marek.p.j 08.11.11, 19:02 Nawet poseł Cycoń nie chciał kobiety na stanowisku wicemarszałka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszelwood Wybór Wandy Nowickiej 08.11.11, 19:22 Głosy PiS-u i jego odprysków mnie nie dziwią. Lista posłów PO mnie powaliła. Żałuję mojego głosu oddanego na ta partię. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Dziś zauważyłeś, że PO = PiS? 08.11.11, 20:28 mariuszelwood napisał: > Głosy PiS-u i jego odprysków mnie nie dziwią. > Lista posłów PO mnie powaliła. > Żałuję mojego głosu oddanego na ta partię. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Wybór Wandy Nowickiej 08.11.11, 19:33 Nie bardzo wiedziałam co się dzieje, bo nie śledziłam dzisiejszych wydarzeń. Włączyłam telewizor i słyszę Niesiołowskiego w najlepszej komitywie z Girzyńskim, opowiadającym coś o darmozjadach z Katynia. Włos zjeżył mi się na głowie, co to się w sejmie dziś nawyrabiało. Jakiś czas zajęło mi zrozumienie, że to nie w sejmie, że nie dzisiaj, tylko nie wiem gdzie i kto. W każdym razie, to kara dla Wandy Nowickiej. Dodatkowa kara za jej stosunek do aborcji. Potem słyszę już nie wiem od kogo, że jest pani Wanda zagrożeniem dla parlamentaryzmu. Przed chwilą pani Wróbel mówi, że w sejmie musi bronić chrześcijaństwa też przed panią Nowicką, dlatego wystawiają na marszałka Kempę. Myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy w naszym parlamencie, a jednak. Widzę, że starzy posłowie chcą wyrzucić na margines Palikota, jego ludzi i nas. Nie szkodzi, poczekamy i wyrzucimy starych. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar W tej kadencji dojdzie do odwoływania osłów przez 08.11.11, 19:50 elektorat.. jest taka możliwość, tylko trzeba ją upowszechnić... och.. sorki... miało być posłów*.. literówka.. "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein Odpowiedz Link Zgłoś
jej_katarzynskosc Re: Wybór Wandy Nowickiej 08.11.11, 20:06 Ani też Ela Radziszewska - żę przypomnę, była pełnomocnik ds równego statutu kobiet i mężczyzn. Pragnę przypomnieć - w szczególności koalicji - pragnę przypomnieć, że Palikot aktualnie posiada trzecią siłę w sejmie. Nie dziwi mnie, ze pis jak zwykle nie szanuje wyników wyborów (np. wczorajsza, czyli wygłoszona miesiąc po wyborach, wypowiedź Kurskiego-już-nie-z-pis pt. "Polska zasługuje na lepszy rząd niż rząd PO"), ale państwo z koalicji? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzkuchni Wybór Wandy Nowickiej 08.11.11, 20:21 No to teraz lewuski drukować tą listę, transparenty w dłoń i pikietować biura wrogów demokracji! Chyba nie odpuścicie tym wstrętnym faszystom? Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Re: Wybór Wandy Nowickiej 08.11.11, 20:49 Nie odpuścimy, kruchciany wesołku. Przy następnych wyborach oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Całą listę do wagonów.. bydlęcych i do gułagu!... 08.11.11, 20:24 Ziemia "Nieludzka" nie może się ich doczekać... Ewentualnie rurą ich pogonić: Świnioujście - Świniowyjście... Odpowiedz Link Zgłoś