ws21 Jaka partia taki minister. 07.02.06, 15:43 Chciałbym aby Pan minister swoje miłosierdzie wobec bliźnich w potrzebie finansował z własnej kieszeni. Bo puki co, rząd jest utrzymywany, łącznie z limuzynami, z m.i. moich podatków. O tym ludzie prawi i sprawiedliwi zawsze winni pamiętać. Ale nie mam złudzeń, że oszołomy cokolwiek zrozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
itziar www.oznakowani.pl 07.02.06, 15:45 Mam nadzieję, że teraz brukowce wymyślą sobie nową konkurencję - wyścig do tego rodzaju prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 15:47 Zadzwoniłem do Min. Rolnictwa. (K)ancelaria ministerialna - Kancelaria Ministerstwa Rolnictwa, słucham. (J)a - Proszę panią, zepsuł mi się samochód. Czy minister przyśle mi swój? (K) - Nie ma takiej możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Propnuje dzwonić do Radia Maryja może podeślą 07.02.06, 15:50 zastepczego Maybacha :P teufel napisał: > Zadzwoniłem do Min. Rolnictwa. > > (K)ancelaria ministerialna - Kancelaria Ministerstwa Rolnictwa, słucham. > (J)a - Proszę panią, zepsuł mi się samochód. Czy minister przyśle mi swój? > (K) - Nie ma takiej możliwości > Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Istota problemu 07.02.06, 16:03 dziennikarze zrobili swoje... minister zostal lekko skrytykowany... ale co bedzie jak rydzykowi sie rzeczywiscie auto zepsuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Istota problemu 07.02.06, 16:05 A nikt za Bog zaplac do Torunia nie zechce podwiesc????? Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Istota problemu 07.02.06, 16:18 > A nikt za Bog zaplac do Torunia nie zechce podwiesc????? jak dojedziesz z rydzykiem do torunia to wyjdzie, ze darowizne na radio zrobiles i sam musisz okazje lapac... ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Propnuje dzwonić do Radia Maryja może podeśl 07.02.06, 16:43 Zadzwoniłem, do RM jako zastępca ministra, który modli się teraz w katedrze w Toruniu, ale zapomniuał "drobnych" na tacę i żeby podrzucili-pożyczyli. ODŁOŻYLI SLUCHAWKĘ :( Odpowiedz Link Zgłoś
mangold buahahahahahah buahahahah 07.02.06, 16:44 teufel napisał: > Zadzwoniłem, do RM jako zastępca ministra, który modli się teraz w katedrze w T > oruniu, ale zapomniuał "drobnych" na tacę i żeby podrzucili-pożyczyli. ODŁOŻYLI > SLUCHAWKĘ :( > Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 15:52 Masz rację. Może by tak podzwonić do ministerstwa z takim pytaniem ? Dzisiaj już za pożno , ale jutro od rana , czemu nie ? Myknij numer MinRol , mozna cię prosić ? Odpowiedz Link Zgłoś
scolithos Gdy brukowce źle pisały o SLD to byłem zgorszony 07.02.06, 15:50 teraz jednak doceniam wkład ich rzetelnego i obiektywnego dziennikarstwa w obalanie niedemokratycznych i autorytarnych rządów skompromitowanego PiS-u Jako zdeklarowany liberał dziękuje wam za to że pokazaliście kto tak naprawdę rządzi w rządzie! Niech was Bóg prowadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: pamietaj mordzinas, 07.02.06, 15:51 to dzieki pielgrzymce do Papieza. wiesz - "zły dotyk" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tragish Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występowały! 07.02.06, 15:52 Zauważmy, że od czasu wyborów nie ma poważniejszych afer. Dlatego dziennikarze muszą wynajdywać coraz to drobniejsze sprawy. I bardzo dobrze, to ich rola. Ta prowokacja była bardzo udana. Jednak gdyby Polska miała tylko takie problemy, to byłby to kraj szczęśliwych ludzi!!!!!!!!!!!!! WIWAT PIS! WIWAT PREMIER!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występo 07.02.06, 15:54 tragish napisał: > Zauważmy, że od czasu wyborów nie ma poważniejszych afer. Dlatego dziennikarze > muszą wynajdywać coraz to drobniejsze sprawy. I bardzo dobrze, to ich rola. Ta > prowokacja była bardzo udana. > > Jednak gdyby Polska miała tylko takie problemy, to byłby to kraj szczęśliwych > ludzi!!!!!!!!!!!!! > WIWAT PIS! WIWAT PREMIER!!!!!!!!!!!!! niech pisiory uważają trwa polowanie na kaczki ,bardzo dobrze,bedzie mniej afer Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występo 07.02.06, 15:56 o masz ... jakie pierwsze 100 dni taka kadencja dalej? czyzby nowe przyslowie powstało? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występo 07.02.06, 16:15 Pierwsze 100 dni Millera było istną sielanką. Też sie o Nim pisało/mówiło, że wspaniale zjednoczył lewicę, zę pociągnął za sobą tłumy, ze to tamto... Jak skończył - wiemy wszyscy. Spokojnie, poczekaj, niech się pisiorki okopią, poczują komfortowo, niech zaczną do nich przychodzić z grubymi kopertami... Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występo 07.02.06, 18:44 kpisz czy o droge pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Chciałbym, żeby tylko tego typu afery występo 07.02.06, 22:16 To jest BARDZO powazna afera. Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: za sld wysyłali samochody po dziwki,dziś po k 07.02.06, 16:33 cholera sam nie wiem co gorsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
bielecki_m a dymisja kiedy? 07.02.06, 15:53 w szwecji pani minister zrezygnowała po kradzieży batonika w supermarkecie ------ www.zdjeciareklamowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Cos mi się wydaje że pisiory jutro juz coś o etyce 07.02.06, 15:58 dziennikarskiej zmajstrują bo to się przeca nie godzi !! taka prowokacja? i to jeszcze z wykorzystaniem osoby duchownej buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: Cos mi się wydaje że pisiory jutro juz coś o 07.02.06, 16:14 jarek mial racje... dziennikarze sa nieodpowiedzialni i bat jest potrzebny (oczywiscie niezalezny od nikogo i niczego)... proponuje nowy lad medialny : jedno radio! jedna telewizja! jedna gazeta! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Ale ten Jurgiel glupi! Tak sie nabrac! 07.02.06, 15:58 Przeciez gdyby to byl naprawde Rydzyk to by zazadal MAYBACHA a nie jakiejs tam zwyklej rzadowej limuzyny. Co za idiota! Odpowiedz Link Zgłoś
dkrysiak2 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 15:58 Tak właśnie wygląda IV RP. Ojciec Dyrektor, Lepper i Giertych. Jeśli ktoś uwierzył PiS-owi, to teraz dopiero się przekona, o co chodziło. TKM się zaczyna od nowa. Aż dziw bierze, że my Polacy jesteśmy tacy naiwni, mimo tylu bolesnych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:23 dkrysiak2 napisał: > Jeśli ktoś uwierzył PiS-owi, to teraz dopiero się przekona, o co chodziło. Rozumowanie logiczne i dlatego bledne. Jezeli ktos uwierzyl to wierzy, czyli z rozumu raczej nie korzysta. Wiec jak go przekonac? Odpowiedz Link Zgłoś
zdravko83 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 15:58 Co by nie mówić o jakości dziennikarskiej brukowców to jednak kilka prowokacji Faktowi wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Utworzyć nową instytucję CBORM !!! 07.02.06, 16:02 Centralne Biuro Obsługi Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Samoobsluga? 07.02.06, 16:03 Akcja "Faktow" dowodzi o stosunkach jakie obecnie panuja w elitach rzadzacych. Troche w tym mentalnosci klientow sklepow samoobslugowych, troche praktyki PRL-u. Gorliwosc z jaka minister spelnial domniemane zyczenie Rydzyka dowodzi, ze praktyka ta stosowana jest na codzien. Ostatecznie co panstwowe, to moje...ano prawo i sprawiedliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wisma Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:05 prawda stara jak świat ... światem rządzi pieniądz , a obywatel Rydzyk przypadkiem je ma Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 22:17 Nie, odwrotnie - ma, bo rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lunochod Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:05 Ale się pozmieniało, pierwszy dziennik Rzeczpospolity sięgnął bruku, natomiast szmatławiec taki jak Fakt coś dobrego zrobił. Ale z drugiej strony naiwny ten minister, oj naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Ależ bardzo dobrze się stało Panie Premierze, 07.02.06, 16:07 Ależ bardzo dobrze się stało Panie Premierze, że prowokacja się udała. Nie ma lepszego lekarstwa na hipokryzję niż takie właśnie. Po oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:07 Oj Jurgiel... Ty klocu. Tak się dać zrobić... Żenada... Mogłeś taksę zamówić jełopie... Na swój koszt... Odpowiedz Link Zgłoś
pzablo FARSA FARSA FARSA 07.02.06, 16:08 Ehh.. co to sie na tym swiecie dzieje... a dokladniej w PL. Cos mi sie wydaj, ze za jakis czas bedzie pospolite ruszenie narodu... Ludzie wezma w rece widly, cepy i sie zacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 16:12 Ale wam się trafiła gratka. Ale wam się trafił temat. Lizmuzyna dla Rydzyka... Nic lepszego nie mogło się przytrafić lewactwu spragnonemu takiej "sensacji" . Piękna prowokacja!!! Lewactwo szczytuje!!!! Kosmiczny orgazm!!!! Znów można dokopać pisiorom!!!!! AAAAAAAAAAAAAA!!!! Wspaniale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 16:14 A Tobie to nie daje do myślenia? Czy to jaki jestes zapatrzony w swoja opcje dobrze o Tobie świadczy? A może boisz się o koryto, do którego ledwie co się dorwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 17:10 gelimer napisał: > A Tobie to nie daje do myślenia? Czy to jaki jestes zapatrzony w swoja opcje > dobrze o Tobie świadczy? A może boisz się o koryto, do którego ledwie co się > dorwałeś? Zapewniam Cię ,że dorwałem się do żadnego koryta. I nie zamierzam nigdy w życiu tam się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 20:07 mordzinas napisał: > > Zapewniam Cię ,że dorwałem się do żadnego koryta. > I nie zamierzam nigdy w życiu tam się dostać. Jak widać, nie każdej świni potrzeba koryta. Chyba, że ma koryto ukryte. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm no pewnie, ze wspaniale. 07.02.06, 16:14 co prawda nie wiem jak tam "lewactwo", ale mnie osobiscie durnota polacka zawsze rozbawia. durnota wyssana z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 16:14 mordzinas napisał: ! AAAAAAAAAAAAAA!!!! Wspaniale!!!!! hehe..ten co się nie masturbuje buahahahahaha dobrze było ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 17:00 mangold napisał: > mordzinas napisał: > ! AAAAAAAAAAAAAA!!!! Wspaniale!!!!! > > hehe..ten co się nie masturbuje buahahahahaha dobrze było ?? Ile to juz gołębników zmiótł z powierzchni ziemii;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter [...] 07.02.06, 16:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 18:46 codziennie sie takie trafiaja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 07.02.06, 22:19 > Znów można dokopać pisiorom! To pisiory dokopuja nam, a my obserwujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: LEWACTWO NA FUUL WYPASIE !!!!! 08.02.06, 01:28 mordzinas napisał: > Ale wam się trafiła gratka. > > Ale wam się trafił temat. > > Lizmuzyna dla Rydzyka... > > Nic lepszego nie mogło się przytrafić lewactwu spragnonemu > takiej "sensacji" . > > Piękna prowokacja!!! Lewactwo szczytuje!!!! > > Kosmiczny orgazm!!!! > > Znów można dokopać pisiorom!!!!! AAAAAAAAAAAAAA!!!! Wspaniale!!!!! uwierz glabie ze to wcale nie jest takie zabawne. To chodzi o przyszlosc naszych dzieci. Ja tam bym sie bardziej cieszyl gdyby wszystko bylo w porzadku a wtedy niech rzadzi nawet piss czy jakie inne capy. Odpowiedz Link Zgłoś
u_bolt Re: jak widac na tym przykladzie ... 07.02.06, 16:08 na haslo: "Ojciec Dyrektor Zawsze Dziewica" minister Jurgiel ma jak najbardziej wlasciwie reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold pochwalony tu ojciec rydzyk..pociąg mi się zepsuł 07.02.06, 16:08 buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: pochwalony tu ojciec rydzyk..pociąg mi się ze 07.02.06, 16:17 Wyluzuj, bo wytłuczesz wszystkie ptaki w III RP, nie tylko gołębie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iaculator Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:08 Dlaczego Szef rządu przeprasza Polaków ? To przecież widać, że wszyscy są prowadzeni na łańcuchu jak krowa na pastwisko. To nie incydent tylko zasada. ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś