Dodaj do ulubionych

Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu

• bronimir Re: Regres 20.02.06, 18:22
      Dotychczas u nas prokuratorzy integrowali się z "miastem", teraz w stresie
      jeżdzą na bani. Ciekawe kiedy wezmą się za pedofilię? Brawo kolebka.
    • mamgotamgo Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 18:29
      mogą mu naskoczyć, jak mojemu "przyjacielowi", który na mnie donosił do SB.
      Cwaniuchna. Ale niech mu tam będzie. Z prochu powstałeś i w proch się obrucisz.
      Tak będzie dla nas wszystkich. Tylko gdzie są te resztki honoru? Ludzie ich nie
      mają. Mają tylko i wyłącznie psy. Tylko psy.
      • gentile1 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 18:44
        chyba ci sie coś pod czaszką poprzestawiało koleżko, psy i honor. Jedno
        absolutnie wyklucza drugie, to skrajne antynomie ale jak widać w spsiałym
        swiecie wszystko sie do góry d***ą przewraca
    • srul Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 18:37
      jakiekolwiek stawianie jakiegokolwiek pana prokuratora w negatywnym swietle to
      skandaliczna próba podważania jego niezawisłosci. Ja osobiście protestuje
      przeciwko takiemu uwłaczaniu cywilizowanym standardom europejskim i zdobyczom
      nauk prawnych. Toż ten Ziobro to prawny troglodyta cofajacy nas swoimi
      skandalicznymi decyzjami w mroki średniowiecza. To zamach na dogmat
      nietykalności prawników i ich status świetych krów. Należy sie spodziewać
      pełnych słusznego oburzenia listów "autorytetów" protestujących
      przeciwko "totalitarnym" pomysłom pana Ziobry podważającym fundamenty
      demokracji. A tak w ogóle to pan prokurator na pewno(jak zwykle w takich
      wypadkach) był trzeźwiutki jak prosie a napił sie dopiero po wypadku z tego
      strasznego stresu że tył radiowozu najechał mu na maskę.
      • ps01 Re: Pijany prokurator miał pecha 20.02.06, 18:46
        Pech tego pana nie polegał na tym, że po pijaku wjechał w tył samochodu.
        To dałoby się łatwo "zagłaskać". Jego pech polegał na tym, że samochodem
        tym był policyjny radiowóz. Kogoś trzeba było spisać, aby szkody materialne
        wytłumaczyć.
        Szczere wyrazy współczucia. Nie, nie dla pożal się Boże prokuratora.
        Dla Gdańszczan. Że mają takich prokuratorów.
        • awersja Panie Ziobro... 20.02.06, 18:52
          ...czy ów prokurator czasem to nie jest pana podwładny...? Oj, niedobrze... Za
          niezawisłe sądownictwo i wolne zawody pan się zabiera, a u siebie jeszcze
          porządku nie zrobił...? Ministrze - pokaż klasę...! Zrób (kolejny) gest i
          zabroń swoim podwładnym prokuratorom prowadzenia pojazdów samochodowych. Nawet
          na trzeźwo.
    • olias facio powinien dostać nagrodę specjalną od PIS-u 20.02.06, 19:23
      dosłownie "na zawołanie" i jeszcze w radiowóz, żeby nie było wątpliwości.
    • unamatita Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 19:25
      Czy któryś z czcigodnych profesorów stanie za przestepcą???
      u.
      • wet3 do unamatita 20.02.06, 21:24
        unamatita napisała:

> Czy któryś z czcigodnych profesorów stanie za przestepcą???
        > u.

Z nimi to nigdy nie wiadomo. Wszystko mozliwe jak na loterii. Poczekajmy ...
    • jurek_rz NO I CO SZYDERCY Z MINISTRA ZIOBRO 20.02.06, 19:40
      Czy ten człowiek nie ma racji,żeby ograniczyć imunitet???
      • tales11 Re: NO I CO SZYDERCY Z MINISTRA ZIOBRO 20.02.06, 20:06
        jurek_rz... ciii!.. to człowiek Ziobry!.. czego drzesz jape!
        • tales1 Uwaga! Klonik wyżej to niedorozwinięte dziecię PO! 20.02.06, 20:44
          Albo GW! Syn anonimowego ubeka i heleny Wolińskiej, dlatego taki chamski i ma
          problemy z pisownią! I osądy prostaka z komunistyczną przeszłością!
          • tales11 Re: Uwaga! Klonik wyżej to niedorozwinięte dzieci 20.02.06, 20:50
            TALES1.. NOSISZ RÓŻOWE FATAŁASZKI?... TI..TI..PIESZCZOSZKU!
    • agtom11 Re: Chłopcy radarowcy go konwojowali a on walnął ! 20.02.06, 19:48
      Ale jaja oni chcieli go bezpiecznie odcholować do domku a prokurator niczym
      nawalona stodoła walnął ich od tyłu i zrobiła się afera.
      A że dzisiaj każdy trzyma się stołka jak rzepa ziemi to konwoięci nie chcieli
      zmoczyć d..py i prokuratorka sypneli- kiedyś sytuacja noemalna że takie sprawy
      sie tuszowało -a dzis tylko się czeka aby jeden drugiego zakablował.
    • premier_pacynka Strasznie duzo prokuratorow (podwaldnych ZERO)pije 20.02.06, 19:50
      ostatnio chyba awanse opijaja??
      • tales1 Re: Strasznie duzo prokuratorow (podwaldnych ZERO 20.02.06, 20:47
        Ciebie zawsze prześladuje pomroczność jasna?
        • tales11 Re: Strasznie duzo prokuratorow (podwaldnych ZERO 20.02.06, 20:53
          TALES1.. NIE UKRYJESZ SWOICH PREFERENCJI SEKSUALNYCH!...TI..TI..BOBASKU!...
          • silenius.monachijski Tales 11, jedyny prawdziwy Talesie, 20.02.06, 21:26
            Przysyla mnie do ciebie w odsiecz moj kuzyn silesius.monachijski. On ma
            sklonnosc do tego twojego klona, powiedzmy, patologiczna. Nie daj sie! Rozwal wet3!
            • jurcio Re: Tales 11, jedyny prawdziwy Talesie, 20.02.06, 21:30
              Nie da się ukryć, że do takich zachowań uciekają się ludzie bez honoru, a Ty do
              nich należysz. Zdaję sobie sprawę, że po tobie to spływa, mimo to postanowiłem
              napisać Ci to w twarz, prostaku
              • silenius.monachijski Problem w tym ze ja twoich listow nie czytuje... 20.02.06, 21:54
                bo ty sie zadajesz z silesiusem. Pa, gonokoku!
              • tales11 Re: Tales 11, jedyny prawdziwy Talesie, 20.02.06, 22:57
                jurcio!.. to ty talesik?.. jak tam różowe fatałaszki, pasują?..ti ti ,,bobasku..
            • wet3 Re: Tales 11, jedyny prawdziwy Talesie, 20.02.06, 21:30
              silenius.monachijski napisała:

> Przysyla mnie do ciebie w odsiecz moj kuzyn silesius.monachijski. On ma
              > sklonnosc do tego twojego klona, powiedzmy, patologiczna. Nie daj sie! Rozwal
              w
              > et3!

Czesc kloniku. Jestes jak miod, a kocham cie jak pluskwe - zaraz bym ZGNIOTL!
              • tales11 Re: Tales 11, jedyny prawdziwy Talesie, 20.02.06, 23:01
                wet!.. ćwoku!... ty możesz tylko podziwiać złodziejskie wyczyny swojego
                guru... rydzyka!.. nowa mutacja czerwonej zarazy..PISOWSKA ZJEDNOCZONA PARTIA
                ROBOTNICZA!!
        • wet3 do talesa1 20.02.06, 21:21
          tales1 napisał:

> Ciebie zawsze prześladuje pomroczność jasna?

No wiedzisz, podobnie jak silesius.monachijski doczekales sie klonika. Pewnie
          niedlugo tez takowego dostane. Pozdrawiam.
          • tales11 Re: do talesa1 20.02.06, 23:04
            WET3.. TY JUŻ JESTES KLONEM...RYDZYKA Z URBANEM!
            • wet3 do talesa11 21.02.06, 00:08
              tales11 napisał:

> WET3.. TY JUŻ JESTES KLONEM...RYDZYKA Z URBANEM!

Winszuje plodnego rozumu oraz logicznego myslenia!
              ... Klon Rydzyka z Urbanem ...
              No , no - dwa samce i oba KOTNE!!!
    • tmkmk brawo Ziobro i prokuratura 20.02.06, 20:06
      teraz kolej na oszusta i naciagacza z Torunia,
      nie bedzie immunitet (czy habit) chronil przestepcow!!
    • ivrp pewnie ich opie..ł, że w złym miejscu stali 20.02.06, 21:02
      Kibicuję zebrze:)
    • szpak36 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 21:03
      Dowiadujemy się o tym w poniedziałek. Zapewne sprawie próbowano ukręcić łeb, ale
      się nie udało.
      • wet3 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu ... 20.02.06, 21:27
        ... i tylko NRA lacznie z "wybitnymi" profesorami prawa moze go uratowac.
    • mich64 Za to nauczyciele będą opluwać się ile wlezie..... 20.02.06, 21:26
      .....i to jest solidarność.
    • zenek68 pije się w domu towarzysze , a nie na wiecach ku.. 20.02.06, 21:28
      czci Lenina..dawno sią tak nie uśmiałem - prokurator w radiowóz buhahahaha...
    • smigor Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 21:31
      jak ma sie immunitet to można robić co się chce!!! trzeba pozminiać w ustawach
      • adamos_6 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:09
        Czego się czepiacie immunitetu? Akurat w prokuraturze to nie prblem - nie tak
        dawno dwóch w Katowicach posżło siedzieć, z czego jeden nawet był szefem.
        Teraz takie czasy, że jak prorok pierdnie publicznie to mu zrobią sprawę o
        skażenie środowiska i poniżanie innych osób...
        Naród po prostu uważa że po pijaku można jeździć. Tylko tyle i aż tyle...
        Piją pewnie wszyscy w stresogennych zawodach, a większość przynajmniej raz w
        życiu prowadziła po pijaku. Z tym nie poradzą sobie ani profesorowie, ani NRA (a
        propos - czy ktoś słyszał o adwokacie abstynencie???)
    • cosmo12 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 21:52
      To znamienne- w tekście nie ma ani słowa o lekarzach za to na Podkarpaciu byl
      dzis strajk lekarzy.O pieniądze,oczywiście bo zarabiaja za mało. I od razu
      znajduje sie usłuzny profes79 który przypomina w ktorą stronę powinno się dziś
      zwrócić ostrze społecznej krytyki. Troche mu sie jednak nie udało- jak widać z
      postów- ale może z jakiejś następnej wiadomości da sie coś
      wydusić..Może "ptasia grypa a pijaństwo wśród lekarzy";-)Czekam z utesknieniem!
      • marekmarek44 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:02
        pijany kierowca powodujący wypadek jest tylko pospolitym przestępcą. Chronić go
        immunitetem? przecież to chore.
      • zenek68 w tekście nie ma też nic o łódzkich prządkach...i 20.02.06, 22:05
        bardzo popularnych w GW - cyklistach , pracujących zastępczo jako wszelka
        mniejszość...
    • seawolfie Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 21:58
      Ale trzeba mieć pecha, swoją drogą, wjechać w radiowóz! Jak ktos ma pecha to mu
      w drewnianym kościele cegła na głowę spadnie, a w miejscu intymnym na gwózdz
      trafi!
    • honkers Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:13
      Widać pan prokurator był mocno pod wrażeniem słów pana Gosiewskiego. Jak po takich tempych słowach, godnych chyba tylko sekretarza PZPR, nie dać sobie w gaz i nie przypie.... w radiowóz.
      • jurcio Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:16
        To i prawda, ja na Jego miejscu uoiłbym się do nieprzytomności, mając
        oczywiście na względzie, że czasy praworządności nadchodzą
        jurcio.blox.pl/html
        • meerkat1 CZEMU prokurator wjechał w tył radiowozu? 20.02.06, 22:17
          Wniosek jest tylko jeden: chcial udupic policje!
    • sqwind Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:22
      Chędorzycie,obywatelu,ze aż zwieracze puszczają.Przywalacie się do lekarzy-a
      słyszeliście o cieśli,który po pijaku obił zonę?A o hutniku,co po pijaku jechał
      motocyklem?Albo znacie z wiadomości prasowych jakiegoś rolnika,co mając dwa
      promile wjechał w remizę w swojej wsi?Nie-a powiem dlaczego:bo kazdy z nich ma
      kolegów,kazdy pismak się boi,ze gdyby użył określenia grupy zawodowej w/w,to
      jego zycie zmieniłoby się w piekło.To jest kraj popierający nadal sojusz
      robotniczo-chłopski,a takie artykuły to węszenie za tanią sensacją dla plebsu
      • adamos_6 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:51
        Jedno jest pewne.
        Nigdy nie będzie kampanii przeciwko dziennikarzom - którzy też piją, biją i się
        prowadzą nieobyczajnie.
        No bo kto miałby ją poprowadzić...?
    • polonus3 Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 20.02.06, 22:28
      Mowiac krotko; prorok przecw..il psow. Jak sie teraz beda czuli te cw..e w robocie?
      • jurcio Powszechnie wiadomo 20.02.06, 22:50
        Powszechnie wiadomo, że środowisko prawników jest zubożałe intelektualnie i bez
        honoru, więc nie dziwmy się takim wybrykom jak bohater tekstu. Nie dziwmy się
        też, że Ziobro i pozostali ministrowie chcą robic porządek; nie dziwmy się, że
        ten uderzony po pysku, a raczej po finansach, układ krzyczy. Wspierajmy PiS,
        bo kazdemu z nas, takie rzeczy jak mnie moga się przytrafić. Wówczas moralność
        prokuratora będzie nieodzowna. Zapraszam do mojego bloga,
        jurcio.blox.pl/html a przekonacie się, dlaczego nam wszystkim powinno
        zależeć na uczciwości prawniczego srodowiska. No, i nikomu nie życzę by w takie
        bagno wdepnął.
        • adamos_6 Re: Powszechnie wiadomo 20.02.06, 22:55
          Brawo kolego. Cytuję: "Powszechnie wiadomo, że środowisko prawników jest
          zubożałe intelektualnie i bez honoru".
          Tylko przez wrodzoną skromność zapytam o zawody wyuczone braci Kaczyńskich,
          Wassermanna i Ziobry...?
          • jurcio Re: Powszechnie wiadomo 20.02.06, 23:01
            Nie popieram PRLu, ale w tamtym czasie mój ojciec był adwokatem, przy tym
            strasznym pijakiem, pamiętam, że mimo tych złych alkoholowych zachowań Ci
            ludzie (znajomi mojego ojca) mieli honor i ambicję, i pewnych rzeczy nawet po
            poijaku nie robili. Tak byli wychowani i basta. Dziś wielu przyszłych sędziów i
            prokuratorów idąc na studia daje łapówkę, czyli wchodząc w ten świat
            sprawiedliwych już na wstępie dokonują przestępstwa, pozdrawiam
            jurcio.blox.pl/html
            • wilmor1 Re: Powszechnie wiadomo 20.02.06, 23:11
              to dzieciństwo tak na ciebie żle wpłynęło!.... wolisz być dziewczynką?
              • jurcio Re: Powszechnie wiadomo 20.02.06, 23:12
                Tak, masz rację, mogę Cię W...ć
                • silenius.monachijski Powazne pytanie... bez zartow! 20.02.06, 23:17
                  Zajrzalem na ten twoj blox i z niedowierzaniem przeczytalem czesc. Czy to prawda czy zart???
                  • jurcio Re: Powazne pytanie... bez zartow! 20.02.06, 23:48
                    Jesli byłby to żart, niebrałbym ciężaru odpowiedzialności karnej za pomówienia.
                    To, co tam opisuje jest prawdą i po trzech latach dzięki uczciwym prokuratorom
                    z MS zaczynam wygrywać, więc Ci, o których tam piszę, że mnie pozwolili okraść
                    niech nie spią spokojnie. Mnie pozbawiono całego majątku, bo taki jeden chciał
                    mi ukraść nowego notebooka i parę tysięcy w gotówce. W sprawie cywilnej, choć
                    to chwile potrwa, i policjanci i prokurator z własnej kieszeni oddadza mi to,
                    co tamten, a może i oni ukradł.
                    jurcio.blox.pl/html
                    • dean08 Re: Powazne pytanie... bez zartow! 21.02.06, 10:18
                      Jedno pytanie - dlaczego podajesz nazwiska i to z poważnymi oskarżeniami
                      policjantów i prokurator a nie podajesz nazwiska osoby, którą oskarżasz o
                      kradzież ? Dziwne to trochę.
                      • dean08 Re: Powazne pytanie... bez zartow! 21.02.06, 15:03
                        A brak odpowiedzi podważa wiarygodność tego co piszesz w blogu. Jednych po
                        nazwisku a pozostali jakoś nie.
            • adamos_6 Re: Powszechnie wiadomo 20.02.06, 23:37
              Primo - pytanie skąd wiesz że dają przyszli sędziowie i prokuratorzy a nie dają
              przyszli adwokaci, notariusze i radcowie prawni? (Podpowiedź: Studia są te same)?
              A propos: Jak się wie o łapówce to trzeba zawiadomić kogo trzeba...

Secundo - też, jak kolega, przeczytałem bloga: trzeba być skończonym osłem żeby
              dać się tak załatwić. Nie trzeba było robić z siebie oszołoma tylko iść do
              adwokata, który by robił oszołoma z siebie, a ty przynajmniej nie wyszedłbyś na
              głupka...

Wreszcie tertio - w czasach PRL jazda po pijaku nie była przestępstwem. A może
              ten prorok co go złapali też BYŁ dobry zawodowo?
              • jurcio Adamos: 20.02.06, 23:52
                1. Tak, masz rację, dałem się zrobić jak idiota, miałem adwokata, ale
                uszczuplony budżet, a on chciał i chciał
                2. Masz rację, nalezy zawiadomić kogo trzeba, ale dopiero wówczas dostałbym w
                dupe od życia
                3. Nie była jazda po pijaku przestępstwem. Chodzi mi oto, że gdyby była, to by
                sie tak nie poniżali (mówię o znajomych mojego ojca)
                • jurcio Re: Adamos: 20.02.06, 23:57
                  Pamiętam gdy zaczynałem pracę w wieku 16 lat, byłem gońcem w redakcji Prawo i
                  Życie, tam byli i dziennikarze i prawnicy. Wtedy Ci ludzie byli zwyczajni i
                  moralnm. Dziś, po latach pracy w mediach, uważam, że dziennikarze to
                  najbardziej kłamliwa grupa zawodowa, no i ta poprawność polityczna
                  jurcio.blox.pl/html
                  • adamos_6 Re: Adamos: 21.02.06, 00:26
                    Przez pewien czas miałem bliski kontakt i z tzw. wymiarem i z dziennikarstwem.
                    Uwierz mi, ale dziennikarzy oceniam gorzej.
                    A korupcja na studiach? Ci młodzi ludzie tego nie wymyślili. Do łapówki są
                    potrzebni i dający i biorący.
                    Zawsze powtarzam, że walkę z korupcją muszą rozpocząc ci, którym się ją oferuje.
                    Jeśli w 5 przypadkach na 10 klient dający wyląduje u prokuratora, to z kolejnych
                    10 może 2 się rozmyśli...
                    • jurcio Adamos 6 21.02.06, 00:32
                      Tak masz rację, ale nie ukrywajmy, że od kiedy PiS ma władzę, ludzie na nowo
                      zaczynaja w cos wierzyć,
                      • adamos_6 Re: Adamos 6 21.02.06, 00:35
                        Fajnie jest w coś wierzyć, tylko pytanie co dalej? Bo tu nie chodzi raczej o
                        zycie po śmierci. Na przykład anarchia teoretycznie też jest w porządku
                • adamos_6 Re: Adamos: 20.02.06, 23:58
                  Wreszcie rozsądnie.
                  ad. 2. To jest niestety odwieczny i największy prblem w skutecznej wlace z
                  przestępczością. Ktoś coś wie, ale nie chce się włóczyć po komisariatach i
                  później sądach, albo się boi.
                  A przestępcy działają nadal...

PS. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę powodzenia (chociaż ten laptop to już chyba
                  dzisiaj szmelc?)
                  • jurcio Re: Adamos: 21.02.06, 00:03
                    Nie tylko w tym rzecz, że bym wiele nie zdziałał, bym się mocno skompromitował,
                    bo dowodów nie mam, ale moi młodsi znajomi, którzy dziś studiują, bądź konczą
                    prawo, mówią, że zjawisko to jest powszechne, więc skoro tyle osób, które w
                    miarę znam o tym mówi, coś w tym musi być
                    jurcio.blox.pl/html
                    • jurcio Re: Adamos: 21.02.06, 00:07
                      A laptop, byłby nie gorszy, z którego piszę, tyle, że ten jest pożyczony
                      • jedrunio Re: Adamos: 21.02.06, 00:21
                        Krótkie pytanko do jurcia, kto jest według Ciebie bardziej kłamliwą grupą
                        zawadową dziennikarze czy adwokaci?
                        • jurcio Re: Adamos: 21.02.06, 00:27
                          Mysle, że jedni i drudzy są sobie równi. Pracowałem przez dłuższy czas w
                          Superexpress'ie, jeszce za jego poczatków, czyli za Lareg'o. Wtedy za napisanie
                          nieprawdy wylatywało sie z pracy, choć mogły byc rózne dowcipy, ale to dzis się
                          dzieje w tym środowisku, do dramat. Mam znajomych w najbardziej nakładowych
                          gazetach i programach TV z dużą oglądalnością. Ci ludzie boją się wychylić
                          nosa, bo jutro ktoś im podtawi nogę, myślą zaś zupełnie inaczej niż potem
                          przedstawiają to w swoich materiałach.
                          jurcio.blox.pl/html
                          • adamos_6 Re: Adamos: 21.02.06, 00:32
                            Masz na myśli Grzegorza?
                            • jurcio Re: Adamos: 21.02.06, 00:37
                              Brawo, Grzegorza, zreszta to był wyjątkowy szef
                              • jurcio Re: Adamos: 21.02.06, 00:39
                                Była tam jeszcze Monika i Marcin, ale to były czasy?!
                          • adamos_6 Re: Adamos: 21.02.06, 00:32
                            Gdzieś połowa lat 90?
    • mosessex SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:15
      PRAWNICY TO GŁÓWNI UCZESTNICY WSZELKIEGO TYPU AFER W POLSCE.
      TRZEBA SIE ZA TO TOWAZRZYSTWO ZABRAĆ JAK NAJSZYBCIEJ.
      SĘDZIOWIE,PROKURATORZY , RADCOWIE, ADWOKACJI DO WERYFIOKACJI I KADENCYJNOŚC
      ZATRUDNIENIA.
      • jurcio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:22
        Brawo, popieram, choć trudne do wykonania. Ale mysląc, że trzeba naprawiać
        Polskę, mozna wprowadzić różne rozwiązania, choc mało popularne. Od tego jest
        własnie Ziobro, Wassermann, Dorn i jak sie okazuje niezły całkiem strateg
        Jarosław Kaczyński, pozdrawiam
        jurcio.blox.pl/html
        • jedrunio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:25
          Jurcio, na Boga toż to sami psychopaci są!
      • jedrunio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:23
        mosessex napisała:

> PRAWNICY TO GŁÓWNI UCZESTNICY WSZELKIEGO TYPU AFER W POLSCE.
        > TRZEBA SIE ZA TO TOWAZRZYSTWO ZABRAĆ JAK NAJSZYBCIEJ.
        > SĘDZIOWIE,PROKURATORZY , RADCOWIE, ADWOKACJI DO WERYFIOKACJI I KADENCYJNOŚC
        > ZATRUDNIENIA.

A skąd Ty mosessex masz takie rewelacje???!Mnie się wydaje że cierpisz na tę
        samą chorobę co ten typ Ziobro!
        • adamos_6 Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:30
          Polecam mój post z godziny 22.55...
          A analizując prgram PiS, stwierdzić trzeba że jest narodowo-socjalistyczny. Do
          tego silna władza wykonawcza, tępienie wrogów politycznych, populizm...
          • jurcio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:36
            Sorki, byłem poza domem, jesli możesz, wyslij jakiegoś linka. Narodowo-
            socjalistyczny? Tępienia wrogów? Może i tak, ale dzisiaj tego trzeba.
            Zresztą... tutaj rozwiązania, nazwijmy je, demokratyczne są niewłaściwe. My
            Polacy potrzebujemy silnej ręki. Myslisz, że z czego wzięła sie uczciwość
            Szwedów? Z demokracji? Oni przez wieki byli wychowani w uczciwości i niekiedy
            za nieuczciwość mocno płacili
            jurcio.blox.pl/html
            • adamos_6 Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:43
              Miałem na myśli socjalistyczną część gospodarczą (becikowe, urlopy
              macierzyńskie, ulgi prorodzinne - oczywiście za wyjątkiem "spieprzaj dziadu")
              oraz narodowy (prawciwoy) program społeczny - akcentowanie elementów narodowych,
              brak tolerancji dla innych poglądów (wyznaniowych, światopoglądowych,
              kulturowych, seksualnych).
              Powiedzmy sobie szczerze, że w państwie (na obecne standarty) demokratycznym,
              Piłsudski za zamach majowy stanąłby przed Sądem.
              A do naprawy poslkiej mentalności potrzeba mniej więcej tyle czasu, ile trwały
              zabory i kupacja niemiecka i sowiecka razedm wzięte. W tym czasie pokolenia
              Polaków uczyły się przede wszystkim kombinowania i to nam zostało. Pozdrawiam, narka
          • jedrunio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:38
            PiS to taka Samoobrona dla trochę bardziej rozgarniętych, np. dla takiego jurcia...
            • jurcio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:39
              dzięki za mądre słowo, tego mi brakowało
              jurcio.blox.pl/html
              • jedrunio Re: SKOŃCZYC Z MAFIĄ PIJANYCH PRAWNIKÓW 21.02.06, 00:43
                jurcio, ale to bynajmniej nie był komplement...sądząc po Twoich wypowiedziach
                cierpisz na tę samą chorobe co Jarek, Ziobro, Edgar...na dłuższą metę grozi to
                kalectwem-vide:Edgar...
            • jurcio Jędrunio!!! 21.02.06, 00:44
              Wyborczą handlowałem, kiedy Ty nie wiedzialeś, jaka to gazeta (jeszcze
              przed "Niespodzianką"). No, i tak pozostało
              • jurcio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:46
                Gratuluję elokwencji, miz kolego
                jurcio.blox.pl/html
                • jurcio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:47
                  Gratuluję elokwencji, mily kolego
              • jedrunio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:48
                jurcio, mnie bardziej tłukli od Dorna, a pod łóżkiem miałem trzy
                drukarenki...siedziałem dwa miesiące w karcerze...i uwierz mi ostatnią rzeczą
                jaką bym zrobił to poparcie tych faszystów Kaczyńskich i tej ich całej kamarli...
                • adamos_6 Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:51
                  myślę że prawda leży gdzieś pośrodku pomiędzy wami - jędrunio i jurcio.
                  Dajcie sobie po razie, albo zróbcie wspólne falszkę. Tylko potem do domu
                  tramwajem albo inną taryfą...
                  • jurcio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:55
                    No, no, tramwajem, żegnam Panów, miłej nocy przy kompie życzę
                • jurcio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 00:54
                  Miły chłopcze! Współczuję, ale napisz mi, kiedy na świecie był faszyzm. Nawet
                  za gen. Franco go nie było, falangisci lekko i to lekko faszyzowali. Jak
                  zresztą możesz tak pisac o ludziach, którzy równiez o Twój los sie troszczą? Bo
                  zmiany, jakie proponują, są wielu z nas niewygodne i dość uciążliwe, ale by
                  wyjść z bagna, trzeba by nawet więcej, niż Oni proponują. Otwórz oczy i nie
                  mnie, ale sam sobie odpowiedz, czy nie mam racji. Idę spać, serdecznie
                  pozdrawiam. A w ogóle lubie merytoryczne dyskusje
                  • jedrunio Re: Jędrunio!!! 21.02.06, 01:01
                    Kfaszyści, mają legitymację zaledwie 3 - 4 mln. obywateli a zachowują się jakby
                    ich poparło co najmniej 20 mln. ludzi- wszystko by chcieli niszczyć, nie
                    przejawiając chęci na jakikolwiek kompromis...to są zwyczajne szkodniki i gdzieś
                    mam ich solidarnościową przeszłość a nota bene o takim dornie to nikt za komuny
                    w ogóle nie słyszał a teraz okazuje się że do tłukli najbardziej ze wszystkich
    • k_gasior dogadaja sie... 21.02.06, 00:56
      • adamos_6 Re: dogadaja sie... 21.02.06, 00:57
        Taaaaa
        I będzie PO-PiS
        • adamos_6 Dobranoc Państwu :-) 21.02.06, 00:58
    • sokrates1 gwoli scislosci o nazwisko 21.02.06, 01:29
      tego Pana Prokuratora prosimy-bedzie to brzmialo bardziej wiarygodniej dla
      przelozonych i calosci sprawy.Wszak Gdansk to miejsce szczegolne...
    • neiden Re: Pijany prokurator wjechał w tył radiowozu 21.02.06, 02:00
      prokurator ten powinien byc nie zawieszony ,ale zwolniny ze swojego
      stanowiska.jezeli to bedzie tolerowane w polsce porzadku nie bedzie.
    • apokalipsa111 POLAK NIE PIJE, POLAK SIE UCZY 21.02.06, 06:05
      Czy glupota, pijanstwo i nieuctwo Polakow beda trwaly az do skonczenia swiata?
      Pijanstwo glupota i szpanerstwo byly w przeszlosci przyczyna rozbiorow Polski.
      Amerykanie uwazaja ze gdy ulica miasta idzie zataczajacy sie pijany mezczyzna
      to jest to albo Polak albo Indianin. Dlaczego Zycinski, biskupi, ksieza,
      nauczyciele nie walcza z ta polska plaga? Hmmm milczenie zycinskiego rozumiem
      ale co z pozostalymi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka