6.smiech Rogalski: Nie jedz ! 20.05.11, 12:32 Bo tam juz napewno gdzies czycha na ciebie nowoposadzona w mgle/helu brzozka. Odpowiedz Link Zgłoś
one.emeryt12 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 13:42 W tych trumnach co ty debilku reprezentujesz napewno leza UFO. Popros Macacewicza on ta teorie szybko sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Nie jestem lekarzem :) 20.05.11, 17:18 - Nie wybieram się do Rosji, obawiam się o swoje życie i zdrowie - powiedział w RMF FM mecenas Rafał Rogalski, (....). I podkreślił: - Nie mam na to żadnych dowodów, ale z ostrożności raczej tam się nie wybieram. Ale to chyba objawy paranoi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 17:45 Może będą o nim opowiadać jak o Bierucie "Pojechał w futerku, wrócił w pudełku"? Ale przynajmniej wiadomo, że Grand Helium Theory mec. Rogalskiego (zapewne po konsultacjach z wybitnymi fizykami-teoretykami) została odłożona ad acta. PS: Nic prostszego - żaden problem zrobić ekshumację i porównać DNA z krewnymi ofiar. Przypuszczam tylko, że oprócz PiSich opętańców typu Wassermanów i Gosiewskich cała reszta każe Rogalskiemu sp...adać z takim pomysłem... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:50 Widzę tutaj zaskakującą symetrię. Bierut zmarł w Moskwie na "zawał mięśnia sercowego". Życiński w Watykanie na "zawał serca". Czyli że obydwaj zmarli na tą samą przypadłość w stolicach wrogich sobie imperiów! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 19:42 ..panie Rogalski juz raz pan osmieszyl sie,kto panu dal dyplom zapewne J.Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
rozenek_taki Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 20:55 Kaczołp to typowy produkt ery Gierka - robił doktorat w 1977 pt. Przewodnia rola ciał kolegialnych w życiu uczelni ... żenujący gnom! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:52 > Takich ludzi powinni zamykać ... w pokojach bez okien i drzwi. Kt oby wtedy nami rządził? Odpowiedz Link Zgłoś
janbociek Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 17:05 strikemaster napisał: > > Takich ludzi powinni zamykać ... w pokojach bez okien i drzwi. > > Kt oby wtedy nami rządził? Faktycznie - popieram z pokoi bez okien i drzwi ciężko rządzić - ale jak oni tam się dostaną - kominem? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Ja myślę 24.05.11, 09:58 że Dzyngis Han, Aleksander Wielki albo chociaż Churchill. W kańcu PISowcy domagali się wydania ciała męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś