as200 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 15:54 Sa autoshow'y, wystawy psow, golebi, krolikow, targi rolnicze z konmi, owcamii krowami - sa i konkursy bab, ktora ma najlepiej tu i tam - zeby chlop wiedzial jaka jest dobra krowa i jaka dobra baba. Odpowiedz Link Zgłoś
meringue Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 16:47 biust, to ma chyba zrobiony:) jakas nieproporcjonalnie zbudowana, ale jak na amertykanke, to i tak hicior:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moon Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 17:14 no ba.. nie wazy 150kg :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moon Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 17:13 hmm... patrzac na te jakze =naturalne= piekno tej pani, nasuwa mi sie mysl, ze powinni zmienic nazwe konkursu z Miss USA na Miss Salonow Chirurgii Plastycznej.. takie czasy... natura od lat wypierana jest z naszej codziennosci i zastepowana sztucznym tworzywem to czego innego oczekiwac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmwaw Re: Najpiękniejsza Amerykanka-czy nie za wąska? 22.04.06, 18:29 Niech się wypowiedzą koneserzy ale czy ona, jako ideal kobiecosci, nie jest zbyt waska w biodrach? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Najpiękniejsza Amerykanka-czy nie za wąska? 22.04.06, 18:29 cieniutka jest Odpowiedz Link Zgłoś
piters12 Re: Najpiękniejsza Amerykanka-czy nie za wąska? 22.04.06, 19:01 Ale z wyrka by takiej nie wygonił, chyba że przyszły by jej 2 siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
michal66616 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 19:05 tak zgadzam sie z wami. Sam plastik i sylikon. Ale chłopy !!!!!! Nie zaliczyli byscie takiej laski gdyby była chętna? (wiecie na co) Ja nie opierałbym sie ani sekundki. Odpowiedz Link Zgłoś
hossa Niezła ale... 22.04.06, 19:09 ...nogi nazbyt krótkie w stosunku do całej sylwetki(ew.,że akurat taka przyjeła niekorzystną pozycję),biust modelowy:)bardzo ładna ale ubolewam nad brakiem żeber.Szczerze mówiąc nie widziałam na żywo takiej ładnej i szczupłej!! Amerykanki(a spedziłam tam troche czasu),wiec szczerze przyznam,iż nie dziwie się,że akurat ona została Miss. Ps.A Odsetek operacji znów wzrośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
michal66616 Sam sylikon, ale chciałbym na nim poleżeć !!!!!!!! 22.04.06, 19:10 PRZYSLIJCIE MI TAKĄ DO DOMU JAK NIE BEDZIE MOICH STARYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niktos Re: Sam sylikon, ale chciałbym na nim poleżeć !!! 23.04.06, 10:08 gosciu chcesz se kosci poobijac?trzaby powietrza dopopawac do niej tu i tam, Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Sam sylikon, ale chciałbym na nim poleżeć !!! 24.04.06, 13:29 Poprzednikowi bodajże właśnie o to pompowanie chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
michal66616 Przyslijcie mi ja do domu jak bede sam 22.04.06, 19:13 przyslijcie mi ja do domu jak nie bedzie moich starych !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lonnol Ludzie! ObUDZCIE SiĘ ! Ona jest Z kreskówki ! 22.04.06, 19:25 Na Boga! - spójrzcie na zdjęcia nr 3 i 4. Na tę uniesioną pięść w stylu "yes, yes, yes!" i rozdziawioną gębę rodem Królika Baksa na zdjęciu nr 4. To ma być piękna kobieta ?!! A gdzie jakakolwiek klasa i czar ? Przecież bez tych cech kobieta nie może być piękna, choćby miała "cyce-jak-balony-stąd-do- Barcelony". Widzę w niej tyle klasym, ile w portierce z mojego akademika. Przecież ona wygląda i zachowuje się jakby miała Big-Maca zamiast mózgu! Nie ma w niej nic intrygującego, żadnego "haczyka", którym złowić mogłaby jakieś męskie serce. Nawet błysk w tych cielęcych oczach jest pustym (jako one same). Ten manekin nie nadaje się ani do przytulenia, ani do radosnego wskoczenia do łóżka! Przy tym pierwszym odbiłbym się od silikonów i klasną sobą o przeciwległą ścianę, a przy tym drugim musiałbym jej zasłonić głowę, by nie widzieć tego sztucznego przybetonowanego uśmiechu (czy może być coś bardziej psującego łóżkowe zabawy niż nienaturalność którejs ze stron ?). Proszę i błagam wszystkie kobiety, by nie zmieniały się w podobne do niej istoty. Bądzie niskie, wysokie, chude, pączuszkowate, z piersiami dużymi, małymi, zabawne, smutne, złośliwe albo czułe. Wszystko jedno (róźnorodność jest podstawą rozrywki :-). Ale nigdy, przenigdy nie bądźcie tak schematycznie GRUBO CIOSANE! Delikatności i naturalności nie da się wszczepić operacyjnie. Łatwo ją natomiast wyciąć skalpelem najlepszego nawet chirurga plastycznego. Oglądanie tej ożywionej maskotki jest po prostu przygnębiające. Jak można - będąc osobą ludzką - przeistoczyć się z własnej woli w postać z kreskówki ?!! Pozdrawiam wszystkie prawdziwe kobiety! P.S. poza tym - jak to już wcześniej zauważyła jakaś miła koleżanka - ta żaba ma za krótkie nogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Ludzie! Ona jest Z kreskówki ! 22.04.06, 20:50 No bo to jest taki amerykański style ;))) To tak jakby dziewczynom z zespołu Mazowsze nie zrobić różowych policzków. Yes yes yes i koński uśmiech bez względu na uzębienie plastikowe czy nie - to taki amerykański folk ;) Ale pierwsze zdjęcie? Co powiesz? A gdyby ona weszła w seksownym kostiumiku do biura czy gdzie tam pracujesz? Bez amerykańskiego uśmiechu? Noooo???? Odpowiedz Link Zgłoś
lonnol Mhm...no może jakby się postała... 22.04.06, 23:34 to bym się zastanowił...;-) Albo raczej walną szczęką w podłogę i krzyknął "yes, yes, yes!" ;-) You got me by the balls, jak mawiają hamerykanie z Jatzkova :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai Anime górą. 23.04.06, 13:21 bez wątpienia dzięki takim hasłom zdobędziesz serca wszystkich zaniedbanych Polek o cyckach w postaci psich uszu lub rodzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
lonnol Rozumiem, że jako niemowle ssałeś PSIE UCHO ? 23.04.06, 14:31 Chyba mało znasz kobiety, facet, jeśli uważasz, że kształt piersi ma coś wspólnego z dbaniem o siebie lub nie. Pierś to nie biceps, pompkami go nie uczynisz jędrnym. Ćwiczenia owszem pewnie i pomagają, ale z pewnością nie zmienią psiego ucha w jabłko. Nie chcę zdobywać serc ani zadbanych, ani zaniedbanych Polek hasłami. Mam inne walory :-) Chcę tylko by wiedziały, że - wbrew temu co im się od dzieciństwa wmawia - mężczyźni to nie zawsze schamiały motłoch śliniący się wprost proporcjonalnie do wielkości cycka. A co do rodzynek, to z przyjemnością skosztuje ;-) Czemu nie - kochane, drobne piersiątka są z pewnością bardziej kręcące niż dwudziestokilogramowe kule ociekające w lato potem. A jeśli rodzyneczkom towarzyszą jeszcze duże zakochane oczy.... Jeszcze raz pozdrawiam ludzi, którzy nie chcą żyć pośród ożywionego anime. Odpowiedz Link Zgłoś
samba11 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 19:44 Nasz Narod jest nie do pobicia. Tutaj macie ja jak byla nastolatka, taka uwazam slowianska troche uroda images.google.com/imgres? imgurl=kentucky.missusa.com/images/tc1a.jpg&imgrefurl=http://kentucky.mis susa.com/success- miss_teen.html&h=457&w=310&sz=21&tbnid=TZgmLCTFu933jM:&tbnh=124&tbnw=84&hl=en&st art=17&prev=/images%3Fq%3DTara%2BConner%26svnum%3D10%26hl%3Den%26lr%3D%26rls% 3DGGLD,GGLD:2004-21,GGLD:en%26sa%3DN Odpowiedz Link Zgłoś
samba11 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 19:46 kentucky.missusa.com/success-miss_teen.html moze teraz sie uda.....zdjecie czarno biale, s. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Niby ładna, 22.04.06, 20:07 nawet bardzo, ale jak się przyjrzeć to takie ma wały nadoczodołowe jak neandertalczyk ;) Czepiam się- dobry makijaż i fryzura zamaskuje tę drobna niedoskonałość. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Niby ładna, 22.04.06, 20:58 ................ Bo już się gubię: To źle że nie jest doskonała czy źle bo JEST doskonała? Ma być 100% OK tip top czy może mieć tu i ówdzie coś jak "normalna" kobieta? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 00:30 przeprowadzka do innego stanu niezle ja zmienila. Myslalam, ze tylko woda z Idaho moze czynic cuda hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 23:01 liberalne i komunistyczne elementy w usa sa bardzo rozczarowane ze nie wybrano ciemnoskora kobiete.ta amerykanka wyglada swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Najpiękniejsza Amerykanka 22.04.06, 23:13 Wreszcie wybrali jakąś ładną kobitę. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.tuchalowa robocop 23.04.06, 00:24 wyglada jak spod igly czy raczej skalpela. Coz, porownujac do typowo amerykanskich pasztetow, ta rzeczywiscie wydaje sie byc pieknoscia. Pytanie tylko czy jest to konkurs na najladniejsza panne, czy najlepiej zoperowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Najpiękniejsza jamniczka ? 23.04.06, 00:35 wybrali miss niskiego zawieszenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Beznadziejna Barbie z silikonowym biustem. 23.04.06, 06:16 Amerykanie nie mają gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: jak wiem jak ta zazdrosc zzera 23.04.06, 07:48 panowie , regula konkursu jest ze nie moze miec biustu silikonowego zadna uczestniczka, podobno ma byc konkurs swiatowy w warszawie, to moze sie sami przekonacie, wiec piszecie bzdury o tych silikonowych biustach, w Ameryce dba sie o zeby od malego w przeciwienstwie do Polski, a poza tym mozna miec prywatne opinie publicznie gloszone , z tym ze jestem ciekawy czy mielibyscie cywilna odwage powiedziec tej pani w twarz jak bedzie w Warszawie to wszystko co ANONIMOWO piszecie, dzentelmeni Polscy Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz A jednak silikon 23.04.06, 09:56 mniklas5 napisał: > panowie , regula konkursu jest ze nie moze miec biustu silikonowego zadna > uczestniczka, Przyjzyj sie zdjeciu nr 1. Cycki z silikonu jak malowane. Odpowiedz Link Zgłoś
pod_grzybek Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 09:47 Jak klacz na wybiegu... Cycki poprawiane, tłuszcz odessany, żywi się pewnie trocinami bo to ma mało kalorii... i trociny ma we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 10:25 Matko! Jaka zawiść! Dziewczyna jest bardzo zgrabna - to się liczy w konkursie na Misskę. Nie każdy lubi kobiety typu Barbie, ale bez przesady, że to paszczur! W takim konkursie nie nagradza się ani oryginalnej urody, ani wyszukanego stylu, ani tym bardziej inteligentnej twarzy. Ja tam bym chętnie zamieniła się z nią na figurę, chociaż na swoją też strasznie jakoś nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 11:26 pepperann napisała: > Ja tam bym chętnie zamieniła się z nią na > figurę Pewnie na twarz tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu 1,000,000 razy ladniejsza od najladniejszej Polki! 23.04.06, 11:29 Zazdroscicie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d wyobraz sobie... 23.04.06, 13:18 ze spic z nia slyszysz dziwieki ociarajacych sie o siebie gumowych i plastikowych elemantow... ..penie interesuje sie psychologia i chce pomoc dzieciom na calym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Nie, to już lekka przesada 23.04.06, 13:54 Chyba, że mówisz o Polkach z twojej okolicy. To tylko wspólczuć. Ta miss jest ładna, ale tego kwiatu to pół światu. Odpowiedz Link Zgłoś
crackersss Zazdrosne polskie czpiotki-idiotki. 23.04.06, 11:45 Silikony, sztuczna, itd-która jej robiła operacje że wie co ma pod skórą? Żal d_pę ściska więc postram się zrozumieć waszą frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
clihut Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 12:17 Bardzo sztuczna jakaś.Polki są zdecydowanie śliczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
moonia3 Re: Najpiękniejsza Amerykanka 23.04.06, 12:47 hehehe..jak kobieta ma chajsu po pachi to i tak wyglada...Ciekawe jak ona by wygladala bez sztucznych cycek i innych upiekszaczy :).. Odpowiedz Link Zgłoś