Dodaj do ulubionych

MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza cz...

06.05.10, 13:41
matura dla debili... ale ten kraj się stacza.
Obserwuj wątek
    • abs_ik Re: MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza 06.05.10, 13:43
      A odpowiedzi są tutaj:
      www.edulandia.pl/Edulandia/1,98377,7848515,Matura_2010___jezyk_angielski__odpowiedzi.html
    • cep_0 MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza cz... 06.05.10, 14:50
      Łatwa matura, duża zdawalność to powód do dumy Pani Minister Oświaty, tej z PO
      (Paskudnie Oszukujemy).

To już Giertych był bardziej odpowiedzialny.

Ale czego oczekiwać od "PO" ( Paskudnie Oszukujemy).

Stwierdzam iż ok. 60% obecnych abiturientów nie zdałoby matury z lat 60 - 70
      tych, a już przedwojennej? - to już lepiej nie myśleć.
      • alicja.blaszczynska Re: MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza 06.05.10, 15:15
        cep_0 napisał:

> Łatwa matura, duża zdawalność to powód do dumy Pani Minister Oświaty, tej z PO
        > (Paskudnie Oszukujemy).
        >
        > To już Giertych był bardziej odpowiedzialny.
        >
        > Ale czego oczekiwać od "PO" ( Paskudnie Oszukujemy).
        >
        > Stwierdzam iż ok. 60% obecnych abiturientów nie zdałoby matury z lat 60 - 70
        > tych, a już przedwojennej? - to już lepiej nie myśleć.

myślę, że raczej na odwrót - większość tych co pisała 'starą maturę' nie zdałaby nowej ze względu na utrudnione możliwości ściągania, a raczej brak takich możliwości, a jak wiadomo w przeszłości ściągano, nie znam osoby,która zdawałby starą maturę bez ściąg!
        • wetherwax Re: MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza 06.05.10, 17:09
          Ja nie ściągałam. No, ale my się nie znamy.:)
    • alicja.blaszczynska MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza cz... 06.05.10, 15:13
      wcale nie pikuś, miałam dużo wątpliwości zaznaczając odpowiedzi, dużo było zwodniczych zdań
    • maxweber3 Dzieciaki popisują się przed kamerami 06.05.10, 15:32
      i tyle. co było łatwe a co trudne to się zobaczy po wynikach. podobno próbnej z matematyki nie zdało 25%
    • angrusz1 MATURA 2010. Angielski: Pikuś! 06.05.10, 15:47
      Co to za egzamin kiedy można strzelać - prawda / fałsz - i zawsze coś się trafi .
      A inne pytania także można próbować dopasowywać odpowiedzi na chybił trafił i
      może te 30 % się zdobędzie.

Kiedy przychodzi do pisania po angielsku to wtedy trudności się zaczynają .
    • jola5033 MATURA 2010. Angielski: Pikuś! Najtrudniesza cz... 06.05.10, 15:56
      Język polski - to pikuś.....
      Matematyka - to pikuś....
      Język angielski - to pikuś......

Czy mamy takich znakomitych nauczycieli i uzdolnioną młodzieź, czy
      taki niski poziom matur????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka