Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki maltretowały wcześniaka

• sarna_z_pola Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:31
      No i zatrzymany został exodus pielegniarek na zachód .Dobre posunięcie.
    • bala200 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:33
      a moze te panie przed zabawą wypiły spirytus do przemywania pępuszka????SZOK
    • 12.34_56a Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:37
      to straszne takie kpbiety niepowinne pracowac w szpitalu .rodzice w domu sie
      martwia a im zabawy biednymi dziecmi se zachcialo WSTYD !!!!!!!!!!!!
    • javona Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:40
      To jest przerazajace i niewyobrazalne!!! Kobietom tym powinno sie odebrac prawo
      wykonywania zawodu do konca zycia. Powinny miec to w swoich papierach
      pracowniczych zapisane jasno i wyraznie! Koniecznie powinny odbyc kare
      wiezienia i to bez mozliwosci zwolnienia warunkowego. Poza tym powinno dojsc
      sie do informacji czyje to malenstwo i powinno ono otrzymac zadoscuczynienie!!!
      • brattt1 Do ciupy i tyle 12.10.05, 08:42
        Masakra, nie wyobrazam sobie ze ktos moglby sie zabawiac kosztem mojego
        dziecka...Ciezko by bylo miec litosc dla takiej hetery...
      • berolina Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:05
        Odebrać prawo do wykonywania zawodu tak, ale więzieniu mówię nie. Wyrok w
        zawieszeniu, nagłośnienie w mediach i odebranie prawa do wykonywania zawodu to
        myślę, wystarczająca kara. Wydaje mi się, że już teraz baaaardzo żałują tego co
        zrobiły, głupota, bezduszność, ehhh szkoda słów. A dlaczego więzieniu mówię
        nie? Bo my musielibyśmy znów płacić na ich utrzymanie, lepiej niech zamykają
        dożywotnie morderców, bez zwolnień warunkowych...
    • gosc_nie_dzielny [...] 12.10.05, 08:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gps-sk Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:46
      Mój synek też był wcześniakiem i długo leżał w inkubatorze. Gdybym na takich
      zdjeciach rozpoznał swoje dziecko... Naprawdę ciężko mi było patrzeć na te
      zdjęcia.
      Brak słów na ludzką głupotę.
      I co to znaczy "Jeśli zarzuty się potwierdzą"?! Przecież na zdjęciach wyraźnie
      widać te baby!
    • kozaczek3 Odszkodowanie dla braci Ptaków się należy!!!!!!!!! 12.10.05, 08:48
      Proszę mi nie wmawiać, że Kaczki to nie ptaszki.
      Amen.
      PS Magda Macher wam powie ile im się należy.
    • direta Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 08:50
      Co to znaczy "nie jesteśmy w stanie ustalić personaliów wcześniaka"?!!!
      Ile oni maja kilogramowych dzieci na oddziale, sto?

Dyrektorka wyraxnie próbuje zatuszować sprawę.
      Rodzice dzieciaczka powinni wytoczyc proces z powództwa cywilnego.
      Wiadomo, ze wzrok wcześniaków jest zagrozony, a nawet donoszonym i zdrowym
      dzieciom NIE WOLNO robic zdjęc fleszem. Te głupie baby powinny za to solidnie
      beknąć.
      Takiej głupoty to juz dawno nie spotkałam!
      Kompletny brak wyobraźni, empatii i podstawowych kompetencji.
      Powinny byc zwolnione DYSCYPLINARNIE ze skutkiem natychmiastowym! Bez prawa
      wykonywania zawodu pielęgniarki.
      Takie baby NIE NADAJĄ się do tej pracy.
      • noshadow Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:02
        niedawno rodzilam przez cesarskie ciecie, moj synek urodzil sie donoszony z
        solidna waga 4 kg, ale ja nie moglam byc przy nim 2 dni. Ryczalam jak dzika, bo
        swiadomosc, ze jest skazany na opieke obcych ludzi - pielegniarek, kojarzyl mi
        sie z samotnym lezeniem w kącie. Teraz chce mi sie wyc jeszcze bardziej, jak
        pomysle, ze obojetność i bezduszność to malo - do tego dochodzi jeszcze
        niefrasobliwosc, bezmyslnosc i ŚWIADOME narażanie na chorobę lub śmierć. Te
        panie uczyly sie kilka lat zawodu i nie są nieswiadome czym grozi taka zabawa!
        Powinny poniesc konsekwencje dzialan zagrazajacych zdrowiu i zyciu czlowieka
        dla swojej zabawy!
        Strasznie wspolczuje rodzicom wczesniaka - oni w domu wylewaja łzy strachu o
        zycie dziecka, a ktos w szpitalu bawi sie nim jak malym pieskiem!
      • direta Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:14
        Jeszcze małe dopowiedzenie do poprzedniego postu.
        Oczywiście proces powinien być wytoczony szpitalowi. A dziecko jeśli będzie
        miało problemy ze zdrowiem powinno otrzymać odszkodowanie i rentę.
        Co to znaczy "nie mozemy ustalić personaliów"? Pielęgniary mogą wskazać którym
        dzieckiem (lub dziećmi) się zabawiały. Są dowody.

Myslę że dyrektorka próbując bagatelizować sprawę właśnie tego się boi - że
        rodzice dzieci leżących wtedy na oddziale zaczną ciągać szpital po sądach.
        Ale to są pierwsze z długofalowych skutków tych, pożal się Boże, "reform".
        Na razie skutkuje reforma słuzby zdrowia (idzie ten, kto się nie nadaje, bo
        kompetentni dawno zwiali, albo nie pracują w zawodzie) i reforma szkolnictwa
        (obecne szkoły wypuszczają w 90% analfabetów, blondynki i kretynów - dzieki
        reformie anuczyciel może stanąc na rzęsach a i tak szkolnictwo jest tak
        ustawione, że tylko najbardziej zawzięte i głodne wiedzy jednostki są w stanie
        tam nie zgłupieć)
        Niedlugo odczujemy na własnej skórze skutki pozostałych reform, a byc może
        niektorzy już je czują
        • wardog1 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 11:39
          Wjakich okolicznośćiach zagineła LIGIA??
    • nikt_inny to była tylko próba... 12.10.05, 08:53
      to była tylko próba przed czarną mszą na której miało być to dziecko złożone w
      ofierze...
      • nikt_inny ukarać! 12.10.05, 08:56
        proponuję surowo ukarać ludzi którzy dali im uprawnienia i dyplomy!
        a panie powinny pracować już tylko co najwyżej w prosektorium, tam już nikogo
        nie można skrzywdzić!
        • n.zygadlo szok! 12.10.05, 10:47
          głupota tych panien jest porażająca.dyscyplinarka i zakaz wykonywania zawodu.
          lekarze walczą o życie tych dzieci, a one się nimi zabawiają! rodzice tych
          dzieci ze zdjęć (myślę, że bez problemu sie to ustali) powinni wytoczyć im
          proces o narażenie życia i zdrowia, choć przypuszczam, że bardziej przejmuja
          sie obecnym stanem swych niemowląt niż karaniem głupich gęsi...
    • trity Re: LUDZKOŚĆ ZMIERZA DO ZAGŁADY... 12.10.05, 09:01
      TO NIEWYOBRAŻALNIE WSTRĘTNE, STRACH POMYŚLEĆ CO TE PIELĘGNIARKI ROBIŁY, KIEDY
      SIĘ NIE FOTOGRAFOWAŁY, CZY POMAGAŁY STARSZYM, PRZEWIJAŁY DZIECI...TO STRASZNE...
    • theo36 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:07
      Uprzejmie proszę o upublicznienie zdjęć tych....potworów- ktoś się nimi
      zajmie...
    • madmalina Perlegnierki???? Raczej morderczynie 12.10.05, 09:10
      Te ochyzdy(inne okreslenie nie przychodzi mi do głowy) powinny reszte zycia
      spędzić w kamieniołomach. Dlaczego nie widac twarzy?? Cała Polska powinna
      wiedziec co to za suk1 To nie ludzie. boże i te mendy pracują w szpitalu, maja
      ratowac zycie? One mogły zabić to maleństwo. SKANDAL !!!!
      • direta Re: Morderczynie? raczej idiotki! 12.10.05, 09:19
        madmalina napisał:

> Te ochyzdy(inne okreslenie nie przychodzi mi do głowy) powinny reszte zycia
        > spędzić w kamieniołomach. Dlaczego nie widac twarzy?? Cała Polska powinna
        > wiedziec co to za suk1 To nie ludzie. boże i te mendy pracują w szpitalu,
        maja
        > ratowac zycie? One mogły zabić to maleństwo. SKANDAL !!!!

Nawet jeśli nie zabiły, z dużym prawdopodobieństwem spowodowały jego kalectwo.
        To właśnie daltego lekarka nie chce dochodzić które to dziecko. Procesu o
        odszkodowanie się boi.
      • kozaczek3 Olejcie ten Iran Europy,Wyjedzie z tego piekła 12.10.05, 09:21
        Zostawcie ten chory kraj.
        Niech go leczą siostry zakonne.
        Amen.
        • mg2005 Re: Olejcie ten Iran Europy,Wyjedzie z tego piekł 12.10.05, 13:12
          kozaczek3 napisał:

> Zostawcie ten chory kraj.
          > Niech go leczą siostry zakonne.
          > Amen.
          >

No właśnie -komuniści usunęli siostry zakonne ze szpitali,
          i to się mści na pacjentach.
    • herflich Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:22
      Jak sobie pomyślę że one mogły tak zrobić z moim dzieckiem, to kojarzą mi się
      tylko niecenzuralne słowa i zachowania wobec tych kobiet. Moje dziecko też
      urodziło się z wagą 1 kg.... brak słów!!!!!!!!!
    • bydgosc nie mam slow 12.10.05, 09:23
      Oburzenie nie pozwala mie powiedzec nic prawie na ten temat. Nie ma w swolniku
      ludzi kulturalnych slow, ktore moglyby oddac to co mysle na temat takiego
      zachowania. Zycze paniom dreczycielkom, aby byly poptraktowane podobnie - moze
      przez jakiegosc oprycha, ktory w ostatniej chwili wyciagnie je z rwacej rzeki,
      zeby za moment wepchnac je tam z powrotem - dla zabawy. Koszmarne. Nawet
      kobieta, ktora jest gwalcona ma szanse do obrony, dziecko nie ma zadnych szans.
    • koszel Oddział patologii 12.10.05, 09:25
      Przeciez to oddział patologii, więc czemu się dziwić.
      Widać nie tylko pacjenci mają kłopoty ze zdrowiem. Ale tez personel.
      Z ta różnicą, że pacjenci z tego wychodzą.
    • r.kruger Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:27
      Bez wzgędu na to czy życie dziecka było zagrożone czy nie pielęgniarki powinny
      stanąc przed sądem !!! skojarzyły mi się z amerykańskimi zwyrodnialcami w
      Iraku...
      • bydgosc Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:31
        niekoniecznie amerykanskimi, niemcy to robili z polakami, polacy z ukraincami
        itp itd - to niestety jest ludzkie ale na szczescie ktos to wykryl i dobrze
        zareagowal NIE MA USPRAWIEDLIWIENIA DLA TAKIEGO ZACHOWANIA
        • mg2005 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 12:48
          bydgosc napisał:

> niekoniecznie amerykanskimi, niemcy to robili z polakami, polacy z ukraincami

'Polacy z Ukraińcami'? -to znaczy?
          Wiadomo,że Ukraińcy robili Polakom różne barbarzyńskie rzeczy (także
          noworodkom)
    • ania.silenter Nieludzkie bestialstwo!Mojacórka jest wcześniakiem 12.10.05, 09:35
      urodziła się z wagą niewiele ponad kilogram. Postępowanie z wcześniakami jest
      zupełne różne od tego z donoszonymi dziećmi! Wcześniaki są bardzo wrażliwe,
      niektóre nienawidzą dotyku, z inkubatora wyjmuje się je tylko do niezbędnych
      zabiegów!!! Nie wolno ich narażać na kontakt z bakteriami - moja Oleńka -
      pomimo najwyższej ostrożności personelu - złapała sepsę i o mały włos nie
      umarła, a te p...y tutaj tak lekkomyślnie narażają życie maleństwa! Brak mi
      słów oburzenia!!! Te panie nie nadają się do pracy wnormalnym szpitalu a co
      dopiero w tak specjalistycznej placówce!!!
    • oxford5 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:41
      Przerazenie i strach w oczach!!!!Czy te kobiety mają serca?
    • mala021 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:42
      Z tego wzgledu, ze ja tez spodziewam sie potomka to ja bym takim pielegniarkom
      wlozyla walek w du... Niech one tez poczuja co to bol i oczywiscie wiezienie i
      zawieszenie w prawach wykonywania zawodu!!! SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • brokowisko Jaki TUSK taka Polska! 12.10.05, 09:45
      Lepiej pisac o TUSKU! Przerazaja mnie komentarze do tej informacji!Dac im
      natychmiast podwyzki! Taka jest niestety sluzba zdrowia!Lekarze biora lapowki,
      pielegniarki w Lodzi handluja zmarlymi!A my mowimy tylko o pieniadzach!
      Czego mozemy wymagac od pielegniarek , kiedy ekipa Tuska (Miodowicz za zgoda i
      namowa szefa preparuje brudy przeciwko najgroznijszemu rywalowi a teraz sie
      chelpi z mprzewagi nad przeciwnikiem , ktory nie powinien miec szans! Ale to
      dopiero poczatekzabawy Polska Tak chcial NAROD POLSKI!A pielegniarki mamy takie
      na jakie zaslugujemy!Wspolczucie dla matki tego dziecka!Przerazajace!!!
      • ciumcia Każda okazja dobra, żeby dowalić Tuskowi? 12.10.05, 11:40
        Nie mieszaj do tego kampanii prezydenckiej, jesteś obrzydliwy!
    • fryga5 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:47
      to poprostu szok!!!!!!!!!!!!!!jak można tak "bawić"się tak chorym
      dzieckiem,mogły przecież wyrządzić temu maleństwu krzywdę.i kto to zrobił-
      pielęgniarki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powinny być za to ukarane nie tylko zwolnieniem
      z pracy ale także wyrokiem sądowym.ciekawe czy chciałyby aby ich tak chorymi
      dziećmi też ktoś sie tak zabawiał-NIE SĄdZĘ!!!!!!!!!!!!dyrektorka ma teraz pole
      do popisu i pokaże co robi się z takimi pracownikami!!!!!!!!!!!!!!!!
    • agnieszkape Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 09:48
      Kara - zwolnienie z pracy i odszkodowanie dla dziecka
      • madmalina Tylko taka kara? 12.10.05, 09:51
        A nie lepiej wsadzić je do basenu razem z rekinami. One wtedy(rekiny)też by się
        pobawiły z tym czymś co omyłkowo zostało człowiekim a do tego pielegniarką. A
        najlepszą kara dla niech było by umieszczenie w mediach ich zdjęć i nazwisk -
        najlepiej z adresami. Po co zajmować sądy, jak można rozwiązać to w inny sposób
    • madmalina Re: Obie pielęgniarki to zwolenniczki Platformy 12.10.05, 09:56
      A skad wiesz? Wedug Ciebie wszytsko co złe to PO i Tusk? a Ty zapaewne należysz
      do Parti Mocherowych Beretów ojca Rydzyka
      • a_s_i_m_o A tak szczekali wczoraj na Holandie i eutanazje? 12.10.05, 12:19
        ...a co sie dzieje w naszym kraju. Pepku cywilizacji milosci?

:-)))))
        • psotnyslon podobno siostry Donalda Tuska 12.10.05, 12:23
          • vice_versa Re: podobno siostry Donalda Tuska 12.10.05, 12:44
            A informacje pochodzą z poważnego źródła jakim jest Jacek Kurski? A może mają
            wyborców naprowadzić na pomysł, że bliźniaków też się da podmienić tylko
            pielęgniarki trzeba mieć po swojej stronie?
            • dan3iger PO CO DEBILE Z GW PUBLIKUJĄ TE ZDJĘCIA ? 12.10.05, 12:53
              PO CO DEBILE Z GW PUBLIKUJĄ ZDJĘCIA TEGO BIEDNEGO DZIECKA ?
              A jakby ktoś gwałcił trupy w prosektorium i zrobił temu zdjęcie to GW w
              poszukiwaniu sensacji też by te zjęcia opublikowały ? - Jesteście żenującym
              brukowcem nic więcej.
              • crp5 dan3iger - nie czytaj jak ci się nie podoba - 12.10.05, 13:04
                sugeruję Niedzielę
                • mlasskacz Dziewczyny po prostu zrobiły sobie fotki a motłoch 12.10.05, 14:12
                  dał sie znowu jakiejś szmatławej gazecinie podjudzić. Nie widać żadnego maltretowania tylko usmiechnięte pielegniarki, którym sie maluch spodobał. Zdjęcia zrobiły przy okazji ważenia dziecka, które i tak było wyjete z inkubatora. Ciemnota lubi sie podniecać byle czym.
                  • fuutott Re: Dziewczyny po prostu zrobiły sobie fotki a mo 12.10.05, 14:17
                    Z całym szacunkiem, ale czytałem gdzieś już dzisiaj jakiś lekarz się wypowiadał że oni sami boją sie ruszać wcześniaków żeby ich nie uszkodzić.
                    --
                    fuutott.net
                    • inquisition ZAPRASZAM na: poniższy link 12.10.05, 14:22
                      Zapraszam na link:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=30290636&a=30311903
                    • mlasskacz Przecież własnie na polecenie lekarzy wyjęły go do 12.10.05, 14:26
                      ważenia! Przy tej okazji zrobiły kilka zdjęć, widać, że delikatnie dziecko trzymają, bez żadnej nonszalancji i przytulają je. Psychologia tłumu to psychologia slepoty.
                      • kyoto_smile Re: Przecież własnie na polecenie lekarzy wyjęły 12.10.05, 14:43
                        mlasskacz nie zycze ci, zeby ktokolwiek potraktowal w ten sposob twoje wazace
                        okolo 1kg dziecko. takiego malenstwa nie mozna przytulac/ nawet rodzice / a co
                        dopiero takie bezmozgi, ktore szarpia za raczki, nie mowiac o fleszu prosto w te
                        male biedne oczka :(( ciebie chyba tez ktos w dziecinstwie tak maltretowal i
                        efekty widoczne
                        • mlasskacz Jesteś swinia, że zamiast dyskutować, wyzywasz. 12.10.05, 15:42
                      • visenna2 Re: Przecież własnie na polecenie lekarzy wyjęły 12.10.05, 14:45
                        Tak, bez żadnej nonszalancji trzymają je w kieszeni. Zaiste, nie ma się do
                        czego przyczepić.
                        • mlasskacz Ślepa jesteś? Dziewczyny sie przytulają i pokazują 12.10.05, 15:45
                          jaki to mały szkrabik. Na pewno tez tak bys chciała zrobić. To niewinne zdjęcia. Nie bądź owcą, jak 90% tego motłochu.
                      • tak_to_wlasnie_ja Re: Przecież własnie na polecenie lekarzy wyjęły 12.10.05, 14:59

Kiedy zobaczylam ta wiadomosc ( a potem zdjecia) mowe mi odjelo...z szoku,
                        potem jeszcze raz z szoku a potem zachcialo mi sie wyc ( z bezsilnosci).
                        Mlasskacz...czy ty wiesz co to znaczy wyjac z inkubatora kilogramowego
                        wczesniaka??????
                        To prawda ze NAWET lekarz boja sie to robic....Nie wiem dlaczego wydawalo mi
                        sie ze pielegniaka ktora pracuje na takim oddziale powinan doskonale wiedziec
                        jakie zagrozenie stwarza tego typu zachowaniem dla zdrowia (wlasciwie bardziej
                        zycia) tego dziecka....

Tu delikatne trzymanie dziecka nie ma nic do rzeczy!!!!
                        • mlasskacz Oczywiście. Lekarze maja lewe ręce.Zajmowanie się 12.10.05, 15:43
                          niemowlakami to fach pielegniarek a nie gamoni-lekarzy.
                  • pepperann Re: Dziewczyny po prostu zrobiły sobie fotki a mo 12.10.05, 14:33
                    Ty cholerny idioto bez wyobraźni! A dlaczego te maleńkie dzieci leżą w
                    inkubatorach a nie w łóżeczkach? BO CUDEM PODTRZYMUJE SIĘ JE PRZY ŻYCIU!!!!
                    Nie po to są w inkubatorach, żeby jakaś debilka z nudów wyjmowała je i wkładała
                    sobie do kieszeni. Śmiertelność wśród takich wcześniaków jest bardzo wysoka. A
                    takie 'zabawy' tylko mogą ją podwyższyć. Zastanów się chwilę!!!
                    • mlasskacz [...] 12.10.05, 15:47
                  • acryl Re: Dziewczyny po prostu zrobiły sobie fotki a mo 12.10.05, 14:40
                    ty baranie ,za taki tekst to chetnie obił bym ci twój pusty ....
                    • mlasskacz [...] 12.10.05, 15:50
              • pinia1a Re: PO CO DEBILE Z GW PUBLIKUJĄ TE ZDJĘCIA ? 12.10.05, 13:31
                Pewne sprawy trzeba ujawniać,nie szukać sensacji.
                Jeśli w szpitalach źle się dzieje to chyba dobrze o tym informować a nie
                zatajać.
                Zdjęcia przynajmniej dowodzą,że to prawda a nie prowokacja.
                Czy "afera łowców skór" miałaby też nie ujrzeć światła dziennego?
                Dobrze, że gazety o tym piszą.
                Źle tylko,że forumowicze "GW" wszystkie swoje komentarze na forum sprowadzają
                do polityki.
                Moja refleksja po przeczytaniu paru Waszych postów,
                np: Co ma Tusk do tego zdarzenia w szpitalu?
                I po co ta kpina?
                Tylko głupi robi takie komentarze.
              • kbulinska Re: PO CO DEBILE Z GW PUBLIKUJĄ TE ZDJĘCIA ? 12.10.05, 15:39
                całkowicie się z toba zgadzam
              • nayroth Re: PO CO DEBILE Z GW PUBLIKUJĄ TE ZDJĘCIA ? 13.10.05, 18:55
                też się zgadzam
    • el_la Respirator a inkubator 12.10.05, 09:58
      Z RESPIRATORA nie można dziecka wyciągnąć, można go co najwyżej ODŁĄCZYĆ OD.
      A ja - mama 1 kg wcześniaka - wcale nie czuję aż takiego oburzenia. Należy
      najpierw zbadać dobrze sprawę a potem ferować wyroki. Te maleńkie dzieci
      potrzebują dotyku, przytulania, noszenia - a często są opuszczane przez
      biologicznych rodziców i - poza pielęgniarkami - nikt ich nie pieści i nie
      przytula. To nie są jakieś dziwolągi, to są maleńkie acz jeszcze niedojrzałe
      dzieci.
      • kingarz1 Re: Ludzka głupota nie zna granic 12.10.05, 10:33
        Ja mam dziecko i gdyby znalazło się w szpitalu, nie byłabym zadowolona, że ktoś
        z personelu ronbi sobie z nim zdjęcia, bez względu na wiek. tu dochodzi jeszcze
        kwestia zagrożenia życia dziecka. Ludzka głupota nie zna granic
      • paw_ko a ja ojciec <1kg wczesniaka 12.10.05, 15:25
        wolalbym by moja corka nie byla przytulana w kieszeni fartucha. Masz na mysli
        kangurowanie? Rozumiem ze pielgniarka zrozumiala termin doslownie i uzyla
        takiej kieszeni jaka miala?
    • iwka901 Re: Pielęgniarki maltretowały wcześniaka 12.10.05, 10:00
      Łzy sie cisną do oczu, te bezmyślne kreatury naraziły dzieciatko na utratę
      zdrowia a nawet życia. Widać baardzo sie nudziły na dyżurze... Liczę , że spotka
      je zasłużona kara.
      Gazeta mogła darować sobie to zdjęcie, aż serce boli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka