rohan49 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 20:26 popisuje sie zgrywając cwaniaka w stylu blokersa a później przeprasza, ten premier zupełnie mi nie pasuje, nie wróżę mu długiej kadencji, jest tylko pionkiem w rękach kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:03 Premier nie czuje cienkiej granicy oddzielającej bezpośredniość od chamstwa. Przeto na premiera nie za bardzo się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:09 Przedziwna historia. Najpierw Pan Premier Wszystkich Dwóch Bliźniaków nieudolnie odgrywa przejęzyczenie. Nie doczekawsz się wybuchu homeryckiego śmiechu wsród dziennikarzy, tłumaczy, że trzeba nie mieć poczucia humoru aby się na tak świetnym żarcie nie poznać. Następnie nie może sobie przypomnieć tego drobnego incydentu. W końcu przeprasza ale nie wie za co i dlaczego. Nie za dużo tego dobrego. PS. Nie jestem przekonany czy to określenie (cieniasy) nie jest trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:51 a co by Cię przekonało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starling1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 21:27 O Boże a ja myślałam,że cały elektorat PISu siedzi w wiochach zabitych dechami i gnieździ się przy odbiorniku nastawionym na Radio Maryja a nie przy komputerze. Marcinkiewicz : nie dość że przydupas jest na poziomie intelektualnym i kulturalnym swoich 20-letnich dzieci(albo i gorzej) to w dodatku po raz kolejny udowadnia,że nie przypadkiem trafił do pisu(brak honoru itp.). Tylko czekać aż pozmienia wszystkich swoich speców w ''rządzie fachowców''. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik.1 Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:38 Premier nie musi przepraszać. Platforma Obywatelska to rzeczywiście cieniasy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:54 PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków amen !~!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 21:56 no wlasnie: cham pozostanie chamem na wieki wiekow; i.. tez amen wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8192435&rfbawp=1140202393.495&ticaid=1119e#czytajdalej alistair-p napisał: > PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków amen > !~!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Nie ma za co przepraszać 17.02.06, 22:29 silesius.monachijski napisał: > > alistair-p napisał: > > > PO nie oczekiwała przeprosin !! a cham pozostanie chamem na wieki wieków > amen > > !~!!!!! Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne poglady!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 silek ty blisko kaczorów jesteś powiedz nam proszę 17.02.06, 22:33 jak to z tym rzekomym pedalstwem jarusia jest? Jest czy nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silek ty blisko kaczorów jesteś powiedz nam p 17.02.06, 22:37 sam zapytaj filut69 napisał: > jak to z tym rzekomym pedalstwem jarusia jest? > Jest czy nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 ciebie pytam boś z tej samej bandy 17.02.06, 22:45 A tak z ciekawości on aktywny czy pasywny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: ciebie pytam boś z tej samej bandy 17.02.06, 23:25 widze, ze jestes "obeznany w temacie" (ja nie), to sam sobie odpowiedz filut69 napisał: > A tak z ciekawości on aktywny czy pasywny jest? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Ja dalej Cie nie rozumiem silesiu 17.02.06, 22:51 czego ty u licha siedzisz zna tym zgnilym zachodzie skoro tutaj w Polsce tak dobrze sie dzieje. Przyjedz pozyjesz w kraju rzadzonym przez PiS. Bo wiesz glodny sytego nigdy nie zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Do Silesiusa! 17.02.06, 23:29 ginusia napisała: > > > > alistair-p napisał: > > > > a cham pozostanie chamem na wieki w > ieków > > amen > > > !~!!!!! > > Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne > poglady!!!! Silesius ciagle uwazam, ze jestes szarmancki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Do Silesiusa! 17.02.06, 23:34 szczegulnie jest szarmancki kiedy niema racji i nazywa swgo oponenta prymitywem ,czego doznaje od co najmniej wczoraj ,silesius to typowy mitoman,pijacy z termosu Polskiego patrioty Jacka Kuronia (ktorego komchem nazywa??)lata samolotem z tadziem torunskim ,,,a wogule to na takich jak on mowi sie ksiaze kitu !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "szczegulnie wogule" - kotler wtórny analfabe 18.02.06, 00:11 pocajuj mnie w trombke ciociu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 00:50 musze cie pochwalic: napisales bez bledu "ksiaze" kolter napisał: > ksiaze kitu i bajery!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 00:55 no i tym sie buraku roznimy ze ty zawsze chcesz miec ostatnie slowo ,jak ci udowodnilem zes biblijny analfabeta to ty mi walisz po plecach ze mannheim zyje z amerykanskiej bazy ,jakby to mnie dotyczylo i obchodzilo ,niezapomni nastepnym razem o fabryce mercedesa Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:08 o toalecie na waszym dworcu ciagle pamietam kolter napisał: > no i tym sie buraku roznimy ze ty zawsze chcesz miec ostatnie slowo ,jak ci > udowodnilem zes biblijny analfabeta to ty mi walisz po plecach ze mannheim zyje > > z amerykanskiej bazy ,jakby to mnie dotyczylo i obchodzilo ,niezapomni > nastepnym razem o fabryce mercedesa Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:17 sam napisales ze widziales sileniusa ,a o tej amerykanskiej bazie napisales ze dwie noce temu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:26 ty juz mamroczesz kolter napisał: > sam napisales ze widziales sileniusa ,a o tej amerykanskiej bazie napisales ze > > dwie noce temu Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:31 to byla twoja inteligentna odpowiedz jako typowego analfabety biblijnego na to ze modlicie sie wbrew bibli do bohomazow Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:52 tak, tak, kolterze; masz racje; znajdz sobie innego interlokutora; ja juz od teraz nie odpowiadam; moze silenius sie pojawi, to sobie pogadasz; pa kolter napisał: > to byla twoja inteligentna odpowiedz jako typowego analfabety biblijnego na to > ze modlicie sie wbrew bibli do bohomazow Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesius padalski 18.02.06, 01:54 no widzisz kiedy wchodzi temat na ktorym nie mozesz brylowac i odrazu wychodza klerykalne klamstwa podwijasz swoj diabelski chwoscik i w nogi znow w sidla szatana Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 00:52 Korekta. To nie "think tank". Wlasciwa nazwa jest "septic tank". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:08 moze lepiej "polish vodka tank"? wet3 napisał: > Korekta. To nie "think tank". Wlasciwa nazwa jest "septic tank". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:12 Wsio adzin czort! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:27 ja tez pozdrawiam: kolter, znany socjalista (bo zyje z socjalu), caly dzien "tankuje", i szlifuje swoj jezyk polski wet3 napisał: > Wsio adzin czort! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter to "think tank" gazetowego forum 18.02.06, 01:33 tankowac ,mozna ale raczej nie z toba bo pewno na pedalskie szlifowanie laski nabralbys ochoty ,a ja nie lubie miec tam zadrapan od pedalskich zebow!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 17.02.06, 23:40 dziekuje ginusiu; ciesza mnie wyrazy sympatii; co nie oznacza, ze zmienie poglady; . pozdrawiam ginusia napisała: > ginusia napisała: > > > > > > alistair-p napisał: > > > > > > a cham pozostanie chamem na wieki w > > ieków > > > amen > > > > !~!!!!! > > > > Tutaj sie nie zgadzam, Silesius nie jest chamem, nawet jak ma idiotyczne > > poglady!!!! > Silesius ciagle uwazam, ze jestes szarmancki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:02 wlasnie o to chodzi ty nie masz przekonan ty masz poglady ktore ci wtoloczono propaganda nowej prl. Nie odposiadas z na moje pytanie ktore jest ciagle aktualne...skoro tak dobrze w Polsce sie dzieje - dlaczego nei wracasz. Przeciez zyc bedziesz w otoczeniu wladz ktora Ci bardzo odpoiada. dlaczego wolisz plawic sie w luksusie Niemiec....? Wroc...pogadamy wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:04 bo on jako syn watykanu nie moze sobie ot tak plebani zmienic !!a ze jest po 40 tce i nadal jest tylko wikarym stad jego frustracja,ale nie chce przyjac do wiadomosci tego ze to jego zamilowanie do ministrantow powoduje brak awansu!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:45 nie licz na to, ze sie toba zainteresuje; mannheim ma sie tak do monachium, jak kozia wolka do krakowa kolter napisał: > bo on jako syn watykanu nie moze sobie ot tak plebani zmienic !!a ze jest po 40 > > tce i nadal jest tylko wikarym stad jego frustracja,ale nie chce przyjac do > wiadomosci tego ze to jego zamilowanie do ministrantow powoduje brak awansu!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:48 z tym zainteresowanie to masz sex na mysli??wole mniej pyskatch !! a co grunt pali ci sie pod nogami przegioles z tym 12latkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:10 to ty masz 12 lat? o Boze! do lozka! kolter napisał: > z tym zainteresowanie to masz sex na mysli??wole mniej pyskatch !! a co grunt > pali ci sie pod nogami przegioles z tym 12latkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:19 o marzy ci sie do lozka z kazdym ,ale nie z kims kto ma tam robaczka na 2 cm jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 01:28 a ty.... wogole masz? no wiesz kolter napisał: > o marzy ci sie do lozka z kazdym ,ale nie z kims kto ma tam robaczka na 2 cm > jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:19 moze za dlugo nie pisalem po polsku i tak mam ,moze dochodzi do tego ze nie mam wyzszego wyksztalcenia ,ale mysle jak normalny czlowiek ,i wiem ze moje poglady podziela polowa polakow ,ale ze strachu przd otoczeniem nic o nich nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Albo starasz się pisać po polsku alboś burak. 18.02.06, 00:39 wiedz ze jestem poza krajem juz kilka lat i niemam duzo kontaktu z pisaniem po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Albo starasz się pisać po polsku alboś burak. 18.02.06, 01:11 a ja jestem poza krajem 17 lat; i jak pisze kolterze! kolter napisał: > wiedz ze jestem poza krajem juz kilka lat i niemam duzo kontaktu z pisaniem po > polsku Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:51 smieszny mitoman, pracujacy - jako "putzkolonne" w zakladach MAN kolter napisał: > moze za dlugo nie pisalem po polsku i tak mam ,moze dochodzi do tego ze nie mam > > wyzszego wyksztalcenia ,ale mysle jak normalny czlowiek ,i wiem ze moje poglady > > podziela polowa polakow ,ale ze strachu przd otoczeniem nic o nich nie mowi Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 00:59 moze i pracuje fizycznie ,ale zyje jak oszust z rent wdowich jak ty i twoi bracia w czarnych spudnicach Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 01:29 "ale zyje jak oszust z rent wdowich"; no wlasnie: na socjalu kolter napisał: > moze i pracuje fizycznie ,ale zyje jak oszust z rent wdowich jak ty i twoi > bracia w czarnych spudnicach Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błądzisz nie tylko w myślach ale i po klawisz 18.02.06, 01:36 ale nie czaruje tym babinkom ze kasa na rozbudowe kosciola jak ty,a naprawde na te twoje super ciuszki pod spudniczke i na dworzec do mannheim chopa szukac do bzykania!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Silesiusa! 18.02.06, 00:41 ja TAM zawsze bylem i jestem; ale Ty tego nie jestes w stanie pojac; to twoj - nie moj - problem alterpars napisał: > wlasnie o to chodzi ty nie masz przekonan ty masz poglady ktore ci wtoloczono > propaganda nowej prl. Nie odposiadas z na moje pytanie ktore jest ciagle > aktualne...skoro tak dobrze w Polsce sie dzieje - dlaczego nei wracasz. Przecie > z > zyc bedziesz w otoczeniu wladz ktora Ci bardzo odpoiada. dlaczego wolisz plawic > sie w luksusie Niemiec....? Wroc...pogadamy wtedy Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Marcinkiewicz - kultura osobista i takt. 17.02.06, 22:07 Nie mam do chłopa większych zastrzeżeń. Szkoda tylko, że kręci nim ten lucyferek z kotem na ramieniu. PiS do największa pomyłka Polaków. Szkoda, że tracimy kolejne 4 lata tylko dlatego, że nie chciało się niektórym wybrać jeszcze mniejszego zła. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Rokita-szef "gabinetu cieni" Platformy-Cienias(y) 17.02.06, 22:10 " - Gdybym był premierem, to zabiegałbym o to, aby opozycja mnie wspierała. Z pewnością nie chciałbym jej obrażać przy pomocy wyzwisk - powiedział Rokita dziennikarzom." Fajny kwiatek, zabawnego Rokity. Podobnie wypowiedział się dzisiaj w początkowych słowach Szmajdziński, jak to SLD chciało za wszech miar na początku kadencji robić PiS'owi dobrze. Czego Ci z PO śmiesznego nie wymyślą i wszystko byłoby w porządku gdyby nie to, że podpisują się tym pod działalnością SLD w poprzednich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Problem polega na tym, że Kaczyńscy.. 17.02.06, 22:18 .. (bo przecież nie PiS) założyli z góry, że PO będzie opozycją. plany koalicyjne były pisowym kłamstwem wyborczym. Nie wiem co mają wspólnego z demokracją partie wodzowskie (PiS, LPR, Samo..). Ludziom chorym na władzę nie mozna ufać, bo zamiast na pracy, koncentrują się na utrzymaniu władzy i eliminowaniu przeciwników. Różnica między Kaczyńskimi a Stalinem polega na tym, że bracia nie mordują. Kto powiedział, że dyktatura musi wyglądać tak jak na Białorusi? Nie musi. Kaczyńscy ją usprawnili. Jestem głupcem wg Kaczyńskiego i jestem z tego bardzo dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: Problem polega na tym... 17.02.06, 23:03 SO i LPR jakie są to większość widzi. Moje zdanie odnośnie wejścia PO do rządzenia jest wprost przeciwne do twojego. To PO się obraziło i wypięło się na PiS. Oczywiście dzisiaj, ja mogę mówić swoje w tym temacie, a TY swoje i na tym polega demokracja. Jak ktoś zacznie zabraniać Ci psioczyć na niepodobającą się Tobie partię to wtedy zacznij krzyczeć, że demokrację znoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars oczywiscie ty nic zlego nie widzisz w tym 18.02.06, 00:39 ze PiS zbratal sie z populistycznymi rozrabiakami politycznymi...no nie...tego wymagala koniecznosc zdobycia wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: oczywiscie ty nic zlego nie widzisz w tym 18.02.06, 00:50 Do PO obrażalskich miej pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
oryganion Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:28 a wal sie z twoimi przeprosinami Odpowiedz Link Zgłoś
bloodowl Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:51 Tak masz rację !!! ... Gdzie ten czlowiek ma honor ... zamiast przepraszac moglby przeciez zalozyc jakies elektrownie napedzane humano-paliwem ?? ... to bylby dopiero honor skinku drogi ... ehz ... Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 22:53 Cienias przeprasza za cieniasów. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:02 Pan premier ma dziwny styl przepraszania. Robi to tak, żeby bynajmniej nie przeprosić, ale wręcz wywołać w przepraszanym poczucie winy za to, że trzeba go przepraszać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:53 Kolejny marny występ i marny aktorzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:12 nie ma co przepraszac tych zacienionych obrazalskich Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniepis Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:17 ...jesteśmy aroganckimi chamami i sie tego nie wstydzimy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 18.02.06, 00:21 Wstyd, rzecz ludzka. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:25 bambooko....ćwoku! ..nikt z PO nie chciał przeprosin tego burasa!.. twoje dywagacje na ten temat przekaż rydzykowi!...burku... Odpowiedz Link Zgłoś
cienias-esbol Re: ROKITA I PO_PAPRANCY TO CIENIASY 17.02.06, 23:33 bambooko napisał: > nie ma co przepraszac tych zacienionych obrazalskich cieniasy to bardzo łagodna forma na tych czubków psychopatów, którzy na zlecenie zagranicy nawołują do niszczenia Państwa Polskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:18 Czym więcej Marcinkiewicz mówi, tym większy burak z niego wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:19 Ty znasz kogoś z PIS-u z honorem?... to hołota! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta COS CZESTE TE PRZEPRISINY 17.02.06, 23:52 spieprzy gospodarke i tez powie "przepraszam" ? to sie w glowie nie miesci , cienias bez dumy i honoru. odpowiedz? www.moherFucker.com Odpowiedz Link Zgłoś
yarixch TAK JESTEM "CIENIAS" ALE NIE CIEMNIAS, PANIE 17.02.06, 23:55 PREMIERZE, MARIONETKIEWICZ BURAK JESTES CZYZ NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t A dopiero co było pytanie... 17.02.06, 23:58 ... wielu je na forach przy wcześniejszych okazjach zadawało: ZA CO PREMIER MARCINKIEWICZ PRZEPROSI JUTRO?? No i już wiemy :D Ponawiam pytanie - za co premier Marcinkiewicz przeprosi jutro?? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 17.02.06, 23:58 Facet , a gdzie twoje wychowanie. Podobno miala byc budowana nowa Polska?Czy ma byc budowana na takich zasadach jak ja budowal Bierut , Berman, Radkiewicz? Z twojego wychowania i wypowiedzi by to wynikalo . Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 18.02.06, 00:25 Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą, za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią? Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru i odrobiny samoironii), to jego problem. Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do seawolfie 18.02.06, 00:39 seawolfie napisał: > Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą, > za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią? > > Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru i > odrobiny samoironii), to jego problem. > > Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla > taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność > Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują. Tak jast. Ida powoli w kraine cieni, a lysina Rokity nie jest w stanie oswietlic im drogi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Zdrówko dla wet3-po tych gawędach-na dobranoc: 18.02.06, 01:25 "Idą powoli w krainę cieni, a łysina Rokity nie jest w stanie oświetlić im drogi." Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do koalanw 18.02.06, 01:43 koalanw napisał: > "Idą powoli w krainę cieni, a łysina Rokity nie jest w stanie > oświetlić im drogi." Dla Ciebie zdrowko tez. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 18.02.06, 00:54 On nie konca "przeprosil"; przeczytaj caly artykul, posluchaj jego przemowienia, to zrozumiesz, ze Marcinkiewicz wysmial malostkowosc obrazonych bufonow z PO; tylko gw tak to - jak zwykle zreszta - zatytulowala seawolfie napisał: > Panie Premierze, nie bądz Pan cieniasem i nie przepraszaj cieniasów. Zresztą, > za co? Przecież wszyscy o nich tak mówią? > > Jak ktos sie obraził (czyli: jest ponurym idiotą pozbawionym poczucia humoru i > odrobiny samoironii), to jego problem. > > Zresztą, jest typowy "fake outrage", czyli udawane "święte" oburzenie dla > taktycznych celów propagandowych. Zresztą, nie działa- popularność > Marcinkiewicza bije rekordy- 67%, wzrost o 7%. Cieniasy z PO zaś dołują. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika poltycz 18.02.06, 00:57 nego swiadczy o chamstwie Premiera. Czyz nie obrazal sie PiS jak nazwano Premiera Tadziem???? Akurat kto jak kto ale Ty silesiusie...bywalcze salonow pwoinienes rozumiec cos takiego jak kultura polityczna.... Jak tam silesius kiedy wracasz do Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:01 nie wraca ,paszport nu zabrali bo walki wdowom robil jako ich wikary Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:31 POlszewicy to cieniasy; to i tak lagodne okreslenie alterpars napisał: > nego swiadczy o chamstwie Premiera. Czyz nie obrazal sie PiS jak nazwano > Premiera Tadziem???? Akurat kto jak kto ale Ty silesiusie...bywalcze salonow > pwoinienes rozumiec cos takiego jak kultura polityczna.... > Jak tam silesius kiedy wracasz do Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: sam fakt nazwania w ten sposob przeciwnika po 18.02.06, 01:38 czemu tak nielubisz Po przecierz polowa z nich to kundelki z AWS (kleru pies) naleza do tej waszej faszystowskiej koteri opus dei ,a ty na nich wiecznie warczysz Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Do spowiedzi. 18.02.06, 02:49 Jak się jest grubiańskim to się pozostanie. Prawica jak to prawica - przaśna i prosta jak seks na sianie; z lurwikami. Disco polo lajf. Gamba gada co chce. W tle święte obrazy i miski do łapania Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Do Mileny 18.02.06, 03:06 poczytaj (choc to bardzo "schowane" newsy) o tym, jak europosel PO Stanislaw Jalowiecki zostal ogloszony klamca lustracyjnym; poczytaj, jak Piskorski - najgorszego autoramentu polityczny mafioso - atakuje Julie Pitere, i domaga sie dla niej kary partyjnej, bo osmielila sie o tych jego "przekretach" glosno mowic; poczytaj i wiele innych rzeczy; do spowiedzi? tak cale kierownictwo PO, tej bandy "cieniasow"; tu nie ma za co przepraszac; tu trzeba dalej "walic w ten beben"; az peknie; a europosel Lewandowski? a Jacek Merkel? kolezanka nie slyszala? wiec lepiej najpierw sie z materialami zapoznac, a potem glupoty na forum pisac; milena.rl napisała: > Jak się jest grubiańskim to się pozostanie. Prawica jak to prawica - przaśna i > prosta jak seks na sianie; z lurwikami. Disco polo lajf. Gamba gada co chce. W > tle święte obrazy i miski do łapania Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Re: Do Mileny 18.02.06, 10:56 > poczytaj (choc to bardzo "schowane" newsy) o tym, jak europosel PO Stanislaw > Jalowiecki Bardzo schowane? Kłamiesz z premedytacją, czy aby klapki na oczach nie zaczynają przyrastać Ci już do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Do Mileny 18.02.06, 12:06 Silesius - jesteś tylko płatnym pachołkiem faszystów. Gardzę tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Do Mileny 18.02.06, 14:09 a grdz sobie ile chcesz; mnie to ani ziebie, ani grzeje; tylko przeczytaj najpierw, co piszesz; a tak na marginesie: juz nie moge sie doczekac, kiedy Julia Pitera przejdzie do ekipy Kaczynskiego (podobnie jak Gilowska); rzeczywiscie PO to cieniasy milena.rl napisała: > Silesius - jesteś tylko płatnym pachołkiem faszystów. Gardzę tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.flores Pitera etcetera... 18.02.06, 15:18 > juz nie moge sie doczekac, kiedy > Julia Pitera przejdzie do ekipy Kaczynskiego (podobnie jak Gilowska); > rzeczywiscie PO to cieniasy Obawiam się, że się nie doczekasz. Pitera nie tylko bowiem od lat walczyła z "układem warszawskim" ale też jako działacz samorzadowy w Warszawie nie mogła się nigdy nadziwić dlaczego radni z PiSu wolą dogadywać się z wyrzuconymi z PO członkami "układu warszawskiego", niż zawiązać z PO w Warszawie koalicję. O ile wiem, Pitera jest też bardzo krytyczna wobec prezydentury LK w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Premier Marcinkiewicz przeprasza za "cieniasó 19.02.06, 20:53 czas skończyć z tym przepraszactwem..teraz inni powinni nas przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś