b.6.1966 Re:Nadszedl czas ..ych arturkow, 23.08.06, 23:59 prezesow, co trzeba szybko wymowic jednym tchem i ogolnie ludzi BEZNADZIEJNYCH! Gdyby nie dowalili sie do polityki i nie sugerowali, przykleilismy sie i plyniemy, to pewnie grzebaliby we wlasnych odbytach, tyle tylko, po co?? Jak karykatury polityki typu jakis zawisza czy dorn, kaczynscy do kupy czy inny bubek, maja mozliwosc, wrecz prawo, odnosic sie i obciazac wlasnym DEBILIZMEM Polakow? Jezeli ktokolwiek z zasrancow z pisu, posiada kompleks Edypa, Kasandry, onanizuje sie majac zone i dzieci, jest maly i brzydki, a pozno w nocy wymysla ustawy i spiskuje, to jestr na najlepszej drodze do gabinetu polskiego lekarza, co nie zdazyl jeszcze spie..c za granice! Odpowiedz Link Zgłoś
jw11 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 24.08.06, 00:09 to ciebie, matole, trzeba zapudłować , analfabeto niepiśmienny.. . Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Chcialbym napluc na ich obrzydliwe maski. 24.08.06, 00:26 Taka swinia Bielecki wyprzedal siebie i Polske i poszedl w sluzbe do angielskiego banku.To nie czlowiek to swinia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ak813 25.08.06, 01:13 ak813 napisał: > Chcialbym napluc na ixh obrzydliwe maski. Taka swinia Bielecki wyprzedal siebie i Polske i poszedl w sluzbe do > angielskiego banku.To nie czlowiek to swinia. Z przyjemnoscia zrobilbym to samo. Zrujnowali gospodarke kraju wyprzedajac wszystko za bezcen w obce lapy i jeszcze rzucaja sie. I tak, praktycznie rzecz biorac z punktu widzenia gospodarki, stalismy sie kolonia niemiecka! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A właśnie, że nie trafi, bo...zabłądzi! 24.08.06, 00:30 Ludzie z kasą większą, niż na nią zasługują, nie mają zmysłu...topograficznego. Pewnie się, "biedaczyna" (nie z Asyżu!), zabłaka i trafi do gabinetu...Donalda Tuska, ten skryje go pod stołem, czas transmisji obrad komisji w TVP minie i Lechu wyjdzie spokojnie z sejmu! Tradycyjnie skomentuje później, że to haniebna podłość i nikczemność, że GO (taki przecież "superautorytet" finansowy) wzywają na przesłuchanie, a on jest przecież nieskalany i czysty jak łza! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Ciekawe jak wygląda i co powie żona Pana Prof. 24.08.06, 00:30 Mam nadzieję,że nie jest taka nadęta i obrażalska jak mężulek. Balcerowicz na poprzedniej wypadł na 2+ góra 3=.Od wejścia sie obraził i nabzdyczył jak indycze jajo.I gadał nie na temat jak jaki oszołom.Nie odpowiedał na pytania, tylko ,,pouczał''.teraz bedzie tak samo,chyba ,żę go Zawisza ustawi do pionu(w co z bólem serca wątpię,chociaż może..) Kwas uciekł las, chowająć sie za ,,autorytet głowy(niezbyt napakowanej trochę bardziej niż poprzednik)państwa''.A Kwaśniewska wypadła ,moim zdaniem na co najmniej 3 a może nawet na 3+. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Ciekawe jak wygląda i co powie żona Pana Pro 24.08.06, 00:45 fajnei bedzie jak wpadnie na komisje w sprawie rozliczania tworcow IVRP Pani Kacyznska. Dotychczas za promocje plastikowych reklamowek dalbym jej 5 z plusem a nawet 6. Idiotyczne prawda ammasunta. Tak jak cala Twoja wypowiedz. Mam nadzieje ze Pani Balcerowiczowa podola gryzacym po kostkach kundlom. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Wspólczuję.Umiejętność czytania ze zrozumieniem 24.08.06, 00:59 jest,dla niektórych,nie do pokonania.Napisałam,żę spodziewam się po pani Ewie Balcerowicz większej kultury i błyskotliwości niż po jej nabzdyczonemu mężusiowi.Oglądałam ,,występ''Pan Profesora na komisji w sprawie PZU.Pani była prezydentowa miała większe wpadki niż Pani Kaczyńska np.przy przyjęciu Królowej Zjednoczonego Królestwa.I co z tego?Tacy mądrzy i bez skazy ...to tylko w Erze! alterpars napisał: > fajnei bedzie jak wpadnie na komisje w sprawie rozliczania tworcow IVRP Pani > Kacyznska. Dotychczas za promocje plastikowych reklamowek dalbym jej 5 z plusem > a nawet 6. Idiotyczne prawda ammasunta. Tak jak cala Twoja wypowiedz. Mam > nadzieje ze Pani Balcerowiczowa podola gryzacym po kostkach kundlom. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 24.08.06, 00:41 Odkad czytam Forum Gazety nie pamietam takiego zastawu idiotycznych opinii. Trudno uwierzyc, ze takie zageszczenie glupoty jest wogole mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: E. Balcerowicz trafi w środę przed komisję 24.08.06, 03:40 Bo ile można pisać na ten sam temat. Codziennie po kilka artykułow. A uslugi bankowe najdroższe w Europie a prywatyzacja i wolny rynek i takie tam ... miały spowodować że będzie tak pięknie. A jest dla prezesów, a płaca kasjerki spadła ze 2,5 raza. Bo Baltzerowitzowi powinno się patrzeć nie tylko na ręce ale i na nogi. Rękami bierze 40 tys pensji, a i kopytkami przebiera i zagarnia dla siebie z fundacji żony. Odpowiedz Link Zgłoś