Dodaj do ulubionych

Tych klientów nie obsługujemy

01.08.12, 18:31
Jeden chłopak wysłał sklepikarzowi przeprosiny podpisane imieniem i nazwiskiem. "Ukradłem z pana sklepu czipsy. Oglądałem każdy pana filmik i jest mi wstyd, bardzo tego żałuję i przepraszam. Obiecuję, że to się nie powtórzy".

- Te przeprosiny to mój największy sukces - mówi Obtułowicz.

Nie tylko, to również sukces tego chłopaka, mam nadzieję, że to go otrzeźwi

Obserwuj wątek
    • wisarionowicz Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 18:55
      Szkoda, ze okoliczni sklepikarze sa tacy bierni i to gdzie?! W Poznaniu! Miescie, w ktorym wybuchlo Powstanie Wielkopolskie i Czerwiec 56!! Z okupantami walczyc pptrafiliscie, a z bandytami nie?! Wstyd, zeby was Centus uczyl, jak trzeba dbac o swoje.
      • prezi777 Re: Tych klientów nie obsługujemy 02.08.12, 00:25
        No co ty! Dla klienta trzeba być miłym. Pomóc wynieść towar, może zanieść na melinę.
        • stilonek Re: Tych klientów nie obsługujemy 02.08.12, 13:39
          też mnie to rozwaliło. znam ten rejon z czasów studiów, domyślam się, że "pani sprzedawczyni", co rzuciła tym bon- motem o potrzebie bycia miłym dla "klientów" to tipsiara, dziewczyna lub koleżanka tych młodocianych ch.....szków-kopturkowców.
      • he1ku Re: Tych klientów nie obsługujemy 02.08.12, 11:59
        Ci złodziejaszkowie to dzieci. Sklepikarze ci co to tolerują te drobne kradzieże to oni pozwalają na takie wyczyny tych małolatów.Przyzwolenie do czynów nagannych powinno być na równi z samą kradzieżą ostro karane. Sklepikarze posiadają własne dzieci i tolerowanie wybryków tej młodziezy , to tak jak by tolerować takie zachowanie własnych dzieci. Wiadomo Polacy i to ci z komuny długo bedzie pokutować na ustach zagranicznych obserwatowów. Wieczne okreslenie Polak - złodziej , jest na prawdę nie miłe.
    • future2000 Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 19:03
      Trochę mi szkoda tych chłopaków, teraz im się wydaje, że wszystko jest cacy a za 20 lat będą zaglądać do śmietników w obsranych spodniach... Jeżeli ten który przeprosił, zrobił to szczerze, to może uda mu się wyjść na prostą.
    • helmuth1975 Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 19:07
      tak być musi, skoro ten pan może sobie pozwolić na miesięczne straty w wysokości minimalnego wynagrodzenia, które otrzymuje w tym kraju sporo osób...
    • mariuss111 Brawo dla tego sklepikarza 01.08.12, 20:04
      walczy o swoje jak powstańcy w gorszych czasach
    • szarkama53 Re: Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 20:12
      Czys ty zdurnial calkiem????
      To,ze walczy ze zlodziejstwem i nie daje sie okradac
      trutniom,nierobom,lumpom jest w/g ciebie brakiem honoru???
      Sknerstwem!!!???
      Ty pewnie chetnie oddajesz swoje co?
      Zreszta,moze sam jestes drobnym zlodziejaszkiem i dlatego
      tak piszesz.
      • zdybka Re: Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 20:22
        Pisze tak, bo cale psinco ma .
        A z jego wpisu mozna wnioskowac ,ze dlugo jeszcze nic nie bedzie mial .
      • 33qq Re: Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 20:24
        nie zdurniał, on zawsze taki był
      • szarkama53 Re: Tych klientów nie obsługujemy 02.08.12, 07:14
        Moja odpowiedz dotyczyla postu,ktorego juz ...nie ma!
        Dlatego jest taki ni w piec ni w dziewiec!!!!
    • alkaseltser Re: Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 20:18
      Szkoda, że nie mieszkam w okolicy i nie mogę zagłosować nogami, wspierając wspomnianego w artykule pana i bojkotując pozostałych "sklepikarzy".

Ludzie, którzy kupujecie u tych drugich! Miejcie świadomość, że wspieracie działalność ludzi dzięki którym na świecie jest gorzej. Jasne i wprost tolerowanie chuligaństwa, zastraszania, złodziejstwa sprawia, że źli ludzie czują się jeszcze bezpieczniejsi, jeszcze silniejsi i rykoszetem uderzy to również w was, zwykłych kupujących.
    • hunkyyankee Re: Tych klientów nie obsługujemy 01.08.12, 20:28
      Po niektórych komentarzach widać że żyjemy w kraju, gdzie daje się przyzwolenie na przestępstwa i wykroczenia.

W takim razie ja się do pana sklepikarza przyłączam! Drżyjcie lekarzyny i menażerowie, którzy ściągaliście choćby na jednym teście na studiach! Jeśli los was zesłał do mojej sali- też znajdziecie się na youtube!

Już wkrótce...uhahahahahahahaaaaa...
    • tersta Brawo sklepikarz!! Złodzieje to hołota, powinno... 02.08.12, 08:02
      się ich wyłapać i zlać tyłek ile wlezie. I jeszcze mają czelność się odgrażać! A ponadto: jeżeli złodziej nie wstydzi się tego co robi, to DLACZEGO zakrywa swoją podłą mordę? I te wszystkie chamskie kaptury, itd. I jeszcze bronią ich ojcowie! Na pewno prawdziwi katolicy. Patrzcie państwo, złodziej w Polsce ma więcej praw od uczciwego człowieka, złodzieja w Polsce nie wolno obrazić, napiętnować publicznie i nie wolno się przed nim bronić. HOŁOTA! WREDNA HOŁOTA Z DOŁÓW SPOŁECZNYCH. Do spalin i do doła !!!
    • chaha Tych klientów nie obsługujemy 02.08.12, 08:51
      o!
      a jak na forum napiszę p*****ny, to dostaję bana!
      gdzie tu sprawiedliwość?!
    • zdzisiek66 Brawo sklepikarz 02.08.12, 14:09
      Tak trzymać.
      Tak się skutecznie walczy z przestępczością, zero tolerancji dla drobnych złodziejaszków i zwiększa się szansa, że nie wyrosną duzi złodzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka