wsk175 11.10.08, 10:18 jak się rozkwasił ferrari to wszystkie przekaziory darły mordę i licytowały się , z jaką prędkością jechał. Teraz cisza i nie wiem co z nim. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mobilnydoradca Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 12:46 pare tygodni temu był w TVN24 jego ojciec. opowiadał że fizycznie synek w sumie zdrowy ale tak mocno w głowe dostał że wysiadła mu pamięć krótko trwała i nie jest w stane nic zapamiętać co się stało od czasu wypadku, samego wypadku zresztą też ponoć nie pamięta, tak więc puki co prokuratora panem "szybki i bezpieczny" się nie zajmie : ( Link Zgłoś
dr.rocco Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 14:20 No wlasie , podobno sie leczy i jest nietykalny , ale ja mu zycze powrotu do zdrowia. Link Zgłoś
iszkariota Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 16:40 Chodzi o to, że on nie pamięta nic co się zdarzyło wcześniej niż kilka, kilkanaście minut. W tej sytuacji nie wiedziałby dlaczego siedzi na sali sądowej i później w więzieniu. Zanim by to zrozumiał-zapomni. Myślę że obecne życie jest dla niego wystarczającą karą. Taki "Dzień świstaka" ograniczony do kilku minut... Link Zgłoś
mobilnydoradca Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 17:44 a co to za kara jak nie jest w stanie nawet zapamiętać że coś z nim nie tak? Link Zgłoś
iszkariota Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 18:04 Ano właśnie. Problem w tym że naród się domaga. Więc dla świętego spokoju powinno się go wsadzić do więźnia. Link Zgłoś
sakhal Re: co z Zientarskim? 11.10.08, 18:26 "Problem w tym że naród się domaga. Więc dla świętego spokoju powinno się go wsadzić do więźnia." O kur... Sredniowiecze Link Zgłoś
cloclo80 Re: co z Zientarskim? 13.10.08, 15:03 Pozostaje jeszcze pytanie kto zapłaci(ł) za rozsmarowane na wiadukcie Ferrari? Link Zgłoś
expertyzer Re: co z Zientarskim? 13.10.08, 13:26 Nie chodzi o to, że naród się domaga więzienia tylko odrobiny sprawiedliwości. Takie farmazony, że nic pamięta mógłby opowiadać każdy psychopata, morderca, gwałciciel, złodziej. Jakoś nie słyszałem, żeby przeciętnego Kowalskiego puścili wolno, bo niczego nie pamięta. Link Zgłoś
tiges_wiz Re: co z Zientarskim? 13.10.08, 13:31 odrobina sprawiedliwosci wyglada tak, ze jak trzezwy i niekarany, to zazwyczaj ma wyrok w zawiasach .. nawet kowalski Link Zgłoś
edek40 Re: co z Zientarskim? 13.10.08, 15:18 Sprawiedliwosc to zapewne udowodnienie faktu kierowania samochodem w momencie wypadku. Prokuratura tego nie wie. Nie wie rowniez sam zainteresowany, z powodow podanych wyzej. Dziwi mnie, ze ludzie na forum wiedza. Link Zgłoś
al9 expertyzer zmień nick 13.10.08, 16:03 Takie farmazony, że nic pamięta mógłby opowiadać każdy psychopata, morderca, gwałciciel, złodziej. Jakoś nie słyszałem, żeby przeciętnego Kowalskiego puścili wolno, bo niczego nie pamięta. ------------------------------- myslisz głąbie że to można symulować? że Zientarski nie jest pod opieka specjalistów? że prokurator to głupek taki jak ty? na szczęscie nie nie odpowiadaj al Link Zgłoś
malaugena Re: expertyzer zmień nick 13.10.08, 16:33 jak się odpowiednio goscia ustawi, to glupa może palić bardzo długi czas. zreszta stary też jest - autentycznie- rąbniety, jak kazdy maniak. Link Zgłoś
sutekh1 Re: expertyzer zmień nick 13.10.08, 16:44 A więc ma to samo co bohater "Memento" Nolana... Ciekawe, czy dadzą mu w ramach eksplanacji jego urazu obejrzeć ten film i wyjaśnią mu, że on tak też... Link Zgłoś