huston_mamy_problem 06.02.12, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gobo32 Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 07:43 Zastanawiam się, czy gdyby matka przyznała się na początku, gdzie jest ukryte ciało, to czy miałaby miejsce ta cała szopka z misiami i zniczami?... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxxx_3 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 07:55 Hmm szopka? Ludzie przez x dni ogladali zdjecie tej dziewczynki, a teraz okazuje sie to dziecko nie zyje... Krzywde komus robia tym? Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:49 Śmierć jest rzeczą straszną,ale robienie z niej widowiska nie licuje z tragedią.Czyżby w sosnowieckich, kolejowych ruinach rodziło się coś na wzór smoleńskich pochodów pod prezydencki pałac? Jestem osobą z dużą dozą empatii, ale jednocześnie osobą przerażoną i zniesmaczoną. > Zastanawiam się, czy gdyby matka przyznała się na początku, gdzie jest ukryte c > iało, to czy miałaby miejsce ta cała szopka z misiami i zniczami?... Odpowiedz Link Zgłoś
cangu Nie miałaby miejsca, bo... 06.02.12, 10:04 Ludzie nie byliby tak zaangażowani emocjonalnie... Byłoby jak zwykle w przypadku zabójstw dzieci. Wzburzenie, żal dziecka, potępienie dla zabójców, ew. „ rodziców ”. Tak bywa w bezsilności. „ Nic nie możesz zrobić, by zmienić los dziecka ” - Tu ludzie mieli nadzieję, że mogą coś zrobić, mogą pomóc w poszukiwaniach i przyczynić się do odnalezienia żywego dziecka. Pragnęli by tak się stało. Większe zaangażowanie, większe emocje i żal, że dzieciątko nie żyje, że wszystko, co robili było daremne. To naturalne. Obawiam się, że w podobnym przypadku, gdy jakieś dzieciątko faktycznie zostanie porwane, ludzie mogą się już tak nie angażować w pomoc odszukania dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 20:42 podhajce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak można nazywać to szopką?????????????????????????????? -to mówi samo za siebie,zgadzam się z tym w zupełności ,to jest jak "wulkan"...........ludzie w różny sposób, każdy inaczej, wyrażają swoje uczucia i emocje. Cudowna jest ta postawa mieszkańców Sosnowca, zapalających znicze, kładących maskotki i kwiaty w miejscu ukrycia zwłok półrocznej Magdy To, że tylu ludzi przychodzi na miejsce, w którym znaleziono ciało Madzi, jest dowodem wielkiego współczucia, wzruszenia, empatii wobec ofiary tych wydarzeń, czyli małego dziecka. To równocześnie manifest społecznej niezgody na tego rodzaju zachowania wobec dziecka. To forma społecznego manifestu moralności i etyki przeciw złu i nieprawości . Mam nadzieję, że zrozumiesz i zmienisz zdanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Czy "żałobnicy" posprzątają po sobie? 08.02.12, 13:09 Do wszystkich krytykujących pohajce i innych obronców tej szopki mam tylko jedno pytanie: "Czy żałobnicy - równiez w imię szacunku dla Zmarłej - posprzątają tej syf, wypalone znicze, gnijące misie itp"? Czy już są "utuleni" i to było najważniejsze co tak naprawdę chcieli osiągnąć a resztę mają w d...? Więc żałobniku, jeden drugi: czy byłeś już sprzątnąć po sobie wypalony znicz? Co to za szopki z "upamiętnianiem miejsca". Upamiętnia się Zmarłego i świetnie do tego służą cmentarze: krzyże przydrożne, znicze w parkach. Jak dziadek dostanie zawału w bur delu to babcia będzie pod wejsciem się modliła i paliła znicze? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Re: Czy "żałobnicy" posprzątają po sobie? 08.02.12, 13:11 errata: cmentarze A NIE krzyże przydrożne, znicze w parkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang-3 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 15:52 Naigrawanie się z tych zniczy i misiów jest niesympatyczne. Mam nadzieję, że już wkrótce stanie tam krzyż i że pan Rutkowski będzie go bronił Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_anna Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 19:07 Mam nadzieje że ta Twoja wypowiedź jest tylko niesmacznym żartem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 20:47 bumerang-3 napisał: > Naigrawanie się z tych zniczy i misiów jest niesympatyczne. Mam nadzieję, że ju > ż wkrótce stanie tam krzyż i że pan Rutkowski będzie go bronił bumerang!!!!!!!!!!!!!!! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. a czy to jest sympatyczne????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk_origo Po co komu te wyglupy? 06.02.12, 21:12 Ludzie czyscie ocipieli do reszty? wypadki zawsze sie zdarzaly - jeden gowniarz mniej czy wiecej - jakie to ma znaczenie ? Zdarzeniem ma sie zajac policja i sad, ustalic czy jest potrzeba karania kogos, i po ki ch...uj cala ta szopka ? Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 07:52 "Zaplakana kobieta prosiłą o oddanie jej dziecka" Bzdura! Ta kobieta na konferencji wcale nie była zapłakana! Zapłakana kobieta wygląda zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
abrams8 Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 07:54 Ludzie, to jest KURTYNA, ZASŁONA DYMNA, zawsze MADZIA i ACTA, MADZIA i ACTA, MADZIA i ACTA, MADZIA i ACTA, nigdy w odwrotnej kolejności!!! Media robią wam papkę z mózgu i ciekawe czy tylko PR-owcy tLUSKA tym sterują, czy jeszcze ktoś...? W pOLSCE tysiące dzieci ginie co rok, padają ofiarami różnych dewiantów, a ta MADZIA (której szczerze współczuję) jest zawsze w TV przed ACTA, to jedna wielka ściema i manipulacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Czego to się nie robi dla PR-u?! 06.02.12, 08:11 abrams8 napisał: > Ludzie, to jest KURTYNA, ZASŁONA DYMNA, zawsze MADZIA i ACTA, > (...) > Media robią wam papkę z mózgu i ciekawe czy tylko PR-owcy tLUSKA tym sterują, > czy jeszcze ktoś...? A może to sam Tusk porwał Madzię - jeśli nie osobiście, to per procura - i zakopał w tych gruzach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bq Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 07:56 Obraz "matki" jaki się maluje w tym artykule budzi przerażenie. Kino? Horror? Co byłoby w przyszłym tygodniu? Dyskoteka? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyh001 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:40 Policjańci tańczyli jeden parkiet obok obserwując uważnie zachowanie Madzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cangu Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:23 bq napisał: > Obraz "matki" jaki się maluje w tym artykule budzi przerażenie. Kino? Horror? C > o byłoby w przyszłym tygodniu? Dyskoteka? Dostrzegając „ wyrachowaną grę ” matki w tym momencie zobaczyłam także bezduszność. Ale... Wcześniej czytałam fora a tam między innymi wypowiedzi na krytykę rodziców, w stylu Nie piszcie takich bzdur, pomyślcie jak się czują rodzice, gdy to czytają Myślałam wtedy: „Akurat w takiej sytuacji mają głowę i nerwy do czytania forów, co ich może obchodzić ludzkie pisanie, gdy są przepełnieni bólem i rozpaczą w obawie o los swego dziecka” - (O ile byli.) I nagle czytam, czy słyszę w TV, że ojciec czyta fora. Ojciec czyta fora, matka idzie do kina - Gdzie tu ból i rozpacz? Odpowiedz Link Zgłoś
cangu Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:29 Właśnie słyszę w TV wypowiedź - Rodzice poszli do kina. - Media też nie do końca rzetelnie przekazują informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
martagawryluk Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 07:57 Mi się wydaje,że ona wywiozła to dziecko żeby po prostu zamarzło. nie było żadnego wypadku; tym bardziej że policjanci którzy odnaleźli dziecko nie stwierdzili na główce żadnych obrażeń ani krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
cangu Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:34 martagawryluk napisała: > Mi się wydaje,że ona wywiozła to dziecko żeby po prostu zamarzło. nie było żadn > ego wypadku; tym bardziej że policjanci którzy odnaleźli dziecko nie stwierdzil > i na główce żadnych obrażeń ani krwi. Jej, aż strach pomyśleć o takim okrucieństwie matki ew. rodziców, ale któż wie, biorąc pod uwagę oryginalne pasje obojga. Wciąż nie wykluczam udziału ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnikzwilkowiecka Chrześcijany "łod siedmiu boleści" 06.02.12, 08:02 Chrześcijany łod siedmiu boleści - znicze poli sie na grobach i w miejscu śmierci a nie w miejscu "krótkotrwałego przechowywania zwłok" Teroz pewno w swy fałszywy i pokazowy nadgorliwości polecita do Zakładu Medycyny Sądowy, gdzie robiona jest sekcja zwłok i tam tyż bydzieta polić znicze i zostawiać zabawki ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Chrześcijany "łod siedmiu boleści" 06.02.12, 08:17 Rolnik, zajmij się krowim łajnem, a takie komentarze zostaw swoim świnkom ... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie lepiej milczeć, skoro... 06.02.12, 08:54 ...się nie ma nic do powiedzenia? alinaw1 napisała: > Rolnik, zajmij się krowim łajnem, a takie komentarze zostaw swoim świnkom ... Po co chlapiesz g...em? Odpowiedz Link Zgłoś
berberysa Re: Chrześcijany "łod siedmiu boleści" 06.02.12, 09:47 rolnikzwilkowiecka napisał: > Chrześcijany łod siedmiu boleści - znicze poli sie na grobach i w miejscu śmier > ci a nie w miejscu "krótkotrwałego przechowywania zwłok" Teroz pewno w swy fał > szywy i pokazowy nadgorliwości polecita do Zakładu Medycyny Sądowy, gdzie robio > na jest sekcja zwłok i tam tyż bydzieta polić znicze i zostawiać zabawki ?????? > ????????? Czy na twoim polu palą ludzie te znicze? Palenie zniczy to nie tylko chrześcjański zwyczaj !!! Ma to miejsce w całej Europie. Ludzie mają prawo wyrażać stany uczuć w sposób ogólnie przyjęty, a w tej sytuacji to zupełnie zrozumiałe. W ramach Tuskowej demokracji wprowadzić chcesz regulację zachowań społecznych. Widzieliśmy to na zdjęciach z pogrzebu w Korei Płn. Powiesz ludziom kiedy, gdzie i jak mają wyrażać żal/radość. Może nałożysz podatek/opłatę za palenie zniczy w miejscu publicznym? Podobno już niektóre gminy mają takie pomysły, chodzi o krzyże przydrożne i znicze przy nich. Spodziewam się, że niedługo gdy gołąb narobi w locie na twój samochód, parapet przy oknie, to też będzie winne chrześcjaństwo. Jesteś wg mnie typowym po-matołem, zmanipulowanym nowoeuropejczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Chrześcijany "łod siedmiu boleści" 06.02.12, 20:55 jesteś baaaaaaaaaaaardzo ubogi, współczuję ci....................................... Odpowiedz Link Zgłoś
hugu Na marginesie 06.02.12, 08:04 Nie komentuję sprawy Madzi i jej matki, bo jeszcze nie wiadomo, co naprawdę się stało. Chcę jednak powiedzieć słowo o innych ludziach, bardzo, moim zdaniem, skrzywdzonych przez dziennikarzy, policję i opinię publiczną. O tych osobach publicznie podejrzewanych i pomawianych o porwanie dziecka. Ciągle mówiono o jakichś krewnych Madzi, którzy mają problem z niepłodnością i zapewne z zawiści wobec młodych rodziców porwali im dziecko. Ludzie ci byli prawdopodobnie przesłuchiwani, nękani, a ich prywatny problem został upubliczniony. Nie dość, że i tak jest im trudno, to jeszcze zrobiono z nich pierwszych kandydatów na przestępców! Tak samo te kobiety z sąsiedztwa, które poroniły. Nie ma słów na takie chamstwo, żeby robić z tych cierpiących kobiet jakieś wariatki - porywaczki. Wszyscy ludzie, którzy ponieśli straty moralne w związku ze sprawą Madzi powinni wziąć dobrych prawników i wystąpić o odszkodowanie - niech ci, co pomawiają i bezczelnie "kopią lezącego", czyli ludzi z osobistą tragedią, w jakiś sposób zrekompensują to, co wyrządzili! Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Na marginesie 06.02.12, 08:23 Ocen w tej sprawie jest zbyt wiele, tak jak zbyt wiele hipotez i wątków. Najpierw hurra-wybawca Rutkowski! Gdy okazało się, ze facet odkrył szybko najważniejszy wątek- gazety nazwały go żmiją, lansusem, naciągaczem i zaczęły się użalania nad sprawczynią. Teraz czytam o niej w komentarzach, że jest suką albo (w innych) ofiarą systemu. Mnie żal najbardziej znajomych i obcych ludzi, którzy poświęcali czas, energię i emocje na szukanie. Oni czują sie też potwornie zawiedzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Na marginesie 06.02.12, 20:59 hugu napisała: > Nie komentuję sprawy Madzi i jej matki, bo jeszcze nie wiadomo, co naprawdę się > stało. > popieram, bbbbbbbbardzo słuszne spostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nasa3000 Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 08:20 Po pierwsze WTF : "...Dziś ma się odbyć się sekcja zwłok dziecka....?" Znowu zatrudnili obcokrajowca w gazecie? Po drugie Ale mają zajebiaszcze możliwości inwigilacji skoro wiedzą gdzie w danym czasie jest twoja komórka- łał... Po trzecie super zajebiście, że Rutkowski delikatnie ją podpuścił. Policja jest zbyt etyczna ona nigdy, ale to nigdy nikogo tak nie zrobi. Pytanie tylko co z tymi wszystkimi sprawami gdzie podpuchą była łapówka? Co za różnica czy idzie się z premedytacją z kopertą i ukrytą kamerą czy mówi się pannie, że są świadkowie jak kładła się sama na ziemi. Cel jest jeden uzyskać prawdę. No tylko MY NARÓD przyzwyczailiśmy się do tego, że policja ma związane ręce. To skoro inni nie mają i zbierają dowody szybciej i sprawniej, to trzeba im pozwolić działać, a nie pierdzielić, że Rutkowski popsuł dochodzenie... Boli jak cholera, że nie będzie premii i awansu...To trzeba wziąć dupę w troki i zabrać się w końcu do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.w1 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 21:02 bardzo delikatnie powiedziane. popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 08:21 Ta historia jest tak wstrząsająca i nieprawdopodobna że aż trudno w to uwierzyć. tyle niewiadomych, taka intryga... szok! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka2271 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 08:24 Nie ma potrzeby wypowiadania zbyt wielu słów. Wielu ludzi z goryczą i złością myśli teraz tylko o kosztach poszukiwań. Kiedy trzeba ratować człowieka należy czynić to do końca do ostatniej iskierki nadziei.Mam czworo dzieci, nigdy nie spisałabym żadnego na straty. Maleńkiej Madzi nie możemy dać teraz już nic prócz modlitwy, światła znicza i miłości w sercu.Nie zabraniajcie przynosić na miejsce jej odnalezienia zniczy, zabawek, kwiatów. Ludzie robią to z potrzeby serca, ale pamiętajcie też o modlitwie za jej rodziców o światło Ducha Św. żeby już nie popełniali złych czynów i zbliżyli się do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Chyba mamy winnego: 06.02.12, 09:03 ...złośliwy Duch Św., co to nie dał swego światła, bo się za mało modlili... agnieszka2271 napisała: > ale pamiętajcie też o modlitwie za jej rodziców o światło Ducha Św. żeby już nie > popełniali złych czynów i zbliżyli się do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
aleprosiek Policja jest nieudolna, trzeba ją sprywatyzować 06.02.12, 08:25 Policja chce wyjść z twarzą i oskarża Rutkowskiego, a prawda jest taka, że to społeczeństwo powinno oskarżyć policję o nieudolność, lenistwo i brak sprytu. Jak patrzę na działania policji, to przypominają mi się dowcipy o milicjantach z czasów komuny, np. ten , jak sadzą drzewka, a komendant im głośno powtarza "Zielonym do góry!" ......... Sprywatyzyjumy działania operacyjne policji aleprosiak.blogspot.com/2012/02/stworzmy-prywatna-policje.html Odpowiedz Link Zgłoś
aleprosiek Chej policjanci a mordercę gen.Papały złapaliście? 06.02.12, 08:31 Przykładem największej bezradności polskiej policji i braku wiedzy, jak prowadzić śledztwa jest to, że przez tyle lat nie złapali mordercy gen. Papały - komendanta głównego policji. Jestem pewien, że jakby zlecili to Rutkowskiemu, to morderca już siedziałby dawno w pierdlu. ............ Sprywatyzujmy działania operacyjne policji aleprosiak.blogspot.com/2012/02/stworzmy-prywatna-policje.html Odpowiedz Link Zgłoś
litespeed Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 08:43 Rutkowski nie jest detektywem! Dlaczego media cały czas go tak tytułują? Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion no właśnie 06.02.12, 08:50 czas się zmitygować, gazeto w ten sposób każdy z nas może sobie przybrać dowolny tytuł a wy będziecie to powtarzać jak papugi z poważaniem, papieżyca Odpowiedz Link Zgłoś
stach-poraj Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 08:56 Owsze, Rutkowski jest detektywem. Nie posiada licencji, to prawda, zostala mu odebrana, ale nie ujmuje mu to kompetencji. Oczywoscie w kraju gdzie "papierek" wiele znaczy nawet Wladyslaw Bartoszewski, autor licznych prac naukowych i jeden z najwiekszych w swiecie ekspertow w swej dziedzinie , bedzie przez ludzi zlej woli nazywany magistrem. Bo dla nichb wazny jest papierek, a nie umiejetnosci i osiagniecia. Nie podoba mi sie Rutkowski, ale nie atakaowalbym go za brak papierka. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 08:59 wiesz, to nie chodzi o sam "brak papierka" chodzi o to, że koncesja była ale została odebrana i chodzi też o to, dlaczego została odebrana Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 11:48 stach-poraj napisał: > Owsze, Rutkowski jest detektywem. Nie posiada licencji, to prawda, zostala mu o > debrana Czyli NIE JEST detektywem. > ale nie ujmuje mu to kompetencji. Te jego "kompetencje" właśnie wszyscy mieli okazję obejrzeć. Tyle, że jedni wyciągnęli wnioski z tego, co widzieli, inni natomiast ucieszyli się, że mają wreszcie "szeryfa" na którego czekali z takim utęsknieniem od czasu kompromitacji Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniutek76 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:19 A czy Rydzyk jest czyimś ojcem?... -a media go tak tytułują.... Odpowiedz Link Zgłoś
berberysa Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:00 kiniutek76 napisał: > A czy Rydzyk jest czyimś ojcem?... > -a media go tak tytułują.... Idź do szkoły, może ci powiedzą jak należy się zwracać do ludzi, których nie znasz osobiście, a są w ubraniu służbowym/zawodowym, czyli uniformie. Dlaczego do pielęgniarki w białym kitlu i czepku na głowie mówisz "siostro", chociaż nie jest ona twoją siostrą? Jesteś analfabetą czy wojującym ateistą, pseudo demokratą. A może po-matołem? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A to ciekawe! 06.02.12, 10:15 berberysa napisała: > Idź do szkoły, może ci powiedzą jak należy się zwracać do ludzi, których nie znasz > osobiście, a są w ubraniu służbowym/zawodowym, czyli uniformie. Wiele różnych szkół pokończyłam, a nie przypominam sobie żadnych szkoleń w tym zakresie... > Dlaczego do pielęgniarki w białym kitlu i czepku na głowie mówisz "siostro", chociaż nie > jest ona twoją siostrą? Naprawdę? Ja tam mówię proszę pani... > Jesteś analfabetą Na pewno nie - umiejętność czytania posiadłam już w dzieciństwie i ją stale pielęgnuję. > czy wojującym ateistą, Ani mi w głowie wojować o cokolwiek. > pseudo demokratą. Pseudo... to na pewno nie. A może po-matołem? A co to takiego? Bo - oprócz tego - że jesteś chamem, niczego więcej z tego nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: A to ciekawe! 06.02.12, 10:23 Kreatura: nie nadymaj się tak dziewczę bo pękniesz jak wybrakowany kondom w trakcie "testowania" :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Sorry! 06.02.12, 10:30 lechujarek_wolski napisała: > Kreatura: Posty czytam tylko do pierwszego przejawu chamstwa. Nie mam - zatem - pojęcia, co było dalej. I nawet nie chcę mieć takiego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: A to ciekawe! 06.02.12, 11:20 koloratura1 napisała: > berberysa napisała: > (...) > > Jesteś analfabetą > > Na pewno nie - umiejętność czytania posiadłam już w dzieciństwie i ją stale pie > lęgnuję. > > > czy wojującym ateistą, > > Ani mi w głowie wojować o cokolwiek. (...) Koloratura, no sory. To Ty jesteś kiniutek? Bo to były pytania do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A to ciekawe! 06.02.12, 12:36 makrama1 napisała: > Koloratura, no sory. To Ty jesteś kiniutek? Bo to były pytania do niego. Może się i rozpędziłam; przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
cangu Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 11:33 berberysa napisała: > kiniutek76 napisał: > > > A czy Rydzyk jest czyimś ojcem?... > > -a media go tak tytułują.... > > Idź do szkoły, może ci powiedzą jak należy się zwracać do ludzi, których nie zn > asz osobiście, a są w ubraniu służbowym/zawodowym, czyli uniformie. Dlaczego d > o pielęgniarki w białym kitlu i czepku na głowie mówisz "siostro", chociaż nie > jest ona twoją siostrą? > Jesteś analfabetą czy wojującym ateistą, pseudo demokratą. A może po-matołem? ---------------------------------- Zgadza się - Zauważ jednak, że media nie tytułują ich sistrami, ale pielęgniarkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 11:39 berberysa napisała: Dlaczego d > o pielęgniarki w białym kitlu i czepku na głowie mówisz "siostro", chociaż nie > jest ona twoją siostrą? Wierz mi, nie wszystkie są tym zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:57 Wszystkie oszołomy powtarzają że on NIE jest detektywem, bo odebrano mu licencję. Czy jak lekarzowi, za jakieś nieetyczne zachowanie odbiorą prawo wykonywania zawodu, to jego umiejętności znikają? Jest od tego dnia piekarzem?, lakiernikiem? Owszem, w aptece nie zrealizują jego recepty, ale jak ocali życie sąsiadowi, to jako kto? Jako szybownik? Górnik? NIE - JAKO LEKARZ znający ten zawód!!!!!!!!!!!! Rutkowski działał jak DETEKTYW, doszedł do istotnego faktu, że to matka porzuciła zwłoki, wyeliminował wersje wiodące na manowce i kosztujące majątek (Interpol, straż graniczna, przesłuchania w szpitalach położniczych, sprawdzanie potencjalnych pedofilów, plakaty, etc. etc.) SZACUN Panie Rutkowski! A Ty się GOŃ. Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodanka Czytam te prostackie wypowiedzi i na womity mnie 06.02.12, 08:50 zbiera. Przecież gdyby policja posłużyła się metodami tego kabotyna "R" to by ja rozjechano w 3 godziny, facet jest obrzydliwy i zrobił to dla nagrody i szpanu. Mnie nie jest szkoda pieniędzy z moich podatków na rzetelne śledztwo. To nie filmy z dzikego zachodu a R to nie Dirty Harry. I brzydzi mnie ten bezrefleksyjny i świętoszkowaty atak motłochu na rodzinę i tę nieszczęsną kobietę. Zwłaszcza jak się słyszy historie o ludzkiej znieczulicy i widzi ludzi idących koło bitego człowieka, stojących na przystanku koło umierającego, głuchych na płacz maltretowanego dziecka czy zabijających okna w piwnicy przed kotami przy 20 st. mrozu.. Nie wiemy co tę młodą kobietę popchnęło do makabrycznej zbrodni ale osądzi ją są i pewnie weźmie pod uwagę wszystkie okoliczności. Co do maleńkiej Madzi - to straszne i wszyscy winni ponieść zasłużoną i adekwatną karę Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 W kwestii formalnej: 06.02.12, 09:09 koczkodanka napisała: > To nie filmy z dzikego zachodu a R to nie Dirty Harry. Dirty Harry nie miał nic wspólnego z Dzikim Zachodem! Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodanka Re: W kwestii formalnej: 06.02.12, 09:16 Ok, to był skrót myślowy - istota pewnej mentalnosci pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: W kwestii formalnej: 06.02.12, 09:23 koczkodanka napisała: > Ok, to był skrót myślowy - istota pewnej mentalnosci pozostaje Aha... Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: W kwestii formalnej: 06.02.12, 10:10 Kreatura ... działał w San Francisco! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Sorry! 06.02.12, 10:19 lechujarek_wolski napisała: > Kreatura ... Z chamami nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Sorry like your ass! 06.02.12, 10:48 Prosimy bardzo ... mecenas Rogalski? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sorry! 06.02.12, 10:52 eggerger napisał: > I rozmowę z ciooolem > sobie daruj. Teraz Ty oberwałeś - patrz następny post, zwłaszcza Temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinxxx_3 Zbiera mnie na wymioty jak czytam twoj komentarz.. 06.02.12, 09:26 ...oczywiscie "nieszczesna kobieta" i straszne spoleczenstwo... A moze zepsuta zwyrodniala egoistka co to byla na tyle tomna, aby szukac info w necie jak oszukac wariograf? Odpowiedz Link Zgłoś
kieliszki Re: Zbiera mnie na wymioty jak czytam twoj koment 06.02.12, 10:23 Nieszczęśliwa kobieta, a wszyscy wyzywający ją od najgorszych i życzący jej śmierci nie zasługują na życie. Media też powinny natychmiast umrzeć fizycznie, bo duchowo umarły już dawno. Dla piperzonych słupków oglądalności będą się znęcać nad tą kobietą i jej rodziną. Co kolejne info i kolejny ekspert wnoszą do tej sprawy? Na prawdę jest mnóstwo rzeczy faktycznie dotyczących społeczeństwa i obywateli, rzeczy o których warto wiedzieć, ale jakoś o nich ciiisza; tylko kolejne doniesienia o jakichś osobistych tragediach. Zwłaszcza żałosne jest, gdy media prześcigają się w podawaniu liczb odkrytych zwłoki bez znaczenia dla nich i konsekswncji dla nich jest że się mylą, że będą prostować, że po prostu wprowadzają w obieg nieprawdziwe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Re: Czytam te prostackie wypowiedzi i na womity m 06.02.12, 10:24 Tak masz rację, potrafią ludzie przejść obojętnie obok krzywdy i dlatego wlasnie tutaj tak wspaniała byla pomoc ludzi. Czy wiesz, że wydrukowano 20 tys plakatów i 100 ludzi je rozwieszała w te silne mrozy. Dostali za to co najwyżej szklankę ciepłego napoju. Zaangażowano 100 policjantów do rozwiązania sprawy. Włączył się też, na prośbę rodziny, p. Rutkowski. A tymczasem co roni nasza "zbolała mamuśka"? Idzie sobie do kina na horror, bo musi się "odstresować"!! Dziecko leży zakopane na mrozie jak pies, wszyscy dookoła współczują matce i szukają "porwanej" dziewczynki i mamusia woła "oddajcie mi dziecko". I tu nie ma co usprawiedliwiać jakimiś okolicznościami - dziewczyna nie żyła w patologicznej rodzinie, ponoć ciągle podrzucala dziecko teściowej i pewnie stąd były konflikty. Jak się nie chciało dziecka, to należało anty-koncepcję stosować i nie byłoby dramatu, że młoda dziewucha ślub brała z brzuchem!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodanka Re: Czytam te prostackie wypowiedzi i na womity m 06.02.12, 13:51 Czytaj ze zrozumieniem please. Rozklejali bo chcieli pomóc i dobrze. To jedno, ale cała ta sprawa nie jest tak prosta/prostacka jak budowa cepa a ludzie potrafią być bezduszni, amoralni i żądni krwi i to jest obrzydliwe. I tyle. Ale i tak ty i tobie podobni świętoszkowaci nie zrozumiecie o co mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Czytam te prostackie wypowiedzi i na womity m 06.02.12, 19:42 kurde, to wytłumacz bo nie ogarniam i powoli nóż mi się normalnie w kieszeni otwiera. Jak dla mnie sprawa, w której ktoś zabija swoje dziecko (ze był to wypadek absolutnie nie wierzę) jest właśnie tak prosta jak budowa cepa. Morderca jest winny. Koniec - kropka. Kobieta nie bez powodu próbowała pozbyć się ciała i zwlekała z podaniem informacji, gdzie ciało dziewczynki jest. Niestety kobieta mamuśka miała pecha, bo przyszedł mróz i ciało się idealnie zachowało. Odpowiedz Link Zgłoś
jurakuz szmata mam nadzieję zgnije w więzieniu 06.02.12, 08:51 ale najpierw trzeba ją obciążyc finansowo za działania policji Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion dla mnie jest jasne... 06.02.12, 08:56 ... że w tym wszystkim brał udział także ów "oczyszczony z podejrzeń" przez ochroniarza Rutkowskiego tatuś podejrzewam że dziecko zostało zabite (cóż, albo zmarło w wyniku nieszczęśliwego wypadku) poprzedniego dnia, a rodzice poświęcili noc na obmyślenie pozorowanego porwania, to są prości ludzie i w ciągu paru minut nie opracowaliby takiego planu zwłoki zostały gdzieś ukryte... myślę że najpierw jednak gdzie indziej ochroniarz Rutkowski gaworzył o cuchnącym kocyku itd... wskazał miejsce gdzie mu ten kocyk śmierdział, a później wyjechał w glorii zwycięzcy po upływie uzgodnionego czasu matka zaprowadziła policję na miejsce ukrycia zwłok - ale czy te zwłoki tam leżały od samego początku...? oj bardzo w to wątpię w każdym razie bez udziału tatusia nic by z tego nie wyszło - przecież tatuś podobno pomagał znieść wózek ze schodów... no to ja jestem baaardzo ciekawa kto tak naprawdę ułożył koniec tej historii Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Do kerkopithekion 06.02.12, 09:22 Z takimi tekstami, to twoje pseudo powinno brzmiec GAMOTO. Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion hmmm 06.02.12, 09:30 ... czy istnieje emotikonka oznaczająca wzruszenie ramionami...? Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 08:58 Jestem spokojny człowiek, ale historia z Madzią mnie wstrząsnęła. Współczuję matce tragedii dziecka i zarazem ganię za postawę, chwalę policję za rzetelne śledztwo i nie żałuję wydanych na to pieniędzy podatników, jestem zbulwersowany zachowaniem Rutkowskiego, który na tej ogromnej tragedii postanowił zrobić sobie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
i33il33 Póki co to bardziej wierzę policji niż Rutkowskiem 06.02.12, 09:05 Pomimo wielu moich zastrzeżeń pod adresem tej instytucji to jestem pewien,że wyjaśni właśnie policja co zaszło,że zginęło dziecko.Celebryta Rutkowski lekką ręką założył to co większość społeczeństwa też przeczuwała łącznie z policją,że matka jest zaangażowana w śmierć dziecka tylko,że policja miała zas..any obowiązek sprawdzić również inne okoliczności na które naprowadzała matka z ojcem policję i społeczeństwo a które wykluczył celebryta.W tym przypadku policja wcale nie musiała posługiwać się prowokacją bo po wyeliminowaniu porwania to na pewno w grę wchodziła tragedia rodzinna a tak jeszcze mieli nadzieję,że dziecko żyje i jest w rękach jakiegoś psychopaty,frustrata lub innego szaleńca.Gawiedź już gotowa jest linczować matkę a co z ojcem,którego celebryta Rutkowski usiłuje oczyścić ze wszystkiego stwierdzając,że jest niewinny a przecież jego publiczne wypowiedzi chociażby takie,że pomagał znosić wózek z żywym dzieckiem też powinny być wyjaśnione.Dlaczego nie wezwała matka ani też ojciec pogotowia skoro doszło do wypadku tylko sami lekką ręką uznali,że dziecko nie żyje? Pytań jest dużo na które celebryta nawet nie usiłował odpowiedzieć a policja i prokuratura będzie musiała wbrew matactwu matki,ojca i Rutkowskiego bo założenie nie wiedząc na jakiej podstawie,że ojciec nie miał z tym nic wspólnego też jest matactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ateofi Policja próbuje się teraz "wybielić". 06.02.12, 09:05 I jeszcze ma nas za idiotów. W artykule jest napisane, że 2 lutego policjanci chcieli po konsultacji z prokuratorem zatrzymać kobietę następnego dnia i przesłuchać. Jak to się ma do słów p. Sokołowskiego wypowiedzianych w piątek, że "kluczowe czynności operacyjne" zostały zaplanowane dopiero na ten tydzień? O jakich "kluczowych czynnościach" w takim jest mowa, skoro matkę mieli rzekomo zatrzymać i przesłuchać 3 lutego? W tym samym artykule jest też napisane, że w zeszłą niedzielę 2 tajniaków poszło za Katarzyną do kina i wtedy upewnili się co do swoich podejrzeń wobec matki i wiedzieli, że "szukają ciała a nie żywego dziecka". A tymczasem Rutkowski dopiero w czwartek uzyskał zeznanie matki - dopiero 4 dni później. Dlaczego w ciągu tych 4 dni matki nie maglował już policyjny psycholog i dośwaidczony śledczy? A jeszcze te słowa Sokołowskiego, że "matka i tak by się przyznała" - to jest tekst roku i kwintesencja kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Policja próbuje się teraz "wybielić". 06.02.12, 09:19 ateofi napisała: > I jeszcze ma nas za idiotów. (...) > A jeszcze te słowa Sokołowskiego, że "matka i tak by się przyznała" Zapewne. Może za miesiąc albo dwa, a - w tak zwanym - międzyczasie, policja marnowałaby nasze pieniądze na różne takie, np. poszukiwania porywacza z portretu pamięciowego... Strach się bać, co by było, gdyby znaleźli jakiegoś faceta, podobnego do portretu... Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion ile razy jeszcze będę musiała przypominać... 06.02.12, 09:33 ... osobom mającym krótką pamięć albo trudności w czytaniu ze zrozumieniem, że: śliczny "portret pamięciowy" stworzył geniusz z ekipy ochroniarza Rutkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ile razy jeszcze będę musiała przypominać... 06.02.12, 09:40 kerkopithekion napisała: > ... osobom mającym krótką pamięć albo trudności w czytaniu ze zrozumieniem, że: > > > śliczny "portret pamięciowy" stworzył geniusz z ekipy ochroniarza Rutkowskiego I co z tego? PS.: Co mają z tym wspólnego krótka pamięć albo trudności w czytaniu ze zrozumieniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion już wyjaśniam 06.02.12, 09:45 pozwolę sobie zacytować twoje słowa z posta, na który odpowiadałam: "policja marnowałaby nasze pieniądze na różne takie, np. poszukiwania porywacza z portretu pamięciowego" otóż policja nie korzystałaby z tego arcydzieła sztuki graficznej, ponieważ nie było ono autorstwa policyjnego grafika i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 10:00 kerkopithekion napisała: > otóż policja nie korzystałaby z tego arcydzieła sztuki graficznej, ponieważ nie > było ono autorstwa policyjnego grafika Zapewne zrobiliby własne i byłoby jeszcze drożej... A tak - mieli gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 10:28 stąd ta pewność że portret pamięciowy robi się zawsze - jeśli istnieją jakiekolwiek materiału na których można się oprzeć (np coś co kątem oka zobaczył przechodzień itp) tutaj tego nie zrobiono, co jest o tyle zrozumiałe, że nikt nie widział tego niby porywacza (bo też go i nie było) portrecik wysmażył tylko przedstawiciel personelu ochroniarza Rutkowskiego - a ponieważ ostatnio wszyscy aż się obśliniają z zachwytu nad tym pajacem, to i zapominają, że krytykowany powszechnie "portrecik" powstał w jego stajni proste Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 10:36 kerkopithekion napisała: > portrecik wysmażył tylko przedstawiciel personelu ochroniarza Rutkowskiego - a > ponieważ ostatnio wszyscy aż się obśliniają z zachwytu nad tym pajacem, to i za > pominają, że krytykowany powszechnie "portrecik" powstał w jego stajni OK Ale - co z tego? I jaki to ma wpływ na ciąg dalszy? Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek_wolski Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 10:45 Niewielki, ten padalec dalej nie ma licencji oraz oczekuje procesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 10:58 lechujarek_wolski napisała: > Niewielki, ten padalec dalej nie ma licencji oraz oczekuje procesu :) I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 12:39 lechujarek_wolski napisała: > Czas pokaże :) O, właśnie - czyli: nic z tego lania wody. Odpowiedz Link Zgłoś
1ewkas Re: Skąd ta pewność? ;) 06.02.12, 15:03 Zrobiliby ? To oni nie mieli jeszcze portretu porywacza, od Rutka wzięli ? To teraz wiem, co ważnego planowali w tym tygodniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: ile razy jeszcze będę musiała przypominać... 06.02.12, 09:48 idź się dziewczę wymasturbuj i przestań już ślinić się na widok "przystojniaczka taty" i "macho krzysia". Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: kto, ja?!!! 06.02.12, 10:05 no, przecież nie ja. ja też jestem hetero. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kerkopithekion Re: kto, ja?!!! 06.02.12, 10:23 cóż, w takim razie jesteś hetero odporny na gryzącą ironię przeczytaj jeszcze raz inkryminowanego posta i ładnie przeproś tym bardziej że w moim wieku kobieta raczej już się tak nie zabawia oraz nie zachwyca się gnojkami (czy to młodymi, czy starszymi) Odpowiedz Link Zgłoś
zomozadwa Re: kto, ja?!!! 07.02.12, 01:04 antycypuję więc, że kobiety "w twoim wieku" jedyne co mogą mieć "gryzące" to bereciki z podrabianego moheru. i niezdrowe, bo platoniczne, zainteresowanie młodymi "ciachami" oraz dojrzałymi "macho" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kociomisio Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 09:10 Przestańcie grzebać się w tym błocie.To gorsze niż pornografia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 09:10 Ciekawi mnie czy mamusia Madzi uczęszczała na katechezę w szkole.Może na etykę.Jaki wniosek wyciaga jej nauczyciel tych przedmiotów.A może miała same piątki z religii?No i jaka role w procesie wychowania odgrywały te "przedmioty".Przeciez to młoda osoba.niedawno chyba kończyła szkoły.Może sie mylę.Chcę zapytać jej katechetę jak zdolna była jego uczennica.A może nie uczęszczała na te przedmioty i stąd ta tragedia?Dzisiaj słuchałem a Zetce zwierzenia Marii Czubaszek mówiącej jawnie o swoich aborcjach.Polska to dziwny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
alkaseltser Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:36 Przeciez od poczatku ujawnili, ze rodzice malenstwa poznali sie w koscielnych okolicznosciach a "mamusia" byla czlonkinia ruchu oazowego... Znajdz sobie placzliwy artykul "siedem dni bez niej" ktory mial w zamierzeniu pokazac, ze matka nie mogla zrobic krzywdy Madzi bo przeciez sa tacy koscielni... Odpowiedz Link Zgłoś
berberysa Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:25 bogdan331 napisał: > Ciekawi mnie czy mamusia Madzi uczęszczała na katechezę w szkole.Może na etykę. > Jaki wniosek wyciaga jej nauczyciel tych przedmiotów.A może miała same piątki z > religii?No i jaka role w procesie wychowania odgrywały te "przedmioty".Przecie > z to młoda osoba.niedawno chyba kończyła szkoły.Może sie mylę.Chcę zapytać jej > katechetę jak zdolna była jego uczennica.A może nie uczęszczała na te przedmiot > y i stąd ta tragedia?Dzisiaj słuchałem a Zetce zwierzenia Marii Czubaszek mówią > cej jawnie o swoich aborcjach.Polska to dziwny kraj. " nie zabijaj" to przykazanie obowiązuje i katolików i laików. Czy gdyby nie chodziła na lekcje religii to mogłaby bezkarnie zabijać. Nie rozumiem potrzeby publicznych zwierzeń Marii Czubaszek. Zachęta do aborcji zamiast zapobiegania społecznie, z pomocą rządu, niechcianym ciążom? Przyznanie się do braku świadomości w kontaktach fizycznych z partnerem? Spowiedź publiczna, psychologiczne wyparcie aborcji? Słyszałam wypowiedź p. Marii, że nie lubi dzieci. Wolno jej, jej sprawa. Ale czy aborcja jest środkiem do nieposiadania dzieci? Ja też nie rozumiem zachowań inteligentnych osób w naszym kraju. Wyłączam telewizję gdy idzie program red. Drzyzgi. To dyskoteka w stodole. Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4-4 Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 10:27 TAKA mamy MŁODZIESZ -czyli nic do pracy tylko zabawy ,balangi i cieżkie modlenie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiniutek76 Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 09:16 Ja bym eksperymenty na tej bezdusznej babie porobił jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk Śmierć Madalain Wc Cain w Portugali... 06.02.12, 09:18 To musialo byc cos podobnego-tylko rodzice znacznie inteligentniejsi (lekarze..), ocean.. Portugalska policja nie mogla ich przycisnac, bo Anglicy... Onie zrobili w konia caly swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
szanim a kiedy ostatnio madzia była widziana żywa? 06.02.12, 09:18 bo przeciez takie przygotowania(a były to przygotowania profesjonalne) iles czasu zajmuja chłopak z tego co pamietam to jest po szkole informatycznej dlatego wiedział jak działaja bts(to moze tez wskazywac na niego) połozyła sie w miejscu napadu do tego miejsca albo przyszła bez wózka (czyli był gdzies ukryty) albo z lalka czy z kocem ktory imitował dziecko w wozku) przygotowany worek z ubrankiem ktory zmylił rutkowskiego dziecko pewnie zakopano noca aby nikt nie widział - no i trzeba było je jakos tam dostarczyc h wnioski od momentu zgłoszenia dziecko nie zyło conajmniej tydzien jezeli tak było ojciec musiał wiedziec ktos kobiecie musiał pomagac(na 99%) Odpowiedz Link Zgłoś
morhile Re: a kiedy ostatnio madzia była widziana żywa? 06.02.12, 11:42 szanim napisala: "po szkole informatycznej dlatego wiedział ja > k działaja bts(to moze tez wskazywac na niego)" Ja nie po szkole informatycznej a wiem co to BTS, czy to wskazuje na mnie ? Poza tym dziecko nie zostalo zakopane, wypowiadajac sie warto zapoznac sie ze szczegolami; poza tym, jezeli matka juz byla sledzona (kino) sledzono takze poczynania pozostalych czlonkow rodziny, wiec jak twoim zdaniem mieli przenosic cialo z miejsca na miejsce; Rutkowski kilka razy sie pomylil, nie tylko widzial zwloki dziecka, ale czul ich zapach przy gigantycznym mrozie, wczesniej o ile pamietasz, obiecywal w 100% zdrowe, zywe dziecko, wiec domniemac mozna bez konca Odpowiedz Link Zgłoś
vvidmo Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziecię... 06.02.12, 09:23 1) Rutkowski nie wykazał się żadnymi specjalnymi umiejętnościami. Wielu ludzi przeczuwało, że coś jest nie tak. Policja również. 2) Gdyby policja postąpiła jak Rutkowski, byłaby teraz tak czy inaczej mieszana z błotem. W Polsce, czego policja nie zrobi, jest źle. 3) Jak to się mówi - "głupi ma zawsze szczęście". Rutkowskiemu tym razem się udało, ale nie tak dawno temu odstawiał podobną szopkę po zaginięciu Iwony Wieczorek. Też gadał, że ją znajdzie. Czy znalazł? 4) Takie bzdety co wygadywał, zupełnie go kompromitują. Przy kilkunastostopniowym mrozie czuł zapach rozkładających się zwłok w miejscu, gdzie znaleziono samą kurtkę. Gratuluję wyostrzonych zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 09:32 Takie bzdety co wygadywał, zupełnie go kompromitują. Przy kilkunastostopniow > ym mrozie czuł zapach rozkładających się zwłok w miejscu, gdzie znaleziono samą > kurtkę. Gratuluję wyostrzonych zmysłów. błąd- z tego co pamietam to nie tylko on- a jezeli taki zapach był ???????? to moze był zrobiony celowo przez sprawce - podobnie jak ten worek z kurtka -skad on tam sie wział- mysle ze nie znalazł sie tam przypadkowo i ma zwiazek ze smiercia madzi Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Śmierć Madzi z Sosnowca. Eksperymenty z dziec 06.02.12, 11:53 Miejsce to było wcześniej przeszukiwane i żadnej kurtki nie było, więc rzeczywiście - mogła być podrzucona. Co jednak nie zmienia faktu, że była to kompromitacja Rutkowskiego (albo celowa zmyła służąca realizacji jego planu - wrobienie matki przez podanie jej gotowej historyjki o wypadku i chronienie osób, które rzeczywiście były sprawcami). Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy nic dodać, nic ująć 06.02.12, 11:51 vvidmo napisał: > 1) Rutkowski nie wykazał się żadnymi specjalnymi umiejętnościami. Wielu ludzi p > rzeczuwało, że coś jest nie tak. Policja również. > > 2) Gdyby policja postąpiła jak Rutkowski, byłaby teraz tak czy inaczej mieszana > z błotem. W Polsce, czego policja nie zrobi, jest źle. > > 3) Jak to się mówi - "głupi ma zawsze szczęście". Rutkowskiemu tym razem się ud > ało, ale nie tak dawno temu odstawiał podobną szopkę po zaginięciu Iwony Wieczo > rek. Też gadał, że ją znajdzie. Czy znalazł? > > 4) Takie bzdety co wygadywał, zupełnie go kompromitują. Przy kilkunastostopniow > ym mrozie czuł zapach rozkładających się zwłok w miejscu, gdzie znaleziono samą > kurtkę. Gratuluję wyostrzonych zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś