bloody_rabbit PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:44 200 mandatów PO + 58 lewicy = stabilny i zrównoważony rząd bez oszołomów. Są chętni? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:46 Jarek się nie zgodzi, Lech mu pomoże! Będziemy nawet trzy lata dryfować. Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_komu_komunisci_z_pis czy PIS zaczyna mordować ? np. Milan Subotić 10.10.06, 08:46 spadek praktycznie zaden 10% przy poparciu Rydzyka i niskiej frekfencji to nic. jesli sie okaze ze to nie to nie ten Milan Subotić z TVN tylko profesor politologii z Belgradu moze to oznaczać dla niego wyrok śmierci, a Premier (jesli to prawda) powinien iść za to pod Trybunał Stanu. To nie afera tasmowa tylko wyrok smierci dla profesora z Belgradu. ale czego jeszcze sie dopusci w zdobywaniu władzy - TO TYLKO POCZĄTEK Gazeta Polska tez zamiesciła zgjęcie Profesora z Belgradu !!! artykuł jest tu: www.rmf.fm/fakty/?id=107104 "Panie prezesie melduje wykonanie zadania" Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czyli 10.10.06, 08:53 jednak ktoś w populizm, mimo ewidentnego obnażenia prawdy, jeszcze wierzy... Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 08:58 to twardy elektorat pseudoprawicy. Mohery od Rydzyka + oszołomy w rodzaju Galby. Jakby zliczać głosy na partie prawicowe, to mniej więcej zawsze było tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:06 jardo-g napisał: > to twardy elektorat pseudoprawicy. Mohery od Rydzyka + oszołomy w rodzaju > Galby. Jakby zliczać głosy na partie prawicowe, to mniej więcej zawsze było > tyle.. Zdefiniuj prosze pojęcie "mohery". Odnosze wrażenie ,że nie darzysz szacunkiem ludzi starych , niedołężnych ,biednych a często zasłuzonych dla odzyskania wolności w 1989 r -ale moze się mmylę Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:08 to słuchacze radia maryja, którzy zrobią to Rydzyk im powie. Mieszkają zazwyczaj na wsi, mają kiepskie wykształcenie i przez to są podatni na manipulację. Istotnie ich nie cenię. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:46 jardo-g napisał: > to słuchacze radia maryja, którzy zrobią to Rydzyk im powie. Mieszkają > zazwyczaj na wsi, mają kiepskie wykształcenie i przez to są podatni na > manipulację. Istotnie ich nie cenię. A może oni po prostu boja się ,że pod rządami PO "zdechną z głodu", gdyż PO kreuje wizję Polski wyłącznie dla młodych , energicznych , wykształconych ze "smykałką do interesów". Mozesz ich nie cenić , ale nie powinno się z nich drwić. To tez obywatele. PiS chce dla nich m.in. Polski solidarnej. A czego chce PO? Aby wygineli jak mamuty? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja Tak to widzisz? Młodzi albo starzy? PiS lobotomie 10.10.06, 10:42 Ci zrobił? Wizja liberalna Platformy - to budowanie społeczeństwa prężnego i konkurencyjnego, ale zakłada wspieranie potrzebujących. I jedynie potrzebujących. A nie darmozjadów z lewymi rentami i bezrobotnych którym się pracować nie chce. A gdyby miałby to rzeczywiście być wybór między młodymi a starymi to faktycznie masz rację - lepiej postawić na starych. Jak młodzi wyjadą i nie będą płacić podatków w polsce bo nie będą mieli roboty, to emerytury zostaną obcięte jako pierwsze - PiS własnoręcznie by to zrobił. A póki to się nie stanie, możesz śmiało dalej wierzyć w te populistyczne brednie. Powodzenia. Wszystkim starym pozostaje życzyć, żeby niue doczekali swojej wymarzonej Polski PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_w11 Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 11:33 Dla mnie to pojęcie oznacza pewną, nazwijmy to "ciasnotę" umysłu. Niekoniecznie jest związana z podziałem młody-stary. Znam świetnych i bardzo otwartych ludzi po 70 z którymi się przyjaźnię (sam należę do tzw. młodych). Czy pod rządami PO "zdechną z głodu"? Jako liberał nie jestem przeciwny solidaryzowaniu się z innymi. Na tym polega świat cywilizowany. Jednak uważam, że jeśli odbierzemy lewe renty osobom, które je wyłudziły to naprawdę potrzebujący ludzie będą mogli żyć z godnością. I proszę nie rób z liberałów ludzi drwiących z innych, bez serca. My po prostu chcemy porządku i uczciwego stawiania spraw. Poza tym jestem zdania, że zbytnia pomoc socjalna osobom nieuczciwym i niepotrzebującym powoduje, że ludzie tracą motywację do życia i schodzą na margines społeczeństwa. Taka polityka tworzy rzesze rencistów-alkoholików. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 11.10.06, 08:56 jerzy_w11 napisał: I proszę nie rób z liberałów > ludzi drwiących z innych, bez serca. My po prostu chcemy porządku i uczciwego > stawiania spraw. No to czemu nie stawiacie sprawy do końca uczciwie? Dlaczego temat "biednych nie z własnej winy" u Was nie istnieje? A jesli czasem ( bardzo rzadko) mówicie coś tam o pomocy dla biednych i niedołężnych ,to brzmi to jak "rzucanie ochłapów" z konieczności i wbrew interesom Polski ( raczej własnym , prywatnym). Przypominam ,że ludzie dziś po 70-tce nie mieli szans za komuny założyć własnej firmy , ubezpieczyć się w Amplico, wyjechać do Londynu. Walczyli o tę szanse dla nas. I wywalczyli tę szanśę . Dlatego naszym obowiązkiem jest im dzisiaj pomoc. Nie rzucając ochłapy zgodnie z liberalna ideologia , tylko pomóc zgodnie z zapisami IV-go przykazania (jestem katolikiem). Inaczej wygląda sprawa w starej UE. Tam dzisiejszy emeryt to "panisko" , ale miał sszansę na zabezpieczenie starości. A naszym tę szansę odebrano w 1945 r. I dlatego to my musimy dzis wziąć na siebie ten ciężar pomocy. A stwierdzenie "wyjedziemy wszyscy do Londynu", to nic innego jak egoizm i brutalny szantaż. Szantaż z podtekstem następujacym: "wywalczyliście dla nas szansę na robienie kasy , OK,to bedziemy ja robić. Ale się z wami nie podzielimy. Teraz to mamy Was w nosie, nie podzielimy się, i co nam zrobicie? Najlepiej wreszczie wyzdychajcie , to będziemy mieć święty spokój" Ps. wiem o czym piszę. Sam mam rodziców w wieku emerytalnym , którzy całe życie uczciwie pracowali. Gdyby nie fakt ,ze zarówno ja jak i moja siostra mocno wspieramy ich finansowo , to pewnie mieliby bardzo ciężka starość . Rodzice walczyli z komuna i mają groszowe emerytury. A ci którzy wspierali komunę mają od nich emerytury dziesieciokrotmie większe. Jedynie PiS ten "drobny fakt" zauważa. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 11:44 "A może oni po prostu boja się ,że pod rządami PO "zdechną z głodu"" Owszem boją się. Takie brednie im wbiło do łba radio maryja. Jak również to, że jak wejdziemy do UE to przyjdzie Niemiec i im dom zabierze, a jak wprowadzimy euro, to ceny skoczą o 300% i za bochenek chleba będziemy płacić po 10 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:42 remik,błagam nie czepiaj się.Swego czasu nosiłam moherowy komplecik (czapka+szal) w kolorze nader jaskrawym ale życzliwi(przyjaciółka) skomplementowali mnie, że wyglądam w tym jak smerfetka.Przestałam nosić mohery choć są ciepłe(ale jak się człek spoci to "gryzie")i w dodatku czesać trzeba, ów moher oczywiście.Dziś mam 34lata. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Ja się nie czepiam 10.10.06, 09:55 szoszan napisała: > remik,błagam nie czepiaj się.Swego czasu nosiłam moherowy komplecik > (czapka+szal) w kolorze nader jaskrawym ale życzliwi(przyjaciółka) > skomplementowali mnie, że wyglądam w tym jak smerfetka.Przestałam nosić mohery > choć są ciepłe(ale jak się człek spoci to "gryzie")i w dodatku czesać trzeba, > ów moher oczywiście.Dziś mam 34lata. To okreslenie "mohery" w wydaniu PO jest aktualnie pełne "pogardy". Pogardy dla ludzi , nie dla ufoludków. A ja po prostu uważam ,że to są z reguły biedni starsi ludzie , którym PRL odebrała szansę na godne życie i godna starość. Nalezy im się nasza pomoc a nie drwina. Ale dla elektoratu PO takie słowo jak "pomoc" nie jest "trendy" Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Ja się nie czepiam 10.10.06, 10:19 No to skoro już tak się wczuwasz...Ale najpierw zapytam ile masz lat? Ja mam liberalne poglądy i zgodnie z nimi głosuję na liberalne partie.Nie wiem ile pogardy czy "pogardy" mają w sobie wyborcy czy członkowie PO w stosunku do tzw.Moherowej armii słuchaczek i słuchaczy Radyjka, ale wiem ile agresji w sobie i w stosunku do samych siebie mają moherowi słuchacze.Mieszkałam między tymi ludźmi przez 3lata, słuchałam tego Radia, mam w rodzinie(b.bliskiej)kilku wyznawców Rydzykowego dzieła i z pewną goryczą stwierdzam, że tylu jadowitych plotek i złorzeczeń na sąsiadów, kraj i cały świat co między tymi ludźmi nie nasłuchałam się ani wcześniej, ani później.Zadziwiająca była też samotność tych ludzi jak i to, że w trudnych chwilach zwracali się o pomoc bynajmniej nie wzajemnie do siebie, ale właśnie do liberalnych krewnych, organizacji czy instytucji. A co do pomocy. Najlepiej gdy trendy jest ta bezinteresowna i ślepa na ubarwienie ideologiczno-światopoglądowe, że już się tak szeroko wyrażę,na którą na pewno stać PiSowy elektorat(zwłaszcza gdy w pobliżu jest stacja TVN), a której odmawiasz liberałom.Mogłabym zapytać Cię jeszcze oparę nieco bardziej osobistych spraw, ale to nie miejsce i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:46 Rozumiem jako biednych ludzi, którym ludzie kaczyńskiego wyprali czasowo mózgi. Oni nie wiedzą co czynią. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Co rozumiesz przez pojecie "mohery" ? 10.10.06, 09:49 wrojoz napisał: > Rozumiem jako biednych ludzi, którym ludzie kaczyńskiego wyprali czasowo mózgi. > Oni nie wiedzą co czynią. A co im proponuje PO ? Może załozenie własnej firmy w wieku 75 lat? Albo pracę dla 80-latków w UE ? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir "MOHER" to stan umyslu, a nie kwestia wieku... 10.10.06, 14:09 Moja matka tez nosi moherowy beret, a nie znosi zacietrzewionych "MOHEROW". Odpowiedz Link Zgłoś
softeam Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 09:04 cyberdemokracja napisał: > jednak ktoś w populizm, mimo ewidentnego obnażenia prawdy, jeszcze wierzy... > Żałosne. Z sondaży zniknęła Krajowa Partia Emerytów i Rencistów - KPEiR. Dzięki PR-owi i zmianie nazwy na PiS udało jej się przyciągnąć większą liczbę ludzi z demencją i Alzhaimerem, których jedynym bodźcem są wspomnienia z dzieciństwa. Ten ich populizm to nie jest wiara, to ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Demokraci.pl juz wystepua w grupie lewackiej 10.10.06, 09:25 popłuczyny UW . Jakoś to tak ,przeszło to nie zauważone ,liberały he he. Ten sam los czeka cwaniaków z PO Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Demokraci.pl juz wystepua w grupie lewackiej 10.10.06, 09:28 jak dla ciebie, to moge być nawet lewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja o Forum Liberalnym słyszałeś? Niedouczeni PiSowcy 10.10.06, 09:33 ja mariuszdd nie powinni wypowiadać się na takie trudne tematy. Demokraci to partia centrum była (wytłumaczę - trochę lewicy trochę prawicy - mieszanka w cywilizowanych krajach występująca i nierzadko popularna), jednak po zdecydowanym zwrocie w lewo odłączyło się Forum Liberalne. Teraz już rozumiesz mariuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: o Forum Liberalnym słyszałeś? Niedouczeni PiS 10.10.06, 09:35 ja jestem zwolennikiem PO, ale jak chce mnie nazywać lewakiem, to niech nazywa. Zwiasa mi to. To pisuarem być jest obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 09:45 Ja też nie rozumiem jak na Kaczyńskiego jest 23%. Przecież to prowadzący łajdactwa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: A Ż 23% !!! Katastrofa demokratyczna... Czy 10.10.06, 11:53 wrojoz napisał: > Ja też nie rozumiem jak na Kaczyńskiego jest 23%. Przecież to prowadzący > łajdactwa w Polsce. Skąd te 23%? agitacja ciemnoty w kościołach, radio co ma ryja, część wsi, oszołomstwo w miastach... Smutne, że w XXI wieku nadal mamy ludzi, którzy mentalnie tkwią w średniowieczu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: czy PIS zaczyna mordować ? np. Milan Subotić 10.10.06, 09:44 Kaczyński pod Trybunał Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo może w koncu ludzie zobaczą co odwala PiS 10.10.06, 08:47 Zaletą PiS jest to, że w sejmie i rządzie mamy ludzi skazywqanych wyrokami za przestępstwa. Tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
nogay PiS stracił, ale niewiele - wg PGB - 10.10.06, 08:56 Według PGB (Polska Grupa Badawcza) - PO = 30%, PiS = 26 %, a komuniści = 17%. Badania sondażowe telefoniczne są g... warte. Dla PO i komunistów głosują plemiona ubeków i Judejczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
k.jurek PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 08:59 Ile są warte sondaże GW, to każdy wie. Przed ostatnimi wyborami sondaże GW dawały kilkuprocentową przewagę, gdy błąd statystyczny wynosi 0,2 procenta, a wyniki ostatnich wyborów każdy zna. Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:00 PiSs ma 23%? Cholernie dużo abalfabetów i buraków jednak mieszka w tym kraju, bo aż 23%. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak głosować za partią bez twarzy i szacunku dla 10.10.06, 09:02 własnych słów ? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Jak głosować za partią bez twarzy i szacunku 10.10.06, 10:01 ...dla Narodu. PiS to partia mówiąca o moralności a sama niemoralna. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PO nie ma szans na rząd większościowy 10.10.06, 09:02 No cóż , wyraźnie widać ,że PO sma nie "prządzi". A jeszcze przy założeniu ,że te sondaże są "wiarygodne inaczej" ,że elektorat PiS w niedzielę wyborczą głosuję a elektorat PO grilluje , to nie jest tak źle. PO pewnie by wygrało kolejne wybory. Ale nie stworzy rządu większościowego. Ciekawe więc kogo i czym "skorumpuje" (terminologia zgodna z zasadami poprawności politycznej od czasów begergate)? Odpowiedz Link Zgłoś
pachaka PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:03 Młodsi i dobrze wykształceni też głosują na PiS. Co do wykształcenia: to nie to samo, co mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 10:21 Samoobrona, LPR, PiS to koalicja na bis. Ale, gdy dla PiS- robienie z gę- by cholewę nic nie znaczy to czemu tu sie dziwić. Dobre są i warchoły, a nawet matoły, byle głosy były i dały mu siły. Znów powtórka z rozrywki. Polski kabaret trwa. Cha, cha, cha... Odpowiedz Link Zgłoś
clough Co to jest twardy elektorat? 10.10.06, 09:05 Bielan twierdzi, że mobilizacja twardego elektoratu to ich mocna strona. Czy można się szczycić tym, że robi się wodę z mózgu starszym Polakom wykorzystując ich braki w wykształceniu i samodzielnym postrzeganiu rzeczywistosci? Wstyd panowie z PiS-u. A co dalej, jak ten twardy elektorat padnie z głodu? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej_aszek Re: Co to jest twardy elektorat? 10.10.06, 09:12 Co dalej jak ten twardy elektorat padnie z głodu? Będziemy innch otumaniać, zawsze się znajdą chętni. Odpowiedz Link Zgłoś
gpopiela PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:09 tak mi sie nasunal maly cytat z "some like it hot": Jerry (as Daphne): "You don't understand, Osgood! Aaah... I'm a man!" Osgood: "Well, nobody's perfect." pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken PO jest przedostatnie 10.10.06, 09:10 PIS tuz za zwyciezca Odpowiedz Link Zgłoś
mila9911 PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:13 No i bardzo dobrze.Coś nie słychać nagonki wspomagającej Radia Maryja ! A może to jeszcze nie ten czas ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon Dlaczego nie ma Korwina-Mikke 10.10.06, 09:20 Poparcie dla tej PJKM jest (podaję za wczorajszymi wiadomościami) 3%. Dlaczego wyborcza po raz kolejny pomija ten komitet wyborczy?!. Ta gazeta już dawno przestała przedstawiać rzeczywistość, a jedynie swoją jej interpretację. Odpowiedz Link Zgłoś
awantur-nick wasze sondaże, nasze wybory 10.10.06, 09:20 www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe Odpowiedz Link Zgłoś
joris PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:21 Nie ma sie co cieszyc. Na PIS zaglosuje 1/3 Polactwa. Katokomunizm jest wymarzonycm ustrojem Polactwa a ksenofobia i zanurzanie w polskim masochizmie, podbarwionym katolicko, jego ulubionym zajeciem. Odpowiedz Link Zgłoś
studiozet3 Re: PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:25 Spójrz na politykę z trochę innej, tej lepszej strony. Nabierz dystansu do szarej rzeczywistości politycznej. Wejdź do nas i oglądaj największą w internecie galerię zdjęć politycznych i satyryczno - politycznych www.starsclub.pl/pg_zdjecia.php?idk=-1 Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult "w tym kierunku ostatnio dzialamy" 10.10.06, 09:34 ladne mi dzialania :) obrzucanie blotem, klamanie, kombinowanie. Najsmieszniejsze ze cham z warcholem sie znowu zeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Skad sie bierze 23 proc. matolow w tym kraju? 10.10.06, 11:47 jacek230 napisał: > ??? z radia co ma ryja oraz ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Przeproś i Spjerdalaj...-tak przechodzi :) 10.10.06, 09:43 Kaczyński musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Bzdury. PiS ma wieksze poparcie niz wrogom Polski 10.10.06, 09:45 Bzdury. PiS ma wieksze poparcie niz wrogom Polski i polskosci sie marzy. Polacy nie wierza farbowanym lisom ktorzy przed laty udawali "antykomunistyczna opozycje", zeby zaraz potem wychwalac komunistycznych rzezimieszkow jako "ludzi honoru" i wybielac rozne komusze kreatury w rodzaju Prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon Re: twój idol JK spotyka się właśnie z SLD...buha 10.10.06, 10:07 Dowody jakieś? Czy tylko insynuacje? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Daj spokoj. 10.10.06, 10:30 Daj spokoj. Rozmowa ze swirem nie ma sensu. Napisalem temu zawodnikowi juz pare razy zeby sie odp... ale chyba ma elementarne trudnosci z rozumieniem j. polskiego. Nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy junkier...oazo mądrości...teraz to przywaliłeś 10.10.06, 10:46 ...oczywiście nikt kto ma inne zdanie niż ty nie może być określany mianem rozumiejącego cokolwiek... ...przecież to właśnie ty i tylko ty rozumiesz wszystko...biada świrom, którzy tego nie pojmą, (dowartościowuje cię twój "grożny" nick?) Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy dowiedziałeś się już o spotkaniu z SLD? 10.10.06, 12:11 padł kolejny pomnik...? Odpowiedz Link Zgłoś
kentucky.schreit.ficken Re: dowiedziałeś się już o spotkaniu z SLD? 10.10.06, 12:35 Jak bedzie trzeba to junkier uzna wszystko za sluszne, wlasnego zdania to on i tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej PiS stracił, ale niewiele 10.10.06, 09:45 kaczyńscy kopią sobie coraz głębszy polityczny grób. jeszcze chwila i nawet ich zwolennicy się od tych debili odwrócą. Szkoda tylko, że do tego czasu kaczyńscy napsują ile się da. ci ludzie są po prostu chorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
arjuna1 Spokojnie, nie ma siły aby PIS przetrwał. Pójdzie 10.10.06, 09:52 na samo dno razem z AWS. Trzeba tylko poczekać. Nie ma sily aby takich 2 łajdaków/nieudaczników zmieniło Polskę w mentalny skansen Europy. marcus_crassus napisał: > czesc elektoratu SO mogla przepylnac do PiS. Ale PO ma jeszcze miesiac > szansy :) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Spokojnie, nie ma siły aby PIS przetrwał. Pój 10.10.06, 11:50 arjuna1 napisał: > na samo dno razem z AWS. Trzeba tylko poczekać. Nie ma sily aby takich 2 > łajdaków/nieudaczników zmieniło Polskę w mentalny skansen Europy. > Ale tu szkoda czekać... z każdym dniem te szmaty coraz bardziej ośmieszają Polskę. Muszą być wybory - i to jak najszybciej. Ludzie muszą pójść głosować. Jak nie ZA jakąś konkretną partią, to PRZECIW PiSowi i kaczyńskim. Inaczej będziemy tkwili w tym g...nie przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Wasze esbeckie niedoczekanie 10.10.06, 09:55 I znowu jątrzysz i znowu manipulujesz antypolska szmato. Te wasze ubeckie sondaże możecie sobie wsadzić w du pe łajdacy ,kłamcy i manipulatorzy z wybiórczej tvn polstu i reszty polskojęzycznych esbeckich mediów. Pierzecie Polakom mózgi od 17 lat ale jakoś coraz mniej skutecznie. Jesteście garstką esbeków ,którzy mają potężne media i przez to wpływ na miljony Polaków. Smutne ,ze również częć ludzi wykształconych tkz ćwierćinteligencji - daje się nabierać na waszą esbecką propagandę. niedoczekanie wasze szmaty z wybiórczej. Nie będziecie rządzić Polską. Pogardzam wami esbeckie wściekłe psy. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Wasze esbeckie niedoczekanie 10.10.06, 11:50 mordzinas napisał: > I znowu jątrzysz i znowu manipulujesz antypolska szmato. stul pysk, pisowska szmato. Odpowiedz Link Zgłoś