przejrzysty 07.04.07, 07:56 To Putin powinien specjalnie uhonorować takiego dziadka: skutecznie przeciwdziała spadkowi liczby ludności w Rosji, i do tego na Syberii! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Rosja to dziwny kraj 07.04.07, 11:56 Z jednej stony Rosjanie zachwycają się jurnym dziadkiem i jego imponującym dorobkiem, a z drugiej strony bez zmrużenia okiem uśmiercili w łagrach 60 milionów własnych obywateli a także poświęcili 20 milionów ofiar w II wojnie światowej (z czego wiele niepotrzebnie pchając żołnierzy na pewną śmierć tak o, dla zasady), na wojnie z Hitlerem, z którym do 1941 budowali przymierze i popeirali jego zapędy. Więc z jednej strony mamy 80 milionów ludzi którym można było ocalić życie a z drugiej strony przykład jurnego dziadka którego rosyjskie agencje prasowe podają jako ciekawostkę - a może remedium na zmniejszającą się populację rosyjskiego społeczeństwa. Zresztą dalej się tam nie szanuje życia : Śmiertelność dorosłych(15-59 lat): Rosja zajmuje 1 miejsce w Europie (480 na 1000; kobiety 182 na 1000). Przyrost naturalny w Rosji to -0,37%. Nie tędy droga, drodzy Sąsiedzi, zapewnienia przeżycia Waszego dumnego Naroda. Odpowiedz Link Zgłoś
adato Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 08:53 załóż gumE na instrument! wprowadzić wychowanie seksualne w Rosji! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 09:43 Powinien zostac swietym za zaslugi dla przysparzania wiernych kosciolowi prawoslawnemu.benio nr 16 powinien tez wyslac mu gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasio_siekierka Zazdrość przez was przemawia? :D 07.04.07, 10:29 Zazdrość przez was przemawia stąd te komenty obłudne. Wy nawet dzieci nie macie bo samolubni jestescie a co dopiero wnuki w takiej liczbie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 10:39 I niech mu teraz ktoś podskoczy, wystawia kilka plutonów wnuków i nie ma byka. Swoją drogą Putin mógłby pomyśleć o wyróżnieniu multidziadka np. statuetką stojącego, wyprężonego, złotego... Odpowiedz Link Zgłoś
consens Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 11:11 Gratulacje!!!! Przydałoby się w Polsce mieć takich dziadków kilku! Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadkiem 07.04.07, 11:52 Mój dziadek też miał (z jedną i tą samą żoną, czyli moją babcią) 13-cioro dzieci, ale wnuków "tylko" 31. Ja jestem tym 30-tym. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Putin uhonoruje? Raczej zrobi co innego: 07.04.07, 12:33 Z tych 100 wnucząt sformuje kompanię rozpoznania bojowego użytku jednorazowego i rzuci do szturmu na jakiś czeczeński bunkier. Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: Putin uhonoruje? Raczej zrobi co innego: 08.04.07, 21:11 zigzaur napisał: > Z tych 100 wnucząt sformuje kompanię rozpoznania bojowego użytku jednorazowego > i > rzuci do szturmu na jakiś czeczeński bunkier. Mógłbyś zastąpić tę setkę... z korzyścią dla forum! Odpowiedz Link Zgłoś
58adam Gratulacje! 07.04.07, 12:35 Wszystkiego najlepszego z okazji Wielkanocy dla pana Szapowała i jego rodziny! To wielka radość zostać dziadkiem - wspaniale, że mógł jej Pan doświadczyć aż tyle razy. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 12:50 ma facet jaja he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
szatrang 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadkiem 07.04.07, 13:59 O, to taki model rodzinki wg Giertycha, dziadek leciał wg kalendarzyka ,ale nigdy nie spudłował, załosne Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 14:30 W krajach trzeciego świata rodzenie dużej ilości dzieci nie jest niczym dziwnym. Znacznie gorzej jest z przeżywalnością dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 07.04.07, 14:54 zigzaur napisał: > W krajach trzeciego świata rodzenie dużej ilości dzieci nie jest niczym dziwnym Znacznie gorzej jest z przeżywalnością dzieci. --------------------------------- O ile ma juz i wnuczek i czeka na prawnuczek przezywaja. Co sie tyczy krajow tzw. zachodu, to duza ilosc dzieci im nie grozi. Problem ich, jak i twoj "zig", w tym, ze spisz nie z tym partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur a co ty, nikołaszka, możesz wiedzieć o mnie? 07.04.07, 19:13 Ja wiem, że wy Zachodu nie lubicie. Tylko dlaczego małpujecie? A co do mojej sytuacji rodzinnej, to akurat jestem tatą. Nie uwierzyłbyś, jak wiele ofert dostaję mailami od Rosjanek. Każda z nich to TANIA, chociaż nie każda ma tak na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: a co ty, nikołaszka, możesz wiedzieć o mnie? 07.04.07, 20:29 zigzaur napisał: > Ja wiem, że wy Zachodu nie lubicie. Nie lubimy nie wiecej niz wy Wschod. >Tylko dlaczego małpujecie? Co za bzik u was w kraju z tymi malpami: od "zigow" do prezydenta? > A co do mojej sytuacji rodzinnej, to akurat jestem tatą. > Nie uwierzyłbyś, jak wiele ofert dostaję mailami od Rosjanek. Każda z nich to TANIA, chociaż nie każda ma tak na imię. To tez nie w najlepszy sposob mowi o tym, jakim jestes "tata", jakich masz partnerow na stronie i dlaczego wam i cie "zig" nie grozi duza ilosc dzieci, co tylko umacnia moje teze. Jedna korzysc dla rodziny od twojego postepowania - tani partnerki nie udzerza w rodzinny budzet. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: a co ty, nikołaszka, możesz wiedzieć o mnie? 08.04.07, 08:48 Oj, nikołaszka. Nikt do was na wschód się nie pcha. To wy się wpychacie na zachód. Dowodem jest chociażby twoja obecność na forum. Nikołaszka, ja napisałem tylko, że rosjanki do mnie pisują. Wcale nie napisałem, że odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
hohlik3 zigi durniu 08.04.07, 11:45 kalikam akurat z Szwecji tu stosunki z Rosjanami sa jak najlepsze, handel kwitnie itd szkoda ze do twojej zakutej paly nie dochodzi ze cywilizowani ludzie w krajach europy leja na takich jak ty sikiem prostym w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: zigi durniu 09.04.07, 16:55 Twój sposób pisania dowodzi, że nie jesteś człowiekiem cywilizowanym. Szwedzkie firmy handlują z Rosją? Jeszcze się nie nacięli? Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: a co ty, nikołaszka, możesz wiedzieć o mnie? 08.04.07, 21:24 zigzaur napisał: Nie uwierzyłbyś, jak wiele ofert dostaję mailami od Rosjanek. Każda z nich to > TANIA, chociaż nie każda ma tak na imię. A z jakiej to okazji dostajesz tyle propozycji? Może jesteś tak przystojny i pokażesz swoją podobiznę wszystkim na forum? A może tak mądry, że porażasz swoją erudycją i inteligencją? A może dlatego, że Polki już się poznały na Tobie, a Rosjanki jeszcze nie zdążyły? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: a co ty, nikołaszka, możesz wiedzieć o mnie? 09.04.07, 16:56 Snujesz dość ciekawe domysły ale lepiej zajmij się swoim interesem. Odpowiedz Link Zgłoś
mendakoszerna5 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadkiem 07.04.07, 16:38 A widział to były, ale ciągle aktywny II - gi sekretarz KC PZPR, ten ze szklanym okiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadkiem 07.04.07, 16:50 A ja słyszałem o 135-cio letnim Rosjaninie! Tyle, że podobno po rewolucji był taki burdel i papiery się pomieszały! Ale jeśli to prawda, no to chwat - ostrojebiec! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadkiem 08.04.07, 17:24 I zapisać go powinien do LPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
o_n_a_10 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 08.04.07, 21:14 pos3gacz napisał: > I zapisać go powinien do LPR-u. A niektórych z tego forum zapisać do psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
republikanin1 Re: 73-letni Rosjanin po raz setny został dziadki 09.04.07, 16:57 Czy to kogoś interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś