Dodaj do ulubionych

Odrer dla Michnika dzieli polityków

• stivi47 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 17:04
      Jakis wariat nachlal sie tej Gnojowy i belkocze jak Opentany Pisodupiec wyzywajac tego Michnika ,ty Michnikowi zgnojowany wariacie niedorosles ani do jego ja...ek niemowiac juz o jego osobie ty Osle bez takich jak Michnik moz dzisiaj zbieralbys szmaty zebys gola Dupa nie swiecil ty zgnojony przez tego Pisodupca kurdupla kaczora idz do tego wariata Pisodupca to zapewne da ci Marchewke do gryzienia .
      • piotr7777 Re: historia Polski nie kończy się na 1989 r. 05.11.10, 17:33
        ...a działalność Adama Michnika w III RP może budzić kontrowersje. Dlatego w tym przypadku Order OB to jednak trochę za dużo. Oznacza bowiem, że państwo. które uosabia prezydent, w całości i bez zastrzeżeń, popiera linię jaką przyjął naczelny GW. A to nieprawda, bo wielu ma (i miał) on przeciwników.
    • szama3 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 17:35
      brawo Panie prezydencie!! gratuluję redaktorze Adamie M.
    • szama3 Re: Odrer dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 17:37
      fleshless napisał:

> Dać Jarosławowi, jak nie wiadomo kto zas,ługuje, to na pewno on.
      > Przeprosić i dać.
      > ja wiem, ja wiem, ironia. ironia, ale tak naprawdę to nie dawać i nie przepraszać dawać wyrok skazujący
    • jaga.28 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 17:37
      Pamiętam 68, 70, 76 o Michniku, Kuroniu, Modzelewskim czy Kołakowskim wszyscy prawie słyszeli, dla mnie młodego byli wzorem. Nie słyszałem natomiast nic w tamtych latach o Kaczyńskich, Gwiazdach, Olszewskich czy Romaszewskich.
      Gratuluje Panie Adamie tak trzymać!!!!!!
      • pal666 Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 23:49
        to mało słyszałeś. A słyszałeś o kumplu Michnika z KOR, Macierewiczu ?
    • cmochall Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 17:39
      wszysty zasłużyli na odznczenie szczególnie Pan MIchnik tylko po co ten pospiech skoro Pan Prezydent nie wprowadzil się jeszcze na dobre do Pałacu.jezeli Order otrzymał Gwiazda,Nizinski to Panu Michnikowi nalezy sie w 200%
    • antobojar Michnik, Kuroń, Kisielewski.. te nazwiska pierwsze 05.11.10, 17:51
      przyszły mi na myśl gdy cofnąlem się pamięcią 45 lat wstecz...

Gratuluje panu Adamowi Michnikowi...
    • plusratio Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 18:12
      ozjasz.szlangbaun napisał:

> Jak można bylo walczyć z komuchami, a póżniej chlać z nimi wóde !Tylko taki mic
      > hnik był i jest do tego zdolny(bo nadal z nimi chleje) Pospolity z niego bydlak
      > , kreatura i żyd czystej krwi.Ale to normalne- tatuś komunista z betonu, bracis
      > zek kat,łotr i zdrajca, a ADAŚ męda nad mędami, która śmierdzi na kilometr pote
      > m i wódą.!!!!!!!

Żyd czystej krwii ? - to bardzo uważaj - bo może Michnik, to w prostej linii jakiś krewny pewnego naggara (cieśli-stolarza) z Nazaretu, który urodził się w Betlejem i miał ponoć kilku przyrodnich braci.
      Używasz jako inwektywy określenia "Żyd" - toż to idiotyzm, przecież Żydzi to są członkowie Narodu Wybranego przez samego Najwyższego i do najwybitniejszych (według Nowego Testametu) z Żydów - Jezusa i Jego Matki modlisz się pewnie codziennie.
      Oj! bluźnisz facet - bluźnisz ....
    • grba Bronisław Maria I 05.11.10, 18:14
      wykonał talleyrandowski ruch - kupił ważnego publicystę...
    • witkosia100 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 18:34
      tak ,to moim zdaniem skandal M.W
    • rotholc Jak to za co dostał? Za występ u Wojewódzkiego! 05.11.10, 18:37
      Teraz Oscar od towarzyszy z Hollywood...
    • art.usa Order dla Jarusia, ale przybić mu do piersi 30 cm gwoździami. 05.11.10, 18:50
      Pierwszy demokratyczny rząd w Polsce powojennej, PO zadecydowało demokratycznie.
      I tak jest dobrze.

(choć z tym biskupem (jesz sprawdzony?))
      • antropoid Re: Order dla Jarusia... 05.11.10, 19:39
        art.usa napisał:

> Order dla Jarusia, ale przybić mu do piersi 30 cm gwoździami.
        ----------------------
        Lepiej osikowym kołkiem...
    • wojtek-gdansk Odejdą to ich nie będzie ... 05.11.10, 18:52
      ... wcześniej odeszli bardziej zasłużeni.
    • podhajce Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 19:13
      Postawa pana Michnika budzi mój szacunek. Na order zasłużył jak mało kto. GRATULUJĘ!!!
    • wieza_babel1 "ludzie honoru" na pewno są wdzięczni Michnikowi 05.11.10, 19:58
      za zasługi dla "transformacji ustrojowej"

www.niezalezna.pl/artykul/co_zwykly_polak_ma_swietowac_4_czerwca_/21374/1
    • vito3 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 20:03
      a mnie sie wydaje ze michnik wbija w ten order i w orla bialego i ma zupelnie inne ambicje wstyd mi tylko ze jacys psychopaci mu tego odmawiaja bo niewatpliwie dobrze zasluzyl sie demokracji,nienawisc do niego bierze sie stad ze nie jest lasy na fructa olal sejm olal udzialy w wyborczej warte miliony dolarow i wie wszystko o tych malych interesownych wszarzach bo przejrzal ich teczki pierwszy,pije z kim chce pisze co chce i nie jest lapczywy na ten gulden a do tego porazajaca intyligencja nie no tego mu nie mozna darowac i niby pije z kazdym ale na smierdzace pieniadze nie leci oni mu bardziej zazdroszcza salonow europy ,legi honorowej,przyjazni z wielkimi rosjanami niz tego biednego orla skoro mogl w kapitule siedziec taki gosc ziejacy jadem jak gwiazda,czy nizienski majacy ochote byc polskim robespierem a bedacy tylko malym wszarzem, po smierci milosza,kuronia,turowskiego ktoz jest wladny dac mu order na ktorym by mu zalezalo panie adamie olej pan ten blichtr deko wiesniacki te karzelki beda pluc bo tyle potrafia
      • vito3 Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 20:08
        jak moglem pomylic nazwisko przy TUROWICZU przepraszam
    • rama.zeus dac mu styropianowy order "ludzi honoru" 05.11.10, 20:04
      takich jak Kiszczak
    • vito3 Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 20:14
      a kim byl twoj tatus ,pije wodke z rodakiem ktorego pokonal ale nie pastwil sie nad nim to jest wlasnie wielkie wyobrazasz sobie flaszke z kaczynskim kto nie pije ten donosi
    • zzzo Order dla Michnika 05.11.10, 20:21
      Czy ktoś dziś w Polsce nie wie jeszcze kto to Michnik? Orszulik? Bielecki? Hall?
      Czy ktoś jeszcze nie wie gdzie był Jarosław K. w osiemdziesiątym
      (Jarek, pie...sz, nie było cię tam)?
      Kim był wtedy i kim jest dziś Gwiazda?
      Porównajcie ich po owocach.
      Puste gadanie z jednej i mozolne budowanie zrębów Niepodległej z drugiej.
      Pokażcie cokolwiek co zaistniało gestem Kwaczyńskiego:
      poza ogólnonarodowym bełkotem i kokietowaniem plebsu..
      Uchylę kapelusza.
      Puki co chodzić będę z odkrytą głową bo honory należą się ww.
    • fleshless jeśli już to menda, a nie męda, ciołku bez szkoły. 05.11.10, 20:24

• bernard46 Malo kto sie zasluzyl ojczyznie jak Oni 05.11.10, 20:38
      pan Premier ma zupelna racje
    • alakyr Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 20:55

Tusk: - Mało kto zasłużył się ojczyźnie tak jak ci trzej wyróżnieni

Oj, oj, oj, mamy już 20 lat doświadczeń budowania nowego ustroju i nie sądzę żeby wyniki były powodem do chwały.
      No ale jak naród nie chce nas cenć musimy dowartościować się sami, czekamy na następne "Orły" dla Balcerowicza, Góry, Kopacz, Boniego no i samego stwórcy czyli Tuska.
    • verity89 Order dla Michnika to profanacja tego Orderu ! 05.11.10, 21:22
      Adam Michnik vel Aron Szechter to czlowiek , ktory skrzywdzil moj kraj jak nikt inny po 1989 roku , i ktory dalej krzywdzi mnostwo inteligenckich , polinteligenckich i cwiercinteligenckich kobiet i mezczyzn , robiac im z mozgow brudnorozowa wode lewactwa , " tolerancji " , " politycznej poprawnosci " , " postepu " , filosemityzmu , apatriotyzmu , leseferyzmu , relatywizmu moralnego i wrogosci do polskosci ! Odznaczenie Orderem Orla Bialego
      Arona Szechtera to najwieksza profanacja tego najwyzszego polskiego odznaczenia i policzyk wymierzony uczciwym i patriotycznym Polakom , ktorzy chca zyc w Polsce zgodnie z haslem : BOG + HONOR + OJCZYZNA ! Znany pisarz de Saint - Exupe'ry rzekl przed laty kilkudziesieciu : " Jesli pozwolisz , by robactwo sie rozmnozylo - rodza sie prawa robactwa ! Wlasnie mamy teraz taka okropna sytuacje , ze rozmnozylo sie w Polsce tuskowe robactwo zywione przez czerwono rozowy " Salon " brudnorozowa woda lewactwa ! To przez to robactwu doszlo teraz
      do profanacji Orderu Orla Bialego poprzez nadanie go nieprzejednanemu wrogowi polskosci
      Adamowi Michnikowi vel Aronowi Szechterowi ! Zyjemy obecnie w Polsce wrecz w warunkach tuskowego zamordyzmu , w ktorym prawo zabrania uczciwym Polakom zabraniac pietnowac zlo ! Mamy obecnie w kraju taka sytuacje w ktorej tuskowe prawo jest skrajnie poblazliwe dla wszystkich czyniacych na codzien zlo ludzi z establishmentu POszalbierzy i jego poplecznikow , a jest bezlitosne dla ludzi / uczciwych Polakow / probujacych zapobiegac temu zlu lub przeciwstawiac sie temu zlu ! Ze wzgledu na godnosc czlowieka uczciwi Polacy musza teraz walczyc ze zlem jakie panuje u nas w kraju , chocby nie bylo nawet szans na sukces ! Trzeba walczyc o to , zeby wzbudzic wsrod Polakow elementarny poglad na moralnosc , ktora bedzie takich ludzi jak m.in. Adam Michnik vel Szechter wrog polskosci wyrzucac na smietnik historii , a nie wyrozniac najwyzszymi godnosciami i odznaczeniami jak np. Order Orla Bialego !

• krawat.ok pracowity Adam Michnik 05.11.10, 21:36
        verity89 napisał:

Adam Michnik vel Aron Szechter to czlowiek , ktory skrzywdzil moj kraj jak nikt
        inny po 1989 roku , i ktory dalej krzywdzi mnostwo inteligenckich , polintelig
        enckich i cwiercinteligenckich kobiet i mezczyzn , robiac im z mozgow brudnoroz
        owa wode

lewactwa , " tolerancji " , " politycznej poprawnosci " , " postepu "
        , filosemityzmu , apatriotyzmu , leseferyzmu , relatywizmu moralnego i wrogosci
        do polskosci !

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

jaki pracowity !

a gdzie gradobicie i inna zaraza ?

---
        krawat.ok

• vito3 Re: Order dla Michnika to profanacja tego Orderu 05.11.10, 22:42
        pomimo szumnych akcji dostrzegam ze co niektorzy maja niczym nieograniczony dostep do dopalaczy
    • seawolf2 Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 21:24
      Hej, Trójmiasto!
      Tyle się dzieje dzisiaj, że, wzorem Jacka Kwiecińskiego dzisiaj trzy Odcinki.
      Raz!
      Jutro , w sobotę o 13:00 w Domu Rzemiosła w Gdyni, róg 3 maja i 10 lutego będzie spotkanie z Prof. Zybertowiczem! Przyjdźcie sami i zaesemesujcie do znajomych!
      Właśnie wróciłem razem z Seamanem ( tak, jest nas dwóch, wiem, ze są ludzie, którzy nas mylą, a my jesteśmy bytami rozdzielnymi!) ze spotkania z Ministrem Szyszko. Fascynujące, wciągające spotkanie, niesamowita „story” związana z prywatyzacja lasów państwowych, czyli gigantycznym skokiem na 25% terytorium kraju, źródłami geotermalnymi w Toruniu, protokołem z Kioto, kwotami, CO2, napiszę felieton, albo i dwa na ten temat, jak sobie to uporządkuję i zbiorę trochę więcej danych. A może ja o geotermie, a Seaman o lasach?
      Ale- ale jest minus, ze względu na krótki czas nie dało się zawiadomić wielu ludzi, zatem zawiadamiam i proszę o przekazanie dalej.
      Dwa!
      Order Orła Białego dla Adama Michnika. Jak rozumiem, zgodnie z ta logiką dla Stefana Michnika będzie Virtuti? Byłby kłopot, bo Michnik- Szwedowicz jakoś niezbyt chętnie kwapi się do Polski ( dlaczegóż, ach, dlaczegóż?), zatem Aaadaś będzie musiał odebrać oba medale. Co prawda, może się to skończyć tak, jak z nagrodą 100 tysięcy dolców ( a może 50? Pamięć już nie ta, może ktoś zna sprawę bliżej?), która odebrał razem z Bujakiem w czasie stanu wojennego w USA w imieniu rodziców ks. Popiełuszki i chyba zapomniał doręczyć. No, co tam, najwyżej będzie nosił oba, a co , nie zasłużył?
      Czy Ludzie Honoru Kiszczak i Wolski- Jaruzelski tez cos dostaną? Czy w związku z tym Blumsztajn i Milewicz poproszą o zwrot swoich odesłanych medali, bo już , najwyraźniej ordery odzyskane?
      Jest kłopot, nie można ( to znaczy można, nie takie łamańce się robiło) za bardzo atakować Gwiazdy, Olszewskiego i Nizieńskiego za nikczemne, załgane, haniebne, jątrzące, dzielące Polaków opuszczenie kapituły Orderu ( jeszcze nie wiem, co powie Dziurawy „8 kul” Stefan, czyli Niesiołowski, ale na pewno użyje tych określeń, tak, jak każdego dnia i w każdej wypowiedzi), bo, niestety, co za niezręczność, to samo zrobili wcześniej Geremek i Bartoszewski, to jest, przepraszam, sam „Drogi Bronisław” i sam „Profesor”, no i jak tu teraz pyszczyć? Trzeba przydeptać gardło własnej pieśni, jak pisał Majakowski.

No i Trzy!
      Czyli , oczywiście Kluzik – Rostkowska i Jakubiak. Szczerze mówiąc, spodziewałem się tego, a po wczorajszym występie u pani porucznik redaktor Olejnik sam by je wyp… W końcu nie ma przymusu należenia do PiS. Oczywiście, spazmy oburzenia, tournee po telewizjach, normalka, wiem, co kto powie. Mężydło się posunie, jakoś się dosiądą. A Dziurawy „8 kul” Stefan będzie miał kłopot, jak się wycofać z tych wszystkich inwektyw, którymi je obrzucał. A w ogóle napisze więcej, ale zabiegany jestem.
      seawolf.salon24.pl/
      niepoprawni.pl/blogs/seawolf
      • remmm-o Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 22:05
        Ha ha jak pięknie ilu to zwolenników i przyjaznych dusz Michnika, tyle tylko ze to tylko propaganda.
        Kto by w to uwierzył, KTO? dobrze wiemy jak to pięknie jest ustawione.. a jaka jest prawda.

Żałosne naprawdę , żałosne
    • tuszczyzna Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 21:38
      Dla mnie to tak jakby ktoś wylał na ołtarz w kościele wiadro gnojówy. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich michnikolizów.
      • vito3 Re: Order dla Michnika dzieli polityków 05.11.10, 22:51
        wiadro gnojowy to wylali na oltarz ksieza zboczency i jebie jakby wylali cysterne
    • trajkotek a ja - wzruszony jestem 05.11.10, 22:44
      to bardzo ważna decyzja pana prezydenta!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka