snowbird1 Prosta diagnoza 06.09.10, 22:15 Zderzenie jednoczesnych kompleksow wyzszosci i nizszosci. Przypadek z podrecznika psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
poskromienie_zlosnicy Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 06.09.10, 22:37 Idiota w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
clasterone ale kukuczka był tylko jeden 06.09.10, 22:51 Z natury rzeczy Dyzma zawsze musi zajść wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak krzesłem ale 06.09.10, 22:55 po tym betonowym chamskim lbie trzeba dac. Psychopata i paranoik. Odpowiedz Link Zgłoś
bamawe Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 06.09.10, 23:21 A wszystko przez ten trening czystości i permanentny wyścig do nocnika, co to był jeden na dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger I jak tu nie kochać Jarka... 06.09.10, 23:23 Ale mu k**** od zarania wszyscy wbrew... chyba nawet stary musiał mu zajść nieźle za skórę, bo go zrobil, a potem... no właśnie... męka kartofla, zeby nie rozpoznano w nim materiałuu na frytki. Małość Jarka jest jego głównym i jedynym problemem. Kuśka mała, rozum błędny, spojrzenie gnuśne... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka-ltd Swieta racja:) 07.09.10, 00:13 A Lipskiemu chcial miejsca ustapic nie ze wzgledu na jego wiek, a na to, ze ten byl bliskim znajomym Mamusi, u nich w domu bywal. Jarus - po prostu - bal sie , ze mu mama uszu natrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Swieta racja:) 07.09.10, 08:30 No i o co chodzi ?, zgodnie z zasadmi savoir vivre Kuroń mu się potem zrewanżował, pokazując w ten sposób swoją klasę i brak małostkowości. Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Swieta racja:) 07.09.10, 09:32 A skąd wiadomo że Kuroń mu się zrewanżował? W bajania Kaczyńskiego bym nie wierzył, to mitoman i kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Swieta racja:) 07.09.10, 11:24 Myślisz, że całego tego zdarzenia nie było ? Że GW, publikując ten artykuł, który jest w istocie cytatem z Kaczyńskiego, rozpowszechnia nieprawdę ? Może i masz rację, bo niektórzy uważają (tak słyszałem), że GW to nie jest wiarygodne źródło informacji. Wiesz co ? Tym razem to chyba się z Tobą zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Swieta racja:) 07.09.10, 13:33 Raczej nie. Myślę, że Jarosław odsłania tutaj swoje prawdziwe oblicze, zna siebie, wie jak niskie pobuski mogą nim kierować. natomiast o tym co czuł kuroń gdy Jarosław do niego przyszedł to jarosław nie może mieć pojęcia, może się domyślać, ale myślę że na twoim miejscu nie wierzylbym w Jarkowe oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Swieta racja:) 07.09.10, 18:52 Nie jesteś w stanie być na moim miejscu. Po prostu inna liga. Odpowiedz Link Zgłoś
pongau Re:Czyzby Twoja "Swieta racja:)" ? 07.09.10, 22:17 PS na poczatku i jak wczesniej. Czyzbys; pal666, byl/a mala ociupinke zarozumialy/a? Na zaczepki z NIZSZEJ ligi sie po prostu nie odpowiada. Bo to liga NIZSZA !! Ja slucham uwaznie tych- ode mnie madrzejszych(jest ich duzo) i nie dyskutuje z glupszymi(tych jest paru). Od pierwszych moge sie czegos nauczyc/dowiedziec, tych drugich nie mozna przekonac. Jesli miales/as na mysli INNA, nie NIZSZA lige, to odszczekuje wszystko, oprocz PS. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re:Czyzby Twoja "Swieta racja:)" ? 08.09.10, 06:09 Miałem na myśli to co WYRAŹNIE napisałem: inna liga. P.S.: tu, pod tym artykułem jest obecnie około 200 postów. sporo z nich jest bardzo chamskich, bardzo nie na poziomie. Skoro z ciebie taki arbiter elegantorum i kreator standardów, to czemu nie zajmiesz się tymi "wypowiedziami" ? Zamiast recenzować moje wypowiedzi ? czuję się zaszczycony ale gdybyś swoje zaangażowanie i zapał skanalizował gdzie indziej to skutek z pewnością byłby lepszy ? Tylko nie odbieraj tej opinii jak jakby była jakimś nakazem, rób dalej to, co uznasz za słuszne - po prostu obserwacja tutejszej rzeczywistości w naturalny sposób prowadzi do takiego wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Jak dobrze ,ze istnieje jeszcze slpwo pisane, kt. 06.09.10, 23:29 nie mozna zaprzeczyc. To tak dla przypomnienia, nie wypada sie celowo spozniac, by nie trzeba sie witac- brat z PUTINEM, pan teraz NA ZJEZDZIE ''S''. Odpowiedz Link Zgłoś
altavitae Narod powinien sie zrzucic ... 06.09.10, 23:42 Narod powinien sie zrzucic na ..".przenosne...rozkladane krzeselko tronowe dla krasnoludka !...hehehehehehehehe Takie z korona" na bakier ..." ;) Bedzie mogle je targac ze soba ...gdzie mu sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszek Kłamcy mówią, że za opozycji... 06.09.10, 23:42 ... siedział u mamy pod spódnicą. A jednak nie: on cierpiał. Całe 15 minut katuszy - kwadrans, który odbił się na całym jego przyszłym życiu. Wot, trauma, a oni się czepiają... Odpowiedz Link Zgłoś
devenish Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 06.09.10, 23:50 Jeżeli gospodarz nie podaje krzesła, no to chyba jest jasny komunikat, że gość nie przyszedł o najlepszej porze i należy opuścić dom gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Mial 15 minut do zastanowienia sie, 07.09.10, 00:09 a jednak nie zrozumial, ze jest niechcianym gosciem. Wytlumaczyl to sobie po swojemu, przypisujac Kuroniowi msciwosc i gruboskurnosc, czyli wlasne cechy. Caly Kaczor, caly on... Odpowiedz Link Zgłoś
greg-40 Tylko czekać Palikota jak mu krzesło... 07.09.10, 00:12 Tylko czekać Palikota jak mu krzesło zaproponuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero prezio opzycjonista... Co za dowcip! 07.09.10, 00:20 przyszedl bo kazali mu (UB) sprawozdanie napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero teraz to mu wszyscy beda zajmowac krzesła 07.09.10, 00:21 dla dowcipu! Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 3 lata po wyborach nadal walicie w opozycję... 07.09.10, 00:25 ...totalitarna ta wasza demokracja - taka całkiem białoruska Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: 3 lata po wyborach nadal walicie w opozycję.. 07.09.10, 01:03 Opozycja wali bąki w ciasnym pomieszczeniu i jeszcze ma pretensje do całego świata, ze atmosfera nieświeża. Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 małe dziecko 07.09.10, 00:40 takie reakcje i wyczulenie na jakieś błahe sprawy świadczą o tym że jest to człowiek zakompleksiony i niedorosły, jaki cudem został szefem partii? , chyba to partia takich samych zakompleksionych lizusów jak ich wodzu Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 07.09.10, 01:00 Może nie zauważyli krasnala? Jakby Kuroń wiedział, że przez jego brak spostrzegawczości, Kaczor narobi w 2010 tyle szamba, bankowo ustąpiłby mu miejsca, a nawet - jestem pewien - wziął go "na barana". Czegoż się nie robi dla ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
talsen Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 07.09.10, 01:00 Nie Kaczyński jest biedny, tylko wy wszyscy ,którzy obsesyjnie go "gnoicie". Nie wiem czy to jest jakieś zamówienie, czy ktoś Wam za to płaci? Pewnie tak. Dajcie już spokój temu człowiekowi, który tyle dramatów osobistych przeżył w ostatnich miesiącach. Spożyjcie lepiej swoją energię, na tropienie zaniedbań dotyczących katastrofy smoleńskiej. Z tego będzie może jakiś pożytek, POwcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry kaczynski jest wariatem 07.09.10, 01:58 kaczynski jest wariatem i nalezy go kopac w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Motywy podaj 07.09.10, 02:54 Tusk z Putinem postanowili zamordowac Lecha K., zeby zwiekszyc szanse jego brata na wygrana w wyborach? Czlowieku, motywy tej 'zbrodni' maja fundamenty tak slabe, ze az plakac sie chce... Pomysl sobie o tym, jesli Jarek przegral po calej tej akcji medialnej uswiecania Kaczynskiego, po wrzuceniu ciala na Wawel, po przypominaniu wylacznie dobrych stron prezydentury Lecha... Po wszystkim tym Jarek wciaz przegral. Znaczy to, ze Lechu szans na reelekcje nie mial ZADNYCH. Co bysmy o Putinie czy Tusku nie mowili, to totalne glaby to to nie sa... Wiec jakby nie patrzec, ciezko uwierzyc w Twoja wersje wydarzen. Odpowiedz Link Zgłoś
liroogon Krzesło dla Prezesa!!! 07.09.10, 04:59 Ewidentnie jedną z głównych przyczyn zgorzknienia u pana prezesa jest brak odpowiedniej ilości siedzisk. Może więc należałoby je w czynie społecznym przynieść prezesowi - do siedziby partii na przykład ? Fotele zwykłe i bujane, krzesła z poręczami lub bez, taborety - to przecież niewiele, a możemy zdecydowanie polepszyć jakość polskiej polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Krzesło dla Prezesa!!! 07.09.10, 07:06 Jemu jest potrzeban kozetka u psychologa, a nie krzesło. Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang-3 Re: Krzesło dla Prezesa!!! 07.09.10, 07:10 Przed wyborami wmawiał Polakom, że "Polska jest najważniejsza". Tymczasem wypowiedź: "Ja jednak spokojnie usiadłem i miejsca Kuroniowi nie ustąpiłem" dowodzi, że dla tego pana wszystko obraca się wokół jego dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj Akcja: "Krzesło dla Prezesa!!!" 07.09.10, 07:25 Wysyłamy krzesła do siedziby PiSlandu!!! Wysyłamy krzesła do Prezeska!!! Przynosimy krzesła pod dom Prezesunia!!! Wszystkie krzesła są Prezesa!!! Tylko "Prezes Wszystkich Krzeseł" może mówić gdzie kto ma usiąść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
one_rak Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 07.09.10, 07:25 No nie ! Teraz to mi go żal. On jest nieuleczalnie chory, a wy się śmiejecie. chyba trzeba będzie postąpić humanitarnie i uśpić dziada. Odpowiedz Link Zgłoś
barczaktom Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 07.09.10, 07:31 Może Pan Kaczyński kupiłby sobie takie małe krzesełko wędkarskie, nieduże , poręczne i można je wszędzie zabrać ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
dzej3 Biedny Kaczyński. Ciągle mu zajmują krzesła 07.09.10, 07:39 Facet jest jebnięty. Całkiem go już pogięło. Odpowiedz Link Zgłoś