Dodaj do ulubionych

Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę

• waldemark112 Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 12:00
      On mi przypomina Rasputina i w sądzie na podstawie fotografii to udowodnię.W dzikim kraju rządzi dwóch kawalerów -mnich i polityk.To jest jakóść polityki xx1 wieku.A w Angli król miał 8 żon.Rasputin nie zagrażal carowi ,a nasz swemu guru odwrotnie.
      • pn-ski Re: Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 13:31
        <.Rasputin nie zagrażal carowi ,a nasz swemu guru odwrotnie.>

Coś sugerujesz? Mnie tez się tak wydaje, ze oni ten tego...
        • wujekabc Re: Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 14:18
          Popatrz na jego oczy - one wszystko mówią. To musi być to to..
    • prokojean Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 12:00
      Pan Macierewicz jest mistrzem nakrecania nienawisci ! ja nic zlego nie widze na tej okladce !ten turban bardzo Macierewiczowi pasuje, nieraz sie mowi na ludzi co zle maja poukladane w swojej pale ! co za turban z tego faceta!!!
      Ja skladam felicytacje Newsweekowi bo lepszego zdjecia nie mogli by dobrac!!!
      W normalnym kraju Macierewicz za swoje klamstwa i obczernianie ludzi dawno by skonczyl w sadzie a potem w domu dla waryjatow !!!
    • mapokl Macierewicz -specjalista od dowodów merytorycznych 24.04.12, 12:04
      Już pierwsze zdanie jego wypowiedzi mnie rozłożyło. O Sondzie nie ma co się wypowiadać, choć i sondy Wyborczej też często mają równie "neutralne" pytania...
    • nerwus0 Wykapany Ahmed. 24.04.12, 12:46
      www.youtube.com/watch?v=xLN9U8wNdUk
    • zdybka Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 12:56
      Turban niczego sobie ,tylko pod tym turbanem ?
      A skoro Maciora wspomina o bezpieczenstwie ,to proponuje ubrac psychola
      w kaftan bezpieczenstwa.
    • aaannemarie Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 13:24
      Proces to optymalny pomysł. Macia będzie musiał udowodnić, że nie terroryzuje społeczeństwa swoimi idiotycznymi teoriami.
    • grzech_pierworodny Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 13:26
      Bardzo udane zdjęcie. Takie ... realistyczne ...
    • bardzoharakterny Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 14:08
      Antek, alem się uśmiał - ty masz jeszcze jakieś dobra??
    • sanmartino fajnie twarzowo 24.04.12, 14:58
      Ja się tam cieszę, że PiS zakłada turbany a zdejmuje mohery. Będzie kolorowo! Strzeż Palikocie - idzie kolorowa rydzykowa alternatywa.
    • jamesbond28 czy Lis nie ma racji? 24.04.12, 15:05
      ?
    • irenajurek Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 16:31
      A co ten żyd sie tak zdenerwowal.Prawda boli.
    • ziemek69 Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 17:59
      - No nie uwierzę!
      Lenin w turbanie!!!
    • stivi47 Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 18:23
      No to PiS-dzielce maja nietylko Prezesa Spoldzieni Produkcyjnej Kaczek klamczatek , teraz maja tez groznego Teroryste Antka Islamiste ubranego w w al-Kaita Turbany przez Kaczodupa na nastempce Bin-Ladena mianowany, dostanie laske Dynamitu pasek z BOMBA i troche Kaczodupa KITU wysle go do Putina Brata Bliziaka zrewidowac ze kazal Pilotom w Mgle landowac
    • j.an Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 24.04.12, 19:32
      Nigdzie nie ma Newsweeka za parę lat ten autoportret będzie wart fortunę,człowiek który wypowiedział wojnę,jeszcze nie wie komu,ale chlapnął i teraz PiS nie wie co z tym fantem zrobić.
    • mlodaemerytka Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 25.04.12, 03:17
      do Redakcji
      Po co robic reklame osobie stronniczej opowiadajacej sie jedynie za klamstwami ?

Osobie nie zaslugujacej na kredyt zufania. powolal jakas "Komisje" bez glosowania w Sejmie i obnosi sie z tym.
      Tygodnik zamiast pisac o takim bezprawnym postepowaniu pokazuje te twarz, co moze byc "awansem" dla niejaskiego maciarewicza. Bredzi o PRP ! przeciez On wie, kim w PRL byli Kaczynscy ! On preparowal dla Nich dokumenty. Co, juz zapomial ich legitymacji partyjnych ?
      Maciarewicz jest beszczelnym klamca i powinien byc wyrugowany z zycia publicznego. Mysle,ze dozyje tych czasow, kiedy sie "odsloni" szanowny pan Maciarewicz. Samym wygladem wzbudza skojarzenia, ale jakie niue powiem ! Prosze sie domyslec.
    • mlodaemerytka Re: Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 25.04.12, 03:32
      Szanowny dyzurny redasktorze gdzie sa komentarze ? Po co ja sie fatyguje ? Gdzi ich szukac ?
    • trajkotek słoma z buta? 25.04.12, 09:57
      Pragnąc dotknąc Maciarewicza inwektywą, Lis przedstawia go jako człowieka bliskiego wschodu. Szkoda, że za sprawą fotoszopa nie poczernil mu skóry i nie wystylizował na afrykanina. Murzyn w turbanie - to dla Maciarewicza byłby cios ostateczny, a Lis wyraziłby się dosadniej i jeszcze bardziej przekonująco!

Czego nie wolno było Orianie Fallaci - to wolno Lisowi.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: słoma z buta? 25.04.12, 10:00
        A jak trajkotku rozkminiłeś te okładki Gazety Polskiej?:
        i43.tinypic.com/2rgjnf7.jpg
        • trajkotek Re: słoma z buta? 25.04.12, 10:11

Polacy nabijają się z POlaków - ale ta okładka z bączkami wyjątkowo brutalna i nienawistna, zakrawa na rasizm i wzywa do nienawiści (o to chodzi???)
          • obraza.uczuc.religijnych Re: słoma z buta? 25.04.12, 10:25
            Tak ja ta z turbanem szalenie brutalna.
            • kotek.filemon Re: słoma z buta? 25.04.12, 10:30
              Rozmowa ze spambotem jest zabawna tylko na krótką metę. Taka rada na przyszłość.
    • fedorczyk4 Marzę o tym procesie 25.04.12, 10:12
      i żeby był jawny i relacjonowany na żywo!!!!
      Nareszcie było by coś do obejrzenia w TV.
    • wanda.stopinska Re: Macierewicz wytoczy proces Lisowi. Za okładkę 25.04.12, 11:00
      Bez badań wszystko wiadomo-widać gołym okiem.
      Szkoda pieniędzy na lekarza.
      A tak naprawdę to szkoda czasu na zajmowanie się kimś takim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka