ciass Donoszę, że obrączka to łapówka od teściowej. 11.09.07, 09:38 Na poczet kary należy zaliczyc okres małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sp3fim Media milczą o wielkim skandalu 11.09.07, 09:43 Pan dr G. był im potrzebny, kiedy prowadzili go w kajdankach. Teraz jakoś głupio się wycofać. Bo my dalej wierzymu Ziobru - zdają sie mówić natchnieni żurnaliści. Także z TVN-24. Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska CBA ! - ciekaw jestem, czy ten ciec, Brodowski 11.09.07, 09:54 trzyma w chacie dowody zakupu swoich mebli, zegarkow i srebrnej zastawy? Jesli nie, to nastepna ekipa z CBA tez go moze wsadzic i zabrac to i owo :P Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: CBA ! - ciekaw jestem, czy ten ciec, Brodows 11.09.07, 09:57 masakra_teksanska napisał: > trzyma w chacie dowody zakupu swoich mebli, zegarkow i srebrnej > zastawy? Jesli nie, to nastepna ekipa z CBA tez go moze wsadzic i > zabrac to i owo :P Łącznie z parkietem z podłogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Niedługo Wyborcza i Hitlera świętym ogłosi. 11.09.07, 10:08 Jak można tak deptać ten kraj tylko dlatego, że to nie nasi są u władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Startujesz w konkursie na najgłupszy post wraczek? 11.09.07, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na A Ty tylko obrażać potrafisz Trzymilionowy? 11.09.07, 10:15 Wyborcza nawet najgorszego gnoja wybieli, bo to nie jej ludzie są u władzy. Wystarczy popatrzeć jak uprzejmie wspierają Steinbach. Przecież tego faceta zadenuncjowali koledzy lekarze, którzy wedle powszechnej opinii kryją się bezwarunkowo. Nie daje to podstaw do myślenia, że musiał o już za bardzo przeginać? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Nie lubie obrażania innych ludzi. 11.09.07, 10:21 A tym jest w moim przekonaniu porównywanie światowej klasy kardiochirurga do... Nie rozmawiamy o najgorszym gnoju tylko świetnym i bardzo wymagającym w stosunku do współpracowników fachowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na To Ty go za takiego uważasz. Koledzy lekarze 11.09.07, 10:35 z jego otoczenia najwyraźniej myśleli inaczej skoro postanowili w jego sprawie działać. Zaręczam Ci, że nikt nie odważyłby się go ruszyć gdyby nie miał dostatecznie dużo za uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jest kilka wersji motywów postępowania jego "koleg 11.09.07, 10:42 Jest kilka wersji motywów postępowania jego "kolegów". Jedna z nich, to ich lenistwo. Do momentu zapadnięcia prawomocnego wyroku człowiek jest niewinny, a wszelkie porównania do ludobójców uważam za chamstwo i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na No tak. Wszyscy są be a G. cacy. 11.09.07, 11:07 Z nazwania G. mordercą Ziobro się wycofał (Swoją drogą szybciej niż Kwaśniewski za antypolskich wypowiedzi). A robienie z G. niewiniątka dla ukręcenia na tym własnych lodów uważam za chamstwo i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tak sie sklada, ze G jest niewiniatkiem... 11.09.07, 11:15 Mowi o tym zasada domniemania niewinnosci. I zdaje sie - bardzo trudno Ci przyswoich elementarne zasady panstwa prawa - trudno sie dziwic, jesli ma sie takie wzorce jak Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na W katkim razie owi "leniwi koledzy" G. również 11.09.07, 11:26 są niewiniątkami a Trzymilionowy postępuje niekonstytucyjnie. CBA również jest niewinne, bo nikt im niczego przed sądem nie udowodnił. Cały artykuł ŻW czy też GW jest więc niekonstytucyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 :)))) 11.09.07, 11:30 Ciekawe, ze tacy patrioci jak Ty nie maja bladego pojecia o prawie, instytucjach prawnych, prawie prasowym WE WLASNYM KRAJU. Genialne..... Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: W katkim razie owi "leniwi koledzy" G. równie 11.09.07, 14:29 Ty, "inteligent-na" - nie osmieszaj się... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Mylisz się bądź celowo kłamiesz. 11.09.07, 11:39 A nie pamiętasz jego buńczucznych i idiotycznych wypowiedzi na temat stawiania go przed trybunałami po wypowiedzi pana Stępnia? Mowa o Ziobrze oczywiście. W sprawę lekarza zaangażowanych jest 7 prokuratorów. Wszystko zmierza do całkowitej kompromitacji Ziobry. Nie wiem czy zauważyłaś ale w tym artykule nikt nie robi z lekarza niewiniątka. Podane są za to fakty. inteligent-na napisała: > Z nazwania G. mordercą Ziobro się wycofał (Swoją drogą szybciej niż > Kwaśniewski za antypolskich wypowiedzi). A robienie z G. niewiniątka > dla ukręcenia na tym własnych lodów uważam za chamstwo i prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Mylisz się bądź celowo kłamiesz. 11.09.07, 12:11 trzymilionowy.post napisał: > A nie pamiętasz jego buńczucznych i idiotycznych wypowiedzi na temat > stawiania go przed trybunałami po wypowiedzi pana Stępnia? > Mowa o Ziobrze oczywiście. W sprawę lekarza zaangażowanych jest 7 > prokuratorów. Wszystko zmierza do całkowitej kompromitacji Ziobry. > Nie wiem czy zauważyłaś ale w tym artykule nikt nie robi z lekarza > niewiniątka. Podane są za to fakty. Kompromitacji Ziobry nie bedzie, beda nowe aresztowania. Ty juz jesteś na liscie! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post lady_godziwa 11.09.07, 12:15 www.hot.jpg.pl/40148-A_moze_to_Ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: No tak. Wszyscy są be a G. cacy. 11.09.07, 11:44 Tak "inteligentna"- inaczej, lecz jest jedna wielka różnica. Gazetom wolno więcej, Kwach nie pełni funkcji publicznych, a Zero jest min. sprawiedliwości i prokuratorem generalnym. I konferencje organizował właśnie jako prokurator a nie jako osoba prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Nie. Po prostu powątpiewam w dobre intencje GW. 11.09.07, 10:31 Dlaczego? 1. Artykuł o Śląsku pod wiele mówiącym tytułem "Czy warto było łączyć się z Polską?" zakończony konkluzją, że nie było warto. Co dziwne link do tego artykułu na stronach GW przepadł jak kamień w wodę. 2. Artykuł pod tytułem "Nikt wam tutaj z Anglii nie wróci", w którym jakiś domniemany emigrant szaletowym językiem porównuje Londyn ze swoim kilkutysięcznym misateczkiem w Polsce i mówi że nie wróci, bo w Londynie ma się gdzie bawić a w tej zapyziałej Polsce nie. www.gazetawyborcza.pl/1,82949,4397284.html 3. Artykuł "Patriotyzm jest jak rasizm", w którym autor świadomie przypisuje patriotyzmowi definicję nacjonalizmu i w ten sposób manipluluje postponując wszelkie pozytywne uczucia względem własnego kraju. www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4393674.html To tylko trzy przykłady. Zaręczam Ci, że jest ich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Wraczku, pieprzysz bzdury. 11.09.07, 10:35 Jako pierwsze napisało o tym Życie Warszawy. Informację powieliło wiele innych portali. W tym też gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Czyli to nie są poglądy GW!? 11.09.07, 10:39 Bo moim zdaniem jeśli się cos przedrukowuje nie opatrując tego komentarzem, że nie są to nasze poglądy to można uważać, że takimi są. "Nie należy pomnażać opinii, których się nie podziela" Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Wraczku czy ty celowo się kompromitujesz? 11.09.07, 10:44 "CBA zabrało doktorowi G. nawet płyty Joe Cockera az, PAP2007-09-11, ostatnia aktualizacja 59 minut temu Kardiochirurg Mirosław G. odzyskuje rzeczy, które CBA zatrzymało podczas przeszukania jego domu. Oddano mu m.in. trzy zegarki, które wcześniej zabrano, podejrzewając, że to nielegalne darowizny od pacjentów - pisze "Życie Warszawy". Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Fajnie, tylko.... 11.09.07, 10:39 1. Slask na przylaczeniu do Polski wyszedl juz w latach 30stych - jak Zablocki na mydle.... 2. Z moich znajomych nikt z Aglii nie wrocil i wracac nie chce. Mowia tylko bardziej kulturalnie: "do tego cyrku?" 3. Patriotyzm w wydaniu PiS i jego zwolennikow jest nacechowany nacjonalizmem. Wystarczy poczytac komentarze pod wypowiedzia Havla, zeby miec dostateczny tego dowod. Co ciekawe - te forme nacjonalizmu wyksztalcil w Polsce (i nie tylko) komunizm. I na nim bazuje tez socjalistyczny PiS.... Nazywa sie to "syndromem oblezonej twierdzy". Rozny punkt widzenia przedstawiany przez GW jest jej zaleta. Poruszanie spraw drazliwych, formowanie niepopularnych tez - zmusza do msylenia i wlasnej analizy. Jak Cie to przerasta - przestac czytac GW. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Fajnie, tylko.... 11.09.07, 10:51 > 1. Slask na przylaczeniu do Polski wyszedl juz w latach 30stych - > jak Zablocki na mydle.... To poglądy twoje i GW (tak długo jak nie ich ludzie są u władzy). Domyślam się, że jesteś Ślązakiem "niemieckiego pochodzenia". > 2. Z moich znajomych nikt z Aglii nie wrocil i wracac nie chce. > Mowia tylko bardziej kulturalnie: "do tego cyrku?" Jeśli czytują Wyborczą to się nie dziwię. Michnik lata jak z przysłowiową po zagranicznych gazetach opowiadając jak to w Polsce jest źle odkąd u władzy są nie jego ludzie. Nie odbieram mu prawa do krytyki. Sam krytykuję Kaczorów, ale jak to powiedział prof. Bartoszewski "Swoje brudy należy prać na własnym podwórku". A porównywanie Londynu z 10 tys. "Pajdowem Górnym" to czysta manipulacja. > 3. Patriotyzm w wydaniu PiS i jego zwolennikow jest nacechowany > nacjonalizmem. Wystarczy poczytac komentarze pod wypowiedzia >Havla, > zeby miec dostateczny tego dowod. Nacjonalizm według Kopalińskiego: ideologia i polityka podporządkowująca wszystko interesom własnego narodu, żądająca dla niego specjalnych przywilejów, dyskryminująca inne narody (a. mniejszości narodowe), często w sposób agresywny; Nie znoszę Kaczyńskich jak psów, ale zacytuj proszę choć jedną ich wypowiedź pasującą do tej definicji. > Rozny punkt widzenia przedstawiany przez GW jest jej zaleta. > Poruszanie spraw drazliwych, formowanie niepopularnych tez - zmusza > do msylenia i wlasnej analizy. > Jak Cie to przerasta - przestac czytac GW. Gdyby było faktycznie tak jak mówisz, GW zaszczyciła by nas polemika z artykułami o Śląsku czy też ziomalu, któremu się lepiej pije w Anglii. Nic takiego nie miało miejsca, więc twoja teza upada. Owa "własna analiza" polega na tym że choćby przyłączenie Śląska do twojego ukochanego "kraju wiecznej szczęśliwości za Odrą" Ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Bhehehe gowniarz jestes wiesz? ;) 11.09.07, 11:12 > Owa "własna analiza" polega na tym że choćby przyłączenie Śląska > do > twojego ukochanego "kraju wiecznej szczęśliwości za Odrą" Ci > odpowiada. W tym zdaniu wychodzi cale Twoje gowniarstwo. Oceniles moje pochodzenie i moj patriotyzm w sposob wulgarny i calkowicie niezgodny z prawda - zwyczajna prawda pochodzenia. I to kompletnie nie odnoszac sie merytorycznie do moich slow - nie - nazwales mnie "Slazakiem, pochodzenia niemieckiego". I to jest wlasnie ten nacjonalizm - wrogie nastawienie do kazdego, kto tylko w Twoim mniemaniu ma "poglady godzace w Polske" Nie bede sie odnosil do Twojego belkotu. Dzielil poglady na moje i nie moje, na czytelnikow GW i jej nie czytajacych. Nie bede tym Twoim gowniarskim sposobem dzielil ludzi.... EOD. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Re: Bhehehe gowniarz jestes wiesz? ;) 11.09.07, 11:22 A jak się merytorycznie odnieść do "argumentu" w stylu "Śląsk wyszedł na przyłączeniu do Polski źle, bo wyszedł na tym źle"? Chyba podobnie jak do artykułu, który wytyka Polsce wszystkie potknięcia w kwestii Śląska tworząc wrażenie, że Niemcy nie zrobili ani jednego. Chyba tylko dojść do wniosku, że jeśli nie są Bogami to przynajmniej Übermenchami. To argumenty niezwykle charakterystyczne dla nacjonalistów dążących do powiększenia stanu posiadania jednego kraju kosztem drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Radze dotrzec do danych 11.09.07, 11:50 Zobaczyc czyim kosztem powstaw GOP. Zobaczyc, jak obietnice rzadu polskiego o autonomii Slaska zostaly sprzeniewierzone po powstaniach. Do dzis potomnkowie Powstancow Slaskich na slowo 'Pilsudski' zgrzytaja zebami.... Ide o zaklad, ze na historii byles uczony, ze wszystkie powstania slaskie byly toczone jako walka o przylaczenie Slaska do Polski - na zasadzie intergralnosci. Co jest bzdura. Gigantyczne przesladowania ludnosci Slaska - wlasnie pochodzenia niemieckiego - za komuny - to co? Za komuny nie bylo na Slasku nawet liceum z jezykiem niemieckim!!! Wydzial Uniwersytetu Slaskiego - katedra germanistyki - znajdowala sie na Zaglebiu!!!! Ale tego nasz "patriota" nie wie.... Bo po co? Artykul traktowal o tym, jak Slask "wyszedl" na przylaczeniu do Polski. A nie do Niemiec. Co jest oczywiste, bo byl przylaczony do Plski a nie do Niemiec, wiec te sytuacje mogl opisywac! Ale nie - nasz czujny "patriota" widzi w tym niemieckie knucie.... Jak na tym komuszym czy hitlerowskim plakacie - "badz czujny, wrog czuwa"...... Facet.... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Radze dotrzec do danych 11.09.07, 14:39 Trzeba było by dodać że Ślązacy bynajmniej nie byli zachwyceni panowaniem Niemiec - stąd powstania. Więc ani władze Niemców traktujjaca Ślask jako kolonię, ani tak samo traktująca go władza Polski nie była tym o czym Ślązacy marzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
asjabc @wraczek 11.09.07, 10:42 Przecież o tym pisze ŻW!!!!!! GW podaje za źródłem!!!!!! Czytać proszę ze zrozumieniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Pytanie kto depcze i kto stosuje metody Hitlera... 11.09.07, 10:22 Bo z moich obserwacji to Kaczynski posiadajacy takie CBA w reku.... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Represji nie... jeszcze nie. 11.09.07, 10:43 Ale juz zaczynaja, analogicznie jak Hitler obchodzic procedury demokratycji parlamentarnej. Vide - odwolanie ministrow, wobec ktorych sa wnioski o wotum nieufnosci. Kaczynski uniemozliwil w ten sposob PARLAMENTOWI sprawowanie nadzorczej roli wobec wladzy wykonawczej. To sie nazywa "pelzajacy zamach stanu".... Tak - dokladnie o tym pisal Michnik.... Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Czy oni aby nie rozwiązali demokratycznie sejmu? 11.09.07, 11:10 Ani Miller ani Buzek, którzy w połowie swoich kadencji już nad niczym nie panowali tak demokratycznie nie postąpili. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Pojecia nawet nie masz o jakiej czesci Konstytucji 11.09.07, 11:14 pisze, a tokujesz tu bzdury do "demokracji".... Gowniarstwo z Ciebie wychodzi na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Nie od dziś wiadomo, że to Ty jesteś najmądrzejszy 11.09.07, 11:28 A każdy kto się z Tobą nie zgadza jest głupkiem i się na niczym nie zna. Zarzucasz innym demagogię, nienawiść i zapatrzenie w siebie a nie zauważasz, że Tobie samemu niewiele do takiej postawy brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wczoraj spokojnie przytaczalem obszerne fragmenty 11.09.07, 11:54 Konstytucji... Byly tez w dniu wczorajszym szerokie dyskusje na ten temat. Wiec jak mam okreslic czlowieka, ktory jest nieprzemakalny na wiedze? > A każdy kto się z Tobą nie zgadza jest głupkiem i się na niczym > nie zna. Co jest nieprawda. Bowiem wielokrotnie komus przyznaje racje. Nie posluguje sie demagogia. Nie nienawidze. Nabijam sie z glupoty - a to nie to samo. Egocentrykiem jestem. To az tak zle? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Propagandowe metody? Zdecydowanie Gazeta Wyborcza. 11.09.07, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=68839652&a=68847910 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Propagandowe metody? Zdecydowanie Gazeta Wybo 11.09.07, 12:40 wraczek napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=68839652&a=68847910 Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Kaczyńskim i Rydzykowi 11.09.07, 10:09 Kaczyńskim niech zmochelują nawet napletka. Im to wisi.Mnie jeszcze na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.setlak Strach się bać! Przecież ja nie trzymam paragonów 11.09.07, 10:10 To jakaś paranoja. Mam trzy zegarki. Jeden dostałem w prezencie (ale koperta skorodowała, więc kupiłem nowy), drugi, sportowy, kupiłem z rabatem w zaprzyjaźnionej firmie (czy aby czegoś mi nie zawdzięcza?). Trzeci kupiłem w supermarkecie, ale paragon wyrzuciłem po ustaniu gwarancji. I jak ja się teraz wytłumaczę? Dobrze, że akuratw tej chwili nie mam w domu markowych alkoholi. Ale co będzie za dwa-trzy tygodnie, w okolicach moich imienin? Czy mam zrobić imieniny bezalkoholowe, czy jeśli dostanę "flaszkę", szybko ją opróżnić i wyrzucić do kosza na przystanku autobusowym, wytarłszy uprzednio odciski palców? A jeśli, nie daj Boże, ktoś podaruje mi cygaro??? Do bani takie CBA. Koniak czy cygara to nie ta korupcja, której powinniśmy się naprawdę obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Strach się bać! Przecież ja nie trzymam parag 11.09.07, 12:45 michal.setlak napisał: > > Do bani takie CBA. Koniak czy cygara to nie ta korupcja, której powinniśmy się > naprawdę obawiać. >..... kupione, ale za swoje pieniadze, a tak naprawde jestes niemadry...:) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 10:19 Bo smutny, z wiecznie skrzywiona gembą, zatrudnia podobnych do siebie debili. I to za ciężkie pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 10:20 Zastosowali starą dobrą bolszewicką zasadę : oddawaj, bo masz. Czym ich odróżnić od rabusiów? Odpowiedz Link Zgłoś
athel_von_loren Joe Cocker i wino za 40 PLN 11.09.07, 10:31 Pnie Doktorze, Jezeli Panu polityczni szabrownicy plyt nie oddadza to ja mam podwojnych pare winyli Joe Cockera i chetnie sie z Panem podziele i dozuce tez butelke dobrego czerwonego Melota cobys sie Pan octem za 40 PLN nie trul :). Pozdrowienia ze Starej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 10:31 JOE COCKER SYMBOLEM PiS-OWSKIEGO UCISKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
athel_von_loren Re: "Zakazane piosenki"... 11.09.07, 11:03 Ciekawe co by bylo gdyby CBA znalazlo plyty MM, Ozzi albo Aice Coopera w mieszkaniu ? pewnie puscily by caly dom z dymem. Odpowiedz Link Zgłoś
yntums CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 11:41 Tak przy okazji- powinniśmy się wstydzić, że żyjemy w kraju gdzie lekarze tak haniebnie mało zarabiają. Oczywiście powszechnie uwarza się , że lekarzom dobrze się powodzi- bo biorą.To jest tylko częściowo prawdziwe. Znam wiele przykładów na to, że zwłasza młodzi lekarze mający na otrzymaniu rodzinę pracują po 16 i więcej godz. na dobę ( np. praca w pogotowiu)i z trudem "wiążą koniec z końcem". Trzeba tu mieć na uwadze b. trudne i długi studia i potzebę ciągłego dokształcania. Wszyscy wiemy jak zarabiają lekarze w UE. Pytam: kto jest winien, że biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 12:23 yntums napisał: > Tak przy okazji- powinniśmy się wstydzić, że żyjemy w kraju gdzie > lekarze tak haniebnie mało zarabiają. Mało? Oni MAŁO potrafia po za braniem pieniedzy! - a skąd te wille i samochody ... za 5,000 miesiecznie? > Oczywiście powszechnie uwarza się , że lekarzom dobrze się > powodzi-bo biorą. To jest tylko częściowo prawdziwe. Częsciowo? hmmmmmm prawdą jest więc fakt że te wille i samochody pewnie sa o wiele tańsze niż my za nie płacimy! > Znam wiele przykładów na to, że zwłasza młodzi lekarze mający na > otrzymaniu rodzinę pracują po 16 i więcej godz. na dobę ( np. > pracaw pogotowiu)i z trudem "wiążą koniec z końcem". Jak nic nie potrafią to muszą udawac ze cos robią! > Trzeba tu mieć na uwadze b. trudne i długi studia i potzebę > ciągłego dokształcania. Trudne studia? pewnie najtrudniejsza jest matematyka, chemia, i fizyka! Musza się dokształcac? A KTO NIE MUSI? Dlazego w Polsce nie ma High Tech? Bo ludzie nie nadaqzaja ze zmianami High Tech! ... i nie ma na to kasy! > Wszyscy wiemy jak zarabiają lekarze w UE. Ty na pewno nie wiesz! > Pytam: kto jest winien, że biorą. Ten co wyłudza jest zawsze winien: LEKARZ! Gdyby ludzie nie dawali to lekarze by musieli uczciwie pracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa CBA zabrało, i słusznie! 11.09.07, 12:09 Niech "doktorek" sie rozliczy w urzedzie skarbowym ze swoich posiadłosci, wowczas bedzie mozna ocenic ile ukradł! Jest jednak subtelna różnica pomiedzy PREZENTEM i ŁAPÓWKĄ! Lekarze sa mistrzami EKSTORSJI, przyjdz do mojego gabinetu domowego po wyniki badań lub na badania! Cena za wizyte nie pokryta przez ZUS! Nie dla was te przepiękne wille i sznur samochodów .. za 5,000 złotych miesiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: CBA zabrało, i słusznie! 11.09.07, 12:22 lady_godziwa napisała: > Niech "doktorek" sie rozliczy w urzedzie skarbowym ze swoich > posiadłosci, wowczas bedzie mozna ocenic ile ukradł! Czyli twierdzisz, że do tej pory się z US nie rozliczał? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 A GW wie gdzie lezaly kondomy doktorka, zginely? 11.09.07, 12:39 > kto wie, moze warszawka zna odpowiedz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: A GW wie gdzie lezaly kondomy doktorka, zgine 11.09.07, 12:43 Może były, może nie było. Nie wiemy tego na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: CBA zabrało, i słusznie! 11.09.07, 13:44 lady_godziwa napisała: > Niech "doktorek" sie rozliczy w urzedzie skarbowym ze swoich > posiadłosci, wowczas bedzie mozna ocenic ile ukradł! Czy ty się już rozliczyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 12:46 Po pozytywnie zakończonym leczeniu mam niezbywalne prawo obdarować lekarza prezentem, jaki tylko mogę sobie wymyślić. Taką mam właśnie jaśniepańską fantazję. I nikomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
yorik Re: CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 15:09 Po zakończonym niepozytywnie też, jeśli chcesz jednym z największych przeżyć podczas pracy w szpitalu był prezent w postaci gruszkowej chorwackiej wódki od rodziny pacjentki która zmarła na dyżurze. Pami Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 CBA zabrało, teraz oddaje 11.09.07, 14:59 I dobrze, ze zabrali "doktorowi" nawet plyty Joe Cockera! Sa profesjonalistami. Mogly by to byc wylacznie pudelka, w ktorych plyty cd zawieralyby cos diametralnie roznego niz muzyka... Krokodyle lzy Gazety Wybiorczej sa tak liczne, ze nawet ekran komputera "plynie" w tym potopie! Obrzydliwosc! Odpowiedz Link Zgłoś