deratyzacja41 Anarchisci to wyznawcy "ewangelii" Judasza???????? 07.10.06, 14:38 Judasz tez chcial podzialow, destrukcji, braku kontroli nad pieniadzem. Polaku, nie daj sie oglupic tym co ci wmawiaja ze Judasz byl ewangelista. Ich reformy byly obliczone na destrukcje: twoja i twoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Kiedy Balcerowitz zaplaci odszkodowanie??????????? 07.10.06, 14:46 Kiedy Balcerowitz zaplaci Polakom odszkodowanie: 1/ Za zagarniete za grosze mienie Polakow na ktore Polacy pracowali. Nikt nie widzial niePOLAKA pracujacego PRODUKTYWNIE na to mienie. 2/ Za Polakow wygnanych bieda na roboty przymusowe jak za Hitlera? 3/ Za rozbite rodziny i osierocone dzieci? 4/ Za noworodki porzucone na smietniku? 5/ Za Polakow zamordowanych w Italii? 6/ Za bezrobocie, prostytucje, dewersje w edukacji, Bagsikow i Gasiorowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
patman To straszne manifestować przeciwko samemu sobie 07.10.06, 14:55 Zwłaszcza hasło: Precz z komuną! Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17 Nie jesteśmy młodszą siostrą PiS 07.10.06, 14:59 Jestesmy nieślubną wnuczką NSDAP i ONR Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Nie jesteśmy młodszą siostrą PiS 07.10.06, 15:47 A także popychadłem Żyrynowskiego i Wsadzia. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: helenka17 08.10.06, 02:31 helenka17 napisała: >Nie jestesmy mlodsza siostra PiS > Jestesmy nieślubną wnuczką NSDAP i ONR Tylko nieslubna wnuczka czlonka NSDAP jest zdolna napisac takie glupkowate swinstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski ojej, ale bardzo mocne uderzenie...(bum) 08.10.06, 02:44 ...brawo wet, chłoszcz kaczyńskich dalej. Bądź niezłomny i rozumny, smagaj, nie zatrzymuj się...bij całe to układowe pisowskie towarzystwo. Polskę rozkradają już rok, ale teraz...kto wie wet...kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen1 Giertych to DEBIL!!! 07.10.06, 16:08 Jak i reszta Ligi Polskich Urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
jlesniewska1 Re: Giertych to DEBIL!!! 07.10.06, 17:50 Myśle że żadne epitety nie są w stanie obrazic takich ludzi jak LPRpowinniśmy ich ignorować bo to tylko PLANKTON w wysychającej kałuży jak powiedział pan niesiołowski nic ując nic dodać chyba tylko to że tą wysychającą kałużą jest PIS Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 musze scierać piwo z monitora... 07.10.06, 16:09 > Wierzejski z białą róża w zębach. Czy ktoś widział lepszą drag queen? -ja właśnie widziałem (z tego samego ugrupowania;) www.smog.pl/wideo/4589/zwycięski_plemnik_pozbywa_się_swojej_witki/ Odpowiedz Link Zgłoś
aborygen1 Więcej pana do polskiej gospodarki nie dopuścimy". 07.10.06, 16:10 A Giertycha nie dopuscimy do zadnej suki aby nie urodzily sie natepne debile Odpowiedz Link Zgłoś
kerry1 "Zaczniemy mocnym uderzeniem" - zwolennicy LPR .. 07.10.06, 16:26 Giertych masz szanse na zmiane pogladow, poprzez amputacje konskiego łba. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 "Zaczniemy mocnym uderzeniem" - zwolennicy LPR .. 07.10.06, 16:39 deratyzacja41 postawila dobre pytania ale to nie tylko Leszek B. jest winny za ten stan rzeczy. Wlasnie dlatego obecnie rzadzacy maja mozliwosc to wyjasnic. Ja tylko dodam ze Zaklady Karne potrzebuja natychmias doplywu swiezej krwi bo dusza sie juz od nadmiaru siedzacych tam pijanych rowerzystow i podobnych przestepcow. Te wiezienia da sie uratowac jedynie gdy znajda sie tam przestepcy ktorzy rozkradali bezkarnie ten kraj przez 17-lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 LPR,..to....Ludzie Pierdoły Romana ! 07.10.06, 16:50 taka pierdołowata partyjka... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne LPR - jest bardzo zdyscyp. i odpowiedzialna partia 07.10.06, 16:59 Wbrew ostrzezeniom i grozbom lewizny ze uczestnicy marszu LPR beda uciekac sie do przemocy, marsz LPR pokazal ze jest to partia zdyscyplinowana, odpowiedzialna, i respektujaca demokrracje. Takze wypowiedzi Giertycha zasluguja na uwage... - Giertych zaapelowal do marszalka Sejmu o wprowadzenie pod obrady Izby LPRowskiego projektu ustawy dekomunizacyjnej zakazujacej pełnienia funkcji przez urzędników i aktywistów PZPR - Giertych przypomnial ze JM Rokita przez ostatnie 2 lata tylko slownie popieral lustracje a gdy przyszlo do glosowania nad ustawa miesiac temu, glosowal przeciw, razem z SLD. - Giertych zazadal nowego prawa prasowego, aby w mediach przestali kłamać i respektowaliby wartości narodowe i chrześcijaństwo - Giertych zaapelowal do telewizji TVN by przestali klamac. - Giertych stwierdzil ze Balcerowicz musi odejsc i ze LPR juz nigdy nie dopuszci go do polskiej polityki - Giertych stwierdzil ze potrzebny jest dobry gospodarz dla Narodowego Banku Polskiego - Giertych stwierdzil ze potrzeba Trybunału Konstytucyjnego, który "nie będzie obsadzony przez SLD". To jest ok. pol tuzina bardzo istotnych i konkretnych punktow programnowych. Jak na taka mala partie to rzeczywiscie imponujace. Ciekawy jestem jaki program ma PO? PO wyszla ostatnio z jednym takim punktem, mianowicie proba obalenia rzadu polskiego ktorego elementem mial byc Marsz Blekitny no ale ku utrapieniu pnanow Tuska i Rokity marsz rozwial sie jak Blekitny Dym i wracamy znowu do podstawowego pytania: Jaki program ma PO? Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko jesteś odważny na Forum weszpolaku...? 07.10.06, 17:19 ...to tak jak twoi tchórzliwi kumple z Młodzieży Weszpolskiej - są hojrakami tylko w kupie. a moze jak Giertych tchórz...panicznie boi sie rozwiązania Parlamentu, bo w następnych wyborach nie ma szans. a może się mylę, bo ty jesteś odważny jak stary Giertych - kumpel Jaruzelskiego z czasów stanu wojennego...??? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne tu nie tyle chodzi o odwage co o precyzje 07.10.06, 18:30 po_ile_stanowisko napisał: > Giertych tchórz...panicznie boi sie rozwiązania Parlamentu, bo w nas > tępnych wyborach nie ma szans. A skad jestes taki pewien ze LPR nie ma szans w nastepnych wyborach? Jest wiele gadania ze strony lewizny, wiele operowania liczbami, wynikami sondazow, ale ja na Twoim miejscu nie ierzylbym temu tak bezkrytycznie. Np. zapowiadano ze przyjada olbrzymie tlumy na Blekitna Zadyme PO, a w koncu podobno przybylo ok 10,100 osob. A i wynikom sondazow nie za bardzo bym wierzyl. Jestem zreszta pewien ze po tym marszu i po przemowieniu Giertycha poparcie dla LPRu wsrod spoleczenstwa wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholstwo Brunatny Marsz LPR-mój blog 07.10.06, 17:03 warcholstwo.bloog.pl pod tytułem POLITYCZNY PÓŁŚWIATEK zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jlesniewska1 Re: A gdzie ręce wzniesione w faszystowskim 07.10.06, 17:56 halfliner napisał: > pozdr Plankton nie ma rąk Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi do mojej szkoły uczeszczało 3000 uczniów 07.10.06, 17:55 Szkolne apele były bardziej liczne niz manifa neoendeków. Żeby nakryć manifestantów PO kapeluszami, każdy ze zwolenników LPR, musiałby przynieś ze sobą 6 kapeluszy. Giertych zawsze kłamie, nie ma poparcia i nie ma prawa domagać"siem" czego-kolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: do mojej szkoły uczeszczało 3000 uczniów 07.10.06, 21:18 Niemniej należy podziwiać skuteczność LPR-u. Zebrać wszystkich swoich wyborców w jednej demonstracji to jest coś. Mało która partia to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
antykrono Odsłaniamy Układ - zobacz! 07.10.06, 18:08 Tak, na spontaniczność PO nie może liczyć dziś się o tym przekonali. SLD już się kończy, ale zrobi wszystko, by układ chronić. A ty? Chcesz wiedzieć jak układ wygląda i działa? Nic prostszego przeczytaj dwa felietony Polskiego Radia pokazujące Układ i metody jego działania. Przeczytaj je! Poznasz fakty, nazwiska i metody działania: 1. Biznes według WSI. www.subocz.fc.pl/forum/viewtopic.php?t=470 2. Teraz spadły maski www.subocz.fc.pl/forum/viewtopic.php?t=469 Odpowiedz Link Zgłoś
jazss Re: Odsłaniamy Układ - zobacz! 07.10.06, 20:21 A cos u ukladzie mendelejawa masz? Potrzebuje na zaliczenie !! Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan "Zaczniemy mocnym uderzeniem" - zwolennicy LPR .. 07.10.06, 18:13 LPR siostrą Psuarów to faktycznie nie jest, raczej koleżanką z wojska... Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Nie są bo ich nie ma. Są tylko w TV. Jak ten który 07.10.06, 18:57 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pethate "Zaczniemy mocnym uderzeniem" - zwolennicy LPR .. 07.10.06, 19:49 Ale mlodsza siostra NSDAP w polskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_bystry Taak Romek, od dzis będziesz miał większą władzę 07.10.06, 19:51 bo tak ładnie mówiłeś i PIS napewno się wzruszył... Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: "Zaczniemy mocnym uderzeniem" - zwolennicy LP 07.10.06, 21:15 "Czy Polska ma być drugą Palestyną?" A na fotkach z wiecu PiS widziałem transparent: "Jezus królem Polski". To jak Jezus, król żydowski - królem Polski, to Polska chyba "tak jakby" drugą Palestyną, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wuj_chojny no nie bardzo... bo 07.10.06, 22:04 to nie Palestyna, ale my wysyłamy żołnierzy do Iraku i Afganistanu.. w imie boże!? Oj! Wy "CHRZESCIJANIE"!!! A na tym wielkim wiecu demon-stracji sił PRTYJNYCH nie zająknął się NIKT z polityków! - na temat wysyłki naszych Chłopców do Afganistanu, o wycofaniu naszych z Iraku. No i o SZKODLIWOSCI zamontowania tarczy antyrakietowej NA NASZYM TERENIE! Ale kogo to obchodzi!?? Nas, podatników, nikt nie pyta o zdanie! Musimy słuchać idiotów, którym się wydaje, że są u szszczyyyytu waaaadzy i na swoje podobieństwo odmienią oblicze ziemi, tej- też qva NASZEJ- ziemii! No i w pisd... u! I nie daj im Bóg! wrezz napisał: > "Czy Polska ma być drugą Palestyną?" > > A na fotkach z wiecu PiS widziałem transparent: "Jezus królem Polski". > > To jak Jezus, król żydowski - królem Polski, to Polska chyba "tak jakby" drugą > Palestyną, nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mocnym uderzeniem faszystowkich pałek 07.10.06, 21:40 12 tysiecy - chyba im sie w oczach troi [pięcioi] Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: mocnym uderzeniem faszystowkich pałek 07.10.06, 22:23 Nazi,nazi ponad wszystko nazi-ze swoja milicja. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Tym mocnym uderzeniem obaliliście wszystkich !!!.. 07.10.06, 23:32 Do tej pory nie mogę się pozbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Bardzo interesujacy pomysl z tymi rozami :) 07.10.06, 23:33 Tylko co ma biala roza do koalicji i zgody? Odpowiedz Link Zgłoś
wiking69 Fantastyczny program PO dla Polski !! 07.10.06, 23:34 Obniżenie kosztów pracy poprzez zastosowanie "wolontariatu pracy" czyli pracy za darmo oraz pracy za 400 PLN na miesiąc w różnych "biedronkach" i innych "auchanach". Z wyjątkiem gaży wermachtowskiego wnuczusia, która byłaby znacznie wyższa.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Ciebei to nei dotyczy 08.10.06, 00:22 na oddziale zamknietym wszystko jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ani siostrą, ani bratem.O Tadzio wie kim jesteście 08.10.06, 00:19 Jesteście takim bękartem. Prawdziwe dziewice z różańcami w dłoniach były na wiecu PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Koalicja: Pieniacze + Buraki + Mohery 08.10.06, 01:50 PO zresztą też nie lepsza (Piskorski, Świderski, Sikorski i inni czarodzieje) A ludzie stąd wciąż wyjeżdżają -------------------------------------------------- POdnieść o 100% składki na KRUS 178 zeta kwartalnie płaci rolnik za prawo do emerytury i pełną opiekę zdrowtną. Wszyscy dopłacamy do tego 15 miliardów złotych (dane samego KRUS) A ile ty płacisz, mieszczuchu? masz dopłaty bezpośrednie? masz dochód nie podlegający PIT-owi? DOŚĆ TEGO, DO ku.wy nędzy!!!!!!!!!! To ma być solidaryzm społeczny? Że ja płacę słone podatki i horrendalnie wysokie składki na ZUS i jeszcze z tego dopłacam wieśniakowi do emerytury???? albo taryfiarzowi z 1 hektarem???? szokkkk Odpowiedz Link Zgłoś