jan3211 Lepper jako wróg "urojony" dla Platformy ? 15.02.07, 16:58 To oczywiste , że Samoobrona nikomu nie jest nic winna i służy jako chłopiec do bicia. Zarzuty które "nie wypada" sformułować wobec PiS-u , to Platforma kieruje wobec Leppera. To jest unik, swiadczący o słabosci Platformy. PiS jest pod ochroną wielkiego brata , więc bije się w Samoobronę ? Wstyd panie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
globetrotuar Ja do Pana Tuska 15.02.07, 17:01 Jak Pan moze tolerowac takie komunistyczne bydle. Bywa regularnie w Moskwie. Otrzymuje nagrody z "Universytetu Lomonosowa" przypominajacego koszmarny PKIN imienia Stalina. Przeciez to jest nawoz rolniczy wysypywany na tory histori. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Lepper jedyny mówca skuteczny 15.02.07, 17:13 i co z tego że lepper wciska łapy w majtki swoim partyjnym podwładnym? Nawet rydzyk pod płaszczykiem księdza katolika nie ma nic przeciwko na falach radyja...najważniejsze że jest kasa... Trochę szkoda, że Tusk, Rokita i paru innych można powiedzieć przedstawicieli jakiejś tam inteligencji bierze w dupę od buraka i kartofli ale widocznie nie są tak mądrzy by wygrywać w poscigu do władzy tak skutecznie jak pogardzany "lepcio" "głupi romek" czy "chore nieniawiścią bliźniaki". Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Po mowach Tuska, Jarka i Leppera w Sejmie 15.02.07, 18:43 sondaże LPR bez zmian, PO dołuje a PIS i SO ostro w górę Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Po mowach Tuska, Jarka i Leppera w Sejmie 15.02.07, 18:53 chyba w oszolomskim faszystowskim antykatolickim RM rydzola Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Tusk dal dupy 15.02.07, 17:20 wystapienie nijakie cos ala Kaczor prezydent ble,ble, ble.Chlopie jak chcesz uderzyc w Kaczora to w Kaczora a nie przypiprzasz sie do Andrzeja.Andrzej przez takich adwersarzy jak Tusk rosnie i niech tak bedzie a PO nie powinna na mownice sejmowa wpuszczac Donalda.Dzisiaj byl belkot brak konkretow i idz chlopie do logopedy miales czas na to.Zrob to jak Demostenes kamienie do pyska i na plaze w czasie sztormu psiocz na Kaczorow.Dzisiaj sie przekonalem ze z Tuska byl by gorszy prezydent od obecnego.Ludzie co sie dzieje ze musimy wysluchiwac miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Skazaniec Lepper 15.02.07, 17:22 * Sąd okręgowy w Łodzi orzekł, że Andrzej Lepper znieważył byłego wicepremiera Janusza Tomaszewskiego, nazywając go publicznie "bandytą z Pabianic" (23 marca 2001). * Sąd okręgowy w Gdańsku orzekł, że Andrzej Lepper znieważył Prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego oraz dwóch byłych wicepremierów - Leszka Balcerowicza i Janusza Tomaszewskiego (2 maja 2001). * Gdański Sąd Apelacyjny zdecydował, że Andrzej Lepper ma zapłacić dwadzieścia tysięcy złotych za znieważenie w 1999 r. prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego i dwóch wicepremierów (30 stycznia 2002). * Sąd w Słubicach skazał Andrzeja Leppera na karę pozbawienia wolności w wysokości 1 roku (z warunkowym zawieszeniem jej wykonania) na 4 lata i 5000 zł grzywny za zorganizowanie nielegalnej blokady przejścia granicznego w Świecku w 1999 r. * Andrzej Lepper został skazany za napad z użyciem niebezpiecznego narzędzia (cep zbożowy) na Antoniego Chodorowskiego na półtora roku pozbawienia wolności. W zakładzie karnym odbył dwa miesiące kary. * 8 maja 2005 Sąd Apelacyjny w Warszawie odrzucił apelację Leppera dotyczącą wyroku za pomówienie 5 polityków z Platformy Obywatelskiej i SLD. Tym samym utrzymany w mocy został wyrok skazujący go na rok i 3 miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Glupola i chama nie mozna nienawidziec, mozna 15.02.07, 17:37 mu najwyzej wspolczuc. Prof.Dr Lepper sobie pochlebia.... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Skazaniec Lepper 15.02.07, 19:19 Większość tych wyroków jest juz wyrejetrowanych z Rejestru Skazanych więc czysto. Ponadto skazany został podczas "rządów różowych" Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Skazaniec Lepper 15.02.07, 19:20 romano33 napisała: > Większość tych wyroków jest juz wyrejetrowanych z Rejestru Skazanych więc > czysto. Ponadto skazany został podczas "rządów różowych" Czyli prosty wnioskek dla I SBswini stryczek Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Skazaniec Lepper 15.02.07, 20:49 mlaszczacy.kaczor napisała: > Czyli prosty wnioskek dla I SBswini stryczek Lepper nigdy nie był w SB. Swoją karę juz dostał. Teraz pora rozliczyc afery i tych co ograbili Polskę za czasów III RP Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara W PO czas na zmiany i to 15.02.07, 17:37 bardzo glebokie aby opatrzeni,zapatrzeni w swoja madrosc i nieomylnosc typu tuski i rokitki nie zmarginesowali tej partii do poziomu LPR a na to sie zanosi.Sluchajac wczoraj Pana prof.Bartoszewskiego na zaproszenie platformy jego wspanialego wystapienia pomyslalam chlopaki chca sie czegos nauczyc ale dzisiaj tusek dal dupy oj dal.Panie Profesorze pogon Pan takich partaczy gdy odwarza sie jeszcze Pana zapraszac.Tusk ma predyspozycje na przywodce partii ale w najwyzej w jakiejs zabitej dechami gminie tam sposob jego wyslawiania i dykcji moze ujdzie.I pytanie zasadne czy Tusk byl w dziecinstwie dyslektykiem cos w logice jego myslenia i toku mowienia jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
evident zmian to mamy już wystarczająco dużo 15.02.07, 17:45 w rządzi braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 17:46 Do Leppera można tylko czuć odrazę.Za Leppera można tylko się wstydzić,że jest w rządzie i pamiętać komu to zawdzięczamy Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 17:46 Polska nie zasłużyła na takiego premiera i wicepremiera.Obserwowałam dziś wystąpienia obu - pan premier po raz kolejny dowodził, że wszystkiemu winna Platforma.A on???????U braci rządza władzy była silniejsza niż przyzwoitość. Czy ktoś jeszcze pamięta, że to PiS nie dopuścił do kolalicji, pokazując palcem, kto ma być na jakich stanowiskach z PO w przyszłym rządzie?. Pamiętacie toczoną pianę na hasło Komorowski? Albo bluzgi Gosiewskiego na Rokitę? Bo ja to zapamiętam do końca życia...Umizgi do Wielkiego Torunianina, umizgi do gwałcicieli i neofaszystów...A niech was,Pisowcy,jasna cholera.... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 17:47 co ten Lepper opowiada UBowcy to zioną miłością Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Jest 17,42 i slysze wystapienia Wojtka 15.02.07, 17:52 Olejniczaka z SLD nastepny nawiedzony poparl Tuska przeciwko Leperowi i to najwieksza glupota Wojtusia, mogl sluchac przemowienia Tuska, mogl mu ktos z SLD powiedziec o przemowieniu i o tym jak sie przpieprzal do SLD przy okazji ataku na Andrzeja.Chloptysie tak sie nie robi polityki nawet jak sie ma przemowienie napisane trzeba bylo isc na mownice i wycofac poparcie a tak wyszedl na najwiekszego glupka w tym sporze.Gdzie ta klasa politycza ktora chcialo by sie ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Donald wez Szyniszyn i jedzcie do Disneylandu 15.02.07, 18:27 cytaty donalda byly niezle, ale ogolnie jakos tak na przydechu, leper tez mial niewyrazna minke jak donald sie produkowal , pozniej tez troche puszczaly mu nerwy w czasie przemawiania, najwiekszy luz mial kartofel, widac , ze bawi go to co ostatnio sie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jest 17,42 i slysze wystapienia Wojtka 15.02.07, 18:20 > Gdzie ta klasa politycza ktora chcialo by sie ogladac. Dopiero raczkuje. :( Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Stasinski,Tusk etc.-polskiepseudo-elity nienawidzą 15.02.07, 18:13 Leppera bo ten ostatni wykazuje więcej ZDROWEGO rozsądku i mądrości aniżeli te nadęte bufony ,bezjajowi nieudacznicy,którym się wydaje ,że pożarli wszelkie rozumy.Nie jestem zagorzałym zwolennikiem Leppena ani jego parti, przyznaję jednak ,że z większą przyjemnością słucham jego wypowiedzi aniżeli bezsensowny bełkot przedstwicieli polskiej" intelygencji" reprezentowanej przez partię założoną przez agenta SB. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Stasinski,Tusk etc.-polskiepseudo-elity niena 15.02.07, 18:18 W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". Masz jakiś komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Agent SB założycielem Samoobrony ???????????????? 15.02.07, 18:30 to są słowa Miłościwie nam panującego Premiera Jarosława I z 2003r, a wiec okresu,kiedy nie był do cna opętany żądzą władzy i mógł i chcial mówić prawdę o za łożycielach Samoobory.Teraz ta horda złodzieji,malwersantow,dewiantow jest dla pana Kaczyńskiego O.K.Teraz Lepper notoryczny przestepca,kryminalista jest cacy, jest super ministrem rolnictwa..To co ja mam mysleć o stanie władz umysłowych pana Kaczyńskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Agent SB założycielem Samoobrony ???????????? 15.02.07, 18:37 > To co ja mam mysleć o stanie władz umysłowych pana Kaczyńskiego ? Toż to Samo Dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 OFICerOWIE SB-beger,łyżwinscy,filipek-mocne! 15.02.07, 18:47 Aż dech zapiera jaką to kadrą dysponowała SB. Nie dziwne , że szlak trafił ten ustrój. Lepper to chyba GENERALISSIMUS ? UU1 chyba bardziej pasuje buuuuuuuuuuu1? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: OFICerOWIE SB-beger,łyżwinscy,filipek-mocne! 15.02.07, 18:55 mark6 napisał: > Aż dech zapiera jaką to kadrą dysponowała SB. Nie dziwne , że szlak trafił > ten ustrój. Lepper to chyba GENERALISSIMUS ? > UU1 chyba bardziej pasuje buuuuuuuuuuu1? > Pozdrawiam Nad czym chcesz tak szlochać i dlaczego? I co ma do tego mój nick? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Stasinski,Tusk etc.-polskiepseudo-elity niena 15.02.07, 21:12 PROGRAM PO - ze strony partii. Znowu Kali? "Zwalczenie bezkarności elity Ŝycia publicznego przez wprowadzenie całego szeregu restrykcji ZAOstrząCych odpowiedzialność ludzi władzy, ...." "Wprowadzenie podwyŜszonej, w stosunku do wszystkich innych obywateli, przesłanki odpowiedzialności cywilnej, karnej, administracyjnej i dyscyplinarnej wyŜszychfunkcjonariuszy publicznych, wyraŜającej się obowiązkiem dochowania przez nich, przy sprawowaniu swoich funkcji NAJWYŻSZEJ, a nie tylko naleŜytej staranności. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv niemiecki pomazaniec na wschodniej flance 15.02.07, 18:24 Lepper,skop temu Herr Tukowi dupe Herr Tuuk to partyjny Stalin on sie do dzis nie umie pogodzic z faktem ze przegral i to nie tylko wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: niemiecki pomazaniec na wschodniej flance 15.02.07, 18:58 yxcv napisał: > Lepper,skop temu Herr Tukowi dupe > Herr Tuuk to partyjny Stalin > on sie do dzis nie umie pogodzic > z faktem ze przegral i to nie tylko > wybory. Lepper to kapus KGB dlatego teraz Lize dupecw..om na wschodzie Jarek sam powiedzial SBroona przybudowka z KGB Odpowiedz Link Zgłoś
brynk nadal Doniowi jad z ryja kapie,nic się nie zmienił 15.02.07, 18:24 Typowy dojczlandzki charakter Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 brynk,junkier,palestrina..ludzie łajdaka Lepera... 15.02.07, 18:32 Tez SB-ccy łajdacy... Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: nadal Doniowi jad z ryja kapie,nic się nie zm 15.02.07, 18:32 wolę ogladać dojczlandzki charakter niż byc rządzonym przez niedorozwinietego człekoksztaltnego mutanta-prymitywa Leppera z okresu " Walki o ogien"... Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo Leper..Chamska twarz Kaczyńskich ! 15.02.07, 18:34 Ulubieniec blizniaków... Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur a to tak jak ja 15.02.07, 18:36 nienawidzę pana Leppera i się z tym nie kryję Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 18:43 A czy można kochać takiego głąba? Ja wcale się Tuskowi nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 18:51 Lepper ty prostaku mulacie pie..rdolony robisz show bo Jarek Ci pozwala twoje miejsce w pierdlu a potem po odsiadce widly i do obory gnoj przerzucac ty kanalio jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 18:49 Jezeli go nie wymienial, to na kogo skladal wniosek? Znowwu zTuskolil. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_thro_na Re: Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiśc 15.02.07, 18:54 Pan ( ręka mi zadrżała) wicepremier Lepper majaczył coś o 512 firmach co ktoś je zawłaszczył, a nie mówił, czy 300 ha , które ma jego syn to spadło synowi z nieba? A` czemu tak upycha członków samoobrony w tych wszystkich agencjach rolnych? A`wystąpienie?!, przerósł Dyzmę. kiedy się skończa te smutne widowiska. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Lepper do Tuska: Pan do mnie zionie nienawiścią 15.02.07, 19:01 Tow. pegieerowski sekretarzu PZPR Lepper. Do grabieżców Polski należycie wy- towarzyszu Lepper. To wy i wam podobni wyszarpnęliście z P.G.R.ów tysiące hektarów ziemi,dbając jedynie o własne cielska, miast zagospodarować wspólnie, aby nie tworzyć popegieerowskiej biedy, o którą nico później tow. sekretarz tak się troszczył -obarczając winą pana Balcerowicza.Tymczasem troska tow.sekretarzu należała do was, bo wyście tym ludziom ziemię z przed nosa zabrali.Byliście zatym kombinatorem jako sekretarz i pozostajecie kombinatorem z przydomkiem -przestępca-w rządzie P.I.S.uarów jako v-ce p.Oto Polska wyborco na daiś- dziś są winni wszyscy,tyiko nie nieroby i kombinatorzy, którzy przyszli na gotowe! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Dla Wykształciuchów i Lumpenliberałów 15.02.07, 19:22 Kwaśniewski nie musiał tez pić aby bełkotać i kłamać - obiecywał to na co w praktyce nie ma wpływu jak np. mieszkania - użyczył własnego prywatnego mieszkania niejakiemu Włodzimierzowi Wapińskiemu skazanemu już wtedy za handel narkotykami, posiadanie broni i sfałszowanego paszportu - zataił w obowiązkowej deklaracji majątkowej akcje żony (sprawa Polisy) - wspierał reklamowo salon mebli Forte, w której pracuje szwagier prezydentowej. Wczesniej kładmie, że nie ma z tą firmą żadnych związków. - zawijał się po pijaku w polską flagę w siedzibie ONZ w Nowym Jorku - wsiadał do auta przez bagażnik (Po spotkaniu z A. Łukaszenką usiłował wsiąść do samochodu przez bagażnik) - żenująco zachowywał się na cmentarzu polskich oficerów w Charkowie (pijany jak bela) - sp...lał przed dziennikarzami w Sejmie korzystając z drabiny - z amnezji na to co się działo i co się samemu robiło przed 1989 r. zrobic wręcz cnotę - wplątywał się w jakieś konszachty z byłymi agentami wywiadu b. ZSRR (Ałganow) - tolerował ugmatwanie własnych ludzi (Ungier, Kalisz) w działania poza prawem, czy tez ich pokazy niesmacznej arogancji (Siwiec - przy wyjściu z helikoptera rozbawiony prezydent każał, ku uciesze swojego otoczenia, całować ministrowi Markowi Siwcowi ziemię na lądowisku w Kaliszu. Dokładnie tak jak to robił Jan Paweł II) - ułaskawił Sobotkę, Vogela itd. - był regularnie posądzanym o patronowanie oligarchicznemu układowi w którym przepustką do robienia naprawdę wielkich interesów (np. przy Orlenie) jest wsparcie dla fundacji żony, co zaowocowało m.in. tropami wskazującymi na Pałac prezydencki przy aferach osocza, Rywina, PZU, Orlenu itd - nie złożył doniesienia o przestępstwie w sprawie tzw. afery Rywina, mimo wiedzy o propozycji korupcyjne - zadrwił sobie z organów sejmu (komisje śledcze), co mozna wręcz traktować jak przejaw stawiania się ponad prawem - "nigdy nie znać" lobbysty Dochnala - solidnie wspierając rzady SLD-UP w praktyce współodpowiadał (np. przez wspieranie Millera, przekładanie daty wyborów) za rezultat tych rządów - namaścił na następcę Cimoszewicza, czego ostateczną konsekwencją było ograniczenie szans SLD na sukces wyborach i dezercja cimoszewicza na oczach TV. - namascił na "następcę następcy" Donalda Tuska, który przerżnął (niektórzy mówią że m.in. dzięki temu namaszczeniu) - raz zawetował ustawę o IPN - zawetował ustawę o Prokuratorii Generalnej - zawetował ustawę o biopaliwach - zawetował ustawę o reprywatyzacji - zawetował ustawę o uwłaszczeniu - zawetował ujednolicenie zasad waloryzowania emerytur mundurowych z pozostałymi - wetował ustawy o ulgach na dzieci w podatku dochodowym, o corocznym dodatku rodzinnym oraz ustawę o dodatku rodzinnym dla rodzin wielodzietnych - zawetował nowelizację kodeksu karnego zaostrzającą kary za kilkadziesiąt przestepstw (pod koniec 2001 r.) - podpisał nowelizację ustawy lustracyjnej, ograniczającej możliwość sprawdzenia osób służacych w wywiadzie, kontrwywiadzie i ochronie granic PRL. - podpisał ustawę o NFZ - podpisał ustawę likwidującą Fundusz Alimentacyjny - podpisał ustawe o emeryturach górniczych by m.in. wspomóc Cimoszewicza - zablokował dymisję Belki, kolejny raz łamiąc swe słowo dot. terminu wyborów - pojechał np. do Moskwy i wrócić (z niczym) i jeszcze reprezentując Polskę dać się tam nieco sponiewierać - nieskutecznie przeciwdziałał pogorszeniu stosunków z Rosją i Niemcami - zgodził się bezkrytycznie (bez odpowiedniego wycenienia tej "przysługi") na udział polskich wojsk w interwencji w Iraku - przez 6 lat udawał (kłamać) wraz z całym "dworem", że alkoholu w Charkowie nie nadużywał i w końcu (kadencji) przyznał się że było jednak inaczej. - na sam koniec kadencji wynajął dla prywatnych fundacji żony i własnej budynek w Warszawie nalezący do Skarbu państwa i po 2x niższym niż normalny preferencyjny czynsz dla tego typu działalności - przy okazji wyszło na jaw, że Kwaśniewski przez jakiś czas ukrywał ważny dowód w sprawie i dopiero, gdy Leszek Miller ujawnił fakt posiadania go przez prezydenta, ten przesłał ów dokument komisji śledczej. - Kwaśniewski chcąc nie chcąc do końca pozostał więźniem układu (zajmował się głównie ochroną interesów postkomunistycznych elit i wyrastających z tego środowiska różnego rodzaju biznesmenów) W sumie wynika z tego, ze jego kadencja była jednym wielkim kłamstwem. Okłamywał naród a lewicowe media tuszowały i umniejszały jego winy. Przez 17 lat SLD, UW i AWS doprowadzili kraj do ruiny, a teraz chcą podpierać się Unią, której słaba Polska odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: Dla Wykształciuchów i Lumpenliberałów 15.02.07, 19:46 za dużo napisałeś, żeby to wykształciuch dał radę przeczytać ____praca do domu____romano33____niech ci napiszą streszczenie, aktualne na 2007r. - prezydentem jest Lech Kaczyński - już od jakiegoś czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Tusk to sierota.............. 15.02.07, 19:11 Nie spotkalem jeszcze tak bardzo niemilego polityka.Falszywosc w oczach,twarz bez wyrazu,zolc w sercu i nienawisc do Polski.Ci co go popieraja to ta sama grupa ludzi co On. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: ....Tusk to sierota.............. 15.02.07, 19:24 ja też popieram Tuska ale nie mam nienawisci w sercu do Polski.Mam w sercu miłosc do mojego kraju,więc mi nie ubliżaj, pacanie pisiorkowy. Popatrz chociaz raz jeden z gramem obiektywizmu, może go znajdziesz w sobie, na Kaczyńskiego, Leppera i powiedz z ręką na sercu, czy naprawdę ci ludzie są normalni ? czy rządy kryminalisty to dobro dla Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
witajsmutasie presentation1.. jesteś antypolskim łajdakiem... 15.02.07, 19:33 wcielenie takich łajdaków, jak Rydzyk,Bierut i inne SB-ckie śmieci... Takich jak ty, przygarniaja Kaczyńscy...Leper,Kryże,Jasiński..to niektóre przykłady ich ciagot komunistycznych...Lubią ten smrodek.. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka8 Re: ....Tusk to sierota.............. 15.02.07, 19:35 może patrzyłeś w lusterko? presentation1 napisał: > Nie spotkalem jeszcze tak bardzo niemilego polityka.Falszywosc w oczach,twarz > bez wyrazu,zolc w sercu i nienawisc do Polski.Ci co go popieraja to ta sama > grupa ludzi co On. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_anka5 jak cię widzą tak o tobie mówia wedle ciebie 15.02.07, 19:45 to co powiesz o kaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: jak cię widzą tak o tobie mówia wedle ciebie 15.02.07, 19:47 pis_anka5 napisał: > to co powiesz o kaczkach o jeba..nych kaczorach to brak slow niema takich zwrotow w slowniku jezyka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Jak to się stało ? 15.02.07, 19:21 Jak to się stało, że takie bydle, prostak, kryminalista i cham jest wicepremirrem w rządzie wolnej Rzeczypospolitej? Czy my jako POlacy mamy jeszcze jakiś honor? Miejsce Leppera jest w kryminale za cztery prawomocne wyroki! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor [...] 15.02.07, 19:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Jak to się stało ? 15.02.07, 19:25 jakie cztery? wyroków to lepper ma ponad 70,sam sie chwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski I wyszło - Tusk nie dorasta Lepperowi 15.02.07, 19:35 Choć nie cierpię Samoobrony - to Lepper bardziej zasłużył na to by być w sejmie. On zrobił coś dla ludzi TUSK i całe jego szemrane towarzystwo pozyskiwało nasze głosy jedynie poprzez kłamstwo i plucie na wszystko w koło. Ale mamy już tego dość - Dość TUSKA - Gronkowca - Komorowskiego. Dość kredytów pobranych przez firmy krzaki na waszą kampanię. Dość oszustw, szachrajstwa i szemranych kontraktów z pseudoinwestorami których prywatne inwestycje finansowane są z naszych budżetowych pieniędzy dzięki właśnie PO i PO-podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: I wyszło - Tusk nie dorasta Lepperowi 15.02.07, 19:39 >On zrobił coś dla ludzi. Z Samoobrony - rzeczywiście zrobił dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
witajsmutasie Leper !.. ja tez ciebie nienawidze, kryminalisto ! 15.02.07, 19:41 Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Leper !.. ja tez ciebie nienawidze, kryminali 15.02.07, 19:50 W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". Masz jakiś komentarz? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: do mlaszczącego kaczora 15.02.07, 20:08 Nie popełniasz przypadkiem maleńkiego plagiatu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpi 15.02.07, 20:52 To powiedzial pan premier JK! Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Re: Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb 15.02.07, 22:32 PO się nie zgodziło na koalicję co kaczorki miały zrobic - musialy wybrać mniejsze zło dla Polski, wejśc w koalicje. A jak się ma papiery na ... to łatwo ich utrzymać w ryzach. Z powodzeniem Służby tak samo radzą sobie z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_anka5 masz racje wiecej kredytów i dotacji na 15.02.07, 19:42 seks kredyty oborowe kredyty rolnicze i na kredyty niespłacone przez SO !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś