eva15 16.01.06, 01:42 Chryste panie.. W "Fakcie" nie chcieli tego artykułu przyjąć, bo nie lubią obrażania czytelników posądzeniem o głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xavras_wyzhryn Re: Ukraino, dam ci gazu 16.01.06, 04:22 Agentko Evo, gratuluje towarzyszce rewolucyjnej czujnosci. Refleks towarzyszki musi budzic wsrod towarzyszy na kremlu najwyzsze uznanie. Szkoda tylko, ze wysilek zarowno towarzyszki, jak i kremlowskich towarzyszy, nieublaganie idzie na marne... I dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
monk_gasputin Wasyl, bierz go ! Tym bardziej, że... 16.01.06, 07:48 ...to twój rodak, zdrajca przeklęty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ddaa Re: Wasyl, bierz go ! Tym bardziej, że... 16.01.06, 10:03 Bardzo dobry artykuł pana Borysa, proszę o więcej ciekawych tekstów rosyjskich dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: Ukraino, dam ci gazu 16.01.06, 10:29 tłum. Irena Lewandowska *** Borys Tumanow - publicysta rosyjskiego tygodnika „Nowoje Wriemia”. Tekst napisał specjalnie dla „Gazety” he he he!no i wszystko jasne,kto placi ten zamawia muzyke! Gazeto zaplac mi i ja jeszcze lepszy artykul zbacam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: Ukraino, dam ci gazu 16.01.06, 12:22 "...ani Polska nie będą mogły wkładać nam kija w szprychy!" JA TEZ KRYCZALEM HOP! Odpowiedz Link Zgłoś