Dodaj do ulubionych

Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach

• 6.smiech Rogalski: Nie jedz ! 20.05.11, 12:32
      Bo tam juz napewno gdzies czycha na ciebie nowoposadzona w mgle/helu brzozka.
    • one.emeryt12 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 13:42
      W tych trumnach co ty debilku reprezentujesz napewno leza UFO. Popros Macacewicza on ta
      teorie szybko sprawdzi.
    • boykotka Nie jestem lekarzem :) 20.05.11, 17:18
      - Nie wybieram się do Rosji, obawiam się o swoje życie i zdrowie - powiedział w RMF FM mecenas Rafał Rogalski, (....). I podkreślił: - Nie mam na to żadnych dowodów, ale z ostrożności raczej tam się nie wybieram.
      Ale to chyba objawy paranoi ????
    • kotek.filemon Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 17:45
      Może będą o nim opowiadać jak o Bierucie "Pojechał w futerku, wrócił w pudełku"?

Ale przynajmniej wiadomo, że Grand Helium Theory mec. Rogalskiego (zapewne po konsultacjach z wybitnymi fizykami-teoretykami) została odłożona ad acta.

PS: Nic prostszego - żaden problem zrobić ekshumację i porównać DNA z krewnymi ofiar. Przypuszczam tylko, że oprócz PiSich opętańców typu Wassermanów i Gosiewskich cała reszta każe Rogalskiemu sp...adać z takim pomysłem...
      • michal.b09 Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:50
        Widzę tutaj zaskakującą symetrię. Bierut zmarł w Moskwie na "zawał mięśnia sercowego". Życiński w Watykanie na "zawał serca". Czyli że obydwaj zmarli na tą samą przypadłość w stolicach wrogich sobie imperiów!
    • kociewiak2 Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 19:42
      ..panie Rogalski juz raz pan osmieszyl sie,kto panu dal dyplom zapewne J.Kaczynski
      • rozenek_taki Re: Rogalski: Nie wiemy kto był w trumnach 20.05.11, 20:55
        Kaczołp to typowy produkt ery Gierka - robił doktorat w 1977 pt. Przewodnia rola ciał kolegialnych w życiu uczelni ... żenujący gnom!
    • strikemaster Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 09:52
      > Takich ludzi powinni zamykać ... w pokojach bez okien i drzwi.

Kt oby wtedy nami rządził?
      • janbociek Re: Ragalski: Nie wiemy kto był w trumnach 24.05.11, 17:05
        strikemaster napisał:

> > Takich ludzi powinni zamykać ... w pokojach bez okien i drzwi.
        >
        > Kt oby wtedy nami rządził?

Faktycznie - popieram z pokoi bez okien i drzwi ciężko rządzić - ale jak oni tam się dostaną - kominem?
    • strikemaster Ja myślę 24.05.11, 09:58
      że Dzyngis Han, Aleksander Wielki albo chociaż Churchill. W kańcu PISowcy domagali się wydania ciała męża stanu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka