Dodaj do ulubionych

Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego

• vitriolic Czy słuchacie teraz Pana Gosiewskiego? 08.03.06, 14:51
      "W tym zakresie" wszyscy jesteście złodziejami.To nie Wam trzeba udowodnić, to
      Wy musicie udowodnić. Kupiłeś sobie za becikowe mokrofalówkę? Masz
      przerąbane..... itp.
      • vitriolic Pan Gosiewski jest w związku faktycznym, czy innym 08.03.06, 14:54
        to prawnik? A może to jakaś "filipinka"?
        • deszczyk1 K...rwa obowiazuje gruba kreska czy nie !!! 08.03.06, 15:14
          Bo juz sie pogubiłem czy to co głosił Adam i spolka dalej obwiazuje czy tez
          nie.Jesli przełozony Biegalskiego z czasow PRL jest człowiekiem honoru chodzi
          mi o Kiszczaka.To czemu zwykły kapitan jest nazywany szuja.
          • czyste.dobro Re: K...rwa obowiazuje gruba kreska czy nie !!! 08.03.06, 16:19
            deszczyk1 napisał:

> Bo juz sie pogubiłem czy to co głosił Adam i spolka dalej obwiazuje czy tez
            > nie.Jesli przełozony Biegalskiego z czasow PRL jest człowiekiem honoru chodzi
            > mi o Kiszczaka.To czemu zwykły kapitan jest nazywany szuja.

Zero przegapiło, że nawet Michnik uznał, iż nazywając Kiszczaka człowiekiem
            honoru "przegiął pałę" i chciał się nominacją Biegalskiego przypodobać
            Wyborczej. a tu taka niewdzięczność ze strony GW. Biedne, malutkie, zaszczute
            przez wrednych dziennikarzy Zerko.
    • kfaker To na pewno spisek PO!!! 08.03.06, 15:16
      To musi byc spisek PO i masonskich liberalow zeby opluc naszego jedynie slusznego ukochanego Szeryfa Czyste Ziob... eee, Dobro!!! Ale Ojciec Rydzyk obroni go wlasna piersia, pomknie z odsiecza na falach eteru!!!
    • london22 Ziobro ma klasę 08.03.06, 15:58
      Brawo Ziobro. To chyba pierwszy minister, który potrafi zmienić swoja decyzję,
      nie idąc w zaparte. Dotychczas to było coś niespotykanego w polskiej
      demokracji. Chylę czoła - idzie ku lepszemu.
      • a.k.traper Re: Ziobro ma klasę 08.03.06, 16:25
        oczywiscie ze ma klasę - "0"., jak się spotkaja dwa zera, tworzą PIS i dlatego
        taki smród.
      • czyste.dobro Ziobro ma klasę? nie się poda do dymisji 08.03.06, 16:30
        Klasa to wziąć odpowiedzialność za swoje błędne decyzję, o on nie dość, że
        prostego sprawdzenia osoby, którą chce awansować nie potrafi wykonać to jeszcze
        obwinia wszystkich dookoła, a najbardziej GW

Żałosne to bardzo

I to tłumaczenie, że Biegalski na urodzinach Wałęsy bywał :)))))))))
        Jak rozumiem Kwaśniewski i Wachowski też są OK, bo byli goścmi Lecha Wałęsy
        Z przykrością stwierdzam, że Miller pierwszy poznał się na Ziobrze i właściwie
        ocenił jego kwalifikacje.

• wilmor1 Ziobro ma 7 klas! 08.03.06, 16:40
        tylko głupek może dać sie nabrac na kłamstwa Ziobry!
    • maureen2 Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 16:23
      mniej istotne jest może działanie przeciwko Solidarności,opozycji przed 1989 r,
      co działanie przestępcze,przekraczanie uprawnień i dawnie przyzwolenia na to pod
      wladnym,a potem tuszowanie sprawy.Skandalicznie brzmi tłumaczenie,że ministers-
      two dołożyło nleżytej staranności i nie wiedziało o czymś,o czym wie środowisko,
      na czyje więc opinie powoływało się ministerstwo i kto decyduje o doborze kadr.
      • maureen2 Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 16:44
        może wreszcie poznamy nazwiska możnych protektorów decydujących o doborze kadr.
    • pad155 Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 16:36
      Własciwie Premier idzie na rękę Biegalskiemu.W tym resorcie otrzymuje się
      emeryturę w wysokości ostatniego uposażenia, bez względu na czas jego
      pobierania. Nawet gdyby nie został odwołany sam odszedłby po 2 - 3 miesiącach.
    • wilmor1 kiedy odwołanie Ziobry? 08.03.06, 16:36
      Ziobro powinien odejść razem ze swoim protegowanym!..obrońca peerelowskich
      przestępców, nie powinien byćministrem!... nowamutacja czerwonej zarazy PISZPR!
      • marekmarek44 Re: lustratorzy z wyborczej 08.03.06, 17:35
        lustrują bardzo wybiórczo. Powinniście zacząć lustrację od siebie i usunąć z
        redakcji dawnych SB-eków. Może wtedy jako wolne media mielibyście moralne prawo
        lustrować innych.
        • wilmor1 marekmarek44...podaj nazwiska..ćwoku 08.03.06, 18:03
          podaj nazwiska.. łajzo!.. łatwo z ukrycia bluzgać, co?..łajdaku!... popatrz na
          świństwa rydzyka, PIS-u i swoje...łajzo!
    • colage Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 17:42
      A mnie w tym wszystkim bawi osoba Jasinskiego: nie dosc, ze komuch (ale swoj,
      pisdowski), to jeszcze multiinstrumentalista. Jak trzeba, to sie go rzuca do
      ministerstwa sprawiedliwosci, jak trzeba, to na odcinek w ministerstwie skarbu.
      Skarb nie czlonek!
      • vinogradoff Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 22:03
        A bo to pewnie taki geniusz na wszystkim sie znajecy i nigdy nie odmawiajacy
        zadnego stanowiska w sluzbie panstwa i narodu.
    • lomginus Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 17:51
      No i cóz panowie magnaci!? Prasa jest wolna?, czy po-wolna?, a w każdym razie,
      jak oliwa jest niestety czesto gęsto "SPRAWIEDLIWA" i na wierzch wypływa.
      Inaczej jak ta SPRAWIEDLIWOŚĆ od IV PRawa i (LEWA????)niezawsze i czestokroć
      niestety....Pokorę głosił taki jeden wielki polak - brać przykład.
      • angor50 Re: Jednomandatowe okregi Wyborcze. 08.03.06, 19:54

• wilmor1 Ziobro kłamie..o 17.30 potwierdziło TV24 08.03.06, 17:53
      w wywiadzie Stec potwierdził że powiadomił ministerstwo Ziobry, o przeszłości
      Biegalskiego!.. nie chcieli go słuchać...teraz Ziobro odwraca kota
      ogonem!......nowa mutacja czerwonej zarazy..PISZPR!!
      • the.bill1 Układ III RP kłamie po całości!!!!!! 08.03.06, 17:57
        Układ poszedł na całość. Prawda przestała sie liczyć!
        • wilmor1 the.debil1..pierdoła od J.Łże Kaczyńskiego 08.03.06, 18:05
          ty łajzo mówisz o prawdzie?
          • the.bill1 Re: the.debil1.dlaczego od J.Łże Kaczyńskiego 08.03.06, 18:07
            Tak o prawdzie, w sensie klasycznym Arystotelesowskim Veritas est adequati rei
            et intellectus.
            Nie wiem czemu od razu wyzywasz kogoś. Weź głebszy oddech, bo szkoda narwów,
            choc wiem , że to trudne. Wielu z nas ma taki problem. Pozdrawiam.
            • wilmor1 the.debil1.. 08.03.06, 18:22
              jak ty sie nie wstydzisz podawać faszywek!.. zachowujesz sie jak kadrowy ubek,
              i dziwisz sie bluzgom...
    • the.bill1 Grzelak zamierza pozwać Gazetę Wyborczą 08.03.06, 17:56
      Wiceminister sprawiedliwości Andrzej Grzelak zapowiedział, że wystąpi na drogę
      sądową po środowym artykule „Gazety Wyborczej”, według którego wiedział, że nowy
      szef więziennictwa Henryk Biegalski odpowiada za pacyfikację więźniów
      politycznych w gdańskim areszcie w 1982 r.

„Nie pozostaje mi nic innego jak uznać, że ten artykuł zawiera pomówienie, które
      poniża mnie w opinii publicznej. Co więcej kwestionuje zaufanie do mnie. I w
      związku z tym po raz pierwszy w
      życiu będę próbował wystąpić na drogą sądową” - powiedział na konferencję prasową.
      • wilmor1 the.debil1 Grzelak jest kłamcą.. 08.03.06, 18:09
        założysz się,ćwoku, że tego nie zrobi? wie że przegra!
    • antonioni1 Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 17:57
      No i jak tu nie wierzyć dziennikarzom. Smutne jest tylko to, że pan Ziobro nie
      wiedział, gdy tymczasem odpowiednie służby już w tej chwili mogą namierzyć mój
      pożal się Boże post. W jakim kraju my żyjemy?
      • uu1 Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 19:39
        W jakim kraju my żyjemy?
        Wysoce moralnie zaniedbanym. pozdro.
    • hawa Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 18:23
      Matko Boska, ile razy jeszcze mamy zwracać uwagę szanownej redakcji na
      poprawność gramatyczną!!! Przecież chodziliście szkoły, ludzie!
      NAZWISKA W NASZYM JĘZYKU SIĘ O D M I E N I A.
    • vertigo.seb Dokładny jak PiS! 08.03.06, 18:30
      Jak to jest, że partia, która w swojej kampanii najgłośniej i najwyraźniej
      mówiła o potrzebie odnowy moralnej, co i rusz popełnie takie błędy, jak ten
      opisany w tekście. Nie tak dawno była podobna afera z panią prokurator,
      odwołanej po publikacji prasowej. Czy PiS nawet w tak ważnej sprawie nie moze
      wykazać się chociaż cieniem kompetencji i nie moze dokładnie prześwietlić
      kandydatów?
    • tadeusz1965 ZioBRY, a nie Ziobro, panie redaktorze 08.03.06, 19:52
      • wilmor1 Tadeusz1965 jak zwał to zwał..ale i tak dupek... 08.03.06, 20:10
      • uu1 Re: ZioBRY, a nie Ziobro, panie redaktorze 08.03.06, 20:26
        Kat do skazanego; "powiesimy Cię, łajdaku"
        "Za co?"
        Za ziobro.
    • waldam Schizofrenia "gazetki". Całe siedemnaście lat 08.03.06, 20:50
      jak pieski "dziennikarzynki" szczekały za "grubą krechą". A tu nagle okazają się
      wybitnymi tropicielami "komuchów".
      Czyżby adaś pozwolił pełnymi garściami czerpać ze swoich archiwów.
      Gazetka oczywiście wczoraj wpadła na trop tej AFERY. Widocznie multum "styropianowców" w niej pracujących lub z nią współpracujących zapomniało że,istniał taki ohydny,prześladujących ich Biegalski.

• wilmor1 [...] 08.03.06, 21:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • sisius.monachomachijski Schizofrenik - do szpitala 08.03.06, 21:48
        synku, pomylłeś chyba fora, więc fora ze dwora bo poczujesz siłę prawdy..
        • waldam Kompleks niższości ?Zespół objawów odstawiennych? 08.03.06, 22:25
          pewnych rzeczy nie przeszkoczysz. Nie starcza argumentów i inteligencji, to weż się do nauki
          • sisius.monachomachijski Re: Kompleks niższości ?Zespół objawów odstawienn 08.03.06, 23:12
            waldam napisał:

> .... przeszkoczysz... to weż
            > się do nauki

proste, czytelne wskazuwki i jusz szię uczę... ortografji,
            historji....oczywiszcie od ciebie mistszu..No i jak wypada?, a zapomniałem o
            jednym: mihnik je beee...
            • waldam Re: Kompleks niższości ?Zespół objawów odstawienn 08.03.06, 23:20
              Jednak chyba - Choroba Alzheimera. Przepraszam chorych się nie gnębi.
              • sisius.monachomachijski Zespół objawów odstawiennych? a to ciekawa.. 08.03.06, 23:35
                diagnoza; masz na myśli odstawę/dostawę drobiu/kaczek do skupu?..rozumiem to
                boli..trochę pewnie trzęsie..no i ten smutek, a nawet żal po
                stracie..ulubionych idolli. Koniec idylli?
                • waldam Re: Zespół objawów odstawiennych? a to ciekawa.. 08.03.06, 23:48
                  Ale prosta : zaburzenia emocjonalne, rozkojarzenie psychoruchowe,zaburzenia pamięci.
                  Piszesz nie na temat i emocjonalnie. Dochodzą pierwsze objawy agrafii.
                  • wilmor1 [...] 08.03.06, 23:54
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • sisius.monachomachijski wilmor, on ma objawy odstawienne.. 08.03.06, 23:59
                      to jasne, jak walenie dam
                      • waldam przenikliwość godna "chłopka roztroptka" 09.03.06, 00:21
                        brawo,brawo.....
                        • sisius.monachomachijski oraz objawy chłopo-roztropności, 09.03.06, 00:39
                          czyli typowo - pissowo; normalnie po prostu. To jest komplement, gybyś nie
                          poniał panie szanowany...nie tu
                          • waldam Re:Skąd te rusycyzmy. Pozostałości po działalnoś 09.03.06, 09:54
                  • sisius.monachomachijski Re: Zespół objawów odstawiennych? a to ciekawa.. 08.03.06, 23:57
                    wręcz przeciwnie, przeczytaj dokładnie, przeanalizuj - nie kopiuj bezmyślnie
                    słowników, wróć do swego pierwotnego tekstu..pamiętasz go jescze?
                    I jeszcze coś, nie myl agrafii z ortografią ,to rzeczywiście przykre. Jak tam
                    odstawiennie kaczek? zakończone? Boli i piecze? (cyt.)....
                    • waldam Re: Zespół objawów odstawiennych? a to ciekawa.. 09.03.06, 00:12
                      Ja pamiętam ty nie. Brak arumentów nieudolnie próbujesz pokryć "dowcipem" a wychodzi z tego chamstwo.
                      Dobrze,że rozbudziłem w tobie pęd do wiedzy. Tak trzymać.
                      Co do agrafii - poszukaj (standard II wymagań egzaminacyjnych w gimnzjum).

"Jak tam > odstawiennie kaczek? zakończone? Boli i piecze? (cyt.)...."
                      POszołomów i "komuchów" nic (w pełnym spektrum) nic nie boli.
                      • sisius.monachomachijski co pamietasz? niedouczony gimnazjalisto.. 09.03.06, 00:33
                        waldam napisał:

> Ja pamiętam ty nie. Brak arumentów nieudolnie próbujesz pokryć "dowcipem" a
                        wyc
                        > hodzi z tego chamstwo.

odpwiedz choć na jeden zarzut. "Chamstwo" to jedyny argument? Spójrz na swój
                        wyjatkowo kóltóralny start:

"jak pieski "dziennikarzynki" szczekały za "grubą krechą"...
                        Czyżby adaś pozwolił pełnymi garściami czerpać ze swoich archiwów.
                        Gazetka oczywiście wczoraj wpadła na trop tej AFERY. Widocznie
                        multum "styropianowców" ...."

oj, oj rozwinięcie jeszcze gorsze. 0 treści, same bełkotliwe obrażanki. Tego
                        napewno byś nie zdał na przyszłej maturze...

> Dobrze,że rozbudziłem w tobie pęd do wiedzy.

nie tobie cokolwiek budzić, sam zdaj swe egzaminy, wiosna już nadchodzi, a swój
                        (po)pęd do kaczek i innego drobiu lepiej maskuj. Zdaje się, iż gensek tego nie
                        lubi (dlaczego? dobre pytanie, ciekawe czy w standardzie II wymagań
                        egzaminacyjnych w gimnzjum)
                        • waldam Myślenie magiczne charkteryzuje dzieci i Ciebie 09.03.06, 10:12
                          jeżeli nie jesteś w stanie wznieśc się wyżej,to przynajmniej pozbądż się
                          "cieniactwa". Odpowiedż dotycząca tekstu potwierdza tylko Twoje problemy z rozumieniem przekazu i intencji autora.

"(po)pęd do kaczek i innego drobiu lepiej maskuj" - wspaniały argument- poczytaj
                          o problemach rozwojowych dzieci,szczególnie część poswięconą " walce kogutów" czyli np.jak dziecko stara się zaistnieć w grupie? Odnieś to do swoich postów
        • kolter Re: Schizofrenik - do szpitala 08.03.06, 22:46
          Sisius nie kop go za mocno
    • klex1 Pytanie do p. Rapaczyńskiej: 08.03.06, 21:40
      Czy red. Michnik wiedział, że gen Kiszczak pacyfikował przez kilkanaście lat
      Polskę i Polaków, kiedy nzywał Kiszczaka człowiekiem honoru ??? Chyba tak. Czas
      na odwołanie p. redaktora.
      • sisius.monachomachijski Odpowiedź - podpowiedź 08.03.06, 21:54
        klex1 napisał:

> Czy red. Michnik wiedział, że gen Kiszczak pacyfikował przez kilkanaście lat
        > Polskę i Polaków,

nie wiesz jeszcze o wielu tajemnicach układu, układów, układanek, składów i
        składanek. Wróć, jak się dowiesz, to pogadamy (podpowiedź: zadwoń do genseka
        lub edgara; na pewno ci coś opowiedzą na dobranoc). Dobranoc
      • wilmor1 klex1..ty idioto... 08.03.06, 23:47
        Jak biegalski pracował jako naczelnikw latach 90-tych, to co robili Kaczyńscy?
        przecież nie tak dawno prezydent PIS-u LechKaczyński był ministrem
        sprawiedliwości... a Biegalski był jego podwładnym!...Pan Kaczyński, obecnie
        Prezydent PIS-u..tolerował bandyte w swoich szeregach!..chronił go..
    • neiden Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 22:02
      przy okazji powinien odwolac sedzi z sadu apelacyjnego w warszawie.
    • akumal Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 22:05
      Juz wieczor i nic, Biegalski wciaz dyrektorem... Na co czekaja?! Kazda godzina
      nie-akcji moze PiS kosztowac bardzo wiele...
    • artau Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 08.03.06, 23:44
      vel SPOCONE ZERO
    • 1europejczyk Re: Ziobro zwrócił się o odwołanie Biegalskiego 09.03.06, 00:06
      <<Na konferencji prasowej Grzelak mówił, że 16 lutego rozmawiał z wiceszefem
      związku zawodowego pracowników więziennictwa Janem Stecem, który wyraził
      ogólnie negatywne stanowisko co do kandydatury Biegalskiego, a proszony o
      podanie podstawy, miał powiedzieć, że "mogą się pojawić zarzuty kryminalno-
      obyczajowe".

Grzelak na polecenie Ziobry miał dwukrotnie pytać Steca o szczegóły, ten jednak
      odmówił ich podania. Zapowiadał wprawdzie, że związek w ciągu czterech godzin
      nadeśle stanowisko na piśmie, ale nie stało się tak do dziś. Stec w wypowiedzi
      dla gazety mówi, że informował Grzelaka o "zatuszowanej sprawie karnej"
      Biegalskiego. W środę Grzelak temu zaprzeczył.

"Nie mam powodu kwestionować wiarygodności ministra Grzelaka. To jedna z tych
      osób, która w jest resorcie od czasów poprzedniej ekipy, bo bardzo cenię jego
      wiedzę i kulturę osobistą" - dodał Ziobro.

W poniedziałek gazeta napisała, że w lipcu 1982 r. Biegalski, wówczas naczelnik
      gdańskiego aresztu, wysłał do pacyfikacji organizujących protest głodowy
      politycznych więźniów 300 funkcjonariuszy Służby Więziennej uzbrojonych w
      pałki. W środę "GW" napisała, że o "kompromitującej przeszłości" Biegalskiego
      wiedział Grzelak.

Sam Grzelak zapowiedział, że wystąpi na drogę sądową po środowym artykule. "Nie
      pozostaje mi nic innego jak uznać, że ten artykuł zawiera pomówienie, które
      poniża mnie w opinii publicznej. Co więcej kwestionuje zaufanie do mnie. I w
      związku z tym po raz pierwszy w życiu będę próbował wystąpić na drogą sądową" -
      powiedział.>>

Tego jeszcze nie bylo: Grzelak powinien byl wiedziec a nie wiedzial i jeszcze
      ma odwage "pyskowac".
      Czesto ma sie wrazenie, ze na wysokich stanowiskach ministerialnych w Polsce
      pracuja chlopcy w krawatach: co mnie obchodzi z kim rozmawial i dlaczego nie
      wiedzial ?
      Co mnie obchodzi kto i co mu "obiecal". Tak sie tlumacza dzieci w 5 klasie
      szkoly podstawowej. Mnie nie interesuja trudnosci pana Grzelaka w piastowaniu
      wysokiej funkcji panstwowej. Jesli sobie nie radzi to niech "spada". Zawsze sa
      tacy, ktorzy poradza sobie duzo lepiej. Starczy ich tylko dobrze poszukac !
      A ten ma jeszcze czelnosc sie "rzucac". Musi, ze jakis rozpieszczony jedynak .
      Gusta towarzyskie Ministra Ziobry do ludzi z "wiedza i kultura osobista" tez
      mnie niewiele interesuja. Co mi po "wiedzy i kuturze osobistej" pana Grzelaka
      skoro jest niekompetentny ?
      Jesli w Polsce kazdemu za taka "wiedze i kulture" osobista przyszloby placic 10
      tysiecy zlotych miesiecznie, to nie wiem czy nie musielibysmy za miesiac
      oglosic bankructwa.
      Pan Grzelak na dodatek zyje zludzeniami:
      "Co więcej kwestionuje zaufanie do mnie"
      i ma nadzieje, ze po jego dziecinnych tlumaczeniach jest jeszcze ktos kto moze
      miec do niego zaufanie jako do wysokiego urzednika ministerialnego
      Nie bardzo wiem o czyim zaufaniu jest tutaj mowa:
      po cytatach pana Grzelaka w GW nie bardzo pozostalo co kwestionowac!
      Cala "armia" urzednikow w wydzialach kadrowych ministerstwa spija kawe za kawa
      a pan Grzelak nic nie wie i sie tlumaczy, ze ktos cos mu obiecal i nie dal !
      Istny kabaret kafki !
      Tyle, ze nikt sie z tego nie smieje i traktuje to wszystko powaznie z Ministrem
      Ziobro wlacznie.

• wilmor1 1europejczyk.... 09.03.06, 00:19
        wszyscy wiedzą jak jest i jak powinno byc.. tylko nie ministerstwo Ziobry!
        żeby było śmieszniej, ża całą sytuacje w swoim resorcie, Ziobro oskarżył
        GW.....to doGW należało dopilnowanie porządku w resorcie sprawiedliwości!!!
        • waldam Czyżbyś przełamywał indolencję umysłową 09.03.06, 00:26
          Podałeś nawet "argumencik"
          • sisius.monachomachijski Uczniowie podstawowych szkół wieczorowych.. 09.03.06, 00:47
            do książek, a nie czas marnotrawić na głupawe przemyślenia. W was jest nasza
            nadzieja. Wykształconych kadr nietu(?), więc stawiamy na was. Do roboty,
            wkrótce wybory, a nam brak nowych kandydatów...
            Wygląda i brzmi znajomo? pislprso? Kto tak szuka i penetruje rynek.....
        • 1europejczyk musiales zle czytac: Ziobro zarzucil GW poparcie 09.03.06, 00:49
          dla "grubej kreski", ktorej AM byl goracym oredownikiem, zarzucil GW, ze miedzy
          innymi wlasnie dlatego nie ma podstaw prawnych by zatrudniani pracownicy byli
          obowiazani podpisywac proponowany przez Ministra Ziobro dokument, ktory moglby
          zapobiec w przyszlosci podobnym "pomylkom" i zarzucil wreszcie AM szefowi GW,
          ze nie kto inny tylko On "zaprzyjaznil sie " z bylymi najwyzszymi przywodcami
          partyjnymi odpowiedzialnymi za owczesne represje i nazwal ich ludzmi "honoru"
          lub cos w tym stylu!
      • 1europejczyk "Co więcej kwestionuje zaufanie do mnie" 09.03.06, 00:40
        Co nas rozni z panem Grzelakiem oprocz faktu, ze on zajmuje wysokie stanowisko
        ministerialne a ja nie, to sposob jaki wymyslil na odbudowanie zaufania, ktory
        jest kontynuacja niechlubnej polskiej tradycji pieniactwa. Potwierdza tylko, ze
        jest niewlasciwa osoba na niewlasciwym miejscu.
        Wlasciwa osoba na jego miejscu podalaby sie do dymisji zyskujac tym szacunek i
        odbudowywujac duza czesc utraconego zaufania.
        Ale poki co daleko jeszcze polskiej praktyce demokratycznej do podobnych
        chlubnych metod na zyskiwanie sobie szacunku i zaufania !
    • wilmor1 co robił Biegalski, gdy Kaczyński był ministrem 09.03.06, 00:24
      bardzo ciekawe...Ziobro zadaje głupie pytania GW... niech spyta swojego
      prezydenta, dlaczego zatrudniał bandytę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka