organmaster 01.09.11, 22:48 poseł się na chrzanie zna - nadmienia gazettfacecjonista; gdybyż jeszcze dodał - niemal tak jak ja, który... chrzanić potrafię, i niniejszym czynię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajkotek plantatorzy ogórasów 01.09.11, 22:55 "U plantatorów OGÓRASÓW ma raz na zawsze przechlapane." A WIEMY, WIEMY ... I WIEMY kim są OWI plantatorzy OGÓRASÓW Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Re: plantatorzy ogórasów 02.09.11, 06:45 i to jest właśnie szczyt kompetencji Girzyńskiego niech wekuje i jak mawiają Czesi nikak inak Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Ząb, zupa ogórkowa, dąb 01.09.11, 23:11 I bardzo dobrze. Jak pana posla zabraknie w nowym sejmie, to zawsze moze zalozyc wytwornie ogorkow kiszonych i kwaszonych np. imienia Pis, albo wprost "Ogory prezesa". Odpowiedz Link Zgłoś
clasterone hahahhaaa 01.09.11, 23:15 Panie Januszu! Dziękuje Ledwie parę minut wcześniej, kompletnie uziemiony grypą, z trudem otwierałem laptopa. Teraz czuję się już znaaaaacznie lepiej:) Wiadomo, śmiech to zdrowie. Anderman doda ci skrzyyyyyydeł:) Odpowiedz Link Zgłoś
depepoz Ząb, zupa ogórkowa, dąb 01.09.11, 23:25 Pół faszysta i pół komunista czyli PiSowiec pokazał narodowi ludzką twarz. Zagaworzył ble ble ble przekonany, że naród składa się z idiotów, a wziął to ze słusznej oceny swojej partii. Liczę, że w programie PiS jest sprawdzony przepis na kwaszone ogórki, w ostateczności konserwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Ząb, zupa ogórkowa, dąb 01.09.11, 23:38 A może by się zawodowo zajął kiszeniem ogórków zamiast posłowaniem ? Z pożytkiem dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar organmaster,trajkotek,PiS-ogóry jak szczury 02.09.11, 00:00 A Girzyński, sekretny bliźniak Rogalskiego.. największy... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
guzikiewicz Papryka 02.09.11, 08:23 Przerośnięte ogórki to efekt bezradności rządu i wina osobiście Donalda Tuska.Nie zapominając o ubłoconej, czy też wyrwanej z ziemi papryce.Ale dołożył premierowi ten dzielny plantator! Borowcy znów zaspali! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Czy mozemy juz sprzedawac ogorki do Rosji? 02.09.11, 09:29 Bo jakos prasa nie odtrabila tego kolejnego sukceu caudilla Tuska i tego kmiotkaco mu Fedakowa kazala spie... Odpowiedz Link Zgłoś
i4y Nasza polska nieznośna dentość bytu.... 02.09.11, 09:42 Przy okazji wyborów rozstałem się z kilkoma znajomymi zarzucającymi mnie na portalach społecznościowych przedwyborczym bełkotem. Czuję się jak bohater "Dnia Świra" - wqrwiony i bezradny. Zalew tandety, bezczelnego chamstwa, i treści które obrażają mnie i wszystko co mi bliskie każdym słowem z inteligencją na czele.... O właśnie! Kompletnie niezdrowo się podniecam czymś co jest g..wno warte! :/ Jedyną receptą na to, jest OBŚMIANIE tych idiotyzmów z niewidomych powodów nazywanych w Polsce "polityką". Bardzo serdecznie proszę o TAKIE TEKSTY! Nie nadymajmy tego balonu społecznego kretynizmu! W miarę możliwości spuszczajmy powietrze z tych ideowych flaków, które często nawet nie są nadmuchane tylko napierdziane! Odpowiedz Link Zgłoś
karolo1500 Nie lubię was,čerwone diabły,ale to wam sięudało:> 02.09.11, 09:45 wywiad rzeczywiście był momentami żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Szanowny Autorze. Zawiodłem się tym tematem ogórko 02.09.11, 20:59 wym. A idąc śladem dawnego dowcipu - czy Girzyński nie ma problemu z włożeniem głowy do słoika ?! A spowrotem ? Odpowiedz Link Zgłoś