Dodaj do ulubionych

PiS stracił, ale niewiele

• bloody_rabbit PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:44
      200 mandatów PO + 58 lewicy = stabilny i zrównoważony rząd bez oszołomów.

Są chętni?
      • maciej_aszek Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:46
        Jarek się nie zgodzi, Lech mu pomoże!
        Będziemy nawet trzy lata dryfować.
    • po_co_komu_komunisci_z_pis czy PIS zaczyna mordować ? np. Milan Subotić 10.10.06, 08:46
      spadek praktycznie zaden 10% przy poparciu Rydzyka i niskiej frekfencji to nic.

jesli sie okaze ze to nie to nie ten Milan Subotić z TVN tylko profesor
      politologii z Belgradu moze to oznaczać dla niego wyrok śmierci, a Premier
      (jesli to prawda) powinien iść za to pod Trybunał Stanu. To nie afera tasmowa
      tylko wyrok smierci dla profesora z Belgradu. ale czego jeszcze sie dopusci w
      zdobywaniu władzy - TO TYLKO POCZĄTEK

Gazeta Polska tez zamiesciła zgjęcie Profesora z Belgradu !!!
      artykuł jest tu:

www.rmf.fm/fakty/?id=107104
      "Panie prezesie melduje wykonanie zadania"
      • cyberdemokracja A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czyli 10.10.06, 08:53
        jednak ktoś w populizm, mimo ewidentnego obnażenia prawdy, jeszcze wierzy...
        Żałosne.
        • jardo-g Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 08:58
          to twardy elektorat pseudoprawicy. Mohery od Rydzyka + oszołomy w rodzaju
          Galby. Jakby zliczać głosy na partie prawicowe, to mniej więcej zawsze było
          tyle..
          • remik.bz Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:06
            jardo-g napisał:

> to twardy elektorat pseudoprawicy. Mohery od Rydzyka + oszołomy w rodzaju
            > Galby. Jakby zliczać głosy na partie prawicowe, to mniej więcej zawsze było
            > tyle..

Zdefiniuj prosze pojęcie "mohery". Odnosze wrażenie ,że nie darzysz szacunkiem
            ludzi starych , niedołężnych ,biednych a często zasłuzonych dla odzyskania
            wolności w 1989 r -ale moze się mmylę
            • jardo-g Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:08
              to słuchacze radia maryja, którzy zrobią to Rydzyk im powie. Mieszkają
              zazwyczaj na wsi, mają kiepskie wykształcenie i przez to są podatni na
              manipulację. Istotnie ich nie cenię.
              • remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:46
                jardo-g napisał:

> to słuchacze radia maryja, którzy zrobią to Rydzyk im powie. Mieszkają
                > zazwyczaj na wsi, mają kiepskie wykształcenie i przez to są podatni na
                > manipulację. Istotnie ich nie cenię.

A może oni po prostu boja się ,że pod rządami PO "zdechną z głodu", gdyż PO
                kreuje wizję Polski wyłącznie dla młodych , energicznych , wykształconych
                ze "smykałką do interesów".
                Mozesz ich nie cenić , ale nie powinno się z nich drwić. To tez obywatele.
                PiS chce dla nich m.in. Polski solidarnej. A czego chce PO? Aby wygineli jak
                mamuty?
                • cyberdemokracja Tak to widzisz? Młodzi albo starzy? PiS lobotomie 10.10.06, 10:42
                  Ci zrobił? Wizja liberalna Platformy - to budowanie społeczeństwa prężnego i
                  konkurencyjnego, ale zakłada wspieranie potrzebujących. I jedynie
                  potrzebujących. A nie darmozjadów z lewymi rentami i bezrobotnych którym się
                  pracować nie chce. A gdyby miałby to rzeczywiście być wybór między młodymi a
                  starymi to faktycznie masz rację - lepiej postawić na starych. Jak młodzi
                  wyjadą i nie będą płacić podatków w polsce bo nie będą mieli roboty, to
                  emerytury zostaną obcięte jako pierwsze - PiS własnoręcznie by to zrobił. A
                  póki to się nie stanie, możesz śmiało dalej wierzyć w te populistyczne brednie.
                  Powodzenia. Wszystkim starym pozostaje życzyć, żeby niue doczekali swojej
                  wymarzonej Polski PiS.
                • jerzy_w11 Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 11:33
                  Dla mnie to pojęcie oznacza pewną, nazwijmy to "ciasnotę" umysłu. Niekoniecznie
                  jest związana z podziałem młody-stary. Znam świetnych i bardzo otwartych ludzi
                  po 70 z którymi się przyjaźnię (sam należę do tzw. młodych).

Czy pod rządami PO "zdechną z głodu"? Jako liberał nie jestem przeciwny
                  solidaryzowaniu się z innymi. Na tym polega świat cywilizowany. Jednak uważam,
                  że jeśli odbierzemy lewe renty osobom, które je wyłudziły to naprawdę
                  potrzebujący ludzie będą mogli żyć z godnością. I proszę nie rób z liberałów
                  ludzi drwiących z innych, bez serca. My po prostu chcemy porządku i uczciwego
                  stawiania spraw.
                  Poza tym jestem zdania, że zbytnia pomoc socjalna osobom nieuczciwym i
                  niepotrzebującym powoduje, że ludzie tracą motywację do życia i schodzą na
                  margines społeczeństwa. Taka polityka tworzy rzesze rencistów-alkoholików.
                  • remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 11.10.06, 08:56
                    jerzy_w11 napisał:
                    I proszę nie rób z liberałów
                    > ludzi drwiących z innych, bez serca. My po prostu chcemy porządku i uczciwego
                    > stawiania spraw.

No to czemu nie stawiacie sprawy do końca uczciwie? Dlaczego temat "biednych
                    nie z własnej winy" u Was nie istnieje? A jesli czasem ( bardzo rzadko) mówicie
                    coś tam o pomocy dla biednych i niedołężnych ,to brzmi to jak "rzucanie
                    ochłapów" z konieczności i wbrew interesom Polski ( raczej własnym , prywatnym).

Przypominam ,że ludzie dziś po 70-tce nie mieli szans za komuny założyć własnej
                    firmy , ubezpieczyć się w Amplico, wyjechać do Londynu. Walczyli o tę szanse
                    dla nas. I wywalczyli tę szanśę . Dlatego naszym obowiązkiem jest im dzisiaj
                    pomoc. Nie rzucając ochłapy zgodnie z liberalna ideologia , tylko pomóc zgodnie
                    z zapisami IV-go przykazania (jestem katolikiem).
                    Inaczej wygląda sprawa w starej UE. Tam dzisiejszy emeryt to "panisko" , ale
                    miał sszansę na zabezpieczenie starości. A naszym tę szansę odebrano w 1945 r.
                    I dlatego to my musimy dzis wziąć na siebie ten ciężar pomocy.
                    A stwierdzenie "wyjedziemy wszyscy do Londynu", to nic innego jak egoizm i
                    brutalny szantaż.
                    Szantaż z podtekstem następujacym: "wywalczyliście dla nas szansę na robienie
                    kasy , OK,to bedziemy ja robić. Ale się z wami nie podzielimy. Teraz to mamy
                    Was w nosie, nie podzielimy się, i co nam zrobicie? Najlepiej wreszczie
                    wyzdychajcie , to będziemy mieć święty spokój"

Ps. wiem o czym piszę. Sam mam rodziców w wieku emerytalnym , którzy całe życie
                    uczciwie pracowali. Gdyby nie fakt ,ze zarówno ja jak i moja siostra mocno
                    wspieramy ich finansowo , to pewnie mieliby bardzo ciężka starość .
                    Rodzice walczyli z komuna i mają groszowe emerytury. A ci którzy wspierali
                    komunę mają od nich emerytury dziesieciokrotmie większe. Jedynie PiS
                    ten "drobny fakt" zauważa.
                • jardo-g Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 11:44
                  "A może oni po prostu boja się ,że pod rządami PO "zdechną z głodu""

Owszem boją się. Takie brednie im wbiło do łba radio maryja. Jak również to, że
                  jak wejdziemy do UE to przyjdzie Niemiec i im dom zabierze, a jak wprowadzimy
                  euro, to ceny skoczą o 300% i za bochenek chleba będziemy płacić po 10 euro.
            • szoszan Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:42
              remik,błagam nie czepiaj się.Swego czasu nosiłam moherowy komplecik
              (czapka+szal) w kolorze nader jaskrawym ale życzliwi(przyjaciółka)
              skomplementowali mnie, że wyglądam w tym jak smerfetka.Przestałam nosić mohery
              choć są ciepłe(ale jak się człek spoci to "gryzie")i w dodatku czesać trzeba,
              ów moher oczywiście.Dziś mam 34lata.
              • remik.bz Ja się nie czepiam 10.10.06, 09:55
                szoszan napisała:

> remik,błagam nie czepiaj się.Swego czasu nosiłam moherowy komplecik
                > (czapka+szal) w kolorze nader jaskrawym ale życzliwi(przyjaciółka)
                > skomplementowali mnie, że wyglądam w tym jak smerfetka.Przestałam nosić
                mohery
                > choć są ciepłe(ale jak się człek spoci to "gryzie")i w dodatku czesać trzeba,
                > ów moher oczywiście.Dziś mam 34lata.

To okreslenie "mohery" w wydaniu PO jest aktualnie pełne "pogardy". Pogardy dla
                ludzi , nie dla ufoludków.
                A ja po prostu uważam ,że to są z reguły biedni starsi ludzie , którym PRL
                odebrała szansę na godne życie i godna starość. Nalezy im się nasza pomoc a nie
                drwina. Ale dla elektoratu PO takie słowo jak "pomoc" nie jest "trendy"
                • szoszan Re: Ja się nie czepiam 10.10.06, 10:19
                  No to skoro już tak się wczuwasz...Ale najpierw zapytam ile masz lat?
                  Ja mam liberalne poglądy i zgodnie z nimi głosuję na liberalne partie.Nie wiem
                  ile pogardy czy "pogardy" mają w sobie wyborcy czy członkowie PO w stosunku do
                  tzw.Moherowej armii słuchaczek i słuchaczy Radyjka, ale wiem ile agresji w
                  sobie i w stosunku do samych siebie mają moherowi słuchacze.Mieszkałam między
                  tymi ludźmi przez 3lata, słuchałam tego Radia, mam w rodzinie(b.bliskiej)kilku
                  wyznawców Rydzykowego dzieła i z pewną goryczą stwierdzam, że tylu jadowitych
                  plotek i złorzeczeń na sąsiadów, kraj i cały świat co między tymi ludźmi nie
                  nasłuchałam się ani wcześniej, ani później.Zadziwiająca była też samotność tych
                  ludzi jak i to, że w trudnych chwilach zwracali się o pomoc bynajmniej nie
                  wzajemnie do siebie, ale właśnie do liberalnych krewnych, organizacji czy
                  instytucji.
                  A co do pomocy. Najlepiej gdy trendy jest ta bezinteresowna i ślepa na
                  ubarwienie ideologiczno-światopoglądowe, że już się tak szeroko wyrażę,na którą
                  na pewno stać PiSowy elektorat(zwłaszcza gdy w pobliżu jest stacja TVN), a
                  której odmawiasz liberałom.Mogłabym zapytać Cię jeszcze oparę nieco bardziej
                  osobistych spraw, ale to nie miejsce i czas.
            • wrojoz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:46
              Rozumiem jako biednych ludzi, którym ludzie kaczyńskiego wyprali czasowo mózgi.
              Oni nie wiedzą co czynią.
              • remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:49
                wrojoz napisał:

> Rozumiem jako biednych ludzi, którym ludzie kaczyńskiego wyprali czasowo
                mózgi.
                > Oni nie wiedzą co czynią.

A co im proponuje PO ? Może załozenie własnej firmy w wieku 75 lat? Albo pracę
                dla 80-latków w UE ?
            • czaromir "MOHER" to stan umyslu, a nie kwestia wieku... 10.10.06, 14:09
              Moja matka tez nosi moherowy beret, a nie znosi zacietrzewionych "MOHEROW".
        • softeam Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 09:04
          cyberdemokracja napisał:

> jednak ktoś w populizm, mimo ewidentnego obnażenia prawdy, jeszcze wierzy...
          > Żałosne.

Z sondaży zniknęła Krajowa Partia Emerytów i Rencistów - KPEiR. Dzięki PR-owi i
          zmianie nazwy na PiS udało jej się przyciągnąć większą liczbę ludzi z demencją
          i Alzhaimerem, których jedynym bodźcem są wspomnienia z dzieciństwa. Ten ich
          populizm to nie jest wiara, to ich życie.
          • mariuszdd Demokraci.pl juz wystepua w grupie lewackiej 10.10.06, 09:25
            popłuczyny UW .
            Jakoś to tak ,przeszło to nie zauważone ,liberały he he.
            Ten sam los czeka cwaniaków z PO
            • jardo-g Re: Demokraci.pl juz wystepua w grupie lewackiej 10.10.06, 09:28
              jak dla ciebie, to moge być nawet lewakiem.
              • cyberdemokracja o Forum Liberalnym słyszałeś? Niedouczeni PiSowcy 10.10.06, 09:33
                ja mariuszdd nie powinni wypowiadać się na takie trudne tematy. Demokraci to
                partia centrum była (wytłumaczę - trochę lewicy trochę prawicy - mieszanka w
                cywilizowanych krajach występująca i nierzadko popularna), jednak po
                zdecydowanym zwrocie w lewo odłączyło się Forum Liberalne. Teraz już rozumiesz
                mariuszku?
                • jardo-g Re: o Forum Liberalnym słyszałeś? Niedouczeni PiS 10.10.06, 09:35
                  ja jestem zwolennikiem PO, ale jak chce mnie nazywać lewakiem, to niech nazywa.
                  Zwiasa mi to. To pisuarem być jest obciach.
        • wrojoz Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 09:45
          Ja też nie rozumiem jak na Kaczyńskiego jest 23%. Przecież to prowadzący
          łajdactwa w Polsce.
          • stara_twojej_starej Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 11:53
            wrojoz napisał:

> Ja też nie rozumiem jak na Kaczyńskiego jest 23%. Przecież to prowadzący
            > łajdactwa w Polsce.

Skąd te 23%?
            agitacja ciemnoty w kościołach, radio co ma ryja, część wsi, oszołomstwo w miastach...

Smutne, że w XXI wieku nadal mamy ludzi, którzy mentalnie tkwią w średniowieczu.
      • wrojoz Re: czy PIS zaczyna mordować ? np. Milan Subotić 10.10.06, 09:44
        Kaczyński pod Trybunał Stanu.
    • misiogogoo może w koncu ludzie zobaczą co odwala PiS 10.10.06, 08:47
      Zaletą PiS jest to, że w sejmie i rządzie mamy ludzi skazywqanych wyrokami za przestępstwa. Tylko to.
    • nogay PiS stracił, ale niewiele - wg PGB - 10.10.06, 08:56
      Według PGB (Polska Grupa Badawcza) - PO = 30%, PiS = 26 %, a komuniści = 17%.
      Badania sondażowe telefoniczne są g... warte. Dla PO i komunistów głosują
      plemiona ubeków i Judejczykow.
    • k.jurek PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:59
      Ile są warte sondaże GW, to każdy wie. Przed ostatnimi wyborami sondaże GW
      dawały kilkuprocentową przewagę, gdy błąd statystyczny wynosi 0,2 procenta, a
      wyniki ostatnich wyborów każdy zna.
    • onyx_70 Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:00
      PiSs ma 23%? Cholernie dużo abalfabetów i buraków jednak mieszka w tym kraju, bo
      aż 23%.
    • krzych.korab Jak głosować za partią bez twarzy i szacunku dla 10.10.06, 09:02
      własnych słów ?
      • wrojoz Re: Jak głosować za partią bez twarzy i szacunku 10.10.06, 10:01
        ...dla Narodu. PiS to partia mówiąca o moralności a sama niemoralna.
    • remik.bz PO nie ma szans na rząd większościowy 10.10.06, 09:02
      No cóż , wyraźnie widać ,że PO sma nie "prządzi". A jeszcze przy założeniu ,że
      te sondaże są "wiarygodne inaczej" ,że elektorat PiS w niedzielę wyborczą
      głosuję a elektorat PO grilluje , to nie jest tak źle.
      PO pewnie by wygrało kolejne wybory. Ale nie stworzy rządu większościowego.
      Ciekawe więc kogo i czym "skorumpuje" (terminologia zgodna z zasadami
      poprawności politycznej od czasów begergate)?
    • pachaka PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:03
      Młodsi i dobrze wykształceni też głosują na PiS.
      Co do wykształcenia: to nie to samo, co mądrość.
      • boguslavo Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 10:21
        Samoobrona, LPR, PiS to koalicja na bis. Ale, gdy dla PiS- robienie z gę-
        by cholewę nic nie znaczy to czemu tu sie dziwić. Dobre są i warchoły,
        a nawet matoły, byle głosy były i dały mu siły. Znów powtórka z rozrywki.
        Polski kabaret trwa. Cha, cha, cha...
    • clough Co to jest twardy elektorat? 10.10.06, 09:05
      Bielan twierdzi, że mobilizacja twardego elektoratu to ich mocna strona. Czy
      można się szczycić tym, że robi się wodę z mózgu starszym Polakom wykorzystując
      ich braki w wykształceniu i samodzielnym postrzeganiu rzeczywistosci? Wstyd
      panowie z PiS-u. A co dalej, jak ten twardy elektorat padnie z głodu?
      • maciej_aszek Re: Co to jest twardy elektorat? 10.10.06, 09:12
        Co dalej jak ten twardy elektorat padnie z głodu? Będziemy innch otumaniać,
        zawsze się znajdą chętni.
    • gpopiela PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:09
      tak mi sie nasunal maly cytat z "some like it hot":

Jerry (as Daphne): "You don't understand, Osgood! Aaah... I'm a man!"
      Osgood: "Well, nobody's perfect."

pozdrawiam!
    • kentucky.schreit.ficken PO jest przedostatnie 10.10.06, 09:10
      PIS tuz za zwyciezca
    • mila9911 PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:13
      No i bardzo dobrze.Coś nie słychać nagonki wspomagającej Radia Maryja ! A może
      to jeszcze nie ten czas ???????????????
    • cynamoon Dlaczego nie ma Korwina-Mikke 10.10.06, 09:20
      Poparcie dla tej PJKM jest (podaję za wczorajszymi wiadomościami) 3%. Dlaczego
      wyborcza po raz kolejny pomija ten komitet wyborczy?!. Ta gazeta już dawno
      przestała przedstawiać rzeczywistość, a jedynie swoją jej interpretację.
    • awantur-nick wasze sondaże, nasze wybory 10.10.06, 09:20
      www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe
    • joris PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:21
      Nie ma sie co cieszyc. Na PIS zaglosuje 1/3 Polactwa. Katokomunizm jest
      wymarzonycm ustrojem Polactwa a ksenofobia i zanurzanie w polskim masochizmie,
      podbarwionym katolicko, jego ulubionym zajeciem.
    • studiozet3 Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:25
      Spójrz na politykę z trochę innej, tej lepszej strony. Nabierz dystansu do
      szarej rzeczywistości politycznej. Wejdź do nas i oglądaj największą w
      internecie galerię zdjęć politycznych i satyryczno - politycznych

www.starsclub.pl/pg_zdjecia.php?idk=-1
    • fervex.adult "w tym kierunku ostatnio dzialamy" 10.10.06, 09:34
      ladne mi dzialania :) obrzucanie blotem, klamanie, kombinowanie.
      Najsmieszniejsze ze cham z warcholem sie znowu zeszli.
    • jacek230 Niech bestia zdycha!!! 10.10.06, 09:36
      ...
    • jacek230 Skad sie bierze 23 proc. matolow w tym kraju??? 10.10.06, 09:39
      ???
      • stara_twojej_starej Re: Skad sie bierze 23 proc. matolow w tym kraju? 10.10.06, 11:47
        jacek230 napisał:

> ???

z radia co ma ryja oraz ze wsi.
    • wrojoz Re: Przeproś i Spjerdalaj...-tak przechodzi :) 10.10.06, 09:43
      Kaczyński musi odejść.
    • junkier Bzdury. PiS ma wieksze poparcie niz wrogom Polski 10.10.06, 09:45
      Bzdury. PiS ma wieksze poparcie niz wrogom Polski i polskosci sie marzy.

Polacy nie wierza farbowanym lisom ktorzy przed laty udawali "antykomunistyczna
      opozycje", zeby zaraz potem wychwalac komunistycznych rzezimieszkow jako "ludzi
      honoru" i wybielac rozne komusze kreatury w rodzaju Prezia.
      • yhy_yhy twój idol JK spotyka się właśnie z SLD...buhaha 10.10.06, 10:04
        • cynamoon Re: twój idol JK spotyka się właśnie z SLD...buha 10.10.06, 10:07
          Dowody jakieś?
          Czy tylko insynuacje?
          • junkier Daj spokoj. 10.10.06, 10:30
            Daj spokoj. Rozmowa ze swirem nie ma sensu. Napisalem temu zawodnikowi juz pare
            razy zeby sie odp... ale chyba ma elementarne trudnosci z rozumieniem j.
            polskiego. Nie dziwota.
            • yhy_yhy junkier...oazo mądrości...teraz to przywaliłeś 10.10.06, 10:46
              ...oczywiście nikt kto ma inne zdanie niż ty nie może być określany mianem rozumiejącego cokolwiek...
              ...przecież to właśnie ty i tylko ty rozumiesz wszystko...biada świrom, którzy tego nie pojmą,

(dowartościowuje cię twój "grożny" nick?)
          • yhy_yhy dowiedziałeś się już o spotkaniu z SLD? 10.10.06, 12:11
            padł kolejny pomnik...?
            • kentucky.schreit.ficken Re: dowiedziałeś się już o spotkaniu z SLD? 10.10.06, 12:35
              Jak bedzie trzeba to junkier uzna wszystko za sluszne, wlasnego zdania to on i
              tak nie ma.
    • stara_twojej_starej PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:45
      kaczyńscy kopią sobie coraz głębszy polityczny grób. jeszcze chwila i nawet ich zwolennicy się od tych debili odwrócą. Szkoda tylko, że do tego czasu kaczyńscy napsują ile się da.
      ci ludzie są po prostu chorzy...
    • arjuna1 Spokojnie, nie ma siły aby PIS przetrwał. Pójdzie 10.10.06, 09:52
      na samo dno razem z AWS. Trzeba tylko poczekać. Nie ma sily aby takich 2
      łajdaków/nieudaczników zmieniło Polskę w mentalny skansen Europy.

marcus_crassus napisał:

> czesc elektoratu SO mogla przepylnac do PiS. Ale PO ma jeszcze miesiac
      > szansy :)
      • stara_twojej_starej Re: Spokojnie, nie ma siły aby PIS przetrwał. Pój 10.10.06, 11:50
        arjuna1 napisał:

> na samo dno razem z AWS. Trzeba tylko poczekać. Nie ma sily aby takich 2
        > łajdaków/nieudaczników zmieniło Polskę w mentalny skansen Europy.
        >

Ale tu szkoda czekać... z każdym dniem te szmaty coraz bardziej ośmieszają Polskę.
        Muszą być wybory - i to jak najszybciej. Ludzie muszą pójść głosować. Jak nie ZA jakąś konkretną partią, to PRZECIW PiSowi i kaczyńskim.
        Inaczej będziemy tkwili w tym g...nie przez lata.
    • mordzinas Wasze esbeckie niedoczekanie 10.10.06, 09:55
      I znowu jątrzysz i znowu manipulujesz antypolska szmato.
      Te wasze ubeckie sondaże możecie sobie wsadzić w du pe
      łajdacy ,kłamcy i manipulatorzy z wybiórczej tvn polstu i reszty
      polskojęzycznych esbeckich mediów.
      Pierzecie Polakom mózgi od 17 lat ale jakoś coraz mniej skutecznie.
      Jesteście garstką esbeków ,którzy mają potężne media i przez to wpływ
      na miljony Polaków.
      Smutne ,ze również częć ludzi wykształconych tkz ćwierćinteligencji -
      daje się nabierać na waszą esbecką propagandę.

niedoczekanie wasze szmaty z wybiórczej. Nie będziecie rządzić Polską.
      Pogardzam wami esbeckie wściekłe psy.
      • tles01 mordzinas..SB-cja tylko wPIS !!! 10.10.06, 10:00
        won chamie!
      • yhy_yhy naucz się pisać po polsku gnido... 10.10.06, 10:02
      • evident nerwy puszczają , płacić przestaną 10.10.06, 11:02
        trzeba się ratować ?
      • stara_twojej_starej Re: Wasze esbeckie niedoczekanie 10.10.06, 11:50
        mordzinas napisał:

> I znowu jątrzysz i znowu manipulujesz antypolska szmato.

stul pysk, pisowska szmato.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka