atomsam Certyfikat szlachectwa 22.03.06, 11:58 to przecież podstawowy warunek udziału w tworzeniu IV RP dlaczego nikt z PIS tego nie powie otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_z_wehrmachtu Promocja ! 22.03.06, 12:07 Promocja!!! Wystawianie dyplomów!!! Tylko u dziadka z Wehrmachtu!!! Uwaga! Zamawiając dwa dyplomy trzeci dostaniesz gratis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Promocja ! 22.03.06, 12:16 dziadek_z_wehrmachtu napisał: > Promocja!!! > Wystawianie dyplomów!!! > Tylko u dziadka z Wehrmachtu!!! > > Uwaga! > Zamawiając dwa dyplomy trzeci dostaniesz gratis!!! Rozumiem ze to jest warunek przyjecia do PiS glupcze, prawda??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:13 > Zapraszamy na listy osoby wywodzące się ze środowisk inteligencji historycznej. > Wyjaśnię to tak: jeśli twój dziadek miał dyplom, ojciec miał dyplom, to ty już > > dyplomu pokazywać nie musisz. Przekładając to na język potoczny: jeżeli Twój dziadek był idiotą, ojciec był idiotą to Ty jesteś geniuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
syla51 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 12:16 cholerni faszyści Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci ten tekst powinien byc w dziale 'nauka' 22.03.06, 12:34 polacy odkryli e patriotyzmu!!:) slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Polska nie byłaby 17 republiką 22.03.06, 12:55 ...tylko jedną z 23 - wtedy do ZSRR włączonoby wszystkie kraje Europy Środkowej Odpowiedz Link Zgłoś
insite Hitler dobieral rasowo czystych SS-manow dla 22.03.06, 12:57 nazistowskiego haremu, celem propagacji rasy panow. Oczekuje od PiS propozycji - mam interes w porzadku, blond wlosy i niebieskie oczy, pije jak slowianin, klne jak Polak. Rodzice z wyksztalceniem. W najgorszym razie poprosze 10% oplaty licencyjnej za dobry pomysl. Pan prezes powinien publicznie rozpoczac ten nowy trynd w genetyce, najlepiej w TV Trwam. To bedzie hit sezonu. Pierwsza nagroda - Sznurowadla z butow pana prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
nitka72 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 13:04 temu panu dziękujemy... podobno ma średnie wykształcenie... informacja wydaje mi się mocno przesadzona... Odpowiedz Link Zgłoś
nitka72 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 13:05 idąc dalej tym tokiem myslenia mamy: dziad był uczciwy, ojciec był uczciwy... to ja już nie muszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
insite to JEST pomysl!!!! Uczciwy dziedzicznie. 22.03.06, 13:09 Porzadny honoris causa!! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: wspolczuje Walesie. 22.03.06, 13:14 A my wkrótce pokochamy KPZR i ZSRR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moczadlo ha! ha! a ktory to gen koduje patryiotyzm? 22.03.06, 13:24 Prawde powiedziawszy nie spodziewalem sie, ze wsrod osob zwiazanych z PiSem sa wyznawcy socjobiologii Wilsona. Toz to materializm zaprzany tfu! Nic mnie dzisiaj tak nie rozbawilo jak gen patryiotyzmu. Ale jakby sie zastanowic glebiej, to wcale nie jest smieszne, sa sily polityczne z "lysymi glowami" i palkami za pazuchami, ktore przyklasnelyby takim bzdurom jak patryiotyzm dziedziczny. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Re: ha! ha! a ktory to gen koduje patryiotyzm? 22.03.06, 17:46 O genach patologii społecznych czyli przestępczości to już gdzieś słyszałem ale o genach dyplomowych to dopiero pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
sjb Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 14:09 Epatowanie pochodzeniem robotniczo-chłopskim za czasów "realnego socjalizmu" było jedną ze zbrodni przeciw narodowi. Zbrodni "dość miękkich" - ale ewidentnych zbrodni przeciw narodowi. Odreagowywanie stresu wynikającego ze skutków tej zbrodni przy pomocy podobych zabiegów - jest nie tylko pomyłką, jest głupotą, którą mógł wymyślić "za obce pieniądze" tylko ktoś, kto chciał ośmieszyć, wyszydzić, wykpić to w Polsce trzeba zrobić, by Poska stała się Polską. Niestety takich działań nie widać w tym, co próbują przeprowadzić BRACIA KACZYŃSCY (dawnej próbowali do tego wykorzystać Porozumienie Centrum, później Prawo i Sprawiedliwość). I jak, w takich warunkach, nie być rojalistą ... ------------------- SJB Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Zamknąć w psychuszce 22.03.06, 14:12 Należy umieścić tam klub PiS.Udostepnić im łączność(tylko wewnętrzną),salę do zebrań,odpowiednią ilośc papieru,długopisy,komputery.Oczywiście kablówka z TV TRWAM i Radiem Maryja.Lekarze mogliby robić za dziennikarzy,oczywiście by przytakiwali.Nie wiem tylko czy wystarczy 4 lata by dopracowali sie jekichś wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
nobody562 Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 14:52 No to ja wam panowie Jarosławowie Kaczyńscy już pokazuję fiuta ! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna0001000 Re: "Tradycja w narodzie rzecz święta" 22.03.06, 15:38 "Tradycja w narodzie rzecz święta, a w świecie ogólnie przyjęta" Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Re: Co za durnie w tym PiS 22.03.06, 15:59 ... a ten uski to juz jakiś kompletny debil. KOMUNO - WRÓĆ !!! , abo niech chociaż SLD wróci Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 "Genetyczni" patrioci NIGDY na listach PiS-u! 22.03.06, 16:09 Powiem krótko: mój Ojciec był antykomunistą, mój Dziadek był antykomunistą, antykomunizm wyyssałem z mlekiem Matki i właśnie dlatego, tak jak niegdyś protestowałem, walczyłem w podziemiu, krzyczałem "PRECZ Z KOMUNĄ" tak teraz czuję się w obowiązku protestować, walczyć jawnie i krzyczeć "PRECZ z PiSem - jedynie słuszną partią czystego dobra". To jest mój patriotyczny, obywatelski i chrześcijański OBOWIĄZEK i moja POWINNOŚĆ!!! Każdy TOTALITARYZM należy tępić i każdy musi upaść! Tak mi dopomóż Bóg! Bóg, Honor i Ojczyzna, to pojęcia obce działaczom jedynie słusznej partii. Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Myślę że 22.03.06, 17:07 za rządzenie powinni brać się ludzie o ścisłych umysłach. Przyszłośc, rozwój, ekonomia, nowe technologie.. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 Re: Myślę że 22.03.06, 18:08 z wyjątkiem szefa CBA. Tam musi być spontaniczny pasjonat, entuzjasta afer. Ścisły logiczny umysł sobie z tym nie poradzi. Zresztą rząd też jest takim zbiorowiskiem i nie może sobie poradzić z rządzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry5 TOĆ to szamańska paranoja 22.03.06, 17:39 "Wyjaśnię to tak: jeśli twój dziadek miał dyplom, ojciec miał dyplom, to ty już dyplomu pokazywać nie musisz. Wychowywanie w porządnej rodzinie, gdzie dbano o wartości, gwarantuje przyzwoitość." A czy oni przypadkiem nie zdobyli tych dyplomów na komuszych uczelniach w PRL- u, czy nie wykładali im komuchy? A byli bardzo grzeczni, nie brali udziału w antykomunistycznych wystąpieniach dlatego ich nie wyrzucono z "wilczym biletem." "W życie prywatne nie ingerujemy. Nikt nie poniesie konsekwencji np. z tego powodu, że jest rozwodnikiem." Inaczej tego nie nazwiemy tylko moralnościową pokazówką. W domu niech sie dzieje co chce. A może ten ktoś jest rozwodnikiem bo znęcał się nad żoną i dziećmi? Ale to nieważne skoro robił to w domu a nie na ulicy. A jak na to mówi moja babcia? Zgniła moralność i po trzykroć CANT!, CANT!, CANT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarossw Re: Genetyczni patrioci na listy PiS-u w wyborach 22.03.06, 17:47 Z przerażeniem się to czyta.Co najgorsze że poseł Sruski jest przekonany o swojej racji i to jest groźne. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik A np. ile punktow za dziadka w Wehrmachcie? 22.03.06, 21:35 Czy tez moze za to sa np. punkty ujemne? Gdzie mozna wysylac pytania, jak wyglada punktacja w przypadku naboru na PiSowskie listy samorzadowe? Czy dostane odpowiedz na pismie? Ja np. chcialbym kogos dla kaprysu zasadzic o dyskryminacje na podstawie narodowosci i ucieszylbym sie, gdybym polaczyl przyjemne z pozytecznym i wzial na hak PiS, T. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 A Edgar? 23.03.06, 20:42 Jak ktoś nie potrafi mówić po polsku to jest genetycznym patriotą? Odpowiedz Link Zgłoś