yarecki21 Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokratów 21.08.06, 18:29 szczęka mi opadla jak zobaczylem sondaz gazety!! ponad polowa glosujacych chce glosowac na ten tą koalicją! Ludzie?? Macie tak krotka i wybiorcza pamiec że juz nie pamietacie tych przekretow, szwindli, afer ktore fundowalo wam SLD przez 4 lata?? Nie pamietacie jak nawet Kwasniewski odchodzac ulaskawial kolegow z partii?? Czy naprawde wystarczy podzielic partie na 2 - SLD/SDPL, zmienic przewodniczacego (Olejniczak marionetka), wywalic czesc dzialaczy ktorzy pojda do Demokratow i tradycyjnie przygarnac UP zeby ciemny narod uwierzyl im znowu?!? Przeciez to ci sami ludzie ktorzy przez lata rozkradali Polske, ktorzy wywodzą sie z PZPR, ktorzy bez pieniedzy i poparcia Moskwy by nic nie znaczyli! Opamietajcie sie bo znow nadejdzie czerwona zaraza! Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 18:34 hohohoho nie jestem wielkim zwolennikiem tych partii ( ale tylko dlatego,ze sa za malo lewicowe :) ) ale pamietam tez AWS czyli PO-PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 18:40 to znaczy za malo lewicowe programowo czy aksjologicznie? glosujesz na komunistow? Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 18:44 yarecki21 napisał: > to znaczy za malo lewicowe programowo czy aksjologicznie? glosujesz na komunist > ow? nie glosuje na komunistow. Jestem "kapitalistycznym lewicowcem" < :) > czyli socjaldemokrata. A czy uwazasz,ze np. SLD jest partia socjaldemokratyczna ? Pewnie tak samo jak PO jest partia liberalna ? Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Kolory zarazy 21.08.06, 18:35 yarecki21 napisał: > Opamietajcie sie bo znow nadejdzie czerwona zaraza! -------------------- Jak to interpretuje ze zaraza zarazie nie rowna i w wypadku takiego wyboru jeden kolor jest preferowany nad inny. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Polak przed szkodą i po szkodzie głupi... 21.08.06, 19:19 Głosujcie na ,,lewicę''głąby kapusciane.Za chwilę znowu będziecie płakać. yarecki21 napisał: > szczęka mi opadla jak zobaczylem sondaz gazety!! ponad polowa glosujacych chce > glosowac na ten tą koalicją! Ludzie?? Macie tak krotka i wybiorcza pamiec że ju > z > nie pamietacie tych przekretow, szwindli, afer ktore fundowalo wam SLD przez 4 > lata?? Nie pamietacie jak nawet Kwasniewski odchodzac ulaskawial kolegow z > partii?? Czy naprawde wystarczy podzielic partie na 2 - SLD/SDPL, zmienic > przewodniczacego (Olejniczak marionetka), wywalic czesc dzialaczy ktorzy pojda > do Demokratow i tradycyjnie przygarnac UP zeby ciemny narod uwierzyl im znowu?! > ? > Przeciez to ci sami ludzie ktorzy przez lata rozkradali Polske, ktorzy wywodzą > sie z PZPR, ktorzy bez pieniedzy i poparcia Moskwy by nic nie znaczyli! > Opamietajcie sie bo znow nadejdzie czerwona zaraza! Odpowiedz Link Zgłoś
oczytelnik Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 20:06 yarecki21 napisał: > szczęka mi opadla jak zobaczylem sondaz gazety!! ponad polowa glosujacych chce > glosowac na ten tą koalicją! Ludzie?? Macie tak krotka i wybiorcza pamiec że ju _______________ Możesz tę szczękę już zamknąć. Lewicowa koalicja powstanie, czy ty tego chcesz, czy nie.... A na marginesie powiem ci, że tyle co narozrabiały kaczki i "przyjaciele" w 10 miesięcy i tak ośmieszyły polskę w świecie, to lewica nie zrobi i w trzy kadencje... Nie zdziwi mnie, jeśli w sondażach szybko pójdą w górę. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 21:41 No fajnie, tylko to że Kaczorki są nieudolne oznacza to że skompromitowanej lewicy wybaczyc nalezy wszystko i dac im kolejną szanse? Jak napisal ktos powyzej, pojda w sondazach szybko, wygraja i po 10 miesiacach plakac bedziecie że są jeszcze gorsi od Kaczorow i ze juz gorzej nie bedzie. I taka sama spiewka od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
morsick Motłoch jest głupi i robi co postępowe media każą. 22.08.06, 07:55 A potem się dziwić, że ludzie emigrują. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr =Najgłośniej ujadać będzie POpaprańcza-zobaczycie= 21.08.06, 18:33 PiS owszem odbębni swoje klasyczne szopy, ale najwięcej jadu wyleją PO-paprańcy. Ci umaryjnieni karierowicze dobrze wiedzą, że zgrywać "opozycję" mogę tylko przed ciemną gawiedzią na prawicy, ale realnie są jedynie przedpokojem PiSu i LPRu - to samo towarzystwo, to samo kołtuństwo, tylko mocniej skoligacone z aferzystami i jeszcze bardziej chciwe kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: =Najgłośniej ujadać będzie POpaprańcza-zobacz 21.08.06, 18:35 nic dodac,nic ujac !-!-! Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: =Najgłośniej ujadać będzie POpaprańcza-zobacz 21.08.06, 21:55 honeyr napisał: > PiS owszem odbębni swoje klasyczne szopy, ale najwięcej jadu wyleją PO-paprańcy > . > > Ci umaryjnieni karierowicze dobrze wiedzą, że zgrywać "opozycję" mogę tylko > przed ciemną gawiedzią na prawicy, ale realnie są jedynie przedpokojem PiSu i > LPRu - to samo towarzystwo, to samo kołtuństwo, tylko mocniej skoligacone z > aferzystami i jeszcze bardziej chciwe kasy. Ujałbym to nieco inaczej i delikatniej, ale rację przyznać trzeba. Blok centrolewicowy to śmiertelne zagrożenie dla PO. Choćby z tego powodu, że Tuski muszą się w końcu wziąć do roboty i walczyć o głowy z PiS'em. Lenią się już od 5 lat. Czas działać. Tylko czy ich na to stać? Mam poważne wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.kot1 Nareszcie! 21.08.06, 18:53 Powodzenie Centrolewico! Odsuń od władzy tą prawocową paranoję. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Brakuje jeszcze zjebow Zielonych2004 i POpaprancow 21.08.06, 18:58 i mamy cale gowno w koszyku. Odpowiedz Link Zgłoś
zgrzejan a co to zirloni?bekon wiesz? 21.08.06, 19:43 klapeczki na oczy i tylko pis widzimy.My nic nie rozrozniac szef wszystko wiedziec.My nie musiec myslec Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 Tak wiem banda ekologicznych sku..eli rodem z UW 21.08.06, 20:02 nic tylko zastrzelic jak psow tych libertynskich popaprancow Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Nareszcie! 21.08.06, 19:31 Myslisz ze prawicowe zawszone towarzystwo dobrowolnie kiedykolwiek da sie odsunac od wladzy? Zaakceptuje niekorzystny wynik wyborow, zwlaszcza przyszlych do parlamentu ? To gadzienstwo ma caly repertuar matactw i bezczelnej, chamskiej brawurowej arogancji. Przepowiadam w przyszlosci dreszczowiec na wzor Banana Republic. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Gołodupki hop do kupki.W tej "koalicji frustratów" 21.08.06, 18:57 znajdują się znane nazwiska:Frasyniuk i Haesner,Mazowiecki i Bochniarz,Onyszkiewicz itd.Brakuje Michnika.Ale on przechodzi do mniejszości narodowych.Nie ma się co śmiać.Gdzie się dwóch bije tam trzeci korzysta.Postkomuniści i ich zwolennicy mają zdolność odradzania się jak hydra.Już są na 3 miejscu.Z Lepperem może wyszliby na 2 miejsce.A wtedy PiS i PO mogą się pdrapać po d.... Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos skoro Demokraci juz sa do napewno bedzie PO :))))) 21.08.06, 19:01 stworzy sie calkiem duzy blok (zelbetonowy) wyborczy, w oknach ktorego bedzie mozna podziwiac twarze zza okraglego stolu :)))))))))) Historia kolem sie toczy? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokratów 21.08.06, 19:07 Wszystkim tym partiom zawsze było blisko do siebie,tylko po co niektórzy tak długo sie czaili?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Brawo ! na to czekalem 21.08.06, 19:12 slowo stalo sie cialem i wszystkie czerwone wszy znalazly sie w jednym worku a ilez to bylo farbowania szczegolnie w przypadku unii tfu demokratycznej, ile zmian sciemy i kolorowania. a teraz wszystko jasne czekam tylko na porzadna katastrofe budowlana na zjezdzie zjednoczeniowym Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie12 Re: Kapusie, ubecja i pedalstwo zachwyceni 21.08.06, 19:47 wszystkie matoły razem Odpowiedz Link Zgłoś
l005 A ktoz Cie dziecko tak skrzywdzil przez weekend? 21.08.06, 19:55 Polecam herbatke z cytryna i dlugi spacer na swiezym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A ktoz Cie dziecko tak skrzywdzil przez weeke 21.08.06, 19:58 Raczej pobyt w naturalnym dla tego organizmu środowisku - w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Demokraci.pl to klasa !!! 21.08.06, 20:56 Jasne,,,tylko durny naród da im jeden procent poparcia..albo mniej... i znowu nie załapią się na państwowe koryto..razem z dyduchami...ha ha ha ha ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Komuna byłaby razem, gdyby PiS się dołączył 21.08.06, 19:35 Największa partia komunistyczna w Polsce od czasów PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Komuna byłaby razem... 21.08.06, 20:50 Taa,wszyscy pisowcy to członkowie PZPR....nieprawdaż? A I sekr.KC był Jarek...pamiętamy,pamiętamy... Odpowiedz Link Zgłoś
gw_klamie12 Pedalstwo i mordercy razem - szalom kapusie 21.08.06, 19:45 pod sztandatem "demokraty" Mazowieckiego, człowieka malego i nikczemnego Odpowiedz Link Zgłoś
sokol47 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 19:55 Bardzo się cieszę nareszcie mam na kogo głosować!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oldie1 RZEP - zapal świeczkę na ich intencję [''] 21.08.06, 20:03 RZEP - Recydywa Zjednoczonych Eunuchów Politycznych Zapalmy świeczkę na intencję SLD, SdPl, UP i Demokratów. Bój to ich będzie naprawdę ostatni. RZEP dlatego, że przyczepili się do polskiej historii jak rzep do psiego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
caudillo1 Re: RZEP - zapal świeczkę na ich intencję [''] 21.08.06, 20:09 nie tylko eunuchów, ale i pedziów i innych takich i owakich :) Olejniczak, Kalisz + Senyszyn + kilku PeDerastów + dwa pieski + jakaś koza = i mamy NOWĄ LEWICĘ Z HASŁEM: DEWIANCI WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ! Szalom. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mohair.g.strings Świetne, rewelacyjne, super, super! 21.08.06, 20:16 Jak to wymysliłeś???, takie super, nie mogę... Ale dałeś czadu, a niech to kaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
glomek Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokratów 21.08.06, 20:22 coz.. nie mnie oceniac, ale dla mnie PD przestaje byc w tym momencie jedyna mozliwa alternatywa dla PO, ktora byla dotychczas Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 20:31 glomek napisał: > coz.. > nie mnie oceniac, ale dla mnie PD przestaje byc w tym momencie jedyna mozliwa > alternatywa dla PO, ktora byla dotychczas Badź dokładny. 1/30 alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re:SLD, SdPl, UP i Demokra - koalicja strachu. 21.08.06, 20:42 Koalicja strachu (sitwy,siuchty, żydokomuny,lewicy, ludzkiej „gorszości”, byłych konfidentow) zasobnych w szmal wlasny i zagraniczny tudzież w media i GW. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Temu panu dziękujemy! 21.08.06, 20:55 todundliebe napisał: > Koalicja strachu (sitwy,siuchty, żydokomuny,lewicy, ludzkiej „gorszości > 8221;, byłych > konfidentow) zasobnych w szmal wlasny i zagraniczny tudzież w media i GW. Pusty śmiech! Zaiste, "żydokomuna" to taki cudowny termin. Zapomniałeś o cyklistach i homoseksualistach, którzy też zawsze są wszystkiemu winni wg takich maniaków jak ty. Także polecam jakąś kurację, np. rumianek. Może ci przewietrzy zatęchły mózg. Bo powtarzasz megabrednie. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Temu panu dziękujemy! 21.08.06, 21:02 Tobie z wykastrowanym intelektem juz nawet wiagra nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: O, jesteś. Kultura wraca. 21.08.06, 21:36 Jako ormowiec politycznej poprawności oskarżaj o brak kultury swoich wspoltowarzyszy co to pijani zataczaja sie nad mogilami poleglych w Katyniu czy owinieci flaga Polska dekuja sie do bagaznika samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: O, jesteś. Kultura wraca. 21.08.06, 21:37 Jednak robisz postępy. Ale maleńkie. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Lekarza!:) 21.08.06, 21:28 todundliebe napisał: > Tobie z wykastrowanym intelektem juz nawet wiagra nie pomoze Nie ukrywam, że zamknąłem się w sobie! Okropnie mi dowaliłeś, a głebia twojej opini aż zabrała mi dech. Przyznaję, że patrząc przez pryzmat nauk Freuda, można by stwierdzić, że jesteś troszeńkę monotematyczny. Cosik w "tych sprawach" nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Lekarza!:) 21.08.06, 22:06 Pomijając już zwykłą przyzwoitość, która dla Ciebie nic zapewne nie znaczy a poczucie anonimowości daje Ci "odwagę" pisania co ślina na język przyniesie, to amputacja swiadomosci politycznej jaka Ciebie i wspoltowarzyszy dotknela jest zatrwazajaca. Szczekacie, miauczycie a i tak z sykiem uchodzi powietrze i na doktora juz chyba za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra. 21.08.06, 20:45 Polityczne trupki...nie warto komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 20:52 Jesteś pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Polityczne trupki? Nie do końca... 21.08.06, 20:59 Nie jestem fanem lewicy. Ale i tak jest lata świetlne przed PiSobodobnymi wyrobami w moim rankingu partii. Ale do rzeczy. Myślę, że ludzie wrócą do lewicy, bo będą zmęczeni PiSem i jego "koalicjantami". Także nie wyrokuj za prędko. Za lewicy było, jak było, ale jednak zdrowsza i normalniejsza atmosfera... A teraz nienawiść... Plucie... Szarganie autorytetów. Lepper wicepremierem. Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Polityczne trupki? ... 21.08.06, 21:10 Jakich "autorytetów"..wciskanych na siłę? Pozwól że sam wiem kto jest autorytetem..dla mnie Na pewno mie ludzie "honoru" ..i Tadzio Piorun i reb Geremek....... Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: A "Ogień"? Kukliński? 21.08.06, 21:23 A co ci do tego?A może ataman Petlura..też nie pasi.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A "Ogień"? Kukliński? 21.08.06, 21:25 Zapytałem o Twoje autorytety. Nie masz takich? Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: Polityczne trupki? ... 21.08.06, 21:30 Ale ja mówię o swoich autorytetach. Jeśli twoich nie szargają to zazdroszczę ci. Na siłę nikt mi ich nie wciskał. Na siłę to autorytet robią z papieża i miłościwie nam panującego PrezesoPremiera. Przy czym do papieża nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
martin993 A co z Zielonymi 2004? 21.08.06, 20:56 Dlaczego nie przystąpi do koalicji?? Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: A co z Zielonymi 2004? 21.08.06, 21:00 O to samo chciałem zapytać... Może się nie porozumieli z resztą? Ciężko coś znaleźć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Bekon jest niezdrowy! 21.08.06, 21:33 To prawda. Kartofle są zdrowsze. A kiłę to sobie znajdź. Nie tak trudno, jak się nie uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokra 21.08.06, 21:09 smieci, wieksze smieci, odpady i zwroty do wyborow razem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Co chciałeś napisać? 21.08.06, 21:26 GW jest tak powiązani z układem, jak pies z budą, a prawda się nie liczy. Wola wyborców? Wolne media? Z chamami tylko kłopot. Nasi szczerzy demokraci teraz mogą się już tylko wyszczekać w instytucjach unijnych i tamtejszej prasie. Podobnie zresztą czynili targowiczanie na Petersburskim dworze. Proszę zwrócić uwagę, że te trzy partie mają w nazwie demokrację. Kiedyś żyliśmy w czasach demokracji ludowej, dziś za to mamy demokrację korytową. Kumple z okrągłego stołu (koryta) wyznaczają jej kanony. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co chciałeś napisać? 21.08.06, 21:32 > Proszę zwrócić uwagę, że te trzy partie mają w nazwie demokrację PiS ma w nazwie Prawo i Sprawiedliwość. > Kumple z okrągłego stołu (koryta) wyznaczają jej kanony. Czy pp. J.L. Kaczyńscy brali udział w obradach okrągłego stołu? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokratów 21.08.06, 21:17 Maciarewicz - obywatel IV Rzeczpospolitej! Buhahaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: wszystko byle nie... 21.08.06, 21:26 Cóż ..Nadzieja jest twoją matką... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: wszystko byle nie... 21.08.06, 21:29 Masz rację. Nadzieja jest matka nieszczęśliwych z nie swojej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2810waw Re: Bekon6 bedziesz miał dziure w potylicy... 21.08.06, 21:25 jesli wroca i tak strasznie trzepiesz du.pa PiSuarowa sciero :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Bekon6............... 21.08.06, 21:29 Taa,to pisuary strzelają w potylicę..tys prowda..enkawudziejska.. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bekon6............... 21.08.06, 21:35 > Taa,to pisuary strzelają w potylicę..tys prowda..enkawudziejska.. Ależ skąd. Teraz zainteresowani strzelają sobie w plecy z łuku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2810 Re: Bekon6............... 21.08.06, 21:38 Badz co badz lubie jak sie wsciekaja i ciekawe czemu sie tak boja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Bekon6............... 21.08.06, 21:46 A gdzie urządzili Katyn..pewnie Jarek w Stuthofowie...hitlerowiec..oszołom.. a nie przyzwoity Niemiec........ Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Bekon6............... 21.08.06, 22:06 Z porównywaniem Kaczora z Jaruzelem Pisu z komuną.. i wygłaszaniem opini ze PiS to PZPR..bojówka NKWD........ A kto jest spadkobiercą NKWD każdy widzi.. Na pewno Kaczory................ Jajca jak berety...ha ha ha ha ha........... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bekon6............... 21.08.06, 22:17 To, że PiS to postkomuniści jest tak oczywiste jak dwa razy jest cztery. Udowadniają to każdego dnia. Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Porozumienie wyborcze SLD, SdPl, UP i Demokratów 21.08.06, 21:28 NA NICH NIE GŁOSUJEMY! POLSKA BĘDZIE ROSNĄĆ W SIŁĘ GDY ZAGŁOSUJEMY NA KOALICJĘ, KTÓRA RUSZY POLSKĄ MYŚL, ŻEBY POLSKA ROSŁA OD DZIŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
helguera Wreszcie Michnik dopią swego 21.08.06, 21:34 Całe lata pchał partię ktora dziś nazywa się Demokraci w czerwone łapska SLD,no i udało się.Nic to że na samą myśl że liderzy dem. mogą Michnika posłuchać wyborcy gromadnie odwracali się od partii,znam takich dziesiątki.Duży gwóżdż do trumny to błaganie na kolanach przez Frasyniuka skierowane do czerwonych i to slynne-premierze Belka czekamy na pana-.Rzygać się chce na samą myśl że [dawno] kiedyś czlowiek na nich glosowal.Demokraci mają procent poparcie teraz gdy ich wyborcom przyjdzie glosować na tow. Sierakowską ponad polowa demokratów oleje .I dobrze zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Frasyniuk... 21.08.06, 22:58 Frasyniuk tak jak Bujak (chyba już docent?) i Komorowski zostali ładnie wciągnięci w afery. Przydały się też papiery wyniesione w czasie buszowania Michnika z Kiszczakiem w aktach UB/SB... Należy się wszakże pocieszyć, że ten krok spowoduje rozpad kilku partii, w tym PO. Ten, kto będzie głosował na partię Michnika i Urbana albo będzie pełen nienawiści albo będzie miał pstro w głowie. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk poprostu trzeba mieć tą koalicje" w dupie .. 21.08.06, 21:34 ....i się nie podniecać ochłapem informacyjnym jaki podrzuciła nam "gazeta michnicza" Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Koalicja się w dupie nie zmieści! 21.08.06, 21:38 brynk napisał: > ....i się nie podniecać ochłapem informacyjnym jaki podrzuciła nam "gazeta > michnicza" Spodobała mi się "gazeta michnicza". Jak słyszę takie coś to mi się odechciewa. Co, brynk, nie ma jak to OBIEKTYWNY i NIEZALEŻNY "Nasz dziennik", ha? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2810 Re: Zmiesci Brynk ma po matce duza odbyt 21.08.06, 21:41 pniewaz UB waliła ja w odbytnice i z tej przyczyn nienawidzi komuny smutne ale prawdziwe modle sie za twoja dupe synu... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Geremek z Kaliszem? 21.08.06, 22:53 piotrek2810 napisał: > pniewaz UB waliła ja w odbytnice i z tej przyczyn nienawidzi komuny smutne ale > prawdziwe modle sie za twoja dupe synu... To będzie para... Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk sld/sdpl dziekuje Demokratom za "grubą kreskę" 21.08.06, 21:39 Mazowiecki - doczekałeś się wreszczie wdzięczności od potomków zdrajców i złodzieji Polski . Myślę, ze jestes zadowolony . Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Brynk! Jest nam przykro z powodu twych frusracji! 21.08.06, 21:47 brynk napisał: > Mazowiecki - doczekałeś się wreszczie wdzięczności od potomków zdrajców i > złodzieji Polski . Myślę, ze jestes zadowolony. Nie znasz się i tyle. I wara od Mazowieckiego ignorancie. Bo pewnie mało wiesz o nim i o tym co zrobił. Powtarzasz wciąż slogany i bzdury. Zero inwencji twórczej. A mówią, że nie ma robotów:P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 SLD, SdPl, UP i Demokratów = razem na dno 21.08.06, 21:40 bedzie razniej Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 I znowu sie zydzi z komunistami dogadali.... 21.08.06, 21:44 Historia sie wciaz powtarza... Odpowiedz Link Zgłoś
darthtm Re: I znowu sie zydzi z komunistami dogadali.... 21.08.06, 21:45 Nie mówisz chyba poważnie... Następny. Uff. Odpowiedz Link Zgłoś