venus99 11.06.07, 13:58 Romek nie przestanie.będzie niszczył polską oświatę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbascik [...] 11.06.07, 13:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 [...] 11.06.07, 15:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oeo To jest odzywka odzywek 4rp 11.06.07, 15:42 przejdzie do historii ----- romanprzestanpieprzyc.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
puba ale to święte słowa - jesli nie to wsadźcie i mnie 11.06.07, 16:58 ktoś tym psycholom w końcu musi zacząć mówić ze sa chorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_kartofle Re: ale to święte słowa - jesli nie to wsadźcie i 11.06.07, 17:17 Giertych ty przebrzydły kartoflu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 17:23 czy wyciagneliscie jakies ciekawe wnioski z tej książki bez użycia "bryków" a tak w ogole to przeginacie palke, moze giertych jest brzdki, niemily i zasciankowy, ale nikt nie ma prawa tak beszczelnie go bluzgac, bowiem schodzi na jeszcze nizszy poziom... ludzie jakby na niego nie spojrzec, to jest on wicepremierem Rzeczpospolitej Polski... krytyka tak!! ale chamstwo nie! Odpowiedz Link Zgłoś
makmag Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 19:23 Owszem, to świetna książka! Polecam. A Giertych to niestety idiota. Ale jedna rzecz się tu rzuca w oczy. Jak wielka jest przepaść między "wykształciuchami" a klasą robotniczo-chłopską. I co smutne, nie ma tendencji równania w górę. Prości ludzie zawsze wolą równać w dół. W efekcie mamy znowu rewolucję socjalistyczną. No i sprawa podstawowa - rewolucje są dziełem wykształciuchów!!! Zapamiętajcie to!!! To nigdy nie była i nie będzie władza ludu!!! Ojcowie rewolucji boją się tylko jednago - wzrostu świadomości wśród ludzi. "Wykształciuchów" się uciszy, lud się omami, a młodzież wychowa tak jak trzeba. Trzeba tylko odpowiednio dobrać lektury. Gombrowicz i Witkacy za bardzo dają do myślenia. Lepiej propagować dosłowność, jak u Sienkiewicza (którego poza wszystkim bardzo lubię). Wstrząsające jest to, że nasza socjalistyczna koalicja działa coraz bardziej skutecznie. Niedługo i "wykształciuchy" przestaną być problemem - wyjadą do pracy. Witkacy przewraca się w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 22:13 makmag napisała: > Jak wielka jest przepaść między "wykształciuchami" aklasą robotniczo-chłopską. I co smutne, nie ma tendencji równania w górę. Prości ludzie zawsze wolą równać w dół. W efekcie mamy znowu rewolucję socjalistyczną. Rewolucje są dziełem wykształciuchów!!! Zapamiętajcie to!!! To nigdy nie była i nie będzie władza ludu!!! Ojcowie rewolucji boją się tylko jednago - wzrostu świadomości wśród ludzi. "Wykształciuchów" się uciszy, lud się omami, a młodzież wychowa tak jak trzeba. Niedługo i "wykształciuchy" przestaną być problemem - wyjadą do pracy.< Zgadzam się z tobą w 100%.Dlatego została rozpętana taka walka z"wykształciuchami" bo tylko ta grupa stanowi zagrożenie realne dla władzy . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 19:32 mukroko napisał: > czy wyciagneliscie jakies ciekawe wnioski z tej książki bez użycia "bryków" > > a tak w ogole to przeginacie palke, moze giertych jest brzdki, niemily i > zasciankowy, ale nikt nie ma prawa tak beszczelnie go bluzgac, bowiem schodzi > na jeszcze nizszy poziom... ludzie jakby na niego nie spojrzec, to jest on > wicepremierem Rzeczpospolitej Polski... krytyka tak!! ale chamstwo nie! Z chwilą, gdy czerwone i nazistowskie chamstwo zostanie odspawane od rządowego koryta, kultura polityczna wzrośnie. Na razie Ty bluzgasz na krytyków wałacha. Naziści nie dyskutują na argumenty, tylko na epitety, niech się więc nie dziwią, że spotyka ich taka sama reakcja. Zresztą 98 lub 99% Polaków podziela negatywne opinie o Frankensztajnie. Powiedzieć mu "nie pieprz to i tak szczyt kultury. Z Hitlerem też byś dyskutował? Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 19:45 Mohery nie czytały. To fakt - wyborcy PiS, LPR i SO charakteryzują się niską inteligencją i są tępi. Rzeczywiście, nie jest to grupa czytająca Gombrowicza. Tak się składa, że Transatlantyk połknąłem jednym tchem. Sienkiewicza też zresztą chętnie czytałem. Dobraczyńskiego nawet nie tknąłem. Przestań Pietrze pieprzyć wieprza pieprzem. W tym nie ma nic obraźliwego. Natomiast w określeniu "wstrętny pederasta" owszem, jest. Roman Giertch jest bardzo mało inteligentnym człowiekiem, czego dowodem jest organiczna niezdolność do pojęcia dobrej literatury. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 22:01 mukroko napisał: > czy wyciagneliscie jakies ciekawe wnioski z tej książki bez użycia "bryków" > > a tak w ogole to przeginacie palke, moze giertych jest brzdki, niemily i > zasciankowy, ale nikt nie ma prawa tak beszczelnie go bluzgac, bowiem schodzi > na jeszcze nizszy poziom... ludzie jakby na niego nie spojrzec, to jest on > wicepremierem Rzeczpospolitej Polski... krytyka tak!! ale chamstwo nie! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Takiego wicepremiera powinno się na obcasach wynieść.Toż to jest zakała narodu polskiego.Indianie z Amazonii są mądrzejsi od tego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 22:43 Ty, prosze Cie bardzo, nie obrazaj Indian z Amazonii takim porownaniem, dobrze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: czy ktos z was czytal np ferdydurke? 11.06.07, 23:29 mukroko napisał: > czy wyciagneliscie jakies ciekawe wnioski z tej książki bez użycia "bryków" > > a tak w ogole to przeginacie palke, moze giertych jest brzdki, niemily i > zasciankowy, ale nikt nie ma prawa tak beszczelnie go bluzgac, bowiem schodzi > na jeszcze nizszy poziom... ludzie jakby na niego nie spojrzec, to jest on > wicepremierem Rzeczpospolitej Polski... krytyka tak!! ale chamstwo nie! Na jeszcze niższy poziom - do poziomu osoby, która zostala Prezydentem RP ("Spieprzej dziadu"). Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: LePRy cenzurują forum GW, na Nasz Dziennik pal 12.06.07, 15:48 To było i będzie! Szkoła LPR, czyli potwora PiSiORa, czyli Trans- Potwór z Szambooperfumerii! Jak widzę szkołę, idę na drugą stronę, przecież te dzieciaki są takie zboczone. Jak taki mnie mija, patrzę na rozporek czy wystaje jemu przypadkiem PiSiORek. Ręka w kieszeni gniecie przyworek orzechowski, ogląda goliznę, co wywieszą kioski. Jeszcze pewnie was to za bardzo nie zdziwi, widziałam jak taki zajadał hiwi. A na tym hiwi są takie ostre włoski, to pewnie wirusy panie Orzechowski? Jak wkładam moherek, to jest taki boski, a włożyć hiwi to zostają włoski! Dobrze, dobrze przyworku orzechowski, opróżnić biblioteki, księgarnie i kioski, z tego badziewia z seksem przedmałżeńskim, jak Goethe Niemiec na widoku miejskim, albo Herling Grudziński z „Innym Światem”, brak wyobraźni, może ćpać bliźniak z bratem? Zgroza ten Gombrowicza „Trans-Atlantyk”, nie ustąpimy, są Chałupy i Bałtyk. Zrozumieć Witkacego, to się zagłodzi, wiadomo szewc pije, bez butów chodzi. Buty oddać to może nasz Wojtyła, przykład by Polska po naszemu żyła. Kafka szkaluje Zdzisia sprawiedliwość. wywalić go nakazuje przyzwoitość. Po co to dzieciom, uczonym i Wam, mamy Radio Maryja i TiVi Trwam. I rząd te stacje tak bardzo docenia, że ciągle zaprasza się do ględzenia. Z dokładką , a co mam oszołomom żałować! Patrz gdzie gej z eLPeeJ! Bo mój chłopak to jeśt gejem i przyjechał tu jowejem. On mnie chyba nie omami, bo on kjęci z pedałami. Ja sie nie chcie przed nim chować, gdy mnie zechcie pocałować. Bo ja jeśtem taka mondja, zie go zajaz kopne w jondja. Miej sacunek do mnie geju, bo mój tata z eLPeeJu. Nie uziwa on jowejów, pzez pedały, cyli gejów. Tez nie dla nas jowej wodny, łodziom sposiób jest wygodny. Gdy jowejki wiośłem pchamy, to się ciągle wywjacamy. Więć mój tatuś co jeśt pośłem, joweziśte nazwał osłem, dawał ścieźke jowejowo, a to tylko pzecieź śłowo! Narybek eLPeeJu i Szamboobrony w niebo skłony! Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 To obraza setek tysięcy idiotów głosujących na LPR 11.06.07, 15:42 Protestuje! Upośledzeni także mają swoją godnośc! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: To obraza setek tysięcy idiotów głosujących n 11.06.07, 15:49 To AZ setki tysiecy glosowaly na LPR. Ostro przesadzilas! Odpowiedz Link Zgłoś
chrongen Brawo! Brawo! Brawo! 11.06.07, 16:49 To był najkrótszy i najlepszy zwrot podsumowujący tę rozmowę i całość dokonań pana ministra. Podpisuję się pod nim obiema rękami. Brawo Starybrat! Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: To obraza setek tysięcy idiotów głosujących n 11.06.07, 16:44 Jakich setek tysiecy? Moze z 6 setek tysiecy, a i to watpliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: To obraza setek tysięcy idiotów głosujących n 11.06.07, 21:23 Im się te tłumy głosujące na PIS, LPR i SBoobronę się mnożą i tak też sie zachowują jakby 90% społeczeństwa głosowało na PIS, 60% na SBoobronę i 50% na LPR - i mamy 200% normy wykonane przez koalicję! Odpowiedz Link Zgłoś
jurycho To obraza setek tysięcy (???) 12.06.07, 06:21 Na Roamana, który będzie spieprzał głosowało 35.812 wyborców z 19-go Okręgu Wyborczego w Warszawie. Ciekawe ilu z tych wyborców ma już dość pana wicepremiera ? Poza tym - z tego co pamiętam - Pan Giertych wszedł do sejmu "w ostatniej chwili" i to dzięki paru głosom "znalezionym w ostatniej chwili". Obecna nagonka na KRRiT ma na celu wyrzucenie z posady pani Kruk i obsadzenie tam światłych ludzi z LPR, a następnie w ośrodkach regionalnych TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: To obraza setek tysięcy idiotów głosujących n 11.06.07, 18:19 login.gazeta1 napisała: > Protestuje! Upośledzeni także mają swoją godnośc! Odpowiedz Link Zgłoś
alice0553 Re: kiedy to czysta zywa prawda 11.06.07, 18:47 Czy między przestań pieprzyć,a spieprzaj dziadu,czy małpa w czerwonym widzicie jakąś różnicę? Czy p. Kaczyński przeprosił za swój niewyparzony jęzor? Widocznie obowiązuje zasada "co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie,"Panie Starybrat, tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: kiedy to czysta zywa prawda 11.06.07, 22:35 Jeśli "góra" używa takiego języka, to my, społeczeństwo też mamy prawo w ten sposób zwracać się do władzy. A tego "muła" to kto postawił na tym stanowisku? Jakie są jego kwalifikacje i predyspozycje?Chyba tylko wynikłe z tego że był twórcą współczesnej Młodzieży Wszechpolskiej - zdegenerowanej grupy skinów o zabarwieniu faszystowskim. Wystarczy nawet spojrzeć na te grube karki ubiór i zachowanie podczas jakiś rozrób. Kaczory mianując go na to stanowisko dały dowód jakie społeczeństwo chcą wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Re: kiedy to czysta zywa prawda 11.06.07, 22:43 politycy to zbieranina.dziennikarze,ci na swieczniku i w ogolnopolskich mediach, prawdziwie dobrzy,powinni byc bezstronni,powinni miec klase,moga obszczekiwac ile wlezie-ale z finezja i bez uciekania sie do rynsztokowego jezyka.pan starybrat niestety wskoczyl do kloaki razem z tadeo rydzykiem. cos jeszcze do piewcow gombrowicza-chyba wam sie nieco w glowkach pomieszalo(za duzo gw?)jesli czytanie witolda g.uwazacie za miernik inteligencjii.inteligentny czlowiek mam wrazenie nigdy SAM nie bedzie powiewal flaga "jestem inteligentny"i nigdy nie bedzie dyskredytowal tego kto przeczytal w swoim zyciu tylko ksiazeczke do nabozenstwa albo bravo girl.w kazdym razie gratuluje dobrego samopoczucia.moze jednak poczekajcie,az ktos inny zauwazy u was te poklady inteligencjii Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: kiedy to czysta zywa prawda 12.06.07, 05:45 patriot1 napisała: ...(bzdury)... A tak w ogóle, to dlaczego wymagasz tak dużo od dziennikarzy, a nic od wicepremiera??? Wymagania takie może byłyby właściwe w stosunku do prowadzącego program informacyjny, ale w stosunku do prowadzącego program rozrywkowy są "mocno na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
az.mail Re: kiedy to czysta zywa prawda 11.06.07, 22:39 Za co tu karać jak facet autentycznie pieprzy. Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 zdelegalizować LPR i MW! 12.06.07, 10:38 biedny wierzejski, pokrzywdzony, bo ktoś o jego fuhrerze prawdę powiedział. cóż, "nigdy nie nazywajmy szamba perfumerią", jak to powiedział drugi jego wódz. jakoś mu nie przeszkadzało palenie swastyki na zabawie; sam publicznie obraża gejów i też jakoś nie ma z tego powodu wyrzutów sumienia. po prostu dno i trzy metry mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
chirurg_szczekowy "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi... 11.06.07, 13:59 a Romek nie przestanie... Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi... 11.06.07, 13:59 hehe, wszyscy tak mysla ale jeden sie odwazyl powiedziec na glos. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi... 11.06.07, 14:00 moze sie czepiam, ale "Romek" czy "Roman"? Odpowiedz Link Zgłoś
util Co innego jest istotne... 11.06.07, 14:00 Istotna jest odpowiedź na pytanie: czy Romek posłuchał Starybrata? Romku, spójrz na sondaże - naprawdę warto skończyć to pitolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Co innego jest istotne... 11.06.07, 14:02 Oczywiście ten pokurcz będący prezesem radia nie musi nikogo przepraszać za swoje debilne wypowiedzi... ech prawo to i sprawiedliwość tfu, a raczej śliny szkoda nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi... 11.06.07, 14:01 Trzeba najpierw ustalić , które słowo jest wulgarne : Romek , przestań czy pieprzyć . To ważne ! Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 to nie o wulgaryzmy jest cała afera 11.06.07, 14:13 leszek.st37 napisał: > Trzeba najpierw ustalić , które słowo jest wulgarne : Romek , przestań > czy pieprzyć . To ważne ! Nie chodzi o to co jest wulgarne, ale o to, że "pieprzyć" oznacza również - odbywać stosunki seksualne. A ponieważ trafiło na znanego miłośnika prokreacji, więc poczuł się obrażony, że mu zakazują dalszego rozmnażania, co się kłóci z jego światopoglądem. O ile ten świat byłby piękniejszy, gdyby niejaki Jędrzej Giertych przestał pieprzyć przed poczęciem Macieja, a Maciej przed poczęciem Romana !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tukot a kto 'wypieprzył' jędrzeja? to była praprzyczyna 11.06.07, 15:00 sodomy i gomory. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 a kto 'wypieprzył' jędrzeja? Sam sie wypieprzyl! 11.06.07, 23:28 tukot napisał: > sodomy i gomory. Pier*oli jak potluczony to isam sie wy-pieprzy! Odpowiedz Link Zgłoś
klusujacy.hipopotam Re: to nie o wulgaryzmy jest cała afera 11.06.07, 15:35 > O ile ten świat byłby piękniejszy, gdyby niejaki Jędrzej Giertych przestał > pieprzyć przed poczęciem Macieja, a Maciej przed poczęciem Romana !!! Gwoli ścisłości: gdyby Jędrzej przestał pieprzyć przed poczęciem Macieja, to Maciej nie mógłby przestać przed poczęciem Romana, bo zwyczajnie by go nie było. Tak czy siak, świat bardzo by na tym zyskał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Ra 11.06.07, 20:29 > Trzeba najpierw ustalić , które słowo jest wulgarne : Romek , przestań > czy pieprzyć . To ważne ! Oczywiście wulgarne jest tu słowo "Romek". Nie ma przecież gorszej obelgi niż nazwanie kogoś Romkiem Giertychem. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Ra 12.06.07, 05:49 > Oczywiście wulgarne jest tu słowo "Romek". > Nie ma przecież gorszej obelgi niż nazwanie kogoś Romkiem Giertychem. Popieram, podoba mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Nie tylko romek - inni też niech przestaną pie.... 11.06.07, 14:01 Troche luzu, bo spinają się jakby mieli szczotki w .d --------------- Wole coś zjeść i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 14:07 dobrasekta napisał: > Troche luzu, bo spinają się jakby mieli szczotki w .d A właśnie, inni. Słuchałem też przemówień J. Kaczyńskiego, Olszewskiego, Macierewicza, Kropiwnickiego (chyba?), Naimskiego i starej gwiazdy Radia Maryja i ulubieńca o. Szambelana i jego kolegi, szmalcowika z Urugwaju - Sulatyckiego. To dopiero było bredzenie! Co oni zażywają? A może obecność tylu wyrazistych a żałosnych postaci zwiększyła wybuchy szaleństwa. Oczywiście słuchałem nagrań przez Radio Maryja. Inne stacje, zawłaszczone przez PiS i spółkę, chyba jeszcze takich bredni nie nadają. Ale nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 16:12 Dziwne osoby wymieniles. Kaczor, Olszewski i Macierewicz umieja wypowiedziec swoje mysli w poprawy sposob. Nie mozna tego jednak powiedziec np. o Walesie, ktory potrzebuje wlasnego interpretatora czy np. Mazowieckiego, ktorego wypowiedzi sprowadzaja sie do westchniec. Mamy jednak zlotoustych - gladkich i falszywych - Kwacha i Gieremka, teraz partyjnych kolegow. Piekne slowa i gladkie zdania za ktorymi pustka. A co do istoty artykulu - coz, Giertych to wicepremier i przywodca partii reprezentowanej w parlamencie. Nalezy mu sie szacunek z racji urzedu. Za swa odzywke dziennikarz powinien wyleciec z pracy, a w kazdym razie powienien byc odsuniety od prowadzenia programow. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 16:20 Cale szczescie, ze "zetka" jest prywatna i zeby zwolnic dziennikarza nie wystarczy telefon od towarzysza sekretarza... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Bo towarzysze sekretarze plują z ław opozycji 11.06.07, 17:14 Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Bo towarzysze sekretarze plują z ław opozycji 11.06.07, 19:24 Towarzysze sekretarze plują na Polskę z ław rządowych, zwanych oślimi. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 16:25 > Dziwne osoby wymieniles. Kaczor, Olszewski i Macierewicz umieja wypowiedziec Kaczor i Macierewicz tez? To chyba inaczej definiujemy "wypowiedz". A Mazowieckiego powinienes troche wiecej posluchac, zanim sie znowu wypowiesz. Geremka rowniez. A "szacunek z racji urzedu" dla kazdego ministra to komunistyczny przezytek. I pozostaje sie cieszyc, ze wladza PiSu nie siega tak daleko, by za kazdy nieprawomyslny tekst wyrzucac z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 20:32 Szacunek z urzedu nalezy sie wicepremierowi, ministrowi i przywodcy waznej partii politycznej. To nalezy do pakietu panstwa prawa. Fakt, ze zetka jest rozglosnia prywatna nie ma nic do rzeczy. Problem w tym, ze dziennikarstwo siegnelo dna (polityka zreszta tez). Ludziska - pewnie Ty tez - codzienni sluchaja i ogladaja politykow i dziennikarzy ktorzy obrzucaja sie obelgami i kloca sie o kazda drobnostke. I nie zauwazasz, ze dziennikarz w chamski sposob komentujacy wypowiedz polityka robi cos zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A od kiedy to dureń ma mieć mój szacunek 11.06.07, 21:03 nawet namaszczony przez dziesiątki innych durniów. Do tego kupiony i wynajęty przez dwie kaczuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 23:11 agaj.agaj napisał: > Szacunek z urzedu nalezy sie wicepremierowi, ministrowi i przywodcy waznej > partii politycznej. To nalezy do pakietu panstwa prawa. Fakt, ze zetka jest > rozglosnia prywatna nie ma nic do rzeczy. Hahahahaha! "przywodca waznej partii politycznej" Jakże ważnej z dwuprocentowym poparciem, co widać nawet po stosunku postów drwiących z kretyna i tych prawomyślnych broniących go. Ani on wicepremier, ani minister, tylko pionek wyniesiony przez kurdupli w celu uzyskania poparcia nazibolszewii. I tak oto rządzi Polską kułalicja: lojalkowe nazikurduple+hitlerowcy+świniopasy, a wszyscy z rodowodem kolaboracji z komuną. > > Problem w tym, ze dziennikarstwo siegnelo dna (polityka zreszta tez). Ludziska > - > pewnie Ty tez - codzienni sluchaja i ogladaja politykow i dziennikarzy ktorzy > obrzucaja sie obelgami i kloca sie o kazda drobnostke. I nie zauwazasz, ze > dziennikarz w chamski sposob komentujacy wypowiedz polityka robi cos zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 23:18 agaj.agaj napisał: > Szacunek z urzedu nalezy sie wicepremierowi, ministrowi i przywodcy waznej > partii politycznej. To nalezy do pakietu panstwa prawa. Fakt, ze zetka jest > rozglosnia prywatna nie ma nic do rzeczy. > > Problem w tym, ze dziennikarstwo siegnelo dna (polityka zreszta tez). Ludziska > - > pewnie Ty tez - codzienni sluchaja i ogladaja politykow i dziennikarzy ktorzy > obrzucaja sie obelgami i kloca sie o kazda drobnostke. I nie zauwazasz, ze > dziennikarz w chamski sposob komentujacy wypowiedz polityka robi cos zlego. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synku,pamietaj,że na szacunek to trzeba sobie zasłużyć.Wg Ciebie to każda świnia która wlazła na jakikolwiek stołek też zasłużyła na szacunek.Coś Ci walnęło pod deklem. Odpowiedz Link Zgłoś
patriot1 Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 12.06.07, 00:49 kultura-to niestety nie jest chleb powszedni.takze dla ciebie.pan dziennikarz naprawde blysnal intelektem i odwaga-majac dostep do mikrofonu powalil sila argumentu.jesli ktos w moim domu ma status goscia,to chocby byl skonczonym balwanem -nie spadnie mu wlos z glowy,na pewno nie zostanie obrazony w taki wulgarny sposob.zetka juz od dawna zajmuje sie lanserka pewnych srodowisk i z radoscia zwalcza obecny rzad.ten popis starybrata to tylko wisienka na torcie antyrzadowej osesjii. i jeszcze jedno"synku".szacunek to przede wszystkim postawa mowiaca wiele o tym kto go okazuje.na szacunek z racjii swojego czlowieczenstwa zasluguje w rownej mierze senator co pijak spiacy w rowie.jesli tego nie wiesz to musisz sie jeszcze wiele nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 23:00 agaj.agaj napisał: Kaczor, Olszewski i Macierewicz umieja wypowiedziec > swoje mysli w poprawy sposob. . > > Mamy jednak zlotoustych - gladkich i falszywych - Kwacha i Gieremka, teraz > partyjnych kolegow. Piekne slowa i gladkie zdania za ktorymi pustka. > > A co do istoty artykulu - coz, Giertych to wicepremier i przywodca partii > reprezentowanej w parlamencie. Nalezy mu sie szacunek z racji urzedu. Niczego "nie kumasz" ty "inteligiiientny inaczej" Szkoda gadać, zbyt duża przepaść Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 12.06.07, 06:15 agaj.agaj napisał: ... Giertych to wicepremier i przywodca partii > reprezentowanej w parlamencie. Nalezy mu sie szacunek z racji urzedu. -Chiałbyś! :-))), Ale nie! "Z urzędu" może coś się komuś należy, ale na pewno nie szacunek! Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, wyłącznie! Z urzędu szacunek MOŻE należeć się CZEMUŚ, na przykład urzędowi premiera, ale to nie obywatel winien ten szacunek OSOBIE, ale właśnie URZĘDOWI. Jaka to różnica? - A no taka, że przede wszystkim szacunku dla URZĘDU wymagać należy od obywatela, który go SPRAWUJE, a niekoniecznie od tego, kto mówi o osobie sprawującej. Rozumiesz? Problem w tym, że to obywatel Roman Giertych kompromituje swój urząd, nie jakiś dziennikarz! To R. G. powinien "wylecieć z pracy", jak napisałeś, właśnie za brak szacunku dla "SPRAWOWANEGO URZĘDU"! KAŻDY, także dziennikarz ma "święte prawo" oceniać SPOSÓB SPRAWOWANIA URZĘDU przez urzędnika. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 12.06.07, 13:39 NA SZACUNEK, ŁAJZO, TO TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ!!! ************************* A to pomietło nie zasługuje nawet na solidnego kopa w tyłek. ************************* "Roman, przestń pieprzyć, nie potrzeba nam więcej Giertychów" Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Z bredni tu zdetekowanych to chciałbym zapytać... 11.06.07, 18:58 i poprosić o bliższe objaśnienie terminu "szmalcowik". Czyżby to ci, co wytapiają szmalec? GW i Radio Z to jeszcze chyba nie są tak całkiem przez PiS zniewolone, czy już też...? No i ta piana jaką na ustach widzę, to może w związku z obcięciem kariery niejakiego Schnepfa, współczesnego Dyzmy? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 11.06.07, 22:54 r.maszkowski napisał: >A właśnie, inni. Słuchałem też przemówień J. Kaczyńskiego, Olszewskiego, > Macierewicza, Kropiwnickiego (chyba?), Naimskiego i starej gwiazdy Radia Maryjai ulubieńca o. Szambelana i jego kolegi, szmalcowika z Urugwaju - Sulatyckiego. > To dopiero było bredzenie! Co oni zażywają? A może obecność tylu wyrazistych a > żałosnych postaci zwiększyła wybuchy szaleństwa. Oczywiście słuchałem nagrań > przez Radio Maryja. Inne stacje, zawłaszczone przez PiS i spółkę, chyba jeszcze > takich bredni nie nadają. Ale nie wiem.< Stacje zawłaszczone przez PiS cały czas próbują, w każdym razie "czapa".Pierwszy atak na razie udało się osłabić- wyeliminowanie Sakiewicza,notabebe niedokończonego psychologa- ale następny nastąpi zapewne wkrótce bo "czapa" znów w komplecie - Targalski, czołowy szaleniec Polskiego Radia wrócił od poniedziałku do pełnienia obowiązków i zapowiedziano "rewolucyjne" zmiany w tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Nie tylko romek - inni też niech przestaną pi 12.06.07, 00:52 stedo napisała: > r.maszkowski napisał: > > >A właśnie, inni. Słuchałem też przemówień J. Kaczyńskiego, Olszewskiego, > > Macierewicza, Kropiwnickiego (chyba?), Naimskiego i starej gwiazdy Radia > Maryjai ulubieńca o. Szambelana i jego kolegi, szmalcowika z Urugwaju - > Sulatyckiego. > > To dopiero było bredzenie! Co oni zażywają? A może obecność tylu wyrazist > ych a > > żałosnych postaci zwiększyła wybuchy szaleństwa. Oczywiście słuchałem nag > rań > > przez Radio Maryja. Inne stacje, zawłaszczone przez PiS i spółkę, chyba j > eszcze > > takich bredni nie nadają. Ale nie wiem.< > > Stacje zawłaszczone przez PiS cały czas próbują, w każdym razie "czapa".Pierwsz > y > atak na razie udało się osłabić- wyeliminowanie Sakiewicza,notabebe > niedokończonego psychologa- ale następny nastąpi zapewne wkrótce bo "czapa" znó > w > w komplecie - Targalski, czołowy szaleniec Polskiego Radia wrócił od > poniedziałku do pełnienia obowiązków i zapowiedziano "rewolucyjne" zmiany w tej > stacji. Już raz "rewolucjonizował" - jako sekretarz POP PZPR, więc trudno się chamidłu odzwyczaić. Poniższe zawdzięczam mrówczej pracy Wikipedystów: * „PiS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczenia krzywd. [...] Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PiS. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza.” (Jarosław Kaczyński w RMF FM, marzec 2005 r.) * „[...] To będą ludzie, którzy potrafią się dobrze prezentować, także w swoim życiu osobistym i lokalnym.” * „[...] Bez skandali, bez jeżdżenia po pijanemu, bez przestępstw i wyroków, [...] bez pezetpeerowskiej przeszłości, bez nadużyć i chamstwa, bez zasłaniania się immunitetem.” * „Na odpowiedzialne stanowiska będą rekomendowani i kierowani wyłącznie ludzie kompetentni, koniec z nepotyzmem i kolesiostwem”. (Jarosław Kaczyński, fragmenty z różnych wypowiedzi podczas kampanii wyborczej czerwiec – październik 2005) Przestępstwa i afery gospodarcze 1. Konrad Tomaszewski, szef gabinetu ministra środowiska – w momencie mianowania był oskarżonym w dwóch procesach i prowadzono przeciwko niemu jeszcze jedno śledztwo. * afera Matemblewa – sprawa, którą Lech Kaczyński, będąc ministrem sprawiedliwości w rządzie Buzka, zakwalifikował jako jedną z 9 (?) największych afer korupcyjnych w III RP (niezgodne z prawem przekazanie pod budownictwo mieszkaniowe terenów Lasów Państwowych w Gdańsku). * afera ze żwirownią – unieważnił decyzję urzędnika o odszkodowaniu w wysokości 800 tys. zł i zmniejszył do 15 tys. karę za nielegalne wylesienie 6 ha na sprzedanej firmie Dech-Pol za bezcen działce ze żwirem o wartości 20 mln, zdymisjonował urzędnika, który wysoką karę wyznaczył. * fałszerstwo dokumentów – odchodząc poprzednio z ministerstwa ochrony środowiska, antydatował rozporządzenie utrudniające zmiany na stanowiskach w ministerstwie. * 28.11.2005 – po interwencjach prasowych i intensywnej, ale bezskutecznej obronie ze strony ministra Szyszko, Tomaszewski podał się do dymisji. * 07.12.2005 – sąd nagle uniewinnił Tomaszewskiego z zarzutów w sprawie Matemblewa. W uzasadnieniu wyroku sąd podaje, że „... co prawda oskarżony podpisał się pod określoną decyzją, ale przygotowali ją jego podwładni, więc to oni są za nią odpowiedzialni”. * Po odwołaniu pan Tomaszewski znalazł zatrudnienie jako główny analityk w przedsiębiorstwie Lasy Państwowe, któremu kiedyś dyrektorował. Jest głównym architektem przygotowywanego w konspiracji i ogłoszonego w maju 2007 r. projektu przejęcia wszystkich 23 Parków Narodowych przez Lasy i utworzenia Państwowego Gospodarstwa Przyrodniczego "Lasy i Parki Narodowe". Według wielu ekspertów, projekt ten stanowić będzie faktyczny koniec parków i ochrony przyrody w kraju. 2. Jacek Ciechanowski, członek Rady Politycznej PiS, pełnomocnik PiS w okręgu pilskim – skazany za wyłudzenie kilkuset mln starych złotych. Na początku lat 90. Ciechanowski był właścicielem Przedsiębiorstwa Budowlano-Usługowo-Handlowego Birkut w Pile. Między listopadem 1991 a końcem stycznia 1992 r. z Banku Spółdzielczego wyłudził kredyt na 280 mln starych zł i 700 mln starych zł od oddziału Banku Rozwoju Rolnictwa SA Rolbank. We wnioskach o kredyty podał nieprawdziwe, zawyżone dochody spółki. Ponadto jesienią 1992 r. wyciągnął z Banku Spółdzielczego kolejne 520 mln. Podstawił za siebie innego, niezadłużonego kredytobiorcę. Sprawa trafiła do sądu w 1994 r. Pięć lat później Sąd Okręgowy w Poznaniu skazał go na dwa lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na pięć lat. Wiosną 2000 r. Sąd Apelacyjny podtrzymał wyrok. 3. Krzysztof Gerbszt, członek Rady Politycznej PiS – jako były dyrektor w warszawskim śródmiejskim Zakładzie Gospodarowania Nieruchomościami jest podejrzany o defraudację ok. 38 mln zł, które miały trafić do budżetu dzielnicy. 4. Paweł Brzezicki, doradca premiera ds. gospodarki morskiej * Na początku 2005 r. został zwolniony ze stanowiska szefa Polskiej Żeglugi Morskiej w Szczecinie przez ministra skarbu Jacka Sochę, w związku z aferą zakupu bez zgody ministra akcji PŻM przez grupę 11 menedżerów (za 340 zł!) i faktyczne przejęcie władzy nad przedsiębiorstwem i jego majątkiem. Wynikało to ze specyficznych zapisów umowy i statutu spółki, które stanowią, że do podejmowania decyzji niezbędna jest obecność wszystkich właścicieli i ich pełna jednomyślność. Minister złożył też doniesienie do prokuratury o przestępstwie działania na szkodę skarbu państwa. Postępowanie zostało jednak umorzone. * 20.05.2006 – Brzezicki został powołany przez resort skarbu na stanowisko prezesa Agencji Rozwoju Przemysłu 5. Tomasz Szawłowski, w Polskich Portach Lotniczych jest dyrektorem odpowiedzialnym za tzw. strefę ograniczonego użytkowania wokół Okęcia i wypłatę odszkodowań okolicznym mieszkańcom * w listopadzie 2002 r. odszedł ze stanowiska dyrektora warszawskiego Zarządu Dróg Miejskich w atmosferze skandalu: wyrzucił go w pierwszym dniu swojego urzędowania prezydent Warszawy Lech Kaczyński. Powodem był nienależyty nadzór nad umową z WaParkiem i na tym tle podejrzenia o korupcję. * 08.02.2007 – Szawłowski został aresztowany jako podejrzany o korupcję przy rozstrzyganiu przetargów, rozstrzyganych w okresie, gdy kierował ZDM. 6. Marek Płusa, działacz PiS, na początku lutego 2006 mianowany na szefa oddziału Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Kielcach. * w sierpniu 2000 r. Płusa wyleciał z fotela prezesa spółdzielni mieszkaniowej w Busku. Przyznał tam sobie 2 tys. zł nagrody, fałszując protokół z posiedzenia zarządu. Ale lista zarzutów wobec prezesa Płusy była znacznie dłuższa: wynajem atrakcyjnych lokali spółdzielczych bez przetargów, umarzanie po uważaniu odsetek od niepłaconych czynszów. Płusa nie płacił też wykonawcom za zrealizowane roboty. * w lutym 2001 roku Płusa został skazany na osiem miesięcy więzienia w zawieszeniu na trzy lata za podrobienie dokumentu. Pół roku później sąd uchylił wyrok i nakazał mu zapłacić 200 złotych grzywny za poświadczenie nieprawdy. Prokurator rejonowy w Busku Zdroju wyjaśnia, że nie oznacza to, iż sąd uznał Marka Płusę za niewinnego. * w 2004 r. Płusa dostał z programu unijnego SAPARD 40 tys. zł na samochód, przedkładając papiery, że jako rolnik założy małą firmę rozwożącą paczki. Pracował wtedy w biurze SAPARD w Kielcach, które decydowało o podziale tych pieniędzy. Żona Marka Płusy dostała zaś – za pośrednictwem Agencji – 50 tys. zł bezzwrotnej pożyczki na "ułatwienie startu młodym r Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi.. 11.06.07, 14:02 Jeszcze jedno radio ma być ukarane za brak ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 14:02 Albo jak była Łybacka :) również nie pluli Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 14:11 Bo i Wiatr i Łybacka to przy Giertychu przysłowiowy mały pikuś. TAkiego ministra oświaty nie było chyba od czasu Janusza Jędrzejewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 16:59 Takiego oszołoma to nie było od czasu Makarenki... Łybackiej można było nie lubić, ale na oświacie się znała i krzywdy nikomu nie zrobiła. Natomiast Roman nie tylko pieprzy. On po prostu niszczy polską oświatę. Ale póki co wyrażam solidarnośc z dziennikarzem i powtarzam: Roman, nie pieprz". Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 18:34 On po prostu niszczy polską > oświatę. Ale póki co wyrażam solidarnośc z dziennikarzem i powtarzam: Roman, > nie pieprz". Nie można zniszczyć czegoś czego nie ma . To tak jak byś chciał zniszczyć służbę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 14:13 Tak tylko jajami go obrzucili - zapomniałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 14:19 chrischerry napisał: > Tak tylko jajami go obrzucili - zapomniałeś. Ale miałem na uwadze media ,prasa radio itp. Bo obecnie w prasie tak plują i to za wszystko,tak plują ,że aż im po brodzie cieknie ! Nie rozumiem tej nienawiści . Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 16:25 Nie pluli, bo poprzednicy Giertycha nie pieprzyli. Czy to tak trudno pojac? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 11.06.07, 18:36 funia81 napisała: > Nie pluli, bo poprzednicy Giertycha nie pieprzyli. Czy to tak trudno pojac? A Jaruzelski dobrze rządził Kim Ir Sen kocha dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 12.06.07, 06:26 funia81 napisała: > Nie pluli, bo poprzednicy Giertycha nie pieprzyli. Czy to tak trudno pojac? -Funiu81, nie znasz mariuszadd? On zawsze rozumie, lub nie, co chce! Taki "selektywny"...:-))), szkoda na niego klawiatury! Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Ciekawe,jak był J.Wiatr to tak nie pluli 12.06.07, 14:01 Nieprawda, Wiatr został obrzucony jajkami; a Łybackiej niewiele brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Romek pieprzy jak potłuczony 11.06.07, 14:03 Czytałem właśnie jakąś rozmowę Olejnik z Giertychem, może właśnie tę, i dziwowałem się jak można z nim rozmawiać jak z normalnym. W tym tekście szaleństwo wyłazi z każdego akapitu wypowiedzi ministra... Odpowiedz Link Zgłoś
util Dopuściłeś się znieważenia! Bosak jest pocieszny:) 11.06.07, 16:16 Smarkul bajdurzy o karaniu za "znieważenie funkcjnariusza publicznego" a tymczasem Trybunał Konstytucyjny już w zeszłym roku stwierdził, ze takie karanie jest sprzeczne z konstytucja, bo narusza wolność słowa. Zachciewa się dziarskiemu chłopcu z glutem pod nosem karania dziennikarzy - wychodzi mentalność wszechpolaka, który nie radzi sobie z krytyką. Co to w ogóle za znieważenie - "przestań pieprzyć"? "Zamknij się" to też zniewaga? "Siedź cicho" to zniewaga? Może nie jest to kulturalne wyrażenie, ale do zniewagi mu bardzo daleko. Natomiast nazwanie homoseksualistów "zboczeńcami" na pewno juz zniewagą jest - zechciałby to wszechpolak przyznać. Bosak pieści się z Romkiem jakby już mieli wspólną noc dogadaną. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Publicznie nie mozesz tak mówić 11.06.07, 17:11 Prywatnie tak a Radio i Forum jest publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Publicznie nie mozesz tak mówić 11.06.07, 19:22 romano33 napisała: > Prywatnie tak a Radio i Forum jest publiczne Mówię więc publicznie, że Giertych to kretyn i nazista, tak jak wszystkie kundle ujadające w jego obronie. Do ciebie to i tak nie dotrze, bo masz, jak wy wszyscy, zakuty łeb lub na okrągło PMS. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Na własną odpowiedzialnośc Panie romano 11.06.07, 23:18 A Trockiego to chyba Lenin wykończył, czy Stalin? Zresztą nie ważne .MIchnik kontra Sienkiewicz - śmiechu warte - co za ciemnotę wciskasz!! Sienkiwicz powinien być w lekturze w podstawówce, jak piękna bajka,a potem to już chyba coś więcej aby trzeba było myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 No i to jest ta sprawiedliwość i tolerancja. 11.06.07, 20:40 Jak Ty dobry człowieku, publicznie opluwasz pana ministra (zupełnie bez powodu, bo chyba nie jest powodem to, że jakiś redaktorek zachował się bezczelnie) i to jest w porządku, zaś kiedy ja napiszę żeś cham pokrętny i prostak tępy którego tylko w gębę jako człowieka bez honoru i godności można prasnąć, to supervisor zaraz to wycina. Poskarżę się chyba gdzieś wyżej na taką sprawiedliwość... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Dopuściłeś się znieważenia! Bosak jest pocies 11.06.07, 18:22 Czy te teksty są obraźliwe? "Wstrętni pederaści przyjechali tu z wielu krajów i próbowali narzucić swoją propagandę". "Jak słucham niektórych pytań dziennikarzy, to coraz bardziej zaczynam wierzyć, że ludzie pochodzą od małp." "Jan Rokita jest największym nieudacznikiem sceny politycznej" "Decyzja pana Kwaśniewskiego skończyła jego działalność polityczną. Skończył się Aleksander Kwaśniewski, prezydent Polski, zaczął się Aleksander K. " "Mam wrażenie, że pan prezydent zagubił optykę albo znowi łazi gdzieś po drabinie. " Kto pomówił Michnika że jest byłym partyjnym aparatczykiem i przegrał sprawę w sądzie? Kto bezprawnie zwolnił Mirosława Sielatyckiego i przegrał w sądzie? Czyje ministerstwo próbowało inwigiliować czy WOŚP nakłania uczniów do zbierania datków na sprzęt dla szpitali? "Nie możemy sobie pozwolić na sytuację, w której obecnie żyjemy, że tak naprawdę cały nasz system edukacji, system medialny w dużej mierze również oraz ideologia, która panowała przy wychowaniu, doprowadziła do takiego wypaczenia wolności czy wypaczenia pojęcia wolności, które oznacza, iż zezwoliliśmy czy powiedzieliśmy młodym ludziom: "Róbcie, co chcecie, my dla was nie mamy recepty na życie" Czy te cytaty nie są próbą szantażu: Jeśli nie sprostujecie informacji, że Maciej Giertych ma tylko 2 proc. w sondażu kandydatów na prezydenta, to wycofam poparcie dla wniosku o postawienie Waniek przez Trybunałem Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Sondaże okłamuja tak jak dwa lata temu w wybo 11.06.07, 23:23 romano33 napisała: >I napisała i napisała i napisała ...cytując swojego guru jak mantrę przy każdej okazji.Jak nazywa się ta choroba? Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Romek, spieprzaj dziadu! 11.06.07, 14:07 jak ministrem może być ktoś, kto nie ma pojęcia o edukacji, ani o pedagogice, a jego ojciec (Maciej Giertych) twierdzi, że fakt istnienia smoka Wawelskiego wyklucza istnienie teorii ewolucji) Gulp! Jaki ojciec taki syn... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Romek, spieprzaj dziadu! 11.06.07, 18:21 sbascik napisał: > jak ministrem może być ktoś, kto nie ma pojęcia o edukacji, ani o pedagogice, a > jego ojciec (Maciej Giertych) twierdzi, że fakt istnienia smoka Wawelskiego wy > klucza istnienie teorii ewolucji) > Gulp! > > Jaki ojciec taki syn... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Lubię Starego Brata, ale chyba lekko przesadził 11.06.07, 14:08 Niezależnie od tego, że osobnik, do którego słowa były skierowane zasługuje na nie, na antenie poważnej rozgłośni teksty prowadzącego powinny trzymać wyższy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 A co z sekta Rydzyka? 11.06.07, 14:10 Dlaczego KRRiTv nie zabierze sie za antysemickie wystapienia? Dlaczego nie reaguje wtedy, gdy ludzi sprzeciwiajacych sie ekstremistom Rydzyka nazywa sie zdrajcami? Dlaczego nie KRRiTv nie domaga sie obiektywizmu w telewizji rezimowej TVP, ktora jest z utrzymywana z piniedzy wszystkich obywateli, a stala sie organem partyjnym ds. propagandy. Niech KRRiTv przestanie piepxxyc. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: A co z sekta Rydzyka? 11.06.07, 14:18 alessandro2005 napisał: > Dlaczego KRRiTv nie zabierze sie za antysemickie wystapienia? *************************************** Bo została zdobyta jakiś czas temu. Od tego czasu bredni pani Kruk nikt poważnie nie traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: A co z sekta Rydzyka? 11.06.07, 17:37 czy ty jeste zydem? i co to jest ten wasz antysemityzm czy to cos ma wspolnego z komunizmem.! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: A co z sekta Rydzyka? 11.06.07, 18:21 alessandro2005 napisał: > Dlaczego KRRiTv nie zabierze sie za antysemickie wystapienia? > > Dlaczego nie reaguje wtedy, gdy ludzi sprzeciwiajacych sie ekstremistom Rydzyka > nazywa sie zdrajcami? > > Dlaczego nie KRRiTv nie domaga sie obiektywizmu w telewizji rezimowej TVP, ktor > a > jest z utrzymywana z piniedzy wszystkich obywateli, a stala sie organem partyjn > ym > ds. propagandy. > > Niech KRRiTv przestanie piepxxyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: A co z sekta Rydzyka? 11.06.07, 19:05 jestes facetem bez jaj, dlatego gdaczesz jak kwoka Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Bo przyszedł czas na zwalczanie antypolonizmu... 11.06.07, 19:04 Antysemityzm musi trochę poczekać na sukces wyborczy LiD-u. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Niech KRRiTV przestanie pieprzyć... 11.06.07, 23:27 Niestety to ciało też PiS...ców. To się nazywa totalitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Romek: będę pieprzył, gdyż nic innego nie potrafię 11.06.07, 14:13 "Używanie przy tym słów wulgarnych narusza przyrodzoną i niezbywalną godność człowieka, która stanowi źródło wolności i praw każdego obywatela. Daje temu wyraz art. 30 Konstytucji RP, który uznaje nienaruszalność godności oraz nakłada na wszystkich obowiązek ich poszanowania" - podkreślił członek KRRiT. **************************************** Nawet wtedy, gdy adresat faktycznie pieprzy, jak potłuczony? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: a nawet je_@ć 11.06.07, 14:13 Ale Romek jest wielki i nie będzie się przejmował takim gadaniem, a dziennikarze powinni być mu wdzięczni bo dzięki takim jak temu MENistrowi mają tematów pod dostatkiem, nawet w sezonie ogórkowym! Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Romek ty pederasto!!! 11.06.07, 14:14 pederasta-to nie jest obraźliwe słowo Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik zgadzam się 11.06.07, 14:28 i uciszyć wszystkich popleczników tej chorej władzy Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: zgadzam się 11.06.07, 14:29 sbascik napisał: > i uciszyć wszystkich popleczników tej chorej władzy No powinien wykasować na forum tych co przeklinają i zniewazają innych. Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 14:31 spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 14:33 sbascik napisał: > spieprzaj dziadu! Nie widzę powodu abyś w stosunku do mnie tak pisał. Czy coś nie tak napisałem ? Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t Re: odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 14:44 Każdy ma dostęp do 'skasujcie posta'... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 14:47 cybulski.t napisał: > Każdy ma dostęp do 'skasujcie posta'... To nic nie pomaga. Ale za Kaczynskim powiem: "Pierwszą serię obelg wytrzymałem" Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t Re: odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 14:54 Cóż... najwyraźniej albo nie zdążyli zareagować, lub admin uznał, że nie ma na razie żadnych obraźliwych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik ahhh... 11.06.07, 15:00 coś mi się zdaje, że obecna władza i wszyscy, którzy ją popierają mają bardzo mały margines "odporności na krytykę" (choćby "rady" dla kabaretów, żeby nie śmiały się z władzy co spowodowało, że wiele z nich odmówiło udziału w kabaretonie w Opolu w tym roku). Smutne to, choć prawdziwe Zasady są takie-my możemy wszystko, oni (ci co stali tam, gdzie ZOMO) już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: ahhh... 11.06.07, 15:03 Coś w tym jest, przed wyborami kiedy pisiory nazywały burakiem obecnego ministra rolnictwa było wszystko cacy nawet jak przez moment był wicemarszałkiem, teraz to w/g tych samych osób to zniewaga majestatu;) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:05 sbascik napisał: >(choćby "rady" dla kabaretów, żeby nie śmiały się z władzy co spowodowało, że >wiele z nich odmówiło udziału w kabaretonie w Opolu w tym roku). To brzydkie plotki. Zostały szybko zdementowane > Zasady są takie-my możemy wszystko, oni (ci co stali tam, gdzie ZOMO)już nie.. Proponuję zamiast bezmyslnego czytania zacząć mysleć a nie powtarzć jak medialna papuga. Pan Kaczynski mowiac "Ci co stali tam, gdzie ZOMO" wspominał swoje czasy w Stoczni Gdanskiej i mowił o tamtym okresie a nie dzisiejszym. Przeczytaj całość jego wypowiedz a pozniej zacznij stosować swoją głowę. Chyba, że specjalnie tak to robisz. Jak tak to nie dziw się, że są riposty albo bany czy ciąganie po Sądach tak jak to jest w tym artykule Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Re: ahhh... 11.06.07, 15:10 dziennikarze to w ogóle "małpy" i "kłamią jak bure suki" zakazać dziennikarstwa!!! a co do myślenia-napisałem to co myślę-ale ty twierdzisz, że się mylę (jedyny słuszny sposób myślenia=jedyny istniejący sposób myślenia?) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:15 kolter napisał: > ta malpa w czerwonym !! Dziennikarze nachalnie podłsuchiwali. Nieładnie podsłuchiwac. Nie mówił to bezpoeśrednio do tej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ahhh... 11.06.07, 15:18 romano33 napisała: > kolter napisał: > > > ta malpa w czerwonym !! > > Dziennikarze nachalnie podłsuchiwali. Nieładnie podsłuchiwac. Nie mówił to > bezpoeśrednio do tej Pani > Ale o tej pani!! a ktos kto jest na stalym podsluchu powienien miec lepiej poukladane we lbie Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: ahhh... 11.06.07, 23:46 romano33 napisała: > kolter napisał: > > > ta malpa w czerwonym !! > > Dziennikarze nachalnie podłsuchiwali. Nieładnie podsłuchiwac. Nie mówił to > bezpoeśrednio do tej Pani xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ale myślał i to głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:12 sbascik napisał: > dziennikarze to w ogóle "małpy" i "kłamią jak bure suki" > zakazać dziennikarstwa!!! Zaczynasz manipulować > a co do myślenia-napisałem to co myślę-ale ty twierdzisz, że się mylę > (jedyny słuszny sposób myślenia=jedyny istniejący sposób myślenia?) Jak wyjdą z rynsztoka to może zaczniemy pisac na argumenty a nie przy pomocy inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Re: ahhh... 11.06.07, 15:13 jak kto wyjdzie z rynsztoka? politycy? ja? my? czy wszyscy Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ahhh... 11.06.07, 15:14 sbascik napisał: > jak kto wyjdzie z rynsztoka? > politycy? > ja? > my? > czy wszyscy Polacy? Pewno ci co w toruniu maja opoke duchowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Aha i jeszcze jedno 11.06.07, 15:14 Spróbuj podejsc do Pana Giertycha osobiscie i tak powiedziec jak ten dziennikarzyna w Radio ZET. Ale osoba moze byc dowolna. Tylko nie odpowiadam za reakcje tych ludzi na Twoje słowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Aha i jeszcze jedno 11.06.07, 15:15 romano33 napisała: > Spróbuj podejsc do Pana Giertycha osobiscie i tak powiedziec jak ten > dziennikarzyna w Radio ZET. > > Ale osoba moze byc dowolna. Tylko nie odpowiadam za reakcje tych ludzi na Twoje > słowa :)) To co jak podejde i powiem prawde co o nim mysle to da mi w ryj?? Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Re: Aha i jeszcze jedno 11.06.07, 15:17 ok. poproszę Pudziana-jak on powie 'spieprzaj' to Giertych będzie... spieprzał:) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Aha i jeszcze jedno 11.06.07, 15:24 sbascik napisał: > ok. poproszę Pudziana-jak on powie 'spieprzaj' to Giertych będzie... > spieprzał:) O widzę, że się przestraszyłeś. Więc wiesz juz jak to jest w realnym zyciu. Tutaj na forum czy Internecie musisz wiedziec, ze to miejsce publiczne i nalezy uwazac co sie mowi czy pisze Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik słabo mi 11.06.07, 15:30 nasza władza miała być prawa i sprawiedliwa a co mamy? Samoobrona obstawia swoimi ludźmi tyle stanowisk ile się da, wicepremierowi nie chcę się przychodzić na jego własne rozprawy, polaryzowanie społeczeństwa, atakowanie niepodważalnych autorytetów (Bartoszewski) i podziwiam się skąd biorą się ludzie, którze ciągle popierają ten rząd... Lepiej sam pomyśl i zastanów się dokąd polityka nienawiści nas prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t Re: ahhh... 11.06.07, 15:15 ... > Jak wyjdą z rynsztoka to może zaczniemy pisac na argumenty a nie przy pomocy > inwektyw. Ale przecież podpisywanie postów tym cytatem (niektórzy nazwali by to inwektywą) wyklucza Cię z części merytorycznych dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:19 cybulski.t napisał: > Ale przecież podpisywanie postów tym cytatem (niektórzy nazwali by to inwektywą > wyklucza Cię z części merytorycznych dyskusji. To nie są inwektywy. To pełne zdanie Pana Giertycha a tekst "spieprzaj dziadu" jest nieprawdziwy, ponieważ oryginalny tekst brzmi "Panie, spieprzaj Pan! Spieprzaj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t Re: ahhh... 11.06.07, 15:24 Cyba się nie zrozumieliśmy. Krytykujesz ludzi, twierdząc, że używają inwektyw, sam się jedną podpisując. To co, że to jest cytata? Uważam że może niektórych obrażać, więc powtarzając go bez jednoznacznego określenia swoich intencji, podpisujesz się pod nim, a co za tym idzie także możesz kogoś obrazić. Dodatkowo cytat ten jest wręcz podręcznikowym przykładem inwektywy, dopiero okraszenie go czymś w rodzaju 'moim zdaniem' itp. pozwala z ledwością podciągnąć te słowa pod wyrażanie własnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:42 cybulski.t napisał: > Krytykujesz ludzi, twierdząc, że używają inwektyw, sam się jedną podpisując. To > co, że to jest cytata? Trzeba by wyjasnić co jest inwektywą. Słowo trockizm nie jest inwektywą i słowem zakazanym. Jest wiele organizacji czy partii odwołujących się do trockizmu. Czy Jacek Kuron nie był przypadkiem trockistą ? Antypatriotyzm tez nie jest słowem wulgarnym. Co do tego cytatu to trzeba by poprosić wszystkie media aby usuneły z newsów wypowiedz Pana Giertycha bo uważany jest m.in. przez Ciebie za inwektywę czy wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś
cybulski.t Re: ahhh... 11.06.07, 15:48 Inwektywa - obraza słowna innej osoby, wyrażona mową lub pismem, poprzez nieuzasadnione, a często nawet uzasadnione, choć niekonieczne przypisanie danej osobie cech negatywnych. (powtarzam za wiki) Inwektywa nie musi być wulgarna. Burak też ma bardzo pozytywne znaczenie, podobnie jak miłe są małpki. Ale jak zaraz się dowiem, że 'antypatriotyzm' jest cechą pozytywną..., nazywanie kobiety 'małpą' to komplement, a za 'buraka' ktoś mnie z radości uściśnie, to przestanę już się wypowiadać dzisiaj na tym forum... :) Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 16:14 cybulski.t napisał: > Ale jak zaraz się dowiem, że 'antypatriotyzm' jest cechą pozytywną, > nazywani kobiety 'małpą' to komplement, a za 'buraka' ktoś mnie z radości > uściśnie, to przestanę już się wypowiadać dzisiaj na tym forum... :) Antypatriotyzm dla niektórych jest pozytywny np. dla kospomolitów dla innych negatywny. Co do małpy to przypominam mowił prywatnie a,że dziennikarze podsłuchiwali no coz.. Bardzo dobry w tym jest m.in. tygodnik NIE jezeli chodzi o wylgaryzacje życia dziennikarskiego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ahhh... 11.06.07, 15:36 Czy podanie calego cytatu ze "spieprzaj dziadu" jakos ratuje twarz Kaczynskiemu? Nie zauwazylam... To zwykly cham i prostak, co udowodnil potem chociazby irasiadem i malpa w czerwonym. A poza tym sam sobie przeczysz: Kaczynski nie powiedzial dziennikarce prosto w oczy, ze jest malpa w czerwonym - i ten dziennikarz Giertychowi tez nie powiedzial wprost, zeby nie pieprzyl. Wiec nie ma roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: ahhh... 11.06.07, 15:47 funia81 napisała: > Czy podanie calego cytatu ze "spieprzaj dziadu" jakos ratuje twarz > Kaczynskiemu ? Trzeba wiedzieć dlaczego to wypowiadział a Ty pewnie nie wiesz. > Nie zauwazylam... To zwykly cham i prostak, co udowodnil potem chociazby > irasiadem i malpa w czerwonym. Widzisz. To co napisałas to juz zniewazanie głowy Panstwa. Zamiast skrytykowac czyn to skrytykowałas osobę. > dziennikarz Giertychowi tez nie powiedzial wprost, zeby nie pieprzyl. Wiec nie > ma roznicy. Jest róznica. Dziennikarz powiedział to z premedytacją prosto do mikrofonu aby słuchacze słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik teraz ty manipulujesz 11.06.07, 15:55 inwektywa powiedziana w twarz jest gorsza od powiedzianej po cichu? ciekawa ta twoja moralność:/ to co powiedział dziennikarz jest na pewno (ten kto słucha audycja Starybrata ten wie o co chodzi) wynika z jego temperamentu i niechęci (nie kryjmy tego) do obecnej władzy. A nazwanie kobiety małpą cichaczem, tak żeby nie słyszała to... co? ot taka niewinna uwaga lubie ten relatywizm moralny zwolenników PiSu-naprawde jesteście inspirujący Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Nie kolego 11.06.07, 16:06 sbascik napisał: > inwektywa powiedziana w twarz jest gorsza od powiedzianej po cichu? Prywatnie to sobie możesz mowic co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik Re: Nie kolego 11.06.07, 16:14 Starybrat powiedział to, bo czuje niechęć do Giertycha i jego pomysłów (co logicznie rozumując-jest całkowicie uzasadnione) a prezydent nazwał dziennikarkę małpą z tylko i wyłącznie jemu znanych przyczyn, ale nie można wykluczyć jego niechęci do dziennikarzy "z założenia" nasza władza nienawidzi wszystkich, którzy myślą inaczej, którzy się jej sprzeciwiają, a sami naginają zasady życia publicznego ile się da dla swoich potrzeb. i dosyć mam tych górnolotnych tekstów PiSu o "odnowie moralnej" bo to bajka w zasadzie to wszyscy obywatele powinni wytoczyć proces rządzącym, że ich obrażają swoimi zachowaniami Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: Nie kolego 11.06.07, 16:19 sbascik napisał: > Starybrat powiedział to, bo czuje niechęć do Giertycha i jego pomysłów (co logi > cznie rozumując-jest całkowicie uzasadnione) Mozna sie nie zgadzać z jego pomysłami czy poglądami i nikt nie zakazuje krytykować ale operując nienawiścia, wylgaryzmem, wyzwiskiem i obelgami daleko się nie zajedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: ahhh... 11.06.07, 16:22 > Trzeba wiedzieć dlaczego to wypowiadział a Ty pewnie nie wiesz. Otoz wiem. Wypowiedzial te slowa, gdyz jest malym, podlym czlowieczkiem. > To co napisałas to juz zniewazanie głowy Panstwa. Zamiast skrytykowac > czyn to skrytykowałas osobę. Ja to widze inaczej. Nie zniewazam glowy panstwa, nikogo nie krytykuje, tylko wyciagam prosty, logiczny wniosek: czlowiek, ktory w ten sposob traktuje innych, jest prostakiem. > Jest róznica. Dziennikarz powiedział to z premedytacją prosto do mikrofonu aby > słuchacze słyszeli. A prezydent nie powiedzial o malpie w czerwonym na glos tylko dlatego, ze by mu slupki w sondazach spadly. I on dobrze o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: ahhh... 11.06.07, 23:57 romano33 napisała: > Widzisz. To co napisałas to juz zniewazanie głowy Panstwa. Zamiast skrytykowac > czyn to skrytykowałas osobę. > > > dziennikarz Giertychowi tez nie powiedzial wprost, zeby nie pieprzyl. Wie > c nie > > ma roznicy. > > Jest róznica. Dziennikarz powiedział to z premedytacją prosto do mikrofonu aby > słuchacze słyszeli. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx A od kiedy to czyn odpowiada a nie osoba która go popełniła.Wg mnie to jesteś g...arzem,który mysli,że jak schowa głowę pod poduszkę to już nikt go nie widzi. Dziennikarz postapił jak to dziecko z bajki o nagim królu-=-powiedział prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: ahhh... 11.06.07, 23:45 > sbascik napisał: > > >(choćby "rady" dla kabaretów, żeby nie śmiały się z władzy co spowodowało, > że > >wiele z nich odmówiło udziału w kabaretonie w Opolu w tym roku). > > To brzydkie plotki. Zostały szybko zdementowane > > > Zasady są takie-my możemy wszystko, oni (ci co stali tam, gdzie ZOMO)już > nie.. > > Proponuję zamiast bezmyslnego czytania zacząć mysleć a nie powtarzć jak medialn > a > papuga. > > Pan Kaczynski mowiac "Ci co stali tam, gdzie ZOMO" wspominał swoje czasy w > Stoczni Gdanskiej i mowił o tamtym okresie a nie dzisiejszym. Przeczytaj całość > jego wypowiedz a pozniej zacznij stosować swoją głowę. > > Chyba, że specjalnie tak to robisz. Jak tak to nie dziw się, że są riposty albo > bany czy ciąganie po Sądach tak jak to jest w tym artykule xxxxxxxxxxxxxxx Romano Ty wreszcie przestaniesz używać tej przyprawy [teraz nie powinieneś czuć się obrażony]."Pan Kaczyński"-=-koń by się uśmiał.Na pana to trzeba mieć posturę[tej brak],oraz co nieco kultury[tej też brak].Dalej nie będę wyliczał- szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: odpowiem dyplomatycznie i nieubliżająco 11.06.07, 19:06 pozdrowienia od mojego dzeka, zeby cie troche pocieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Administator GW powininen zadbać o porządek 11.06.07, 17:41 gazeta wyborcza powinna dalej dzialac ale w podziemnych strukturach. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Administator GW powininen zadbać o porządek 11.06.07, 17:48 gazetapowinna dzialac ale w strukturach podziemnych Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Administator GW powininen zadbać o porządek 11.06.07, 23:33 romano33 napisała: > I znowu "napisała" bo tylko tyle wiedziała.No cóż głupich nie sieją.. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Administator GW powininen zadbać o porządek 11.06.07, 23:34 romano33 napisała: xxxxxxxxxxx Synku,a może coś Ci nie na łapkę.W takim razie przenieś się na Onet lub Wirtualną ewentualnie na Interię.Tam znajdziesz "wolność"wypowiedzi,admin ostro tnie tych wszystkich niepokornych-=-o to Ci chodziło-cenzura się zamarzyła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper co to się porobiło? za pieprzenie karają:))))) 11.06.07, 15:13 Normalnie znowu do podziemia trzeba zejść, jak za małolata. Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Re: a nawet je_@ć 11.06.07, 17:09 Pamiętajcie, Romek został zrobiony na próbę tylko zapomnieli go zabić. A tak naprawdę to należy piętnować tych idiotów, którzy tego oszołoma wybrali na posła. Przypominijcie sobie jakie jaja są dziełem lpr-u. Na sędziego TK został wybrany przedstawiciel LPR-u uwikłany w sprawy banku w Kaliszu tudzież niejasne powiązanie ze światkiem przestępczym. Bez honoru podobnie jak wiekszość tej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
komentator_100 Re: "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Ra 11.06.07, 14:14 W takim razie powinni tez karac wszyskie media, ktore pokazuja Giertycha, ktory jawnie "narusza przyrodzoną i niezbywalną godność człowieka, która stanowi źródło wolności i praw każdego obywatela" wypowiadajacego sie nt homoseksualistow axe Odpowiedz Link Zgłoś
janusz612 Re: "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Ra 11.06.07, 14:14 słuchałem audycji . Lubię słuchać Zetki oraz komentarzy dziennikarza Starybrata. Ale tym razem zdecydowanie przesadził . Mam wrażenie, że nie słuchał tego co mówił vice premier Giertych, a hasło "przestań pieprzyć" wyrwało mu się naturalnie , bo teraz na topie jest krytykowanie Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj4 ja bym powiedzial raczej ... 11.06.07, 14:15 romek zacznij pieprzyc to ci cisnienie z dekla zejdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbascik a co-chcesz kolejnych Giertychów 11.06.07, 14:16 o zgrozo!!! wyobrażacie sobie Giertychów bliźniaków :)?? Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Spieprzaj dziadu. 11.06.07, 14:16 Tak wolno mówić bo dał nam przykład Prezydęt. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Spieprzaj dziadu. 11.06.07, 18:23 cygan37 napisał: > Tak wolno mówić bo dał nam przykład Prezydęt. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Dał nam przykład prezydęęęęt 12.06.07, 00:10 Panie prezy -dęcie,dęcie,dęcie daj już spokój...proszę po dobroci, bo jak nie to cię zacytuję Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Cała Polska, oprócz sekty RM, jest zgodna..... 11.06.07, 14:20 Giertychy to antypolskie śmiecie.... Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Dlaczego wypowiedział spieprzaj dziadu ? Link 11.06.07, 14:37 pl.wikipedia.org/wiki/Spieprzaj_dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Dlaczego wypowiedział spieprzaj dziadu ? Link 11.06.07, 16:30 Nie dorabiaj ideologii. Powiedzial "spieprzaj dziadu", bo jest burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Cała Polska, oprócz sekty RM, jest zgodna.... 11.06.07, 15:03 pierot6 napisał: > Giertychy to antypolskie śmiecie.... Potrafisz uzasadnić ? Bo jeśli nie, to śmieciem jesteś ty... Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: Cała Polska, oprócz sekty RM, jest zgodna.... 11.06.07, 18:03 Uzasadnia to poparcie, a raczej jego brak, wobec LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Cała Polska, oprócz sekty RM, jest zgodna.... 11.06.07, 19:36 tomassi.rollo napisał: > Uzasadnia to poparcie, a raczej jego brak, wobec LPR. To wcale nie jest dowód, że jest antypolakiem i śmieciem. > Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Radio Zet o wypowiedzi: 11.06.07, 14:20 Radio Zet na rozprawie sądowej: Nie wypieramy się naszej wypowiedzi i nie będziemy przepraszać dlatego, że mamy rację. Mówimy prawdę, chociaż nie ujawniliśmy do końca wszystkich wątków z których wynika, że Giertych to szuja, ignorant, Polska obchodzi go tyle ile widzi jej w lustrze, jest niebezpieczny i powoduje odruchy wymiotne, które negatywnie wpływają na ogólną kondycję naszego społeczeństwa. Chcieliśmy z całą stanowczością podkreślić, że nasze stwierdzenia poparte są dowodami, które jesteśmy gotowi udostępnić. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 A kiedy KRRiT ukarze Radio "M" ???? 11.06.07, 14:20 Jakoś nic nie słyszę na ten temat ???? Skoro po jednej wypowiedzi w "zetce" taka reakcja a po iluś latach paszkwilowania w drugiej rozgłośni nic ??? Żeby zacytować redaktora: PiS-ie przestań pieprzyć ...o państwie prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
p.m Re: A kiedy KRRiT ukarze Radio "M" ???? 11.06.07, 14:39 No a co ze Spieprzaj dziadu? Tosię mieści w obyczajach politycznych? LPR PISs Off Zresztą czy już nie można pieprzyć? ja tam lubię pikantne potrawy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Na własne uszy to słyszałem! 11.06.07, 15:03 Na własne uszy to słyszałem... W sumie Roman pieprzył jak każdy polityk prawicowy, więc może prowadzący trochę się zagalopował. Lekki szok, ale w sumie miał rację... Zresztą redaktorzy rano zawsze się nabijają ze swoich gości, więc LPR jest żałosna, lecąc z płaczem do KRRiT! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Na własne uszy to słyszałem! 11.06.07, 15:08 Roman Gie wykorzystuje kazda okazje, kiedy moze zaistniec.Nie mozna powiedziec, zeby LPR liczyla sie na naszej scenie politycznej, wiec jej dzielny lider probuje zaistniec w taki, czy inny sposob, nie dbajac o to, czasami ociera sie o smiesznosc... Odpowiedz Link Zgłoś
ubol_zoofil_euro_entuzjasta [...] 11.06.07, 15:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem na "czlonkow" PZPR tez nie wolno bylo mowic 11.06.07, 15:17 na "czlonkow" PZPR tez nie wolno bylo mowic Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Re: Na własne uszy to słyszałem! 11.06.07, 17:01 centrolew napisał: > Na własne uszy to słyszałem... W sumie Roman pieprzył jak każdy polityk > prawicowy, więc może prowadzący trochę się zagalopował. Lekki szok, ale w sumie > miał rację... Zresztą redaktorzy rano zawsze się nabijają ze swoich gości, więc > LPR jest żałosna, lecąc z płaczem do KRRiT! > Oczywiscie ze to zalosny odruch rozpaczy, potwierdzajacy, ze aparatczyki z LPR nie maja pojecia o polityce, naglasniajac sprawe, ktora wlasnie chcieliby uciszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: A kiedy KRRiT ukarze Radio "M" ???? 11.06.07, 14:45 Kogo to przepraszac,tego błazna wyrośniętego.Dlaczego Rydzyk nie przeprasza.Romciu stuknij śię w twoją muła głowę i przestań już w końcu się wyglupiać.Tobie pasuje ministrowanie jak świni siodło. Odpowiedz Link Zgłoś
mohery_sterowane_radyjem -----------kanapowe partie najbardziej obrazalskie 11.06.07, 15:19 "czlonki" tych malych, kanapowych, partyjek sa najbardziej obrazalscy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A kiedy KRRiT ukarze Radio "M" ???? 11.06.07, 15:01 seroo1 napisał: > Jakoś nic nie słyszę na ten temat ???? Skoro po jednej wypowiedzi w "zetce" > taka reakcja a po iluś latach paszkwilowania w drugiej rozgłośni nic ??? A słyszałeś tam kiedyś obraźliwe słowa ? Daj przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe "Romek, przestań pieprzyć" - KRRiTv ukarze Radi.. 11.06.07, 14:24 niepokojące obniżenie poziomu dyskursu spolecznego w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
util Eee, Romeczku - najszczersze gratulacje! 11.06.07, 16:42 Widziałeś najnowszy sondaż? Byku, stoisz twardo na nogach! CAŁE 2% POPARCIA! Słownie: dwa! Jest dobrze! Schodzimy w dół, żeby się odbić! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Eee, Romeczku - najszczersze gratulacje! 12.06.07, 00:08 util napisał: > Widziałeś najnowszy sondaż? Byku, stoisz twardo na nogach! > CAŁE 2% POPARCIA! Słownie: dwa! Jest dobrze! > Schodzimy w dół, żeby się odbić! xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Oj,chyba 2 głosy[nie procenty],a trzeciego nie nie było bo nie ma kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś