Dodaj do ulubionych

Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach

22.03.06, 07:03
Hitler też szukał korzeni aryjskich. Faszyzm w najczystrzej postaci.
Obserwuj wątek
    • taziuta Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:03
      PRL Bis aż (nie)miło! PiS powtarza wszystkie błędy komuny, która (poza tym)
      była doskonałym ustrojem :) Tzn., poza tym, że preferowała odpowiednie
      pochodzenie a za nieodpowiednie szykanowała, itd. Prawdziwi komuniści też
      byli oddani swojej idei, tak jak teraz prawdziwi kaczyści, i też próbowali
      swoje wartości narzucić reszcie społeczeństwa.
      Jaka różnica? Zasadnicza! - teraz wodzem jest Jarosław K., a nie jakiś
      parszywy komuch.
      A co do genów, to i tak dobrze, że nam jeszcze PiS nie zaczął sprawdzać
      koloru oczu czy kształtu czaszki :-)
      • koham.mihnika Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:03
        juz zaczeli od siebie, niektorzy obnosza sie swoim pisiorkiem bez skazy.
        Zenujace widowisko.
        • centrolew Nie jesteś mile widziany w IV RP!!! 22.03.06, 08:37
          Nowy manifest PiS:

Jeśli nie masz pradziada, który walczył w powstaniu styczniowy, jeśli twój dziad
          nie zginął 1918 r., ewentualnie w czasie drugiej wojny światowej z rąk sowietów
          albo hitlerowców, jeśli twój ojciec nie strajkował - nie jesteś mile widziany w
          IV RP!

A jeśli w twoich żyłach płynie inna krew niż tylko polska, jeśli nie jesteś
          praktykującym katolikiem - nie masz moralnego prawa do życia w tym kraju! Jesteś
          po prostu mniejszością...
          • rbrbr Czego chcecie... 22.03.06, 08:38
            Kaczyński ma się za króla, to potrzebuje arystokracji.
            • almagus [...] 22.03.06, 09:00
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • gmsaxz Przecież to widać że PiS to wariaci. W czym proble 22.03.06, 09:23
                Przecież to widać od dawna że PiS to wariaci. W czym problem? Będą wybory,
                dostana 20% i będzie spokoj. Mam nadzieje ze rozczarowane mohery nie zaglosuja
                teraz na SLD
                • almagus Re:Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupuł 22.03.06, 09:26
                  Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galicji, ojciec wojna, po wojnie
                  karna kopalnia!
                  Jeszcze jak do tego dojdzie mój 56-57, potem 68-69 wywalanie ze studiów,
                  reformowanie socjalizmu, rozwalanie POP, Solidarność pluralistyczna, mimowolne
                  wygrywanie wyborów dla AWS, manifestacje w W-wie i w końcu lądowanie na
                  bezrobociu pomimo znacznych osiągnięć innowacyjnych, szukanie środków na
                  innowacje u tych co je mają dla swoich, to moja wnuczka zostanie
                  ogłoszona „wiecznie dziewicą”, czego jej nie życzę.
                  Jak widzisz znam tych nawiedzonych z obu stron i stąd mój sprzeciw!
                  Tak wyliczać każdy może, bo jesteśmy w Polsce, a pochodzenie w przewadze
                  katolickie, ale i prawosławne, i mojżeszowe, i karaimskie, kiedyś byliśmy
                  wielką Rzeczpospolitą niestety.
                  Teraz to wystarczy pokazać PiSiaka, że nie jest się obrzezanym, rzucać
                  pomidorami w Jaruzelskiego, wyleźć z zakrystii i wciskać kit, bo już wolno.
                  Ci co wykończyli Solidarność na swoje potrzeby mają władzę pomimo braku wiedzy.
                  Wystarczy oskarżyć wroga, że komuch, Żyd, cyklista, mason.
                  To jest nomenklaturowa selekcja negatywna politwiary!
                  Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupułów.!

Aryjczyk!

Załapał Acuś przezwisko żydziorka.
                  Nie miał papierka , ale miał pisiorka.
                  Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka,
                  ja polski faszysta pokażę Wam pisiorka.
                  Służył on do mszy, nie służył w wermachcie,
                  jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie.
                  Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka,
                  wszyscy tak mamy, aż po Marka Siurka

• kontonaspam Re: Przecież to widać że PiS to wariaci. W czym p 22.03.06, 09:35
                  jak mój ojciec jest inżynierem, a dziadek był nauczycielem i dyrektorem
                  szkoły, zaś pradziadek miał stadninę koni, a ja skończyłem np. zwodówkę
                  gastronimoiczną, to znaczy, że ja mogę wykładać budownictwo stadnin koni?
                  A jeśli mój dziadek nie walczył w 2WŚ, bo siedział w obozie, to jestem gorszym
                  polakiem? A jeśli mój ojciec, zamordował kogoś, dostał 25 lat więzienia, ale
                  po 10 latach odsiadki umarł, to ja muszę odsiedzieć za niego jeszcze 15 lat?
                  A jeśli byłem adoptowany?

Teraz weryfikacja dotyczy pisdowców (sld-eseldowcy,
                  solidarność-solidarnościowcy). Jaki będzie następny
                  krok?
                  • almagus [...] 22.03.06, 09:45
                    • anuszka_ha3.agh.edu.pl Fantastycznie!!! 22.03.06, 09:57

Jeśli twój dziad służył w Wehrmachcie, to jesteś genetycznym nazistą?

→ → → → → → → → → → → →
                      Nadchodzi Era Mohera!
                      ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ←
                    • almagus Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galic 22.03.06, 11:21
                      To było... Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galicji, ojciec wojna,
                      po wojnie karna kopalnia!
                      Jeszcze jak do tego dojdzie mój 56-57, potem 68-69 wywalanie ze studiów,
                      reformowanie socjalizmu, rozwalanie POP, Solidarność pluralistyczna, mimowolne
                      wygrywanie wyborów dla AWS, manifestacje w W-wie i w końcu lądowanie na
                      bezrobociu pomimo znacznych osiągnięć innowacyjnych, szukanie środków na
                      innowacje u tych co je mają dla swoich, to moja wnuczka zostanie
                      ogłoszona „wiecznie dziewicą”, czego jej nie życzę.
                      Jak widzisz znam tych nawiedzonych z obu stron i stąd mój sprzeciw!
                      Tak wyliczać każdy może, bo jesteśmy w Polsce, a pochodzenie w przewadze
                      katolickie, ale i prawosławne, i mojżeszowe, i karaimskie, kiedyś byliśmy
                      wielką Rzeczpospolitą niestety.
                      Teraz to wystarczy pokazać PiSiaka, że nie jest się obrzezanym, rzucać
                      pomidorami w Jaruzelskiego, wyleźć z zakrystii i wciskać kit, bo już wolno.
                      Ci co wykończyli Solidarność na swoje potrzeby mają władzę pomimo braku wiedzy.
                      Wystarczy oskarżyć wroga, że komuch, Żyd, cyklista, mason.
                      To jest nomenklaturowa selekcja negatywna politwiary!
                      Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupułów.!

Aryjczyk...
                      • almagus Re: Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do 22.03.06, 11:24
                        To było ...Niestety nie załapał się na wermacht ( pisze się z małej litery),
                        ale po okresie karencji za Austrowęgry został oddelegowany do utrwalania RP na
                        kresach wschodnich.
                        Piszę to tylko dlatego, ze głupotą jest wyciąganie rodzinnych historii.
                        Teraz wraz z Samoobroną nie historyjki rodzinne, ale mleczność krowy będzie
                        decydowała o dalszym awansie i to nie wieczna jałówka, ale krowa rekordzistka!
                        To jak w PRL.
                        Litania wyborcza wodza !

U tego liberalnego przygłupa
                        zamiast programu gnoju kupa!
                        Wolę być wodzem niż w PO portierem.
                        Wolę być wodzem niż w SLD zerem.
                        Jako wodzowi widzi mi się,
                        że chcę być kościelnym w PiSie.
                        Moja wodza wola,
                        nie być w RM za robola.
                        Moja wola taka,
                        nie być za Wszechpolaka.
                        Nawet w LPR byłbym za przygłupa,
                        a co gorsze za chłopaka biskupa.

I na bis z PiS:
                        Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
                        dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły,
                        obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

Hej sokoły ze stodoły...

Wiesz mój dziadek mógł załatwić Lenina, niestety tylko go zamknęli w Nowym
                        Targu.
                        Odprowadził go tam oczywiście jako policmajster Jego Cesarskiej Wysokości.
                        Jakoś udało się przeżyć PRL z tą tajemnicą dlatego, że dziadek zatarł ślad i
                        już dawno nie żył.
                        Czekam na ofertę objęcia Ministerstwa Spraw Zbawienia i Adoracji
              • almagus Jak myślisz, za udział w powstaniu przeciwko sowie 22.03.06, 11:18

To było...Jak myślisz, za udział w powstaniu przeciwko sowietom w 41 roku,
                mogę dostać prawo noszenia aureoli nad kapeluszem. Jeszcze jak do tego dojdzie
                AK i walka z faszystami, to te trójki parafialne będą się mogły modlić do mnie
                na przystankach?
                Liczę na lepszą pryczę w IV RP, ewentualnie na bezkarność w psychiatrycznym!
                To pisanie to tylko z grzeczności, aby nie łapać za giwerę.
                Taka zemsta na czytającym to pisanie, oczywiście osoby wykształcone, kochające
                swój kraj z góry przepraszam!

Kiedy mi wróci zdrowie psychiczne, kiedy przestanę być grafomanem, choroba się
                nasila, niedługo zacznę pisać po ścianach i lać po mordzie.
                Chyba, że premier Lepper zaprosi mnie i razem będziemy skakać po tapczanie,
                razem jeść kaczki!

Grafomania to straszna choroba, władza jeszcze gorsza!

Ale mi odbiło po przeczytaniu tego artykułu!

W ostępach IV cz. dziadów!
                • kobieta_rakieta dziedziczny debilizm 22.03.06, 12:16
                  w PiS obowiazuje dziedziczny debilizm. ten suski to jest taki buc, jakich malo

na kongres pisu wjechal z wielka bialoruska flaga i machal paszportem jako
                  wielki obronca wolnosci na bialorusi. ale ta naprawde suskiemu jest blizej do
                  lukaszenki niz do opozycji demokratycznej.

jak ja nie cierpie tych PiSiorow. jak rano sie budze i mysle sobie, ze rzadza
                  nami takie buce jak suski to az mi sie nie chce wstawac. brr...

--
                  www.euromason.blox.pl
                  Nieregularnik masońsko-pogański.
            • kiks8 No to ciekawe 22.03.06, 09:13
              ojczulek kaczorków ponoc wykładał na uczelni marksizm i leninizm.
              • unefille Re: No to ciekawe 22.03.06, 10:53
                DOBRE!!!! TO TRZEBA SPRAWDZIC!!!
                mam nadzieje, ze to prawda!
                • kropek_oxford Robil za politruka na Politechnice Warszawskiej :) 22.03.06, 11:46
                  A Dorn wg. tej Ustawy Norymberskiej "po polskiemu" to juz dawno ze stolkow
                  powinien byc zdjety - malo, ze Zyd i dziwkarz, to do tego jeszcze z komuchow:)
                  • uchachany Jak ktoś już jest Prawdziwym Polakiem, to nie 22.03.06, 12:53
                    przeszkadza, że Żyd...

kropek_oxford napisał:

> A Dorn wg. tej Ustawy Norymberskiej "po polskiemu" to juz dawno ze stolkow
                    > powinien byc zdjety - malo, ze Zyd i dziwkarz, to do tego jeszcze z komuchow:)
            • rozowy.olek KPP vs. AK 22.03.06, 11:34

Nowa interesująca oś konfliktu. Ciekawe która opcja zwycięży. Na razie lepszą
              prasę ma KPP. Nie wiem tylko z powodu jakich planów, przyłączenia Polski do
              ZSRR, czy koncepcji odłączenia od Polski Pomorza, Śląska i przyłączenia ich do
              Niemiec. Te dylematy KPP są stare, z lat po pierwszej wojnie światowej.
              Dostatecznie dawno, żeby się oczyścić i w pełni zrehabilitować. Może i tak, ale
              przedtem należałoby może przeprosić. No właśnie, kto przeprosi za KPP?
              • peer2 Re: KPP vs. AK 22.03.06, 11:36
                Np: tatulek pana Dorna, stary Pan Dornbaum był w KPP, a nie był w AK.
                Ale Pan Dorn nie ma wcale z tego powodu dobrej prasy, czyli piszesz nieprawdę.
              • kropek_oxford KPP? To jakim cudem Dorna jeszcze nie zdjeli? 22.03.06, 11:47
                Przeciez on z "owych"; nawet sam sie do tego publicznie (wywiad do GW)
                przyznal:)))
                • uchachany Światopogląd zrekonstruwał mu Kaczyński, a to 22.03.06, 12:56
                  drugie Religa...

kropek_oxford napisał:

> Przeciez on z "owych"; nawet sam sie do tego publicznie (wywiad do GW)
                  > przyznal:)))
              • obraza.uczuc.religijnych Wynika z tego że bardzo słuszne poglądy 22.03.06, 17:23
                miała KPP. Ja od dawna postuluję rozbiory tzw polski.
          • moroux Re: Nie jesteś mile widziany w IV RP!!! 22.03.06, 08:42
            Nowe porządki zaczął Jacek Kurski od siebie pokazując, że nie jest obrzezany.
            Strasznie się to spodobało jego kolegom partyjnym.

--
            Społeczeństwo Blog
            • kropek_oxford A ja sie ciesze, ze nie zmienilem sygnaturki:))) 22.03.06, 11:48
              Nie ma jak trafnosc wczesnych analiz;)
          • wmp1234 Jesteś mile widziany w III RP!!! 22.03.06, 08:49
            Dobry tekst, bo dowcipny.
            Jeżeli pozwolisz, dopiszę ciąg dalszy.

Nowy manifest lewicy:

Jeśli masz pradziada, który walczył w powstaniu styczniowy, w armii carskiej lub
            zginął w 1920 r. niosąc na bagnetach czerwoną rewolucję, ewentualnie w czasie
            drugiej wojny światowej służąc sowietom albo hitlerowcom, jeśli twój ojciec nie
            strajkował zajęty służbą w ORMO lub ZOMO - jesteś mile widziany w III RP!

A jeśli w twoich żyłach płynie inna krew niż tylko polska, jeśli nie jesteś
            praktykującym katolikiem - masz moralne i partyjne prawa do pełnienia
            najwyższych stanowisk w tym kraju! Jesteś po prostu uprzywilejowaną
            mniejszością...

Od siebie dodam pozdrowienie jako wyraz uznania za naprawdę świetny tekst.
            Proletariusze wszystkich krajów łączcie się.
            • centrolew Re: Jesteś mile widziany w III RP!!! 22.03.06, 08:58
              > Dobry tekst, bo dowcipny.
              > Jeżeli pozwolisz, dopiszę ciąg dalszy.
              >
              > Nowy manifest lewicy:

Cały problew w tym, że to co napisałeś nadal pozostaje dowcipem na lewicy
              (zdecydowana większość młodych sympatyków lewicy, z którymi mam do czynienia, ma
              korzenie takie jak każdy zwykły obywatel... czyli bez bohaterów walk i wojen),
              natomiast w PiS kwestie genetyczne odgrywają znaczącą rolę.
              • wmp1234 Niestety to nie dowcip. 22.03.06, 09:15
                Niestety drogi, młody kolego (koleżanko?) to co ja napisałem, to nie dowcip.
                Taka była lewicowa rzeczywistość i praktyka jeszcze kilkanaście lat temu.
                To co Ty napisałeś to tylko dowcipny tekst i teoretyczna obietnica, że tym
                razem to już będzie inna, lepsza, prawdziwa lewica.
                Bez względu na dzielące nas różnice życzę powodzenia w budowaniu normalnej
                Polski.
                • moroux Re: Niestety to nie dowcip. 22.03.06, 09:34
                  Niestety, masz rację z tą przeszłością. Miło, że jest ktoś kto nie traktuje
                  ludzi o innych poglądach, zwłaszcza lewicowych, jak przestępców i bandytów.

--
                  Społeczeństwo Blog
          • rdb Polska RZESZApospolita 22.03.06, 11:28

w Polskiej RZESZYpospolitej

juz chyba tez powoli czas na ustawe
            zeby obywatele majace zydowskich przodkow

zaczeli nosic opaski z Gwiazda Dawida

skoro juz zaczynaja w narodowo-socjalist PiS sprawdzac czystosc poskiej rasy
            • kropek_oxford Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren !!! 22.03.06, 12:05
              Bez komentarza.
        • krzych.korab Parafiańszczyzna I Samozadwolenie z przodków 22.03.06, 09:21
          choćbyś był zerem, gwarantują ci miejsce na listach Parafiańszczyzny I
          Samozadwolenia. Szukaj papierów !
        • unefille Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 10:55
          DOBRE!!!
          NIESTETY< TO NOWA POLSKA RZZECZYWISTOSC I NAJSZCZERSZA PRAWDA!!!
          • grakra8 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 11:12
            A co z tymi, którzy zostali spłodzeni poprzez gwałt czerwonoarmiejców
            wyzwalających Polki?Wpisano im do aktów urodzenia nazwisko aktualnego męża
            matki, który walczył akurat w AK albo w RAfie?.Wielu ludzi nawet nie zna
            prawdy o swoim poczęciu. I co teraz? PIS ich przyjmie czy nie?
            • koham.mihnika nie ma sprawy - bekart tytularny zrobi miejsce 22.03.06, 12:34
              dla bekarta dziedzicznego.
              I odwrotnie.
      • turrek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:16
        Nie mogą sprawdzać kształtu czaszki i koloru oczu. Jeśli wzorcem mieli by być bliźni8acy ( no bo kto?), to nikt nawet oni by nie uwierzyli w swoją idealność. Miałem pecha parę razy oglądnąć kaczoprezydenta w TV. Mały pokraczny zakompleksiony ( to spojrzenie prosto w oczy) kurdupel. Nie, przepraszam, KOBOLD.
        • rbrbr Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:22
          Niedługo się dowiemy, że Rasowy Polak to taki, który ma 160 cm wzrostu, nadwagę,
          krótkie rączki, mamrocze pod nosem jak mówi i ma brata bliźniaka.
          • milokropka Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 09:18
            zapomnialeś o perkatym nosku, czerwonej mordeczce i wypisz wymaluj cala
            wierchuszka PIS
      • likkaon Smutno mi. Bo nie mam szans dostać się na listę 22.03.06, 09:24
        PiS, nie takie pochodzenie. Błahahahahahahahhaaaa
      • janek344 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:35
        Genetyczny patriotyzm !!!!??? Ojczyzno Polsko, takiego zaprzeczenia całej
        Twojej tradycji tolerancji i wolnośći, takiej obrazy polskiego patriotyzmu
        dawno nie słyszeliśmy.Zostaje chyba tylko napić się na pociechę.
    • mariush69 Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:05
      A co ze sprawdzaniem pisiorow ???
    • tadeusz_ja Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:07
      Rassen politik!!!!
    • peer2 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:07
      To ja jako potomek chłopstwa jestem już z góry skreślony. Nie żebym się bardzo
      przejął, ale troszeńkę to dziwne....
      • changchun Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:10
        chore, po prostu chore. "genetyczny patriotyzm"?! litosci, juz nawet sie smiac
        nie chce z tego. To brzmi jak najgorszy jezyk faszystow.
        • kryzar Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:15
          a co ztym co się na trzeźwo wdał w bójkę o kobietę?
          może czy nie może kandydować?
          • turrek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:17
            Wg. Jarosława-NIE.
      • abstracto Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:08
        peer2 napisał:
        > To ja jako potomek chłopstwa jestem już z góry skreślony. Nie żebym się bardzo
        > przejął, ale troszeńkę to dziwne....

Stary! I tak nie masz się czym przejmować. Ja na dodatek miałem dziadka w
        Wehrmahcie. To mam już w nowej Polsce zupełnie przes.....e.
        • koham.mihnika czy, jesli moj ojciec byl ksiedzem, to ja mam 22.03.06, 08:11
          wiecej szans?
    • 1309alek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:18
      Suski skad ty sie wziales,z jakiej planety przyslano cie do Polski,czy twoj
      rodowod nie ma korzeni w krajach wschodnich.Jak mozn a byc tak ograniczonym i
      nie isc za postepem a cofac sie do takich kryteriow.To sa tacy
      politycy,narodzie polski obudz sie z letargu,bo niedlugo to ci co nie beda
      mieli korzeni solidarnosciowych beda musieli emigrowac,co te typy wyprawiaja !!!
      wstydze sie ze zyje w tym kraju umeczonym przez ograniczonych umyslowo
      partyjnych dzialaczy.
      • p.smerf Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:21
        A ja tam wierzę w ludzi. I pomimo twierdzeń posła Suskiego uważam, że jego
        ojciec wcale niu musiał być idiotą.
      • www.nasznocnik.pl Re: Suski skad ty sie wziales, z jakiej planety 22.03.06, 07:21
        Jak to - z jakiej ? Z Melmac ! ;-)
        • zenek68 jak się oczymś nie mówi to nie znaczy że go niema 22.03.06, 07:24
          • vitmik no to już po dornie ;) 22.03.06, 07:29
            • albacor Re: no to już po dornie ;) 22.03.06, 07:34
              To sa raczej genetyczni idioci wymyślający teorie. Jak bardzo trzeba
              nienawidzieć sporej części narodu żeby takie banialuki mówić. Czy ktoś kto
              nienawidzi wielu z nas zasługuje na miano patrioty? Wątpię.
          • wiebial Genetyczny rozum 22.03.06, 08:39
            Dziadek mial dyplom, ojciec mial dyplom, ale Suski nie potrzebuje, on jest
            genetycznie wyksztalcony. Takich ludzi potrzebuje kraj, hura!!!!!!!!!
            • rbrbr Re: Genetyczny rozum 22.03.06, 08:44
              Tak, to wygląda na próbę usprawiedliwienia, że w rządzie są prawie sami debile.
              Oni są po prostu genetycznie wykształceni!
    • lmblmb Hitler miał żonę, dzieci i budował autostrady 22.03.06, 07:35
      To wszystko należy znieść, bo jest be.

(co nie zmienia faktu, że PiS ma chore pomysły)
    • artnow Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:35
      W dużym skrócie - Precz z Żydami i Cyklistami :-0
    • kiks8 Szkoda ze sami nie zrobili 22.03.06, 07:43
      na sobie lustracji,chocby w eliminacji idiotów,niewielu by ich zostało,zapamietajcie wyborcze buraki pisu.
    • mako75 No to na liste PiSu chyba nie mam szans :)))) 22.03.06, 07:46

• sobekx jak tu poważnie traktować tych oszołomów z PiS 22.03.06, 07:46
      Polska jest najważniejsza, przyszłość naszych dzieci jest najważniejsza - ale
      jak tu myśleć z nadzieją o przyszłości, kiedy Pisowcy każą nam sprawdzać geny
      swoich przodków - i co? w razie niedostatku bohaterów i męczenników jestem
      gorszy? po co dzielą nas cały czas? niedługo okaże się, że nikt nie będzie
      godzien zapisać sie do PiS - elita elit! tylko czemu tego nie widać w ławach
      poselskich PiS?
      .....
      "czerwone spodnie żołnierzy francuzkich"
      • koham.mihnika sprawdzcie, kogo i jak przyjmowano do NSDAP. 22.03.06, 08:07

• proffessorr Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:51
      Ciekawe, czy psychiczne dewiacje polityków PiS są genetycznie dziedziczone, czy
      nabyte?
    • wmp1234 Po co te nerwy? 22.03.06, 07:57
      Panie i panowie. Nie ma powodu by sie tak denerwować. Po pierwsze nie wszyscy w
      Polsce mieli dziadka w SS lub Smierszy, ojca i matkę w UB lub KGB albo KPP a
      sami byli tajnymi współpracownikami lub jawnymi aparatczykami.
      A nawet gdyby tak sie złozyło starczy dla takich miejsca na listach SLD i PO.
      W końcu mamy w Polsce demokrację czy nie?
      Ps. Nie planuję startowania ani z listy PIS ani z jakiejkolwiek innej.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Po co te nerwy? 22.03.06, 08:03
        Moj pradziad zgninął w czasie pierwszej wojny światowej( nie, chwila, tam nie
        walczyli polscy patrioci), już wiem w czasie wojny z bolszewikami :) w wieku lat
        16, zaś dziadek w czasie IIWŚ w wieku lat 8 (profesor), ojciec zas w wieku lat
        6(dr hab.)zginął walcząc z komunistami w prl. Czy ja się nadaję do PIS'u ??

Listości panowie PIS'owcy, trochę dystansu do MISJI, bo to przestaje być zabawne
        • buriatka Re: Po co te nerwy? 22.03.06, 16:37
          Nie rozumiem już tej dyskusji. Czyżby wszyscy dyskutanci chcieli wstępować do
          PIS-u? Każdy zdrowo myślący człowiek i obywatel naszego kraju, niezależnie od
          wykształcenia i tradycji rodzinnych, powinien szerokim łukiem omijać tę partię,
          a ci co przyzwoitsi, co się do niej już zapisali powinni jak najszybciej z niej
          wystąpić. Bo kiedyś będzie brany pod uwagę czas oddania legitymacji...
      • okazik [...] 22.03.06, 08:10
      • usiruf O mamy experta! 22.03.06, 12:14
        No to sluchaj:
        Co jak ktos mial dziadka-powstanca-prawnika i babcie-zydowke z jednej strony
        oraz partyjengo dziadka, bez podstawowki z drugiej?

Aha, i w szkole podstawowej i sredniej sporo bojek (takze o kobiety).

To co, nadawal by sie "genetycznie" czy nie?
    • narat Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:03
      Poseł Suski nie wygląda na słowianina, pytam więc kto był jego przodkiem, kto z
      jego rodziny przelewał krew za Ojczyznę.
      Jak tak dalej pójdzie, to może poseł Suski każe ściągać kandydatom spodnie, a
      nuż kandydat będzie obrzezany.
      • wmp1234 Jesteś rasistą czy tylko tak żartujesz? 22.03.06, 08:08
        Dlaczego uważasz, że patriotą polskim nie może byc osoba obrzezana?
        • buriatka Re: Jesteś rasistą czy tylko tak żartujesz? 22.03.06, 16:44
          Widocznie nie widział na polskim cmentarzu pod Monte Cassino mogił z gwiazdą
          Dawida. Niektóre posty na tym forum świadczą jak pisowska propaganda potrafi
          mącić w umysłach ludziom skąd inąd rozsadnym.
      • kropek_oxford Suski ma tez podejrzane nazwisko jak na czystej 22.03.06, 12:09
        krwi Polaka; bardzo dziwne...
    • moroux Faszyści 22.03.06, 08:08
      Kurski już zaczął - pokazując, że nie jest obrzezany... Co dalej? Obozy dla
      dzieci członków PZPR? Kara śmierci dla wnuków dziadków z Wehrmachtu?

--
      Społeczeństwo Blog
      • wmp1234 Wymyśl coś oryginalniejszego. 22.03.06, 08:26
        Obozy i kary śmierci już były. Komuniści i hitlerowcy byli mistrzami w
        eksterminacji wrogów klasowych i ideologicznych. Fabryki śmierci i gułagi
        obsługiwane przez dziadków i ojców z SS i NKWD do dzisiaj nie pozwalają spać
        tym, którzy je przeżyli i zapomnieć ich rodzinom. Mordowanie mężczyzn, kobiet i
        dzieci nawet bez wyroków przez bohaterski Wehrmacht i Armię Czerwoną, także.
        Przesladowania myślących samodzielnie przez aparatczyków i ich służby z PPR i
        PZPR, również. Robienie sobie z tego jaj jest, mówiąc delikatnie, niestosowne.
        • moroux Czekam az kaczynski wymysli cos oryginalnego 22.03.06, 08:40
          bo jak na razie to czerpie pełnymi garściami z tradycji o której napisałes.
          Metody takie same, tylko ideologia inna. Pseudopatriotyzm konfekcyjny plus
          dewocja. Jako przykrywka dla faszyzmu.

--
          Społeczeństwo Blog
    • mlot.na.lewactwo Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:13
      > Hitler też szukał korzeni aryjskich. Faszyzm w najczystrzej postaci.

Nie zauwazyłem by Suski opierał sie na wyznacznikach rasowych. De facto
      zajrzenie do przeszlosci rodziny kandydata w bardzo wielu wypadkachwykluczy
      osoby o pochodzeniu innym niz polskie. tak to juz było, nieczesto sie zdarzało
      by ukraincy, bialorusini, rosjanie, zydzi, niemcy masowo wstepowali do np. AK :)
      • peer2 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:15
        Zdajesz sobie chociaż sprawę, że drugim swoim zdaniem zaprzeczyłeś swojemu
        zdaniu pierwszemu?
      • bak_on Mala anegdota o korzeniach 22.03.06, 09:49
        Przypomina mi to pewna stara anegdote. Otoz w czasie wojny secesyjnej w Stanach
        przybyl tam arystokrata. Chcac sie zapisac do wojska rozmawia z oficerem armii
        amerykanskiej. Oficer pyta go o kwalifikacje, a ten opowiada o swoich przodkach.
        Kiedy skonczyl oficer mowi do niego "Pan przypomina mi ziemniaki". "Dlaczego?" -
        pyta sie arystokrata. "Bo wszystko co najlepsze, to w ziemi" - odpowiada oficer.
    • zkoza Genetyczni idioci 22.03.06, 08:16
    • swansea Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:16
      ja pewne będę ministrem abo cosik: połowę rodziny wybili rosjanie w powstaniu
      styczniowym a Stanisław Skalski (taki pilot) był moim wujkiem...:)

już nie mogę się doczekać..:)

atb
    • koham.mihnika General Skalski zmarl zapomniany i w ubostwie. 22.03.06, 08:20
      Jak na takiego bohatera, to zbyt malo ofiarowala mu rodzina i rodacy.
      • swansea Re: General Skalski zmarl zapomniany i w ubostwie 22.03.06, 08:22
        nie wszyscy mogli od tak pojechac sobie do Londynu i zorganizowac wycieczke w
        ciagu 4 dni. tak było. z tego co wiem, z Polski tylko parę osób pojechało..

atb
    • swansea Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:20
      w sensie???

cle coś zaszkodziło moim genom, bo dziadek był w IIWP i zdobywał Pragę a potem
      byl w PZPR i MO..
      cooś nie mogę się połapać..:)

atb
      • albacor Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:22
        A ja jestem zaginionym w wieku 2 lat synem Jarosława.
        • koham.mihnika Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:24
          do klasztoru!!!!!!!
      • koham.mihnika MUTANT ;-{) 22.03.06, 08:22

• swansea Re: MUTANT ;-{) 22.03.06, 08:23
          no... cosik dziwnego w tym...:)

geny nie działają..:)

atb
          • koham.mihnika na wszelki przypadek sprawdz otoczenie i dostawcow 22.03.06, 08:25

• swansea w sensie??? n\t 22.03.06, 08:25
              • koham.mihnika OK, sprawdz czy te Twoje geny maja cos wspolnego 22.03.06, 08:27
                z genami domniemanych rodzicow.

Nothing personal, only joking ;-{)
                • swansea pochodzenie sprawdzone na 100%. n\t 22.03.06, 08:29
                  • koham.mihnika kapusta czy bocian? 22.03.06, 08:36

• swansea nie pamiętam...:) n\t 22.03.06, 08:39
                      • koham.mihnika to bardzo istotne, jako ptasi potomek NIE jestes 22.03.06, 08:43
                        bez szans.
                        • swansea a może??? :) 22.03.06, 08:44
                          nozwisko jak najbardziej pochodzi od ptaka. tylko on jest duzy i czarny.

to nie to samo co kaczka. nie jest co prawda to zbyt duzy bonus, ale moze sie
                          przyda..:)
                          • koham.mihnika no i, oka nie wykole. 22.03.06, 08:52

• koham.mihnika a tak na marginesie, co zrobic z rodzinami wielo- 22.03.06, 08:34
                  dzietnymi?
                  Dla przykladu moi rodzice mieli sporo rodzenstwa. Byli dobrzy, byli zli, a niby
                  z tych samych rodzicow (dziadkow).
                  Przypomnijcie sobie czasy Solidarnosci, gdy jeden brat byl w aktywie
                  robotniczym/POP/ORMO, a drugi roznosil bibule i nie kapowal kolegow.

Jakie te pisiurki glupie.
                  Nie tylko, ze maja takie poglady, ale ze sie z nimi obnosza.
                  Ilez to razy jakis zmobilizowany pisiorek opowiadal androny?
                  • swansea w rzeczy samej.... 22.03.06, 08:39
                    Skalski miał 6-ro rodzeństwa, z tego co mnie pamięć nie myli...:)

atb
    • a.k.traper Chyba genetyczni idioci, jak praktyka wykazuje 22.03.06, 08:30
    • grakra8 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:39
      -Dziwi mnie, że PIS wogóle porusza sprawę genów- to dla PISu niebezpieczne.Jak
      oglądam w telewizji przedstawicieli PISu to odnoszę wrażenie,że dobrali się
      według jakiegoś błędu genetycznego:rzecznik prasowy PISu wygląda tak jakby
      przebył jakąś chrobę , która zostawiła na nim niezatarte ślady;wczoraj
      widziałam pisowca- takiego chłopca, któremu wyrosły wąsy. W większości pisowcy
      mając coś wspólnego w urodzie ( braku) że z daleka można ich zidentyfikować.
      Przy nich nawet pan Giertych wydaje mi się ładny.

• erg_samowzbudnik Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:35
        No i wszyscy mają ten żar w oczach taki troche amok. Oprucz posła G. bo ten tak
        kłamie ze w oczy nie ma odwagi popatrzeć.
    • pethate Re: genetycz na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:40
      Panowie a co z portkami?Nie trzeba bedzie sciagac.Malego nie trzeba pokazywac?
      Pytanie tylko:kto bedzie z ta holota wspolpracowac?
      • andrzejg Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:41
        pethate napisał:

> Panowie a co z portkami?Nie trzeba bedzie sciagac.Malego nie trzeba pokazywac?
        > Pytanie tylko:kto bedzie z ta holota wspolpracowac?

Chyba nie bedzie trzeba.Kurski podobno nie ściagał, a jedynie
        przedstawił swoje drzewko genealogiczne

A.
        • rbrbr Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:47
          "Drzewko genealogiczne"... tak się teraz ku.as nazywa? No to ładnej rodziny się
          Kurski wywyodzi xD
        • abstracto Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:48
          andrzejg napisał:
          > Chyba nie bedzie trzeba.Kurski podobno nie ściagał, a jedynie
          > przedstawił swoje drzewko genealogiczne

To "to" się teraz "drzewkiem" nazywa? ;)
          • unefille Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 11:07
            padne ze smiechu!!
            ale mieszkam za granica!
            MOJE SZCZESCIE!
            bo jak widze tych durniow u wladzy...,
            mam nadzieje, ze oni nawet 3 % nie dostana...jak czytam komentarze, zaden
            pisuar jeszcze sie nie odezwal...
            jeszcze kilka takich i naprawde nadzije zablysnie na te mniej niz 3% ... Polacy
            sie obudza. nawet ja pojde zaglosowac na kogokolwiek byle nie na pisuary i
            Lepera
        • koham.mihnika juz rozumiem, dlaczego moja zona tak lubi 22.03.06, 08:55
          ogrodnictwo ;-{)
      • koham.mihnika to jest czysty rasizm, nikt nie interesuje sie, 22.03.06, 08:54
        jak PANIE udowodnia swoja goraca, ok czysta, krew?
    • niekatolik Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:40
      ludzie, co to jest? .....skad sie te chore pomysly biora? Co to wogole jest ta
      cala "IV RP" .... nie mozemy po prostu rozwijac polskiej gospodarki bez tych
      wszystkich narodowo-religijnych bzdetow....
    • aptymista PiS: genetyczni kretyni. 22.03.06, 08:41
      Nie można tego komentować na poważńie.

Sam Suski ze swoją wypoowiedzią świadczy o tym, że po dziadku można mieć dom a
      po ojcu pucułowate policzki, ale nie inteligencję: no, chyba że oni też mieli
      takie zdolności dedukcyjne :-)

A co panie Susuki z Kurskimi dwoma - jeden nieślubny?

==================================
      Czyści rasowo PiSo-faszyści i czyści ideologicznie PiSo-bolszewicy do boju!
      Niech żyje twórcze zlanie bolszewizmu i faszyzmu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka