Dodaj do ulubionych

Małe greckie wakacje

03.05.12, 15:56
a w Polsce ludziom pod rządami Tuska żyje się jak w raju
Obserwuj wątek
    • oloros Re: Małe greckie wakacje 03.05.12, 16:33
      moze niech jeszcze Pani Marzena wytrzyma troche - tyle lat wybieram sie do Grecjii - juz wiem gdie rezerwowac otel a tu do Londynu
      w kazdym badz razie dzieki za artykul
    • kotek.filemon Re: Małe greckie wakacje 03.05.12, 16:43
      jurakuz napisał:

> a w Polsce ludziom pod rządami Tuska żyje się jak w raju

W tym roku po raz pierwszy biura turystyczne wyprzedały WSZYSTKO na dłuuuugi weekend majowy. Ale wszystko tzn. wszystko-wszystko, ani pół fotela w samolocie nie zostało. Taka bida z nędzą w Polsce...
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: Małe greckie wakacje 04.05.12, 02:53
        Strasznie dużo tych samolotów wylatuje z Polski. Ile tych miejsc w samolotach? Dla 1/1000 ludności Polski starczy?. Reszta musi harować na umowach śmieciowych za tysiąc pięćset, aby biznesmeny, bochniarzowe i mordasiewiczowe mogły wozić tłuste dupska samolotami dla rozrywki.
        Mam nadzieję że doczekam podatku 90% dla takich.
        • m1r4640 Re: Małe greckie wakacje 04.05.12, 06:09
          pis-dowata trucizna mozg ci wyzarla
        • maleate Re: Małe greckie wakacje 04.05.12, 09:35
          A tak - sporo. Do tego nowa linia lotnicza. Na swojej umowie-zlecenie stac mnie na last min tydzien na południu. Jeżeli ty nie oszczedzales na wakacje, to nie taki myslacy najwyrazniej.
    • freeelance A pamiętacie o basenach wokół Aten? 03.05.12, 18:28
      Od basenu płaci się w Grecji podatek od luksusu. W najbliższej okolicy Aten właściciele posiadłości zadeklarowali łącznie ok. 500 basenów. Zdjęcia satelitarne wykazały ok. 20.000 (mogę się trochę mylić w liczbach, ale proporcja jest mniej więcej taka sama).

Unikanie płacenia podatków, i życie z zasiłków, na kredyt bądź na koszt innych jest drogą donikąd. Gorsze mogą być tylko rządy PiS.
      • oloros Re: A pamiętacie o basenach wokół Aten? 04.05.12, 12:51
        to jest powtarzanie takiego motywy - Grecy to lenie i sami sobie sa winni
        przypominam ze przed wejsciem do Unii Grekom wcale niezle sie powodzilo
        ta zmasoeana akcja przedstawienia Grekow jako zlodzieji i obciazanie ich wina - sluzy ukryciu wlasciwych przyczyn tragedii - dotyczacej polityki Unii i miejscowej klasy rzadzacej
    • pjck Blacha musaki za stówkę?! 04.05.12, 09:23
      Bez jaj. Facet nawija makaron na uszy. No chyba, że blacha jakaś nadwymiarowa.
      • sofos7 Re: Blacha musaki za stówkę?! 04.05.12, 12:29
        Też nie mogę pojąć, jak mu wyszło 100euro.

Swoją drogą, skoro przyznaje, że sprzedaje potem tę musakę przez tydzień, to się nie dziwię, że nie ma chętnych...
    • rasklaat Małe greckie wakacje 06.05.12, 12:10
      Skrzywilem sie przy panu ktory sam "ogarnia" prace, przy "followersow" zmarszczylem brwi ale czytalem dalej... przestalem czytac kiedy doszedlem do "zarobieni".

Rozumiem ze stazysta jest tanszy ale bierzcie chociaz takich po szkole sredniej a nie prosto po gimnazjum na litosc Boska!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka