edi54 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 17:56 Pan Bog istnieje.Zrzadzeniem Opatrznosci Liga Polskich Rodzin pod wodza Giertycha przerznela z kretesem ostatnie wybory parlamentarne. Sam Giertych z laski Pana Boga ostatnim rzutem "na tasme" dostal sie do Sejmu.Z pewnoscia Pan Bog dal mu ostatnia szanse , by nabral pokory i roztropnosci.Kiepski z niego jednak uczen.Przy tym polityczny analfabeta.Polityka sui generis jest sztuka znajdywania rozwiazan najlepszych ,ale w ramach konkretnych uwarunkowan.Te zwykle sa trudna zlozonoscia.Przychodzi wiec trzymac sie realnych mozliwosci.To pociaga za soba kompromisy i koncylialnosc.Poziom zadan nie liczacy sie z opinia partnerow moglby skonczyc sie kleska.Marcinkiewicz,ktory nie jest wszak moim idolem,wyszedl z walki o interesy Polski w budzecie europejskim zwyciesko (oczywiscie ,dzieki stanowisku Francji i Niemiec). Zatem miast go obwiniac trzeba mu pogratulowac.Sadze,ze krytyka Giertycha osadzona jest w zwyklej zawisci ,ze Marcinkiewiczowi sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 19:17 Marcinkiewicza bym nie przeceniał, w końcu jest marionetką Kaczyńskiego. Najważniejsze, że Kaczyński wykazał się realizmem. To dobrze rokuje i jest dla mnie przyjemną niespodzianką. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 17:59 Generalnie żałuję, że SLD tak straciło. Ale jak widzę, jak prawicowe oszołomy różnej maści stosują do siebie te absurdalne sztuczki, żenujące argumenty, podłość, etc., a zostawiają w spokoju SLD (bo narazie się nie liczy), to jakaś taka mała, przyjemna, aferka. Tak trzymać, chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 18:00 gość molestowany w dzieciństwie nie ma prawidłowej oceny sytuac Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 18:03 Gość molestowany w dzieciństwie nie ma prawidłowej oceny sytuacji. Szkoda ,miotanie się od problemu do problemu nie dołoży rozumu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 18:13 123zly napisał: > Gość molestowany w dzieciństwie nie ma prawidłowej oceny sytuacji. > Szkoda ,miotanie się od problemu do problemu nie dołoży rozumu!!!!!!!! Nie dość,że nie dołoży rozumku to przez premiera zabraknie kasy na brunatne koszulki. Odpowiedz Link Zgłoś
szowinita Giertyś sie boi, że w następnych wyborach 17.12.05, 18:46 nikt nie zagłosuje na tych jego oszołomów, z młodzieży wszechpolskiej, którzy należą do związków neopogańskich. PIS osiąga sukcesy i zabierze głosy LPRowi i Samoobronie i bardzo dobrze. Taka partia konserwatywno-narodowa jak PIS jest Polsce potrzebna. A wy, chłopaki z LPR i Samoobrony szukajcie sobie innego zajęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Giertyś sie boi, że w następnych wyborach 17.12.05, 19:34 zwłaszcza z Samoobrony !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 19:33 przeciez to jeszcze nie koniec negocjacji , to nie ma co patrzeć na smutne miny LPR. Ja tam wierze w premiera , da sobie radę ! Czego mu życzę z całego serca ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 20:29 wszystko co osiągnie PiS jest klęską dla LPR, zmniejsza ich znaczenie i możli- wość grania PiS-em.Wstyd,zamiast cieszyć się z pieniędzy i sukcesu Polski,oni grają o swoje drobne interesy,to nie po chrześcijańsku.Miłuj bliżniego swego, nie podstwiaj mu nogi,nie wywyższaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Gratulacje. Nie jestem fanem Marcinkiewicza.... 17.12.05, 20:44 ...a gdy slysze PIS to mam niestrawnosci, ale uwazam, ze tyn razem pan premier wreszcie sie czyms wykazal. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Gratulacje. Nie jestem fanem Marcinkiewicza.. 17.12.05, 20:51 a mógł więcej osiągnąć... była szansa uzyskać całośc tego co proponował nam Luksemburg...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: Gratulacje. Nie jestem fanem Marcinkiewicza.. 17.12.05, 20:59 ksiaze.ciemnogrodu napisał: > a mógł więcej osiągnąć... była szansa uzyskać całośc tego co proponował nam > Luksemburg...szkoda... G...o było, nie szansa. Szansa była tylko na wpuszczenie Polski w weto, utopienie budżetu wieloletniego i przejście na coroczne prowizorki, bardzo korzystne dla płatników netto, czyli najbogatszych. Nie rozumiesz, na czym polega kompromis? WSZYSCY ustępują WSZYSTKIM, a nie WSZYSCY JEDNEMU... Ech, te katonarodowe cymbalstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: Gratulacje. Nie jestem fanem Marcinkiewicza.. 18.12.05, 06:37 polski zebraczek glos dal. zebraczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: Gratulacje. Nie jestem fanem Marcinkiewicza.. 19.12.05, 02:14 Postąpił jak stary żydo-komuch zdrajca i diabelska żydo-komuna jest wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 17.12.05, 21:24 Zgadzam się z Panem Giertychem. Dla mnie to też klęska. Powinni nam dać bilion euro i centrum lotów kosmicznych w Gujanie Francuskiej. Panie Romanie, wierzymy w Pana. Pan to na pewno dla nas załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany :-))) I wszystkich tych z nacji wiadomej 17.12.05, 21:33 wystrzelimy z owego centrum na Alfa Centauri! jarek.gurtowski napisał: > Zgadzam się z Panem Giertychem. Dla mnie to też klęska. Powinni nam dać bilion > euro i centrum lotów kosmicznych w Gujanie Francuskiej. > Panie Romanie, wierzymy w Pana. Pan to na pewno dla nas załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
forum_wyborcza Centrum lotów kosmicznych 18.12.05, 11:33 > Zgadzam się z Panem Giertychem. Dla mnie to też klęska. Powinni nam dać bilion > euro i centrum lotów kosmicznych w Gujanie Francuskiej. > Panie Romanie, wierzymy w Pana. Pan to na pewno dla nas załatwi. O tak, Centrum Lotów Kosmicznych w Gujanie Francuskiej! Wszystkie brunatne koszule Giertycha wystrzeli się w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Giertych: klęska negocjacyjna polskiego rządu 18.12.05, 01:03 Jezeli wiecej nie dalo sie wynegocjowac to trudno. Pamietaj, ze budzet to nie tylko to co polski rzad chce ale tez to co chca nasi partnerzy z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
1kuken Kleska LPR-u, Giertych do szpitala psych. na obser 18.12.05, 07:26 na 6 tygodni, znam wielu lekarzy psychiatrów, postawili mu juz kilka diagnoz, zona Giertycha on ma pieklo, nalezy jej wspólczuc... Odpowiedz Link Zgłoś
henryad GW i żydokomuna do obozu penitencjarnego 19.12.05, 02:12 Stara metoda żydo-komuny i UBecji wysyłania ludzi do psychiatrów. Pierwsze psychiatryczne obozy koncentracyjne w Europie to właśnie zakładała żydo-komuna. Won z tej Polski. Te żydo-komuchy siedzą już iw PiSie Tam gdzie nie siedzą to plują i oskarżają kłamliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
1kuken czy wybrazacie sobie zycie z Giertychem 24h ? 18.12.05, 07:28 jego zona to swieta meczennica, juz se wyobrazam Romka i jego ojca przy stole,i ich dyskusje.... Odpowiedz Link Zgłoś
mlga kompromis Giertych,kompromis ,! 18.12.05, 10:10 to jest to co powinno się zdarzać wszystkim LPRowcom ,w trakcie robienia dzieci,zamiast orgazmu modlitwa bo jak twierdzi wasz guru Rydzyk to ma wam się tylko wtedy zdarzać kiedy z tego moga byc dzieci a nie dla przyjemnośći Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: kompromis Giertych,kompromis ,! 19.12.05, 02:32 Plujesz i plujesz obrzezany półgłówku. Katolicyzm nie jest najlepszą formą chrześcijańską ale judaizm to diabelstwo, pycha i głupota. bóg-mamona i władza taki jest bóg obecnych żydów poza tymi którzy przyjeli Jezusa Chrstusa i nawet tymi którzy chociaż pobłądzili ale na niego czekają- Torah Jews.. Wskutek własnej pychy i Ego ukochania odrzucacie samego Boga który do was przyszedł w ciele. Dlatego On mówi do was EW.Jana 8:44 ojcem waszym jest diabeł i wykonujecie jego porządliwości. Odpowiedz Link Zgłoś