jasio.cekin 02.08.10, 11:27 A szkoda... A to Zimny Drań! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white_lake "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:28 Po prostu żenada. Jak można ulegać tak prymitywnemu szantażowi? Daliście de państwo piwowarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 11:37 Zgadzam się w zupełności! Żałosne posunięcie. Jak się mówi A, to trzeba powiedzieć B, a nie w krzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator_wawelu No to teraz na pewno zbojkotuje tę markę i firmę.. 02.08.10, 14:38 ..za TCHÓRZOSTWO! Odpowiedz Link Zgłoś
fortart Ugieli się przed głupotą 02.08.10, 12:22 Wstyd dla producenta Lecha, Kompanii Piwowarskiej za ugięcie się przed głupotą, obłudą i nachalną propagandą PiS. Nie będę wspierał głupoty i będę unikał piw tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Ugieli się przed głupotą 02.08.10, 13:48 > obłudą i nachalną propagandą PiS. Nie będę wspierał głupoty i będę unikał piw > tej firmy. dokladnie! Właśnie teraz będę bojkotować Lecha... Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:29 Brawo !! Niech Kompania Piwowarska padnie na pysk przed Czarneckim i Migalskim i przeprosi ich za tegoroczną powódź, 1 i 2 Wojnę Światową oraz za huragan Katrina !!! Od dziś nie pijam Lecha i innych wyrobów tej FYRMY ! Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 11:33 paulhandyman napisał: > Brawo !! Niech Kompania Piwowarska padnie na pysk przed Czarneckim i > Migalskim i przeprosi ich za tegoroczną powódź, 1 i 2 Wojnę Światową > oraz za huragan Katrina !!! > Od dziś nie pijam Lecha i innych wyrobów tej FYRMY ! Przecież Sz.P. i tak tego piwa nie pił :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 11:43 paulhandyman napisał: > Od dziś nie pijam Lecha i innych wyrobów tej FYRMY ! Też o tym pomyślałam, ale w ten sposób przyłączamy się do pisiorskiego bojkotu. Czy naprawdę o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:02 white_lake napisała: > paulhandyman napisał: > > > Od dziś nie pijam Lecha i innych wyrobów tej FYRMY ! > > Też o tym pomyślałam, ale w ten sposób przyłączamy się do > pisiorskiego bojkotu. Czy naprawdę o to chodzi? Masz rację !! Bełkot pozostawmy Migalskim, Hofmanom, Czarneckim i innym bucom z PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 14:43 white_lake napisała: > paulhandyman napisał: > > > Od dziś nie pijam Lecha i innych wyrobów tej FYRMY ! > > Też o tym pomyślałam, ale w ten sposób przyłączamy się do > pisiorskiego bojkotu. Czy naprawdę o to chodzi? Chodzi o to, że jak firma zatrudnia durniów i nie ma później jaj, by bronić swego, to niech za to cierpi. W życiu nie kupię już piwa z Kompanii Piwowarskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Lech Premium Sport ! 02.08.10, 11:35 Ja to bym zrobił na ich miejcu jeszcze jeden plakat i nazwał go LECH PREMIUM SPORT. W tle narysował bym szybowiec robiący "korkociąg" oraz został bym oficjalnym sponsorem szybowcowych mistrzostw śwata lub Europy ! Odpowiedz Link Zgłoś
dradlis "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:46 Może należało tę reklamę zdjąć. Ale nagłaśnianie niesubtelnych skojarzeń, gdy można sprawę załatwić inaczej świadczy źle o stanie umysłów niektórych polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:23 dradlis napisał: > Może należało tę reklamę zdjąć. Z całym szacunkiem - ale dlaczego niby należło ją zdjąć? Przecież to istna paranoja! Tym sloganem browar posługiwał się już od lutego! Czy z wszystkich restauracji przywawelskich trzeba teraz pod groźbą grzywny usunąć pozycję: "kaczka na zimno"? Ręce opadają, istny Mrożek i Bareja! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 13:51 > Czy z wszystkich restauracji przywawelskich trzeba teraz pod groźbą grzywny usu > nąć pozycję: "kaczka na zimno"? ze śmiechu niemal oplułam monitor... Odpowiedz Link Zgłoś
zapora10 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:46 A w ramach przeprosin... dożywotnio "zimny Lechu" gratis...? Odpowiedz Link Zgłoś
zwyklaosoba Chora wyobraźnia chorych głów. 02.08.10, 11:47 Jak trzeba mieć wypaczony umysł by dojść do takich skojarzeń i na siłę oskarżać innych o świadomą prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:48 Spokojnie. Przeprosiny nic nie kosztują, a umowa i tak wygasła z końcem lipca. Pisiaki po prostu zrobiły Lechowi dodatkową reklamę, a znając ich chciwość i brak zasad (oprócz podstawowej: władza jest najważniejsza) nie zdziwiłabym się, gdyby wszystko było wcześniej ustalone między koncernem a "oburzonymi". Bo niby dlaczego zaczęli oburzać się dopiero tuż przed wygaśnięciem umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
posener17 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 11:49 Współczuję mieszkańcom Krakowa i okolic. Sprawa z LECHEM to dopiero przedsmak problemów. Niedługo politycy pis bedą rościli sobie prawo do kontrolowania wszystkiego, co się dzieje w promienu 100 km od Wawelu. Kto wie, może i Smok będzie musiał się wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:02 No i słusznie. Jako znany zjadacz dziewic może stanowić zagrożenie dla Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:07 ar.co napisała: > Jako znany zjadacz dziewic może stanowić zagrożenie > dla Jarosława K. O kocie nie wspominając... Odpowiedz Link Zgłoś
blonde.redhead24 Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:12 x) Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:29 Koty to zjada niejaki "Alf" Gwiazda idiotycznych seriali amerykańskich. PO(D)PIS: Znany aktor Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 16:55 posener17 napisał: > Niedługo politycy pis bedą rościli sobie prawo > do kontrolowania wszystkiego, co się dzieje w promienu 100 km od > Wawelu. Kto wie, może i Smok będzie musiał się wyprowadzić. Zaraz po wyprowadzce Smoka, zakazane zostanie używanie używanie sowa "tu" z powodu skojarzenia z oznaczeniem samolotu, w którym zginął Boski Lechu. W dłuższej perspektywie zakazane zostanie używanie samolotów w ogóle. Z programu nauczania matematyki wykreślone zostanie używanie cyfr 1, 5 i 4, które od tej pory będą zastrzeżone wyłącznie dla martyrologii Lechowej. Zakazane zostanie również używanie imienia Lech, a osoby które takie imię posiadają dostaną nieprzekraczalny termin do zmiany danych osobowych. Po tych zmianach beatyfikacja świętego Lecha będzie już tylko formalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Pozytywna reakcja dla szaleńców - szaleństwo rośnie 02.08.10, 12:28 Co następne "będzie się kojarzyło"? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Pozytywna reakcja dla szaleńców - szaleństwo 02.08.10, 17:08 ty mi się zawsze będziesz kojarzył z Wybiórczym, wypranym, mózgiem ndb2010.wordpress.com/hipoteza-falszywych-nadajnikow-ndb/ Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa ja pie 02.08.10, 12:24 Ja pierniczę, ależ sztywni. Prawdę mówili, że zimni. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: ja pie 02.08.10, 12:39 No to dopiero wam spadnie. Po piwie z zielonych butelek to żona nie wpuszczała do łóżka. Tam w takiej zielonej to były i żaby i ślimaki i inne farfocle dlatego prawdziwy pijak nigdy tego gówna nie pił. A dzisiaj: "Lech zimny" On nie ma być zimny. On ma być dobry! Piwo "Lech" to jest najgorszy szajs w zielonej butelce. I dla tego nadaje sie do tej reklamy. Zimny czy ciepły to i tak jast gównem jak ten ichni klub piłkarski. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: ja pie 02.08.10, 13:17 "Wam" - to znaczy komu? Ps. Na wszelki wypadek mówię, że ja z innej parafii: ja polski pingwin. Odpowiedz Link Zgłoś
zdz.janusz No, nie!, (Nonnie) 02.08.10, 17:15 Jak na zakonnice, niem. Nonne, masz niezly nick. Zdzichu. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: ja pie 04.08.10, 14:51 Spadnie dochód Poznańskim Browrom produkujacym płyn zwany piwem w zielonych butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:29 Migalskim i Czarneckim marzą się czasy Stalinizmu, kiedy za dowcipy celujące we władzę szło się na trzy lata do ciążkich robót. Po takich akcjach widać dokładnie co czekałoby Polskę, gdyby ci rządni władzy goście przejęli stery. PiS coraz bardziej oddala się od rzeczywistości i polityki i stacza w sferę mistyfikacji, mitologizacji, paranoi i guseł narodowych. Aż patrzeć szkoda jak druga co do wielkości partia w Polsce zamienia się w sektę... Odpowiedz Link Zgłoś
jarrcio "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:30 Wielka szkoda. Jestem rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:34 Zawsze współczuję tym, którzy utracili bliskie sobie osoby... Dlatego - gdy patrzyłem na twarz Jarosława Kaczyńskiego w Smoleńsku - było mi go szczerze żal. Ale gdy natychmiast po powrocie starał się przekuć swą osobistą tragedię w punkty kampanii wyborczej (pchając "braterstwo" do krypty wawelskiej) - poczułem zimną pogardę; toż to nie człowiek... Dlatego reklamę "zimny Lech" - traktuję chłodno i spokojnie - to jest żart na miarę Jarka Kaczyńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 12:43 A jak bym chcial poroskoszowac sie kaczorem pieczonym z kartoflami, popijajac zimnym Lechem - to gdzie dostane lojalke? Bo ja naprawde biez aluzju! Ja chaczu tolko kuszac! A kaczy kuper mozna zamawiac? Czy za takie zamowienia w Krakowie ryzykuje sie odbicie nerek, czy tylko wybicie zebow? A w Warsiafce?? (Pawiak??) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:40 Spaczenie ludzi z PiS nie zna granic... Odpowiedz Link Zgłoś
politologist "Zimny Lech" powinien zniknąć z Wawelu 02.08.10, 12:46 przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: "Zimny Lech" powinien zniknąć z Wawelu 02.08.10, 12:55 ZIMNY LECH-najlepszy na kaca PiSS-dzielcom po przegranych wyborach prezydenckich."Laduj dziadu-po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
derwisz911 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:52 :-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś
robcichy "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:55 Jak ktoś będzie chciał nadać dziecku imię Lech to też będzie musiał prosić o pozwolenie Jarka, przedstawiać zaświadczenie o pochodzeniu, wszelkiego typu dokumenty że godzien jest tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 12:57 "Gdy próbuje się spowodować, żeby imię Lech kojarzyło się tylko z osobą zmarłego prezydenta, nieuchronnie będzie to wchodziło w kolizję z innymi osobami o tym imieniu, przedmiotami i symbolami o podobnym czy takim samym brzmieniu". Należy się długo zastanowić przed nadaniem dziecku imienia Lech. Niedługo za publiczne stwierdzenie "Lech znowu zrobił kupę" może grozić co najmniej grzywna. Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 13:13 Aj, aj!! To ja widze, ze Polacy historie swa nowo pisac musza! Bo jak dzieciatka polskie sie o Lechu, Czechu i Rusie (sic!)uczyc zaczno, to moze byc afera! IPN musi przewetylowac role Czecha w tym trio - moze i on nie jest kosher! Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 14:56 ar.co napisała: > > "Gdy próbuje się spowodować, żeby imię Lech kojarzyło się tylko z > osobą zmarłego prezydenta, nieuchronnie będzie to wchodziło w > kolizję z innymi osobami o tym imieniu, przedmiotami i symbolami o > podobnym czy takim samym brzmieniu". > Należy się długo zastanowić przed nadaniem dziecku imienia Lech. > Niedługo za publiczne stwierdzenie "Lech znowu zrobił kupę" może > grozić co najmniej grzywna. Hehehehe! No bo fakt faktem... Lechu głównie kupę robił, hihi! Najlepiej imienia "Lech" w ogóle unikać - dziecku takiego garba nie przyprawiać i krzywdy na całe życie nie robić! Odpowiedz Link Zgłoś
jyx Lech Poznań w opałach. 02.08.10, 13:14 Każdy ich mecz będzie komentowany politycznie, proponuję zmienić nazwę aby uniknąć kłopotów. Naziści zaczynają terroryzować kraj, czyżby to powtórka z rozrywki ? Lata 30-te ? Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 13:23 A może tu naprawdę chodiz o reklamę ? Może ci posłowie działają "wspólnie i w porozumieniu" z Kompanią Piwowarską ? W końcu okres dzierżawy już się i tak skończył i ta deklaracja nic Lecha nie kosztuje. A swoją drogą to podpisuję się pod wszystkimi głosami mówiącymi, że Lech to najgorsze świństwo. Pełna zgoda, dodałbym, że "piwa" z innych wielkich browarów są wyrobami tego samego typu. Na szczęście są piwa z małych, lokalnych, kameralnych browarów. i nie mam tu na mysli wcale Ciechana, co do którego mam mieszne uczucia, od kiedy pojawił się w sieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepr 02.08.10, 15:07 pal666 napisał: > A może tu naprawdę chodiz o reklamę ? Może ci posłowie > działają "wspólnie i w porozumieniu" z Kompanią Piwowarską ? W końcu > okres dzierżawy już się i tak skończył i ta deklaracja nic Lecha nie > kosztuje. Jak znam tych dwóch to za kasę tą szopkę urządzili. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Pajaca Czarneckiego strzal w kolano, albo dwa... 02.08.10, 13:33 PiS-u i b. prezydenta... Z doswiadczen z mojego dosc dlugiego zycia wynika ze, polska ulica zareaguje dowcipami ktore swoja trafnoscia a pewnie i wulgarnoscia, pozbawi szacunku i wspolczucia do Lecha Kaczynskiego nawet tych ktorzy je dotychczas mieli. Takie sprawy zalatwia sie dyskretnie... Ale tak to jest kiedy pajac chce zostac hetmanem... Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_1 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 13:48 Przeprosiny zupełnie zbędne. Jestem urażony tymi przeprosinami. Piłem w ubiegłą sobotę dębowe mocne, ale po tym kajaniu się wybiorę chyba łomżę albo warkę Odpowiedz Link Zgłoś
makaron1234 "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 13:57 Nie rozumiem tej decyzji. Widac kompani piwowrskiej bardziej zalezy na paru krzykazcy z PiS'u niz na klientach. Coz, teraz tak na prawde nalezy bojkowac to piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-beauty "Zimny Lech" znika spod Wawelu. Browar przepras... 02.08.10, 13:57 To są naprawdę nekrofile,jeśli im się tak to kojarzy,albo ludzie znudzeni,którzy nic nie robią.P.Czarnecki zawsze był nierobem,ale p.Migalskiemu to sie trochę dziwię.Tyle p.zarabia,naprawdę nie ma co tam robić w Europarlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś