11tadeusz11 22.03.06, 07:03 Hitler też szukał korzeni aryjskich. Faszyzm w najczystrzej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:03 PRL Bis aż (nie)miło! PiS powtarza wszystkie błędy komuny, która (poza tym) była doskonałym ustrojem :) Tzn., poza tym, że preferowała odpowiednie pochodzenie a za nieodpowiednie szykanowała, itd. Prawdziwi komuniści też byli oddani swojej idei, tak jak teraz prawdziwi kaczyści, i też próbowali swoje wartości narzucić reszcie społeczeństwa. Jaka różnica? Zasadnicza! - teraz wodzem jest Jarosław K., a nie jakiś parszywy komuch. A co do genów, to i tak dobrze, że nam jeszcze PiS nie zaczął sprawdzać koloru oczu czy kształtu czaszki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:03 juz zaczeli od siebie, niektorzy obnosza sie swoim pisiorkiem bez skazy. Zenujace widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Nie jesteś mile widziany w IV RP!!! 22.03.06, 08:37 Nowy manifest PiS: Jeśli nie masz pradziada, który walczył w powstaniu styczniowy, jeśli twój dziad nie zginął 1918 r., ewentualnie w czasie drugiej wojny światowej z rąk sowietów albo hitlerowców, jeśli twój ojciec nie strajkował - nie jesteś mile widziany w IV RP! A jeśli w twoich żyłach płynie inna krew niż tylko polska, jeśli nie jesteś praktykującym katolikiem - nie masz moralnego prawa do życia w tym kraju! Jesteś po prostu mniejszością... Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Czego chcecie... 22.03.06, 08:38 Kaczyński ma się za króla, to potrzebuje arystokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 22.03.06, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gmsaxz Przecież to widać że PiS to wariaci. W czym proble 22.03.06, 09:23 Przecież to widać od dawna że PiS to wariaci. W czym problem? Będą wybory, dostana 20% i będzie spokoj. Mam nadzieje ze rozczarowane mohery nie zaglosuja teraz na SLD Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupuł 22.03.06, 09:26 Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galicji, ojciec wojna, po wojnie karna kopalnia! Jeszcze jak do tego dojdzie mój 56-57, potem 68-69 wywalanie ze studiów, reformowanie socjalizmu, rozwalanie POP, Solidarność pluralistyczna, mimowolne wygrywanie wyborów dla AWS, manifestacje w W-wie i w końcu lądowanie na bezrobociu pomimo znacznych osiągnięć innowacyjnych, szukanie środków na innowacje u tych co je mają dla swoich, to moja wnuczka zostanie ogłoszona „wiecznie dziewicą”, czego jej nie życzę. Jak widzisz znam tych nawiedzonych z obu stron i stąd mój sprzeciw! Tak wyliczać każdy może, bo jesteśmy w Polsce, a pochodzenie w przewadze katolickie, ale i prawosławne, i mojżeszowe, i karaimskie, kiedyś byliśmy wielką Rzeczpospolitą niestety. Teraz to wystarczy pokazać PiSiaka, że nie jest się obrzezanym, rzucać pomidorami w Jaruzelskiego, wyleźć z zakrystii i wciskać kit, bo już wolno. Ci co wykończyli Solidarność na swoje potrzeby mają władzę pomimo braku wiedzy. Wystarczy oskarżyć wroga, że komuch, Żyd, cyklista, mason. To jest nomenklaturowa selekcja negatywna politwiary! Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupułów.! Aryjczyk! Załapał Acuś przezwisko żydziorka. Nie miał papierka , ale miał pisiorka. Nie będzie faszysta wyciągał nam z rozporka, ja polski faszysta pokażę Wam pisiorka. Służył on do mszy, nie służył w wermachcie, jest prosty i swojski jakby maszt na jachcie. Jest taki poręczny, popatrz schodzi skórka, wszyscy tak mamy, aż po Marka Siurka Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Przecież to widać że PiS to wariaci. W czym p 22.03.06, 09:35 jak mój ojciec jest inżynierem, a dziadek był nauczycielem i dyrektorem szkoły, zaś pradziadek miał stadninę koni, a ja skończyłem np. zwodówkę gastronimoiczną, to znaczy, że ja mogę wykładać budownictwo stadnin koni? A jeśli mój dziadek nie walczył w 2WŚ, bo siedział w obozie, to jestem gorszym polakiem? A jeśli mój ojciec, zamordował kogoś, dostał 25 lat więzienia, ale po 10 latach odsiadki umarł, to ja muszę odsiedzieć za niego jeszcze 15 lat? A jeśli byłem adoptowany? Teraz weryfikacja dotyczy pisdowców (sld-eseldowcy, solidarność-solidarnościowcy). Jaki będzie następny krok? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus [...] 22.03.06, 09:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Fantastycznie!!! 22.03.06, 09:57 Jeśli twój dziad służył w Wehrmachcie, to jesteś genetycznym nazistą? → → → → → → → → → → → → Nadchodzi Era Mohera! ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← ← Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galic 22.03.06, 11:21 To było... Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do Galicji, ojciec wojna, po wojnie karna kopalnia! Jeszcze jak do tego dojdzie mój 56-57, potem 68-69 wywalanie ze studiów, reformowanie socjalizmu, rozwalanie POP, Solidarność pluralistyczna, mimowolne wygrywanie wyborów dla AWS, manifestacje w W-wie i w końcu lądowanie na bezrobociu pomimo znacznych osiągnięć innowacyjnych, szukanie środków na innowacje u tych co je mają dla swoich, to moja wnuczka zostanie ogłoszona „wiecznie dziewicą”, czego jej nie życzę. Jak widzisz znam tych nawiedzonych z obu stron i stąd mój sprzeciw! Tak wyliczać każdy może, bo jesteśmy w Polsce, a pochodzenie w przewadze katolickie, ale i prawosławne, i mojżeszowe, i karaimskie, kiedyś byliśmy wielką Rzeczpospolitą niestety. Teraz to wystarczy pokazać PiSiaka, że nie jest się obrzezanym, rzucać pomidorami w Jaruzelskiego, wyleźć z zakrystii i wciskać kit, bo już wolno. Ci co wykończyli Solidarność na swoje potrzeby mają władzę pomimo braku wiedzy. Wystarczy oskarżyć wroga, że komuch, Żyd, cyklista, mason. To jest nomenklaturowa selekcja negatywna politwiary! Rośnie nowa nomenklatura ciemniaków bez skrupułów.! Aryjczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pradziadek Powstanie Styczniowe, ucieczka do 22.03.06, 11:24 To było ...Niestety nie załapał się na wermacht ( pisze się z małej litery), ale po okresie karencji za Austrowęgry został oddelegowany do utrwalania RP na kresach wschodnich. Piszę to tylko dlatego, ze głupotą jest wyciąganie rodzinnych historii. Teraz wraz z Samoobroną nie historyjki rodzinne, ale mleczność krowy będzie decydowała o dalszym awansie i to nie wieczna jałówka, ale krowa rekordzistka! To jak w PRL. Litania wyborcza wodza ! U tego liberalnego przygłupa zamiast programu gnoju kupa! Wolę być wodzem niż w PO portierem. Wolę być wodzem niż w SLD zerem. Jako wodzowi widzi mi się, że chcę być kościelnym w PiSie. Moja wodza wola, nie być w RM za robola. Moja wola taka, nie być za Wszechpolaka. Nawet w LPR byłbym za przygłupa, a co gorsze za chłopaka biskupa. I na bis z PiS: Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Hej sokoły ze stodoły... Wiesz mój dziadek mógł załatwić Lenina, niestety tylko go zamknęli w Nowym Targu. Odprowadził go tam oczywiście jako policmajster Jego Cesarskiej Wysokości. Jakoś udało się przeżyć PRL z tą tajemnicą dlatego, że dziadek zatarł ślad i już dawno nie żył. Czekam na ofertę objęcia Ministerstwa Spraw Zbawienia i Adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Jak myślisz, za udział w powstaniu przeciwko sowie 22.03.06, 11:18 To było...Jak myślisz, za udział w powstaniu przeciwko sowietom w 41 roku, mogę dostać prawo noszenia aureoli nad kapeluszem. Jeszcze jak do tego dojdzie AK i walka z faszystami, to te trójki parafialne będą się mogły modlić do mnie na przystankach? Liczę na lepszą pryczę w IV RP, ewentualnie na bezkarność w psychiatrycznym! To pisanie to tylko z grzeczności, aby nie łapać za giwerę. Taka zemsta na czytającym to pisanie, oczywiście osoby wykształcone, kochające swój kraj z góry przepraszam! Kiedy mi wróci zdrowie psychiczne, kiedy przestanę być grafomanem, choroba się nasila, niedługo zacznę pisać po ścianach i lać po mordzie. Chyba, że premier Lepper zaprosi mnie i razem będziemy skakać po tapczanie, razem jeść kaczki! Grafomania to straszna choroba, władza jeszcze gorsza! Ale mi odbiło po przeczytaniu tego artykułu! W ostępach IV cz. dziadów! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta dziedziczny debilizm 22.03.06, 12:16 w PiS obowiazuje dziedziczny debilizm. ten suski to jest taki buc, jakich malo na kongres pisu wjechal z wielka bialoruska flaga i machal paszportem jako wielki obronca wolnosci na bialorusi. ale ta naprawde suskiemu jest blizej do lukaszenki niz do opozycji demokratycznej. jak ja nie cierpie tych PiSiorow. jak rano sie budze i mysle sobie, ze rzadza nami takie buce jak suski to az mi sie nie chce wstawac. brr... -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 No to ciekawe 22.03.06, 09:13 ojczulek kaczorków ponoc wykładał na uczelni marksizm i leninizm. Odpowiedz Link Zgłoś
unefille Re: No to ciekawe 22.03.06, 10:53 DOBRE!!!! TO TRZEBA SPRAWDZIC!!! mam nadzieje, ze to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Robil za politruka na Politechnice Warszawskiej :) 22.03.06, 11:46 A Dorn wg. tej Ustawy Norymberskiej "po polskiemu" to juz dawno ze stolkow powinien byc zdjety - malo, ze Zyd i dziwkarz, to do tego jeszcze z komuchow:) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jak ktoś już jest Prawdziwym Polakiem, to nie 22.03.06, 12:53 przeszkadza, że Żyd... kropek_oxford napisał: > A Dorn wg. tej Ustawy Norymberskiej "po polskiemu" to juz dawno ze stolkow > powinien byc zdjety - malo, ze Zyd i dziwkarz, to do tego jeszcze z komuchow:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy.olek KPP vs. AK 22.03.06, 11:34 Nowa interesująca oś konfliktu. Ciekawe która opcja zwycięży. Na razie lepszą prasę ma KPP. Nie wiem tylko z powodu jakich planów, przyłączenia Polski do ZSRR, czy koncepcji odłączenia od Polski Pomorza, Śląska i przyłączenia ich do Niemiec. Te dylematy KPP są stare, z lat po pierwszej wojnie światowej. Dostatecznie dawno, żeby się oczyścić i w pełni zrehabilitować. Może i tak, ale przedtem należałoby może przeprosić. No właśnie, kto przeprosi za KPP? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: KPP vs. AK 22.03.06, 11:36 Np: tatulek pana Dorna, stary Pan Dornbaum był w KPP, a nie był w AK. Ale Pan Dorn nie ma wcale z tego powodu dobrej prasy, czyli piszesz nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford KPP? To jakim cudem Dorna jeszcze nie zdjeli? 22.03.06, 11:47 Przeciez on z "owych"; nawet sam sie do tego publicznie (wywiad do GW) przyznal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Światopogląd zrekonstruwał mu Kaczyński, a to 22.03.06, 12:56 drugie Religa... kropek_oxford napisał: > Przeciez on z "owych"; nawet sam sie do tego publicznie (wywiad do GW) > przyznal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wynika z tego że bardzo słuszne poglądy 22.03.06, 17:23 miała KPP. Ja od dawna postuluję rozbiory tzw polski. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Nie jesteś mile widziany w IV RP!!! 22.03.06, 08:42 Nowe porządki zaczął Jacek Kurski od siebie pokazując, że nie jest obrzezany. Strasznie się to spodobało jego kolegom partyjnym. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A ja sie ciesze, ze nie zmienilem sygnaturki:))) 22.03.06, 11:48 Nie ma jak trafnosc wczesnych analiz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Jesteś mile widziany w III RP!!! 22.03.06, 08:49 Dobry tekst, bo dowcipny. Jeżeli pozwolisz, dopiszę ciąg dalszy. Nowy manifest lewicy: Jeśli masz pradziada, który walczył w powstaniu styczniowy, w armii carskiej lub zginął w 1920 r. niosąc na bagnetach czerwoną rewolucję, ewentualnie w czasie drugiej wojny światowej służąc sowietom albo hitlerowcom, jeśli twój ojciec nie strajkował zajęty służbą w ORMO lub ZOMO - jesteś mile widziany w III RP! A jeśli w twoich żyłach płynie inna krew niż tylko polska, jeśli nie jesteś praktykującym katolikiem - masz moralne i partyjne prawa do pełnienia najwyższych stanowisk w tym kraju! Jesteś po prostu uprzywilejowaną mniejszością... Od siebie dodam pozdrowienie jako wyraz uznania za naprawdę świetny tekst. Proletariusze wszystkich krajów łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Jesteś mile widziany w III RP!!! 22.03.06, 08:58 > Dobry tekst, bo dowcipny. > Jeżeli pozwolisz, dopiszę ciąg dalszy. > > Nowy manifest lewicy: Cały problew w tym, że to co napisałeś nadal pozostaje dowcipem na lewicy (zdecydowana większość młodych sympatyków lewicy, z którymi mam do czynienia, ma korzenie takie jak każdy zwykły obywatel... czyli bez bohaterów walk i wojen), natomiast w PiS kwestie genetyczne odgrywają znaczącą rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Niestety to nie dowcip. 22.03.06, 09:15 Niestety drogi, młody kolego (koleżanko?) to co ja napisałem, to nie dowcip. Taka była lewicowa rzeczywistość i praktyka jeszcze kilkanaście lat temu. To co Ty napisałeś to tylko dowcipny tekst i teoretyczna obietnica, że tym razem to już będzie inna, lepsza, prawdziwa lewica. Bez względu na dzielące nas różnice życzę powodzenia w budowaniu normalnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Niestety to nie dowcip. 22.03.06, 09:34 Niestety, masz rację z tą przeszłością. Miło, że jest ktoś kto nie traktuje ludzi o innych poglądach, zwłaszcza lewicowych, jak przestępców i bandytów. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
rdb Polska RZESZApospolita 22.03.06, 11:28 w Polskiej RZESZYpospolitej juz chyba tez powoli czas na ustawe zeby obywatele majace zydowskich przodkow zaczeli nosic opaski z Gwiazda Dawida skoro juz zaczynaja w narodowo-socjalist PiS sprawdzac czystosc poskiej rasy Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ein Volk, IV Reich, Zwei Katschoren !!! 22.03.06, 12:05 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Parafiańszczyzna I Samozadwolenie z przodków 22.03.06, 09:21 choćbyś był zerem, gwarantują ci miejsce na listach Parafiańszczyzny I Samozadwolenia. Szukaj papierów ! Odpowiedz Link Zgłoś
unefille Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 10:55 DOBRE!!! NIESTETY< TO NOWA POLSKA RZZECZYWISTOSC I NAJSZCZERSZA PRAWDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grakra8 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 11:12 A co z tymi, którzy zostali spłodzeni poprzez gwałt czerwonoarmiejców wyzwalających Polki?Wpisano im do aktów urodzenia nazwisko aktualnego męża matki, który walczył akurat w AK albo w RAfie?.Wielu ludzi nawet nie zna prawdy o swoim poczęciu. I co teraz? PIS ich przyjmie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika nie ma sprawy - bekart tytularny zrobi miejsce 22.03.06, 12:34 dla bekarta dziedzicznego. I odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
turrek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:16 Nie mogą sprawdzać kształtu czaszki i koloru oczu. Jeśli wzorcem mieli by być bliźni8acy ( no bo kto?), to nikt nawet oni by nie uwierzyli w swoją idealność. Miałem pecha parę razy oglądnąć kaczoprezydenta w TV. Mały pokraczny zakompleksiony ( to spojrzenie prosto w oczy) kurdupel. Nie, przepraszam, KOBOLD. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:22 Niedługo się dowiemy, że Rasowy Polak to taki, który ma 160 cm wzrostu, nadwagę, krótkie rączki, mamrocze pod nosem jak mówi i ma brata bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
milokropka Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 09:18 zapomnialeś o perkatym nosku, czerwonej mordeczce i wypisz wymaluj cala wierchuszka PIS Odpowiedz Link Zgłoś
likkaon Smutno mi. Bo nie mam szans dostać się na listę 22.03.06, 09:24 PiS, nie takie pochodzenie. Błahahahahahahahhaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:35 Genetyczny patriotyzm !!!!??? Ojczyzno Polsko, takiego zaprzeczenia całej Twojej tradycji tolerancji i wolnośći, takiej obrazy polskiego patriotyzmu dawno nie słyszeliśmy.Zostaje chyba tylko napić się na pociechę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariush69 Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:05 A co ze sprawdzaniem pisiorow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:07 Rassen politik!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:07 To ja jako potomek chłopstwa jestem już z góry skreślony. Nie żebym się bardzo przejął, ale troszeńkę to dziwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
changchun Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:10 chore, po prostu chore. "genetyczny patriotyzm"?! litosci, juz nawet sie smiac nie chce z tego. To brzmi jak najgorszy jezyk faszystow. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzar Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:15 a co ztym co się na trzeźwo wdał w bójkę o kobietę? może czy nie może kandydować? Odpowiedz Link Zgłoś
turrek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:17 Wg. Jarosława-NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:08 peer2 napisał: > To ja jako potomek chłopstwa jestem już z góry skreślony. Nie żebym się bardzo > przejął, ale troszeńkę to dziwne.... Stary! I tak nie masz się czym przejmować. Ja na dodatek miałem dziadka w Wehrmahcie. To mam już w nowej Polsce zupełnie przes.....e. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika czy, jesli moj ojciec byl ksiedzem, to ja mam 22.03.06, 08:11 wiecej szans? Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:18 Suski skad ty sie wziales,z jakiej planety przyslano cie do Polski,czy twoj rodowod nie ma korzeni w krajach wschodnich.Jak mozn a byc tak ograniczonym i nie isc za postepem a cofac sie do takich kryteriow.To sa tacy politycy,narodzie polski obudz sie z letargu,bo niedlugo to ci co nie beda mieli korzeni solidarnosciowych beda musieli emigrowac,co te typy wyprawiaja !!! wstydze sie ze zyje w tym kraju umeczonym przez ograniczonych umyslowo partyjnych dzialaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:21 A ja tam wierzę w ludzi. I pomimo twierdzeń posła Suskiego uważam, że jego ojciec wcale niu musiał być idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: Suski skad ty sie wziales, z jakiej planety 22.03.06, 07:21 Jak to - z jakiej ? Z Melmac ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: no to już po dornie ;) 22.03.06, 07:34 To sa raczej genetyczni idioci wymyślający teorie. Jak bardzo trzeba nienawidzieć sporej części narodu żeby takie banialuki mówić. Czy ktoś kto nienawidzi wielu z nas zasługuje na miano patrioty? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial Genetyczny rozum 22.03.06, 08:39 Dziadek mial dyplom, ojciec mial dyplom, ale Suski nie potrzebuje, on jest genetycznie wyksztalcony. Takich ludzi potrzebuje kraj, hura!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Genetyczny rozum 22.03.06, 08:44 Tak, to wygląda na próbę usprawiedliwienia, że w rządzie są prawie sami debile. Oni są po prostu genetycznie wykształceni! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Hitler miał żonę, dzieci i budował autostrady 22.03.06, 07:35 To wszystko należy znieść, bo jest be. (co nie zmienia faktu, że PiS ma chore pomysły) Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:35 W dużym skrócie - Precz z Żydami i Cyklistami :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Szkoda ze sami nie zrobili 22.03.06, 07:43 na sobie lustracji,chocby w eliminacji idiotów,niewielu by ich zostało,zapamietajcie wyborcze buraki pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobekx jak tu poważnie traktować tych oszołomów z PiS 22.03.06, 07:46 Polska jest najważniejsza, przyszłość naszych dzieci jest najważniejsza - ale jak tu myśleć z nadzieją o przyszłości, kiedy Pisowcy każą nam sprawdzać geny swoich przodków - i co? w razie niedostatku bohaterów i męczenników jestem gorszy? po co dzielą nas cały czas? niedługo okaże się, że nikt nie będzie godzien zapisać sie do PiS - elita elit! tylko czemu tego nie widać w ławach poselskich PiS? ..... "czerwone spodnie żołnierzy francuzkich" Odpowiedz Link Zgłoś
proffessorr Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 07:51 Ciekawe, czy psychiczne dewiacje polityków PiS są genetycznie dziedziczone, czy nabyte? Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Po co te nerwy? 22.03.06, 07:57 Panie i panowie. Nie ma powodu by sie tak denerwować. Po pierwsze nie wszyscy w Polsce mieli dziadka w SS lub Smierszy, ojca i matkę w UB lub KGB albo KPP a sami byli tajnymi współpracownikami lub jawnymi aparatczykami. A nawet gdyby tak sie złozyło starczy dla takich miejsca na listach SLD i PO. W końcu mamy w Polsce demokrację czy nie? Ps. Nie planuję startowania ani z listy PIS ani z jakiejkolwiek innej. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Po co te nerwy? 22.03.06, 08:03 Moj pradziad zgninął w czasie pierwszej wojny światowej( nie, chwila, tam nie walczyli polscy patrioci), już wiem w czasie wojny z bolszewikami :) w wieku lat 16, zaś dziadek w czasie IIWŚ w wieku lat 8 (profesor), ojciec zas w wieku lat 6(dr hab.)zginął walcząc z komunistami w prl. Czy ja się nadaję do PIS'u ?? Listości panowie PIS'owcy, trochę dystansu do MISJI, bo to przestaje być zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
buriatka Re: Po co te nerwy? 22.03.06, 16:37 Nie rozumiem już tej dyskusji. Czyżby wszyscy dyskutanci chcieli wstępować do PIS-u? Każdy zdrowo myślący człowiek i obywatel naszego kraju, niezależnie od wykształcenia i tradycji rodzinnych, powinien szerokim łukiem omijać tę partię, a ci co przyzwoitsi, co się do niej już zapisali powinni jak najszybciej z niej wystąpić. Bo kiedyś będzie brany pod uwagę czas oddania legitymacji... Odpowiedz Link Zgłoś
okazik [...] 22.03.06, 08:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
usiruf O mamy experta! 22.03.06, 12:14 No to sluchaj: Co jak ktos mial dziadka-powstanca-prawnika i babcie-zydowke z jednej strony oraz partyjengo dziadka, bez podstawowki z drugiej? Aha, i w szkole podstawowej i sredniej sporo bojek (takze o kobiety). To co, nadawal by sie "genetycznie" czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:03 Poseł Suski nie wygląda na słowianina, pytam więc kto był jego przodkiem, kto z jego rodziny przelewał krew za Ojczyznę. Jak tak dalej pójdzie, to może poseł Suski każe ściągać kandydatom spodnie, a nuż kandydat będzie obrzezany. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Jesteś rasistą czy tylko tak żartujesz? 22.03.06, 08:08 Dlaczego uważasz, że patriotą polskim nie może byc osoba obrzezana? Odpowiedz Link Zgłoś
buriatka Re: Jesteś rasistą czy tylko tak żartujesz? 22.03.06, 16:44 Widocznie nie widział na polskim cmentarzu pod Monte Cassino mogił z gwiazdą Dawida. Niektóre posty na tym forum świadczą jak pisowska propaganda potrafi mącić w umysłach ludziom skąd inąd rozsadnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Suski ma tez podejrzane nazwisko jak na czystej 22.03.06, 12:09 krwi Polaka; bardzo dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Faszyści 22.03.06, 08:08 Kurski już zaczął - pokazując, że nie jest obrzezany... Co dalej? Obozy dla dzieci członków PZPR? Kara śmierci dla wnuków dziadków z Wehrmachtu? -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Wymyśl coś oryginalniejszego. 22.03.06, 08:26 Obozy i kary śmierci już były. Komuniści i hitlerowcy byli mistrzami w eksterminacji wrogów klasowych i ideologicznych. Fabryki śmierci i gułagi obsługiwane przez dziadków i ojców z SS i NKWD do dzisiaj nie pozwalają spać tym, którzy je przeżyli i zapomnieć ich rodzinom. Mordowanie mężczyzn, kobiet i dzieci nawet bez wyroków przez bohaterski Wehrmacht i Armię Czerwoną, także. Przesladowania myślących samodzielnie przez aparatczyków i ich służby z PPR i PZPR, również. Robienie sobie z tego jaj jest, mówiąc delikatnie, niestosowne. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Czekam az kaczynski wymysli cos oryginalnego 22.03.06, 08:40 bo jak na razie to czerpie pełnymi garściami z tradycji o której napisałes. Metody takie same, tylko ideologia inna. Pseudopatriotyzm konfekcyjny plus dewocja. Jako przykrywka dla faszyzmu. -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:13 > Hitler też szukał korzeni aryjskich. Faszyzm w najczystrzej postaci. Nie zauwazyłem by Suski opierał sie na wyznacznikach rasowych. De facto zajrzenie do przeszlosci rodziny kandydata w bardzo wielu wypadkachwykluczy osoby o pochodzeniu innym niz polskie. tak to juz było, nieczesto sie zdarzało by ukraincy, bialorusini, rosjanie, zydzi, niemcy masowo wstepowali do np. AK :) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:15 Zdajesz sobie chociaż sprawę, że drugim swoim zdaniem zaprzeczyłeś swojemu zdaniu pierwszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Mala anegdota o korzeniach 22.03.06, 09:49 Przypomina mi to pewna stara anegdote. Otoz w czasie wojny secesyjnej w Stanach przybyl tam arystokrata. Chcac sie zapisac do wojska rozmawia z oficerem armii amerykanskiej. Oficer pyta go o kwalifikacje, a ten opowiada o swoich przodkach. Kiedy skonczyl oficer mowi do niego "Pan przypomina mi ziemniaki". "Dlaczego?" - pyta sie arystokrata. "Bo wszystko co najlepsze, to w ziemi" - odpowiada oficer. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:16 ja pewne będę ministrem abo cosik: połowę rodziny wybili rosjanie w powstaniu styczniowym a Stanisław Skalski (taki pilot) był moim wujkiem...:) już nie mogę się doczekać..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika General Skalski zmarl zapomniany i w ubostwie. 22.03.06, 08:20 Jak na takiego bohatera, to zbyt malo ofiarowala mu rodzina i rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: General Skalski zmarl zapomniany i w ubostwie 22.03.06, 08:22 nie wszyscy mogli od tak pojechac sobie do Londynu i zorganizowac wycieczke w ciagu 4 dni. tak było. z tego co wiem, z Polski tylko parę osób pojechało.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:20 w sensie??? cle coś zaszkodziło moim genom, bo dziadek był w IIWP i zdobywał Pragę a potem byl w PZPR i MO.. cooś nie mogę się połapać..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:22 A ja jestem zaginionym w wieku 2 lat synem Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: w takim razie nie wylaz spod kamienia, lachu. 22.03.06, 08:24 do klasztoru!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: MUTANT ;-{) 22.03.06, 08:23 no... cosik dziwnego w tym...:) geny nie działają..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika na wszelki przypadek sprawdz otoczenie i dostawcow 22.03.06, 08:25 Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika OK, sprawdz czy te Twoje geny maja cos wspolnego 22.03.06, 08:27 z genami domniemanych rodzicow. Nothing personal, only joking ;-{) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika to bardzo istotne, jako ptasi potomek NIE jestes 22.03.06, 08:43 bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea a może??? :) 22.03.06, 08:44 nozwisko jak najbardziej pochodzi od ptaka. tylko on jest duzy i czarny. to nie to samo co kaczka. nie jest co prawda to zbyt duzy bonus, ale moze sie przyda..:) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika a tak na marginesie, co zrobic z rodzinami wielo- 22.03.06, 08:34 dzietnymi? Dla przykladu moi rodzice mieli sporo rodzenstwa. Byli dobrzy, byli zli, a niby z tych samych rodzicow (dziadkow). Przypomnijcie sobie czasy Solidarnosci, gdy jeden brat byl w aktywie robotniczym/POP/ORMO, a drugi roznosil bibule i nie kapowal kolegow. Jakie te pisiurki glupie. Nie tylko, ze maja takie poglady, ale ze sie z nimi obnosza. Ilez to razy jakis zmobilizowany pisiorek opowiadal androny? Odpowiedz Link Zgłoś
swansea w rzeczy samej.... 22.03.06, 08:39 Skalski miał 6-ro rodzeństwa, z tego co mnie pamięć nie myli...:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
grakra8 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:39 -Dziwi mnie, że PIS wogóle porusza sprawę genów- to dla PISu niebezpieczne.Jak oglądam w telewizji przedstawicieli PISu to odnoszę wrażenie,że dobrali się według jakiegoś błędu genetycznego:rzecznik prasowy PISu wygląda tak jakby przebył jakąś chrobę , która zostawiła na nim niezatarte ślady;wczoraj widziałam pisowca- takiego chłopca, któremu wyrosły wąsy. W większości pisowcy mając coś wspólnego w urodzie ( braku) że z daleka można ich zidentyfikować. Przy nich nawet pan Giertych wydaje mi się ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:35 No i wszyscy mają ten żar w oczach taki troche amok. Oprucz posła G. bo ten tak kłamie ze w oczy nie ma odwagi popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: genetycz na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:40 Panowie a co z portkami?Nie trzeba bedzie sciagac.Malego nie trzeba pokazywac? Pytanie tylko:kto bedzie z ta holota wspolpracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:41 pethate napisał: > Panowie a co z portkami?Nie trzeba bedzie sciagac.Malego nie trzeba pokazywac? > Pytanie tylko:kto bedzie z ta holota wspolpracowac? Chyba nie bedzie trzeba.Kurski podobno nie ściagał, a jedynie przedstawił swoje drzewko genealogiczne A. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:47 "Drzewko genealogiczne"... tak się teraz ku.as nazywa? No to ładnej rodziny się Kurski wywyodzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 08:48 andrzejg napisał: > Chyba nie bedzie trzeba.Kurski podobno nie ściagał, a jedynie > przedstawił swoje drzewko genealogiczne To "to" się teraz "drzewkiem" nazywa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unefille Re: genetycz na listy PiS-u w wyborac 22.03.06, 11:07 padne ze smiechu!! ale mieszkam za granica! MOJE SZCZESCIE! bo jak widze tych durniow u wladzy..., mam nadzieje, ze oni nawet 3 % nie dostana...jak czytam komentarze, zaden pisuar jeszcze sie nie odezwal... jeszcze kilka takich i naprawde nadzije zablysnie na te mniej niz 3% ... Polacy sie obudza. nawet ja pojde zaglosowac na kogokolwiek byle nie na pisuary i Lepera Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika juz rozumiem, dlaczego moja zona tak lubi 22.03.06, 08:55 ogrodnictwo ;-{) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika to jest czysty rasizm, nikt nie interesuje sie, 22.03.06, 08:54 jak PANIE udowodnia swoja goraca, ok czysta, krew? Odpowiedz Link Zgłoś
niekatolik Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 08:40 ludzie, co to jest? .....skad sie te chore pomysly biora? Co to wogole jest ta cala "IV RP" .... nie mozemy po prostu rozwijac polskiej gospodarki bez tych wszystkich narodowo-religijnych bzdetow.... Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista PiS: genetyczni kretyni. 22.03.06, 08:41 Nie można tego komentować na poważńie. Sam Suski ze swoją wypoowiedzią świadczy o tym, że po dziadku można mieć dom a po ojcu pucułowate policzki, ale nie inteligencję: no, chyba że oni też mieli takie zdolności dedukcyjne :-) A co panie Susuki z Kurskimi dwoma - jeden nieślubny? ================================== Czyści rasowo PiSo-faszyści i czyści ideologicznie PiSo-bolszewicy do boju! Niech żyje twórcze zlanie bolszewizmu i faszyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś