neticus Iza Małysz na liście PO? 18.09.07, 09:06 W takim razie jako wyborca-z-konieczności PO deklaruję, że PO ma na Śląsku 3 głosy mniej ! Całą rodziną zagłosujemy na LiD, choć ich szczerze nie cierpię. Takie zagrania jak z Panią Małysz są żenujące, co pokazał już senator-wyjec Cugowszczak. Jako poważny wyborca czuję sie czymś takim oszukany i odpłacę pięknym za nadobne przy urnie. Na dodatek będę jeszcze urabiał kilku znajomych, żeby postapili podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta To ty jesteś przekupiony przez PIS 18.09.07, 10:43 i uprawiasz propagande na rzecz katoprawicy Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Iza Małysz na liście PO? 18.09.07, 09:37 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie PO Radku Majdanie który reprezentuje PO w Szczecin 18.09.07, 09:45 już mnie nic nie zaskoczy. www.pudelek.pl/artykul/4252/majdan_zaniedbuje_obowiazki_radnego/ Odpowiedz Link Zgłoś
o.b.laden Iza na podhalu, kononowicz na podlasiu 18.09.07, 10:12 tajna s(t)rategia donalda:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Jeszcze proszek OMO na jedynce PO z Krakowa 18.09.07, 10:21 Valerin Mite na listach PO. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog no nie wiem...naprawde mam glosowac na PIS? 18.09.07, 10:42 jakos mnie nie przekonali, nawet ulga na dzieci - nie dla biednych na pewno hihi Odpowiedz Link Zgłoś
tersup Iza Małysz na liście PO? 18.09.07, 10:35 ale program,zbieranina ludzi o jakiejs popularnosci na danym terenie,mielismy Majdana i co,dlatego lepiej zmienic Tuska na prawdziwego liberala,ktory odniosl sukces w biznesie a nie marzy o panstowej kasie...nie,nie dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Iza? A cóż to za autorytet? Z szacunkiem dla żony 18.09.07, 10:53 skoczka. Odpowiedz Link Zgłoś
qtastusk Czy Tusk zdąży na czas wrócić z odwyku i czy żona 18.09.07, 10:56 nie złoży w międzyczasie zawiadomienia o popełnieniu przez jej męża przestępstwa o pobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago185 kto to jest IZA 18.09.07, 11:09 POsrńcy krzyczą ,że pis wali w rodzinę. A co robia??? Iza w PARLAMENCIE to cały program PO. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony-kefir Iza jest jednym z tych fachowców którzy mają 18.09.07, 11:22 rządzić po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony-kefir Trzeba iść za ciosem!!! Małysz na prezydenta!!!! 18.09.07, 11:20 Po jakiego grzyba miernota Tusk ma ponownie kandydować skoro w swojej politycznej stajni ma takie asy jak Małyszowie? Adam na prezydenta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Rzeczywiscie-tajna.... 18.09.07, 11:29 ostatnio reklamowala proszek do prania.Nastepny autorytet Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p może to jest ta bomba? 18.09.07, 11:37 No do PO dało czadu... Naprawdę elitarne grono powstaje. "Żona Swojego Znanego Męża" to już wystarczające kwalifikace by być posłem z tej partii...? No to nie dziwię się, że Rokita dał sobie spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdd Gzie jest dno? 18.09.07, 11:44 Widzę iż z każdymi wyborami jest coraz gorzej. Już niedługo motłoch będzie wybierał tylko kucharki, sprzątaczki, świniopasów, skoczków narciarskich i piłkarzy dla stanowienia prawa i rządzenia tym wspaniałym kraikiem. Oby was pokręciło... Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Gzie jest dno? 18.09.07, 19:27 A kim wy jesteście? Sami "intelektualiści" sądząc po stylu i ortografii. Kiedy wybiera się do Sejmu bohatera Big Brothera palanta bez wykształcenia, który kandyduje, bo nie ma sposobu na życie, piłkarza, który edukację skończył na zasadniczej zawodowej,albo kretyna-prawicowca który jedyne co umie, to rzucać pomidorami, to buzie w ciup i zakreśla się odpowiedni krzyżyk na karcie głosowania. Izabela Małysz skończyła wyższe studia w zakresie prawa i administracji, pracowała w administracji publicznej. Jest młoda. Kiedyś trzeba zacząć zdobywać doświadczenie. Ja bym na nią głosowała, bo jest to mądra, reprezentacyjna kobieta. Osobiście wyrzuciłabym z sejmu parę staroci, które powinny kołysać wnuki i moczyć nogi w ciepłej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś