funusia tez będę się modlić 30.09.05, 22:57 A poza tym to co kierowcy robią na drogach??? Samam mam prawo jazdy od jakiegos czasu i wiem, ze wystarczy chwila. ale tez wystarczy troche ciepliwosci i rozwagi. Zanim zdecyduje sie na manewr to mysle kilka razy czy jest on ryzykowny i kto ewentualnie moze byc poszkodowany. W autobusach czy ciezarowkach takie myslenie to powinien byc odruch! Kierowcy miejcie oczy otwarte, refleks i noge na hamulcu! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Smutek,żal,przygnębienie.......... 30.09.05, 22:58 wyrazy współczucia najbliższym ;(((((( a dla Policji częstochowskiej jest to sygnał aby sprawdzać wszystkie autokary z pielgrzymami, 90% tego "sprzętu" pozostałoby na szrotach w Częstochowie .Wystarczy przejechać się "jedynką" w godzinach porannych aby po drodze minąć autokary które tylko dzięki 20 warstwom farby trzymają się "kupy" wioząc pielgrzymów.Autobusy tanich "firm transportowych" zamawianych przez parafie już dawno powinny zostać skasowane - nie można oszczędzać na ludzkim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
karul raz jeszcze miriam, 30.09.05, 23:23 krolowa polski, zawiodla swoich wyznawcow. nie potrafila zydowka dopilnowac aby wyznawcy dojechali bezpiecznie by bic lbami przed olejnym obrazem. cos mi sie widzi, ze trzeba szukac inna boginie dla polakow i zrobic kolejny chrzest glupiego narodu. hera, bogini grecka, czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 KatolicyzmToGloryfikacjaCierpienia,Czczą jeTo mają 30.09.05, 23:43 Ja jestem szczęśliwym ateistą. Nie jeżdżę do nawiedzonych miejscowości. Kocham wszystkich ludzi. a najbardziej moja żone. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Zapomniałem dodać,jestem ożeniony z kobietą!!! 30.09.05, 23:45 Były pytania o moją orientację seksualną. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
madfreak Re: Zapomniałem dodać,jestem ożeniony z kobietą!! 01.10.05, 21:47 biedna.. przekaz jej wyrazy wspolczucia.. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 likwidacja = bezpieczeństwo 30.09.05, 23:46 zlikwidujmy te drogi, będzie bezpieczniej. Kolej została zlikwidowana i wypadków nie ma. Następnym etapet reformowania kraju powinna być prywatryzacja, czyli likwidacja, dróg polskich, oby Tuskowi się to udało zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 jak tylko spotkam gnojka "przystosowanego"... 30.09.05, 23:58 najlepiej zbudować te płatne autostrady, i najlepiej, zeby jeżdżenie po nich kosztowało słono, wówczas tylko nasz kwiat społeczeństwa, ci zdolni i przystosowani, ci którzy potrafią zarobić na jeżdżenie po autostradach, będą się nimi poruszali. A resztę niech tiry rozjadą, będzie to zgodne z tym co tu pierniczą na tym forum "liberały" - zazwyczał gnojki z liceum, wychowane na GW. A niech mi któryś z was, gnojki, spróbuje jeździć "darmowymi" drogami bocznymi, sam kupie tira i rozwałkuję te łby nasiąknięte propagandą na bocznym asfalcie z rozkoszą dziką/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 [...] 01.10.05, 00:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś