego przedstawiciela, że "polskość to choroba" itp. itd. I dlatego będę głosował na osobę która ma inną wizję Polski, polskości, miejsca Polaków w swoim kraju i świecie. Będę głosował na Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elek984 Re: Chcę innej Polski niż 26.04.10, 21:33 No tak, Twój nick mówi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Re: Chcę innej Polski niż 26.04.10, 21:46 oszolomomocherokatotalib napisał: > Gazeta Wyborcza, Adam Michnik, i tzw. lewica laicka zaprzyjaźniona po okrągłym > stole z tzw. katolewica (Mazowiecki, Tygodnik Powszechny). > To dzięki nim nie mieliśmy reprywatyzacji. > To dzięki nim nie mieliśmy dekomunizacji. > To dzięki nim nie mieliśmy deubekizacji. To dzieki Komorowskiemu nie bedziemy miel KORONACJI!!!!!!!!!!!!!!! > To dzięki nim nie mieliśmy powszechnego uwłaszczenia obywateli. > To dzięki nim nie mieliśmy dofinansowania z majątku narodowego ZUS (do skarbu > państwa po 45r. włączono ocalały majątek przedwojennych kas emerytalnych - > kłania się reprywatyzacja, a przez lata składki emerytalne włączane były do > budżetu państwa finansując socjalistyczną industrializację). > To dzięki nim mieliśmy od początku niedoszacowaną składkę na NFZ (w projekcie > reformy było od początku 10% ale Balcerowicz postawił weto i przeforsował 6% - > dziś jest prawie 10% ale długi i konieczność nadrabiania zaległości > inwestycyjnych podrażają koszty) > To dzięki nim mieliśmy NFI, prywatyzację w formie negocjacji (pod stołem). > To dzięki nim dowiedziałem się, że Polska i Polacy to "brzydka panna na wydaniu > i w dodatku bez posagu", a od ich ostatniego przedstawiciela, że "polskość to > choroba" > itp. itd. > > I dlatego będę głosował na osobę która ma inną wizję Polski, polskości, miejsca > Polaków w swoim kraju i świecie. > > Będę głosował na Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus Re: Chcę innej Polski niż 26.04.10, 22:20 Czytywałem bardziej rozbudowane manifesty narodowego socjalizmu, ...ale śmieszniejszych niewiele muszę przyznać. Proszę więcej. oszolomomocherokatotalib napisał: > To dzięki nim nie mieliśmy powszechnego uwłaszczenia obywateli. > To dzięki nim nie mieliśmy dofinansowania z majątku narodowego ZUS (do skarbu > państwa po 45r. włączono ocalały majątek przedwojennych kas emerytalnych - > kłania się reprywatyzacja, a przez lata składki emerytalne włączane były do > budżetu państwa finansując socjalistyczną industrializację). > To dzięki nim mieliśmy od początku niedoszacowaną składkę na NFZ (w projekcie > reformy było od początku 10% ale Balcerowicz postawił weto i przeforsował 6% - > dziś jest prawie 10% ale długi i konieczność nadrabiania zaległości > inwestycyjnych podrażają koszty) > To dzięki nim mieliśmy NFI, prywatyzację w formie negocjacji (pod stołem). > To dzięki nim dowiedziałem się, że Polska i Polacy to "brzydka panna na wydaniu > i w dodatku bez posagu", a od ich ostatniego przedstawiciela, że "polskość to > choroba" > itp. itd. > > I dlatego będę głosował na osobę która ma inną wizję Polski, polskości, miejsca > Polaków w swoim kraju i świecie. > > Będę głosował na Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
smulka63 Re: Chcę innej Polski niż 26.04.10, 22:41 "spadaj dziadu" cyt sp.L.Kaczynskiego. Pragne zauwazyc iz POLSKA to nie Spoldzielnia "Czerwony Dyszel" i mrzonki braciszka Jarusia Kaczynskiego to zart na skale swiatowa!!! PREZYDENTEM RP zachcialo sie byc? A GDZIE PIERWSZA DAMA? Nalezaloby sie szybciutko "obrzenic"?! A czlowiek mu wspolczuje iz jest tak zalamany po smierci brata...iz nie ma sily sie dzwignac?! A tu prosze panstwa taki numer!!! Zajmij sie czlowieku chora matka, nakarm kotka, i podpieraj na duchu corke i wnuki po zmarlym bracie-blizniaku. A ty gdzie sie pchasz? Wstydu nie masz" Swiat sie smieje ale NIKT NIE WIERZY, ze ten ... "wielki" maz stanu wygra wybory. To jest juz "labedzi spiew" pana Jaroslawa Kaczynskiego. NIE, NIE, NIE dla JARKA KACZYNSKIEGO! Dlugo nie a potem wcale.... pozdrawiam Malgosia, dobrze zyczaca swojej Ojczyznie i jej rodakom Odpowiedz Link Zgłoś
bazingha Re: Chcę innej Polski niż 26.04.10, 22:47 A Kaczyńscy w tych strasznych czasach nie byli u władzy, nie byli przy okrągłym stole, nie siedzieli u boku Wałęsy, nie pełnili funkcji publicznych, nie legitymowali w ten sposób takiej Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Chcę innej Polski niż PIS 26.04.10, 23:03 Czy to jest płatne ogloszenie komitetu wyborczego Jarka? Chyba w piątym miejscu to samo czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Chcę innej Polski niż PIS 26.04.10, 23:19 To dyrektywa z centrali. Każą im tak pisać.Pochylmy sie nad ich intelektualną pustką i uczcijmy smierć ich kory mózgowej minutą ciszy. Głupota to najokrutniejsza forma zaniku tkanki mózgowej. Powtarzanie w koło tego samego to własnie objaw... Odpowiedz Link Zgłoś
ipta Re: Chcę innej Polski niż 27.04.10, 07:22 A ja tylko na duet KACZYŃSKI PREZYDENT A Lepper Premier Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Re: Chcę innej Polski niż 27.04.10, 07:37 Powiem krótko sram na ciebie i Jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: Chcę innej Polski niż 27.04.10, 09:52 I też dzięki temu,że nie mieliśmy dedebilizacji możesz pisać na tym forum i wogóle na jakimkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Chcę innej Polski niż 27.04.10, 16:28 oszolomomocherokatotalib napisał: > I dlatego będę głosował na osobę która ma inną wizję Polski, polskości, miejsca > Polaków w swoim kraju i świecie. > > Będę głosował na Jarosława Kaczyńskiego. taaaak, w polsce oswiata zawsze byla na kiepskim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! 27.04.10, 00:42 Rozumiem, że panu Migalskiemu marzy się królestwo i feudalne stosunki, ale Polacy już dawno wybrali demokrację. No, i byłby problem - kto byłby sukcesorem po śmierci (wszak każdego to czeka) jaśnie pana Jarka? Alik ????? Łojezuuuu, a jak miałyby wyglądać wizyty zagraniczne???? Problem z Pierwszą Damą... Alikowi kieckę ubrać? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_deira Re: Marek podaj konto dam na leczenie 27.04.10, 00:40 Marek podaj konto dam na leczenie dornjuan 26.04.10, 20:57 Odpowiedz Dać to Ty możesz swoim wybrańcom na fundusz wyborczy. Ludzie PIS-u sami płacą swoje rachunki. Wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Marek podaj konto dam na leczenie 27.04.10, 16:30 ma_deira napisała: > Dać to Ty możesz swoim wybrańcom na fundusz wyborczy. Ludzie PIS-u sami płacą > swoje rachunki. Wszystkie. i z publicznych pieniedzy, wzglednie europejskich Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle1 Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 26.04.10, 20:57 ktoś może powie jak wyglądaja buciki pana M., bo tyle par wystaje spomiędzy królewskich pośladków Jarka, że nie wiem który to ten pan M. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 26.04.10, 21:12 jankbh napisał: > możnaby się śmiać, gdyby nie było to tragiczne ***************************** Tragikomiczna to jest forma przypominania prezesowi o swojej obecności w kontekście obsadzenia wakatów po katastrofie w Smoleńsku. Dzisiejszy pokaz wazeliniarstwa Migalskiego i Śniadka jest po prostu niesmaczny. Prezes Kaczyński musi starannie sprawdzać, czym sobie tyłek podciera - bo a nuż będzie to znajomy europoseł lub przewodniczący związku zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 [...] 26.04.10, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska [...] 26.04.10, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: Pijany Bronek już złożył wieniec ??? 27.04.10, 09:57 To Wildstein się uchlewa? Ja nic o tym nie wiem ale podejrzewam,że pije koszerne trunki. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 26.04.10, 22:19 > Tragikomiczna to jest forma przypominania prezesowi o swojej obecności w > kontekście obsadzenia wakatów po katastrofie w Smoleńsku. Dzisiejszy pokaz > wazeliniarstwa Migalskiego i Śniadka jest po prostu niesmaczny. Prezes Kaczyński > musi starannie sprawdzać, czym sobie tyłek podciera - bo a nuż będzie to znajomy > europoseł lub przewodniczący związku zawodowego. Święte słowa. Plan ubóstwienia Lecha Kaczyńskiego to nie jest plan Jarosława. To wymyślili - dla podlizania się Jarosławowo - ci, co liczą na wakaty partyjne w PiS. Po tym, jak Bielan kłamał w TVP na temat historii z Gruzji, i jak Gazeta udowodniła mu kłamstwo, utwierdziłam się tylko w przekonaniu, że partyjni aparatczycy robią teraz wszystko, aby w specyficzny sposób osłodzić Jarosławowi cierpienie po śmierci brata. Tak że na miejscu internautów nie przypisywałabym całej demoniczności Jarosławowi. On jest teraz manipulowany przez aparatczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Opowieść odmrożeńca 26.04.10, 22:21 Przy okazji przypominam mój tekst sprzed roku o Jarosławie Kaczyńskim. Warto sobie odświeżyć. jedyniesluszne.blox.pl/2009/06/Jaroslaw-Kaczynski-Opowiesc-odmrozenca.html jedyniesluszne.blox.pl/2009/06/Jaroslaw-Kaczynski-Opowiesc-odmrozenca-2.html jedyniesluszne.blox.pl/2009/06/Jaroslaw-Kaczynski-Opowiesc-odmrozenca-3.html Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska naród ma wybrać prezydenta 26.04.10, 22:33 a nie tylko forum wyborczej czyli obskurancka sekta michnikowsko-gieremkowska Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: naród ma wybrać prezydenta 26.04.10, 22:36 no to zabieraj zwloki i won kundlu parszywy Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska Re: naród ma wybrać prezydenta 26.04.10, 22:43 fajne te yintelygenty, ale kwiczą. Waw!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 26.04.10, 21:16 Dokładnie... Jakby ta kanalia wygrała, zniszczy Polskę, on jest psychopatą bez żadnych zahamowań. jankbh napisał: > możnaby się śmiać, gdyby nie było to tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś
ipta Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 27.04.10, 07:26 A nie lepiej zamiast tu pisać pierdoły zacząć remontować drogę na Zaleszczyki,aby była bardziej drążona. Bo już kiedyś to było że guzika nie oddamy bo drogę na Zaleszczyki mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 27.04.10, 16:34 no cos ty! teraz jest czas szable kuc na ruskich! Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: O dwóch takich co ukradli Wawel 27.04.10, 03:22 jankbh napisał: > możnaby się śmiać, gdyby nie było to tragiczne ------------------------------------------------------ OD RAZU WYSLAC P jAROSLAWA k. NA WAWEL- JAK JUZ JEST KROLEM! PO TRUPACH DO CELU OBOK BRATA NA WAWELU! Odpowiedz Link Zgłoś
nadszyszkownik-cicho Re: Wazelinę PISu chyba p..... 26.04.10, 22:06 zastanawiam się, patrząc na dokonania posła Migalskiego w sferze prywatnej, czy przypadkiem nie próbuje pretendować w ten sposób do miana pierwszej damy. A w przyszłości, kto wie, może i Królowej... Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: Wazelinę PISu chyba p..... 27.04.10, 09:45 Tak mister Migalski stań przy królu w Nepalu.I zabierz tam też innych dworaków. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wazelinę PISu chyba p..... 26.04.10, 20:45 Jaka partia taki hmmmm no, ten.... - Członek! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! 26.04.10, 21:21 Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: podobno prawdziwy patryjota nie dyskutuje 26.04.10, 21:43 on deklamuje. zgodzisz się ze mną? ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! 26.04.10, 22:39 business3 napisał: > Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! <a od kiedy Polska jest pod okupacja,chyba pod okupacja pisu i smierdziela z kotem Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: Kaczyński na Prezydenta! Niepodległa Polska! 27.04.10, 09:46 A stań se przy królu business3.Tak gdzieś w Arabii Saudyjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
amberka2 Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:24 Tylko, ze krolowi potrzebna jest krolowa, a takowej brak. Jakos nie wyobrazam sobie prezydenta bez pierwszej damy. Jaroslawowi Kaczynskiemu brakuje kobiety pokroju pani Marii, ktora potrafila ocieplic wizerunek prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 20:38 a Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 20:43 Jest przecież Alik - na pewno się zgodzi zostać pierwszą damą dla Ojczyzny ratowania Odpowiedz Link Zgłoś
csikar Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:00 A może poślubi Rona Asmusa...? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 22:40 csikar napisał: > A może poślubi Rona Asmusa...? < no i zostala jeszcze suka po bracie Odpowiedz Link Zgłoś
business3 PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... 26.04.10, 21:26 PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... Odpowiedz Link Zgłoś
velvet_demon Re: PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... 26.04.10, 21:29 Chłopie musisz być zwykłym trollem, bo nie mogę sobie wyobrazić wyborcy PiS na tyle głupiego, by nie rozumiał, że Migalski Kaczyńskiemu szkodzi a nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... 27.04.10, 09:50 Może masz zbyt małą wyobraźnię wobec wyborców Pis? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... 26.04.10, 22:42 business3 napisał: > PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... <sam jestes MATOLEM do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: PO, czy przed, zawsze Tuskomatołki... 27.04.10, 09:49 Podobno ten gość obronił doktorat.Też wtedy takie głupoty pociskał? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czemu jeszcze nie jesteście w Irlandii2 ??? 26.04.10, 21:25 Czemu jeszcze nie jesteście w Irlandii2 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Czemu jeszcze nie jesteście w Irlandii2 ??? 26.04.10, 22:42 business3 napisał: > Czemu jeszcze nie jesteście w Irlandii2 ??? < a ty do Gruzji pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:12 ocieplić? Ona robiła za cały wizerunek, przynajmniej ten pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
mlot-na-mloty królowa jest, eee... tzn. królewicz - i to 26.04.10, 21:17 bardzo stabilny. jaro będzie miał w nim wielkie oparcie, bo królewicz stanowczo, acz miękkim i 'kocim' ruchem kroczy przez świat na 4 łapach. no i będzie nas mało kosztował. torba łiskasów, kuweta, weterynarz i obowiązkowe szczepienia to naprawdę niewiele. głosujcie na nową prezydencką parę! będziemy w światowej awangardzie! co tam geje, polacy wyznaczą nowe standardy tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
asiazlasu Re: królowa jest, eee... tzn. królewicz - i to 26.04.10, 21:29 mlot-na-mloty napisała: > bardzo stabilny. > jaro będzie miał w nim wielkie oparcie, bo królewicz stanowczo, acz miękkim i > 'kocim' ruchem kroczy przez świat na 4 łapach. no i będzie nas mało kosztował. > torba łiskasów, kuweta, weterynarz i obowiązkowe szczepienia to naprawdę niewie > le. > > głosujcie na nową prezydencką parę! > > będziemy w światowej awangardzie! co tam geje, polacy wyznaczą nowe standardy > tolerancji. umarlam ze smiechu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: królowa jest, eee... tzn. królewicz - i to 26.04.10, 22:49 mlot-na-mloty napisała: > bardzo stabilny. > jaro będzie miał w nim wielkie oparcie, bo królewicz stanowczo, acz miękkim i > 'kocim' ruchem kroczy przez świat na 4 łapach. no i będzie nas mało kosztował. > torba łiskasów, kuweta, weterynarz i obowiązkowe szczepienia to naprawdę niewie > le. > zaraz "kuweta" i "liskasy" - e tam, prawdziwy koci twardziel ma byc free range, polowac na myszy i defekowac w krzaki, tylko taki kot moze byc Pierwszym Kotem RP, na krolewskim (swoja droga Migalskiemu trzeba bedzie chyba zalozyc niedlugo kaftan, zaczyna gonic w pietke) dworze! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Wyobrazisz sobie w czerwcu/ewentualnie lipcu! 26.04.10, 21:23 Wyobrazisz sobie w czerwcu/ewentualnie lipcu! amberka2 napisała: > Tylko, ze krolowi potrzebna jest krolowa, a takowej brak. > > Jakos nie wyobrazam sobie prezydenta bez pierwszej damy. > Jaroslawowi Kaczynskiemu brakuje kobiety pokroju pani Marii, ktora potrafila > ocieplic wizerunek prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
amberka2 Re: Wyobrazisz sobie w czerwcu/ewentualnie lipcu! 26.04.10, 23:23 Chcesz wskrzesic pania Marie? Niestety nie da sie.... Nie bylam fanka Lecha Kaczynskiego, ale bardzo lubilam i szanowalam pania Marie Kaczynska. Byla prawdziwa pierwsza dama i miala bardzo pozytywny wplyw na malzonka. Pan Jaroslaw rowniez potrzebowalby wlasnie takiej osoby. Jakos utarlo sie w naszym kregu kulturowym, ze u boku prezydenta zawsze jest malzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:33 amberka2 napisała: > Tylko, ze krolowi potrzebna jest krolowa, a takowej brak. > > Jakos nie wyobrazam sobie prezydenta bez pierwszej damy. > Jaroslawowi Kaczynskiemu brakuje kobiety pokroju pani Marii, ktora potrafila > ocieplic wizerunek prezydenta. Ja Migalski jestem śmieciem,dlatego obrażam Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinygieldy Kota ma... 26.04.10, 21:45 Nie ma damy, ale ma kota Alika... Będzie uroczo wyglądał podczas spotkania na szczycie np. z Obamą... Ten ma psa - będą się przyjaźnić... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:25 Uderza facet w mocne tony . Teraz nie bedziemy miec prezydenta ,tylko krola . Swoja droga ciekawym ,kogo Polacy wybiora . Odpowiedz Link Zgłoś
ryhu1 kaczyński to żaden król, zaledwie lord... farquad 27.04.10, 22:00 katolik_polski1 napisał: > Teraz nie bedziemy miec prezydenta ,tylko krola . Odpowiedz Link Zgłoś
klaus66 Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:26 Nie wytrzymam :/ "Król" nie zginął w boju tylko w wypadku który może się każdemu przydarzyć . Co do sztandaru i polityki Lecha Kaczyńskiego lepiej jak spocznie w grobie razem z nim . Skończmy z tą paranoją .Przed katastrofą nikt go nie lubił a większość uważała jego prezydenturę za hańbę dla Polski. Skąd teraz te brednie ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 20:30 klaus66 napisał: > Przed katastrofą nikt go nie lubił a większość uważała jego > prezydenturę za hańbę dla Polski. Skąd teraz te brednie ????!!!!! No wiesz to są krawcy którzy usiłują wmówić że nagi król ma najlepsze z możliwych przyodzienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 20:28 Oczywiście, że na poważnie. Przecież po to Jaruś wcisnął nieboszczyka bliźniak na Wawel, żeby zrównać jego (i siebie) z królami. A skoro udało się, to dużo ludzi kupiło ten kit ("no bo przecież na Wawelu nie pochowaliby byle kogo, moja pani..."). Odpowiedz Link Zgłoś
jatokomtur Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:29 Co on ćpie?Wiedziałem ,że debil pisowski ,ale do tego stopnia? Wyobrazcie sobie że Jaro wygrywa i mianuje go szefem kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:06 jatokomtur napisał: > Co on ćpie?Wiedziałem ,że debil pisowski ,ale do tego stopnia? > Wyobrazcie sobie że Jaro wygrywa i mianuje go szefem kancelarii. Nie przesadzaj, jezeli juz to pierwsza kucharka albo pierwszym klamkowym, bo te palacowe klamki sa baaardzo wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska same yintelygenty pokwikują ku czci tusku i michni 26.04.10, 22:38 ku. Łoj joj joj Odpowiedz Link Zgłoś
hepowy Re: same yintelygenty pokwikują ku czci tusku i m 27.04.10, 15:09 Jak słyszysz kwiczenie, to sprawdź w chlewie, może świń zapomniałeś nakarmić. Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:32 Ot i teraz dzieci w szkole na historii będą miały nowego króla do zapamiętania przed sprawdzianem. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:21 facet robi już za błazna i durnia myśląc pewnie,że żyje w XV w. Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 22:41 zazdrościsz? prześmiewco nadęty? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:32 Odbiło? Da się jeszcze leczyć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh No i już zaczyna odbijać 26.04.10, 20:32 Dzięki takim jak Migalski Jarosław poniesie druzgocącą klęskę. Kiedyś funkcjonowało rymowane powiedzonko o kocie i młotku, co pasuje do wypowiedzi europosła. A jeżeli chodzi o szczegóły techniczne to po królu zwykle dziedziczyły dzieci, a nie brat, natomiast w demokracjach nie ma dziedziczenia prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:32 kurdupel królem? dobry pomysł - ale z tym, że Gabonu... Odpowiedz Link Zgłoś
elek984 Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 21:43 Tak nienawidzisz Gabonu? Co Ci tam zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
obskurancka_sekta_michnikowska Gabo zły, chcemy słońce Peru!! 26.04.10, 22:36 W Peru to dopiero słońce świeci! Odpowiedz Link Zgłoś
sher-rif Re: Gabo zły, chcemy słońce Peru!! 27.04.10, 10:00 To tam jedź.Zresztą nie od upału padło ci na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:34 Ale wazelina.On wchodzi jego Wawelskiej mosci tak gleboko,ze az migdaly bola. Migalski zawsze byles dla mnie nikim,teraz jestes zerem bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Moze przy tym Krolu z Wprost? Migalski jest chory 26.04.10, 20:34 umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:35 Migalski, idź się leczyć na nogi, bo na głowę za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
czepny Choroba Smoleńska.. 26.04.10, 20:36 Choroba smoleńska rozwija się jak widzę jak kurza grypa Odpowiedz Link Zgłoś
zaem Re: Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy 26.04.10, 20:37 Migalski przypomina radio Erewań - czyste idiotyzmy w wypowiedziach... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky-lara Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:38 Chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zamany Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:39 Migalski u was to jakieś zawody z Bielanem.Kto głębiej w d...pę wlezie prezesowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ufoludzik Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:39 Majonez i wazelina - Migalski 100% NATURALNY POLSKI SMAK PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp czy Migdalski iest nadal nauczycielem uniwerku ? 26.04.10, 20:40 Ten gość jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
heniek300 przy królu? po co przecież właśnie go z ... 26.04.10, 21:30 ...wprostu wyje bali. Odpowiedz Link Zgłoś
kazzmij Nie wierzę żeby p. Migalski pisał to na trzeźwo ;) 26.04.10, 20:40 Ewentualnie jakieś zioło zaaplikował... Ale w pełnej świadomości być nie mógł. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:41 Krol Jarus znalazl swojego przydwornego blazna.Euroosla Migalskiego.To taki pisowski Stanczyk,tylko z mala roznica.Stanczyk byl inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
bemowiak2008 ktora to szkola takiego "politologa" wyksztalcila? 26.04.10, 20:41 Boszeee co za przypal Krol... ja cie pie***** Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_17.01 Wybory 2010. Migalski o J. Kaczyńskim: Stańmy w... 26.04.10, 20:41 tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Nie wiem co on brał, ale wiem 26.04.10, 20:42 Moi Drodzy, że nie powinniśmy iść za nim tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś