z1234567 Donaldinio grozi ze sie bedzie mscil po wyborach?! 30.08.07, 19:39 A czy platforma tez obserwuje kto na nich glosuje a kto nie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 19:40 Jeśli apel o nie branie udzialu w intrygach władzy jest (w/g opini reprezentanta władzy) nawoływaniem do zamachu stanu, to chyba coś w tym jest z tymi intrygami władzy. A swoją drogą o jakim zamachu stanu mówi Karol Karski? O upadku rządu Olszewskiego? W takim razie zadam pytanie kto zlecił potajemny sondaż w wojsku na temat "Po której stronie stanie wojsko w przypadku konfliktu rządu z prezydentem?" Tak dla ścisłości. W konstytucji zapisano, że najwyższym organem władzy wykonawczej jest prezydent. A to oznacza, że premier jest podwładnym prezydenta. Jak już wcześniej pisałem PiS głosi w srodku nocy, że słońce świeci. Ano świeci, tylko oświetla inną półkule naszej planety. Ale tego już nie powiedzą. Gorzej by brzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 19:47 roosevelt5 napisał: > Jeśli apel o nie branie udzialu w intrygach władzy jest (w/g opini > reprezentanta władzy) nawoływaniem do zamachu stanu, to chyba coś w > tym jest z tymi intrygami władzy. > A swoją drogą o jakim zamachu stanu mówi Karol Karski? > O upadku rządu Olszewskiego? > W takim razie zadam pytanie kto zlecił potajemny sondaż w wojsku na > temat "Po której stronie stanie wojsko w przypadku konfliktu rządu z > prezydentem?" > Tak dla ścisłości. > W konstytucji zapisano, że najwyższym organem władzy wykonawczej > jest prezydent. > A to oznacza, że premier jest podwładnym prezydenta. > Jak już wcześniej pisałem PiS głosi w srodku nocy, że słońce świeci. > Ano świeci, tylko oświetla inną półkule naszej planety. > Ale tego już nie powiedzą. > Gorzej by brzmiało. > Gdybyś widział wideo z Tuskiem całości , wiedział byś o co tu chodzi. Serwis GW jak zwykle robi cięcia, aby nie udostępnić ludziom całej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:02 ddyzma5 napisał: > Gdybyś widział wideo z Tuskiem całości , wiedział byś o co tu chodzi. > Serwis GW jak zwykle robi cięcia, aby nie udostępnić ludziom całej > prawdy. --------------- Mój komentaż jest aluzją do całej naszej rzeczywistości i tym co się dzieje w kraju. Jednak w swojej wypowiedzi skupiłem się na innym temacie wywołanym przez Karskiego. Dlaczego nie odpowiesz na dalszą moją wypowiedź? A swoją drogą cięcia robią wszyscy. GW, Dziennik, Wiadomości, Fakty, Radio Maryja, Dziennik Polski i inni, których nie wymieniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:14 roosevelt5 napisał: > Mój komentaż jest aluzją do całej naszej rzeczywistości i tym co się > dzieje w kraju. > Jednak w swojej wypowiedzi skupiłem się na innym temacie wywołanym > przez Karskiego. > Dla mnie wypowiedź Karskiego była nie istotna. On tylko przekazał wiadomości które już widziałem , i odebrałem w taki sam sposób co on powiedział. > > Dlaczego nie odpowiesz na dalszą moją wypowiedź? > Ponieważ tą część uważam za nieistotną i nie na temat. > > A swoją drogą cięcia robią wszyscy. GW, Dziennik, Wiadomości, Fakty, > Radio Maryja, Dziennik Polski i inni, których nie wymieniłem. > Zgadza się , robią wszyscy cięcia. Ale wycina się rzeczy nie istotne, a nie rzeczy najistotniejsze. Przecież GW wycięła rzeczy najistotniejsze. To manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:23 ddyzma5 napisał: To manipulacja. ---------------- Pamiętasz kryptoreklame niszczarki dokumentów w PZU w wykonaniu ministra sprawiedliwości? Powtórz mu swoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:27 roosevelt5 napisał: > ddyzma5 napisał: > > To manipulacja. > ---------------- > Pamiętasz kryptoreklame niszczarki dokumentów w PZU w wykonaniu > ministra sprawiedliwości? > Powtórz mu swoje słowa. > Naucz się trzymać tematu, a nim jest wypowiedź Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:36 ddyzma5 napisał: Naucz się trzymać tematu, a nim jest wypowiedź Tuska. -------------------- Podtrzymuje temat. W naszej dyskusji temat zostal rozwiniety. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:35 hehehehe, ze zwolennikami PiS nie ma teraz co rozmawiac.Nie majac nic rozsądnego do powiedzenia (z wyjatkiem wyswiechtanych komunalow) czepiaja sie szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:43 Witam serdecznie! Masy racje. Przy konkretach niewiele pisza lub przerywaja dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:46 Dajesz się biedaku manipulować przez GW Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Witaj czerwony ubeku 30.08.07, 20:50 jak tam twoi wodzowie pisowscy,wiesz że to dzieci bolszewików ale pewnie ci to nie przeszkadza co? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Witaj czerwony ubeku 30.08.07, 20:55 Dzisiaj był dzień przełomowy , dwóm głupkom puściły nerwy. Jeden to Griertych a drugi Tusk. Tak się odsłonili, iż na wybiegu z piwem mogą szukać swoich zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Re: Witaj czerwony ubeku 30.08.07, 21:11 jak tam twoi wodzowie pisowscy,wiesz że to dzieci bolszewików ale pewnie ci to nie przeszkadza co? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Witaj czerwony ubeku 30.08.07, 21:20 Mylisz się , nie mam żadnych wodzów. Nie interesuje mnie kim byli ich przodkowie. Interesuje mnie co oni mają do za promowania dla narodu. A mają bardzo wiele. Np. wyciągnięcia Polski z tego miejsca www.prnewswire.co.uk/cgi/news/release?id=185834 Odpowiedz Link Zgłoś
logoin Re: Witaj czerwony ubeku 30.08.07, 23:09 masz wodzów i to wodzów bolszewickiej krwi powiązanych z telegrafem i korupcją Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Witaj czerwony ubeku 31.08.07, 09:30 logoin napisała: > masz wodzów i to wodzów bolszewickiej krwi powiązanych z telegrafem i korupcją > > Zaproponuj Ty coś dla swojej Ojczyzny, jeśli ona jest Polska. Wtedy może Ty zostaniesz moim wodzem. Póki co, nie widzę u Ciebie tych możliwości. Natomiast u Kaczyńskiego widzę potencjał który może być pożyteczny dla kraju. Kapisko. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:03 Ja tez Ci bardzo wspolczuje-naprawde wszedzie widzisz manipulacje, uklad i wrogow? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 19:41 Typowa manipulacja GW. Te wideo z serwisu GW nie pokazuje najistotniejszych wypowiedzi Tuska. Wypowiedzi w których Tusk próbuje zastraszać urzędników państwowych. Dosłownie mówi iż urzędnicy państwowi nie mają wykonywać poleceń urzędowych, daje im do zrozumienia ,iż jak on dojdzie do władzy to tych urzędników którzy nie posłuchają go, rozliczy. To jest jawny sabotaż państwa i demokracji ze strony Tuska. Tusk politycznie jest żywym nieboszczykiem. A serwis GW pokazał po raz kolejny jaki ma stosunek do prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 19:52 Tusk jest bardzo nie mądry , dokonał tą wypowiedzią samobójstwa politycznego. Prędzej czy później musiało wyjść szydło z worka. Demokraty nie można na dłuższą metę udawać panie Tusk. Jest pan anarchistą i do tego mało inteligentnym anarchistą. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorsamsa znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" GW 30.08.07, 19:56 "> Typowa manipulacja GW. > Te wideo z serwisu GW nie pokazuje najistotniejszych wypowiedzi > Tuska. > Wypowiedzi w których Tusk próbuje zastraszać urzędników państwowych. > Dosłownie mówi iż urzędnicy państwowi nie mają wykonywać poleceń > urzędowych, daje im do zrozumienia ,iż jak on dojdzie do władzy to > tych urzędników którzy nie posłuchają go, rozliczy. > To jest jawny sabotaż państwa i demokracji ze strony Tuska. > Tusk politycznie jest żywym nieboszczykiem. > A serwis GW pokazał po raz kolejny jaki ma stosunek do prawdy. > " W artykule, do ktorego jest to forum stoi jak byk: "Tusk zadeklarował też, że Platforma będzie "pilnować rządzących, precyzyjnie monitorować nadużycia urzędników państwowych średniego i wyższego szczebla". "Żadna decyzja łamiąca literę lub ducha prawa podjęta przez prokuratora, funkcjonariusza policji, sędziego, czy ministra nie będzie puszczona płazem" - oświadczył szef PO." Czego tu ci jeszcze brak, co jest jeszcze nie jasne? Kto tu manipuluje? Gazeta, czy pisowscy klakierzy tacy jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" 30.08.07, 20:05 gregorsamsa napisał: > > W artykule, do ktorego jest to forum stoi jak byk: > > "Tusk zadeklarował też, że Platforma będzie "pilnować rządzących, precyzyjnie > monitorować nadużycia urzędników państwowych średniego i wyższego szczebla". > "Żadna decyzja łamiąca literę lub ducha prawa podjęta przez prokuratora, > funkcjonariusza policji, sędziego, czy ministra nie będzie puszczona płazem" - > oświadczył szef PO." > > Czego tu ci jeszcze brak, co jest jeszcze nie jasne? > Kto tu manipuluje? Gazeta, czy pisowscy klakierzy tacy jak ty? > Kolego , nie bądź dzieckiem. To co w tym artykule jest napisane , to jest interpretacja GW to co Tusk powiedział. Dlaczego czytelnicy mają karmić się interpretacjami, a nie oryginalną wypowiedzią. Interpretacja wypowiedzi Tuska przez GW jest manipulacją. Ja widziałem jego całą wypowiedź, i odebrałem ją jako zawołanie do anarchii . A od tego jest niedaleko do niepokojów społecznych. Serwis wideo nie miał odwagi pokazać całej Tuska wypowiedzi, jest ona bowiem niekonformistyczny i linią polityczną GW. Kapisko. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorsamsa Re: znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" 30.08.07, 20:29 "Ja widziałem jego całą wypowiedź, i odebrałem ją jako zawołanie do anarchii ." Cos ty sobie odebral mnie nie interesuje. Jezeli masz jakis link do oryginalnego cytatu wypowiedzi Tuska, gdzie ten nawoluje do anarchii to go podaj. Jak nie masz, to nie paplaj cos ty widzial czy odebral. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" 30.08.07, 20:44 > > Cos ty sobie odebral mnie nie interesuje. > Jezeli masz jakis link do oryginalnego cytatu wypowiedzi Tuska, gdzie ten > nawoluje do anarchii to go podaj. > Jak nie masz, to nie paplaj cos ty widzial czy odebral. > Tusk wydał werdykt bez sądu, bez śledztwa. On po prostu wie kto ma racje. Czy to nie głupie z jego strony? Idąc za wydaniem werdyktu, Tusk zagroził urzędnikom. Poczuł się już, ten drobny pijaczek, jako zwycięzca wyborów. W tej wzniosłej wyimaginowanej przez siebie atmosferze , dał do zrozumienia, iż kto służy starej opcji politycznej jest przegrany. Poproś GW o całe wideo, może umieszczą w swoim serwisie. A może ktoś ma te nagranie i udostępni je w sieci, wtedy wiedział byś iż interpretacja GW nie wiele ma wspólnego z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" 30.08.07, 23:06 'Ten pan juz nigdy nikogo nie zabije' - gdy zero ziobro rzucal 'werdykty bez sledztwa', nikomu z popiskujacych tu pisiorofilow to nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: znowu ten oszolomski lament o "manipulajach" 31.08.07, 09:26 colage napisał: > 'Ten pan juz nigdy nikogo nie zabije' - gdy zero ziobro rzucal 'werdykty bez > sledztwa', nikomu z popiskujacych tu pisiorofilow to nie przeszkadzalo. > Pisz na temat. My nie prowadzimy tu walki politycznej , lecz rozmawiamy na temat Tuska. Jak otworzysz temat o Zbiorze , to wtedy może wezmę udział w tej dyskusji. Zapewniam Cię, Ziobro nie jest święty. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 19:51 Tusk to facet bez wyczucia politycznego. Najpierw spotyka się zupełnie niepotrzbnie z bratem głównego pisiora, a teraz nie chce wykonać zdecydowanego ruchu. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że znowu pisowskie draństwo będzie niszczyć Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 19:55 123rbr napisał: > Tusk to facet bez wyczucia politycznego. Najpierw spotyka się > zupełnie niepotrzbnie z bratem głównego pisiora, a teraz nie chce > wykonać zdecydowanego ruchu. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że > znowu pisowskie draństwo będzie niszczyć Polskę. > Polska potrzebuje mądrej i błyskotliwej partii opozycyjnej. PO powinna Tuska już dawno wymienić. Taki człowiek w polskim życiu politycznym to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:09 A czego można wymagać od pijaka degenerata? ? ddyzma5 napisał: > 123rbr napisał: > > > Tusk to facet bez wyczucia politycznego. Najpierw spotyka się > > zupełnie niepotrzbnie z bratem głównego pisiora, a teraz nie chce > > wykonać zdecydowanego ruchu. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że > > znowu pisowskie draństwo będzie niszczyć Polskę. > > > Polska potrzebuje mądrej i błyskotliwej partii opozycyjnej. > PO powinna Tuska już dawno wymienić. > Taki człowiek w polskim życiu politycznym to skandal. > Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:19 relisys1 napisała: > A czego można wymagać od pijaka degenerata? > To Tusk ma problem alkoholowy ? Nie wiedziałem . Ale to w takim razie tłumaczy jego niekontrolowane zachowanie. Żaden polityk nie plótł by sam na siebie bicz, jak to on zrobił tą wypowiedzią. Naprawdę wyrazy współczucia dla PO. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:37 >Taki człowiek w polskim życiu politycznym to skandal. > Skandalem jest osoba pana Kaczynskiego na stanowisku premiera kurczowo trzymajacego sie stolka. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:48 imie_jaszczomp napisała: > >Taki człowiek w polskim życiu politycznym to skandal. > > > Skandalem jest osoba pana Kaczynskiego na stanowisku premiera > kurczowo trzymajacego sie stolka. > On nie trzyma się kurczowo, wprost przeciwnie. Chce nowych wyborów. Czy Ty jesteś ślepy i głuchy ? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:57 Nie jestem ani slepa ani glucha, a to ze pan Kaczynski MOWI ze chce wyborow, to wcale nie znaczy ze ich chce.Chociaz...moze jednak chce, bo strach go za gardlo sciska, ze jesli teraz nie bedzie wyborow, to powstana komisje sledcze i to i owo wyjdzie na wierzch.Prawi i sprawiedliwi hehehehehe.A propos tego co pan Kaczynski mowi- to w ciagu minionych 2 lat mowil wiele rzeczy- bardzo czesto nieprwadziwych, wiec dla mnie to akurat nie jest miarodajne. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:12 imie_jaszczomp napisała: > Nie jestem ani slepa ani glucha, a to ze pan Kaczynski MOWI ze chce > wyborow, to wcale nie znaczy ze ich chce.Chociaz...moze jednak chce, > bo strach go za gardlo sciska, ze jesli teraz nie bedzie wyborow, to > powstana komisje sledcze i to i owo wyjdzie na wierzch.Prawi i > sprawiedliwi hehehehehe.A propos tego co pan Kaczynski mowi- to w > ciagu minionych 2 lat mowil wiele rzeczy- bardzo czesto > nieprwadziwych, wiec dla mnie to akurat nie jest miarodajne. > > Prawda jest taka , iż top co zapoczątkowali Kaczyńscy nie da się wymazać. A to ma, a będzie miało, jeszcze większy socjologiczny wymiar za jakiś czas. Oni pokazali co to jest prawo i jak je rozumieją. Naród zdecyduje, co dla niego jest dobre, a nie Ty czy ja. Niestety polski folklor polityczny nie ma nic lepszego do zaproponowania jak Pis. Po wypowiedziach Kwaśniewskiego czy Wałęsy , których uważam za mało inteligentnych i bardzo ograniczonych. A którzy porównali działania obecnego rządu ze Stalinowskimi. Jestem przekonany iż obecna opcja polityczny ma przyszłość. Oni , i tylko oni mają witalność polityczną do dokończenia tego co w 1992 roku zostało zniszczone. Wolność narodu i prawda ma priorytet , i z tego należy wszystko wyprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:19 marzenia to piękna rzcz - nawet takie głupie;-) a prawda jest taka że na koniec przyjdzie lewica i posprząta Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:24 Zostało zasiane ziarno nadziei , które już wykiełkowało. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Upić społeczeństwa alkoholem już się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:29 co za biblijne teksty -cytujesz Rydzyka? co do siewców to najwięcej ich miała Samoobrona - hołubiona przez Jarka. rewolicja moralna z Samoobroną i LPrem jest tak samo wiarygodna jak niezawisłość prokuratora Zero. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:35 Nie zgadłeś, nie jestem z rydzykowego stada. Lepera uważam za bałaganiarza wyprodukowanego przez SLD. A Ziobro za poczciwego, któremu nie zawsze wychodzi tak jakby chciał. Ale nie martw się, będą z niego jeszcze ludzie. Potrzebuje tylko więcej praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:46 chciałbyś ;-) ale od prawdy nie uciekniesz- popierasz Pis to popierasz Rydzyka - tu nie ma alternatywy moherze o Ziobro się nie martwię - nie po tych wyborach to po następnych pójdzie w zapomnienie tak samo jak wszyscy nieudacznicy z Pisun Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 22:43 pakulec napisał: > chciałbyś ;-) > ale od prawdy nie uciekniesz- popierasz Pis to popierasz Rydzyka - > tu nie ma alternatywy moherze. > Ja popieram przede wszystkim Polskę . Ja wiem że to może Ty nie rozumiesz , ale nic nie szkodzi. Ty siedzisz w tej polskiej zupie i uchodzą Tobie z tej perspektywy pewne rzeczy. Ja siedzę w kraju nawet nie graniczącym z Polską , i to już od 28 lat. Przez ten czas mam do czynienia z demokracjami bardziej rozwiniętymi od polskiej. I moja perspektywa jest inna od Twojej. Według mnie Polska ma tylko jedną alternatywę , PIS. Tylko oni mogą z tego kraju uczynić kraj w którym opłaca się żyć i pracować. A co do grypsu „moherze” , to wybacz ale nie wiem co masz na myśli. > > o Ziobro się nie martwię - nie po tych wyborach to po następnych > pójdzie w zapomnienie tak samo jak wszyscy nieudacznicy z Pisuj > Mylisz się , Ty nie bardzo chcesz wziąć do świadomości , a może nie rozumiesz, co się w Polsce przez ostatnie dwa lata rozegrało. Polska zaczęła mentalnie wracać do cywilizacji europejskiej , a Polakom otworzyły się głęboko oczy. Zobaczysz wyniki najbliższych wyborów. To już rzeczywiście koniec ze świniami komunistycznymi i szpiclami. Prawda ujrzy światło dzienne. Kapisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 21:53 >Jestem przekonany iż obecna opcja polityczny ma przyszłość.< a ja jestem przekonana, ze to tylko chwilowy chichot historii i ani ja, ani moje dzieci nie chcemy, zeby nasz kraj byl zgodny z oblakana wizja p.p. Kaczynskich et consortes. W jednym sie z Toba zgodze- porownywanie p. Kaczynskiego do Stalina jest nieodpowiednie.To jednak nie ten format. Pan Kaczynski to taki sobie malutki Gomulka. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 22:55 imie_jaszczomp napisała: > a ja jestem przekonana, ze to tylko chwilowy chichot historii i ani ja, > ani moje dzieci nie chcemy, zeby nasz kraj byl zgodny z oblakana > wizja p.p. Kaczynskich et consortes. > W jednym sie z Toba zgodze- porownywanie p. Kaczynskiego do Stalina > jest nieodpowiednie.To jednak nie ten format. Pan Kaczynski to taki > sobie malutki Gomulka. > Nic straconego , może się jeszcze nawrócisz na rozsądek. Znam czasy Gomółki z autopsji , dotyczy się to również Kaczyńskiego. Nie widzę między tymi panami żadnych równoległych, a są kolosalne różnice. Dla Gomółki nie było demokracji , była tylko partia i naród jednopartyjny. Kaczyński to człowiek honoru i demokracji, co do tego nie mam żadnych wątpliwości. Będziesz jeszcze dumna że mamy takich przywódców. Ty biedna uległaś propagandzie GW, nie daj sobie odbierać mózgu. Pomyśl sama, i wyciągaj sama wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 31.08.07, 21:40 >Dla Gomółki nie było demokracji , była tylko > partia i naród jednopartyjny.< hehehe, wypisz wymaluj pan K. Moze na to nie wygladam, ale tez znam czasy Gomulki (a Gomólka to byl renesansowy kompozytor z przelomu XV i XVI w. wiec nie sądze, zebys znal jego czasy z autopsji), a kiedy zaczela sie ukazywac Gazeta Wyborcza bylam juz dosc hmmm...dorosla, wiec trudno tu mowic o indoktrynacji od dziecinstwa.Wlasnie dlatego, ze mysle i umiem wyciagac wnioski z tego, co widze, slysze i wiem, mam swoje zdanie o p. Kaczyskim, a ostatnia rzecza, ktora o nim bym powiedziala jest "czlowiek honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 19:52 Mam cichą nadzieje że w końcu odsuną choć jedną kaczke od władzy,już wyobrażam sobie tę sterte gówna która się wyleje,gdy wyjdą na jaw wszystkie przekręty których dopuszczał się Kaczyński w walce z "układem",on jest pod tym względem psychol.Jak do tej pory wszystkie rewelacje przypominają "Klewki" Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 19:59 To kolejna próba zastraszenia urzędników państwowych przez D.Tuska tak zachowuje się człowiek mający coś na sumieniu.To ma być przyszły premier chyba pójdę wreszcie do wyborów i zagłosuję na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Tusku, nie bij żony to nie przystoi szefowi PO 30.08.07, 20:07 Jak hipokryzja bije z pasterskiego pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Macie w Tworkach Internet?:) 30.08.07, 20:17 No no, chyba jednak to niedobrze dla zdrowia i terapii co?:D Odpowiedz Link Zgłoś
gregorsamsa pisowskie bajki o "zamachach" 30.08.07, 20:20 "Polityk PiS dodał, że Tusk był widziany już w trakcie "jednego zamachu stanu" - jak Karski określił upadek rządu Jana Olszewskiego." Kiedy te pisowskie psychole wreszcie zrozumieja, ze nie bylo zadnego zamachu, ze nie bylo zadnego obalenia "wybranego przez narod rzadu", z tej prostej przyczyny, ze rzady nie sa wybierane przez narod. Narod wybiera sejm a sejm rzad. I tak jak wybiera tak i odwoluje. Co sie i stalo czasie tej oslawionej "nocnej zmiany". Zaden zamach, zaden przekret, zadne zlamanie ani nawet naginanie prawa nie mialo miejsca. Rzad, ktory stracil zaufanie i poparcie przez wiekszosc wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach reprezantantow narodu, zostal przez tychze odwolany. Tusk powinien Karskiego za te insynuacje zaciagnac do sadu. Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: zaraz tuska wsadzą 30.08.07, 20:58 za znęcanie się nad rodziną. ; wiloughby napisał: > paranoicy Odpowiedz Link Zgłoś
rmir "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 20:34 panie karski, jakbyś pan mówił prawde, to byś nie chował facjaty za kępą kudłów, a tak wzorem swojego pryncypałka pleciesz pan pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda kaczej mafii gotuje sie w dupie ze strachu - i slu 30.08.07, 20:36 sznie - za to, ze zniszczyli zycie tysiacom niewinnych Polakow przyjdzie zaplacic, a rewanz bedzie bezlitosny. Odpowiedz Link Zgłoś
zawrat2 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:39 Jestem ciekaw, czy po wyborach znajdzie się ktoś kto zatrudni Pana Ziobrę w wymiarze sprawiedliwości.Według mnie powinni mu zaproponować posadę co najwyżej woźnego sądowego. Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: Tusk niestety jest głupcem 30.08.07, 20:59 I zneca się nad rodziną, żoną(pobija ją) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Tusk niestety jest głupcem 30.08.07, 21:04 kaczyński znęca się nad koniem - też go bije ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 20:46 Karski, to ty i twoi kumple z "pisuaru" jesteście zamachowcami! Precz z reżimem "kaczystów"! Polacy powstańcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 20:50 dzakarta napisał: > Karski, to ty i twoi kumple z "pisuaru" jesteście zamachowcami! > > Precz z reżimem "kaczystów"! > Polacy powstańcie ! > Nic z tego, Polacy nie dadzą się już ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u TUSKU, wymoczku bez jaj, to głosuj dalej za 30.08.07, 20:46 rozwiązaniem Sejmu. Tylko nie zapomnij szczoteczki do zębów w dniu, w którym wygaśnie Ci immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w chwili obecnej 30.08.07, 21:00 najbliźsi posadzenia są Jarosław K. ksywa premier jego konkubent Zbylutek K. ksywa Zero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk Re: TUSKU, pijaczyno bez jaj, to głosuj dalej za 30.08.07, 21:01 7y8u napisał: > rozwiązaniem Sejmu. Tylko nie zapomnij szczoteczki do zębów w dniu, w którym > wygaśnie Ci immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Karski to taki Pisowski bulterier 30.08.07, 20:51 oczywiście na miarę Kaczyńskich czyli śmieszny i żałosny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 karski to zwykły kundel bez budy... kaczki olewaja 30.08.07, 22:03 go na maksa.. a on sie i tak łasi to "pańskich" nóg koleś bez godnosci jak 99% pisdzielców w PISdzie nie mysli sie samodzielnie, mysl wodza, myslą wzorowego PiSdzielca posłuchajcie jak ładnie wszyscy klepią te same formułki na konferencjach prasowych:) te same zwroty są nawet po prostu dostają wytyczne od szefa.. i klepią te kocopały... bo cóż taki karski, czy kuchciński moze sam wymyslic? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: karski to zwykły kundel bez budy... kaczki ol 30.08.07, 22:57 I tak można interpretować rozsądnych ludzi. Szczególnie jak się ma amputowany umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
piespasterskitusk "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do bicia 30.08.07, 21:03 żon. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 widziałes, palancie, jak bił żone? widziales? 30.08.07, 21:59 nie widziales to stul morde, wiesniaku z pierdziszewa dolnego! POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: widziałes, palancie, jak bił żone? widziales? 30.08.07, 22:58 monster1972 napisał: > nie widziales > > to stul morde, wiesniaku z pierdziszewa dolnego! > > > Pokazałeś tym postem jakim Ty jesteś wieśniakiem. > POlak-ateista > Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Jak myslicie? Kiedy aresztuja Tuska? 30.08.07, 21:29 On biedak chyba sam się zaaresztuje. Ale wcześniej musi wyżyć się na swojej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam13579 "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 21:35 Popieram w pełni wypowiedź Pana Tuska. Działania rządu gwałcą podstawowe prawa i dlatego ich podwładni chcąc uniknąć w przyszłości odpowiedzialności prawnej powinni odmówić wykonywania poleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 23:13 Wlasnie odwrotnie, ci kolesie kombinujac przy tym odrolnieniu pokazali, jak gleboko gdzies maja podatnikow. W kapitalizmie to placenie podatkow i wlasnosc sa najwazniejsze. Tylko imbecyl lub zlodziej moze myslec i dzialac tak, jakby panstwowe rownalo sie niczyje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola44444 "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 21:41 Halo,halo,a gdzie to szanowny pan Tusk byl jak odwolywano rzad Jana Olszewskiego??????????????Czy juz zapomnial,bo obywatele jeszcze nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Piekna willa Bylego Prezydenta Kwasniewskiego kupiona za male pieniadze,czy do ch...ry myslicie,ze ludzie sa idiotami.A wspaniala willa p.Gronkiewicz na Mazurach i wiele,wiele innych ,a zwykli obywatele nie maja pracy,albo pracuja za tyle,ze nie starcza na zycie.Jak mozna,dokad ten balagan jeszcze bedzie.Panowie Kaczynscy zle zrobili,ze p Leeper zostal ministrem rolnictwa ,przecie On ma wyrok????????? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 karski, idź wylizać kaczyńskiemu rowa, przydupasie 30.08.07, 21:56 mało ludzi mnie bardziej brzydzi niż takie lizusy jak karski, kurski czy kuchciński oślizłe gady, dla ktorych słowo wodza jest swiete nawet jak wódz pieprzy od rzeczy dno, dno i 10 metrów mułu! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
gavno :)))))))))))))))))))))))))))))))) )). 30.08.07, 22:07 Komusze psy dupami szczekaja i wsciekla piane z pyska tocza a karawana idzie dalej. Tylko tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do za.. 30.08.07, 22:21 Panie Karski, krótko i na temat: morda w kubeł i bulgotać. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: "Wypowiedź Tuska ociera się o nawoływanie do 30.08.07, 23:01 yavorius napisał: > Panie Karski, krótko i na temat: morda w kubeł i bulgotać. > Synku, to nie Karski jest winien za wypowiedź Tuska. Kapisko? Odpowiedz Link Zgłoś