sibeliuss 02.05.07, 21:08 Ciekawe kiedy ta technologia zawita w Polsce? Póki co ścieki są "podczyszczane" i zrzucane do rzek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megasceptyk Dupa nie technologia, metoda ma conajmniej 50 lat. 02.05.07, 21:40 Po prostu ropa była tańsza dotychczas. GOD, znasz ten skrót? Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 [...] 02.05.07, 21:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Wpuszczę je do bagna Szamboobora-PiS-LPR. 02.05.07, 22:09 Będzie słońce na ziemi-tyle gó..anej mocy tam sie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Trójfazowy generator prądu z piwnych pozostałości_ 02.05.07, 22:45 bi.gazeta.pl/im/3/3695/z3695383X.jpg wystarczy takie "urządzenie" zamontować w dobrym pubie lub najlepiej w osiedlowej pijalni piwa, gdzie "moc" i ilość wydalanych szczyn piwnych będzie bez strat wykorzystana do produkcji piwnej energii.........:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Niech mocz będzie z nami polakami tera i za wsze. 02.05.07, 23:24 bęc Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Też pijam niestety ścieki z browaru i mam po 02.05.07, 23:13 tym napitku mnóstwo energii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a kiedy energia ze sciekow PiSowskich????? 03.05.07, 00:30 zeby w koncu jakis pozytek z nich byl???? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Bakterie będą produkować energię ze ścieków z b.. 03.05.07, 00:57 Na tym uniwersytecie ludzie nie takie rzeczy odkrywali. Trzydziesci lat temu oglosili, ze znalezli oprocz oddzialywan grawitacyjnych, elektromagnetycznych i jadrowych, piate oddzialywania w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zegnajsmutasie hipokryzja GW 03.05.07, 02:39 GW wyciela post leonarda3 - ktory mowil o wpuszczeniu bakterii do szamba |S|LD, natomiast jak "pies na prawizne " umiescil podobny wpis tylko przeciw PiSowi, to GW nie wyciela . GW to szambo, zycze GW wszystkiego najgorszego Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: hipokryzja GW 03.05.07, 04:15 A co ja mam z tym wspolnego "smutasie"? Gdyby ode mnie zalezalo zaaplikowalbym bakterie SLD i PiS. Dla mnie obie partie sa lewicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
magia_sieci Też mi nowina..;) 03.05.07, 06:23 Oddawien dawna produkują..nazywaja się lcasei defensis czy jakoś tam i produkują energie z browarnianych scieków w mom własnym zołądku..:D.Pozdro dla piwoszy..:) Odpowiedz Link Zgłoś