wietke stwórzmy razem strone z karykaturami-taki konkurs 12.05.10, 00:40 trzeba zrobić taką stronę i żeby wszyscy z całego świata tworzyli karykatury mahomeda i przesyłali je na nią oczywiście anonimowo-to się uda ludzie może być niezły pasztet-za najlepszą grafikę będą fundowane nagrody -kto chce niech wyśle do mnie maila z konkretnymi propozycjami Odpowiedz Link Zgłoś
marac Islam albo cywilizacja-wybór(jeszcze)należy do nas 12.05.10, 01:06 Poniższy artykuł pochodzi z książki dr. Petera Hammonda: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat: Islam nie jest ani religią, ani kultem - jest pełnym, kompletnym ustrojem. Islam ma religijne, polityczne, ekonomiczne oraz militarne komponenty. Komponent religijny jest podstawą dla wszystkich innych komponentów. Islamizacja następuje, kiedy w danym kraje jest wystarczająco dużo muzułmanów, aby zaczęli się domagać swoich tak zwanych "praw religijnych". Kiedy poprawne politycznie i multikulturalne społeczeństwa zgadzają się na "rozsądne" muzułmańskie żądania o ich "prawa religijne", po cichu przechodzą także pozostałe komponenty. Tak właśnie to działa: (Źródło danych procentowych - CIA: The World Fact Book (2007)). Dopóki populacja muzułmanów pozostaje w okolicach 1%, są oni postrzegani jako miłująca pokój mniejszość. W artykułach prasowych, filmach podkreślana jest ich barwna odmienność: USA Odpowiedz Link Zgłoś
kangur_01 niech ktos odwazy sie powiedziec cos zlego na 12.05.10, 01:15 na "inna" religie to grozi mu wiezienie,a ten pan prowadzi wyklady jestem ciekaw na jaki temat.Jak obrazac wiare innych ludzi napewno nie na temat techniki rysowania kredka Odpowiedz Link Zgłoś
cyrix22 Delegalizacja islamu rozwiąże problem 12.05.10, 01:34 a jak będą burdy to godzina policyjna na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kurosuke W tym wzgledzie dogonimy Szwecje 12.05.10, 03:48 Redaktorzy GW popierajcie budowe meczetu whabiciego na Ochocie a gwarantuje Wam, ze jak sie juz muzulamnie zadomowia sie tam na dobre to poczujecie sie jak ten rysownik w szwecji gdy komus z Was zachce sie nieopatrzenie skrytykowac Mahometa, islam nie wspominajac juz o jakichs karykaturach Proroka. Odpowiedz Link Zgłoś
qhomam Goja 12.05.10, 06:04 Wow, ale zainteresowanie tym palantem, teraz przeciwnicy islamu maja o czym mowic przez kilka dni. Biedni goje, bo jak nie atakuja islam w forach internetowych to nie dostaja wplaty .... Odpowiedz Link Zgłoś
islaminfo Re: Goja 12.05.10, 10:04 Powyższy post to przykład antysemityzmu ostatnio coraz częściej spotykany. Tym razem żyd bankier i krwiopijca (sycący się krwią muzułmanów) na swojej smyczy trzyma gojów, którzy wykonują jego rozkazy i otrzymują pewno za to judaszowe srebrniki. Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: Szwecja: Rysownik karykatur Mahometa zaatakow 12.05.10, 10:35 Dziwnie, że do tego kolesia się nie przyczepili, wrzuca dwa nowe komiksy na tydzień. Toż to recydywa :) www.jesusandmo.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Szwecja: Rysownik karykatur Mahometa zaatakowan... 12.05.10, 11:45 Obrażający uczucia religijne obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Interesuje nie co innego... 13.05.10, 11:44 Różnej maści chrześcijanie, w tym i rzymscy katolicy oburzają się po takim akcie niezadowolenia na islamistów, broniących dobrego imienia Allaha. Ale... przecież Allah, Jahwe i chrześcijański Pan Bóg, to akurat jedna i ta sama osoba, tylko lokalnie inaczej zwana. Dla mnie nie ma znaczenia, czy jakiś naćpany pajac będzie sobie robił jaja z Allaha, Jahwe, czy Pana Boga, bo w ten sposób obraża również mnie i moje uczucia. W ten sposób obraża nie tylko Boga Islamu, ale również Boga Żydów i chrześcijan. Jeżeli "artysta" jest pozbawiony kultury, to niech go spotyka reakcja na jego poziomie moralnym. Odpowiedz Link Zgłoś