pepegi 30.07.07, 18:18 No fajnie, ale co w tym mieszkaniu takiego ciekawego, żeby je opisywać? Może ma jakąś niepowtarzalną atmosferę, ale na zdjęciach niestety tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablos05 Lukrecja Borgia 31.07.07, 23:30 Dokladnie, mieszkanie nieciekawe...Najladniejszy w nim jest chyba tylko plakat grupy Twożywo... Odpowiedz Link Zgłoś
klopoty Re: Lukrecja Borgia 02.08.07, 13:04 nie ma tu nic interesujacego, co gorsza tchnie balaganem z powodu wywalonych ciuchow i butow. nie chcialabym w tym mieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Lukrecja Borgia 02.08.07, 13:12 No, mieszkanie jak rupieciarnia, tyle że w wesołych kolorach. Poza "artystycznym" bałaganem nie widzę tam żadnego pomysłu. Takie stylizacje to moja 13-letnia córka ma co 2 tygodnie inne, przeważnie zresztą ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marmaga Re: Lukrecja Borgia 04.08.07, 20:07 Bardzo mi się podoba. Właśnie dlatego, że jest takie nieugładzone. W moich klimatach. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Lukrecja Borgia 04.08.07, 21:17 Niezbyt mi się podoba, ale coś w nim jest. Kuchnia mogłaby być niezłą scenografia do sztuki teatralnej, gdyby była trochę większa. Odpowiedz Link Zgłoś
twardababa Lukrecja Borgia 06.08.07, 16:45 Nie wiem jak ktoś może lubowac się czyms takim. Okropne wnętrze, nieuporządkowane, nie wiem czym ta osoba chce zaimponować? Bałaganem? To nie inwencja twórcza, to jest bałaganiarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
mimiorny Re: Lukrecja Borgia 07.08.07, 14:34 Cieszę sie ze są tacy ludzie ..z własnym stylem co do urządzania wnętrz. co prawda ja bym inaczej zaprojektował.ludzie preferujący meblościanki...i lubiący "porządek" są płytcy i bez wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ales sie czlowieku wysilil! Nie ma NIC rownie malo 07.08.07, 15:32 'trendy', jak tzw. arti-fartis: tj. miernoty z mizerna wyobraznia, co sie do usrania w gacie wysilaja na 'artyzm'. A ten prymitywny chwyt z 'meblosciankami' najbardziej ciebie samego kompromituje. I twoja arti-farti MALOSC zdradza:))) OJ, nie ze mna te numery, Bruner! Numery spod znaku Wybiorczej 'nowoczesnosci' i 'europejskosci', bo tak sie dziwnie sklada, ze w tej starej Europie sie przed calym polwieczem urodzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Bo to zaprzyjazniona z GW wyaranzowana 07.08.07, 06:24 snobistyczna WYDRA:) Po co sie glupio pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ziggistardust Re: Lukrecja Borgia 10.08.07, 13:31 "Commencing countdown, engines on..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anyzkowa Lukrecja Borgia 28.08.07, 22:06 tak czytam te komentarze i nie mogę się nadziwić. w imię praw równowagi i w imię wolności zakładam tu konto by skomentować nie tylko prezentowane mieszkanie ale także wypowiedzi poprzednikow. moje pierwsze odczucie po obejrzeniu w WO tego artykulu to... no wlasnie- brak mi slow. Niebieska podłoga? to tak jakby stąpać po niebie, cytrynowa kuchnia to pasja i temperament. A szafa zrobiona z kawałka łańcucha przymocowanego do sufitu to juz ekstremum! Sama nie urządziłabym tego lepiej. Ale przeciez niektorzy wola pojechac do ikei i kupic kilka mebelkow ktore postawia sobie rowniotko przy scianeczkach bialych i beda mieli wystroj- czysto, ładnie i nijako. Ja sama nie wiem, na jaki wystroj sie zdecydowac? Bardziej etno czy bardziej antyk? a moze plastik i szklo? Chcialabym miec wszystko naraz i jeszcze mase kolorow jak w południowoamerykańskiej hacjendzie. A prezentowane w WO wnetrze to zabawa kiczem, to kpina ze wszystkich teorii laczenia kolorow, ze wszystich zasad i to mi sie wlasnie podoba. Wystroj pokazuje zawsze to, jaki jest czlowiek. Jesli uwazacie ze to syf i malaria to bardzo bym chciala zobaczyc wasze mieszkania. Wtedy zobaczylabym was i jestem ciekawa czy macie w sobie tyle charakteru, co Lukrecja. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Re: Anyzkowa, to bardak, nie zabawa kiczem 29.08.07, 03:12 Te zabawe kiczem to mozna bylo ogladac przed laty w piwnicy pewnej wilii na warszawskiej Saskiej Kepie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba PS:A tu masz przyklady,ze to nie musi byc ani Ikea 29.08.07, 04:54 ani bardak. Wystarczy jakis tworczy pomysl z jakims "kluczem", co nada calosci jakas harmonie: dom.gazeta.pl/czterykaty/5,59868,2488033.html?i=0 dom.gazeta.pl/czterykaty/5,59868,2488033.html?i=4 dom.gazeta.pl/czterykaty/5,59868,2488033.html?i=8 Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: PS:A tu masz przyklady,ze to nie musi byc ani 29.08.07, 14:11 Dość kiczowate te wystroje a przytoczonych przez Ciebie przykładów. Nie ma co silić się na taką niby-sztukę. Do tego jest potrzebny prawdziwy talent. Jeśli ktoś go nie ma, lepiej będzie jeśli urządzi dom w którymś ze sprawdzonych stylów. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapiekna Re: PS:A tu masz przyklady,ze to nie musi byc ani 02.01.08, 17:28 fakt...tez mi sie podoba,rownierz pieknie.ah..ile inspiracji tej zimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lolapiekna Lukrecja Borgia 02.01.08, 17:21 pieknie i interesujaco,mieszkanie lukrecji mnie zachwycilo i zainspirowalo,w koncu cos ciekawego!!!!szczegolnie kuchnia.a wasze komentarze?...hm..bezmyslne pokolenie ikei!!!!nudni jestescie.... Odpowiedz Link Zgłoś