sld_sld Pytanie do Krakusow:czy wy faktycznie Ziobre i Rok 11.09.07, 12:15 ite popieracie? Obaj w co drugim slowie powtarzaja ze sa z Krakowa etc. czy oni maja faktycznie u was w miescie poparcie? Czy raczej sa to ludzie ze sklonnosciami megalomanow?? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pytanie do Krakusow:czy wy faktycznie Ziobre 11.09.07, 12:18 no i na co liczysz? na 2 odpowiedzi? 3? chłopie, se zajrzyj do danych - dostali ci dwaj łącznie ok. 200,000 głosów w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Pytanie do Krakusow:czy wy faktycznie Ziobre 11.09.07, 12:21 ps. Premier z Krakowa dostał dwa razy mniej głosów niż min. sprawiedliwości Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld a prezydent jest z SLD i to mnie wlasnie zastanawi 11.09.07, 12:25 a...jesli Ci dwaj medrcy z Krakowa sa tak popularni to jakim cudem SLD tam 2 razy pod rzad (chyba) zwyciezylo w wyborach prezydenckich? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a prezydent jest z SLD i to mnie wlasnie zast 11.09.07, 12:35 Widocznie facet (prezydent) był o wiele lepszy od kontrkandydatów i dlatego wygrał w Krakowie (a SLD przegrało). Co innego wybór gospodarza miasta, a co innego wybór partii rządzącej krajem - ten pierwszy jest mniej partyjny i mniej polityczny Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Tusk,hamleciku(oby-nie sprzedawczyku:te 4 butelki) 11.09.07, 12:16 : zrób w końcu cos rozsądnego: daj mu krzyż na drogę. Starczy!"Rozłam" przed wyborami- niby niedobry, ale przecięcie wrzodu i pokazanie, że się jest liderem i umie sie podejmować DECYZJE- bardzo dobre !! Prawie-sierota po PO Odpowiedz Link Zgłoś
zyks PS: i niech koniecznie bierze ze sobą Gowina i tą 11.09.07, 12:20 mendę, Fijasa. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks PPSS:niech robi niezależną listę a najlepiej niech 11.09.07, 12:25 idzie do Gnoma. Większej szkody nie można Gnomowi wyrządzić, to tak, jakby wpuścił do swojej twierdzy zadżumionego (pardon!) szczura :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukryty.. 11.09.07, 12:17 Niestety choć "nie po drodze" mi z SLD czy LiD'em, PiSuary uważam za, wymagajace długiej reedukacji w obozach pracy, szambo (krętacze, oszuści, przez koalicjantów popaprani kryminałem i para-faszyzmem, bawiący się Polska w podchody) to ani Tusk, ani przemądrzały Rokita niczego znaczącego do tej pory nie zrobili, a o tym co za czasów Rokity działo się w URM'ie, także nie można powiedzieć nic pozytywnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek konto w koncie.masz racje. problem PO polega na 11.09.07, 12:19 masz racje problem PO polega na tym ze glupszych od tyska trudno znalesc a kastingu oglosic nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Tak, tak, tak, do Jarka !! :-))) Subito !! 11.09.07, 12:30 (większej szkody Gnomowi wyrządzić nie mozna - to wirus rozkładu. Ale boję się, że Jarek bedzie na to za chytry :-((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
emesen Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukryty.. 11.09.07, 12:31 Rokita faktycznie ma bardzo poważne problemy z pracą zespołową i dogadywaniem się z innymi. Ale trzeba przyznać że lista została ułożona dość tendencyjnie. Wolałbym głosować na Rokitę czy Kracika, który pokazał, że potrafi coś zrobić dla dobra publicznego niż na działaczy typu Paweł 'lepkie rączki' Sularz, którzy dzielnie walczą, ale tylko o swoje. Oraz szanownych kolegów pana Pawła, którzy nie widzą w tym nic złego. miasta.gazeta.pl/krakow/1,35797,4451292.html Pomimo tego, że i tak jak zwykle zagłosuję na PO to jednak głosując wolałbym widzieć tą różnicę dlaczego zagłosowałem na PO, a nie na komuszków, PSL czy Samoobronę... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukry 11.09.07, 12:34 Zdradziłeś się, emesen :-(( Dlaczego w tej litanii nie wymieniasz swojej partii, czyli Bandy Gnoma? Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 w PO robi się coraz ciekawiej, słyszałem, że Tusk 11.09.07, 12:37 chce sie przenieść po cichu do PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Diabeł sterowany przez kaczki wykonuje rozkaz 11.09.07, 12:44 Rozkaz rozwalenia PO Odpowiedz Link Zgłoś
firmland Re: Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukry 11.09.07, 12:47 rokita nie odejdzie nie ma szans bo w paltformnie ma pewne miejsce w sejmie a senat to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-lelito tylko nie Fedorowicz!! 11.09.07, 12:52 Tylko nie Fedorowicz!!(ostatni dyrektor z rozdania PZPR).Błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 widzę że tylko LiD pozostał i na nich oddam głos. 11.09.07, 12:55 ci się tylko kłócą. Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Wszystko już było:pzpr, sld, LID, unie, PIS, Samo 11.09.07, 13:11 Czy się nazwą LID, czy inaczej, to nie ma znaczenia. Oni wszyscy po prostu już byli i rządzili. I wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wszystko już było:pzpr, sld, LID, unie, PIS, 11.09.07, 14:15 Pozostaje zawsze O. Rydzyk i jego ukochana partia kaczystów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Re: Wszystko już było:pzpr, sld, LID, unie, PIS, 11.09.07, 20:34 Nie zapomniałeś o kimś? Czy to było zamierzone? bonar10 napisała: > Czy się nazwą LID, czy inaczej, to nie ma znaczenia. Oni wszyscy po prostu już > byli i rządzili. I wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Ty podstępny marksistowski cwaniaczku 11.09.07, 20:36 bergman1 napisał: > ci się tylko kłócą. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: LID dogadal sie juz w magdalence 11.09.07, 14:12 Błąd! Dogadali się w Gdańsku, u Lecha na imieninach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Nie pomoże im nic, nic się nie zmieni.... 11.09.07, 13:08 Tusk i Rakieta! Klęska! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Mówimy prawdę........................... ...... 11.09.07, 13:11 images13.fotosik.pl/81/84a1169f1b5ac86cmed.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Mówimy prawdę........................... .... 11.09.07, 14:14 Super zdjęcie! Są ciekawsze jak Wielki Brat K... dzwoni do oligarchy Krauzego! Odpowiedz Link Zgłoś
tupkal Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukryty.. 11.09.07, 13:19 Ej Jan Maria Rokita w Polsce powinno byc 100 posłów, a Senat zostać zlikwidowany........ co Ty chlopie wyprawiasz....? Odpowiedz Link Zgłoś
1gazeta.pl Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukryty.. 11.09.07, 13:38 Ukrytym zwolennikiem PiS-u to jest chyba pan Rokita.Pan Jan zachowuje się jak mały Jasiu,który nie wie czego chce,więc powinni mu podziękować za obecność w PO i odesłać do PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
we28 Re: Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukry 11.09.07, 13:40 rydzyk_fizyk napisał: > Ukrytych? Przecież ty Jasiu jesteś jawnym zwolennikiem PiS Tak jak Donald jest cichym zwolennikiem LiDu Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Rokita: Krakowska lista PO ułożona przez ukryty.. 11.09.07, 13:41 Usłyszałem w Polsacie, że p.Fotyga, złożyła przysięgę przez telefon. Potwierdzam ten fakt, bowiem osobiście odebrałem tę przysięgę. Najpewniej p.minister pomyliła numery telefonów! I dodaję, że nawet nadużyła imienia Pana Boga swego - nadaremno! Odpowiedz Link Zgłoś