dj.czosnek Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 16:53 ciekawe co by, Jarosław powiedział na eks-misję ze sceny politycznej? Np. Wyspy Kanaryjskie - Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 16:54 Pozostali kandydują, ale jak ktoś się nazywa Kaczyński, to "podejmuje się misji" oraz "ma wizję". Odpowiedz Link Zgłoś
ka9 nie milionów, tylko 1,7mln 07.05.10, 16:54 "- Mam poparcie swojej rodziny, mam państwa poparcie, mam poparcie milionów Polaków" phi... 1,7 milionów to nadal milion albo niecałe dwa miliony... a nie poparcie milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Sporo sporo więcej. Kaczyński nie kłamie. 07.05.10, 17:20 Karczyński mówił prawdę w.g sondaży popiera go ok 30 % wyborców. 1,7 mln to około 5 % jak sobie pomnorzysz 1,7*6 to ci wyjdzie około 10 MLN. Nawet jeżeli do wyborów pójdzie 1/3 wyborców to dalej mamy miliony głosów. Ps. Komorowskiego popiera ok 40% wyborców :). Za KAŻDYM z 2 głównych kandydatów stoją MILIONY Polaków. Ja narazie mam tylko jedem wniosek (tzn. żeby pozostali kandydaci oszczędzili sobie wstydu a nam kasy i zrezygnmowali) wtedy możnaby było wybory przeprowadzić w jednej turze. Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 czy na gazeta.pl nie potrafią zrobić zdjęcia ? 07.05.10, 16:54 z tego co wiem organizuje się w Agorze szkolenia z fotografii.. zastanawiać się można czy to szkolenia z fotografii czy z manipulacji (obrazem) ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: czy na gazeta.pl nie potrafią zrobić zdjęcia 07.05.10, 23:50 Fakt, pierwsze to kompromitacja. Przy kolejnych nic się chyba nie dało zrobić. Bo jak ciekawie pokazać bloczek betonowy czy inny materiał budowlany? Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 16:55 "Mam poparcie swojej rodziny, mam państwa poparcie, mam poparcie milionów Polaków, którzy podpisali listy wpierające moją kandydaturę - podkreślił dziękując za podpisy prezes PiS" DOSTAŁ GŁUPEK 1,7 MLN GŁOSÓW POPARCIA A MARZĄ MU SIE MILIONY. BUAAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
ibarrekolander Nie milionów, panie jarku, miliardów 07.05.10, 16:57 MILIARDÓW Polaków!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Adamie Michnik zajrzyj czasem na swoje fora. 07.05.10, 16:58 I popatrz jak pięknie panujesz nad nienawiścią :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Adamie Michnik zajrzyj czasem na swoje fora. 07.05.10, 17:02 Jak Ci się nie podoba to po co Tu wchodzisz? Mnie nie podoba się pisowska telewizja to jej nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Adamie Michnik zajrzyj czasem na swoje fora. 07.05.10, 17:32 A co sądzisz o wytoczeniu GW procesu za to co się dzieje na tych forach ?? Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Adamie Michnik zajrzyj czasem na swoje fora. 07.05.10, 22:10 Raczysz zartowac uwazajac ze za to, co ludzie wypisuja na forum odpowiada jego wlasciciel. Jak Ci sie nie podoba, to wejdz na inna strone - nikt Ci tego czytac nie kaze?! Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 16:59 Polaków nie,ale wolaków!Prawdziwy polak na takie cosik nie zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybiec mam poparcie milionów Polaków, którzy podpisali .. 07.05.10, 17:04 Jak na razie te "kilka milionów" to niecałe dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:05 bagna widze ogromne, bloto i mul, czy moze ktos czytal opisy bitwy pod Lenino ? tam Stalin wpuscil polskich Zolnierzy w bagna, wielkie bagna, czy te bagna nie sa nasza zmora ? bagna i dziady...... proszalne dziady.....chocholy,chocholy i lilia..... biala linia na marmurze.... czas matur i ....no wlasnie, czego ? rozdziobia Nas kruki, wrony i - byc moze - szybkie komputery na gieldzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 PiS, Kaczynski,misje, wizje 07.05.10, 17:05 PiS i Kaczynski w misji po wizjach, im chyba tylko czubki zostaly. W calej historii swiata, Europy wszyscy wizjonerzy, ich misje prowadzily do najwiekszych upodlen calych narodow. I tu Kaczynski w swojej wizji zostawia Polakom tylko prawo do marzen. Ci upodleni tez marzyli ze nigdy wiecej dyktatorow z wizjami. Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Re: PiS, Kaczynski,misje, wizje 07.05.10, 19:47 Myli sie Pan Panie tadek-1, teraz jest wielka moda na misje i kazdy kto chce dostac prace w dobrej firmie musi przedstawiac swoje wizje wypelnienia owej misji. Pierwszym dokumentaem kazdego projektu jest teraz dokument pt "Our Mission". J Kaczynski idzie szybciej z duchem czasu niz szanowni dyskutanci odsadzajacy go od czci i wiary. W dzisiejszym swiecie trzeba miec WIZJE, a juz prezydent musi miec wizje nr 1 w panstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Ależ ja też podpisałam tę listę! Pozostałe również 07.05.10, 17:07 Wielu ludzi zrobiło tak samo. Chodzi o to, żeby każdy miał szansę wystartować. Ale przecież,na miłość boską,nikt z nas nie będzie na kaczyńskiego głosował! Musiałoby nam rozum odebrać i wszelką przyzwoitość! Głosowanie na kaczyńskiego jest porównywalne ze zdradą polskich interesów. To trochę jak kolaboracja. Odpowiedz Link Zgłoś
wd87457 Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:10 A jednak się kręci...! brawo prezydencie Jarosławie Kaczyński! popieram xpp Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę 07.05.10, 18:00 brawo, alleluja i do przodu, po trupach do celu Odpowiedz Link Zgłoś
mittad Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:10 Misje to ja tez mam i co z tego. Znowu buta i pycha przemawia przez kandydata PiS. Znowu misja to tak jak Polska suwerenna ale Polacy na podsluchu obojetnie z jakiej opcji politycznej. Mielismy tego dowod podczas 2 letniej kadencji rzadu Kaczynskiego. Jedna misja sie juz skonczyla, szkoda tylko ze tak tragicznie dla Polakow, ale niwskazane sa wyroki boskie Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:11 Nie mogę dopuścić do tego, żeby prezydentem mojego kraju był jakiś śmieszny fefek. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Za to nie ma poparcia najprawdziwszych Polaków! 07.05.10, 17:11 Ma poparcie "prawdziwych" Polaków, ale nie ma natomiast poparcia najptrawdziwszych prawych Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:12 Wy Haczynski idzcie tam, gdzie wasze miejsce - na smietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
71c Klon II: Jestem zoofilem i mam kota na punkcie swo 07.05.10, 17:12 ...jego kota. Będzie cudowną pierwszą damem..., och, pardon damą, będziemy razem wyśpiewywać hymn polski, z ziemi wolski do wioski. Tak, czuję poparcie milionów czarnodupców, psychicznie chorych, buraków i żuli. Cóż, jako fałszywy mężczyzna, anty-Polak i snob mam poczucie, że uda mi się wyprowadzić kraj na krawędź przepaści, to będzie moja zemsta za moje nieudane życie erotyczne". Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Klon II: Jestem zoofilem i mam kota na punkci 07.05.10, 17:36 "czarnodupiec" to określenie jakim Rosyjscy rasiści nazywają Czeczenów. Jesteś Rosyjskim rasistą ?? >to będzie moja zemsta za moje nieudane życie erotyczne Cóż antykaczyzm ma różne źródła. Współczuję ale brawa za szczerość :) Ps. Terapia antykaczystów może być trudniejsza niż mi się wydawało. V Odpowiedz Link Zgłoś
71c Re: Viptocat: Jestem czarnodupcem i zoofilem 07.05.10, 17:52 Ty, ciptocat, mianem "czarnodupców" określają Czesi księży. Nawet tego nie wiesz, niedojdo. Od dawna wiadomo, że elektorat kaczy ma kacze mózdżki. Twój niskorosły guru chce się mścić za swoje nieudane życie, nie tylko erotyczne, ale społeczne, polityczne, jakiekolwiek, bo jest umysłowym kaleką, krótkowzrocznym, zakompleksionym kmiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Viptocat: Jestem czarnodupcem i zoofilem 07.05.10, 18:16 :) Zabolało. Dobrze bo miało zaboleć. Wiesz ja rozumiem ,że łatwiej jest miotać obelgi niż powiedzieć "dałem sobą manipulować byłem kretynem". Ale przebudzenie czeka cię wcześniej czy później Ps. A dlaczego Czescy lewacy naśladują Rosyjskich rasistów nie mam pojęcia. Może biorą od nich kasę a może po prostu wyraz im sie spodobał. Bez pozdrowień V Odpowiedz Link Zgłoś
71c Re: Viptocat: Jestem czarnodupcem i zoofilem 07.05.10, 18:47 Nic mnie nie zabolało, miernoto. Ja, nie miotam obelg, tylko mówię prawdę a prawda to jest zgodność myśli z rzeczywistością. To, co i jak myślę jest prawdziwe, zgodne z tym , co myślą prawdziwi Polacy. Zresztą, większość tego forum ma podobne opinie. Zupełnie nie rozumiem, co wy PiSożłopy, PiSdzielcy i PiSdunie robicie na tym forum? Spieprzajcie dziady na forum do tej "nazistowskiej gadzinówki" <Rzeczpospolitej>, dajcie sobą manipulować tym PiSpieprzalskim, Ziemkiewiczom czy Wildsteinom. Ile wam płacą ci prawicowi talibowie za wypisywanie tych swoich pro-kaczych bzdetów na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Viptocat: Jestem czarnodupcem i zoofilem 07.05.10, 21:12 Wiesz. Sądziłem ,że w naszym kraju dokonuje się jakiś postęp cywilizacyjny. Widzę ,że nie wszędzie :). Niektóre osoby zostały mentalnie na etapie wczesnego średniowiecza (klepisko, chlew ze świnkami blisko miejsc do spania itp.) A tak poważnie to ty mi na elektorat PO zupełnie nie wyglądasz. Qrde sam głosowałem na PO i wiem ,że tam nie ma takich debilków. Pewnie jesteś lewakiem (Nie ,Fakty i Mity, Krytyka Polityczna itp.). Jest oczywiście możliwe ,że PO ma jakieś mega kłopoty finansowe i zaczęła kupować jakąś bardzo tanią hołotę internetową (3 łepki w cenie jednego) i kazała pluć według instrukcji. Ale coś bym o tym wiedział albo ktoś by coś napisał. Ps. Słodziutkich snów :). Nie będę się naśmiewał z tego co napisałeś i nie wdeptam cię w ziemie bo lubię większe wyzwania. PPs. Ale nazistą chyba nie jesteś :) Bez Pozdrowień V Odpowiedz Link Zgłoś
71c Re: Viptocat: Jestem czarnodupcem i zoofilem 07.05.10, 23:03 Jestes gównem i niczym. Takich jak ty można tylko bez końca obrażać a i tak z tego niewiele zrozumieją, bo tacy jak ty wyznawcy czarnodupców są na poziomie Średniowiecza (Średniowiecze pisze się, ty kupo gówna, z Dużej, D jak Dupa-Viptocat Wołowa) Głosowałeś świnio na PO a teraz tym ultraprawicowym PiSotalibom wchodzisz do tyłka. Nieładnie, oj nieładnie. Do takich jak ty zdrajców należy tylko zimny poranek i sznur. Jestem anarchistą i głosuję zawsze przeciwko większemu złu. Więc sam widzisz, że nie chodzę jak ty, na pasku u nikogo, ty zapluty karle PiSoreakcji. Podejrzewam, że taka mentalność jak twoja to wynik urazu psychicznego z wczesnego dzieciństwa; także dla ciebie największym wyzwaniem na pewno jest to, żeby choć raz nad ranem nie obudzić się z ręką w nocniku. Życzę zdrowia... psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat :) 08.05.10, 13:55 > Do takich jak ty zdrajców Wiesz powiem Ci w sposób zrozumiały dla Ciebie. "Chłopaku W d...pie jesteś , g...wno widzisz i g...wno wiesz" Załapałeś to dobrze. Nie załapałeś Twój problem. Wiesz bardzo "pomagasz" PO swoim antykaczyzmem :). Robisz to prawie tak dobrze ,że gdybym był z PiS'u to bym Cię wynajął. Ciekawe rzeczy o sobie napisałeś. Nie jesteś pewny tego czy masz rację (to jest ok ja też często nie jestem pewny :) ). Boisz się ,że możesz nie mieć racji i swój strach maskujesz za pomocą agresji (a to już nie jest dobrze !!! ). Poza tym widzę pewne ślady prania mózgu ale mogę się mylić. Ps. Na razie powiem tylko żebyś kategorycznie się nie zgadzał jeżeli ktoś cię będzie cię namawiał do stosowania jakiejkolwiek przemocy. PPs. Mowa nienawiści na forum internetowym też Ci na zdrowie nie wyjdzie (ale nie będzie tak destrukcyjna jak przemoc) V Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Rośnie nam nowy naczelnik państwa 07.05.10, 17:20 który będzie odpowiadał za swoje decyzje przed Bogiem i historią. Śmieszno i straszno zarazem, jednak z przewagą tego pierwszego. BTW czy ktoś z 1.6kk na koncie może mówić, że posiada miliony? Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat 30% Polaków to mniej niż 2 miliony !!! 07.05.10, 17:31 A co z 30 % w sondażach . To około 10 MLN moim zdaniem :). Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: 30% Polaków to mniej niż 2 miliony !!! 07.05.10, 17:45 viptocat napisał: > A co z 30 % w sondażach . To około 10 MLN moim zdaniem :). > > Pozdrawiam > V Ponoć w sondaże nie wierzycie !!?? Jak są po myśli to są OK jak nie to już BE ?? :) Policzmy poparcie w wyborach !! 40%ludzi głosuje z 30 mln uprawnionych. PiS zdobywa 25% głosów to wychodzi że stanowi to 10% społeczeństwa uprawnionego czyli 3 mln !! :) Dlaczego więc 90% społeczeństwa ma być zmuszana do światopoglądu 10% ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: 30% Polaków to mniej niż 2 miliony !!! 07.05.10, 18:12 Miliony to więciej niż 2 miliony. Czyli JK powiedział prawdę (jak by nie liczyć) I tyle chciałem powiedzieć. Ps. Komorowski ma 40 % głosów. To też są miliony. Nikt Ci nie broni na niego głosować :). V Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: 30% Polaków to mniej niż 2 miliony !!! 07.05.10, 18:54 viptocat napisał: > Miliony to więciej niż 2 miliony. > > Czyli JK powiedział prawdę (jak by nie liczyć) > > I tyle chciałem powiedzieć. > > Ps. Komorowski ma 40 % głosów. To też są miliony. Nikt Ci nie broni > na niego głosować :). > > > > V Różnica jest jednak taka, że zarówno wyborcy PO jak i politycy PO nie mówią że wszyscy muszą żyć tak jak oni, uważać tak jak oni a kto tak nie uważa, nie jest patriotą, jest łże elitą, siecią powiązań i czego tam jeszcze nie wymyślił !! A łapiąc ten cały "układ" poprzez pokój Beger złapał własny ogon !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_filutek Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że jestem. 07.05.10, 17:24 Jedna pomylka to blad. Dwie pomylki to glupota Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę p... 07.05.10, 17:29 Dobra ,żeby krótko podsumować dyskusję. 1.Antykaczyści to młotki które nie znają podstaw matematyki (i nie wiedzą ,że 30% poparcia to z pewnością więcej niż 2 miliony głosów :) ). 2. Ponieważ Kaczyński nie powiedział nic więcej poza oczywistą oczywistością :). I nie ma do czego się przyczepić. Antykaczyści zajmują się tak zwanym "męczeniem kaczora" (czyli miotaniem debilnych obelg) 3. Dyskusja pomiędzy 2 antykaczystami polega na na eskalacji obelg którymi obrzucają JK (biedaki się wzajemnie nakręcają i popisują). "Dyskutanci" baardzo szybko odlatują w odchłanie absurdu :) Ps. Miałem Kubę Wojewódzkiego za matoła ale widzę ,że wśród antykaczystów może on "robić za" elitę. A Palikota to powinni na kolanach wielbić :). Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Re: Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę 07.05.10, 18:02 Gdy Lechu doprowadził w 2005 r. Donka do łez i gluta z nosa, zdobył 8 200 000 głosów. Teraz Jarek powinien dostać koło 10-11 milionów i pokazać Stukającemu Laską, gdzie jest miejsce jego i Pierwszego Wieloryba In Spe. PS. ciekawe czy Bronka zmęczyło tańczenie na trumnie Arkadiusza Rybickiego, na którego wolę powoływał się przy podpisywaniu ustawy o IPN-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Wybory 2010. Kaczyński: Mam poczucie, że mogę 07.05.10, 18:23 :) Wyborców PiS'u jeszcze nigdy nie próbowałem uczyć tolerancji i poszanowania dla innych poglądów. Cóż jeżeli wygracie wybory (moim zdaniem szanse są 50/50) to pewnie będę musiał zacząć. Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
mp.1976 Wybory 2010. Kaczyński 07.05.10, 17:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7854517,Byly_szef_MSZ_Lotwy__Lech_Kaczynski_przeszkadzal_.html tak mysli swiat o nim, i nie myli sie co najwazniejsze :) sadze ze Jarek ma podobna opinie ... ale jeszcze zyje :pp Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Wybory 2010. Kaczyński 07.05.10, 17:42 Jakiś misiek z malutkiej łotwy to twoim zdaniem świat. Współczuję prowincjonalizmu. V Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Nie generalizuj. 07.05.10, 18:19 Nie świat a były MSZ Łotwy. Nie generalizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sztandar Platformy, wyprowadzić na szczyt 07.05.10, 17:44 zeby z daleka PiS-forum widzialo i pamietalo ,ze na chamstwo i nienawsc Kaczynskich ,nie ma miejsca w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Sztandar Platformy, wyprowadzić!!! 07.05.10, 17:47 cudaktusk napisała: > ale po wakacjach będzie pełno w szpitalach psychiatrycznych osób z głębokim załamaniem nerwowym !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś