digesta.s 03.09.09, 08:40 www.allegro.pl/item727953577_koty_kotki_kocieta_rozne_licza_na_dom.html#gallery Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 08:51 Link nie działa. Przynajmniej u mnie. Odpowiedz Link
dolor Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 08:58 Pewnie mięsożercom nie działa, taki filtr antyjedzeniowy chroniący koty w butach i workach, u mnie działa bez problemu. Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 09:43 dolor napisał: > Pewnie mięsożercom nie działa, taki filtr antyjedzeniowy chroniący koty w butach > i workach, u mnie działa bez problemu. To wszystko to Twoja sprawka, wiem dobrze. Odpowiedz Link
digesta.s Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 08:58 Sprawdzałem. U mnie działa. A to raczej instruktaż dla Kefirki jak się na Allegro prezentuje koty. Możesz zobaczyć inaczej: wpisz w górny pasek :allegro -> enter, w oknie "szukaj" wpisz koty. Ja otworzyłem ofertę dziewiątą od góry. Odpowiedz Link
digesta.s Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 09:02 Ten biały jest przecudnej urody. Nasza oferta tę przewagę będzie miała, że handlować nie będziemy, nawet tę złotówkę dołożymy i koszty transportu pokryjemy sami. Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 09:46 digesta.s napisał: > Sprawdzałem. U mnie działa. U mnie już też działa. Miałam chwilowy brak internetu i stąd problem. A kotki są śliczne, jak wszystkie zresztą (jeden podobny do mojego, tylko dużo chudszy...). Odpowiedz Link
dolor Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 09:50 ichnia napisała: > digesta.s napisał: > > Sprawdzałem. U mnie działa. > kotki są > śliczne, jak wszystkie zresztą (jeden podobny do mojego, tylko dużo chudszy...) Przypomniała mi się bajka w której Baba Jaga zamknęła Jasia i Małgosię żeby podtuczyć. Miałem rację z tym filtrem! Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 09:57 dolor napisał: > Przypomniała mi się bajka w której Baba Jaga zamknęła Jasia i Małgosię żeby > podtuczyć. Miałem rację z tym filtrem! Nie jestem taka okropna jak ta Jaga z bajki. Trzymam matkę, która pieczołowicie wytuczyła potomka (kę). Ha! A teraz ta niewdzięcznica chce wszystko zeżreć mi, niegdyś gardząca ludzkim jedzeniem, zżera wszystko jak popadnie z garnka, patelni, talerza i jeszcze woła, że mało. Takie to podziękowanie! Odpowiedz Link
dolor Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:01 ichnia napisała: > Nie jestem taka okropna jak ta Jaga z bajki. Trzymam matkę, która pieczołowicie > wytuczyła potomka (kę). Ha! > A teraz ta niewdzięcznica chce wszystko zeżreć mi, niegdyś gardząca ludzkim > jedzeniem, zżera wszystko jak popadnie z garnka, patelni, talerza i jeszcze > woła, że mało. Takie to podziękowanie! A dlaczego Twoja matka niegdyś gardziła ludzkim jedzeniem? Kim jesteś?! Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:04 dolor napisał: > A dlaczego Twoja matka niegdyś gardziła ludzkim jedzeniem? Kim jesteś?! Buahahhaha. No teraz to leżę i kwiczę. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:08 > No teraz to leżę i kwiczę. Następna zarażona wirusem świńskim od szczura. I Ciebie Ichnio biedna dopadł. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:15 Obejrzałam, dzięki. Biały do brązowej dupki podobny. Za serce chwytają, więc ja się też postaram serca do żywego poruszyć. Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:16 kefirka.de napisała: > Następna zarażona wirusem świńskim od szczura. I Ciebie Ichnio biedna dopadł. To już wiem dlaczego od dwóch dni czuję się lepiej. Już miałam zamiar zacząć się cieszyć, a Ty mnie dobijasz... i nawet do szpitala mnie nie przyjmą, bo już za dużo mieli tych przypadków i teraz każą siedzieć i się izolować w domu. Och, co za los! Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:21 Mój dom murem podzielony, podzielone murem schody... Moja ulica murem podzielona... Odpowiedz Link
kefirka.de Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:26 Mój dom murem podzielony, podzielone murem schody... > Moja ulica murem podzielona... Chyba na jakiekolwiek leczenie już za późno. Przyśpiewki to może być ostatni etap. A tak Cię lubiłam... Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:26 Tak Kefirko, przekonuję się coraz bardziej, że masz rację. Głupawka dzisiaj mnie nie minie... Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:27 ...i na dodatek wcale mnie to nie martwi. Odpowiedz Link
ichnia Re: koty na Allegro. Przykład 03.09.09, 10:35 Wezmę się lepiej za jakąś robotę. Może niedużo czasu mi pozostało, to chociaż zostanie po mnie jakiś ślad, a nie tylko marny proch. Odpowiedz Link