thauramarth L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 16:59 >>Lech Kaczyński zapewnił, że nie jest homofobem, a wśród jego przyjaciół są >>ludzie, którzy są dotknięci "ową odmiennością, jaką jest homoseksualizm" No pewnie, ze sa:) Lech to zwykly banan. Jarek to chiquita! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 17:46 > Lech Kaczyński zapewnił, że nie jest homofobem, a wśród jego > przyjaciół są ludzie, którzy są dotknięci "ową odmiennością, > jaką jest homoseksualizm" Istnienie owych przyjaciół nie stanowi dowodu na to, że LK nie jest homofoben. Istnienie owych przyjaciół może potwierdzać tezę, że durniem może również być człowiek dotknięty dowolną "odmiennością". Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania [...] 20.02.07, 17:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 17:03 Nie wychwalaj się, posłuchaj co inni sądzą o tobie, Zadumajcie się nad tym najlepiej z bratem zdala od klakierów, bo jak przyjdzie co do czego to oni pierwsi pierzchną. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Ale Ateistów nasz prezydent uważa za obywateli 2 k 20.02.07, 17:05 ategorii i o to mam do niego zal. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek [...] 20.02.07, 17:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 17:16 "Nie jestem homofobem, ale jestem za to chamem" - tak powinno to brzmiec mlodszy bracie prezesa na podstawie twej wczorajszej wypowiedzi tyczacej sie profesora Bartoszewskiego. Juz wiem skad ta wasci nienawisc do (lze)elit. Nigdy, ale to nigdy bracie prezesa nie bedziesz ich czlonkiem. Zbyt wysokie progi, na twoje Kacze nogi ! Kaczynscy i PiS to HANBA itragedia Polski. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Jesteś durniem! - Nie, nie jestem homofobem. 20.02.07, 17:20 -Jesteś durniem! -Nie, nie jestem homofobem. Pan Prezydent ustosunkował się do zarzutów, ale nie tych co trzeba. Na razie niech powie, czy jest durniem czy nie. Z homofobii się będzie tłumaczył potem. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Jesteś, jesteś! 20.02.07, 17:21 Homofobem, eurofobem, rusofobem, germanofobem - i tylko hamburgerofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira.nie.siad Re: Jesteś, jesteś! 20.02.07, 17:26 Jesli tekst odzwierciedla to co pwoiedzial to wlasnie sam potwierdzil, ze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 17:25 No, jak się ma taki wielki organ w swojej koalicji jak Andrzej L. pięknie zdobiący majestat Pana prezydenta i jego brata to trudno sobie wyobrażać homofobię u Pana prezydenta. Organ już nie płodzi bo mu nie wychodzi, ale zawsze to ważny organ dla odnowy moralnej prowadzonej przez braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Łaskawca! Pozwala gejom być "wybitnymi pisarzami"! 20.02.07, 17:32 Żenujący jest ten koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kim Nie Jest 20.02.07, 17:33 to baaaardzo dluga lista. Wszyscy ja ~znamy. Niech nam powie kim jest, bedzie latwiej. (czasami taka spowiedz, to jak zrzucenie ciezaru, ma walory przynoszace korzysci poprawy samopoczucia). Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Doktor prawa 20.02.07, 17:44 "W UE trudno coś przegłosować, jeśli jest się jedynym państwem, które ma tego rodzaju pogląd - dodał Kaczyński." A gdzie indziej mozna przeglosowac wiekszosc? Ten facet ma szczegolny talent to gloszenia prawd oczywistych. Czy on naprawde jest doktorem prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To jeszcze nic. Jak kiedyś ogłosi, że ludzie mówią 20.02.07, 18:00 zasadniczo prozą, to dopiero porazi zwolenników PiSu! A przeciwnicy - tradycyjnie - zarzucą mu, że jest durniem i łże jak bura suka... hexabc1 napisał: > "W UE trudno coś przegłosować, jeśli jest się jedynym państwem, które ma tego > rodzaju pogląd - dodał Kaczyński." > > A gdzie indziej mozna przeglosowac wiekszosc? Ten facet ma szczegolny talent to > gloszenia prawd oczywistych. Czy on naprawde jest doktorem prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Doktor prawa 20.02.07, 18:04 > Czy on naprawde jest doktorem prawa? Oczywiście. I Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
olalk Re: Doktor prawa 20.02.07, 18:18 Lech Kaczyński jest nawet doktorem habilitowanym prawa i ma stanowisko profesora, ale, jak widać, to o niczym nie świadczy, bo "paraliż postępowy najwspanialsze trafia głowy ..." Poza tym nasz były prezydent - Lech Wałęsa już postawił diagnozę. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 17:56 > Osobiście swojego przekonania nie zmienię - podkreślił. Nie rozumiem. Ktoś ma mu to przekonanie zmienić? Jak, przez lobotomię? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Zapewne miał na myśli to, że gdyby opozycja jak 20.02.07, 18:03 jeden mąż zaczęła nagle głosić ortodoksyjną homofobię, to jemu nie pozostałoby nic innego, jak tylko pokochać homoseksualistów i ich ruchy :-) uu1 napisała: > > Osobiście swojego przekonania nie zmienię - podkreślił. > Nie rozumiem. Ktoś ma mu to przekonanie zmienić? Jak, przez lobotomię? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 18:07 uu1 napisała: > Osobiście swojego przekonania nie zmienię - podkreślił. Godna podziwu pewność siebie. Szkoda tylko, że nie jest to rodzinne. Brat też tak mówił i niedotrzymywał słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 18:01 skończy jak benito mussolini Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 18:09 vomitorium1 napisał: > skończy jak > benito mussolini Też kurdupel. Czy kurduplowatość od razu zakłada wredność i głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 [...] 20.02.07, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: L. Kaczyński: .... 20.02.07, 18:41 Coś zamilkłeś na temat prezia kurdupla gwałciciela...jeszcze na urlopie? Czy w puszce?...nie to co Kaczor "doktór..A.L powinien uczynić go honorowym przewodniczącym SO.....ha ha ha ha ha haha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 wypowiedz Kaczynskiego zdradza jego... 20.02.07, 18:12 kompletny brak zrozumienia dla tematu, zdradza zasciankowosc jego pogladow i ciasnote umyslu. On nie zdaje sobie sprawy ze sposob w jaki udzielil odpowiedzi na pytanie czyni go homofobem. Pan Kacznski powinien obejrzec film Kieslowskiego "O zabijaniu". Moze w tedy zrozumie jak niewlasciwe jest jego pojmowanie kary. Mimo wszystko podziwiam spojnosc postaw Kaczynskiego. Kara musi byc, rewindykacje i rewizje. Kaczor uwazaj nie potrac kogo jadac samochodem. Zlinczuja cie na ulicy. Pokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: wypowiedz Kaczynskiego zdradza jego... 20.02.07, 18:21 Po pierwsze film był z cyklu "Dekalog"i nosił tytuł przykazania "Nie zabijaj" po drugie obejrzyj go sobie jeszcze raz i skoncentruj się na scenie morderstwa. Sceny z wykonania wyroku na oprawcy niewielu potem wzruszają...I to tyle na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Przypomina się dobry wojak Szwejk 20.02.07, 20:00 jak pocieszał żonę knajpiarza Palivca, skazanego na 10 lat. "No to już sobie tydzień odsiedział". Strasznie dużo jeszcze tych dni z panem prezydentem Kaczorem. Ciekawe, czy ktoś prowadzi statystykę, ile dni z tym biedakiem już odsiedzieliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Re: wypowiedz Kaczynskiego zdradza jego... 20.02.07, 18:26 ty kosa to niewiele rozumiesz w zyciu co? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: wypowiedz .... 20.02.07, 18:33 Prawisz mi komplementy..."mędrcu"....i wprawiasz w doskonały humor.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 po trzecie "kosa" to nie pouczaj bo tytul 20.02.07, 18:31 filmu byl "Krotki film o zabijaniu" kultury koles, widze ze cie tu nie chca czytac Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: po trzecie "kosa" to nie pouczaj bo tytul 20.02.07, 18:35 Tu się zgodzę...oglądałem go dwadzieścia parę lat temu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 to kosa obejrzyj raz jeszcze to... 20.02.07, 18:49 moze po 20 latach cie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: to kosa obejrzyj raz jeszcze to... 20.02.07, 19:23 tomekkkk4 napisał: > moze po 20 latach cie ruszy Los oprawcy mnie nie wzrusza...to że się przed wyrokiem że...ł też..ten film upowszechniać i powtarzać ..po przywróceniu KS.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 po czwarte "kosa" to jest nie dobrze z toba... 20.02.07, 18:56 i to tez jest komplement, kosa to ty nie jestes kosa (to nie jest komplement) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: po czwarte "kosa" to jest nie dobrze z toba.. 20.02.07, 19:37 Jest....ha ha ha ha ha..to co piszesz sfrustrowany nieboraku..z gór Arbuzowych.. patrząc z bokulca..tylko ty dalej ani słowa o tym kurduplu gwałcicielu personelu ..preziu bliskowschodniego kieszonkowego "mocarstwa"Myślisz że ubrałeś się w czpkę niewidkę? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Kaczyńskiego na Stolicę Piotrową! 20.02.07, 18:37 - Nie widzę moralnych przesłanek, by sprawców najcięższych zbrodni traktować w sposób łagodny - podkreślił. Prezydent zastrzegł jednak, iż zdaje sobie sprawę, że dziś wprowadzenie kary śmierci w UE jest niemożliwe. - Sądzę, że różne mody intelektualne przychodzą i przemijają i ten stan się zmieni, ale dziś jest to niemożliwe, ku wielkiej uciesze sprawców ohydnych zbrodni - powiedział. ________________________ Nie tak dawno B16 nie zostawił na karze śmierci suchej nitki. No ale jak widać LK lepiej się zna na moralności niż jakiś tam papież. I - w przeciwieństwie do jednego z najtęższych intelektów świata - nie ulega dziwnym modom. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany1 Tylko Dureń może być prawie w ciąży 20.02.07, 18:41 Innej opcji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
anvl L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 19:13 a dlaczego Prezydent nie spotkal sie z rzeszą Polakow w Irlandii? dlaczego nie podjął próby rozmowy? dlaczego nie przekonje do powrotv???????????????? czyzby obawial sie frvwajacych jaj??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 19:30 A ty miśku o czym?Wczoraj się spotkał..i przyszło pięciu podobnych tobie "protestantów"na to spotkanie ..poczytaj wczorasze giewu... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 19:21 Tez jestem za kara smierci, ale, zgodnie z europejska tradycja, tylko za ciezkie zbrodnie, takie jak zdrada stanu czyli ujawnianie agentow polskich sluzb, pozbawianie panstwa polskiego sluzby dyplomatycznej, wysylanie polskich zolnierzy na wojne bez zabezpiecznia wywiadowczego etc. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 19:44 ffamousffatman napisał: > Tez jestem za kara smierci, ale, zgodnie z europejska tradycja, tylko za ciezki > e zbrodnie, takie jak zdrada stanu czyli ujawnianie agentow polskich sluzb, poz > bawianie panstwa polskiego sluzby dyplomatycznej, wysylanie polskich zolnierzy > na wojne bez zabezpiecznia wywiadowczego etc. Kumedyjant jesteś..dla ubogich..Rozgonienie na cztery wiatry razwiedki GRU to pewnie "zdrada stanu"..na pewno nie Polski.. A o polskich żołnierzy się nie martw kałmuku-burłaku... Paszoł won za Don... Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos madre odpowiedzi na glupie pytania 20.02.07, 19:28 tego typu pytania zrobily sie juz nudne. Ilez razy trzeba tlumaczyc jakie jest stanowisko do kary smierci i homoseksualizmu? Poglady Kaczynskiego na te sprawy sa znane od dawna. Jesli ktos nadal nie moze go zrozumiec, to cos, nie bede uzywal obrazliwych slow ;) Bez odzewu. Nie na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos jeszcze jedno 20.02.07, 19:35 jakos nie przypominam sobie, zeby ktoregos z poprzednich prezydentow tak czesto cytowano. Byc moze dlatego, ze oni jedynie mieli przemowienia. Kaczynski jak czytamy, prowadzi na zaproszenie wyklady. Roznica jest taka, ze w przemowieniu wyraza sie stanowisko, a w wykladzie poglady. Roznica wbrew pozorom jest duza. Ciag dalszy nie nastapi. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: jeszcze jedno 20.02.07, 20:34 Masz absolutnie racje, najczesciej cytuje sie glupoty mowione przez politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: L. Kaczyński: Nie jestem homofobem 20.02.07, 19:38 Ale Durniem tak. Odpowiedz Link Zgłoś