Dodaj do ulubionych

Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS

06.07.06, 17:21
341 kilometrów w dwie doby??? Też mi wyczyn! Ja na rowerze jeżdżę szybciej;-)
Obserwuj wątek
    • ilonazaj 341 km powiadacie 06.07.06, 17:24
      od Ziemi?
      ina to dwie doby bylo trzeba.
      to ja swoim passatem tam za 2 godziny bym dojechal
      • lukapo Re: 341 km powiadacie 06.07.06, 17:37
        > od Ziemi?
        > ina to dwie doby bylo trzeba.
        > to ja swoim passatem tam za 2 godziny bym dojechal

Zawieziesz mnie? Zwrocę koszty paliwa.
        • katolik_polski1 Jak beda mieli wracac bedzie ciekawiej ! 06.07.06, 17:47
          Caly swiat bedzie sie ekscytowal
          rozwala sie czy nie !
      • eat.putsy pionowo pod górę? 06.07.06, 17:41
        ;)
      • wlodwoz Re: 341 km powiadacie 06.07.06, 21:31
        Z tym twoim pasatem. mam nadzieję, że go rozbijesz na własnym podwórku. Stop
        wariatom na DRODZE!!!!!!!!!!!!!Ty do nich chyba należysz?
        • zat4ra Re: 341 km powiadacie 06.07.06, 23:40
          Jakim wariatom? 170km/h to niby duzo?? Czlowieczku z ograniczonymi horyzontami, ja tam 260km/h jezdze od czasu do czasu. Legalnie, na normalnej autostradzie dostosowanej do tego.
    • madryt3 W kosmosie? 06.07.06, 17:26
      micze8 napisał:

> 341 kilometrów w dwie doby??? Też mi wyczyn! Ja na rowerze jeżdżę szybciej;-)
    • mefisto02 Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 17:41
      To tanimi liniami było by szybciej i taniej oj ta amerykańska rozrzutność
      • pendrek_wyrzutek tanie linie 07.07.06, 04:09
        mefisto02 napisał:

> To tanimi liniami było by szybciej i taniej oj ta amerykańska rozrzutność

No tak, ale my wiemy dobrze kto te tanie linie posiada :)
    • eat.putsy Niemcy komentuja (BILD) 06.07.06, 17:48
      "..pokryty ptasim gównem.."... dokładnie takim jezykiem, a może to nie przypadek
      • captain.america Re: Niemcy komentuja (BILD) 07.07.06, 07:40
        Szwabskie promy kosmiczne sa za to wypucowane na blysk, bo ordnung musi byc!!!
    • jed67 Szkoda tylko,że nie zabrali ze sobą 06.07.06, 17:48
      Prezydenta PiS-u,jego brata i wszystkich ich przyjaciół.Mogliby ich zostawić na
      tej stacji nawet 5 lat. Gdybyśmy zrobili zrzutę na koszty pobytu to wpływy z
      takiej zrzuty starczyłyby nawet na dwudziestoletni pobyt.
      Eeech.Szkoda
    • glomek Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 17:59
      ja p.. jacy wszyscy jestescie zabawni no ja rozumiem jeden taki tekst ale wszyscy? epidemia jakas?? rozumiem ze jak ze swojej wsi nad morzem kiedys ktorys pojechal do zakopanego i na kasprowy to potem sie wszyscy dziwili ze zeby byc te tylko 2km wyzej musial pociagiem pare godzin jechac a przeciez mogl traktorem te 2 km przejechac i tylko chwilke by zajelo.

no owszem odleglosc ISS od ziemi to od 334 do 348km ale czy tak trudno zrozumiec ze niekoniecznie musi ona grzecznie czekac na prom dokladnie prostopadle nad floryda tylko trzeba troche pogonic sie z nia po orbicie?
      • b-o-n-h-a-r-t Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 18:06
        :D spokojnie ;P Nie wiem czy zauważyłęś ale całę to forum ocieka ironią.
        Nie bulwersuj sie tak :D
        • grain1 Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 19:28
          Coriolis się kłania panowie i panie dowcipnisie.
          • pawel_xx Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 22:45
            Nie mieszajmy w to Coriolisa.
            Wystarczy sam Newton ;)
            • maaac Re: Discovery przybył do stacji kosmicznej ISS 06.07.06, 23:07
              Jak brzmaiały prawdziwe nazwiska tych panów? A może znacie ich pseudonimy jako
              TW?

PS. Tak wogóle to cieszę się, że wahadłowce znów ruszyły. Przydało by się
              jednak wyłożyć pieniądze na coś nowego bezpieczniejszego i tańszego (o ile to
              możliwe).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka