noegall Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:22 Drodzy Kibice Wiary Lecha, z obejrzanego filmu, w którym 3 osoby opowiadają o zajściu opisywanym przez Gazetę Wyborczą wnioskuję że: 1. Podważacie wiarygodność materiału podając m.in. argument o różnicy w długości trwania wydarzenia (10-15 zamiast 2 minut) tymczasem wypowiadający się sami podają rozbieżne informacje - bo między 10 a 15 minutami jest 5 minut różnicy (wypowiedź 3). 2. Pan Markowicz oświadcza, że nie opłuł żadnej kobiety, natomiast słowem nie wypowiada się wobec "zarzutu zaatakowania" mężczyzny. Czy zatem brak reakcji jest wedle słów "milczenie oznacza zgodę" przyznaniem się do winy? Tak to odbieram. A jeżeli tak właśnie było to niestety bardzo zła sytuacja, gdyż podejmujecie działania mając na uwadze wyłącznie swój wizerunek i aby nie doznał uszczerbku. Czy to są wartości, którymi kierują się kibice w Polsce? Muszę zaznaczyć, że występowanie takich sytuacji jak opisana uzasadnia moim zdaniem stawianie pytań dlaczego obiekty budowane za pieniądze podatników mają być miejscem takich wydarzeń. Wizerunek środowiska kibiców niewątpliwie wymaga zmiany (uaktualnienia), ale podejmowanie nieudolnych (wybielających) działań nie służą sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
frajtak Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:24 1. Zdelegalizować organizacje kiboli 2. Rozwiązać i zdelegalizować wszystkie kluby piłkarskie 3. Zdelegalizować i rozwiązać PZPN, mafiozów wsadzić za kratki 4. Stadiony wysadzić w powietrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
panbies Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:26 Taka to nasza piłka. Większość w czymś utopiona i każdy każdego kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
odyssey_2008 Nadkibol z wyrokiem i z piarem 02.02.11, 09:27 Co za piar :)) Brakowało jeszcze aby wypowiedział się ksiądz i zakonnica. A pierwszy Nadkib(e)ol RP powinien nie tylko wystąpić w okularach ale i z gromadką dzieci. Ale studentka był wprost urocza te warkocze no po prosu dziewica orleańska. A te tłumaczenia , że zdarzenie trwało nie 2 min. tylko aż 15 no to jest argument ! I nie opluł kobiety i nie wyrzucił dzieci po prostu sami wyszli. No bo jakby ich wynieśli to co innego . A te kib(e)ol vel Litar a dlaczego do filmiku nie zaprosiłeś kolegów w dresikach wszak to twoi najprawdziwsi koledzy nie??? Oj nie ładnie , nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
raf753 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:27 To jest prawdziwy test dla wszystkich działaczy, organizatorów, kibiców, Polaków. Kibole do więzienia !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyspp1 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:30 najlepiej to wypadla studentka jednej z poznanskich uczelni, ania panfil, ktora widziala wszystko. ludzie, jak mozna studenctce nie wierzyc? ona studiuje i kibicuje. i jaka przekonywujaca w tym co mowi. a ze przy okazji jest na najgrozniejszej trybunie na stadionie, no przeciez kazdy tam moze wejsc, nawet ania panfil. studentka. hahahahaha, Odpowiedz Link Zgłoś
mark.byd Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:35 ..tak właściwie to tempaki opluły nasze barwy narodowe.... za takie coś nalezy się ... wpier... Odpowiedz Link Zgłoś
1aniolg Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:33 jak czytam te wypociny adwokata amiki poznań to zastanawiam się czemu ten klub jeszcze istnieje? to głowa boli słuchać takich kretyńskich tekstów jak sadzi ta papuga. amica to syf poza stadionem i na nim, gdyby ten synek próbował mnie wyprosił obił bym mu ryj na wszystkie strony świata. reszte zostawiam bez komentarza, to co sie tam dzieje normalne nie jest. nikt do kurnika nie pojedzie na kadrę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
p.wlodziu Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:34 Gdzie te czasy ,kiedy na mecze chodziło się całymi rodzinami ? Wszyscy kibicowali i ojcowie i synowie > nikt nie odważył się wystąpić jeden przeciwko drugiemu<Nie było żadnych reguł i przepisów a kibicowanie odbywało się w kulturalny sposób. A teraz ? strach wejść na stadion nastąpiło ze zwierzęcenie zachowań kibiców. Tak dłużej nie może być zwłaszcza,że jesteśmy organizatorami Euro 2012 Widać organizatorzy nie panują nad sytuacją i nie mają pomysłu na rozwiązanie problemu. Ot mamy przykład w niniejszym artykule jak Kibol nad kibolami się zachowuje.Co nam po jego przeprosinach kiedy nie zostanie przykładnie ukarany, a stadionowi chuligani nie wyeliminowani z otoczenia Kiedyś mecz piłkarski był wydarzeniem kulturalnym jak pójście do teatru czy kina, a dzisiaj każdy mecz jest naszpikowany ekscesami chuligańskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:48 Kiedy ostatnio byłeś na meczu w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954-54 na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 09:55 Zeby słuchać ryków bydła? Rozgonić was sqrviele na 4 wiatry. I pałą, pałą,pałą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 10:08 Nie wiesz kim jestem, nie znasz mnie, dlaczego chcesz mnie żeby mnie bito? Jestem normalnym przeciętnym mieszczaninem, pracującym, kulturalnym, z normalną rodziną i pracą. Jedną z moich pasji jest kibicowanie Lechowi. Dlaczego w Tobie tyle agresji? Dlaczego na podstawie incydentalnego zachowania kilkunastu ludzi, bo maksymalnie tylu brało udział w tym zdarzeniu, oceniasz setki tysięcy kibiców i sympatyków Lecha? Przyjdź na mecz, najbliższa okazja to Braga. Zobacz jak wygląda mecz z perspektywy trybun, oceń poziom zagrożenia, chamstwa, bydlęctwa, czy jak tam jeszcze chcesz nazwać swoje imaginacje, a później wystawiaj cenzurki. Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 10:28 po co zeby mnie i moja zone opluto na oczach moich dzieci bo cos tam, nie wiem spojrze w prawo a powinienem w lewo? teraz rozumiesz przekaz?! nikt normalny juz na stadion rzadzony przez bydlo nie przyjdzie! Sami jestesci sobie winni ze macie takich polglowkow za liderow! A najgorsze jest to ze broni ich tez klub Lech Poznan ktory jest uwiklany z nimi w siatke licznych interesow! Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 10:43 Nie rozumiesz, że to co piszesz to bzdury? To jest incydent, jak już wcześniej pisałem incydent bezsensownie głupi i obrzydliwy. Idiotę możesz spotkać wszędzie, większe zagrożenie niż na stadionie Lecha jest na dowolnej ulicy po zmroku, w każdym pubie. Istnieją pewne niepisane zasady zachowania na stadionie, tak samo jak zasady zachowania w filharmonii, teatrze, na koncercie, ulicy, w autobusie, pracy, gdziekolwiek. Niedostosowanie się do nich może narazić na głupie uwagi, ostracyzm, nawet agresję. Nie odbieraj tego jako obronę tego INCYDENTU. Zachowanie Litara oceniam najbardziej negatywnie jak to tylko możliwe, mam negatywny stosunek do układu Lech-WL. Apeluję tylko o powstrzymanie się z uogólnianiem i wrzucaniem do jednego worka zachowań kilku debili i reszty kibiców na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 11:11 "kilku" debili? jeśli chcą mieć cały stadion pod kontrolą, to może zgódźmy się, że nie kilku.. poza tym mówimy nie o szarym idiocie, tylko o funkcyjnym.. BTW - próbuję sobie wyobrazić jak mogłaby wyglądać agresja w filharmonii... no ciekawe.. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 11:20 Jestem w stanie wyobrazić sobie kogoś, kto będzie łamał elementarne zasady zachowania w filharmonii i zostanie siłowo usunięty z sali, ale odbiegamy od tematu. Twój komentarz to typowe wytykanie nieistotnych szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary34 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 11:32 diabeł śpi w szczegółach, tak się składa wybacz, kiedy byłeś w filharmonii? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 11:46 Dawno, jakieś 10 lat temu. Zastąpmy filharmonię z mojego wcześniejszego posta kinem i będzie po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
cypres Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 11:42 Jesli klub toleruje takich polglowkow to sie nie dziw ze bedziecie mieli teraz taka opinie. podziekujcie wszyscy LITAROWI i Wiarze lecha ktore sie kompletnie kompromituje broniac go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 10:47 Dlatego ,że niemożecie sobie poradzić z tymi kilkunastoma bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 12:41 kaktus rozumiem ze zabierasz dzieci i zone i matke na te mecze - o czywiscie idziesz na 2jke bo tam najfajnijsi kibice sa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 14:15 Nie, nie chodzę na dwójkę. Rodziny nie zabieram, bo nie są kibicami. Gdyby mieli ochotę, to nie miałbym żadnych obaw. Obok mnie na trybunę przychodzi facet z 4 letnim synem. Za mną siedzą dwie młode dziewczyny, 2 rzędy przede mną grupa seniorów, tak na oko powyżej sześćdziesiątki. Prawdopodobnie wszyscy mają karnety, bo są na każdym meczu, jakoś nie widzę przerażenia w ich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: na mecz w Poznaniu??? 02.02.11, 14:39 fantastycznie - ale teraz powiedz czy widziales przerazenie tego dzieciaka z filmu??? jezeli nie wchodzisz na dwojke - to czy nie robisz tego ze sie boisz czy tez generalnie nie chcesz spedzac tam czasu z tymi ludzmi? Ci co zostali opluci - mieli sprzedany bilet na dwojke (mecz byl reprezentacji - wiec mieli prawo przypuszczac ze stroje jakie mieli beda na miejscu), sam nigdy byl sie tak nie ubral (no chyba ze moj syn podrosnie troche i mnie zmusi...- choc i wtedy w dres sie nie wbije bo nie lubie) - ale nie to jest istotne... mysle ze warcholki z WL mieli wystarczajaca moc miesniowa coby jego wyprowadzic z trybuny bez plucia (albo lepiej wezwac ochrone) - choci to nie powinno miec miejsca skoro facet zaplacil za bilety... Odpowiedz Link Zgłoś
damaspop Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:35 Nie widzę żadnego problemu. Klub daje wyraźne sygnały, Lech gra tylko dla Wiary Lecha. A inni ludzie ? Są inne kluby i inne dyscypliny sportowe. Bydło na Lecha , dla normalnych ludzi to miejsce niebezpieczne więc nie przychodźcie na stadion przy Bułgarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:01 Bzdury wypisujesz. Chodzę na Lecha od 1981 roku. Byłem na setkach spotkań na Bułgarskiej. Nigdy, podkreślam, NIGDY nie znalazłem się w sytuacji zagrożenia. Nie popieram segragacji kibiców, nie popieram układu spokój za profity między Lechem a WL (catering, bilety itp.), wiele innych spraw mi się nie podoba. Jednak pisanie na podstawie tego incydentu (okropnego, głupiego i smutnego), że na Bułgarskiej panuje terror i strach przyjść na stadion, to kompletna bzdura. PS. Nie jestem, nie byłem i nie będę członkiem WL, przynajmniej w obecnym jej kształcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ultrasfctm Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:35 Na Amice takie historie? Matko Boska. Na dawnym stadionie we Wronkach było to nie do pomyślenia. Dobrze ktoś napisał: umoczony w korupcyjnym gó...e po same uszy KKS Lech winien odpokutować. Ikony Poznania: Grobelny ... dodałbym też inne: Reiss,"Litar" i Poznańskie Słowiki... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:36 bandycki charakter organizacji stadionowych meneli staje się coraz bardziej oczywisty. p.mecenasowi gratuluję udziału w tej organizacji-to świadectwo najlepiej określające kwalifikacje moralne i zawodowe członka palestry. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy.boy.ltd Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:39 I dlatego polska piłka ma się tak a nie inaczej. To nie jest sport dla rodzin, to sport dla śmieci i hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kwamar Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:43 Bandziory jak to bandziory - w zaparte ale studentessa mnie osłabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
qreator PZPN,Zarządy klubów, etc...to mafia, ośmiornica ! 02.02.11, 09:51 Zdziwienie ? Piłka nożna, w tym przypadku, to tylko przykrywka{do tego kiepska} do brudnych interesów prezesa Lato i jego bandy...Kluby piłkarskie, wszystkie klasy, to macki ośmiornicy! Narkotyki, nielegalny handel, pranie brudnego szmalu, prostytucja, hazard {zakłady piłkarskie} .... Mało ? Odpowiedz Link Zgłoś
aha444 Re: skoro przeprosil to nie ma sprawy, no nie? 02.02.11, 09:44 "Konfrontację" , ŚMIECIU, to my wszyscy widzieliśmy na wideo ... Litar napluł na osobę mającą na twarzy barwy Polski - a więc pluł na barwy Polski - skończony gnój .. Odpowiedz Link Zgłoś
pyry_na_frytki Córkę nawet wysłał do ku...enia się?Skamlają teraz 02.02.11, 09:51 ile mogą...Żałosne szmaty. Ten wypłoch który tam rządzi pluł na faceta i pluł na tą kobitkę to widać. Żałosne szmaty, i takie gowno założyło sobie teraz okulary, no bo okularnik to taka fajtłapa. Chyba macuie korwy za to plucie na barwy narodowe przesrane w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
frankyyyy100 Korwy-folksdojcze nie mogą organizować Euro! 02.02.11, 09:57 Przenieść to do Krakowa albo Chorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc nieprawdopodobna arogancja i zakłamanie........... 02.02.11, 11:12 tych ludzi na wideo........ on ne oplul kobiet on tylko oplul dzieci....nie moge uwierzyc ze taka ciota jak litar terroryzuje stadion.......poznaniem rzadzi mafia zabrac euro poznaniowi dac krakowowi Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink W Krakowie też spoko 02.02.11, 11:21 "zabrac euro poznaniowi dac krakowowi" Spoko, a na Kurdwanowie podczas turnieju zrobić wioskę przyjaźni dla kibiców z krajów uczestników. Wielki telebim, piwko, gastronomia itd. 2012 peace&love Odpowiedz Link Zgłoś
pyry_na_frytki Re: W Krakowie też spoko 02.02.11, 11:39 Owszem, zgoda. Ale ten miał niefarta, bo go nagrano śmiecia jak pluje w twarz kobiecie za ubranie się na biało-czerwono (i po opluciu ucieka!!!). Pytanie: ludzie z takim brakiem farta nie mogą rządzić chyba czymkolwiek? Czy nie? Wciągną resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Za karę powinni mu wymierzyć coś odpowiedniego. 02.02.11, 14:29 Np. w czasie miesiąca codzienne nurzanie głowy w szambie na dwie minuty za każdym razem. Inaczej gnój ze swoim prawnikiem będzie sobie rozmyślał o bzdurach np. różnicy między opluciem kobiety ("to nie on, to jego wspólnik") a mężczyzny. Będzie unikał określenia, co zrobił ("było zajście, które trwało dłużej"). Nie powie nic o tym, jak pomiatali wspólnie ojcem na oczach syna, jak między opluwaniem uderzali go, aż się przewrócił. OBRZYDLIWY GOŚĆ I JEGO PRAWNIK. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmsik Proszę powściągnąć emocje 02.02.11, 14:57 wyborcza.pl/1,75248,9036207,PiS_bedzie_monitorowal_internet__Kto_podpadnie___do.html Odpowiedz Link Zgłoś
kanalizatorio Czy prawdą jest, że w celi we Wrocku ciagnął? 02.02.11, 15:45 Na forum GW przeczytałem już kilka wpisów na ten temat. Czy to prawdziwe "rewelacje"? Może ktoś wie, bo ciekaw jestem czy może stąd wynika jego złamana psychika i chęć odreagowywania na słabszych i to przy pomocy kolegów. Nie do pojęcia jest jak nisko można upaść. I jeszcze ta myśl, że szefem stowarzyszeń kibicowskich miałby być lodziarz? Szkoda słów. Odechciało mi się jakichkowliek wizyt na stadionie. Kryminał! Odpowiedz Link Zgłoś
pyry_na_frytki To folksdojcze bo wstydziłbym się być Polakiem z 02.02.11, 11:13 takim klubem i z takimi "kibicami". Rzygać się chce po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
lambeth Hahaha co za filmik :D 02.02.11, 09:59 Okulary se ubrał kretyn żeby poważniej wyglądać :D. Szkoda że szybciej tego nie powiedział, wtedy by już nikt nie zrozumiał.. Prawnika na korytarzu chyba dorwali i kazali mu mówić do kamery. O studentce to nawet mi się pisać nie chce bo to żart chyba.. Co ty baranie myślisz że ludzie to debile?? Że wszystkim bajke wciśniesz jak tym osranym ze strachu "władzom" lecha?? Cokolwiek nie powiesz, nie napiszesz na swoje wytłumaczenie, jesteście chorobą która niszczy i tak już w tragicznym stanie polską piłkę. "Kobiety nie oplułem"..... a to przepraszamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: Hahaha co za filmik :D 02.02.11, 11:22 Litar jestes blazen i lachociag i tyle... prosze powiedz mi kiedy chcesz mi napluc w twarz - ale licz sie ze bez zebow wyjdziesz z tej konfrontacji a jaja dlugo bedziesz musial w lodzie moczyc bo Ci spuchnal od mojego kopania w nie (bo Polske trzeba chronic przed Twoim potomstwem) - nawet wez kolege ze soba (najlepiej tego adwokacine) - wtedy bedziesz mial rowne szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy Wyrzucić bandytów ze stadionów! 02.02.11, 12:03 Dotąd kibicowałem Lechowi, ale jeśli takie bydło mają na własnym podwórku i władze klubu to popierają, to nigdy więcej! Dosyć bandytyzmu na stadionach! To ma być sport, a nie zabawa dla gangsterów. Zabrać kasę, cofnąć wszelkie dotacje! Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon35 Litar - czlowiek honoru 02.02.11, 09:45 zauwazcie, ile dni minelo od ujawnienia nagrania i naglosnienia sprawy, a caly ten Litar wciaz milczy, geby swojej nie pokaze. zaslonil sie jakas niewydarzona studentka (czego? moze wedkarstwa? :)) i ma nadzieje, ze temat sam zniknie. honorowy gosc, ten Litar (celowo nie pisze o nim pod nazwiskiem, wszak przestepcy sami siebie opisuja ksywami, niech wiec tak zostanie) - plucie w twarz normalnym ludziom w asyscie kilkuset takich, jak on debili, pozniej milczenie, w koncu zenujacy pokaz bezradnosci i proba cwaniakowania z wykorzystaniem osob trzecich. a pana mecenasika, za popieranie przestepczej dzialalnosci swego klienta, winna sporkac jakas branzowa kara - sa w kodeksach palestry zapisy o wykluczeniu z branzy,polecam radzie adwokackiej pelne z tego korzystanie. podsumowujac; zalosny przyklad totalnego dziadostwa, chamstwa, prymitywizmu i obludy - dotyczy to rowniez Lecha i wladz Poznania. ukladac sie z bandyta...upadek i slabosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: Litar - czlowiek honoru 02.02.11, 10:12 Obejrzałeś chociaż to oświadczenie wideo Wiary Lecha, które znajduje się na końcu artykułu? Na początku masz wypowiedź Litara. Facjatą prosto do kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon35 po ilu dniach? 02.02.11, 10:35 odezwal sie, jak juz goraco sie zrobilo, a i tak wystawil studentke, jako zaslonke. jakichkolwiek przebran, przeprosin i sztuczek Litar by nie uzyl, i tak pozostanie chamem bez honoru, przestepca, zwyczajnym kibolem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus118 Re: po ilu dniach? 02.02.11, 10:46 Ja go nie bronię, nie bronię WL, nie bronie układów i układzików. Bronię tysięcy kibiców z Bułgarskiej, którzy są niesłusznie wrzucani do jednego worka z takimi prymitywami. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-olowek-jest-moj Tak to jest, jak z bandytami ... 02.02.11, 09:50 chce się żyć w symbiozie. Z elementem przestępczym się nie rozmawia, tylko pałuje i do więzienia wsadza. Jeżeli chce się rozmawiać, to zawsze będą żądać coraz więcej. Tak było i zawsze będzie, na całym świecie. Jeżeli Grobelny bierze od nich dolę, to chłopaki mają parasol ochronny, a on sam ma w du..pie mieszkańców (których jest znacząca większość). A urzędasy boją się cokolwiek zrobić, mimo że mają ku temu przepisy, aby pracy nie stracić. Ten stadion, to je..ny kur....dołek z bandytami na trybunach. A bandyctwo z II trybuny potraktować gazem łzawiącym i armatką wodną. Odpowiedz Link Zgłoś
joliefemme Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:51 o matko co za bzdura! jeśli normalni ludzie są wyzywani na stadionie, ponieważ są przebrani to już sam fakt jest niepokojący o stanie psychicznym tych wszystkich pseudo kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
super-prezes Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:52 POWIEM TAK , "KIBICOWAŁEM" LECHOWI, MIMO ŻE NIE JESTEM Z POZNANIA, PODOBAŁO MI SIĘ IŻ W KOŃCU MAMY W POLSCE PROFESJONALNIE ZARZĄDZANY KLUB KTÓRY JEST GOTOWY WEJŚĆ NA "EUROPEJSKIE SALONY" PODOBAŁO MI SIĘ TO CO SIĘ DZIEJE W POZNANIU a JEDNAK JEDNA JASKÓŁKA WIOSNY NIE CZYNI , TO CO STWORZYŁ KLUB , POPSULI PSEUDOKIBICE ( BO TYLKO ONI NAZYWAJĄ SIĘ KIBICAMI) , LICZBA MNOGA BO TO NIE JEST PIERWSZY JEDNORAZOWY INCYDENT ! POZNAŃ ZBUDOWAŁ WIELKI STADION A JESZCZE TROCHĘ I BĘDĄ TAM PRZYCHODZIĆ "PAN" LITAR I JEGO KOLEDZY ! BRAWO PANIE Andrzeju Kadziński !! BRAWO TYLKO TAK DALEJ ! WYHODOWAŁ LECH NA SWOJEJ PIERSI NIEZŁEGO PASOŻYTA !! RESZTA POLSKI TEŻ OD LECHA SIĘ ODWRÓCI !! A CIEKAWE CO NA TO UEFA ?! JA SIĘ DOWIE O TYM IŻ KLUB WSPÓŁPRACUJE Z PSEUDOKIBICAMI ! TRZEBA ICH O TYM UŚWIADOMIĆ I CIEKAWE JAK WTEDY Z EURO W POZNANIU !! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Z kibola zawsze wyjdzie kibol i dlatego takie 02.02.11, 09:54 indywidua powinny zostać objęte dożywotnimi zakazami stadionowymi i obowiązkowa kastracją zapobiegającą płodzeniu podobnych sobie zwyrodnialców. Nie dziwi mnie obecność w tej kibolskiej bandzie adwokatów, bo większość z tych cwaniaków ma duszę kibola i uprawia na co dzień rozbój w świetle prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny66 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:54 bezmózgi stadionowe robią z nas ślepe myszy. co innego widze, co innego słysze..lece do okulisty bo mi sie Qrewnie wzrok zepsuł. "SIARA LECHA" to lepiej brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
bardzoczerstwy Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:58 Ojczyznę kochać trzeba i szanować, nie deptać flagi i nie pluć na godło... Szmata nie kibic Odpowiedz Link Zgłoś
zielu85 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:59 co za sku...el, żeby tak kobietę opluć... widać że ta wiara lecha i inne szopki to "bardzo poważne organizacje" powinni w klatkach to całe bydło trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
korba12345 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:59 Przecież to de..bil. Dla takich nie ma miejsca na stadionie. Uważa się za super-kibica a ma odruchy małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
mostan Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 09:59 takie zero, takie male gowno, zakompleksiony nikczemny czlowieczek o rozbieganych oczkach... ot, cwaniaczek otaczajacy sie banda troglodytow... i taki maly ch...ek trzesie stadionem? noz sie w kieszenie otwiera... trafisz synku kiedys na kogos, kto nie bedzie sie musial obawiac o bezpieczenstwo bliskich albo swoje i zanim osily zdarza zareagowac - zdejmie ci te okulary, a w wraz z nimi ten perfidny usmiech z twarzy... takie byle co. nieprawdopodobne! Odpowiedz Link Zgłoś