neiden Premier: Elity nie bronią interesów narodowych 03.02.07, 21:35 bo 50% polakow sa nie patryjotami, sprawa jest calkiem prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut A ten swoje. żyję tutaj i wiem co jest interesem 03.02.07, 21:36 narodowym: to praca,bezpieczne ulice, zdrowa służba zdrowia, czyjś rower oparty o płot, handel i zdrowa współpraca z sąsiadami i jak najmniej polityków w mediach. A nie zaczepna polityka,ciągłe szukanie dziury w całym i ustawianie wszystkiego co żyje na swoją własną modłę. Przecież to widać i pzestaje być śmieszne. Wczoraj wieczorem w Radomiu napadnięto moja koleżankę.Chcielibyście zobaczyć jak ją policja potraktowała? Czy umiecie sobie to wyobrazić?Ludzie wyjeżdzają masowo zdesperowani sytuacja w tym kraju, w tv agenci i przecieki, polityka brudu i chorych ambicji.Nie ma komu pojechać do Rosji i pogadać. Niemcy powoli maja nas za idiotów. Jeśli tak dalej pójdzie to kto będzie chciał z nami rozmawiać? Czasem ta nasza polityka przypomina mi takie powiedzenie: przylgnęło g. do statku i mówi : płyniemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Jedynym skutkiem afery kartoflanej jest ogólna 03.02.07, 21:36 zgoda i na takie określenie pp. Kaczyńskich et consortes... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 21:38 kompleksy b.małego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Podziwiam szczerość Jarosława 03.02.07, 21:40 Wszak premier i prezydent do elity należą z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Brawo Premier. GW chowa głowe w piasek 03.02.07, 21:45 i oczywiście udaje głupa.... To towarzystwo salonowe GW staje sie coraz bardziej groteskowe... Wreszcie mamy premiera, który przywraca właściwe miary, bo to co było przez 16 lat, to był niebywały skandal. Koszmar po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Złamas znów sobie coś uroił 03.02.07, 21:46 Biedny człowiek. Ciągle żyje w świecie lęków, kompleksów i wydumanych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Złamas znów sobie coś uroił 03.02.07, 21:51 To on nie dba o nasz interes, wyksztalceni ludzie wyjezdzaj z kraju, a swiat sie z nas smieje. Odejdz malutki czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Incydent? 03.02.07, 21:47 "...w Polce taki incydent nie pozostałaby bez krytycznego komentarza." Widocznie elity niemieckie nie są zainteresowane sprawami przyziemnymi, albo płytko podziemnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala ncydent? 03.02.07, 21:57 tinakon napisała: > "...w Polce taki incydent nie pozostałaby bez krytycznego komentarza." > Widocznie elity niemieckie nie są zainteresowane sprawami przyziemnymi, albo > płytko podziemnymi. NIE! Imbecyl jak całe PC. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Czy 1930 sie powtarza ? 03.02.07, 21:58 Mysle ze tak. Tylko w chwili obecnej Niemcy sie nie zbroja. Moga to zrobic w kazdej chwili z ich wydajnym przemyslem. W chwili obecnej nie ma zagrozenia ale co za pare lat ?. Historia uczy ze Polska od rozbiorow byla niepodlegla tylko dwadziescia lat plus 17 rzadow postkomuny. Widzac mocarstwowe zagrywki Putina mysle ze jedynym krajem (zeby nie powtarzac bledow) z ktorym Polska moze trzymac dobre stosunki sa Niemcy. Na USA czy Anglie nie mozna liczyc bo juz sie Polacy przeliczyli. Rozwiazaniem jest silna integracja gospodarcza z Niemcami i w mniejszym stopniu Unia. Nawet gdy straci sie pewne polskie wazne elementy z zycia. Polski poprostu nie stac na inne rozwiazanie. Wielu nazwie mnie swinia i zdrajca. Taka jest jednak brutalna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Czy 1930 sie powtarza ? 03.02.07, 22:06 Masz wiele racji tylko z kolei na Niemcach przeliczyli sie ci ktorzy z nimi poszli w 1939 (nawiasem mowiac prawie cala Europa) Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy 1930 sie powtarza ? 03.02.07, 22:10 Myslisz,ze Holendrzy kochaja Niemcow? Nie przeszkodzilo to jednak Holendrom w rozwijaniu i poglebianiu bardzo scislej wspolpracy nie tylko gospodarczej wlasnie z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Czy 1930 sie powtarza ? 04.02.07, 01:29 Biznes jes biznes, Niemcy musieliby Holendrów wymordować żeby zawładnąć, no właśnie czym, jakby Holendrów nie było, bo kupić ich nie mogli. Na polskich ziemiach Niemcy nie miały skrupułów, jak nie mogli zająć ziemii, wygnać mieszkańców, przekupywali. Dlatego tak wielu osiłków z Niemiec produkuje się na polskich forach, przedstawiając niemiecki punkt widzenia jako uniwersalną prawdę. Bez urazy, Helmut, posługują się bezbłędnym polskim językiem, czyli nauki pobierali w Polsce. Liczy się micha, nieprawdaż? Ale czy pełna micha znaczy więcej niż wolność? niż duma? Dzisiaj odbędzie się mecz o mistrzostwo świata w piłce reczej, niech ten mecz będzie świętem spotowym naszych krajów, a nie wojną, tak jak niektóre media niemieckie przedstawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy 1930 sie powtarza ? 04.02.07, 01:38 > Liczy się micha, nieprawdaż? Ale czy pełna micha > znaczy więcej niż wolność? niż duma? Myslisz, ze ja czuje sie niewolnym albo pozbawionym dumy, bo czuje sie zarowno Niemcem jak i Polakiem, a moze jestem zupelnie pozbawiony az tak wyzszej patriotycznej uczuciowosci? W kazym razie kaczory nie sa dla mnie zadna wyrocznia, byc moze ich doswiadczenie zyciowe w porownaniu z moim jest raczej niewielkie. O moja "miche" nie musze sie martwic, zapelniam ja obecnie w Polsce, bo potrafie dobrze sprzedac to co umie. Zycze serdecznie Polakom azeby Niemcom jutro dali w dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Czy 1930 sie powtarza ? 03.02.07, 23:46 barbara444 napisał: > Mysle ze tak. Tylko w chwili obecnej Niemcy sie nie zbroja. > > Moga to zrobic w kazdej chwili z ich wydajnym przemyslem. > > W chwili obecnej nie ma zagrozenia ale co za pare lat ?. > > Historia uczy ze Polska od rozbiorow byla niepodlegla tylko dwadziescia lat plu > s > 17 rzadow postkomuny. > > Widzac mocarstwowe zagrywki Putina mysle ze jedynym krajem (zeby nie powtarzac > bledow) z ktorym Polska moze trzymac dobre stosunki sa Niemcy. > > Na USA czy Anglie nie mozna liczyc bo juz sie Polacy przeliczyli. > > Rozwiazaniem jest silna integracja gospodarcza z Niemcami i w mniejszym stopniu > Unia. Nawet gdy straci sie pewne polskie wazne elementy z zycia. > > Polski poprostu nie stac na inne rozwiazanie. > > Wielu nazwie mnie swinia i zdrajca. > > Taka jest jednak brutalna prawda. eh, tam, dlaczego zaraz mam cie nazywac swinia i zdrajca. po prostu jestes glupi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy 1930 sie powtarza ? 03.02.07, 23:48 > po prostu jestes glupi i tyle. w koncu zaczales uzywac jezyka, z ktorym ci latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 21:56 honecker32 napisał: > Co to sa polskie interesy narodowe ? > tylko te zgodne z jego zapatrywaniami ? co ten czubek znowu prdlnął???? Widać od razu, że Gomułkowskiego chowu i ELITA źle mu się kojarzy. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
langston a kogoz do tej "elity" bys zaliczyl? 03.02.07, 22:08 Geremka, Mazowieckiego, Michnika ? hihihihi nie zartujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: a kogoz do tej "elity" bys zaliczyl? 03.02.07, 23:38 a kto jest dla ciebie elitą ? kalkstein? wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon "...gdyby elity jako całość..." 03.02.07, 22:06 mówiły jednym głosem? Czyim głosem? Głosem wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
langston odbrobiles juz dzieko lekcje? 03.02.07, 22:06 dobranocke obejzales i lekcje odrobione to do lozeczka Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatic Re: "elyty"- to nie ci których widać i słychać 03.02.07, 22:11 Polskie prawdziwe elity są z boku i nie angażują się w politykę bo teraz jest burzliwy okres przejściowy i rządzenie jest wyczynem ponad siły. Dlatego tak PiS - owi trudno rządzić i tak wielka krytyka skorumpowanych totalnie mediów. Taki czas. Media są w rękach wielkiej korupcji i ciemnych interesów. Może być żal Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Re: odbrobiles juz dzieko lekcje? 03.02.07, 22:24 Dzieko lekcje odrobiło, dobranocki nie obejrzało, bo nie ma telewizorni w domu. Dzieko ma inteligencję wyższą niż inne dzieka i dlatego o tej porze wolno mu myśleć i pisać. Mamusia i tatuś pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
tinakon Dzieko "obejżało" inne Twoje posty 03.02.07, 22:44 Dzieko doszło do wniosku, że elity są wyłącznie w PiS. Czy dzieko nie ma racji? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Uważaj bo! To jest top secret 03.02.07, 23:52 Pierwsze przykazanie kamiennej tablicy kaczyzmu: - Nie będziesz miał innych elit przede mnom. to chyba jasne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
gdzies_czyli_wewpolsce znasz paragraf 22? 04.02.07, 21:28 właśnie realizoawana jest nowa wersja. zgadnij kogo gra wielki JAK Odpowiedz Link Zgłoś
peter.pet Premier: Elity nie bronią interesów narodowych 03.02.07, 22:10 jest takie chińskie przekleństwo 'obyś dożył ciekawych czasów', które dzisiaj ziściło się w Polszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kulka Polska takiego psychopaty nie miała 03.02.07, 22:17 Polska takiego psychopaty jeszcze nigdy nie miała Odpowiedz Link Zgłoś
langston Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski 03.02.07, 22:22 Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski, ktorym po prostu na naszym kraju ZALEZY! Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kulka jestes kolejny naiwniak. 03.02.07, 22:27 jestes kolejny naiwniak.Oni reprezentują interesy swojego mocodawcy za oceanem a nie Polski.To widac gołym okiem Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: jestes kolejny naiwniak. 03.02.07, 22:29 bredzisz. to oni kupili f-16, to oni wyslali wojska do Iraku? nie ...ale OBY wybudowali bazy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.arkad.grab Re: Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski 03.02.07, 23:02 Każdy rządzić może trochę lepiej lub trochę gorzej ale nie oto chodzi jak co komu wychodzi.Siedzi kaczor na tronie niech ,który tylko mnie ruszy to ja go teczką załatwię.Kaczor to prawdziwy ptak on tak kocha Polskę,że wykończy wszystkich,którzy nie są miłośnikami ptactwa.Ciesz się bucu ,że masz takigo ptaka,choć do orła to się nie umywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin Re: wiem ze wolabys folksdoczerska czarna wrone.. 03.02.07, 23:36 langston, kaczo-rydzykoidzie. czas tych durnów Braci Krótszych kończy sie. Dla polaków te pokurcze są pośmiewiskiem. tak samo jak twoje posty na tym forum są żródłem nieustającej "polewki". Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski 03.02.07, 23:49 langston napisał: > Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski, ktorym po prostu > na naszym kraju ZALEZY! Podobno jest cala chmara takich, ktorym zalezy na tym kraju. Rosjanie, Niemcy, Zydzi i kto tam jeszcze... Ciesz sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski 04.02.07, 00:16 langston napisał: > Ciesze sie ze sa tacy ludzie jak Kaczynski, ktorym po prostu > na naszym kraju ZALEZY! Kaczyńskiemu, Mój Drogi, zależy niestety tylko na tym, żeby dzierżyć władzę, dlatego na krytykę ludzi mądrzejszych od siebie i nieobłąkanych odpowiada bluzgiem, a nie konkretnymi argumentami. Przerabialiśmy to już za Gomułki i Moczara, Niemcy za Hitlera, a Rosja za Stalina. Nie widzisz podobieństwa? To może jesteś ciut zaślepiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Kaczor ma mały interes narodowy:))) 03.02.07, 22:24 koty za płoty kto niema ochoty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 22:35 zidiocialy, paranoiczny, zasrany knyp! Odpowiedz Link Zgłoś
jur.jam Premier:Xero kurduplo direktore . 03.02.07, 22:35 Ten zakompleksiony kurdupel swymi fobiami wyrządza nam mase szkód , i robi z Polski pośmiewisko Europy . Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.arkad.grab Premier: Elity nie bronią interesów narodowych 03.02.07, 22:41 Byłoby znacznie lepiej gdyby kartofle poszły sobie tam gdzie diabeł mówi dobranoc.Wtedy być może znów interesy państwowe powróciłyby na normalne tory,a tak na zachodzie tylko się śmieją z paranoicznych rządów kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 23:01 Niech Kaczynski zamiast ublizac obywatelom, jak to obaj Kaczynscy zreszta maja w zwyczaju, lepiej dokona przegladu swoich szeregow. W szczegolnosci niech przyjrzy sie minister spraw zagranicznych, ktora ma zapewne niemieckie korzenie, bo jej najblizsza rodzina podobno mieszka w niemczech pod zniemczonym nazwiskiem, czy ona naprawde broni polskich interesow. Ja sie bowiem czuje nieswojo z ministrem spraw zagranicznych, co do ktorego nie wiadomo naprawde, czy nie chce narazic Polski na szkodliwy dla nas konflikt z Niemcami. Co otworzy buzie, to szarpie Niemcow za nogawki - i zachodzi pytanie, czy nasze interesy narodowe nie ucierpia na dluzsza mete na tym szczekaniu na Niemcow przy kazdej okazji i bez okazji. Niemiecka prasa juz pisze, ze Polska chce renegocjowac traktat z 1991 roku. Przeciez renegocjowanie traktatu granicznego, ktory gwarantuje nasze granice zachodnie, nie lezy w interesie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 23:45 > W szczegolnosci niech przyjrzy sie minister spraw zagranicznych, ktora ma > zapewne niemieckie korzenie, bo jej najblizsza rodzina podobno mieszka w > niemczech pod zniemczonym nazwiskiem, czy ona naprawde broni polskich > interesow Nie ma napewno niemieckich korzeni, rodzice sa lekarzami i maja w Niemczech wlasna klinike. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Kurdupel prężący muskuły nie jest twardy, on jest 03.02.07, 22:54 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mch1983 Premier mnie obraża, a on i tak jest "GUPI" ;) 03.02.07, 23:03 Premier mnie obraża, a on i tak jest "GUPI" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Premier: Elity nie bronią interesów narodowych 03.02.07, 23:20 Kaczyński ma rację. Polskie elity utraciły się już za komuny. "Wolności" doczekały nieco już trącące trupy, które szybko o i tanio sprzedały resztki swoich aktywów. Dziś elity to kawiarnie, uważające wyłącznie siebie za Naród, obrażone na hołotę za ostatnie wyboru. Jak to leciało u Szpotańskiego? "Białe gnidy na czerwonej szmacie chcecie tylko chłeptać naszą krew" ... to przecież o was, o elitach. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowych 03.02.07, 23:21 honecker32 napisał: > Co to sa polskie interesy narodowe ? Bronic Kaczynskich przed nazywaniem ich przez wrednych Niemcow kartoflami. Odpowiedz Link Zgłoś
skuch1 Boże, I toto będzie nas straszyć jeszcze trzy lata 03.02.07, 23:21 Boże, I toto będzie nas straszyć jeszcze trzy lata?!!!!! Jak ja to wytrzymam?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier: Elity nie bronią interesów narodowyc 03.02.07, 23:21 kaczyński to śmieć. ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: śmieć jesteś! sympatyku lewicy!!!!!!!!!!!!!! 04.02.07, 00:16 decisive napisał: > palancie,czego ty bronisz?jestes tak samo chory psychicznie jak kaczory,gosio i przystawki.zacznij sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: śmieć jesteś! sympatyku lewicy!!!!!!!!!!!!!! 04.02.07, 00:23 nie pier... mi głupot jesli krytykujesz kartofli to napisz jaka masz alternatywe to twoje odpowiedzi typu poprzedniej sa zbedne lepiej gdybyś mi w oczy powoedzial konsekwencje bym wyciągnął Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: śmieć jesteś! sympatyku lewicy!!!!!!!!!!!!!! 04.02.07, 00:44 decisive napisał: > nie pier... mi głupot jesli krytykujesz kartofli to napisz jaka masz > alternatywe to twoje odpowiedzi typu poprzedniej sa zbedne lepiej gdybyś mi w > oczy powoedzial konsekwencje bym wyciągnął kaczory mialy pomysl na dobre rzadzenie i cos im nie wychodzi,a ty przestan wyrazac sie bo rozmawiasz z kobieta.to jak to jest nienawidzisz zydow a kochasz kaczorow ponoc tez zydow?idz maly marny czlowieczku do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: śmieć jesteś! sympatyku lewicy!!!!!!!!!!!!!! 04.02.07, 00:57 marne te twoje posty kobieto i chamskie do tego, o tej porze powinnas juz sie wyłączyc! to jak to jest nienawidzisz zydow a kochasz może postawimy razem pomnik dla Hitlera za ostateczne rozwiązanie? > > kaczorow ponoc tez zydow?idz maly marny czlowieczku do psychiatry. a gdZie ja napisałem że kaczyński to jakis moj idol czy cos takiego, naucz sie czytać ze zrozumieniem napisałem że nie widze alternatywy dla kaczyńskiego rzadu www.wirtualnapolonia.com/opinie.asp?opinia=53170 ------------------------------------------------------ Willing to Protect and Secure my country by any means necessary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Spadaj kartoflu. 03.02.07, 23:30 zakompleksiony glupek w dodatku na 2 stolkach premiera i prezydenta i z jedna chora reka.Jarek zajmij sie lepiej mamusia i Busiem.Na pewno nadejdzie czas ze razem z burakami cie wykopia. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 03.02.07, 23:48 uwazam Kaczynskiego za sku..syna ,ktory ma czelnosc uragac polskim elitom, ten gnoj ktory rowniez zostal wybrany przez te elity ktore sie bardzo pomylily co do swojego premiera teraz dostaja w twarz , od kiedy to "szefowie" panstw krytykuja spoleczenstwo, te gnije w rzadzie sa przeciez wybrani przez to spoleczenswto ktore juz niedlugo bedzie tolerowac to bezcholowie Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 04.02.07, 00:02 lepiej żeby w Polsce żydolewactwo rządzilo? cała IIIRP Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 04.02.07, 00:13 decisive napisał: > lepiej żeby w Polsce żydolewactwo rządzilo? cała IIIRP glupi jestes tak samo jak te kaczory,chyba moherowy berecik i fan pana rydzyka.pamietaj,daj duze pieniazki na zbiorke organizowana przez Radio Maryja.Na kazda zbiorke. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 04.02.07, 00:18 jaza01 napisała: > decisive napisał: > > > lepiej żeby w Polsce żydolewactwo rządzilo? cała IIIRP > glupi jestes tak samo jak te kaczory,chyba moherowy berecik i fan pana > rydzyka.pamietaj,daj duze pieniazki na zbiorke organizowana przez Radio > Maryja.Na kazda zbiorke. gdzieś mam radio maryja, kaczory i wszystkie moherowe berety ale szlag mnie trafia jak moje podatki wypłacane są na odszkodowania pseudoposzkodowanym żydom przez Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 04.02.07, 01:16 ty uwazasz, ze malo Zydzi doznali strat w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
lahdaan Re: sku..syn jeden kaczynski sie nazywa 04.02.07, 01:27 decisive napisał: > pseudoposzkodowanym żydom > przez Polaków I wy narodowcy smiecie sie nazywac chrzescijanami? Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Spadaj kartoflu. 03.02.07, 23:46 jaki wy żydołactwo interes macie w krytykowaniu no może nie oddanego bezgranicznie dla was człowieka jednak to wasza krew Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: Spadaj kartoflu. 04.02.07, 00:02 kaczorek to tez zyd,nie wiedziales o tym.a ty dlaczego nie lubisz zydow?sa lepsi od ciebie,maly zakompleksiony czlowieczku do tego jeszcze na pewno kurdupel.w kurduplach jest najwiecej zla i agresji.i u tych co maja takie troche przyciete raczki jako tow.gosio.pisze to ja nie zyd ale nie anty zyd. Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Spadaj kartoflu. 04.02.07, 00:11 jaza01 napisała: > kaczorek to tez zyd,nie wiedziales o tym.a ty dlaczego nie lubisz zydow?sa > lepsi od ciebie,maly zakompleksiony czlowieczku do tego jeszcze na pewno > kurdupel.w kurduplach jest najwiecej zla i agresji.i u tych co maja takie > troche przyciete raczki jako tow.gosio.pisze to ja nie zyd ale nie anty zyd. kaczorka ojciec byl żydem, matka Polką(u żydów po matce idzie jak to w talmudzie napisane) jego prawdziwe nazwisko to Kalkstein chyba sie pomylileś co do mnie \ pamiętaj że to właśnie żydostwo zasilało szeregi UB i SB, to żydostwo okradalo masz kraj przez dziesięciolecia( te żydowskie sępy nawet po II wojnie wywiozły z Polski 113 mln marek polskich co poszlo na zakup broni dla ludzi Hagany itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Spadaj kartoflu. 04.02.07, 00:24 no ale w Polsce nosi sie nazwisko ojca, a nie matki, aa pozatym jego matka nie nazywala sie Kaczynska, wiec po co ten kamuflaz??i wyzywanie wszystkich zydo- komuchami??? wstydzi sie swego pochodzenia??? ja moglabym sie nazywac Rouchla, czy Mosiek nigdy bym nie zmienil nazwiska, zaklamanie az do obrzydzenia ale to czlowiek opetany i w objeciach sekty wiec nie wiem jak to sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Spadaj kartoflu. 04.02.07, 00:34 pisowstrzymywacz_007 napisała: > no ale w Polsce nosi sie nazwisko ojca, a nie matki, aa pozatym jego matka nie > nazywala sie Kaczynska, wiec po co ten kamuflaz??i wyzywanie wszystkich zydo- > komuchami??? wstydzi sie swego pochodzenia??? > ja moglabym sie nazywac Rouchla, czy Mosiek nigdy bym nie zmienil nazwiska, > zaklamanie az do obrzydzenia > ale to czlowiek opetany i w objeciach sekty wiec nie wiem jak to sie skonczy nie ma znaczenia po kim w Polsce nosi się nazwisko; nazwisko możesz zmnienic zawsze, nie jeden pseudopolski polityk ma zmienione nazwisko np Rokita, Geremek, nasi byli prezydenci Kwasniewski tez niby polskie nazwisko prawda a Stolzman?- na polskie nie wygląda, Bermann(Borowski)itd. nie wiem czy kaczyński wstydzie sie swojego prawdziwego nazwiska ale jak w talmudzie napisano "mądry zyd to zakamuflowany żyd, głupi żyd to zdekonspirowany żyd" Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Decisive, czy ty jestes tak prymitywny czy tylko 04.02.07, 01:12 udajesz? a moze robisz sobie po prostu z nas jaja, zeby "podgrzac" atmosfere? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:02 Ty kretynie kurduplowaty! Twój nazizm to polski interes? A twoja monumentalna głupota? Won, dziadu, do swoich menelskich melin żuliborskich! Mamusia, z którą żyjesz na kocią łapę, za dużo wódki ci daje, gnido. Rozmiękczenie mózgu postępuje. Na twój bluzg, nazistowski kretynie, można tylko odpowiedzieć bluzgiem. Gdybyś był pod ręką, dałbym ci w tę kaprawą mordę, aż byś się nakrył kaczymi łapami. Gorszego debila nie widziałem od czasów Gomułki. Czas dokopać w kaczy kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:08 on sie bierze palant za Napoleona, bo Napoleon byl niski, a na wszystkich patrzyl z gory, ale gdzie Kaczorowi do Napoleona, pewno za wycieraczke Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:14 kaczyński i nazizm? wam czerwonym psom wszedzie nazizm? o Giertchu setki razy juz słyszałem ale Kaczyński ty chyba z chu... na głowy sie zamieniłeś heh Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:19 decisive napisał: > kaczyński i nazizm? wam czerwonym psom wszedzie nazizm? o Giertchu setki razy > juz słyszałem ale Kaczyński ty chyba z chu... na głowy sie zamieniłeś heh ile masz lat psycholu?kaczynski rowna sie gomulka,pis rowna sie PZPR,czerwona komuna. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:36 jaza01 napisała: > decisive napisał: > > > kaczyński i nazizm? wam czerwonym psom wszedzie nazizm? o Giertchu setki > razy > > juz słyszałem ale Kaczyński ty chyba z chu... na głowy sie zamieniłeś heh > ile masz lat psycholu?kaczynski rowna sie gomulka,pis rowna sie PZPR,czerwona > komuna. Czerwony, Mój Miły, to jest ten przestępca od świń z chamoobory. Zastanawiałem się, pisząc poprzedni post, czy kaczor jest bliższy komunizmowi, czy nazizmowi. Z pewnością ma charakter PZPR-owskiego aparatczyka, ale ponieważ plasuje się po prawej stronie sceny politycznej, jest bardziej brunatny niż czerwony. Taki bardziej kurduplowaty Franco. Lat mam, na szczęście, dosyć, by pamiętać komunizm Gomułki i jego radosny faszystowski skręt w 1968 roku. Kaczor przebija go głupotą i brunatnymi ciągotami. I w przeciwieństwie do Gomułki ma za sobą sektę katolicką - nie tylko tego od ryjamaradio, lecz całą sektę. Tak jak PZPR i NSDAP u progu swego istnienia, ma zaledwie 10% poparcia, a mówi o jakimś narodzie, czyli większości. Jest to typowe dla dyktatorów i tych, którzy chcieliby zostać dyktatorami. Najpierw uzniewalają naród, a potem twierdzą, że cały naród ich popiera. Pamiętasz, jakie wyniki miała PZPR w wyborach? Ciekawe, że mimo tych wyników musiała oddać władzę. Tak więc - zanim zaczniesz się licytować na wiek, pomyśl, czy nie trafisz, jak kulą w płot. Co do inwektywy, nie możesz sądzić innych po sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaza01 Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 00:57 mark.parker napisał: > jaza01 napisała: > > > decisive napisał: > > > > > kaczyński i nazizm? wam czerwonym psom wszedzie nazizm? o Giertchu > setki > > razy > > > juz słyszałem ale Kaczyński ty chyba z chu... na głowy sie zamienił > eś heh > > ile masz lat psycholu?kaczynski rowna sie gomulka,pis rowna sie PZPR,czer > wona > > komuna. > > Czerwony, Mój Miły, to jest ten przestępca od świń z chamoobory. Zastanawiałem > się, pisząc poprzedni post, czy kaczor jest bliższy komunizmowi, czy nazizmowi. > Z pewnością ma charakter PZPR-owskiego aparatczyka, ale ponieważ plasuje się p > o > prawej stronie sceny politycznej, jest bardziej brunatny niż czerwony. Taki > bardziej kurduplowaty Franco. Lat mam, na szczęście, dosyć, by pamiętać komuniz > m > Gomułki i jego radosny faszystowski skręt w 1968 roku. Kaczor przebija go > głupotą i brunatnymi ciągotami. I w przeciwieństwie do Gomułki ma za sobą sektę > katolicką - nie tylko tego od ryjamaradio, lecz całą sektę. Tak jak PZPR i NSDA > P > u progu swego istnienia, ma zaledwie 10% poparcia, a mówi o jakimś narodzie, > czyli większości. Jest to typowe dla dyktatorów i tych, którzy chcieliby zostać > dyktatorami. Najpierw uzniewalają naród, a potem twierdzą, że cały naród ich > popiera. Pamiętasz, jakie wyniki miała PZPR w wyborach? Ciekawe, że mimo tych > wyników musiała oddać władzę. Tak więc - zanim zaczniesz się licytować na wiek, > pomyśl, czy nie trafisz, jak kulą w płot. Co do inwektywy, nie możesz sądzić > innych po sobie :)) > > mam tez tyle lat zeby pamietac czasy Gomulki bardzo uwaznie tez sledze wydarzenia polityczne w kraju.jestem anty pis i anty kaczory.prosze nie ublizac mi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 06.02.07, 03:28 mark.parker napisał: > Zastanawiałem się, pisząc poprzedni post, czy kaczor jest bliższy > komunizmowi, czy nazizmowi... Tak to jest, każdy w innych widzi przede wszystkim odbicie siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Menel żuliborski za dużo ostatnio pije? 04.02.07, 01:00 sorry, stary ale twoj "intelektualny" jezyk bardziej mi pasuje do tepych , na lyso wygolonych wszechpolakow niz do nowego, polskiego demokraty. Odpowiedz Link Zgłoś