Dodaj do ulubionych

Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasów"

• rudniand Kazik, nie było takiej potrzeby. 17.02.06, 20:07
    • rohan49 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 20:26
      popisuje sie zgrywając cwaniaka w stylu blokersa a później przeprasza, ten
      premier zupełnie mi nie pasuje, nie wróżę mu długiej kadencji, jest tylko
      pionkiem w rękach kaczorów
    • lehoo Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:03
      Premier nie czuje cienkiej granicy oddzielającej bezpośredniość od chamstwa.
      Przeto na premiera nie za bardzo się nadaje.
    • tigerizi tym wyrazistsze CIENIE im słońce mocniej świeci 17.02.06, 21:06
    • uu1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:09
      Przedziwna historia.
      Najpierw Pan Premier Wszystkich Dwóch Bliźniaków nieudolnie odgrywa przejęzyczenie.
      Nie doczekawsz się wybuchu homeryckiego śmiechu wsród dziennikarzy, tłumaczy, że
      trzeba nie mieć poczucia humoru aby się na tak świetnym żarcie nie poznać.
      Następnie nie może sobie przypomnieć tego drobnego incydentu.
      W końcu przeprasza ale nie wie za co i dlaczego. Nie za dużo tego dobrego.
      PS. Nie jestem przekonany czy to określenie (cieniasy) nie jest trafne.
      • ofellia Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:51
        a co by Cię przekonało? ;)
    • starling1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:27
      O Boże a ja myślałam,że cały elektorat PISu siedzi w wiochach zabitych dechami
      i gnieździ się przy odbiorniku nastawionym na Radio Maryja a nie przy
      komputerze.
      Marcinkiewicz : nie dość że przydupas jest na poziomie intelektualnym i
      kulturalnym swoich 20-letnich dzieci(albo i gorzej) to w dodatku po raz kolejny
      udowadnia,że nie przypadkiem trafił do pisu(brak honoru itp.). Tylko czekać aż
      pozmienia wszystkich swoich speców w ''rządzie fachowców''.
    • czytelnik.1 Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:38
      Premier nie musi przepraszać. Platforma Obywatelska to rzeczywiście cieniasy.
      • alistair-p Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:54
        PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków amen
        !~!!!!!
        • silesius.monachijski Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:56
          no wlasnie: cham pozostanie chamem na wieki wiekow; i.. tez amen

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8192435&rfbawp=1140202393.495&ticaid=1119e#czytajdalej

alistair-p napisał:

> PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków amen
          > !~!!!!!
          • ginusia Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 22:29
            silesius.monachijski napisał:

> > alistair-p napisał:
            >
            > > PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków
            > amen
            > > !~!!!!!

Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne
            poglady!!!!
            • filut69 silek ty blisko kaczorów jesteś powiedz nam proszę 17.02.06, 22:33
              jak to z tym rzekomym pedalstwem jarusia jest?
              Jest czy nie jest?
              • silesius.monachijski Re: silek ty blisko kaczorów jesteś powiedz nam p 17.02.06, 22:37
                sam zapytaj

filut69 napisał:

> jak to z tym rzekomym pedalstwem jarusia jest?
                > Jest czy nie jest?
                • filut69 ciebie pytam boś z tej samej bandy 17.02.06, 22:45
                  A tak z ciekawości on aktywny czy pasywny jest?
                  • silesius.monachijski Re: ciebie pytam boś z tej samej bandy 17.02.06, 23:25
                    widze, ze jestes "obeznany w temacie" (ja nie), to sam sobie odpowiedz

filut69 napisał:

> A tak z ciekawości on aktywny czy pasywny jest?
                • alterpars Ja dalej Cie nie rozumiem silesiu 17.02.06, 22:51
                  czego ty u licha siedzisz zna tym zgnilym zachodzie skoro tutaj w Polsce tak
                  dobrze sie dzieje. Przyjedz pozyjesz w kraju rzadzonym przez PiS. Bo wiesz
                  glodny sytego nigdy nie zrozumie...
            • ginusia Do Silesiusa! 17.02.06, 23:29
              ginusia napisała:

> > > > alistair-p napisał:
              > >
              > > a cham pozostanie chamem na wieki w
              > ieków
              > > amen
              > > > !~!!!!!
              >
              > Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne
              > poglady!!!!
              Silesius ciagle uwazam, ze jestes szarmancki. :)
              • kolter Re: Do Silesiusa! 17.02.06, 23:34
                szczegulnie jest szarmancki kiedy niema racji i nazywa swgo oponenta
                prymitywem ,czego doznaje od co najmniej wczoraj ,silesius to typowy
                mitoman,pijacy z termosu Polskiego patrioty Jacka Kuronia (ktorego komchem
                nazywa??)lata samolotem z tadziem torunskim ,,,a wogule to na takich jak on
                mowi sie ksiaze kitu !!
                • koalanw "szczegulnie wogule" - kotler wtórny analfabeto 18.02.06, 00:09
                  • kolter Re: "szczegulnie wogule" - kotler wtórny analfabe 18.02.06, 00:11
                    pocajuj mnie w trombke ciociu
                    • koalanw Dzieci mówią dobranoc - słuchaj cioci:) 18.02.06, 00:13
                  • silesius.monachijski Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 00:39
                    • kolter Silesius padalski 18.02.06, 00:41
                      ksiaze kitu i bajery!!
                      • silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 00:50
                        musze cie pochwalic: napisales bez bledu "ksiaze"

kolter napisał:

> ksiaze kitu i bajery!!
                        • kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 00:55
                          no i tym sie buraku roznimy ze ty zawsze chcesz miec ostatnie slowo ,jak ci
                          udowodnilem zes biblijny analfabeta to ty mi walisz po plecach ze mannheim zyje
                          z amerykanskiej bazy ,jakby to mnie dotyczylo i obchodzilo ,niezapomni
                          nastepnym razem o fabryce mercedesa
                          • silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:08
                            o toalecie na waszym dworcu ciagle pamietam

kolter napisał:

> no i tym sie buraku roznimy ze ty zawsze chcesz miec ostatnie slowo ,jak ci
                            > udowodnilem zes biblijny analfabeta to ty mi walisz po plecach ze mannheim
                            zyje
                            >
                            > z amerykanskiej bazy ,jakby to mnie dotyczylo i obchodzilo ,niezapomni
                            > nastepnym razem o fabryce mercedesa
                            • kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:17
                              sam napisales ze widziales sileniusa ,a o tej amerykanskiej bazie napisales ze
                              dwie noce temu
                              • silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:26
                                ty juz mamroczesz

kolter napisał:

> sam napisales ze widziales sileniusa ,a o tej amerykanskiej bazie napisales
                                ze
                                >
                                > dwie noce temu
                                • kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:31
                                  to byla twoja inteligentna odpowiedz jako typowego analfabety biblijnego na to
                                  ze modlicie sie wbrew bibli do bohomazow
                                  • silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:52
                                    tak, tak, kolterze; masz racje; znajdz sobie innego interlokutora; ja juz od
                                    teraz nie odpowiadam; moze silenius sie pojawi, to sobie pogadasz; pa

kolter napisał:

> to byla twoja inteligentna odpowiedz jako typowego analfabety biblijnego na
                                    to
                                    > ze modlicie sie wbrew bibli do bohomazow
                                    • kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:54
                                      no widzisz kiedy wchodzi temat na ktorym nie mozesz brylowac i odrazu wychodza
                                      klerykalne klamstwa podwijasz swoj diabelski chwoscik i w nogi znow w sidla
                                      szatana
                    • wet3 Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 00:52
                      Korekta. To nie "think tank". Wlasciwa nazwa jest "septic tank".
                      • silesius.monachijski Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:08
                        moze lepiej "polish vodka tank"?

wet3 napisał:

> Korekta. To nie "think tank". Wlasciwa nazwa jest "septic tank".
                        • wet3 Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:12
                          Wsio adzin czort! Pozdrawiam.
                          • silesius.monachijski Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:27
                            ja tez pozdrawiam: kolter, znany socjalista (bo zyje z socjalu), caly
                            dzien "tankuje", i szlifuje swoj jezyk polski

wet3 napisał:

> Wsio adzin czort! Pozdrawiam.
                            • kolter Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:33
                              tankowac ,mozna ale raczej nie z toba bo pewno na pedalskie szlifowanie laski
                              nabralbys ochoty ,a ja nie lubie miec tam zadrapan od pedalskich zebow!!
              • silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 17.02.06, 23:40
                dziekuje ginusiu; ciesza mnie wyrazy sympatii; co nie oznacza, ze zmienie
                poglady;
                .
                pozdrawiam

ginusia napisała:

> ginusia napisała:
                >
                > > > > > alistair-p napisał:
                > > >
                > > > a cham pozostanie chamem na wieki w
                > > ieków
                > > > amen
                > > > > !~!!!!!
                > >
                > > Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne
                > > poglady!!!!
                > Silesius ciagle uwazam, ze jestes szarmancki. :)
                • alterpars Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:02
                  wlasnie o to chodzi ty nie masz przekonan ty masz poglady ktore ci wtoloczono
                  propaganda nowej prl. Nie odposiadas z na moje pytanie ktore jest ciagle
                  aktualne...skoro tak dobrze w Polsce sie dzieje - dlaczego nei wracasz. Przeciez
                  zyc bedziesz w otoczeniu wladz ktora Ci bardzo odpoiada. dlaczego wolisz plawic
                  sie w luksusie Niemiec....? Wroc...pogadamy wtedy
                  • kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:04
                    bo on jako syn watykanu nie moze sobie ot tak plebani zmienic !!a ze jest po 40
                    tce i nadal jest tylko wikarym stad jego frustracja,ale nie chce przyjac do
                    wiadomosci tego ze to jego zamilowanie do ministrantow powoduje brak awansu!!
                    • silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:45
                      nie licz na to, ze sie toba zainteresuje; mannheim ma sie tak do monachium, jak
                      kozia wolka do krakowa

kolter napisał:

> bo on jako syn watykanu nie moze sobie ot tak plebani zmienic !!a ze jest po
                      40
                      >
                      > tce i nadal jest tylko wikarym stad jego frustracja,ale nie chce przyjac do
                      > wiadomosci tego ze to jego zamilowanie do ministrantow powoduje brak awansu!!
                      • kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:48
                        z tym zainteresowanie to masz sex na mysli??wole mniej pyskatch !! a co grunt
                        pali ci sie pod nogami przegioles z tym 12latkiem??
                        • silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:10
                          to ty masz 12 lat? o Boze! do lozka!

kolter napisał:

> z tym zainteresowanie to masz sex na mysli??wole mniej pyskatch !! a co grunt
                          > pali ci sie pod nogami przegioles z tym 12latkiem??
                          • kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:19
                            o marzy ci sie do lozka z kazdym ,ale nie z kims kto ma tam robaczka na 2 cm
                            jak ty
                            • silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:28
                              a ty.... wogole masz? no wiesz

kolter napisał:

> o marzy ci sie do lozka z kazdym ,ale nie z kims kto ma tam robaczka na 2 cm
                              > jak ty
                  • koalanw Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawiszach:) 18.02.06, 00:11
                    • koalanw Alterpars to o dzieciach to też do Ciebie. 18.02.06, 00:19
                    • kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:19
                      moze za dlugo nie pisalem po polsku i tak mam ,moze dochodzi do tego ze nie mam
                      wyzszego wyksztalcenia ,ale mysle jak normalny czlowiek ,i wiem ze moje poglady
                      podziela polowa polakow ,ale ze strachu przd otoczeniem nic o nich nie mowi
                      • koalanw Albo starasz się pisać po polsku alboś burak. 18.02.06, 00:33
                        • kolter Re: Albo starasz się pisać po polsku alboś burak. 18.02.06, 00:39
                          wiedz ze jestem poza krajem juz kilka lat i niemam duzo kontaktu z pisaniem po
                          polsku
                          • koalanw To mam otworzyć dla Ciebie fund. repatriacyjny? 18.02.06, 00:47
                          • silesius.monachijski Re: Albo starasz się pisać po polsku alboś burak. 18.02.06, 01:11
                            a ja jestem poza krajem 17 lat; i jak pisze kolterze!

kolter napisał:

> wiedz ze jestem poza krajem juz kilka lat i niemam duzo kontaktu z pisaniem
                            po
                            > polsku
                      • silesius.monachijski Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:51
                        smieszny mitoman, pracujacy - jako "putzkolonne" w zakladach MAN

kolter napisał:

> moze za dlugo nie pisalem po polsku i tak mam ,moze dochodzi do tego ze nie
                        mam
                        >
                        > wyzszego wyksztalcenia ,ale mysle jak normalny czlowiek ,i wiem ze moje
                        poglady
                        >
                        > podziela polowa polakow ,ale ze strachu przd otoczeniem nic o nich nie mowi
                        • kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:59
                          moze i pracuje fizycznie ,ale zyje jak oszust z rent wdowich jak ty i twoi
                          bracia w czarnych spudnicach
                          • silesius.monachijski Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 01:29
                            "ale zyje jak oszust z rent wdowich"; no wlasnie: na socjalu

kolter napisał:

> moze i pracuje fizycznie ,ale zyje jak oszust z rent wdowich jak ty i twoi
                            > bracia w czarnych spudnicach
                            • kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 01:36
                              ale nie czaruje tym babinkom ze kasa na rozbudowe kosciola jak ty,a naprawde na
                              te twoje super ciuszki pod spudniczke i na dworzec do mannheim chopa szukac do
                              bzykania!!
                  • silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:41
                    ja TAM zawsze bylem i jestem; ale Ty tego nie jestes w stanie pojac; to twoj -
                    nie moj - problem

alterpars napisał:

> wlasnie o to chodzi ty nie masz przekonan ty masz poglady ktore ci wtoloczono
                    > propaganda nowej prl. Nie odposiadas z na moje pytanie ktore jest ciagle
                    > aktualne...skoro tak dobrze w Polsce sie dzieje - dlaczego nei wracasz.
                    Przecie
                    > z
                    > zyc bedziesz w otoczeniu wladz ktora Ci bardzo odpoiada. dlaczego wolisz
                    plawic
                    > sie w luksusie Niemiec....? Wroc...pogadamy wtedy
    • gniewek.113 Marcinkiewicz - kultura osobista i takt. 17.02.06, 22:07
      Nie mam do chłopa większych zastrzeżeń. Szkoda tylko, że kręci nim ten
      lucyferek z kotem na ramieniu.
      PiS do największa pomyłka Polaków. Szkoda, że tracimy kolejne 4 lata tylko
      dlatego, że nie chciało się niektórym wybrać jeszcze mniejszego zła.
    • koalanw Rokita-szef "gabinetu cieni" Platformy-Cienias(y) 17.02.06, 22:10
      " - Gdybym był premierem, to zabiegałbym o to, aby opozycja mnie wspierała. Z
      pewnością nie chciałbym jej obrażać przy pomocy wyzwisk - powiedział Rokita
      dziennikarzom."

Fajny kwiatek, zabawnego Rokity.
      Podobnie wypowiedział się dzisiaj w początkowych słowach Szmajdziński, jak to
      SLD chciało za wszech miar na początku kadencji robić PiS'owi dobrze.

Czego Ci z PO śmiesznego nie wymyślą i wszystko byłoby w porządku gdyby nie to,
      że podpisują się tym pod działalnością SLD w poprzednich latach.

• gniewek.113 Problem polega na tym, że Kaczyńscy.. 17.02.06, 22:18
        .. (bo przecież nie PiS) założyli z góry, że PO będzie opozycją. plany
        koalicyjne były pisowym kłamstwem wyborczym.
        Nie wiem co mają wspólnego z demokracją partie wodzowskie (PiS, LPR, Samo..).
        Ludziom chorym na władzę nie mozna ufać, bo zamiast na pracy, koncentrują się
        na utrzymaniu władzy i eliminowaniu przeciwników.
        Różnica między Kaczyńskimi a Stalinem polega na tym, że bracia nie mordują.
        Kto powiedział, że dyktatura musi wyglądać tak jak na Białorusi?
        Nie musi. Kaczyńscy ją usprawnili.
        Jestem głupcem wg Kaczyńskiego i jestem z tego bardzo dumny.
        • koalanw Re: Problem polega na tym... 17.02.06, 23:03
          SO i LPR jakie są to większość widzi.
          Moje zdanie odnośnie wejścia PO do rządzenia jest wprost przeciwne do twojego.
          To PO się obraziło i wypięło się na PiS. Oczywiście dzisiaj, ja mogę mówić swoje
          w tym temacie, a TY swoje i na tym polega demokracja.
          Jak ktoś zacznie zabraniać Ci psioczyć na niepodobającą się Tobie partię to
          wtedy zacznij krzyczeć, że demokrację znoszą.
          • alterpars oczywiscie ty nic zlego nie widzisz w tym 18.02.06, 00:39
            ze PiS zbratal sie z populistycznymi rozrabiakami politycznymi...no nie...tego
            wymagala koniecznosc zdobycia wladzy...
            • koalanw Re: oczywiscie ty nic zlego nie widzisz w tym 18.02.06, 00:50
              Do PO obrażalskich miej pretensje.
    • oryganion Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:28
      a wal sie z twoimi przeprosinami
    • bloodowl Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:51
      Tak masz rację !!! ... Gdzie ten czlowiek ma honor ... zamiast przepraszac
      moglby przeciez zalozyc jakies elektrownie napedzane humano-paliwem ?? ... to
      bylby dopiero honor skinku drogi ... ehz ...
    • 123rbr Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:53
      Cienias przeprasza za cieniasów.
    • roman_j Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:02
      Pan premier ma dziwny styl przepraszania. Robi to tak, żeby bynajmniej nie
      przeprosić, ale wręcz wywołać w przepraszanym poczucie winy za to, że trzeba go
      przepraszać. :-))
      • ofellia Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:53
        Kolejny marny występ i marny aktorzyna.
    • bambooko ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:12
      nie ma co przepraszac tych zacienionych obrazalskich
      • tylkoniepis Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:17
        ...jesteśmy aroganckimi chamami i sie tego nie wstydzimy!!!!
        • koalanw Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 18.02.06, 00:21
          Wstyd, rzecz ludzka.
      • wilmor1 Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:25
        bambooko....ćwoku! ..nikt z PO nie chciał przeprosin tego burasa!.. twoje
        dywagacje na ten temat przekaż rydzykowi!...burku...
      • cienias-esbol Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:33
        bambooko napisał:

> nie ma co przepraszac tych zacienionych obrazalskich

cieniasy to bardzo łagodna forma
        na tych czubków psychopatów, którzy
        na zlecenie zagranicy
        nawołują do niszczenia
        Państwa Polskiego !!!
    • wilmor1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:18
      Czym więcej Marcinkiewicz mówi, tym większy burak z niego wychodzi!
    • wilmor1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:19
      Ty znasz kogoś z PIS-u z honorem?... to hołota!
    • dobrasekta COS CZESTE TE PRZEPRISINY 17.02.06, 23:52
      spieprzy gospodarke i tez powie "przepraszam" ?

to sie w glowie nie miesci , cienias bez dumy i honoru.

odpowiedz? www.moherFucker.com
    • yarixch TAK JESTEM "CIENIAS" ALE NIE CIEMNIAS, PANIE 17.02.06, 23:55
      PREMIERZE, MARIONETKIEWICZ BURAK JESTES CZYZ NIE?
    • swoboda_t A dopiero co było pytanie... 17.02.06, 23:58
      ... wielu je na forach przy wcześniejszych okazjach zadawało: ZA CO PREMIER
      MARCINKIEWICZ PRZEPROSI JUTRO?? No i już wiemy :D Ponawiam pytanie - za co
      premier Marcinkiewicz przeprosi jutro??
    • borsuk14 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:58
      Facet , a gdzie twoje wychowanie. Podobno miala byc budowana nowa Polska?Czy ma
      byc budowana na takich zasadach jak ja budowal Bierut , Berman, Radkiewicz? Z
      twojego wychowania i wypowiedzi by to wynikalo .
    • seawolfie Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 18.02.06, 00:25
      Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą,
      za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią?

Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru i
      odrobiny samoironii), to jego problem.

Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla
      taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność
      Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują.
      • wet3 do seawolfie 18.02.06, 00:39
        seawolfie napisał:

> Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą,
        > za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią?
        >
        > Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru
        i
        > odrobiny samoironii), to jego problem.
        >
        > Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla
        > taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność
        > Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują.

Tak jast. Ida powoli w kraine cieni, a lysina Rokity nie jest w stanie
        oswietlic im drogi. Pozdrawiam.
        • koalanw Zdrówko dla wet3-po tych gawędach-na dobranoc: 18.02.06, 01:25
          "Idą powoli w krainę cieni, a łysina Rokity nie jest w stanie
          oświetlić im drogi."
          • wet3 do koalanw 18.02.06, 01:43
            koalanw napisał:

> "Idą powoli w krainę cieni, a łysina Rokity nie jest w stanie
            > oświetlić im drogi."

Dla Ciebie zdrowko tez.
      • silesius.monachijski Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 18.02.06, 00:54
        On nie konca "przeprosil"; przeczytaj caly artykul, posluchaj jego
        przemowienia, to zrozumiesz, ze Marcinkiewicz wysmial malostkowosc obrazonych
        bufonow z PO; tylko gw tak to - jak zwykle zreszta - zatytulowala

seawolfie napisał:

> Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą,
        > za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią?
        >
        > Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru
        i
        > odrobiny samoironii), to jego problem.
        >
        > Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla
        > taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność
        > Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują.
        • alterpars sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika poltycz 18.02.06, 00:57
          nego swiadczy o chamstwie Premiera. Czyz nie obrazal sie PiS jak nazwano
          Premiera Tadziem???? Akurat kto jak kto ale Ty silesiusie...bywalcze salonow
          pwoinienes rozumiec cos takiego jak kultura polityczna....
          Jak tam silesius kiedy wracasz do Polski???
          • kolter Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:01
            nie wraca ,paszport nu zabrali bo walki wdowom robil jako ich wikary
          • silesius.monachijski Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:31
            POlszewicy to cieniasy; to i tak lagodne okreslenie

alterpars napisał:

> nego swiadczy o chamstwie Premiera. Czyz nie obrazal sie PiS jak nazwano
            > Premiera Tadziem???? Akurat kto jak kto ale Ty silesiusie...bywalcze salonow
            > pwoinienes rozumiec cos takiego jak kultura polityczna....
            > Jak tam silesius kiedy wracasz do Polski???
            • kolter Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:38
              czemu tak nielubisz Po przecierz polowa z nich to kundelki z AWS (kleru pies)
              naleza do tej waszej faszystowskiej koteri opus dei ,a ty na nich wiecznie
              warczysz
    • milena.rl Do spowiedzi. 18.02.06, 02:49
      Jak się jest grubiańskim to się pozostanie. Prawica jak to prawica - przaśna i
      prosta jak seks na sianie; z lurwikami. Disco polo lajf. Gamba gada co chce. W
      tle święte obrazy i miski do łapania Trwam.
      • silesius.monachijski Do Mileny 18.02.06, 03:06
        poczytaj (choc to bardzo "schowane" newsy) o tym, jak europosel PO Stanislaw
        Jalowiecki zostal ogloszony klamca lustracyjnym; poczytaj, jak Piskorski -
        najgorszego autoramentu polityczny mafioso - atakuje Julie Pitere, i domaga sie
        dla niej kary partyjnej, bo osmielila sie o tych jego "przekretach" glosno
        mowic; poczytaj i wiele innych rzeczy; do spowiedzi? tak cale kierownictwo PO,
        tej bandy "cieniasow"; tu nie ma za co przepraszac; tu trzeba dalej "walic w
        ten beben"; az peknie; a europosel Lewandowski? a Jacek Merkel? kolezanka nie
        slyszala? wiec lepiej najpierw sie z materialami zapoznac, a potem glupoty na
        forum pisac;

milena.rl napisała:

> Jak się jest grubiańskim to się pozostanie. Prawica jak to prawica - przaśna
        i
        > prosta jak seks na sianie; z lurwikami. Disco polo lajf. Gamba gada co chce.
        W
        > tle święte obrazy i miski do łapania Trwam.
        • s.flores Re: Do Mileny 18.02.06, 10:56
          > poczytaj (choc to bardzo "schowane" newsy) o tym, jak europosel PO Stanislaw
          > Jalowiecki

Bardzo schowane? Kłamiesz z premedytacją, czy aby klapki na oczach nie zaczynają
          przyrastać Ci już do twarzy?
        • milena.rl Re: Do Mileny 18.02.06, 12:06
          Silesius - jesteś tylko płatnym pachołkiem faszystów. Gardzę tobą.
          • silesius.monachijski Re: Do Mileny 18.02.06, 14:09
            a grdz sobie ile chcesz; mnie to ani ziebie, ani grzeje; tylko przeczytaj
            najpierw, co piszesz; a tak na marginesie: juz nie moge sie doczekac, kiedy
            Julia Pitera przejdzie do ekipy Kaczynskiego (podobnie jak Gilowska);
            rzeczywiscie PO to cieniasy

milena.rl napisała:

> Silesius - jesteś tylko płatnym pachołkiem faszystów. Gardzę tobą.
            • s.flores Pitera etcetera... 18.02.06, 15:18
              > juz nie moge sie doczekac, kiedy
              > Julia Pitera przejdzie do ekipy Kaczynskiego (podobnie jak Gilowska);
              > rzeczywiscie PO to cieniasy

Obawiam się, że się nie doczekasz. Pitera nie tylko bowiem od lat walczyła
              z "układem warszawskim" ale też jako działacz samorzadowy w Warszawie
              nie mogła się nigdy nadziwić dlaczego radni z PiSu wolą dogadywać się
              z wyrzuconymi z PO członkami "układu warszawskiego", niż zawiązać z PO
              w Warszawie koalicję. O ile wiem, Pitera jest też bardzo krytyczna wobec
              prezydentury LK w Warszawie.
    • skin.polski Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 19.02.06, 20:53
      czas skończyć z tym przepraszactwem..teraz inni powinni nas przepraszać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka