junkier 29.06.07, 10:29 Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu antypostkomunistycznego i antylewicowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_opticum Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:33 junkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać > powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu > antypostkomunistycznego i antylewicowego. To Oleszewski już nie jest zajebisty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a 29.06.07, 10:40 Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. Pomimo politycznych strajków,medialnych napaści i kreowanych zamachów stanu. Idziemy w dobrym kierunku. Ugrupowania przestępczo malwersacyjne oraz ich gazetowi poplecznicy nie znajdują już posłuchu u zwykłych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 10:44 masz rację b SO ma niskie notowania, jak nigdy dotąd:) jola_z_dywit6 napisała: > Ugrupowania przestępczo malwersacyjne oraz ich gazetowi poplecznicy nie znajduj > ą > już posłuchu u zwykłych ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 10:49 Ty się naszymi notowaniami nie przejmuj! Przejmuj się raczej lustracją majątkową i agenturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 10:53 Kiss my ass, słonko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 10:55 > Kiss my ass, słonko ;-) Paradowy Pieszczoch ! Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 11:15 Lala, nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Z_a_p_i_s_u_j_m_y__s_i_e__d_o__P_ I_S 29.06.07, 11:32 Naprawdę warto! zdjecia.pl/PiS/Reklamowka_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Z_a_p_i_s_u_j_m_y__s_i_e__d_o__P_ I_S 29.06.07, 11:43 Fajna reklamówka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Jareczek jeszcze 5 razy zdoła zmienić zdanie 29.06.07, 12:01 To taki polityk, co to myśli, że można okłamywac wszystkich i zawsze, bo a) parę razy już sie udało, b) nie ma nic innego do zaoferowania. A powinni po prostu ustalić, że partie mające w nazwie PiS SO lub LPR dostaną podwójną liczbę głosów. I po kłopocie! Tak to może znowu zapraszac do rządu Rokitę (albo określać zbrodniarzem), zarzekać się że z Andrzejem L. nie będzie rządzić (albo znowu podpisywac zgodę, jak przekupienie Berger nie wyszlo), albo powie, że z przestępcami nie będzie rozmawiał a po południu pogada. jareczek powie wszystko... Dziecku w końcu wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Jareczek jeszcze 5 razy zdoła zmienić zdanie 29.06.07, 12:09 Nikomu nie wolno - ja mam dość igrania z Polską i Polakami. Nie po to inni walczyli o wolność i demokrację, żeby rządzące bandziorstwo to wszystko rozwaliło. Nigdy żaden rząd nie wzbudzał we mnie takiego obrzydzenia jak ten. Naprawdę uważałam, że Millera nikt nie przebije - sorry, myliłam się :-( Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Re: Rząd obrzydzenia 29.06.07, 13:14 saniba napisała: (...) Naprawdę uważałam, że Millera nikt nie przebije - sorry, myliłam się :-( ---------------- Nie Ty jedna, niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Narazie Millera nie przebili. 29.06.07, 14:45 Media są czujne, patrzą im na ręce a żadnego poważnego przekrętu nie udowodniły. Jedyne co to wyprowadzanie kasy z Ligi jak narazie. A partyjniactwo w KRUS=ie to cóż, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Narazie Millera nie przebili. 29.06.07, 16:42 srpnov napisał: > Media są czujne, patrzą im na ręce a żadnego poważnego przekrętu nie > udowodniły. Jedyne co to wyprowadzanie kasy z Ligi jak narazie. A partyjniactwo > > w KRUS=ie to cóż, normalka. Media? Przypomnij sobie człowiek co mówił o kwitach na SBoobronę jakie ma Jarosław Kaczyński - chwalił się nimi na prawo i lewo przed powstaniem koalicji, o związkach z obcymi wywiadami, o ilości dawnych agentów bezpieki itd. Już pomijam pospolite przestępstwa, jak fałszowanie przepustek do więzienia, fałszowanie list wyborczych, weksle, wyłudzanie kredytów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Drugi Łukaszenka!? 29.06.07, 14:42 >aby formuła polityczna, którą wypracowaliśmy stała się formułą trwałego >rządzenia Polską - powiedział premier. Zaimponował mu wschodni sąsiad? Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Jareczek jeszcze 5 razy zdoła zmienić zdanie 29.06.07, 12:34 > A powinni po prostu ustalić, że partie mające w nazwie PiS SO lub LPR dostaną podwójną liczbę głosów. I po kłopocie! < Trochę za bardzo skomplikowane. Nowa ordynacja powinna przewidywać głosowanie w myśl zasady: kto jest przeciw? kto się wstrzymał? czyli reszta jest za. W przełożeniu na język ustawy wprowadzamy przepis (tu analogia do tzw. abonamentu RTV) iż domniemuje się, że każdy chce głosować na PiS. Ustala się listę i liczbę uprawnionych do głosowania. Następnie odejmujemy od tego liczbę głosów oddanych na partie opozycyjne i liczbę głosów nieważnych, a w wyniku otrzymujemy liczbę wyborców popierających PiSs. Większość konstytucyjna murowana. Ostatni gasi światło. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie ma to jak komunistyczne głosowanie na partyjne 29.06.07, 12:50 listy. To taki żydowski wymysł jak oskary. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Nie ma to jak komunistyczne głosowanie na par 29.06.07, 12:57 Przestań się wygłupiać i pokaż choc trochę klasy. Nie chce mi się argumentować, że Jezus też był Żydem itd., bo to by oznaczało zmianę tematu, a za bardzo boli mnie głowa żeby bawić się w durne polemiki. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Nie pisz o sobie. 29.06.07, 13:56 Jednak brak ci choć odrobiny klasy, typowa cecha elektoratu obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Nie ma to jak komunistyczne głosowanie na par 29.06.07, 15:40 saniba napisała: > Przestań się wygłupiać i pokaż choc trochę klasy. Nie chce mi się argumentować, > > że Jezus też był Żydem itd., bo to by oznaczało zmianę tematu, a za bardzo boli > > mnie głowa żeby bawić się w durne polemiki. wiesz - Twoj przedmowca ma troche racji - powinno sie zniesc listy a wprowadzic jednomandatowe okregi wyborcze. Wtedy do Sejmu wejdzie tylko Gosiewski z okregu Wloszczowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Märzgefallener? 29.06.07, 16:29 Nach der Machtergreifung Hitlers und dem Beginn der Zeit des Nationalsozialismus im Januar 1933 wurde von den Machthabern im März 1933 der "Tag von Potsdam" inszeniert. In dessen Folge kam es zu massenhaften Eintritten in die NSDAP - speziell von Beamten und staatlichen Angestellten. Diese Neumitglieder aus Karrieregründen wurden von den "alten Kämpfern" als Märzgefallene verspottet. Ihre Zahl wurde so hoch, das die NSDAP am 19. April 1933 eine Aufnahmesperre verhängte. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 15:37 jola_z_dywit6 napisała: > > Kiss my ass, słonko ;-) > Paradowy Pieszczoch ! jak slowo - czysta komuna Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 10:56 To masz jolu przechlapane. Bo jak się wezmą za twoją agenturalną przeszłość, to... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 11:10 > To masz jolu przechlapane. Bo jak się wezmą za twoją agenturalną przeszłość, > to... To pójdę na skargę do TK. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r___ 29.06.07, 11:50 a na co sie poskarżysz, dzicinko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r__ 29.06.07, 14:09 marcowroc napisał: > a na co sie poskarżysz, dzicinko? :) Pewnie na to, że pan przewodniczący ją nie chce molestować jak inne podwładne;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 11:01 fakt. w koncu znaczne majątki ludzi z SO mają podejrzane pochodzenie. Podobnie pochodzenie tej organizacji - ktoś kiedyś mówił o służbach specjalnych, obecnie równiez fajni ludzie z ukrainy > Przejmuj się raczej lustracją majątkową i agenturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 11:08 fakt. w koncu znaczne majątki ludzi z SO mają podejrzane pochodzenie. Podobnie > pochodzenie tej organizacji - ktoś kiedyś mówił o służbach specjalnych, obecnie > Szanowny Panie rektalny. Samoobrona to ludzie pracy. W odróżnieniu od PO Sld gdzie są ludzie przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
markl75 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 11:14 Jolu ty chyba nie wiez co piszesz:) Prosze Cie zastanow sie nad soba:) Odspiewaj Rote i idz na wojne z szabelka, tylko niedlugo prowiantu nie bedzie i bedziecie jesc trawe z konopii ktorej tak nie znosicie:) A i jeszcze stosy byscie przywrocili, byly one niezwykle przydatne:) Pozdrawiam Cie serdecznie jola_z_dywit6 napisała: > fakt. w koncu znaczne majątki ludzi z SO mają podejrzane pochodzenie. Podobnie > > pochodzenie tej organizacji - ktoś kiedyś mówił o służbach specjalnych, o > becnie > > > Szanowny Panie rektalny. > Samoobrona to ludzie pracy. > W odróżnieniu od PO Sld gdzie są ludzie przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 11:23 Dowcip roku. fakt, trzeba się nieźle napracować żeby wydać 300 tys na paliwo nie posiadając samochodu. jola_z_dywit6 napisała: > Samoobrona to ludzie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: S____a____m____o-do joli z dywit6 29.06.07, 12:34 jola_z_dywit6 napisała: > Szanowny Panie rektalny. > Samoobrona to ludzie pracy. > W odróżnieniu od PO Sld gdzie są ludzie przekręty. ............................................................................... Jak ludzie samobrony(to nie łąd w nazwie ) pracują to widać po procesach(afery seksualne i wiele innych) sądowych.Ja myślę że ty też masz rozum w kroczu,bo gdybyś go miała w głowie to nie wypisywała byś takich bzdur.Już kiedyś napisałem tobie że najpierw uderz się we własną pierś a potem osądzaj innych.Ale czy ludzie twojego pokroju potrafią myśleć i pisać mądrze i logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____ 29.06.07, 15:42 jola_z_dywit6 napisała: > fakt. w koncu znaczne majątki ludzi z SO mają podejrzane pochodzenie. Podobnie > > pochodzenie tej organizacji - ktoś kiedyś mówił o służbach specjalnych, o > becnie > > > Szanowny Panie rektalny. > Samoobrona to ludzie pracy. > W odróżnieniu od PO Sld gdzie są ludzie przekręty. lol - ludzie pracy eheheheh dawno sie tak nie usmialem. Wy tam w Dywitach to pewnie tylko na SO glosujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: ile lat stracimy aby posprzatać po tej koalic 29.06.07, 11:36 Tym dłuzej, im dłuzej pozwolimy rzadzic tej bandzie nieudacznikow! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 11:44 A co bedzie jak wrzuca do wiezienia lepera, wierzejskiego, giertycha i ministra 'Niszczarke-Zero ziobro? Bedzie to zapewne propaganda homoseksualizmu i bede pierwszym ktory wysle im do pierdla wazeline w prezencie. Jeszcze tylko 2 lata Jolu. Toba tez sie zajma, w koncu nie ma uczciwych w tej agenturalnej parti. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a 29.06.07, 15:37 jola_z_dywit6 napisała: > Ty się naszymi notowaniami nie przejmuj! > Przejmuj się raczej lustracją majątkową i agenturalną. jeeezu - kiedy czytam jej posty to mam wrazenie ze czytam Trybune Ludu... nawet jezyk ten sam - malwersacyjno-jakiestam uklady itp. Na bogow - pisiorki nie uczcie sie od czerwonych na ktorych tak plujecie :) nie dobrze jest pluc na mentora :P Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A który z nich podpisywał cyrograf? 29.06.07, 10:54 Ten z lewej, czy ten z prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a___ 29.06.07, 10:45 zejdź w końcu z drzewa, widać, że ciebie ewolucja ominęła Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a__ 29.06.07, 10:53 U ciebie koleś za bardzo się przyśpieszyła ta ewolucja,na swoich leninowców nie trafiłeś lecz na IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Partyjne leninowskie głosowanie wam pasuje Jolu by 29.06.07, 12:53 -le nasi u władzy. Można wtedy zaakceptować komunistyczne pomysły.A naród jak nie zagłosuje to i tak "my" będziemy rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____o__ __r____a_ 29.06.07, 15:49 jola_z_dywit6 napisała: > U ciebie koleś za bardzo się przyśpieszyła ta ewolucja,na swoich leninowców nie > trafiłeś lecz na IV RP. taaak - a jak mawia tatus jednego ministra ewolucja to niepotwierdzona teza lol. Naukowcy trudza sie aby znalezc tzw. zaginione ogniwo ewolucji - ja mam na to sposob - zwolajmy nadzwyczajny kongres PiS i jednoczesnie zjazd zwolennikow. Takiej ilosci ciekawych stworkow jak tam to nie znajdziemy nigdzie. Moherki z uwstecznionym mozgiem, jola u ktorej puszka mozgowa jest dokladnie przerosnieta kosca (swoja droga ciezki musi byc taki kostny leb), zoofile w postaci prezia ktory woli koty od kobiet i wieeele innych wynaturzen. Po zakonczeniu badan nalezy teren zbombardowac (uzywajac najpierw napalmu a potem nuke o duzej mocy. Teren ogrodzic i zabetonowac zeby cos pod ziemi nie wylazlo :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 29.06.07, 10:49 jola_z_dywit6 napisała: > Idziemy w dobrym kierunku. Ciemne okulary juz masz, proponuje kupić sobie laskę dla niewidomych. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 29.06.07, 11:00 jola_z_dywit6 napisała: > Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. - obsadzanie stanowisk przestępcami - zawłaszczenie KRUS przez SBoobronę - powiązania z Instytutem Schillera i diabeł sam wie z jakimi jeszcze wywiadami To rzeczywiście sukcesy w budowaniu, tylko dla kogo? Po drugie zawsze tak jest że kto kilka razy dziennie musi sobie powtarzać że jest uczciwym - to szybko się okazuje kanalią pierwszej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n__ 29.06.07, 11:02 > > Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. > > - obsadzanie stanowisk przestępcami > - zawłaszczenie KRUS przez SBoobronę > - powiązania z Instytutem Schillera i diabeł sam wie z jakimi jeszcze wywiadami > To rzeczywiście sukcesy w budowaniu, tylko dla kogo? Po drugie zawsze tak jest > że kto kilka razy dziennie musi sobie powtarzać że jest uczciwym - to szybko si > ę Masz ty jakąś własną opinię? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 mam włąsna opinię 29.06.07, 11:27 jesteście bandą nieuków, ignorantów i durniów prowadzących Polskę w izolację w Europie. Realizujecie skrupulatnie zadanie degradacji polskiego społeczeństwa do roli potakiwaczy i wielbicieli kilku durniów, którym sie wydaje, że są wieczni. Zal tylko tego młodego pokolenia, któemu zwisa juz i Polska i poolskość i uczciwość i patriotyz pojmowany jako dążenie do budowania własnego dobrobytu, któy jest prosta drogą do budowy dobrobytu Ojczyzny. Jesteście zwykła banda złodziei z tekstami bogojczyźnianymi dla ciemnoty popgeerowskiej i biednych oszukanych, ale wiernych wam emerytek. I jak mie nazwiesz komuchem, albo rózowym to nie ręczę za słowo, a wybór słownictwa obraźliwego mam bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: mam włąsna opinię 29.06.07, 11:32 W oburzeniu za nazywanie różowymi lub czerwonymi osób, które po prostu krytykują PiS i przydatki z przyjemnością się dołączę. Nienawidzę pustej retoryki i nowomowy, a przede wszystkim siania nienawiści między ludźmi. A od ostatnich wyborów parlamentarnych i prezydenckich nic innego nie dzieje się w tym kraju. Co więcej - lewicowe działania cechują ich najbardziej na polskiej scenie politycznej! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: mam włąsna opinię 29.06.07, 11:39 gulcia77 napisała: > W oburzeniu za nazywanie różowymi lub czerwonymi osób, które po prostu krytykuj > ą > PiS i przydatki z przyjemnością się dołączę. Nienawidzę pustej retoryki i > nowomowy, a przede wszystkim siania nienawiści między ludźmi. To jest metoda hunwejbinow, ktorzy oprocz wrzaskow o "oczyszczeniu" i "odnowie" nic pozytywnego do zaproponowania nie maja. Chca miec za to niekontrolowana władze. Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: mam włąsna opinię 29.06.07, 13:02 Ja bym dodała, że cuchnie to komunizmem. Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 29.06.07, 11:01 jola_z_dywit6 napisała: > Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. > Pomimo politycznych strajków,medialnych napaści i kreowanych zamachów stanu. > Idziemy w dobrym kierunku. > Ugrupowania przestępczo malwersacyjne oraz ich gazetowi poplecznicy nie znajduj > ą > już posłuchu u zwykłych ludzi . Pamietam, ze w ogolniaku mialem taki podrecznik do jezyka polskiego, gdzie byla instrukcja, w postaci tabelki, jak nalezy konstruowac zdania nowomowy. Widze, ze tez do niego dotarlas i tabelke opanowalas calkiem niezle. Podpisujcie sobie aneksy, podpisujcie. Bo przy kolejnych wyborach ta gnojowica w postaci SO i faszysci z LPRu zakoncza swoja polityczna kariere. Wielu z nich w zakladach karnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n__ 29.06.07, 11:03 Pamietam, ze w ogolniaku mialem taki podrecznik do jezyka polskiego. No tu mnie zastrzeliłeś. Po prostu. > Odpowiedz Link Zgłoś
dawcy_pawulonu Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n_ 29.06.07, 11:15 Ale na ciebie wsiedli. Jestem z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n 29.06.07, 15:55 dawcy_pawulonu napisała: > Ale na ciebie wsiedli. > Jestem z tobą. no to mamy parke- teraz prosimy dobroczyncow o skladke na klatke dla tej parki - jesli im zapewnimy dobre warunki zycia to moze sie stadko powiekszy i bedzie mozna wyslac potomstwo do innych ogrodow zoologicznych :D bedzie kuupe zabawy dla dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n_ 29.06.07, 12:25 > Pamietam, ze w ogolniaku mialem taki podrecznik do jezyka polskiego. > > No tu mnie zastrzeliłeś. > Po prostu. > > Cytuj propagandystko cale zdanie, a nie wyrwany z kontekstu fragment. I jak cytujesz to dokladnie to co napisalem. Typowe zachowanie dzialaczy SO, w razie braku argumentow na odparcie zarzutow (tu: konkretne argumenty niektorych uzytkownikow) najlepsza forma obrony bedzie atak. Fakt, ze jest to atak samobojczy nie robi roznicy. W koncu i tak lezy sie juz pod progiem wyborczym i skamle o zmiane ordynacji, bo sie koryto oddala. Jolu, tez bilas brawo, gdy Lepper powiedzial, ze SO musi rzadzic piec kolejnych kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n_ 29.06.07, 12:45 No i co zabrakło argumentów i znikasz po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n__ 29.06.07, 15:53 morning.calm napisał: > jola_z_dywit6 napisała: > > > Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. > > Pomimo politycznych strajków,medialnych napaści i kreowanych zamachów sta > nu. > > Idziemy w dobrym kierunku. > > Ugrupowania przestępczo malwersacyjne oraz ich gazetowi poplecznicy nie z > najduj > > ą > > już posłuchu u zwykłych ludzi . > > > Pamietam, ze w ogolniaku mialem taki podrecznik do jezyka polskiego, gdzie byla > instrukcja, w postaci tabelki, jak nalezy konstruowac zdania nowomowy. Widze, z > e > tez do niego dotarlas i tabelke opanowalas calkiem niezle. > > Podpisujcie sobie aneksy, podpisujcie. Bo przy kolejnych wyborach ta gnojowica > w > postaci SO i faszysci z LPRu zakoncza swoja polityczna kariere. Wielu z nich w > zakladach karnych. Facet - ona Folwark Zwierzecy ma wystukany na blache... Dla niej to pestka Tworzyc jak Swinie z Orwella. Wszak wszystkie zwierzeta sa rowne... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Jolka pisze jak Trybuna Ludu 29.06.07, 11:11 Lepper zawsze wyrazal swoje uwielbienie dla PRL i sekretarza PZPR Edwarda Gierka, ktory wyslal wojsko na protestujacych stoczniowcow. Giertych z kolei zawsze twierdzil ze stan wojenny byl slusznym posunieciem wladzy PRL. Jolka uczy sie od mistrzow. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Jolka pisze jak Trybuna Ludu 29.06.07, 11:13 Może w Trybunie pracowała i tęskni za starymi dobrymi czasami? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Jolka pisze jak Trybuna Ludu 29.06.07, 11:40 adkalin napisał: > Może w Trybunie pracowała i tęskni za starymi dobrymi czasami? Oni wszyscy mentalnie z tych czasow wyrastaja. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Jolka pisze jak Trybuna Ludu 29.06.07, 12:42 bogdantadus napisał: > adkalin napisał: > > > Może w Trybunie pracowała i tęskni za starymi dobrymi czasami? > > Oni wszyscy mentalnie z tych czasow wyrastaja. .............................................................................. Tylko krawaty zmienili z czerwonych na biało-czerwone.Podobno bardziej patriotyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 29.06.07, 11:36 Naprawicie swoją uczciwość we więzieniu. Przyjdzie kryska na matyska. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 G____w____a____l____c____i____c__ __i____e___l__ 29.06.07, 12:01 Ten Gwalciciel niedlugo znajdzie sie za kratkami ... Tam gdzie miejsce wielokrotnego przestepcy... Za nim pojdzie morderca nienarodzonych dzieci, niejaki P. i drugi gwalciciel L. takze oszustka Renata B. i cala masa scierwa z samoobory. Tak nam dopomoz Bog! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Nastepnego aneksu juz w wiezieniu 29.06.07, 12:10 W kazdym normalnym kraju tacy koalicjanci podpisywaliby aneksy w wiezieniu - Polakom wiec zycze wiecej codziennej normalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A co z Irakiem ? 29.06.07, 13:21 Samoobrona w opozycji spektakularnie protestowała przeciw irackiej awanturze. Teraz rząd, do którego wchodzi przedłużył "misję" w Iraku o kolejny rok, a Samoobrona nabrała wody w usta... Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 29.06.07, 15:35 jola_z_dywit6 napisała: > Powoli lecz konsekwentnie jest budowana uczciwa Polska. > Pomimo politycznych strajków,medialnych napaści i kreowanych zamachów stanu. > Idziemy w dobrym kierunku. > Ugrupowania przestępczo malwersacyjne oraz ich gazetowi poplecznicy nie znajduj > ą > już posłuchu u zwykłych ludzi . o bogowie - dawno juz tego glupeczka nie widzialem. Swoja droga zastanawiam sie czy pod nickami jola_z_zadupia, presentation1, m15, junkier, poszeklu nie kryje sie ta sama osoba. A beda jeszcze wieksze jaja jesli sie okaze ze to sam jarolechu poprawia sobie PR piszac glupoty na forum GW. Oczywiscie w ramach zwalczania ukladu. Na nadmiar dodatkowych zajec wskazuje nieprzygotowanie delegacji polskiej na szczycie Unii :D Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 A mój Syn zdał maturę na ponad 80 % 29.06.07, 16:00 o bogowie - dawno juz tego glupeczka nie widzialem. Swoja droga zastanawiam > sie czy pod nickami jola_z_zadupia, presentation1, m15, junkier, poszeklu nie > kryje sie ta sama osoba. A beda jeszcze wieksze jaja jesli sie okaze ze to sam > jarolechu poprawia sobie PR piszac glupoty na forum GW. Oczywiscie w ramach > zwalczania ukladu. Na nadmiar dodatkowych zajec wskazuje nieprzygotowanie > delegacji polskiej na szczycie Unii :D Moja średnia ze studiów 4,95! Wydaje się cokolwiek za duża na głupeczków z Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: A mój Syn zdał maturę na ponad 80 % 29.06.07, 16:11 jola_z_dywit6 napisała: > o bogowie - dawno juz tego glupeczka nie widzialem. Swoja droga zastanawiam > > sie czy pod nickami jola_z_zadupia, presentation1, m15, junkier, poszeklu > nie > > kryje sie ta sama osoba. A beda jeszcze wieksze jaja jesli sie okaze ze t > o sam > > jarolechu poprawia sobie PR piszac glupoty na forum GW. Oczywiscie w rama > ch > > zwalczania ukladu. Na nadmiar dodatkowych zajec wskazuje nieprzygotowanie > > delegacji polskiej na szczycie Unii :D > > Moja średnia ze studiów 4,95! > > Wydaje się cokolwiek za duża na głupeczków z Samoobrony? czy byla to wyzsza szkola gotowania na gazie? Syna moglas adoptowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: A mój Syn zdał maturę na ponad 80 % 29.06.07, 16:25 czy byla to wyzsza szkola gotowania na gazie? Syna moglas adoptowac :D Łatwy kierunek. Prawo. A drugi syn przykre bo nieadoptowany ani jeden ani drugi. Swój egzamin kompetencyjny napisał na 39 na 40 możliwych. No ale w szkole opoko mensy był oczywiście najlepszy w wszystkich klasach. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A mój Syn zdał maturę na ponad 80 % 29.06.07, 17:58 > No ale w szkole opoko mensy był oczywiście najlepszy w wszystkich klasach.a juz najlepszy z najlepszych to pewnie byl w klasie robotniczej, przewodniej siel narodu. jolka, nie pier.. bo ci jeszcze ktos uwierzy :) tak swoja droga, kilka postow wczesniej napisalas w rodzaju meskim.. masz problemy z wlasna plciowoscia, jolka? Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:33 IV RP w budowie, a budowniczowie w Anglii. Junkier, tak z ciekawosci - ze jestes zwolennikiem PiSu, to zdazylem zauwazyc, ale czy w Tobie naprawde nie gotuje sie krew, jak slyszysz i widzisz tepote koalicjantow? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla któreg 29.06.07, 10:40 Nie jestem sekciarzem. Z poczatku tez bylem zdziwiony ze nie powstala koalicja PiS-PO, ale potem stwierdzilem ze nie jest to wcale takie zle. Dlaczego? Z wielu powodow: - Samoobrona i LPR okazaly sie partiami wielce propatriotycznymi, sa przeciwne warunkom na jakim Polska weszla do UE, sa przeciw rozszerzaniu integracji (np. euro, superpanstwo UE) oraz przeciw wszelkim bezecenstwo plynacom z UE typu aborcja czy homozuchwalosc, - cala koalicja jest zdecydowanym przecwnikiem okraglostolowej zmowy oraz partii ktore na gruncie tej zmowy wyrosly, a ktore skupiaja sie dzis w pokracznym tworze zzeranym na szczescie wewnetrznymi zjadliwymi sporami, tj. LiD, - dla Polski lepsza jest opozycja w formie PO, ktora ma zlaszcza w swym konserwatywno-liberalnym skrzydle (Rokita, Gowin) sporo elementow korzystnych dla Polski, niz opozycja w formie populistycznych, bezkarnych komuchow z SLD, bo przeciez polskojezyczne media III RP ich wlasnie naglasnialyby jako glowna opozycje dla rzadu hipotetycznej koalicji PO-PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma junkier: "Nie jestem sekciarzem". A ja jestem 29.06.07, 10:56 antysemitą i, wyobraź sobie do czego doprowadzili głoszoną ideologią "genetyczni patrioci" Kaczory, Rydzyk i wszelka inna swołocz, że teraz, o zgrozo, niźli Oni, jest mi bliższy śmierdzący Żyd z kibucu "Rosz Haszana" na pustyni Negev ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: junkier: "Nie jestem sekciarzem". A ja jestem 29.06.07, 10:58 ..stary uwolnij nas od siebie i tam wyjedz Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re:kaczka701 piszesz: "nas" a kim ty 29.06.07, 11:11 śmieciu jesteś, aby pisać "Nas" !? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re:kaczka701 piszesz: "nas" a kim ty 29.06.07, 11:19 ....???? niebede tobie odpisywal bo jestes malym zakompleksionym gnojkiem i w porywie gniewu zaczniesz bic male dzieci..zycze szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re:kaczka701 piszesz: "nas" a kim ty 29.06.07, 11:32 doceniam Twoją łaskawość i postaram się z "kompleksów" wyzwalać. Maezl Tow ! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re:kaczka701 piszesz: "nas" a kim ty 29.06.07, 11:20 Ma racje, "My" to on, ja i jeszcze oni... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla któreg 29.06.07, 10:59 Do pioruna co ma budowa IV RP z pustynia Negev? - - - - - - mazowsze.kraj.com.pl/118234708868866.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Ale będzie wrzask... 29.06.07, 10:58 Urzędująca na tym forum Michnikowa psiarnia zagryzie Cię za takie poglądy. Czy warto ryzykować życie dla niereformowalnych tzw. pożytecznych idiotów (Wajdy, Wałęsy, Rzeplińscy, Zollowie... ta lista nie ma końca) którzy wyznają tezę, że jak fakty nie pasują do Michnika, to trzeba wykreować nowe fakty. W gotowości czekają bataliony funkcjonariuszy medialnych z TVN itp. Pozdrawiam wszystkich Polaków ! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a juz 29.06.07, 11:07 sie kreujecie na meczennikow, po nastepnych wyborach na emigracje do Anglii, bo i tak tylko 25% wyborcow bedzie za wami tesknila Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:15 Jestem na tym forum nie dla przyjemności a po to, by poznać towarzystwo tu goszczące i piszące. Muszę przyznać że poziom agresji, nienawiści, obelg w stosunku do wszystkiego co śmie być inne niż pan Michnik pozwolił - jest zdumiewający ! Jak to się więc ma do głoszonych przez was haseł o tolerancji, poszanowaniu itp. itd. Jeteście gorsi od faszyzmu, tam reguły były jasne. Wy działacie w sposób do cna zakłamany, no ale darcie szat jest typowe dla tej nacji... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:20 fakt, hitler udowodnil to w sposob bezapelacyjny, a Orwell opisal to w doskonaly sposob....pokoj jest wojna, wojna jest pokojem....w przekrecaniu faktow pis&co jest nieprzescignione Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:24 No właśnie... Jesteś wzorcowym przykładem tego, o czym pisałem. NO REPAIR, czyli nie do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:26 Dziekuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:26 Dlaczego uważasz, że jeśli komuś nie podoba się PiS/LPR/Samoobrona to zaraz musi być zwolennikiem Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:39 Po pierwsze Michnika można być raczej wyznawcą, niż zwolennikiem. Wyznawanie go zwalnia od myślenia i wyciągania wniosków, to ma wymiar niemal religijny. Nie postawiłem tu ostro tezy że jak ktoś nie lubi PIS/LPR/S to z automatu jest wyznawcą Michnika, ale jest to bardzo prawdopodobne, bo GW to nie jest teren dla lubiących intelektualne wędrówki (mimo stwarzanych pozorów !!!). Jeśli jednak jest inaczej, to gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 11:54 Nie jestem zwolennikiem PiS/LPR/S. Co więcej - uważam ich rządy za jedno wielkie nieporozumienie. Od początku RP głosuję konsekwentnie na UPR i jedyne nad czym ubolewam to fakt, że PiS i LPR twierdzą, że są prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 12:00 Jest takie powiedzenie: Głowę można (warto) mieć w chmurach, ale nogami trzeba twardo chodzić po ziemi. Na UPR widać jeszcze nie czas ! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 12:04 I co? Zaszufladkowałeś wszystkich? A za co mam kochać Giertycha? Za chory szowinizm? Leppera za prostactwo i złodziejstwo? A Kaczora za paranoję i pieniactwo? Spadaj faszysto stad. Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 12:07 Tylko obelgi i epitety... A to ci dopiero tolerancja i kultura :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Synek... 29.06.07, 13:40 Wez sie wysil na jakis konkret. Bo na razie wpadles na forum, bluzgasz wszystkim, co mysla inaczej niz ty, i przy okazji opluwasz sobie Michnika - bo to przeciez takie modne. Ziemkiewicza pewnie uczysz sie na pamiec, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 16:16 zbforjude napisał: > Po pierwsze Michnika można być raczej wyznawcą, niż zwolennikiem. Wyznawanie go > > zwalnia od myślenia i wyciągania wniosków, to ma wymiar niemal religijny. Nie > postawiłem tu ostro tezy że jak ktoś nie lubi PIS/LPR/S to z automatu jest > wyznawcą Michnika, ale jest to bardzo prawdopodobne, bo GW to nie jest teren > dla lubiących intelektualne wędrówki (mimo stwarzanych pozorów !!!). Jeśli > jednak jest inaczej, to gratuluję. Zmien Michnika na PiS,LPR SO i bedzie ok - tekst jak ulal panujacy do obecnej rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 16:15 nikodem_73 napisał: > Dlaczego uważasz, że jeśli komuś nie podoba się PiS/LPR/Samoobrona to zaraz mus > i > być zwolennikiem Michnika? wygodne uogulnienie stosowane przez braci mniejszych, ktore zostalo sprytnie przyswojone przez ich elektorat. Dziwne jest tylko to ze tutaj dyskucja jest wolna a na wp dla przykladu najpierw post przechodzi przez moderatorow. Zaiste - Michnik zwolennikiem rzadow twardej reki. Ciekawe co ten glupeczek powiedzialby o porzadkach w TVP... pewnie wszystko jest ok bo to robia pisiorki :P Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 13:14 zbforjude napisał: > Jestem na tym forum nie dla przyjemności a po to, by poznać towarzystwo tu > goszczące i piszące. Muszę przyznać że poziom agresji, nienawiści, obelg w > stosunku do wszystkiego co śmie być inne niż pan Michnik pozwolił - jest > zdumiewający ! Jak to się więc ma do głoszonych przez was haseł o tolerancji, > poszanowaniu itp. itd. Jeteście gorsi od faszyzmu, tam reguły były jasne. Wy > działacie w sposób do cna zakłamany, no ale darcie szat jest typowe dla tej > nacji... Odpowiedź jest prosta - agresja rodzi agresję. Nie spodziewaj się, że normalni obywatele (nie ci z bilbordów PiS, którzy są odwróceni plecami do szarego człowieka) którym rząd dosłownie pcha się z buciorami w każdą sferę życia, łącznie z intymną, będzie z całym spokojem na to patrzył i pozwalał. Zasada mój dom - moja twierdza funkcjonuje również w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: jeszcze sie psy du.... z was nie smieja...a j 29.06.07, 16:13 zbforjude napisał: > Jestem na tym forum nie dla przyjemności a po to, by poznać towarzystwo tu > goszczące i piszące. Muszę przyznać że poziom agresji, nienawiści, obelg w > stosunku do wszystkiego co śmie być inne niż pan Michnik pozwolił - jest > zdumiewający ! Jak to się więc ma do głoszonych przez was haseł o tolerancji, > poszanowaniu itp. itd. Jeteście gorsi od faszyzmu, tam reguły były jasne. Wy > działacie w sposób do cna zakłamany, no ale darcie szat jest typowe dla tej > nacji... ot zapomnial o Rejtanie - no coz - typowy "polak" - Bo Polakiem nazwac go juz nie mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosie RAZ 29.06.07, 11:26 Spoko, ja sadze ze michnikowszczyzna po tym jeszcze sie nie otrzasnela: www.remuszko.hosted.pl/gw/ www.redhorse.pl/p28_Rafal_A_Ziemkiewicz_Michnikowszczyzna_Zapis_choroby.html Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 11:31 Pan Michnik i GW, chociaz nie w pelni sie z jego pogladam zgadzam, jest jedyna gazeta stwarzajaca forum do rzeczowej dyskusji w tym zgnojonym kraju, pozwalanie takim pisiorkowatym kundelkom jak ty i twoja sfora, to przyklad rzadko spotykanej otwartosci i tolerancjii (nie tylko w Polsce) Odpowiedz Link Zgłoś
juikowy Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 13:40 Won z tego forum faszystowski wypierdku! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 15:43 Hehehe, tu sobie przeczytaj, faszystowsko-bolszewicki kuglarzu: www.remuszko.hosted.pl/gw/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: no z kobietami to chyba nie za bardzo. 29.06.07, 16:24 no.655321 napisał: > j.w. tak jak i prezio - woli koty Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 16:24 junkier napisał: > Hehehe, tu sobie przeczytaj, faszystowsko-bolszewicki kuglarzu: > www.remuszko.hosted.pl/gw/ pluc swini w ryj, a ta mowi ze deszcz pada... przytulil pare szekli od braci mniejszych i musi teraz zarobic na pensje Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 16:22 junkier napisał: > Spoko, ja sadze ze michnikowszczyzna po tym jeszcze sie nie otrzasnela: > www.remuszko.hosted.pl/gw/ > www.redhorse.pl/p28_Rafal_A_Ziemkiewicz_Michnikowszczyzna_Zapis_choroby.html > boowie - naprawde glupeczkiem trzeba byc zeby cytowac jakiegos Ziemkiewicza. Po prostu rece opadaja. Zauwazcie tez ze junkier z rzepy czytuje tylko ziemkiewicza - inni mu nie pasuja. Zwlaszcza ci krytykujacy braci mniejszych. Lgnie swoj do swego. I biedny junkierek klepie na pamiec swojego idola zeby miec chociaz jakis zgrabny cytacik na temat posta... sam nic nie wymysli. kilka dni temu jego cala "dyskosja" polegala na wklejaniu "prawd" Ziemkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 16:31 Boli prawda wyznawcow piewcy 'ludzi honoru', oj boli. Nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Michnikowszczyzna nie otrzasnela sie po ciosi 29.06.07, 17:18 kundelek coraz wyzej podnosi nozke i obsikuje swojego pana, poszczekaj jeszcze troche... Odpowiedz Link Zgłoś
darkvenom Re: Ale będzie wrzask... 29.06.07, 11:28 zbforjude napisał: > Urzędująca na tym forum Michnikowa psiarnia zagryzie Cię za takie poglądy. Czy > warto ryzykować życie dla niereformowalnych tzw. pożytecznych idiotów (Wajdy, > Wałęsy, Rzeplińscy, Zollowie... ta lista nie ma końca) którzy wyznają tezę, że > jak fakty nie pasują do Michnika, to trzeba wykreować nowe fakty. W gotowości > czekają bataliony funkcjonariuszy medialnych z TVN itp. Pozdrawiam wszystkich > Polaków ! 1. Wytłumacz mi o co ci chodzi? 2. Bo z tego co zrozumiałem to raczej jesteś za obecną nam jaśnie panującą władzą i krytyka boli! 3. Przynajmniej na tym forum niema czegoś takiego że 90% wpisów przeciw władzy jest usuwana (zobacz: WP, Interia, Onet) 4. A poza tym jak niepodoba ci się... cytując władzę "spieprzaj dziadu" zdrowia życzę darkvenom Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: Ale będzie wrzask... 29.06.07, 11:52 No właśnie... Nie jestem tu dla przyjemności jak już pisałem, ale skoro jestem, to pragnę jedynie dodać otuchy tym, którzy może myślą że są w mniejszości, a wykorzystywanie ternu wroga do własnych celów, to chyba niezły pomysł... Zresztą gdybyście tu byli sami i wciąż się niezdrowo podniecali w swej nienawiści do wszystkiego co Polskie i niezależne, to by was też może nudziło, a tak to może zobaczycie że jest BOCIAN i że wszystkoto co wymyślił Michnik, to jedna wielka lipa i ściema. Dla ułatwienia powiem że chodzi o bociana z sexmisji. Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Ale będzie wrzask... 29.06.07, 16:27 zbforjude napisał: > No właśnie... Nie jestem tu dla przyjemności jak już pisałem, ale skoro jestem, > > to pragnę jedynie dodać otuchy tym, którzy może myślą że są w mniejszości, a > wykorzystywanie ternu wroga do własnych celów, to chyba niezły pomysł... > Zresztą gdybyście tu byli sami i wciąż się niezdrowo podniecali w swej > nienawiści do wszystkiego co Polskie i niezależne, to by was też może nudziło, > a tak to może zobaczycie że jest BOCIAN i że wszystkoto co wymyślił Michnik, to > > jedna wielka lipa i ściema. Dla ułatwienia powiem że chodzi o bociana z > sexmisji. dziekujemy za wyjasnienia. Ekipa z kaftanem w drodze. Prosimy nie stawiac oporu - to silne chlopy :) Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla k 29.06.07, 12:46 Zmuszony jestem przyznać junkierku, że okrągły stół i gruba kreska to nie są najlepsze metody, żeby radykalnie odstawić pijawki od koryta. Nauka nie idzie w las. Dla obecnej koalicji przygotujemy okrągły pieniek i katowski topór. Oszczędzimy na Trybunałach Lustracyjnych i kompletowaniu archiwów. Odpowiedz Link Zgłoś
juikowy Re: Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla k 29.06.07, 13:41 Już za dwa lata nikt normalny nie zagłosuje na oszołomstwo na prawo od LiD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Bujacie w obłokach towarzyszu ! 29.06.07, 14:25 Wszystko jest na prawo od LiD :), nawet SLD :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Bujacie w obłokach towarzyszu ! 29.06.07, 16:28 zbforjude napisał: > Wszystko jest na prawo od LiD :), nawet SLD :))) fakt SLD jest bardziej prawicowe niz PiS i LPR razem wziete Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla k 29.06.07, 15:59 junkier napisał: blah blah blah weszla do UE, sa przeciw rozszerzaniu integracji (np. > euro, superpanstwo UE) oraz przeciw wszelkim bezecenstwo plynacom z UE typu > aborcja czy homozuchwalosc, > > - cala koalicja jest zdecydowanym przecwnikiem okraglostolowej zmowy oraz > partii ktore na gruncie tej zmowy wyrosly, a ktore skupiaja sie dzis w > pokracznym tworze zzeranym na szczescie wewnetrznymi zjadliwymi sporami, tj. > LiD, > > - dla Polski lepsza jest opozycja w formie PO, ktora ma zlaszcza w swym > konserwatywno-liberalnym skrzydle (Rokita, Gowin) sporo elementow korzystnych > dla Polski, niz opozycja w formie populistycznych, bezkarnych komuchow z SLD, > bo przeciez polskojezyczne media III RP ich wlasnie naglasnialyby jako glowna > opozycje dla rzadu hipotetycznej koalicji PO-PiS. ojezu - ten to chyba Bubla czytuje... Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:51 > Junkier, tak z ciekawosci - ze jestes zwolennikiem PiSu Junkier jest poslem LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 11:05 cześć - a którym? Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 11:29 Możesz tę informację znaleźć na pewnym małym forum, które obydwaj znamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:34 ..zaraz sie zacznie...komunistyczna kontrofensywa na forum Odpowiedz Link Zgłoś
kloss76 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:34 unkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać > powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu > antypostkomunistycznego i antylewicowego. Puknij się w ten zakuty faszystowski łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Degrengolada Polski postępuje, przestępcy w rządz 29.06.07, 10:36 ie mają się coraz lepiej i widać jak na dłoni, że prawdziwym szefem rządu jest Andrzej Lepper. junkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać > powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu > antypostkomunistycznego i antylewicowego. Odpowiedz Link Zgłoś
dh75 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:37 korwa korwie lba nie urwie !! Precz z ta banda palantow i debili !!!!!! Co raz bardziej mnie niepokoji przyszlosc i demokracja w Polsce ? Kiedy ludzie w koncu zrozumije ze trzeba wygnac tych straszliwych blizniakow i ich glupich kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:37 niedobrze mi sie robi, jak czytam takie artykuly i ogladam zdjecia tych trzech panow. wiem, wiem - "nie musze" kiedy wreszcie bedzie normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 10:44 > niedobrze mi sie robi > kiedy wreszcie bedzie normalnie? Hehe, dobre, 'normalnie' czyli kiedy wroca do wladzy takie indywidua jak Geremek, wywalony na zbity pysk wraz ze swoja partyjka PeDe z polskiej sceny politycznej, dzis w tepym uporze prymitywnego resentymentu i euroserwilizmu obszczekujacy polskie legalne wladze do OBCYCH? Oby nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:11 a kiedy znikną takie indywidua jak Kaczyńscy, Giertych czy Lepper? Odpowiedź: po nastepnych wyborach! Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:36 chyba sie niestety nie zdziwe - znowu ktos nazbiera lewych podpisow Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:48 W tym halasie trudno o rzeczowa dyskusje. Chamstwo mnie razi, ale nim wylacze forum, chce Cie junkier zapytac, czy uwazasz za uczciwe blokowanie list wyborczych umozliwiajace partiom nie majacym poparcia spolecznego dojscie do wladzy i tworzenie ustaw i regulacji zgodnie z wlasna, a nie wyborcow wola? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:57 naturelovers napisał: > W tym halasie trudno o rzeczowa dyskusje. Chamstwo mnie razi, ale nim wylacze > forum, chce Cie junkier zapytac, czy uwazasz za uczciwe blokowanie list > wyborczych umozliwiajace partiom nie majacym poparcia spolecznego dojscie do > wladzy i tworzenie ustaw i regulacji zgodnie z wlasna, a nie wyborcow wola? A czy prog wyborczy 5%, z powodu ktorego wyborcy o pogladach konserwatywno- liberalnych nie moga doczekac sie swojej reprezentacji w Sejmie jest uczciwy i demokratyczny? Kto powiedzial ze prog 5% jest jakims sacrum? Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:02 Dzięki progowi 5% w następnej kadencji nie będzie w sejmie bandytów z SO i elpeeru. PISuar niestety wejdzie, ale nie będzie miał z kim zrobić koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:05 O okraglostolowych bandytow z SLD i PeDe bezwstydnie szkalujacych Polske sie zamartw. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:46 junkier, nie przesadzaj! Po pierwsze Kaczynscy byli przy okraglym stole, po drugie nie ma sensu rozwazac co by bylo gdyby, kiedy sa konkretne sprawy do zalatwienia. Szkoda czasu. Ja nie wiem, czy gdyby nie okragly stol, to by nastapilo radykalne pozytywne ciecie, czy wojna domowa. Kompromis z definicji, to pojscie na ustepstwa w zamian za korzysci. Natomiast calkowicie sie z Toba nie zgadzam, ze partie z minimalnym poparciem - wszystko jedno czy 5% czy, czy 7% maja prawo do reprezentowania ogolu narodu i regulowania mu zycia. Ubolewam, ze UPR nie dostala sie do Sejmu z wiekszym poparciem, ale majac tak male nie dostala mandatu do zmieniania Polski. Pokornie trzeba to przyjac. Chodzi mi o to, ze blokowanie list nie jest demokratyczne, czyli nie odzwierciedla woli wyborcow i jesli przejdzie, to ja sam zaczne organizowac protesty. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 14:22 > junkier, nie przesadzaj! Po pierwsze Kaczynscy byli przy okraglym stole, Ale raczej jako kwiatki do kozucha. Karty rozdawali ci, ktorych po latach Wrzodak okreslil jako 'rozowe hieny'. > Ja nie wiem, czy gdyby nie okragly stol, to by nastapilo radykalne pozytywne ciecie, czy wojna domowa. Kompromis z definicji, to pojscie na ustepstwa w zamian za korzysci. OK, krotki kompromis, a po 4 czerwca oznajmienie komuchom ze umowy okraglostolowe zostaja wypowiedziane i ze pora sie rozliczyc. A przypomnij sobie kto chcial tak zrobic rzucajac program 'przyspieszenia' a kto przeciwnie, zawarty ponad glowami spoleczenstwa pakt z komuchami petryfikowal przez caly okres III RP, ktorej okragly stol byl fundamentem. > Natomiast calkowicie sie z Toba nie zgadzam, ze partie z minimalnym poparciem - > wszystko jedno czy 5% czy, czy 7% maja prawo do reprezentowania ogolu narodu Zaraz, zaraz. Przeciez jesli UPR ma 3% poparcia i wprowadzi do Sejmu 10 poslow to jaka bedzie miala mozliwosc 'rzadzenia'? A gdzie 221 mandatow brakujacych do wiekszosci? UPR juz raz byla w Sejmie i zobacz kogo tam wprowadzila: Korwin-Mikke czy Sp. Lech Pruchno-Wroblewski, wybitni intelektualisci ktorzy znakomicie spelnili swoja role punktujacych najglupsze socjalistyczne pomysly rodzace sie w Sejmie, a sama lustracja byla przeciez pomyslem Korwina! Dlatego ja widze szanse na wejscie do Sejmu, dzieki blokowaniu list, wlasnie UPR. I dlatego tu nie zgadzam sie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 15:54 > Zaraz, zaraz. Przeciez jesli UPR ma 3% poparcia i wprowadzi do Sejmu 10 poslow > to jaka bedzie miala mozliwosc 'rzadzenia'? A gdzie 221 mandatow brakujacych do > > wiekszosci? > > Zaraz, zaraz. Przeciez jesli UPR ma 3% poparcia i wprowadzi do Sejmu 10 poslow > to jaka bedzie miala mozliwosc 'rzadzenia'? A gdzie 221 mandatow brakujacych do > > wiekszosci? No widzisz, Jesli by weszla UPR, to nie mialbym nic przeciwko, ale problem w tym, ze wejdzie ponownie LPR i Samoobrona, ktorej spoleczenstwo szczerze nienawidzi. A do rzadzenia, jak pokazuje zycie nie potrzeba wiekszosci tylko zgrabna umowa koalicyjna. > UPR juz raz byla w Sejmie i zobacz kogo tam wprowadzila: Korwin-Mikke czy Sp. > Lech Pruchno-Wroblewski, wybitni intelektualisci ktorzy znakomicie spelnili > swoja role punktujacych najglupsze socjalistyczne pomysly rodzace sie w Sejmie, > > a sama lustracja byla przeciez pomyslem Korwina! > > Dlatego ja widze szanse na wejscie do Sejmu, dzieki blokowaniu list, wlasnie > UPR. I dlatego tu nie zgadzam sie z Toba. Jak wyzej. Gotowy jestem poswiecic mozliwosc wejscia do Sejmu UPR, w zamian za nie wejscie do niego Samoobrony i LPRu. Uwazam, ze tak jest uczciwie. Nie ma poparcia, nie ma mandatu. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
janma46 Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:56 junkier napisał: > O okraglostolowych bandytow z SLD i PeDe bezwstydnie szkalujacych Polske sie > zamartw. ................................................................................ Już bardziej szkalować i ośmieszać Polski to nikt nie potrafi jak ludzie twojego pokroju i twoi idole z niby to rządzącej mafii.Przecież oni za nic mają tzw.demokrację,a świadczą o tym cichcem zawierane umowy dżentelmenskie na ostatnim szczycie europejskim przez prezydenta IV RP,a ograniczające pewne swobody człowieka.Oni stosują prawo Kargula i Pawlaka:co tam sądy,co tam Trybunał Konstytucyjny,my jesteśmy prawem i sprawiedliwością i racja musi być po naszej stronie. Tak że zamilknij istoto i nie ośmieszaj Polski swoją zajadłością i głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 13:04 Swobody obywatelskie to w Polsce istnieja i gwarantuje je prawo. A zakichanej karty Praw Podstawowych, na ktora tylko czyhaja rodzime homosiaki i aborterzy, nikt tu w Polsce nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 13:08 Nie odniosles sie do mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 13:43 junkier, na pewno pamietasz, po co pojawily sie progi w ordynacji. Albo jestes wyjatkowym matolem. Albo wyjatkowo dyspozycyjnym lajdakiem, ktory poprze kazde sk...synstwo obecnej wladzy, ktore pozwoli tejze wladzy sie utrzymac przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 14:23 A to jest jakis obowiazek popierania 'progu'? Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 11:14 i prosze jako skonczyla. Co prawda obecni koalicjanci PiS nie przylozyli reki do upadku PRL, raczej aktywnie wspierali komune, ale przeciez to nie przeszkadza w IV RP. Liczy sie lojalnosc wobec wladzy i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 11:37 Wspierali komune owszem, byli PZPRowcy skupieni w LiD ktorzy dzis najglosniej gardluja przeciw rozliczeniu komuny i komunistycznej agentury. To jest papierek lakmusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 11:39 a co to ma do rzeczy? NIe zrozumiales mojego postu? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 11:42 To zes goloslownie stwierdzil ze 'koalicjanci wspierali komune' ,prosze sie tego nie wypierac ze takie sformulowanie nie padlo. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 12:01 Zapomniales juz, junkier, kto zasiada w tym nierzadzie? Kryze - sedzia, ktory skazywal w stanie wojennym czlonkow opozycji antykomunistycznej, Jasinski - b. wysoki funkcjonariusz partyjny z Plocka, Zyta - TW Beata, Wassermann - b. peerelowski prokurator, itd. itp. Jak ich nazwiesz? Wallenrodami opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 12:03 I ten skazany przez Kryzego Komorowski cieszy sie dosoknala forma i zdrowiem. Taki to ci 'zbrodniarz'. Ws. Jasinskiego - J. Kaczynski zna sprawe i wybaczyl mu. A Gilowska to pomawiasz po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
moherfucker1 Re: Budowa PRL tez postepowala 29.06.07, 12:05 przypominam sobie, kiedy na forum plules na TW Beate i wieszales psy na niej... tuz po tym jak wybuchla afera z jej dymisja... Junkier jestes jak horagiewka na wietrze... PS Dobrze placa w GW za podgrzewanie dyskusji?? Moze bym sie zalapal na taki etat, jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Swinie przy korycie mowi!A do swiat jeszcze daleko 29.06.07, 10:37 TO CUD!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artnow PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umowy .. 29.06.07, 10:38 Ciekawe czym PIS przekupił i obłaskawił "przystawki". Niedługo będziemy wiedzieli. Zobaczymy kogo obsadzą na jakich stanowiskach... Ale prawda jest taka, że w końcu skończą się stanowiska do obsadzenia przeystawkami. Wtedy na dobre rozpoczną się zgrzyty w koalicji... Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 11:52 Niestety, jak pokazuja przyklady szczegolnie z Afryki i Ameryki Poludniowej, stanowiska mozna tworzyc niemalze w nieskonczonosc. Co wiecej, etatyzm powieksza rzesze ludzi zadowolonych z rzadu tych, ktorzy daja im stanowiska i poparcie rosnie. A reszta nie ma co jesc. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 11:55 Poniewaz juz wyemigrowalem, obserwuje to, co sie dzieje w Polsce z podobna uwaga, jak demokratyzacje Konga i nacjonalizacje Wenezueli. Polska jest jednak krajem ciawusow i tak ja nalezy traktowac. Wspolczuje jednak tym, ktorzy sa tego ofiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Kaczory podpisały anek, jeszcze trochę będą 29.06.07, 10:39 "przy władzy", a Lepper i Giertych jeszcze trochę mogą spokojnie kraść. Partie polityczne w Polsce to pralnie brudnych pieniędzy, a nasza "klasa polityczna" to banda złodziei, która, całkiem słusznie,w myśl hasła PIS-U "ciemny naród to kupi" traktuje Polaków jak...stado baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Jestem dumny z kochanej wladzy rzadzacej! Sto lat 29.06.07, 10:39 albo i dluzej! Niech Zyje tow. Stalin... pfuu.. niech zyje tow. Jedrek! NIech Zyje! Niech Zyje tow. Giertych! Niech Zyje! Niech Zyje Wielki Strateg Jaroslaw! Niech Zyje! HURRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny Kto Kocha wladze IV RP niech sie wpisze! To taka 29.06.07, 10:40 forma poparcia przez srodowisko internautow! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw_nieomylny raczej od żłoba albo wspolnego lekarza-psychiatre 29.06.07, 10:40 maja Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pustak(zPO)+gołowąs(zLiD)+fąfel(t eż zLID)=3x0 zero 29.06.07, 10:54 T + O + N = TON (TOŃ?) nie oni nadają TON - chodzą na pasku, jak im Kaczory POzwilą! Odpowiedz Link Zgłoś
purcman1 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:42 kur.a m.ać !! już rzygać się chce od tej propagandy !!! Junkier jesteś najbliżej więc żygnę na Ciebie :) --------------- Junkier obudź się - to już nie PRL - może teksty i poczynania naszej władzy tak ale rzeczywistość już nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:42 no cóż, jedna obniżka składki rentowej nie czyni tego rządu antylewicowym. SO to czysta lewica i postkomuna (wycieraczka SLD), PiS i LPR to lewica z zacięciem prawicowym, ale jedynie w "warstwie deklaratywnej" (copyright by junkier) junkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać > powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu > antypostkomunistycznego i antylewicowego. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 10:48 Witam. Przypomnij sobie jednak jeszcze o zniesieniu opodatkowania spadkowego w I grupie spadkowej. Ideologicznie jest to neiclychane popchniecie prawicowej idei do przodu, trzeba przypomniec sobie przeciez ze niedalej jak tydzien pseudogwiazdor dziennikarstwa lewicowego Zakowski (ten sam ktory odkryl homo- akcelerator PKB (!) domagal sie zeby podatek spadkowy wynosil 100%, czyli zeby mowiac na polski biurokraci konfiskowali bezkarnie majatki uczciwych ludzi bo, uwaga (fanfary !) spadkobiercy-playboye zmarnotrawia majatek!!!!!! A urzedasy nie zmarnotrawia, k_zwa! I taki swir uchodzi za gwiazde dziennikarstwa w Polsce! Przyjrzyjmy sie mediom, w ktorych sie udziela - GW, Polityka i TOK FM. Bez dalszych pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 10:57 Słuchaj - to są raptem 2 (słownie dwa) przypadki. Tak na marginesie - co z tego, że obniżono składkę rentową skoro podnosi się akcyzę na paliwo. Różnica - pieniędzy nie dostanie Zastępczy Urząd Skarbowy, tylko normalny Urząd skarbowy (bo akcyzę to każdy sobie odbije w cenie od której państwo sobie naliczy VAT). Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:01 Prosze zauwazyc ze ja jestem za podatkiem poglownym i podymnym na sfinansowanie jedynie 1) Armii, 2) policji, 3) administracji w szczatkowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: Budowa II PRL postepuje 29.06.07, 11:05 jakież musi być w Tobie wewnętrzne rozdarcie kiedy gorąco popierasz pis i widzisz socjalizm z niego wychodzący :) junkier napisał: > Prosze zauwazyc ze ja jestem za podatkiem poglownym i podymnym na sfinansowanie > > jedynie 1) Armii, 2) policji, 3) administracji w szczatkowej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa II PRL postepuje 29.06.07, 11:36 Nie mam takiego rozdarcia bo dawno juz przekonalem sie ze w Polsce nie ma wyborcow glosujacych na partie liberalne gospodarczo w proporcji co najmniej 5% wyborcow (i prosze mi tu nie wtryniac demo-lze-liberalnych PeDetow jako liberalow bo padne ze smiechu!). A PiS realizuje konserwatywny program w warstwie pozagodpodarczej, czego odrzucenie zakichanej Karty Praw Podstawowych (co za belkot i pustoslowie) jest najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Budowa II PRL postepuje 29.06.07, 11:44 Wiesz. Wolałbym aby z kolibra realizowali część liber. Póki tego nie robią to są dla mnie co najwyżej socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:06 Ja także, tylko Ty widzisz w PiS prawicę (dalibóg nie wiem czemu), a ja kolejną lewicę, która tylko stroi się w prawicowe piórka. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:19 bo dla Junkera prawicowość PiS wynika z tego, że jest antyniemiecki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:22 No to w takim razie Samoobrona też jest prawicowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:28 no oczywiście, że jest. Tak samo jak postkomuną jest Olejniczak, ale nie jest nim np Maciej Giertych.... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 11:38 Bzdura, nie jestem antyniemiecki natomiast jestem, i to zdecydowanie, przeciw eurosocjalistycznym Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g a przeciw Żydom? 29.06.07, 11:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=64936226&a=64944662 Odpowiedz Link Zgłoś
junkier punktem odniesienia jest Polska 29.06.07, 11:55 To byla odpowiedz na jawna prowokacje, ktora pozniej wycofalem siegnij pare postow nizej. Generalnie moim punktem odniesienia jest Polska i stosunek do innych narodow i panstw jest czysto utylitarny - szkodza Polsce to trzeba sie im przeciwstawiac, sa dla nas przyjazni - trzeba takei relacje cenic i umacniac. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:01 Prosze zauwazyc ze ja jestem za podatkiem poglownym i podymnym na sfinansowanie > > jedynie 1) Armii, 2) policji, 3) administracji w szczatkowej formie. junkier, nigdy bym sie tego po Tobie nie spodziewal. W tym sie z Toba calkowicie zgadzam, z tym, ze ja nie glosuje na partie, ktora wzmacnia aparat panstwowy i podnosi podatki. Nie rozumiem zupelnie Twojego zachowania. Czy jestes jednym z tysiecy zwolennikow UPRu, ktorzy jednak na niego nie glosuja, bo ma male szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:07 Glosowalem z ostrym samozaparciem na UPR ale w ostatnich wyborach zwatpilem, nie bylo szans na 5%... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:12 na szczęście LPR też juz nie ma szans. A znając poziom wiedzy prawniczej posłów obecnej nacjonalistyczno- populistycznej koalicji, nie będą w stanie stworzyć zgodnej z konstytucją nowej ordynacji wyborczej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 12:53 Ale wtedy rozwiaza Trybunal Konstytucyjny, albo zmienia Konstytucje i po sprawie... Poza tym Konstytucja, niestety, nie zabrania blokowania list wyborczych. I wierne barany podlacza sie znowu do PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 13:10 ani nie rozwiążą Trybunału (trzeba by zmienić konstytucję), ani nie zmienią Konstytucji (nie mają takiej większości). A Kosztytucja nie zabrania blokowania list, niemniej trzeba umieć napisać poprawną ustawę. Odpowiedz Link Zgłoś
naturelovers Re: Budowa IV RP postepuje 29.06.07, 15:58 OK. Skroca kadencje, wejda 'swoi' i bedzie, jak Jaroslaw powie. Zobaczysz, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa jakiej tam IV RP 29.06.07, 10:58 Przypomnij sobie becikowe (kolosalne pieniądze wyrzucone w błoto), wzrost liczby urzędników, pomysły na kolejne koncesje (dla supermarketów), zahamowanie prywatyzacji (a właściwie re-nacjonalizacja), likwidacja ulgi odsetkowej od kredytów mieszkaniowych, likwidacja ulgi internetowej... długo by wymieniać zniesienie podatku od spadku w I grupie i wspomiana obniżka - super. to jedno z niewielu pozytywnych osiągnięć tego rządu. przypominam też, że za SLD obniżono CIT i wprowadzono podatek liniowy dla indywidualnych przedsiębiorców "Polityka" lewicowa? w sferze gospodarczej napewno nie. Żakowski - gdzie i kiedy powiedział? jakiś link? ale do źródła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier IV RP 29.06.07, 11:04 Ze wszystkim cos napisal moge sie zgodzic za wyjatkiem tego ze becikowe to pieniadze w bloto wyrzucane. Kryzys demograficzny jest faktem a zniesienie becikowego tylko wtedy bedzie uzasadnione gdy zostana sciete wszystkie zbedne wydatki typu dotacje. A wiekopomne 'dzielo' Zakowskiego, prosze tutaj: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070625/opinie_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: IV RP 29.06.07, 11:09 Słuchaj - zdecyduj się. Albo państwo ma być minimalne, albo promować wielodzietność. Wg mnie państwo powinno NIE INTERESOWAĆ się ile mam dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: IV RP 29.06.07, 11:28 Jestem pierwszym za zniesieniem podatkow poza 15% PKB lacznie, ale przy obecnym poziomie chapactwa brak ulg prorodzinnych jest skandalem. Smieszna stawka becikowego rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus ...za ktory powinni stanac przed TS! 29.06.07, 11:44 Sam ten pomysł zapowiadał intencje obalenia demokracji. Teraz sk....ny to realizuja (z braku lepszych pomysłow)! Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: II PRL 29.06.07, 11:22 1. w zlinkowanym artykule Żakowski przytacza słowa Gatesa i Buffeta (miliarderów w kraju liberalnej gospodarki) jako przeciwwagę do słów Terlikowskiego. Nic więcej. Żeby wyczytać z tego popracie dla tej idei przez Żakowskiego trzeba mieć wyprany mózg i nieopanowaną zdolność do czytania ze zrozumieniem. W "lewicowej" "Polityce" po zniesieniu tego podatku ukazał się artykuł wychwalający to posunięcie, jako jedno z odważniejszych i nowatorskich posunięć tego rządu 2. Becikowe czyli "daj mój tysiąc za bachora" nie zachęci do posiadania dzieci (pomijam rodziny patologiczne, gdzie za 1 tys kupują sobie np odtwarzacz DVD Polecam również obszerny raport w "lewicowej" "Polityce". Sam mieszkałem koło takiej rodziny, więc wiem co mówię). Normalnym rozwiązaniem byłyby np ulgi dla przedsiębiorstw utrzymujacych przyzakładowe żłobki i przedszkola. Rząd dał tysiaka na dziecko i uważa sprawę za załatwioną. A takie baranki jak ty łapią się na tania sztuczkę. junkier napisał: > Ze wszystkim cos napisal moge sie zgodzic za wyjatkiem tego ze becikowe to > pieniadze w bloto wyrzucane. Kryzys demograficzny jest faktem a zniesienie > becikowego tylko wtedy bedzie uzasadnione gdy zostana sciete wszystkie zbedne > wydatki typu dotacje. > > A wiekopomne 'dzielo' Zakowskiego, prosze tutaj: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070625/opinie_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: II PRL 29.06.07, 11:32 Tu masz odpowiedz Terlikowskiego: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070626/opinie_a_3.html Co do becikowego powinno byc jesli podatki stanowia 48% PKB. Jesli spadna do 15%, bede pierwszym ktory powie ze becikowe trzeba zniesc. Podobnie skandalem jest ze w Polsce nie ma ulg na kazde dzeicko w podatku. Przeciez podatnika zarabia dla dzieci a nie dla siebie, do krocset! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: II PRL 29.06.07, 11:37 Tylko, że to co teraz piszesz stoi w sprzeczności z np. podatkiem pogłównym. Więc albo rybki, albo akwarium. Albo jesteś za podatkiem pogłównym albo nie. I wysokość podatków w PKB nie ma nic do tego. Albo składamy się po równo, razem na imprezę pod tytułem Polska, albo stosujemy "sprawiedliwość społeczną" i dajemy jakieś becikowe i ulgi na dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: II PRL 29.06.07, 11:39 Na razie sa rybki, tj. spoleczenstwo glosujace w przewaaaazza socjalem, Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: II PRL 29.06.07, 11:41 Na razie sa rybki, tj. spoleczenstwo glosujace w przewaaaazajacej czesci za socjalem, a srodowisko polityczne opowiadajace sie za podatkiem poglownym, tj. UPR i KZ-M, doluja niestety w sondazach nad czym mozna ubolewac ale takie sa fakty, a zatem akwarium nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: II PRL 29.06.07, 11:47 I z tego powodu mam być zadowolony z tego co jest? No bez jaj. Od lat uparcie sobie głosuję na UPR. I mam nadzieję, że w końcu coś to da. Natomiast fakt, że UPR nie jest w parlamencie nie przekona mnie do tego aby nazywać PiS prawicą, albo uznać ich koalicję z LPR i Samoobroną za dobrą dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: II PRL 29.06.07, 11:50 Ale jak siegniesz do Najwyzszego Czasu to jednak sporo sympatii dla pozagospodarczych dzialan PiS jest, w szczegolnosci dla zwalczania rozowo- czerwonej propagandy relatywizmu i eurosocjalizmu. Polecam art. L. Skurzaka i A. Wielomskiego z ostatniego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: II PRL 29.06.07, 11:57 Sympatia, sympatią. Sympatią to ja mogłem nawet obdarzyć Millera za to, że obniżył CIT, lub Borowskiego gdy odszedł z rządu Pawlaka (rzadki przykład honorowego zachowania u lewicowca). Oba te przypadki nie powodują jednak abym tych panów nagle przemianował na prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: II PRL 29.06.07, 11:54 Terlikowski popełnia ten sam błąd co Ty. Uczepił się szczegółu bo nie potrafi obronić swojej tezy. Ujmę inaczej: nawet takie osoby jak Gates, którego dzieciaki mogłyby odziedziczyć fortunę jest za tym, żeby wprowadzić 100% podatek od spadku. I co z tego wynika? że ktoś, kto dorobił się majątki może mieć skrajnie lewicowe poglądu w TYM zakresie. Proste? Zresztą polemika na łamach gazet ma to do siebie że nie jest symultaniczna, a najczęściej junkier napisał: > Tu masz odpowiedz Terlikowskiego: > www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070626/opinie_a_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: II PRL 29.06.07, 12:00 Terlikowski ma racje. Zakowski chce by w Polsce konserwatysci stali sie takimi samymy bezplciowcami i przepraszam za slowo pajacami co chadecy w Europie, ktorzy przez dlugie lata kosekwentnie ustepowali we wszystkim eurolewicowcom i dzis na dobra sprawe powinni usunac nazwe 'chrzescijanska' ze swoich nazw. Czyli krotko mowiac, zeby niezaleznie od flagi partyjnej i pogladow zeby wszyscy realizowali program lewicowy. Ale to w Polsce nei przejdzie. Przypominam ze w 2005 r. Zakowski przyznal sie ze glosowal na SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa Re: II PRL 29.06.07, 12:18 Glosował na SLD w 2005 czy w ogóle? Zresztą i tak mniejsza ujma niż głosowanie na SO. Znam też wielu co głosowali na PiS (a wyśmiewali mnie gdy powiedziałem że nie dojdzie do POPiS) i teraz się tego wstydzą. junkier napisał: > Przypominam ze w 2005 r. Zakowski przyznal sie ze glosowal na SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos za nieługo w tym kraju zostanie jedynie trzech 29.06.07, 10:43 palantów niezrównoważonych psychicznie + galba i junkier Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: za nieługo w tym kraju zostanie jedynie trzec 29.06.07, 11:30 ja też sie z Polski nie ruszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:44 Od kiedy socjaliści, socjaliści narodowi i komuniści są antylewicowi? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umowy .. 29.06.07, 10:44 Osobiście uważam,że jest to cyrograf na koniec odnowy moralnej,upadek IVRP i zmierzch koalicji.Nie można budować na zgniłych fundamentach,takie budowle trwają tylko chwilę.Czekam z niecierpliwością upadku! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:46 junkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać itp. JUNKIER opamiętaj się, pedałujesz po łamach jakbyś spożył dwa browary; raz "nie tepisz bolszewickiej hołoty" bo Twoi przodkowie walczyli w armi carskiej; innym razem nie tępisz tych którzy mieli przodków w pruskiej armii. A pamiętaj ze waga zagadnienia liczy się brutto. Z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: "Portret rodzinny we wnetrzu" 29.06.07, 10:48 ..hehe..lewackie psy szczekaja a karawana jedzie dalej....heheh Odpowiedz Link Zgłoś
qc Polish Joke 29.06.07, 11:00 ilu Koalicjantow potrzeba aby wkrecic zarowke? Jeden trzyma zarowke. Drugi kreci trzymajacego zarowke. Zaraz, zaraz w orginale bylo dwoch. ?? Po co ten trzeci? Patrzy im na rece? Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:51 Przylgnęło gó.. do okrętu i mówi : "płyniemy" ( PIS, LPR, Samoobrona) PS. Co jest okrętem ? POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
slawekkra Re: PiS, Samoobrona i LPR podpisały aneks do umow 29.06.07, 10:52 junkier napisał: > Budowa IV RP postępuje i jest to powód, dla którego warto było doczekać > powstania prawdziwie polskie i prawdziwie narodowego rządu > antypostkomunistycznego i antylewicowego. Junkier i jola z dywit Jak czytam wasze posty to mam wrażenie, że Gomułka żyje i pisze wam te teksty. Nie chce mi się wierzyć, że przy waszej inteligencji można pier..ić te bzdury w tak prymitywny sposób. Poglądy poglądami, ale wam dialektyka rzuciła się na mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Klub zakompleksionych, warholow i nacjonalistow 29.06.07, 10:52 zapewnil sobie wladze na dalsze dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
xyzpawel Koalicja hańby narodowej ! 29.06.07, 10:53 skandal za skandalem, afery i kompromitacje, a oni jakby nigdy nic... Nikt im nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: Koalicja hańby narodowej ! 29.06.07, 10:57 ..jakie afery??? konkrety???.....a moze wypomnic tobie afery twoich idolii??? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: niech znowu wróci ... "sitwa" i "mały kręta 29.06.07, 11:09 a ty pisirkowaty ciagle to samo w kolko, nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze 75% wyborcow juz dzisiaj z checia by was na emigracje do Anglii wyslala Odpowiedz Link Zgłoś