Dodaj do ulubionych

Co dostali senatorowie

12.08.11, 13:51
96 tys. czy ok 960 000 złotych...?
Dla senatora mała różnica, dla dziennikarza GW jeszcze mniejsza... dla mnie ogromna..
lol..

"Partia jest szaleństwem wielu, dla korzyści nielicznych"
"Party is the madness of many, for the gain of a few."

Jonathan Swift
Obserwuj wątek
    • kochanic.a.francuza Re: Co dostali senatorowie 12.08.11, 14:44
      A mnie nie interesuje ie otrzymal senator Misiak, tylko czy mama senatora prowadzila w przeszlosci dzialalnosc, pozwalajaca na kumulacje takiego kapitalu, albo czy sama otrzymala spadek. Jesli nic z tych rzeczy naturalne jest, ze to przekrety finansowe, ktorych ofiarami jestesmy my, spoeczenstwo. Oni tam dogodne dla kapitalistow ustawy przepychaja, sami sie wzbogaca a my kazdy po trochu skladamy sie na te ich kokosy.
      No dalej dziennikarze, zeznania majatkowe to ja sobie sama w necie znajde. Prawdziwy dziennikarz poszuka dlaj, dowie sie o mame , tate senatora. Miejcie jaja za pszeproszeniem, a nie siedzicie w kimatyzowanych officach i podajecie ludziom papke, ktora sami sobie moga znalezc. wystarczy nazwosko w google wklepac i zeznanie samo sie znajdzie. Ales sie pan redaktor napracowal, normalnie...wiocha nie dziennikarstwo.
      • m-kow Re: Co dostali senatorowie 12.08.11, 15:19
        Złote słowa, smutne to nasze dziennikarstwo a mama Misia Misiaka kofffana jest kobita...
        Misio Misiak będzie się teraz wybierał do senatu z listy Dutkiewicza "Obywatele do Senatu".

---
        "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński
      • adset Re: Co dostali senatorowie 12.08.11, 22:25
        Oj, brzydko takie insynuacje upubliczniać. Ja święcie wierzę, że mama senatora Misiaka zarobiła to u niego w agencji pracy tymczasowej.
        Ja mam serce po prawej stronie, ale powyższe zdanie pisałem z ironią ledwie słyszalną spoza zgrzytu zębów.
    • wmc-33 Przegiąłeś Misiaczku 12.08.11, 15:20
      Są cuda, w które nawet Matka Boska nie uwierzy.
    • bogdan331 Co dostali senatorowie 12.08.11, 18:18
      ıɯɐƃou ʎɹóƃ op kradną skoorwiele ıɯɐƃou ʎɹóƃ op
    • ubiquitousghost88 A kto z nami trzyma sztamy... 12.08.11, 21:30
      ...temu lepiej jak u mamy!...
      (Wyjątek z hymnu solidarnościowych faszystów)...
    • hanishl Sami złodzieje , złodzieje Podatku 12.08.11, 21:50
      Nie kumam zdania :
      Bogdan Borusewicz (marszałek Senatu, senator niezależny) w związku ze swoją funkcją dostał m.in. złoty zegarek od Emira Kuwejtu z mapą tego kraju
      Jeśli to dostał Borusewicz to podatek a jeśli marszałek sejmu to do depozytu darów.
      Brakuje też co wziął i dał żeby dostać .
      To są elity w okresie kryzysu .
      Na kogo Qoorwa głosować !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka