pl2512 Jeszcze Zakowskiego da sie sluchac w TOK FM, ale 14.07.06, 13:03 jak glos zabiera Wanat czy Laszuk to lapy wiedna, ze ktos taki jest dziennikarzem. No ale czego sie spodziewac po wiadomej rekrutacji firmy Agora! Odpowiedz Link Zgłoś
kuballa Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 13:03 co za roznica czy III czy IV RP, skoro i tak zyjemy w londynie, dublinie itd co to zmieni? nastepny debilny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
frogman Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 13:10 niestety wszystko przypomina mi PRL-czekam tylko na zabranie ludziom paszportów Odpowiedz Link Zgłoś
miszkar wdrożenie od jesieni 14.07.06, 13:16 OOOOO... ładna samokrytyka. Czyli Pan Poseł chce powiedzieć, że PiS ma jeden rok opóźnienia w realizacji planów? Ergo, 25% kadencji poszło się bujać? Na pakty stabilizacyjne, koalicje, rozmowy, znów koalice, wybór premiera etc itd. Nawet nie trzymam za słowo bo primo: nic nie warte, secundo: idea beznadziejna, tertio: po co mam się znów przsekonać, że robią mnie w trąbę. Ciekawe na kogo teraz zrzucą, że nie wychodzi. Bo przeciez nie można bez końca obarczać PO... po roku od wyborów Jedyna nadzieja a nawet pewność, że się na tym przejadą. Tylko szkoda czasu dla Polski, straconych okazji, zrujnowanej gospodarki i postrzegania Polski w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
jgn Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 13:41 Nie IVRP tylko PRL bis Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 13:45 Jak widać totalny brak mózgu nie przeszkadza temu panu robić zawrotnej kariery politycznej u JK. No cóż jaki pan , taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper IV RP od jesieni, chyba PRL bis. 14.07.06, 13:57 Tam tez rządzili nieudacznicy a robole musieli za.....ac i nie burzyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
slightlyarrogant Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:06 Jaka celna odpowiedź na pytanie co PIS sądzi, robi itd. kilka razy a bo PO ... nie co PO sądzi pacanie ale co ty o tym myślisz chyba że ci Lepper mózg wyjadł --------------------- Rząd wegetariański - dwa kartofle i burak Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:08 Lepper? I tam, tego mózgu to nie było dużo. Taż to przecież żołnierz WODZA! To za dużo rozumu z zasady mieć nie możę! Odpowiedz Link Zgłoś
titus23 Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:09 Kto glosowal na te miernoty z piS? Co jeden to wiekszy oszolom, a tu jeszcze prawie 3 lata do czasu calkowitego zmiecenia tej parti ze sceny politycznej. Tyle cynizmu to chyba nawet SLD w sobie nie mialo!!!! Ludzie zrobmy cos z tym, nie wiem jakies demonstarcje, pikiety... Oni nas wykoncza... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi63 Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:14 Bardzo mnie ciekawi jak się prowadzi statystykę ataków PO na PiS. Czy robi to jedna osoba? Chyba byłoby to niemożliwie aby w tym samym czasie inwigilować wszystkich polityków PO. Wówczas, aż przerażenie mnie ogarnia, ale nie wszystkie brutalne ataki były by zaewidencjonowane. W rzeczywistości może ich być 1213 albo 1214 a nie 213. Jeżeli to robią wszyscy członkowie PiS, to skąd mamy pewność, że nie są zsumowane te same ataki. Posłów Pis ma 155. Każdy z nich zauważył po dwa ataki, to daje 310 ataków. Coś mi z tymi rachunkami nie wychodzi. Jeśli to robią wszyscy to kto do cholery robi normalną partyjną robotę. Uważajcie towarzysze z PiSu. PO swymi porażającymi brutalnymi atakami chce odwrócić waszą uwagę i podstępnie w haniebny sposób wprowadzić swoją V kolumną. I co wtedy zrobicie. Znowu będziecie musieli mówić wyświechtany kawałek, że „chcieliście dobrze, ale podstępna PO wam w tym przeszkodziła”. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Skończyły się medialne czasy 14.07.06, 14:18 W klubie pan G. był Asem, raz pikiem a raz treflem! Pan L. i R.G. mogli mu skoczyć po kefir. Teraz w rządzie jest waletem i może tym vice zrobić kawę! A następny wywiad w TV lub radio dopiero za 2 miechy! Jak tu "rzyć"? Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo Re: Skończyły się medialne czasy 14.07.06, 14:24 Jeśli tak jest, to podoba mi sie taka koncepcja, jeśli już to kartoflisko musi być. W końcu Polska ziemniakiem stała i znowu...... Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:46 Przemek idz do lamusa ,gadasz od rzeczy.Nikt madry ciebie nie slucha ,Pan Zakowski,Monika Olejnik maja ubaw sluchajac twoich bajek o PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Re: Gosiewski: Długo podejmowałem decyzję 14.07.06, 14:57 Ten biedny Gosiewski jest poprostu niepełnosprawny i niemedialny, dałby sobie lepiej spokój z tymi ambicjami politycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Przyjzyjmy sie spokojnie temu panu 14.07.06, 15:15 Pan Gosiewski bedzie reformowal panstwo polskie i wdrazal IV RP. Przyjzyjmy sie spokojnie jego po temu kwalifikacjom. Z noty biograficznej: pl.wikipedia.org/wiki/Przemys%C5%82aw_Gosiewski wynika ze ma 42 lata. Jego doswiadczenie zawodowe i dorobek wygladaja nastepujaco: 1. tytul magistra wymeczony 10 lat po skonczeniu studiow. 2. praca w spolce SREBRNA przez trzy lata (kierownikiem byl Jaroslaw Kaczynski.)Spolke obaj panowie doprowadzili w krotkim czasie (w przeciagu trzech lat) do ruiny. Panie Gosiewski, ja bym pana osobiscie nie zatrudnil w mojej firmie nawet na stanowisku stroza nocnego. Udowodnil Pan ze nic pan nie umie poza zajmowaniem sie robieniem kariery w jednej partii. Jesli sadzi Pan ze jest wola narodu zycie w panstwie zreformowanym przez kogos komu do tej pory nic sie w zyciu nie udalo to myli sie Pan. Jesli jednak taka jest wola moich rodakow (w co watpie) to ja z zalem musze sie zastanowic czy musze brac udzial w tym obledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
roztropek1 Re: Przyjzyjmy sie spokojnie temu panu 14.07.06, 15:39 Musze stanowczo zaprotestować przeciwko powołaniu Edgara Gosiewskiego do Rządu ,a co za tym idzie przeciwko jego nieobecności w TV.W ten sposób likwiduje sie jedyny w swoim rodzaju program rozrywkowy na wysokim poziomie.Podobnego show daremnie szukać na wszystkich mozliwych programach. Bez Edgara Gosiewskiego TV będzie jeszcze bardziej nudna,to był jedyny jasny promyczek jej beznadziejnego programu.Kto Go zastąpi?. Odpowiedz Link Zgłoś
jur.jam Fizjonomia tego karła mówi sama za siebie 14.07.06, 15:48 Czy my przypadkiem w rządzie nie mamy nadreprezentacji kurdupli i pokręconych karłów. Ci faceci na pewno mają kompleks swej "urody" i będą popśmiewiskiem naszej polityki. Już wolę rząd takich samych durniów ....ale przynajmniej przystojnych. Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: Fizjonomia tego karła mówi sama za siebie 14.07.06, 16:04 Zdecydowanie protestuje. Niech będa karły ale myślące. Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka Re: Przyjzyjmy sie spokojnie temu panu 14.07.06, 15:40 Rozum mi podpowiada, że Edgar jest książkowym przykładem idioty ale jako istota delikatna nie mogę tego napisać wierząc, że któregoś dnia spadnie z konia jak Szaweł i będzie robił to do czego został stworzony - nic. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Przeciez Zakowski rozmawia z nim jak z glupkiem:-) 14.07.06, 16:25 w dodatku zart Fedorowicza o paranoi Edgara zwiazanej z PO jest niezwykle trafny. Przypominacie sobie takiego faceta ktory gral w 07 zglos sie wspolpracownika porucznika Borewicza ale tego mlodszego....nie Zubka.... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Przyjzyjmy sie spokojnie temu panu 14.07.06, 23:56 lewulka napisała: > Rozum mi podpowiada, że Edgar jest książkowym przykładem idioty ale jako istota > delikatna nie mogę > tego napisać wierząc, że któregoś dnia spadnie z konia jak Szaweł i będzie robi > ł to do czego został > stworzony - nic. Posluchalbym rozumu, nie wytrzymuje wprawdzie konkurencji z intuicja ale w tym wypadku uczynikbym wyjatek...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken kariera rzeczywiście jak z obrazka 15.07.06, 00:39 nic dodać nic ująć;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Facet jest w dyche! 15.07.06, 00:15 Dlugo COS wazyl, nim zdecydowal! JAJA kwadratowe, jak takie cos, dobiera forme do tzw. tresci!Ale odpuszczajac sobie juz wszystko, to nasuwa sie nieodparcie jedna mysl, ze pisowcy WSZYSCY sa jacys nierealnie popieprzeni!I nie wiem, czy to hormon odpowiadajacy za wzrost, czy urodzili sie bez szyszynki??Cos jednak jest na rzeczy.Twarze, charakterki, kompleksy-odpuszcze, ale mentalnosc?To mentalnosc plastikowych, czwartorzeczpospolitych polbozkow!Tak mysle. DOKTORA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś