tranis Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 11:33 ten kolo wygląda jak jakiś dewiant pozatym jest lpr a tam są sami zboczeńcy mam nadzieje żenasze nowe władze się nim zajmią w końcu mamy teraz prawo i sprawiedliwość jak tego niezrobią to poraz kolejny udowodnią że są nic niewarci Odpowiedz Link Zgłoś
areopag P-rzestepcy i S-pekulanci 10.01.06, 11:36 A miało być zgodnie z prawem i sprawiedliwością!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: P-rzestepcy i S-pekulanci 10.01.06, 11:37 > A miało być zgodnie z prawem i sprawiedliwością!!! najwyzszy czas, abys przestal wierzyc w swietego mikolaja Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: P-rzestepcy i S-pekulanci 10.01.06, 11:52 > A miało być zgodnie z prawem i sprawiedliwością!!! Przecież jest. Jak gostek wyposażył córki, to sam też musi gdzieś mieszkać i z czegoś żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodarek Przecież to jest telewizja PUBLICZNA 10.01.06, 11:49 więc chyba wszyscy mogą ją doić. Nie tylko LSD. no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Kwiatkowski go zatrudnił? 10.01.06, 11:51 Przyznaję, że mnie to zadziwiło. To tow. Kwiatkowski go zatrudnił? Ten, który mówił "pan Wojtyła"? Towarzysze własnymi "ręcami" się chcieli zniszczyć? Jakaś schizofrenia, albo ubekistan podesłał fałszywkę Gaudenowi z Rzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
werrka Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 12:01 !!!!I to wszystko wyczynia sędzia Trybunału Stanu!!!!!! a to mieszkanie z zasobów gminy to już k......o, no ale ktoś mu dał przydział i ci co dali nie dziwili się, że ten typ się stara o mieszkanie z zasobów gminy, czyzby ta miernota zataiła zarobki? Ministrze Ziobro do dzieła, niech pan chwyci za gardło kolegę z prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Ten pedofil 10.01.06, 12:17 Zdaje się ze ta maria kiedys miał jakąs wystawe czy cos takiego gdzie były akta małych dziwczynek,ale wtedy to ponoc była sztuka ,a nie zboczene!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Oj Marycha, Marycha 10.01.06, 12:20 J.M.J. dziennikarzem telewizyjnym od kilkunastu lat? Wiem tylko, że był artystą mieszkaniowym i robił zdjęcia. Teraz rozumiem ,ze rozsadzał TVP od wewnątrz bo na pytanie: „czy istnieje szansa, że nastąpi wreszcie koniec deprawacji w telewizji publicznej?” odpowiedział: - Kluczem są zmiany w Krajowej Radzie Radiofonii i Telewizji. Poza tym niewykorzystana siła tkwi w ludziach. Obywatele mogą wyrażać swoją opinię. Wystarczyłoby, żeby płatnicy abonamentu podjęli wspólną akcję, zasypując zarząd telewizji listami i e-mailami. Sprawdzone są wzory hiszpańskie." Te niewybredne „sensacyjki” Rz i GW są pomówieniami, stekiem kłamstw, oszczerstw itp. itd. Co ja gadam, co ja gadam. Lecz czuję w kościach, że proces przeciw GW ruszy wreszcie z kopyta. Dla tych którzy nie wiedzą co to za „ptica JM” cytuję jego obrońców: „17 września, w rocznicę sowieckiej agresji na Polskę w 1939 roku, w ogólnopolskim wydaniu „GW” znalazł się niewybredny atak na Jana Marię Jackowskiego, lidera listy wyborczej do Sejmu RP w okręgu gdańskim. Najwidoczniej Jackowski zagraża „grupie trzymającej władzę”, ponieważ w „GW” ataki na niego powtarzają się już od dłuższego czasu. Napaść „GW” jest zasłoną dymną mającą odwrócić uwagę od prywatnego aktu oskarżenia, złożonego wiele miesięcy temu przez Jana Marię Jackowskiego przeciwko redaktorowi naczelnemu GW za kampanię pomówień i kłamstw, których celem jest poniżenie Jana Marii Jackowskiego w opinii publicznej …” „Data najnowszej publikacji jest symboliczna. Gazeta Wyborcza założona przez syna działacza sowieckiej „piątej kolumny”, zaatakowała syna oficera kampanii wrześniowej internowanego przez sowietów po 17 września 1939 roku”. GW! Nic dodać, nic podzielić! Zapędził was do narożnika. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 12:44 Kto by się spodziewał, taki świętoszek, a taka pazerna gnida. Pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ja nie płace abonamentu i mi moga skoczyc ... 10.01.06, 13:00 ..a gdzie oni omgą mi skoczyc ? - Tam gdzie TVP moze Pana abonenta w d.... pocałowac . - kabatet Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Ciekawe... 10.01.06, 13:07 ..czy media dały możliwość p.Jackowskiemu ustosunkowania sie do tych informacji - bo tego wymaga etyka dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Ciekawe... 10.01.06, 16:18 Jak będzie w Gazecie, czy Rzepie chciał to skomentować to pewnie mu dadzą. Tylko czy zechce? Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 13:16 No proszę. Od dawna wiedziałem, że ten facet łże w żywe oczy. Umiał się ustawić! I to ma być to tanie państwo w wykonaniu LPR i słowach Wierzejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
opt PRAWE LEWUSY 10.01.06, 13:52 To powód do bojkotu i nieopłacania abonamentu do czasu,aż finnanse tej instytucji będą jawne.A miało być prawnie i sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
agimasuria nowy prezydent W-wy? 10.01.06, 13:59 Facet pewnie bedzie chcial niedlugo zostac prezydentem W-wy i pewnie duzo beretow zaglosuje na niego... Ale kazdy ma wolny wybor i swoj glos :) Ludzie zmobilizujcie sie i nie pozwalajcie, zeby takie typy reprezentowaly nas i rzadzily, bo to zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 14:43 faszystowski poje..iec . Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 15:21 Ta pijaczyna jest sędzią Trybunału Stanu ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Oj Marycha 10.01.06, 15:29 Wśród tysięcy polityków, znałem go z tego że jest wysoki i dlatego francuski generał [znany] jest jego ideałem. Teraz dopiero czytam o nim i widzę że jest ciekawym osobnikiem np.: WPROST. Warszawskie latyfundia pana przewodniczącego Środa, 15 września 2004 - Nie naruszyłem prawa - zapewnił przewodniczący Rady Miasta Stołecznego Warszawy Jan Maria Jackowski (LPR), odpierając zarzuty mediów, że otrzymał mieszkanie komunalne, mimo, że ma pięć innych mieszkań. "Mieszkanie, w którym mieszkam razem z moją ośmioosobową rodziną, uzyskałem w drodze legalnego konkursu" - napisał Jackowski w oświadczeniu, które odczytał podczas konferencji prasowej. Więc dlaczego mu zazdrościcie! Czym się Pan kieruje w swoich działaniach? - "Duchem służby. Od lat walczę z chorymi układami. Nadszedł czas kolejnej demokratycznej konfrontacji z tymi prądami społeczno – kulturowymi, które były i są sprzeczne z wiarą i tradycjami Polski semper fidelis. Wykorzystując swoje dotychczasowe doświadczenia w pracy na rzecz dobra wspólnego, chciałbym, jak najlepiej potrafię, służyć Polsce i Ziemi Pomorskiej. W najbliższym czasie będą zapadały ważne dla nas wszystkich decyzje. Chcę uczestniczyć w ich podejmowaniu, by w imieniu tych wyborców, którzy mi zaufają współtworzyć Polskę wolną i chrześcijańską. By polskie rodziny miały możliwość godnego życia i rozwoju, a nasze dzieci ufnie spoglądały w przyszłość". Już tekst dałem znajomemu do przetłumaczenia na nasze, ale podejrzewam że jest wartościowy! Odpowiedz Link Zgłoś
lider4 Pijany w Sejmie kiedyś był. 10.01.06, 15:56 Ten człowiek to typowy nieudacznik. Z polityki trzeba go szybko usunąć dla dobra społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
w.szczur Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 15:59 grog1 napisał: > To jest jeden wielki krętacz. Nie ujawnione mieszkania - na początku tylko > wytrzeszczał tylko te swoje przygłupiaste oczka. Teraz nazwijmy to wprost - > lewy etat. Lecz cóż się dziwić - złodziejski LPR Ziobro - bierz go! Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 16:15 Każdy kombinuje jak może. Skoro go zatrudniająza nezdurno to nie jego wina. Tylko , żeja pier.olę abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 Brawo!!!Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 16:44 Może jeszcze "jaśnie panujacy nam" JMJ pracuje w zarządzie dróg miejskich i ma udziały w dzierżawie Stadionu X-lecia? Nigdy nic nie wiadomo, taka sprytna "bestia"... Odpowiedz Link Zgłoś
79er ten facet JMJ jest niebywaly - napelniony tranem? 10.01.06, 16:52 wyplywa no powierzchnie po najwiekszych przekretach poczynajac od studiow na ktorych oszukiwal prowadzacych zajecia a konczac na kilku aferach kiedy pracowal w magistracie, teraz w telewizji, trzeba by go zbadac genetycznie i klonowac z niego mlodych Polakow, mielibysmy samych ludzi sukcesu a ze troche nieuczciwie, no coz kto bedzie czlowiekowi sukcecu wypominal sukces Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpirowski Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 10.01.06, 19:04 Dobrze że do artykułu dołączono fotografię. Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga abonament,pytanie 12.01.06, 09:35 Czy ktos zaprzestał płacenie abonamentu i jakie miał z tego powodu konsekwencje? Były jakies rewizje Poczty PL?jakies inne konsekwencje? Płacę od lat,ale wnerwia mnie coraz bardziej,ze moja forsa idzie do kieszeni cwaniaków i złodzieji!Dzieciom wole cos za to kupic! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Jan Maria Jackowski od lat na etacie w TVP 12.01.06, 12:56 To ten sam który wszedł pijany na mównicę sejmową i zaczął bełkotać coś o "demoralizacji młodzieży". Odpowiedz Link Zgłoś